Richard Hale on tatuointiharrastaja, joka tutkii ja tutkii tatuoinnin symboliikkaa, merkityksiä ja historiaa.

Leijonatatuoinnit: merkitykset, mallit ja ideat

Leijonatatuoinnit: merkitykset, mallit ja ideat

CC-BIC Ricardo Almeida

Leijona -tatuointimallit voivat vaihdella monin eri tavoin, ja niitä käyttävät pääasiassa miehet, vaikka naiset saavat niitä satunnaisesti. Kuten kaikki eläinten tatuoinnit, nämä mallit edustavat usein leijonan ominaisuuksia ja piirteitä.

Mitä leijonatatuoinnit symboloivat?

 • vahvuus
 • rohkeutta
 • rakkaus
 • saldo
 • perhe
 • muutos
 • huoltajuus
 • viisaus
 • toivoa
 • tehoa

Vaikka tätä tatuointia ei pidetä valtavirrana, se on suosittu tatuointisuunnittelu. Yksityiskohtaisen työn ja tarvittavan varjostuksen vuoksi useimmat niistä on suunniteltu suuremmiksi tatuointeiksi. Malleissa kuvataan usein koko leijona tai vain leijonan pää. Joissakin tapauksissa ne voidaan kuvata jopa kruunulla, kuten yllä on esitetty.

Tässä artikkelissa keskustelemme leijonasta, sen klassisesta symboliikasta ja tatuointien merkityksistä. Tarkastelemme myös yli 30 mallia. Lopulta toivomme, että löydät ideoita ja inspiraatiota seuraavaan tatuointiisi.

Leijona tatuointi ideoita

Leijona tatuointi ideoita

Leijonien symboliikka historian kautta

Aivan kuten se on eläinkunnassa, leijona -tatuointi seisoo yläreunassa, kun kyse on eläintatuoinnista. Kuten opit tästä artikkelista, se on ollut näin vuosisatojen ajan. Leijonaa kuvataan "viidakon kuningas" tai "eläinkunnan kuningas." Kun katsomme leijonaa hänen luonnollisessa elinympäristössään, voimme oppia hänen vahvista ominaisuuksistaan ​​ja hänen symbolisista merkityksistään. Leijona on yksi maailman pelätyimmistä eläimistä. Leijona on erittäin voimakas ja jotkut voivat painaa yli 400 kiloa. Leijona on erittäin älykäs ja erittäin taitava eläinkunnassa. Leijonalla on hyvin rakennetut ominaisuudet, jotka tekevät hänestä yhden maailman parhaista saalistajista.

Muinaiset sivilisaatiot

Leijonaa on kuvattu monien vuosien ajan muinaisissa kulttuureissa, legendoissa, mytologiassa, astrologiassa, kirjallisuudessa, elokuvissa ja paljon muuta. Muutamissa muinaisissa sivilisaatioissa leijonat olivat kuninkaiden ja kuninkaallisten omistuksessa. Leijona oli vallan symboli kuninkaan kansalle's tehoa ja vahvuus. Sitä vastoin roomalaisessa mytologiassa leijona liittyy rakkaus.

Leijona oli myös symbolinen egyptiläisille – he usein kuvasivat kahta leijonaa selkänsä toisilleen. Nämä patsaat edustivat saldo, mikä oli erittäin tärkeää egyptiläisille. He asettivat nämä patsaat yleensä pyhien rakenteiden ulkopuolelle. Egyptiläiset uskoivat tasapainoon, kuten auringonnousuun/auringonlaskuun ja itään/länteen. Heidän leijonapatsaansa edustivat tätä tärkeää tasapainoa.

Uskonto

Leijona on myös kristinuskon symboli. Jotkut kristityt käyttävät leijonatatuointia symboloimaan kristillisiä uskomuksia. Leijona on myös islamin symbolinen hahmo, jossa leijona ja miekka edustavat valtaa. Leijona on myös aurinkoeläin. Tämä tarkoittaa, että leijonalla on auringon kaltaisia ​​ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Monissa kulttuureissa ja uskomuksissa leijona liittyy aurinkoon. Sanotaan, että leijona's harja näyttää auringon säteiltä – ominaisuus, jota monet tatuoinnit usein korostavat. Muissa muinaisissa myytteissä leijona edustaa muutos ja matka lapsuudesta aikuisuuteen.

