Richard Hale on tatuointiharrastaja, joka tutkii ja tutkii tatuoinnin symboliikkaa, merkityksiä ja historiaa.

Flamingo -tatuointi

Flamingo -tatuointi

Micael Faccio Flickrin kautta

Flamingotatuointi on yksi ainutlaatuisimmista malleista'kyllä ​​löytyy. Tässä artikkelissa keskustelemme erilaisista mahdollisista merkityksistä ja malleista.

Flamingon suunnitteluideoita

Mitä tulee kauniisiin lintuihin, flamingo on lähellä yläosaa. Se on tunnettu kauniista, huomiota herättävistä vaaleanpunaisista höyhenistä.

Jotkut kuvaavat flamingoa realistisella tavalla ja toiset sarjakuvana. Ne voidaan suunnitella aurinkolaseilla, vaatteissa tai rantapyyhkeellä meren rannalla.

Linnusta lähtien's vaaleanpunainen on niin näkyvää, useimmat ihmiset valitsevat värillisen flamingotatuoinnin, mutta se voidaan tehdä myös mustavalkoisella musteella. Varjostus voi tehdä upean realistisen ilmeen, kun se tehdään hyvin. Taiteilijat ovat luoneet oman luovan käänteensä muotoiluun, jossa on myös sinisiä ja violetteja höyheniä. Jos sinä'Kun harkitset flamingotatuointia ja haluat jotain ainutlaatuista, kannattaa harkita tällaista reittiä.

Voit harkita valtameren, ikivihreiden, palmujen, trooppisten kukkien tai auringon sisällyttämistä suunnitteluun.

Linnun voitaisiin kuvata seisovan vedessä, juomassa, uimassa tai siivet auki. Ne voidaan suunnitella myös seisomaan yhdellä jalalla. Näiden vaihtoehtojen avulla voit luoda ainutlaatuisen ja luovan suunnittelun, joka sopii persoonallisuuteesi.

Mitä flamingo -tatuointi edustaa?

Aivan kuten kaikki eläinten tatuoinnit, flamingotatuointi edustaa flamingon piirteitä ja ominaisuuksia. Se on trooppinen lintu ja sitä pidetään usein Floridan symbolina. Flamingot ovat hyvin sosiaalisia eläimiä, jotka kommunikoivat keskenään. He ovat myös erittäin rakastavia ja huolehtivia vanhempia. Sekä urokset että naaraat huolehtivat pesästä ja poikasistaan, joten tatuointisi voisi edustaa "perhe" tai "suojaa."

Vaikka monet valitsevat flamingon esteettisistä syistä, toiset valitsevat sen symbolisen arvon vuoksi. Alla on joitakin ideoita, joita se edustaa:

 • Tropics
 • Kauneus
 • Illuusio
 • Selkeä visio
 • Saldo
 • armo
 • Eleganssi
 • Rikkaus
 • Perhe
 • Suojaus
 • Uusia kokemuksia
 • Kesä
 • Florida

Flamingo seisoo vesitatuoinnissa

Flamingo seisoo vesitatuoinnissa

Tony Alter Flickr Commonsin kautta

Ennen tatuointia

Ennen tatuoinnin ottamista on muistettava muutama erittäin tärkeä asia. Olipa kyseessä flamingo tai muu tatuointisymboli, sinun on varmistettava, että käytät aikaa tutkimuksen tekemiseen. Varmista, että ymmärrät, mitä suunnittelusi edustaa ja tarkoittaa. Don't kiirehtiä saamaan mustetta. Sinä et'et halua saada jotain, jota myöhemmin katut. Ota aikaa, tee tutkimuksesi ja varmista, että olet 100% varma valinnastasi.

