Minä'Olen suuri tatuointien fani ja haluan jakaa intohimoni tatuointimaailmaan.

Ocean Tatuoinnit

Vaikka yleensä nautin kohdentamisesta tiettyyn aiheeseen kirjoittaessani tatuointeja, sain motivaation esittää erilaisia ​​tatuointeja, jotka liittyvät valtameriin, laivoihin ja meren elämään yleensä.

Joskus erilaisten tatuointimallien katsominen voi laukaista ideoita, jotka voidaan koota yhteen ja antaa muotoilu, jota et koskaan ajatellut.

Joten tämä mielessä ja vain nauttien joukosta mereen liittyviä tatuointeja, anna'Katsokaa valtameren teemoja, joilla on tämä ajatus.

Henkilökohtaisesti pidän yleensä aina parempana mustia ja tummanruskeita tatuointeja, koska ne näyttävät toimivan paljon paremmin kuin tatuoinnit, joissa on paljon värejä, vaikka tähän on tietysti joitakin poikkeuksia.

Alla olevan leikkurin aluksen tatuoinnin avulla muotoilu oli todella tehty hyvin, ja jos ei ollut't värin puolesta, joka minulta todella poistaa tämän tatuoinnin, olisin todella pitänyt siitä.

Laiva's purjeet ovat erityisen hienosti tehtyjä, ja jos ne olisivat olleet tummissa väreissä ja varjossa violetin sijasta, ne olisivat olleet poikkeuksellisia. Pidän niistä edelleen, mutta he menettivät jotain värillä. Muuten se'on hieno tatuointisuunnittelu.

Clipper Ship Arm Tattoo

alusten kalatatuoinnit

Lisää tatuointeja

 • Lohikäärmetatuoinnit hengittävää tulta suosituimpana tatuointina

  Useimmat ihmiset ovat samaa mieltä ja teollisuus on samaa mieltä siitä, että lohikäärmetatuoinnit ovat maailman suosituimpia tatuointeja, ja sekä miehet että naiset pitävät sinne, missä ne näyttävät upeilta molemmissa. Mitä'Lohikäärmetatuoinnissa kiehtovaa on se, että ne tarkoittavat erittäin paljon…

 • Rebirth ja Phoenix Tattoo

  Phoenixin tatuointi on yksi upeimmista työskennellä, ja teet sen tummalla musteella, kirkkailla väreillä tai joissain tapauksissa molempien yhdistelmällä,'ve todella täytyy olla huono tatuoija taittaa tämän yhden, kuten kehon ja…

Laivat ja ristikatuoinnit

 • Majestic Ship Tatuoinnit

  Kuka ei ole't unelmoi purjehtimisesta merillä muinaisina aikoina, sillä noiden aikojen merimiehet ja aluksen kapteenit olivat aikansa tutkijoita ja suurimpia riskinottajia. Siellä's aina jotain majesteettisista aluksista ja heiluvista meristä, jotka sekoittavat meitä…

Giant Squid Tattoo hyökkäävä alus

Tämä tatuointi on todella kiireinen, ja luultavasti siinä on liikaa tavaraa arvostamaan työtä. Silti jokaisella on oma makunsa, joten jos he pitävät siitä'kaikella on oikeasti väliä.

Mutta teema on loistava, ja aluksen repivän jättimäisen kalmarin hyökkäys on melko siisti. Ihmettelen, mikä inspiraatio tatuoinnin takana oli. Kun näen tällaisia, se'On vaikea sanoa, mikä oli motivaatio, paitsi jotain, mitä he löysivät tällä hetkellä etsiessään haluamiaan tatuointimalleja.

Tatuointi jättiläinen kalmari hyökkää kalaa

alusten kalatatuoinnit

Moottoripyöräilijöiden tatuoinnit

 • Moottoripyöräilijöiden tatuoinnit

  Moottoripyörä tatuointeja on erittäin hauska katsella, ja taidetta ja muotoilua – olitpa sinä'uudelleen fani tatuointitaidetta ei – on loistava. Sinulla on tyypillinen ja perinteinen pyöräilijä; Jotkut pitävät Ghost Rideristä elokuvista ja lukuisia vain…

Jalkojen tatuointi laivalla

Tämä tatuointi on todella mukava, ja se sopii henkilökohtaisiin mieltymyksiini tummempiin väreihin, jotka mielestäni näet tässä tapauksessa, todella määrittää aluksen ja antaa sinun nähdä ja nauttia siitä eri tavalla kuin paljon värejä sisältävät tatuoinnit heissä.

