Richard Hale on tatuointiharrastaja, joka tutkii ja tutkii tatuoinnin symboliikkaa, merkityksiä ja historiaa.

Tutustu kellotatuointien historiaan ja merkitykseen ja tutustu erilaisiin malleihin.

Tutustu kellotatuointien historiaan ja merkitykseen ja tutustu erilaisiin malleihin.

April Johnson Flickr Commonsin kautta

Ajaton kellotatuointi

Kellot ovat kiehtovia esineitä sekä visuaalisesti että symbolisesti. Kellotatuointi voidaan suunnitella sisältämään erilaisia ​​symbolisia ja merkityksellisiä elementtejä, ja koska on olemassa monia erilaisia ​​kelloja, joista valita,'s on helppo luoda ainutlaatuinen ja henkilökohtainen muotoilu.

Kellot eivät todellakaan ole valtavirran tatuointisuunnittelu, joten kun näet sellaisen, se voi todella kiinnittää katseesi. Kellon ja sen mekanismin yksityiskohtien ja varjostuksen huomioon ottamiseksi nämä tatuoinnit ovat yleensä suurempia. Hyvin tehdyt ne voivat olla erittäin upeita ja täysin ainutlaatuisia. Kellot voidaan suunnitella näyttämään maskuliinisilta, naisellisilta tai neutraaleilta, joten kuka tahansa voi käyttää niitä.

Alta löydät keskustelun kellotatuointisuunnitelmista ja -merkinnöistä, joissa on paljon kuvia, joiden avulla voit löytää inspiraatiota seuraavaan tatuointiisi.

Aika ja vuorovesi odottavat ketään.

– Chaucer

An

An "Liisa ihmemaassa"- inspiroiva kellotatuointi.

Roger Marx (käytetään luvan kanssa)

Aika on pisin etäisyys kahden paikan välillä.

– Tennessee Williams

Kellotatuoinnin merkitykset

Kellotatuointi voi edustaa erilaisia ​​merkityksiä. Vaikka ne edustavat aikaa, he voivat edustaa paljon enemmän. Muista, että tatuointisi symboloi mitä haluat. Alla on joitain tämän tatuoinnin mahdollisia merkityksiä.

 • Aika
 • Vankeus (kirjaimellisesti tai vertauskuvallisesti)
 • Erikoinen hetki
 • Elämä tai kuolevaisuus
 • Kuolema
 • Olemassaolo
 • Loputon tai ääretön
 • Rakenne
 • Vakaus
 • Sydämen lyönti tai rumpu
 • Loputon rakkaus

Elämä ja kuolema

Yleensä kello symboloi elämää ja kuolemaa. Aika ei pysähdy, ja meillä on tapana unohtaa tämä tosiasia. Eräänä päivänä aika saavuttaa meidät kaikki, ja lyhyt aika täällä on ohi.

Kellotatuoinnit voidaan suunnitella edustamaan tätä ymmärrystä. Elämää edustava tatuointi voi sisältää erilaisia ​​eläviä elementtejä, kuten kukkia tai ruusuja, kun taas kuoleman esittämiseen tarkoitetut voivat sisältää pääkalloja, tulta tai karhenninta. Kristillisen elämän edustamiseen voidaan käyttää enkeleitä tai ristiä.

Loputon rakkaus

Tämä tatuointi voi myös symboloida loputonta rakkautta. Se voi olla rakkautesi vanhempiasi tai lapsiasi kohtaan (tässä tapauksessa heidän nimet, kasvot tai syntymäajat voidaan sisällyttää). Yksi yleinen symboli, jota käytetään tällaisissa malleissa, on sydän. Myös kyyhkysiä, kukkia, enkeleitä ja tähtiä voitaisiin käyttää.

Inspiraatio

Nämä tatuoinnit voidaan suunnitella myös inspiroivilla lainausmerkeillä (kuten “Älä anna ajan kulua ohi” tai “Laske jokainen sekunti”) bannereissa tai upotettuna itse kelloon.