© 2012 Richard Ricky Hale

Kommentit

Thelma Louise 6. syyskuuta 2018:

Eilen minulla oli tohtori's. olin täysin valmis tuomaan tuhoisia uutisia perheelle ja ystäville. Kun ennuste oli hämmästyttävä, tiedät mitä tein. Sain kauniin flamingo -tatuoinnin. Kun sanoit harkitse motiivisi takana olevaa merkitystä …. kun sanoit perhe, suojelu ja uudet kokemukset, olet varmasti pitänyt minut mielessä. Kaikki nuo tunteet kävivät päässäni, kun minua värjättiin ja kiitin Jumalaa hänen armostaan! Bff kutsuu minua flockstariksi ja minä'aloin uskoa, että hän voi olla oikeassa

Sumuinen 07.12.2017:

Minulla on flamingo -tatuointi kädessäni'hämmästyttäviä olentoja.

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 29. huhtikuuta 2012:

Max, kiitos vierailustasi. LOL. Minusta ne ovat kauniita. En haluaisi'En halua pitkää tai isoa tatia, mutta pieni tyttö näyttää hyvältä.

BeyondMax Sydneystä, Australiasta 24. huhtikuuta 2012:

Niin mielenkiintoista ja mukaansatempaavaa! Flamingot ovat kauniita, mutta omia "kasvot" ilmaisut … ei niin mukavia, ne näyttävät minulle merkityksellisiltä =) Haluaisin'en halua sitä omahyväistä mukia vartalolleni =)

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 24. huhtikuuta 2012:

Gypsy

Hyp

Frank

Eddy

AE

Alocsin

KJ

Rosemay

Kiitos kaikille ajastanne, kommenteistanne, äänestyksestänne ja kauniista sanoistanne. Arvostan todella teitä kaikkia, koska olette rakkaita ystäviä. Se merkitsee paljon, että käytät aikaa artikkelin lukemiseen. Paljon kiitoksia. Tulen teidän kaikkien luokse hyvin pian. Pitää huolta.

Rosemary Sadler Hawkes Baystä – Uudesta -Seelannista 21. huhtikuuta 2012:

Hei Ricky

Nämä ovat melko hämmästyttäviä ja erittäin värikkäitä. Rakastan sitä, jossa on lasit, niin söpö.

Äänestys ylös

kjforce Floridasta 19. huhtikuuta 2012:

Mahtavia kuvia tatuoinneista … Olen aina rakastanut heidän esittämäänsä kauneutta ja armoa. Minulle annettiin äskettäin kaksi vaaleanpunaista munaa, ne ovat kuoriutuneet ja nyt kasvatan 2 kauneinta muovista flamingoani WEED -puutarhassa. Niiden nimet ovat "Aurinkoista ja Jaa".kiitos informatiivisesta keskuksesta … anteeksi huumori, ei voinut't vastusta…

Aurelio Locsin Orange County, CA, 19. huhtikuuta 2012:

Melko silmiinpistävää niiden lämpimän vaaleanpunaisen värin vuoksi. Äänestä tätä Up and Beautiful.

Ruby Jean Richert Etelä -Illinoisista 18. huhtikuuta 2012:

Minusta flamingot ovat kauniita. Tatuoinnit ovat värikkäitä. Kiittää's uudelleen…

Eiddwen Walesista 18. huhtikuuta 2012:

Toinen minulle säästettävä omilla kirjanmerkkeillä olevilla keskittimilläni nyt; kiitos sinulle minulla on hieno kokoelma; tyttäreni haluaa nähdä osan myöhemmin ja minä'Hän varmistaa, että hän kommentoi sinua täällä.

Pidä huolta ja nauti päivästäsi.

Eddy.

Frank Atanacio Sheltonista 18. huhtikuuta 2012:

äänesti ja mahtava näistä flamingoista 🙂

Brenda Barnes Amerikasta rikki mutta silti kaunis 18. huhtikuuta 2012:

Rakastan flamingoja. Keittiön astioissa on flamingoja. Mutta en ole koskaan ajatellut niitä tatuointina. Huh, tässä minä taas ihmettelen! Nickchaboyan musta ja valkoinen on ihana.

Gypsy Rose Lee Daytona Beachiltä, ​​Floridasta 18. huhtikuuta 2012:

Äänestetty ja kaunis. Rakasta lintuja ja tatuointeja. Pinkki on hieno väri.