Kitty ei ole tatuointien asiantuntija, mutta hänellä on muutama oma. Hän jakaa mielellään ideoita tatuoinneista eri aiheiden innoittamana.

Tämä on idea merenneito -tatuointisuunnittelulle ... kuinka kekseliäs ja hieman viktoriaaninen tyyli.

Tämä on idea merenneito -tatuointisuunnittelulle … kuinka kekseliäs ja hieman viktoriaaninen tyyli.

garann's flickr cc: n kautta

Etsitkö mahtavia ja ainutlaatuisia merenneito -tatuointimalleja? Etkö ole tyytyväinen tähän mennessä löytämääsi? Ehkä sinä'Löydät täältä inspiraatiota. Minä'Olen kerännyt ideoita, jotka herättävät varmasti kiinnostuksesi ja luovuutesi – pidä kiinni eväistäsi.

Merenneidot ovat olleet osa maailman mytologiaa vuosisatojen ajan, ja merimiehet kertovat tarinoita viettelevistä kalannaisista, jotka johtavat aluksia kiville, tai kalannaiset yrittävät pelastaa hukkuvia merimiehiä. Positiivisia ja negatiivisia legendoja merenneitoista kerrotaan edelleen tähän päivään asti. Vaikka suurin osa ihmisistä myöntää, että merenneitot eivät't olemassa, monet ovat kiinnostuneita ajatuksesta niistä. Jotkut niin paljon, että he päättävät haluavansa saada merenneidon kuvan tatuoinniksi ruumiilleen … ehkä muistutukseksi siitä, että fantasia on edelleen olemassa todellisuudessa.

Retro -tyyli

Nostalginen retro -tatuointisuunnittelu

Nostalginen retro -tatuointisuunnittelu

Valittavana on monia erilaisia ​​malleja – jotkut juustoisia, mutta jotkut ainutlaatuisia ja upeita. Kuinka retro ja vanha koulu on tämä vanha Sailor Jerry -tyyppinen merenneito-tatuointi yllä? Silti siinä on nykyaikaisen tatuointitaiteilijan laatu ja taideteos. Ehkä tämä on tyylisi suunnittelussa sen nostalgisen ulkonäön ja takaiskuominaisuuksien vuoksi; ehkä sinä'oletko merimies tai wannabe-merimies.

Henkinen Yin-Yang-muotoilu

Yin-yang-ääretön merenneito-muotoilu

Yin-yang-ääretön merenneito-muotoilu

Ehkä sinä'uudelleen vesimerkki tai pakana, joka yhdistää elementin vesi. Jos näin on, sinun kannattaa harkita tatuointisuunnittelua, jolla on hengellinen merkitys. Yllä olevassa kauniissa, maagisessa kuvassa kaksi merenneitoa muodostaa elämänympyrän, jos haluat, ja äärettömyyden verho on keskellä. Ne ovat kuin yin ja yang, koska toinen merenneito on mustavalkoinen ja toinen merenneito on väriltään. Ole luova ja ole uskollinen hengellisyydellesi, kun ajattelet omia merenneito -tatuointiideoita. Lisää suunnitteluun oma astrologinen merkki.

Pieni naisellinen merenneito

Naisellinen merenneito

Naisellinen merenneito

Entä yksinkertaiset merenneito-mallit naisellisille naisille? Ei ongelmaa! Monet naiset olivat rakastuneet Pikku merenneito -elokuvaan nuorena. Jos merenneidolla on jonkin verran merkitystä lapsuudelle, miksi et saisi muistutusta lapsuudestasi tatuoituna vartaloosi? Pieni merenneito -muotoilu olisi vain asia, joka säilyttää uskon menneisyyteesi. Siirry Disneyn tai vielä paremman Hans Christian Andersenin tarinaan saadaksesi ideoita.

Flower Garden Valokuvatapetti

Seinämaalaus merenneito tatuointi suunnittelu

Seinämaalaus merenneito tatuointi suunnittelu

Jos sinä'uudelleen valmis tekemään koko hiha tai selkä tatuointi, ajatella saada kohtaus merenneitoja. Ideoita seinämaalaus -tatuointiin voivat sisältää merenneito vedenalaisessa kukkapuutarhassa (kuten yllä on esitetty) tai merenneito vedenalaisen linnan kohtauksessa. Entä merenneito tai merenneidot, jotka istuvat kivillä ja kampaavat hiuksiaan? Ajattele kuvaa sireenien kutsumisesta aluksiin. Mikä kuva tai kohtaus tulee mieleesi, kun ajattelet merenneitoja? Käytä tätä kuvaa aidona ja majesteettisena merenneito -tatuointisuunnitteluna … mene suolen kanssa.