Ranteen tatuointi kellosta.

Ranteen tatuointi kellosta.

* USB* Flickr Commonsin kautta

Parempi kolme tuntia liian aikaisin kuin minuutti liian myöhään.

– William Shakespeare

Kellotatuoinnin suunnitteluvaihtoehdot

Kellotatuoinnissa on monia erilaisia ​​muunnelmia ja malleja, joista valita. Tässä'on taulukko, joka auttaa sinua ajattelemaan vaihtoehtoja.

rannekello

tiimalasi

takkakello

rikkoutunut tai sulava kello (kuten Salvador Dali)

sekuntikello

kaappikello

käkikello

valkoinen kani "Liisa ihmemaassa" ("Minä'm myöhässä!")

aurinkokello

analoginen tai digitaalinen näyttö

kellotorni

Big Ben (Lontoossa)

heilurikello

herätyskello

taskukello

tempus fugit ("aika rientää" latinaksi)

Muita tapoja edustaa aikaa: tiimalasi ja ääretön symboli

Eilen'menneisyys, huomenna'tulevaisuus, mutta tänään on lahja. Että'miksi se'kutsutaan nykyiseksi.

– Bil Keane

Aika liikkuu yhteen suuntaan, muisti toiseen.

– William Gibson

Ennen kuin otat tatuointisi

On joitakin erittäin tärkeitä asioita, jotka sinun tulee muistaa ennen kuin valitset kellon tatuoinnin (tai minkä tahansa tatuoinnin).

 • Varmista, että käytät aikaa sen tutkimiseen ja mietit, mitä sen pitäisi tarkoittaa. Varmista, että olet täysin selvillä siitä, miltä se näyttää ja miten se sopii kehoosi.
 • Haluat varmistaa, että ymmärrät täysin, mitä tatuointisi tarkoittaa. Sinä et'et halua tietää jälkikäteen, että se saattaa edustaa jotain aivan muuta kuin mitä halusit.
 • Don't kiirehtiä saamaan mustetta! Ihmiset, jotka saavat mustetta impulssista, yleensä katuvat valintansa myöhemmin tiellä.

Menetettyä aikaa ei löydy enää koskaan.

– Benjamin franklin

Ikuisesti koostuu uusista.

– Emily Dickinson

Kommentit

Frankien ensimmäinen tatuointi 21. kesäkuuta 2015:

Olen aina halunnut kellotatuoinnin sivulleni " aika on aina puolellani " ja se tarkoittaa paljon, koska aika ei ole todellista, mutta se hallitsee kaikkea ja joskus se hidastuu ja toisinaan juoksee ohi. Joten pysyvä kello vain sanoo minulle, että minulla on oikea myötätunto.

Olivia 22. joulukuuta 2014:

Haluan ottaa tatuoinnin, jossa on setrniey -rukous. Haluan kuitenkin jotain luovaa, mikä ei ole't vain sanat tai rulla, jossa on sanoja. Ideoita siitä, miten voisin sisällyttää tämän rukouksen taiteellisempaan suunnitteluun?

Olivia 22. joulukuuta 2014:

Haluan ottaa tatuoinnin, jossa on setrniey -rukous. Haluan kuitenkin jotain luovaa, mikä ei ole't vain sanat tai rulla, jossa on sanoja. Ideoita siitä, miten voisin sisällyttää tämän rukouksen taiteellisempaan suunnitteluun?

Enkeli 18. joulukuuta 2014:

Teet hämmästyttävää työtä! Näin Mayon flieamis -valokuvia, koska he ovat ystävieni ystävä ja tapasin hänet juuri viime vuonna ja he ovat hienoja ihmisiä. Rakastan kaikkia kuvia ja kaikkea sivustossasi. Toivon, että otan sinuun yhteyttä ja saan flieamit valmiiksi kanssasi. Hienoa työtä!