Pidän todella laivan rungosta ja sen tummasta ulkonäöstä sekä veneen purjeiden yksityiskohdista.

Laivan tatuointi jalalla

alusten kalatatuoinnit

USMC -tatuointimallit

 • USMC -tatuointimallit

  Yhdysvaltain merijalkaväellä on ylpeä perinne, joka juontaa juurensa (institutionaalisesti) vuoteen 1775 ja toiminnallisesti paljon sitä ennen. Merijalkaväki lähetetään merellä laivaston alusten kautta vastatakseen nopeasti uusiin uhkiin. Rikkaat…

Hyvä aluksen tatuointi

Tämä on kaiken kaikkiaan mukava tatuointi minulle, mutta aina on jotain lisättävää kirkkaaseen, siniseen veteen aluksen tatuointiin, joka näyttää tekevän sen epätodelliseksi.

Mutta yksi ainutlaatuinen asia, josta todella pidin, oli punainen tausta, joka kurkisti aluksen läpi's masto. Se lisää jotain, mikä ei ole't liian yleistä, ja se toimii minulle hyvin.

Laivan tatuointi

alusten kalatatuoinnit

Ihmisarvoinen aluksen tatuointi

Tällä tietyllä aluksen tatuoinnilla oli suuri lupaus, mutta se ei toimita siinä mielessä'sinulla ei ole sellaisia ​​yksityiskohtia kuin suurella tatuoinnilla pitäisi olla, erityisesti laivan teema, joka antaa valtavan mahdollisuuden kokeilla yksityiskohtia.

Nyt väri sopii minulle, mutta jälleen kerran'se on melkein kuin hukkaan heitettyä, ja se saa sinut haluamaan siitä, mutta vaikka kuinka yrität, se antaa sinulle sarjakuvan tunteen eikä realistisempaa ja vaikuttavampaa.

Melkein tämän kanssa, mutta ei aivan.

Laiva Purjehdus Tatuointi

alusten kalatatuoinnit

Hummerin tatuoinnit

 • Hummerin tatuoinnit

  Niille meistä, jotka rakastavat vettä ja merta, hummeri -tatuointi on pakottava valinta osoittamaan, mitä se merkitsee meille. Ei ole epäilystäkään siitä, että veden läheisyydessä syntyneillä on ainutlaatuinen suhde mereen, järviin ja niihin liittyviin elämänmuotoihin….

Puolihiha -aluksen tatuointi

Mikä on todella mielenkiintoista minulle tämän aluksen tatuoinnin kanssa, on se'Se ei ole alus, joka saa sen toimimaan, vaan myrskyinen tausta ja aallot osuvat sen etuosaan.

Tällaisia ​​aaltoja haluan nähdä tatuoinnissa kuin sinertävää tyyppiä, jotka eivät koskaan näytä toimivan kovin hyvin ja ovat liian kovia makuuni.

Mutta tämän tatuoinnin parhaat puolet ovat tummat ja aavistavat pilvet, jotka lupaavat, että tästä tulee karkea matka.

Vaikka en'En tiedä, tekikö tatuointisuunnittelija ja taiteilija tämän tarkoituksella'on loistava siinä mielessä, että se vie sinut pois aluksesta ja vie sinut vaaralliseen ympäristöön.

alusten kalatatuoinnit

Veneen ja laivan tatuoinnit

 • Veneen ja laivan tatuoinnit

  Veneen ja laivan tatuoinnit ovat yllättävän suosittu muotoilu niille, jotka etsivät jotain hienoa näytettäväksi ihollaan. Minä en'en tiedä onko'Jack Sparrow’n ja Pirates of the Caribbean -sarjan takia, joka on tehnyt heistä niin suosittuja, tai…

Ankkurilaivan tatuointi

Joskus tulee tatuointi, joka on aina ristiriidassa tavallisten makujeni kanssa, ja tämä on yksi niistä.

