Rakastan tatuointiani ja toivon, että lopulta rakastat myös omaasi! Ota aikaa oppia tatuoinneista ennen kuin menet ulos ja hankit sellaisen.

Et voi katua tatuointia.

Kuinka saada voittamasi tatuointi't pahoillani.

John tiistaina Flickrin kautta

Kuinka valita tatuointi sinulle'Rakasta ikuisesti

Tatuoinnin valinta voi olla stressaavaa, koska se'Se on niin pysyvää, ja väärän päätöksen tekeminen voi olla tuskallista, kallista ja hankalaa. On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen lopullisen päätöksen tekemistä, mukaan lukien koko, väri, muotoilu, merkitys, tyyli ja sijoittelu sekä se, minkä taiteilijan haluat valita juuri haluamasi tatuoinnin.

Tärkeintä on ottaa aikaa ja tehdä kaikki tutkimuksesi ennen valintaa.

Tässä sinä'Löydät luettelon vaiheista, joita sinun on noudatettava tatuointisuunnittelua valittaessa, ja hyödyllisiä vinkkejä päätöksen tekemiseen. Tässä's kaikki minä'Olen oppinut omasta tatuointivalinnastani ja siitä mitä olen'olen kuullut myös muilta ihmisiltä.

Rakastan tatuointiani ja toivon, että sinäkin lopulta rakastat omaasi!

10 vinkkiä rakastamasi tatuoinnin saamiseen

 1. Kun olet löytänyt haluamasi idean, voit muuttaa tai muokata mitä tahansa löytämääsi mallia henkilökohtaisen makusi mukaan. Saatat esimerkiksi löytää kuvan tatuoinnista, josta pidät todella, vain haluat vain osan siitä tai haluat vaihtaa värit.
 2. Jos haluat jotain täysin alkuperäistä, hyvä tatuoija on käytettävissä suunnittelemaan sinulle, jos haluat … don'Älä pelkää pyytää apua ainutlaatuisen suunnittelusi luomiseen.
 3. Mielikuvitus on rajana! Vietä jonkin aikaa aivoriihi luovasti. Don't tyytyä ensimmäiseen impulssiin.
 4. Mieti, miten tatuointisi voidaan nähdä eri kulttuureissa. Loukkaako se ketään? Merkitseekö sen symboliikka kenellekään jotain negatiivista?
 5. Tietenkin, jos haluat jotain kirjoitettua aasialaisilla merkeillä (esimerkiksi hanzi, kanji tai hanja), valitse erittäin huolellisesti ja tarkista suunnittelusi. Paitsi, että käsityksesi siitä, mitä tämä hahmo tarkoittaa, voi olla täysin väärä, sillä voi olla myös kaksinkertainen merkitys tai jokin muu näkökohta, jota sinulla ei ole't harkita. Tee tutkimuksesi ensin; don't luottaa tulkintoihin myymälän seinillä.
 6. Ajattele millaista tatuointia tai muotoilua olisit saanut 10 vuotta sitten ja kysy itseltäsi'nyt niin. Jos ei, ota tämä tosiasia vakavasti. Voitko välttää muuttamasta mieltäsi suunnittelusta myöhemmin? Kuinka voit ennakoida tulevia makujasi? Voi käydä ilmi, että sinä'olet liian muuttuva tai nirso valitaksesi sinulle sopivan mallin'tykkää ikuisesti.
 7. Kotitekoisten tatuointien lisäksi numero yksi tatuointityyppi, jonka ihmiset yleensä haluavat poistaa tai peittää, ovat nimiä. Ellei nimi kuulu lapsellesi tai kuolleelle rakkaalle, vältä minkä tahansa nimen tatuointia ihollesi!
 8. Haluat ehkä ottaa tatuoinnin toisen perheenjäsenen kanssa (ystävät voivat olla liian tilapäisiä sattumalle), jotka vastaavat tai menevät yhteen. Saatat myös haluta tatuoinnin perhesymbolista, kuten harjanteesta tai sukunimestä.
 9. Tatuointisi ei'ei tarvitse olla syvä merkitys. Don'Älä pelkää saada sarjakuvahahmoa, jos todella rakastat sitä!
 10. Muista, että jalka-, käsi- ja kasvotatuointien saaminen maksaa enemmän, koska ne tarvitsevat enemmän korjauksia ja paranemiseen tarvitaan enemmän aikaa ja huomiota. Jotkut taiteilijat voivat myös kieltäytyä tekemästä tällaisia ​​tatuointeja, varsinkin jos et't on jo tatuointeja näkyvämmillä alueilla.