Pinup -merenneito, Betty Page Style

Erittäin kirkkaita värejä tässä merenneito-tatuoinnissa ... ja pin-up-tyylissä

Erittäin kirkkaita värejä tässä merenneito-tatuoinnissa … ja pin-up-tyylissä

phantom surfer's flickr cc: n kautta

Voit näyttää halutun vaaleanpunaisen kohteen, jos sellainen on'mitä sinulla on mielessä.

Lisää merenneito -tatuointimalleja

Lisää suunnitteluideoita

Jos mikään näistä merenneito -tatuoinneista ei kellu veneessäsi, löydä jotain sinulle ainutlaatuista. Sinä et'Ei tarvitse mennä täsmälleen sellaisen tatuoinnin kanssa, jota joku muu harrastaa, joten etsi jotain erilaista ja silti houkuttelevaa.

Tässä on lisää ideoita tatuointimalleille:

  • Sireeni kreikkalaisesta mytologiasta
  • A selkie tai silkkiä (hylkeen ja kauniin naisen risti skotlantilaisessa tarinassa)
  • A sulautua (Irlanninkielinen versio merenneidosta)
  • Lady of the Lake
  • Olento (tai nainen) Mustalta laguunilta (jos sinä'takaisin vanhoihin kauhuelokuviin)
  • Merman (hei, kaikki saavat kuumia merenneitoja … miksi ei kuuma merman?)
  • Merenneidot vedenalaisessa maailmassa tai kaupungissa, kuten Atlantis
  • Delfiini, joka on osa ihmistä
  • Viktoriaaniset tai edwardilaiset merenneidot

Ota merenneito -tatuointi jaloillesi! :)

Ota merenneito -tatuointi jaloillesi! 🙂

ganesha.isis' flickr cc: n kautta

Kommentit

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 23. heinäkuuta 2012:

Se on kaunis merenneito -tatuointi't se? Se tuntuu myös vain niin rauhalliselta. Kiitos!

Catherine Taylor Kanadasta 23. heinäkuuta 2012:

Upeita malleja. Ylin on yksi kaikkien aikojen suosikki merenneito -tatuoinneistani. Ihana napa!

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 23. syyskuuta 2011:

Mahtava! Toivottavasti hän'Saat inspiraatiota!

felicitylovespari 23. syyskuuta 2011:

Ne ovat fantastisia valokuvia. Tositarina. Ystäväni kertoi minulle tänään, että hän haluaa saada merenneidon tat. Aion näyttää nämä hänelle.

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 22. syyskuuta 2011:

Lady_E – Olen samaa mieltä, rakastan merenneito -tatuointeja.

TattooKitty – OMG! Miksi ei't Huomaan haisevan' hot dog hänen käsissään? Haha … vau. Minä en'En tiedä kuka haluaisi merenneitonsa pitävän hot dogia, mutta minä'aion arvata'on kaveri. Kiitos käynnistä!

TattooKitty Havaijilta 21. syyskuuta 2011:

Rakasta napaa! Merenneidot symboloivat mysteerin kauneutta ja tässä tarjoamasi mallit ovat fantastisia. Pidän goottilaisesta merenneito -suunnittelusta … mutta minä'd luultavasti kirves hot dog hän'pitelee- LOL! Äänesti!

Elena Lontoosta, Iso -Britanniasta 21. syyskuuta 2011:

Ne ovat ihania ja luovia malleja.

Kiitos 🙂

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 21.9.2011:

beth – Kiitos, luulin, että nämä merenneito -tatuointimallit olivat melko upeita … ja maagisia jollain tavalla. Kuulostaa hyvältä idealta merenneito -tatuoinnille! Mitä'sarjan nimi?

Beth Perry Tenneseestä 21. syyskuuta 2011:

kissa, nämä ovat niin kauniita. Minulla on ystävä, joka on kirjoittanut merenneitosarjan; Minä'Haluaisin nähdä yhden hänen kirjan kansistaan ​​tatuointina! Kiitos postauksesta; erittäin miellyttävä napa!

Kitty Fields (kirjailija) Summerlandista 21.9.2011:

delmer – Se'on mahtavaa. Se on ehdottomasti itsensä ilmaisun muoto ja upea siinä. Kiitos kun luit/kommentoit!

delmer47 Nebraskasta 21. syyskuuta 2011:

Rakastan tatuointeja …. parhaalla ystäväni ja hänen tyttärensä ovat monet niistä, ja arvostan heidän kauneuttaan ja ilmaisumuotoaan. Kiitos lähettämisestä!