Kulttuuri

Leijona on myös hyvin symbolinen kiinalaisille. Se edustaa onnea, huoltajuus, ja valtaa. Kiinalaiset uskovat myös, että leijona on maan ja auringon symboli. Monet ihmiset tietävät, että leijona "Leo" on osa horoskooppia. Leo on horoskoopin viides merkki, ja 23. heinäkuuta-22. elokuuta välisenä aikana syntyneitä pidetään leoina. Tänä aikana syntyneet ihmiset ovat erittäin energisiä ja hyväsydämisiä ihmisiä. Leo on hieman arka ja nauttii hallinnasta, mutta he ovat erittäin anteliaita. Leo edustaa myös tasapainoa.

Kuten nyt tiedätte, leijonaa on kuvattu koko ihmiskunnan historian ajan ja he ovat olleet symbolisia hahmoja monien vuosien ajan. Se on yksi symbolisimmista saatavilla olevista eläintatuoinneista. Kaikista sen eri merkityksistä johtuen se on erittäin haluttu tatuointimaailmassa. Sitä varten on myös erilaisia ​​malleja ja tyylejä. On heimomalleja ja kelttiläisiä malleja ja paljon muuta. Ennen kuin valitset lopullisen mallin, tarkista kaikki saatavilla olevat tyylit ja mallit. Varmista, että valitset mallin, johon olet tyytyväinen.

Leijona tatuointi ideoita

Lion Tattoo mallit ja merkitykset

Leijonatatuointiin liittyy monia erilaisia ​​merkityksiä ja uskomuksia, ja siksi monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon sen valinnassa.

 • Voima ja auktoriteetti: Nämä ovat kaksi yleisintä merkitystä. Leijonaa pidetään voimakkaana eläimenä, ja sitä kuvataan eläinmaailman kuninkaana. Se voi myös edustaa voimaa ja johtajuutta. Monet eri ihmiset voivat valita leijonatatuoinnin näistä syistä. Se voi edustaa pelottomuutta, koska leijonat nähdään eläiminä, joilla ei ole pelkoa. Tämäntyyppinen tatuointi sopisi hyvin jollekin, joka on peloton tai ehkä haluaa olla.
 • Healing ja toivo: Tämä merkitys tulee leijonasta'yhteys kristinuskoon. Tätä edustaa C.S. Lewis' hahmo Aslan elokuvassa Leijona, noita ja vaatekaappi.
 • Viisaus: Tämä merkitys on peräisin buddhalaisesta uskosta. Esimerkiksi joku voi päättää ottaa leijonatatuoinnin, koska hän on vaikeassa tilanteessa. Heille se voi edustaa toivoa ja uskoa; se'muistuttaa heitä siitä, kun he katsovat tatuointiaan. Vanhempi, kypsä urosleijona voidaan kuvata tatuoinnissa viisauden ja tiedon edustamiseksi.
 • Rohkeus: Tämän merkityksen uskotaan usein tulevan elokuvasta, "Ozin velho." Klassinen elokuva kuvaa kuinka pelkuri leijona halusi rohkeutta. Tatuointitarkoituksiin se voi olla merkki rohkeudesta käyttäjälle. Se voi muistuttaa leijonatatuoinnin käyttäjää olemaan rohkea elämässä ja kaikessa, mitä he käyvät läpi.
 • Urhoollisuus: Vielä tänäkin päivänä se on edelleen hyvin symbolinen muotoilu, jolla on monia erilaisia ​​merkityksiä. Silti se on aina ollut hyvin edustettuna tatuointimaailmassa ja monien eri kulttuurien kautta. Se voi myös edustaa suojelua, rohkeutta, turvallisuutta ja jaloutta. Joku voi päättää saada sellaisen symboloimaan rohkeaa tekoa, jonka hän teki tai toivoo tekevänsä. Esimerkiksi palomies asettaa henkensä vaaraan joka kerta, kun he vastaavat puheluun – he ovat ehkä pelastaneet jonkun's elämä. Molemmissa tapauksissa leijonan tatuointi olisi sopiva. Se edustaa sekä rohkeutta että rohkeutta. Jokainen muu, joka tekee vaarallista työtä, voi valita sen kunnianosoituksena sitoutumisestaan ​​olla rohkea.
 • Perhe: Olet ehkä huomannut muutamia tatuointeja tässä artikkelissa, joissa on urosleijona perheensä tai ylpeytensä kanssa. Vaikka tämä voi edustaa eri asioita, se edustaa lähinnä perheen suojelua. Isä voi harkita tätä tatuointia osoittaakseen suojaavan luonteensa perheelleen. Hän voisi myös valita tämän mallin edustamaan rakkauttaan ja kunnioitustaan ​​perheelleen. Koska leijona liittyy myös rojaltiin, näet myös malleja, joissa on kuninkaallinen harja. Olet ehkä huomannut myös tatuointimallit, joissa leijona näkyy kruunulla. Nämä edustavat usein kristillisiä uskomuksia tai kuvaavat sitä, kuinka leijonaa pidetään eläinvaltakunnan kuninkaana tai kuninkaana.