Kirkkaista väreistä huolimatta'jotain tuosta ankkurista ja tämän elementin toiminnasta. Mutta minulle se's tatuoinnin ankkuriosa, josta todella pidän, ja se aloittaa loput.

Aluksen ja ankkurin tatuointi

alusten kalatatuoinnit

Jack Sparrow merirosvo -tatuointi

Se ei't saada paljon parempi kuin tämä tatuoinnin laatu, ja sen sisältämän suunnittelun sisällyttäminen on suuri kontrasti ja laadun mittaaminen.

Varjo, viivat ja tumma väri tekevät tästä fantastisen tatuointimallin Jack Sparrow’lta Pirates of the Caribbeanilta.

Siellä'on vain yksi asia, jota en harrasta'en pidä siitä, ja se's sijainti, joka on valittu sen sijoittamiseen. Tämä loistava tatuointi kuului käsivarteen tai selkään, jossa se voidaan nähdä kaikessa laadussaan ilman tarvetta kumartua ja olla henkilön takana katsella ja arvostaa sitä.

Joka tapauksessa Barnacle Bill antaa suuren peukalon's ylös tästä.

Pirates of the Caribbean Tattoo – Jack Sparrow

alusten kalatatuoinnit

Merikilpikonnan tatuointi

Sinun on todella kuviteltava tämä merikilpikonnatatuointi, koska se on todella iso, mutta vaikea kaapata se tällaisella valokuvalla.

Se menee koko naisen puolelle'S runko on yksinkertainen, mutta hyvin tehty ja siinä on kauniit värit.

Jalat tai käsivarret on tehty todella hienosti, varsinkin kärkien katkoviivat.

Merikilpikonnatatuointi kehon puolella

alusten kalatatuoinnit

Hyvä hain tatuointi

tiedän että minä'm toistan itseäni, mutta vihaan kirkasta sinistä vettä hain takana, mutta pidän todella itse hain tatuointisuunnittelusta.

Hain yksityiskohdat ja muotoilu ovat ilmiömäisiä, ja ne olisivat todella lähteneet hienosti liikkeelle, jos taustavesi olisi ollut tummempaa ja vaarallisemman näköistä.

Hain tatuointi

alusten kalatatuoinnit

Valaiden tatuointi

 Pidän tästä valaiden tatuoinnista, koska väri on mukava ja siinä on paljon potentiaalia. Minulle ongelma on jälleen sijoitus.

Kuten kuvasta näkyy, heidän täytyi ottaa kaksi laukausta voidakseen nähdä ja arvostaa valaan tatuointia.

Tämä olisi ollut paljon parempi tatuointi paikassa, jossa voit katsella sitä kerralla. Sijoittaminen on suuri asia mille tahansa tatuoinnille, ja riippumatta siitä, kuinka hyvä muotoilu, jos sijoitus on väärä, tatuointi ei koskaan ole sellainen kuin se olisi voinut olla.

Valas Tatuointi Valokuva

alusten kalatatuoinnit

Miekkavalas -tatuointi

Tämä ei ilmeisesti ole't erittäin hieno muotoilu, mutta yksi asia, josta pidin siinä, oli tunne, että katselit vesiesitystä, jossa miekkavalas hyppäsi ulos ja viihdytti sinua.

Jos tatuoija ja suunnittelija yrittivät kuvata tätä, he tekivät hyvää työtä. Ja vaikka se olisi sattumaa, pidän siitä silti tästä näkökulmasta.

Miekkavalas -tatuointi

alusten kalatatuoinnit

Meritähti, Angel Shark Tattoo

Tässä on toinen niistä poikkeuksista, joissa tatuointisuunnittelun väri ei ollut't sammuta minut. Itse asiassa se oli aika hienosti tehty.

Vaikka meritähti on melko kova, jostain syystä ei'Älä ota pois taiteen nauttimisesta. Pidän myös vihreistä merilevistä ja sinisistä väreistä, jotka yhdistettiin erittäin hienosti.