Jos sinusta tuntuu epäröivältä jostain syystä, älä't mennä läpi sen kanssa!

Kuinka päättää, minkä tatuoinnin ottaa

1. Kysy itseltäsi, miksi haluat tatuoinnin ensiksi.

Teetkö sen toisen puolesta? Seuraatko trendiä? Käytätkö vain vapauttasi saada vihdoin tatuointi ilman vanhempien lupaa? Saatko alennusta? Mieti syitäsi ennen kuin jatkat.

2. Harkitse tatuointia's vaikutus työpaikalla tai muut skenaariot.

Tatuointi ei kannata menettää työtä. Tarkista myös, onko muissa organisaatioissasi, kuten urheilussa tai vapaaehtoistyössä, tatuointeja koskevia sääntöjä.

3. Valitse mallisi huolellisesti.

 • Varmista, että suunnittelulla on henkilökohtainen merkitys ja että se heijastaa itseäsi. Suunnittelun tulisi edustaa jotain, josta pidät, nautit tai johon olet kiinnittynyt. Se voi olla toisen kunniaksi. Kysy itseltäsi, miksi nämä asiat ovat sinulle merkityksellisiä?
 • Lähesty tatuointeja kirjoittamalla vielä tarkemmin. Varmista, että tiedät ja ymmärrät sanojen merkitykset, niiden alkuperän ja kaikki mahdolliset tulkinnat. Jos sinä'Kun valitset lainauksen uudelleen, varmista, että se edustaa sinua täysin. Ja älä't unohda valita täydellinen fontti (tai tehdä oma) … kirjasintyypit luovat tunnelmia ja tunteita.
 • Katso muita tatuointeja ja malleja, jotka ovat jo olemassa, mutta älä'älä rajoitu mihinkään'on jo ulkona. Tarkista kirjoja, julisteita, paikallaan olevia tarroja ja kaikkea muuta, ei vain tatuointistudion seinien malleja.

4. Mieti missä haluat sen.

 • Tatuoinnin sijoittaminen kehoosi on erittäin tärkeää. Haluatko sen näkyvän joka päivä vai haluatko sen peittävän suurimman osan ajasta? Ajattele vaatteita, joita käytät, miten muotoilet hiuksesi ja mitä toimintaa osallistut.
 • Yritä tulostaa harkitsemasi malli nähdäksesi, miltä se näyttää. Useimmat tatuointitaiteilijat myös tulostavat mallin ja laittavat sen tilapäisesti ihollesi tarkistaakseen sijoittelun ja käytön oppaana.
 • Yritä saada henna -tatuointi'ajattele uudelleen ennen kuin saat todellisen; henna on väliaikainen (kestää vähintään viikon ja jopa kuukauden) ja voitit'et voi saada haluamasi värit ja tarkat yksityiskohdat, voit saada käsityksen siitä, miltä se tuntuu tietyllä paikalla tietyssä koossa.

5. Valitse tatuointi's väri (t) viisaasti.

Haluatko tatuointisi mustana vai harmaana? Haluatko värillisen tatuoinnin? Valkoinen? Haalistuuko väri nopeammin tietyissä kehon paikoissa? Ota huomioon ihon pigmentti ja kuinka hyvin väri sopii sen kanssa. Mieti, kuinka värit väistämättä haalistuvat.

6. Luo oma suunnittelu.

 • Ole luova. Joskus oman suunnittelun piirtäminen vaatii vain vähän harjoittelua.
 • Sinä et't ei tarvitse luoda mallia itse; voit pyytää tatuoijaasi tekemään sen. Useimmat ovat taiteilijoita, jotka voivat tulkita minkä tahansa valitsemasi idean tai kuvan. Ne voivat myös suunnitella uudelleen minkä tahansa tekemäsi piirroksen ja toistaa sen tilapäisesti ihollesi.
 • Harkitse kokoa. Mieti missä se on'menee ja jos haluat sen näkyvän.
 • Harkitse kustannuksia. Kuinka kallista tulee? Hihat voivat maksaa jopa 300 dollaria!