Helen Murphy Howell Fifestä, Skotlannista 13. elokuuta 2012:

Tämä on upea! Minä en'En tiedä, mitä kellonaikoista, kelloista ja niin edelleen on, mutta minusta ne ovat kiehtovia – varsinkin vanhat kellot ja kyky nähdä kaikki sisäosat edelleen toiminnassa. Mutta luulen, että kiehtovuus menee syvemmälle kuin pelkästään työn ihailu, mutta en voinut'en selitä miksi pidän niistä. Sanomattakin on selvää, että kun havaitsin tämän keskuksesi, olin – kuten aina – kiinnostunut ja kiehtonut tiedoistasi'olen antanut.

Merkitykset ovat myös erittäin mielenkiintoisia ja erityisesti 'syytös' eli ihmettelen mistä se tuli? Mutta ajatellen aikaa, kyllä ​​voisin kuvitella, että on olemassa syvä yhteys.

Jälleen kerran kiehtova ja mahtava keskus, jossa on hämmästyttävän kauniita kuvia tatuoinneista! Äänesti + jakoi!

Dianna Mendez 12. elokuuta 2012:

Mielenkiintoista luettavaa jälleen kerran. Meillä on kello, joka näyttää samanlaiselta kuin edellinen suuri valokuvapostaus. Erittäin realistinen!

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 12. elokuuta 2012:

Tammy

Ruchira

Lumikelloja

Max

Frank

MzChaos

Alocsin

Lumikelloja

Tuntematon vakooja

Kiitos kaikille ajastanne ja kommenteistanne aina! Frank, täydellisesti sanottu. Nämä ovat hyvin ainutlaatuinen muotoilu, kuten myös vaihteet sekä Alocsin. Tammy, olet oikeassa. Mielenkiintoinen symboliikka, mutta totta. Pidämme enemmän aikani kuin aikamme. Max, jotkut todella edustavat aikamatkaa. Arvostan kaikkia mielenkiintoisia kommentteja. Pitää huolta.

Elämä rakenteilla Neverlandista 10. elokuuta 2012:

se oli hieno sanoittaja!

lumikelloja toisesta tähdestä oikealle 10. elokuuta 2012:

wow. se oli mahtavaa! kellotatuoinnit .. en ole koskaan ajatellut sitä!

Aurelio Locsin Orange County, CA 9. elokuuta 2012:

Rakastan niitä, jotka osoittavat monimutkaisia ​​vaihteita ja kellokoneita. Äänestä tätä Up and Beautiful.

MzChaos Indianapoliksesta 9. elokuuta 2012:

Erittäin siistiä … rakastan kaikkea, jossa on merkkejä ja symboleja.

Frank Atanacio Sheltonista 8. elokuuta 2012:

Tiedäthän minä'Haluaisin ottaa kellotatuoinnin .. joten kehoni kertoisi oikean ajan kahdesti päivässä .. joo? LOL suuri jakaa kaveri kuten aina

BeyondMax Sydneystä Australiasta 8. elokuuta 2012:

Mielenkiintoinen lähestymistapa =) Jotenkin saa minut ajattelemaan matkustamista ajassa.

lumikelloja toisesta tähdestä oikealle 8. elokuuta 2012:

Vau luovia malleja ja mielenkiintoisia tatuointeja.

Ruchira Yhdysvalloista 7. elokuuta 2012:

voi … ne ovat varmasti upeita, mutta voivat'En voi kuvitella tuskaa niiden läpikäymisessä 🙂

Tammy Pohjois -Carolinasta 7. elokuuta 2012:

En ole koskaan nähnyt tällaista tatuointia henkilökohtaisesti, mutta tämä on kaunis ja ainutlaatuinen idea. Se tarkoittaa, että olemme ajan orjia ja kello tikittää aina. Kiinnostava ja erittäin mielenkiintoinen. Jakaminen!