Väri voi joskus piilottaa sen, mutta meritähden ja enkelihain yksityiskohdat ovat todella vaikeampia tehdä kuin miltä se näyttää.

Suurin ongelma sillä on sijoittelu, joka taas ei't sallii sinun nähdä ja nauttia tatuoinnista. Mutta silti hyvä sellainen.

Meritähti, Angel Shark Tattoo

alusten kalatatuoinnit

Manta Ray Tattoo

Manta -säteet eivät ole't on hyvin yleinen tatuointi, ja vaikka nämä ovat hieman vaaleita ja hieman vaikeasti havaittavia, on mukavaa nähdä manta -säteitä tatuoinneissa. Ne on tehty aika hyvin.

Manta Ray Tatuoinnit

alusten kalatatuoinnit

Erittäin mukava kampasimpukatatuointi

Tämän kampasimpukka -tatuointisuunnittelun ilmeinen yksinkertaisuus voisi saada sinut ajattelemaan, että tämä oli helppo suunnitella ja tehdä, mutta katso tarkkaan yksityiskohtien suunnittelua ja monimutkaisuutta, ja voit nähdä, että erittäin taitava tatuoija teki tämän tatuoinnin. Se oli vaikea tehdä.

Tumma väri ja varjostus ovat tapa, jolla pidän tatuoinneista, ja se tehtiin täällä erinomaisesti.

Kampasimpun tatuointi

alusten kalatatuoinnit

Merihevosen tatuointi

Sillä aikaa kun minä'En ole innoissani tämän merihevosen tatuoinnin väristä, varjostus ja yksityiskohdat tehtiin erittäin hyvin ja kuva hienosti.

Sea Horse Tattoo Photo

alusten kalatatuoinnit

Tähtien sota -tatuoinnit

 • Tähtien sota -tatuoinnit

  Tähtien sota' suosio ei koskaan vähene, eikä myöskään halu, että fanit sisällyttävät sen suureksi osaksi kehon taidettaan. Tähtien sota -hahmoista ei ole pulaa kehossasi, koska rikas maailmankaikkeus tarjoaa valtavan määrän…

Katkarapujen tatuointisuunnittelu

Katkarapu ei myöskään ole todellinen yleinen tatuointisuunnittelu, ja olin iloinen, että löysin yhden tämän korkealaatuisen.

Olin yllättynyt siitä, kuinka hyvin tämä tehtiin, ja siinä on todella mukava väri ja kapeat, tummat viivat, jotka tekevät siitä todella erottuvan.

alusten kalatatuoinnit

Marlin Tattoo

Tämä marliinin viimeinen tatuointi on myös erittäin hyvin tehty tatuointisuunnittelu. Siinä oli väriä, muotoilua ja laatua, ja kuka tahansa olisi iloinen siitä, että heillä olisi muste.

Varjo ja varjostus tehtiin todella hyvin, ja tummat viivat keskeisissä kohdissa tekevät siitä erottuvan ilman liian tunkeilevaa tai ilmeistä. Mahtava tatuointi.

Marlin Fish Tattoo

alusten kalatatuoinnit

Toivottavasti nautit merestä, laivoista ja meren elämän tatuoinneista

Jälleen tämä on erilainen kuin tavallisesti, kun osoitan tatuointeja, koska haluan sijoittaa ne aiheisiin, joissa voit nähdä ne kaikki yhdessä ja liittyvät.

Mutta tässä nimenomaisessa meri -elämän tatuointigalleriassa, valtameren ja laivan tatuoinneissa teema on niin laaja, ajattelin sisällyttää ne tämän tyyppiseen lajikkeeseen ja suurin osa aiheista on tuttuja useimmille ihmisille (ok , ei enkelihai), se inspiroisi joitain tatuointimalleja, joita et haluaisi'en ole ajatellut ennen.

Kommentit

29 5. heinäkuuta 2011:

Oho! Tatuoinnit satuttavat! .. Joka tapauksessa ne ovat kauniita taideteoksia. Kiva napa.