7. Valitse taiteilija.

 • Kun olet'Olen päättänyt, mistä tatuointityylistä pidät eniten, ja etsi sitten tatuoija, joka on erikoistunut kyseiseen tyyliin. Vaikka useimmat taiteilijat voivat saavuttaa laajan ulkonäön, heillä on yleensä erikoisuuksia. On harkittava luonnollisia, aasialaisia, mustavalkoisia, koomisia ja muita tyylejä.
 • Suositukset voivat todella auttaa! Varmista, että menevä artisti saa hyviä rekvisiitta entisiltä ja/tai nykyisiltä asiakkailta; don't vain mennä lähimpään saliin. Katsokaa tatuointeja, jotka ihmiset ovat saaneet sieltä'harkitset menemistä ja katsot, ovatko he sellaisia ​​kuin sinä'menossa varten.
 • Harkitse hintoja. Pyydä tarjous ennen kuin aloitat.
 • Mieti taiteilijan kokemusta. Se ei'ei haittaa kysyä.

8. Älä'älä pelkää ottaa aikaa.

Tärkeintä on, että olet tyytyväinen lopputuotteeseen. Käytä mahdollisimman paljon aikaa! Tätä korostan.

Minä'd halusin tatuoinnin 10 -vuotiaasta asti, mutta tiesin, että minun oli odotettava. Ajattelin aina, että haluan nimeni korealaisiksi merkeiksi, mutta ajan lähestyessä minua hakemaan sitä, aloin muuttaa mieltäni. Puhuin muiden kanssa ja katselin monia muita tatuointeja ennen kuin löysin uuden, paremman mallin. Kun olin 19 -vuotias ja olin salissa, olin muuttanut mieleni täysin. Kesti yli kahdeksan vuotta ennen kuin päätin, mutta minä'olen iloinen, että otin aikani.

Tämä on tatuointi, jonka valitsin. Tämä on kuva omasta tatuointikokemuksestani.

Tämä on tatuointi, jonka valitsin. Tämä on kuva omasta tatuointikokemuksestani.

Yleiset tatuointiriskit

 • Muista valita malli, josta pidät, jotta et'sinun ei tarvitse poistaa tatuointiasi. Tatuoinnin laserpoisto on erittäin kallista, kivuliasta ja aikaa vievää … eikä se välttämättä edes toimi täysin. Muista: älä'Älä pelkää ottaa aikaa tatuointisuunnittelun valitsemiseen, joten voitit't katua sitä myöhemmin!
 • Tatuoinnin peittäminen on halvempaa kuin poistaminen, mutta varmista, että löydät siihen erikoistuneen taiteilijan.
 • Koska tatuoinnit voivat tarttua, varmista, että olet erityisen varovainen ja kuuntelet mitä tatuoija sanoo hoidosta. Usein he voivat tarjota ohjesivun viitteeksi.
 • Ikääntyessäsi tatuoinnit voivat menettää värinsä tai laadunsa ja vaatia korjauksia, usein 10–30 vuoden kuluttua, vaikka se riippuu alueesta. Jotkut kehon osat osoittavat tatuoinnin kulumista nopeammin kuin toiset. Aurinkovoiteen tai ihon kosteusvoiteiden käyttö voi auttaa pitämään tatuointisi tuoreena.

© 2007 glassvisage

Kommentit

glassvisage (tekijä) Pohjois -Kaliforniasta 1. marraskuuta 2019:

Hieno neuvo Edward! Kiitos kommenteistasi!

Edward J. Palumbo 31. lokakuuta 2019:

Sain yksinkertaisen tatuoinnin oikealle kyynärvarrelleni, "Yhdysvaltain merijalkaväki", elokuussa 1965, juuri ennen lähetystäni Etelä -Vietnamiin. Minä'en ole koskaan katunut sitä, mutta aika on tahrannut tuon tatuoinnin niin, että se'on tuskin luettavissa nyt. Varoitan muita, jotka harkitsevat tatuointia, välttämään sarjakuvia tai tuotelogoja. Don'älä valitse mitään mitä et't kuole tai jonka vuoksi sinut tunnistettaisiin pysyvästi (esim. ilmassa olevat siivet, sotilaalliset arvomerkit, uskonnolliset merkit jne.). Olen samaa mieltä kanssasi, valitse huolella, koska se'tulee olemaan siellä pitkään, pitkään. Lyhyesti, mitä haluat kertoa muille sinusta?