Ennen kuin otat tatuoinnin

On erittäin tärkeää, että tutkit kaikki erilaiset tatuointityylit, -mallit ja -merkinnät ennen kuin valitset lopullisen mallin tatuointiin. Valittavana on kirjaimellisesti tuhansia erilaisia ​​malleja, tyyliä ja merkityksiä. On erittäin tärkeää käyttää aikaa ja panostaa tutkimukseen. Monilla ihmisillä on taipumus ryhtyä tatuointiprosessiin ja yleensä he päätyvät tatuointiin, jota he myöhemmin katuvat. Ajattele tätä, tämä tatuointi on kanssasi loppuelämäsi.

Muista myös mennä tatuoijalle, johon luotat täysin. Don'Älä pelkää kysyä heiltä kysymyksiä ja pyytää katsomaan heidän menneitä töitään. Halutessasi voit ehkä mennä verkkoon ja katsoa tatuointitaiteilijoiden arvosteluja. Toivottavasti pidit tästä artikkelista.

Kommentit

Janet 11. lokakuuta 2019:

Mitä puoli leijonan tatuointi tarkoittaa?

On 23. elokuuta 2015:

peitetyt silmät mitä's merkitys

M WHUTE 19. marraskuuta 2012:

MARY WHUTE

Huntall 9. helmikuuta 2012:

Apple julkistaa iPad 3: n ensimmäisen viikon maaliskuussa

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 17. tammikuuta 2012:

Rosemay, kiitos vierailustasi ja kommentistasi ja äänestämisestä. LOL, hän todella tekee. Kiva, että Rosemay oli mielenkiintoinen. Hyvää jatkoa 🙂

Rosemary Sadler Hawkes Baystä – Uudesta -Seelannista 17. tammikuuta 2012:

Nämä ovat upeita Rickyjä. Jotkut heistä pitävät kuvasta 'Inkarttatuoinnit' näyttää aika surulliselta.

Rakastan Leo -kuvaa, kun hänen kruununsa on vinossa, hän näyttää vain hieman vihjailevalta. LOL

Antamasi tiedot ovat jälleen erittäin mielenkiintoisia. Äänestys ylös

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 17. tammikuuta 2012:

Gypsy, kiitos kun tulit, kommentista ja äänestämisestä. Arvostan jatkuvaa tukea. Hyvää.

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 17. tammikuuta 2012:

AE, kiitos vierailustasi ja kommentistasi. Leijonatatuoinnit voivat symboloida monia asioita, tehdä niistä suosittuja.

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 17. tammikuuta 2012:

Writer20, kiitos vierailustasi. Uskon sen olevan uusi sukupolvi. voin'en usko kuinka suosittuja he ovat itse, mutta he ovat erittäin suosittuja nykyään.

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 17. tammikuuta 2012:

Frank, kiitos kun tulit ja luit tämän artikkelin. Arvostan kiitostasi. Toivottaen.

Gypsy Rose Lee Daytona Beachiltä, ​​Floridasta 17. tammikuuta 2012:

Upea ja mielenkiintoinen keskus. Äänesti. Leijona on aina viidakon kuningas.

Ruby Jean Richert Etelä -Illinoisista 17. tammikuuta 2012:

Vau, ne ovat hämmästyttäviä … suosikkini … Fashiontipsforall..I'en ole koskaan nähnyt leijonatatuointia..Kiitos..Kaunis napa…

kirjailija 20 17. tammikuuta 2012:

En todellakaan'en tiedä miksi tatuointi'ovat nyt muodissa kaikille.

Frank Atanacio Sheltonista 17. tammikuuta 2012:

wow sanoittaja nämä ovat taas niin hienoja wow