Richard Hale on tatuointiharrastaja, joka tutkii ja tutkii tatuoinnin symboliikkaa, merkityksiä ja historiaa.

naamio-tatuointi-mallit-ja-naamio-tatuointi-merkitykset-naamio-tatuointi-ideat-ja-naamio-tatuointi-kuvat

Amber Ruud Flickrin kautta

Maskin tatuointi

Maskitatuoinnit kuvaavat naamaria tai kasvoja, yleensä korostamalla tai kuvaamalla tiettyjä tunteita. Muotoilu on usein syvästi symbolinen tai merkityksellinen niille, jotka käyttävät sitä. Ajattele sitä: kasvot voivat sanoa niin paljon sanomatta mitään. Haluat tatuointisi tekevän saman.

Naamio näyttää usein paremmalta keskikokoiselta suurelle tatuoinnille, mikä mahdollistaa tarkemmat yksityiskohdat. Tämä ei tarkoita, että voit'ei saa pientä, ei ollenkaan. Itse asiassa jotkut näistä pienistä tatuoinneista ovat hienoja. Mutta haluat maskin olevan tarpeeksi suuri välittämään tunteen.

naamio-tatuointi-mallit-ja-naamio-tatuointi-merkitykset-naamio-tatuointi-ideat-ja-naamio-tatuointi-kuvat

A.T Tatuointi

Maskin tatuointisuunnitteluvaihtoehdot

Ei ole kahta samanlaista kasvoa, joten taivas on rajana tässä. Se voi olla pellenaamio, Jason -naamio, tiki -naamio tai supersankarin naamio. Se voi olla onnellinen, surullinen, paha, hölmö tai mikä tahansa muu tunne. Se voi olla suosittu hahmo, historiallinen hahmo tai joku tuttu.

  • Japanilainen hannya -maskitatuointi on suosittu muunnelma, joka edustaa kostonhimoista ja mustasukkaista naista. Viha, kateus ja pahuus ovat tehneet hänestä demonin, mutta joitain jälkiä hänen ihmisyydestään voidaan silti nähdä. Näissä kuvioissa käytetään usein syviä ja äärimmäisiä värejä, koska uskotaan, että syvemmät ja äärimmäiset värit edustavat vahvempia tunteita. Häntä kuvataan usein hampaiden kaltaisilla hampailla, terävillä sarvilla, huutavilla silmillä ja ilmeellä, joka selittää kaiken.
  • Heimojen naamarit ovat toinen muunnelma, jota voidaan harkita. Nämä voivat olla erillisiä kasvoja tai niihin voi sisältyä muita heimojen symboleja, kuten aurinkoa. Nämä on perinteisesti värjätty mustalla mustalla musteella ilman väriä. Näinä päivinä löydät kuitenkin nämä mallit missä tahansa värissä.
  • Nauru-nyt-itke-myöhemmin (eli hymy nyt-naura myöhemmin) -maski on yksi suosituimmista malleista. Se kuvaa kahta kasvoa: toisella hymyilee, toisella on kulmia tai kyyneliä.
  • Teatterimaskit ovat toinen suosittu muunnelma. Nämä mallit ovat yleensä valkoisia ja koristeltuja taiteessa. Saatat myös nähdä Mardi Gras- tai venetsialaisia ​​maskityylejä.

  • Tunne on tärkeä. Maski voi olla iloinen, surullinen, naurava, hauska, peloissaan, itkevä, peloissaan, houkutteleva, vihainen, paha tai mikä tahansa muu tunne, jota haluat edustaa.
  • Tietenkin kaikki naamarit voidaan suunnitella muilla symboleilla ja elementeillä, kuten tähdillä, kirsikoilla, apilalla, nopalla, hevosenkengillä tai timanteilla. Lisää symboleja ja elementtejä, joilla on merkitystä elämässäsi. Jos kirsikankukka määrittelee sinut, lisää se muotoiluusi. Erikoinen eläin tai risti – mikä tahansa merkitys sinulle. Tee tatuoinnistasi oma.
  • Jos haluat, lisää bannereita tai tekstiä. Haluat ehkä kirjoittaa nimesi siihen, lapsesi'nimi tai tärkeä lainaus tai lause.

Vinkkejä muistettavaksi

Maskitatuointimallit voivat olla kauniita, taiteellisia, luovia ja ainutlaatuisia, mutta ennen kuin hankit omasi, sinun on harkittava muutamia asioita.

Varmista, että käytät aikaa tatuointisi tutkimiseen ennen musteen saamista. Varmista, että ymmärrät täysin, mitä se edustaa. Sinä et'et halua tietää myöhemmin, että tatuointisi symboloi jotain aivan muuta kuin luulit.

Väärän tatuoinnin valitseminen maksaa rahaa ja aikaa. Laserpoisto ja peittäminen voivat toimia, mutta miksi käydä läpi prosessi, jos et't on pakko.

© 2013 Richard Ricky Hale

Kommentit

persikkainen Home Sweet Home 14. kesäkuuta 2020:

aasialaiset eivät käytä tatuointia keholleen tai raajoihinsa, elleivät he ole pariskuntia, nuoria ja energisiä. SOme teini painaa pieniä kukkakuvioita nilkoihinsa tai niskansa taakse. Mitä se tarkoittaa?

Randi Benlulu alkaen Mesa, AZ 14. elokuuta 2013:

Interestig! Kuten kaikki naamarit, sekoitus onnellista, surullista, pelottavaa ja oikukas! Kiitos asiantuntemuksesi jakamisesta! Ylös++

Thomas Silvia Massachusettsista 12. elokuuta 2013:

Rakasti kaikkia maskitatuointimalleja, ne ovat kaikki erittäin kauniita !