Easton Memmott 26. marraskuuta 2018:

Pidän vinkistä, jonka annoit valita tatuointivärin, joka toimii ihon pigmentaation kanssa. Vaimoni ja minä haluamme saada vastaavat tatuoinnit vuosipäiväämme varten tänä viikonloppuna, ja on tärkeää, että saamme värin, joka sopii ihomme väriin. Etsin varmasti värin, joka näkyy hyvin ihon pigmentaation kanssa, joten se voi näyttää mahdollisimman hyvältä. http://dermtattoo.com/

Jasper Whiteside 12. lokakuuta 2016:

Pidän neuvostasi tarkistaa työpaikkasi ennen tatuoinnin ottamista. Vaikka saattaa olla sinun yrityksesi, minkä tatuoinnin otat ja missä, edustat organisaatiotasi. Jos työnantaja katsoo, että tatuointisi ei toimi sen kuvan kanssa, jonka hän haluaa saada, hän voi löytää syyn päästää sinut irti. Tämä on joissakin osavaltioissa täysin laillista. Yksinkertainen ratkaisu on tarkistaa asia työnantajalta ennen sen hankkimista. Todennäköisesti he kunnioittavat sinua enemmän, koska kysyit.

http://www.gallerytattoo.org/tattoos-walden-ny.htm…

Gloriane 10. tammikuuta 2015:

Tämä pala oli liajcfeket, joka pelasti minut hukkumiselta.

Terrence 1. tammikuuta 2015:

Rakastan sitä.Olen vakavasti lopettanut tämän tatuoinnin niin huonosti. Ihmisen julma jako, mutta hienovarainen korostus on yksinkertaisesti henkeäsalpaava. Me'Saa nähdä saanko koskaan rohkeutta musteella itseäni pysyvästi … xx, Claire

Catherine Taylor Kanadasta 17. syyskuuta 2012:

Tämä on erittäin perusteellinen ja hyvin kirjoitettu keskus. Hyvä luku kaikille, jotka harkitsevat tatuoinnin ottamista.

aanarosey 9. heinäkuuta 2012:

Kaikenlaiset lisävarusteet ilmaisevat henkilön persoonallisuuden ja tatuointi on yksi hienoimmista lisävarusteista, joten tatuoinnin saamisen aikana meidän on ajateltava paljon, jotta se voi tutkia ajatuksiamme kauneuden varrella. Kiitos mielipiteesi jakamisesta. http://www.getyourtattoos.com/choosing-the-best-ta…

petealex 14. huhtikuuta 2012:

Sain tatuoinnin 20 -vuotiaana. Taiteilija yritti siirtää värivalintani. Minä'Olen iloinen, että paras ystäväni oli kanssani auttaakseni minua muistamaan, että minulla oli suunnitelma ennen kuin pääsin sinne, joten olet oikeassa tatuointitaiteilijan valinnassa. Vaihdoin myös sijainnin, johon alunperin halusin tatuointini, koska se tuntui siltä, ​​että oli järkevämpää olla olkapäälläni lonkan sisällä. minä en'ei halua silmiä sinne, missä niiden ei pitäisi't olla.

Dillan 7. helmikuuta 2012:

Hei kiitos paljon tiedosta! Minä'Olen harkinnut tatuointia kaksi vuotta, mutta epävarma vain siksi, että haluan oikean. Tämä on varmasti auttanut rauhoittamaan hermoja ja saanut minut ajattelemaan selkeämmin. Suuresti arvostettu.

glassvisage (tekijä) Pohjois -Kaliforniasta 5. syyskuuta 2011:

Kiitos linkin jakamisesta ja onnittelut mallin valinnasta!

Linda Oxford 5. syyskuuta 2011:

Erittäin avuliasta!! Kiitos niin hyödyllisestä keskuksesta !! Olen vihdoin päättänyt tehdä tatuointini. valitsin tatuoinnin suunnittelun nyt. Valinta oli vaikeaa, koska heillä on yli 4 500 tatuointimallia! mutta sain omani !! 🙂 tässä linkki tatuointisuunnitteluuni

http://a8111.18356.hop.clickbank.net

jos on enemmän sivustoja, joissa on monia tatuointimalleja, kirjoita ystävällisesti.

Toivottaen!

Nick 2. heinäkuuta 2011:

Hei kaverit, etsimme vain koi -puolihihan hankkimista. Olen katsellut verkkoa ja saanut paljon inspiraatiota malleista/väreistä ja varjostuksista. Olen kuullut paljon hyviä arvosteluja tietystä tatuointiliikkeestä ja olen nähnyt joitain heidän töistään, joissa olin vaikuttunut. Olen katsonut heidän galleriansa, mutta paratiisi't ollut heidän koi -malliensa fani. Kysymykseni on … Lähdenkö taiteilijan kanssa, jonka tiedän tuottavan hyvää työtä, tai taiteilijan, jossa pidän enemmän heidän koi -malleistaan. Kaikki palaute olisi tervetullutta

rayy osoitteesta tattoosiastic.com 05.04.2011:

Erittäin informatiivinen ja hyödyllinen keskus.

iriegirl Jamaikalta 06.1.2011:

Kuinka helppoa on poistaa tatuointi, etenkin ne, joissa on monia värejä.

Ben Jenkins 20. marraskuuta 2010:

Joo, pidän siitä, että joku saa täyden hihan 300 dollarilla. i'd on hihat molemmissa käsivarsissa, jos se on totta

PELKO 26. syyskuuta 2010:

Lopulta päätin, minkä tatuoinnin otan … ja minä'aion saada sen noin kahden viikon kuluttua … vihdoin sain hermot varaamaan tapaamisen … minä'Olen varma kaikesta … vain vihaan neuloja … saan riikinkukon nilkkaani … vinkkejä neulojen pelon poistamiseksi?

matka 23. syyskuuta 2010:

Olen epävarma ja ajattelen edelleen tatuoinnin ottamista, en vain tiedä mistä aloittaa etsiminen, olen nirso ihminen enkä halua tehdä väärää päätöstä. SE ON ERITTÄIN stressaavaa,

perhonen Tatuointi Dallas Texasista 22. syyskuuta 2010:

Suosittelen ehdottomasti tätä artikkelia kaikille, jotka harkitsevat tatuoinnin ottamista. Jopa laserleikkauksella ei ole mitään takeita siitä, että iho palaa normaaliksi.

piti tätä artikkelia mahtavana ja luen loput artikkelistasi pian.

Drood 15. syyskuuta 2010:

lukemasi napaasi, omani tuntui vähän, y'tiedä, matala. niin, retooled ja laitoin uuden: tatuointi: pyhä iho. Voisitko katsoa sitä ja kertoa minulle mielipiteesi, ehkä? Yritin myös linkittää keskittimeen, mutta se onnistuu't selvittää miten.

Drood 13. syyskuuta 2010:

tämä on loistava keskus! i'Olen aivan uusi ja olen hämmästynyt tästä sisällöstä. sinä'minusta tulee roolimalli. Kiitos.

tyhmät 8v 19. elokuuta 2010:

kysyit jopa mitä tatuointia haluat 8 -vuotiaana, jos edes pyytäisin 1 tuossa iässä'ov sai lyönnin isältä.

glassvisage (tekijä) Pohjois -Kaliforniasta 2. toukokuuta 2010:

Tribal kuulostaa erittäin hyvältä! Muistan suunnitelleeni omani 10 -vuotiaana, ja 20 -vuotiaana muutin mieleni 🙂

Youdontneedtono 30. huhtikuuta 2010:

Minä'm 8, saisinko jos saisin heimorannekkeen oikealle lihakselleni tai valitsisin jotain pienempää. Minä'olen melko varma minä'pidän siitä'm vanhempi syy, veljeni pitää edelleen hänestä ja hänestä's 17.

blabak 16. joulukuuta 2009:

tämä on niin .. totta .. oliko selkäkappaleni tehty 9 vuotta sitten .. oli ongelma sen kanssa kun se parani .. muste ei't pysyä ihon sisällä (hyvä muotoilu, hyvä taiteilija, huono kone ja muste) .. nyt minulla oli tämä iso risti nojaten selkäänni ja siinä oli tyhjä paikka Jeesuksesta .. frensini sanoi'm paholainen's poika .. lol .. mukava keskus kuitenkin .. ajattele enemmän kuin 2x ennen kuin teet yhden .. lol..

glassvisage (tekijä) Pohjois -Kaliforniasta 23. heinäkuuta 2009:

Kiitos kaikille! Winston, hyvä lainaus 🙂

winston churchil 21. heinäkuuta 2009:

"Jos kehosi on temppeli, miksi ei't haluat koristella seinät?"

Steve W. 29. toukokuuta 2009:

Rakasta tätä HUBia. Paljon arvokasta tietoa ja neuvoja!

laatu7868 Kanadasta 8. toukokuuta 2009:

Hienoa työtä HUB: ssä … paljon hyviä neuvoja … Minulla on yksi samanlainen, mutta ei niin yksityiskohtainen videoiden kanssa!

Dale G.Holmes Brentwood, Kalifornia, 6. maaliskuuta 2008:

Ihmisten, jotka haluavat tatuoinnin, tulisi lukea tämä kahdesti ja noudattaa neuvoja – tällä tavalla'he varmasti päättävät jostakin'tulen olemaan tyytyväinen!

Whitney Georgiasta 28. marraskuuta 2007:

Mahtavaa tietoa! Tämä auttaa varmasti niitä, jotka ovat hämmentyneitä ottamaan tatuointeja.