Richard Hale on tatuointiharrastaja, joka tutkii ja tutkii tatuoinnin symboliikkaa, merkityksiä ja historiaa.

Betta Fish Tatuoinnit

Monilla ihmisillä on ja rakastaa betta -kalaa. Tunnetaan myös "Siamilaiset taistelevat kalat," bettat tunnetaan sekä kauneudestaan ​​että aggressiivisuudestaan. Ne ovat niin alueellisia, että voivat'ei pidetä säiliössä muiden bettien kanssa, ja ne menestyvät itsestään, mutta usein he muodostavat vahvat siteet hoitajiensa kanssa, joten he'ole täydellinen introvertti. Näillä pienillä kaloilla on paljon persoonallisuutta.

Koska näitä kaloja on monenlaisia ​​värejä ja erilaisia ​​evämuotoja ja -muotoja luonnossa, sinulla on vapaus värin ja muodon suhteen.

Betta Fish Tattoo merkitykset

 • Aggressio
 • Yksilöllisyys
 • Sulkeutuneisuus
 • Vahvuus
 • Autonomia
 • Virta
 • Auktoriteetti
 • Hedelmällisyys
 • Seksuaalisuus
 • Kauneus
 • Dominointi
 • Vahva tahto
 • Onnea

Betta Fish Tattoo Design Ideat

Betta -kalatatuoinnit voidaan kuvata monilla elementeillä ja symboleilla niiden merkityksen ja kauneuden lisäämiseksi.

 • Lähde aasialaiseen tyyliin: Bettakala on symbolinen Malesialle ja Thaimaalle. Näiden maiden ihmiset pelasivat usein näitä taistelukaloja. Luonnossa betta metsästää koko ajan. Kun ihmiset alkoivat ensin pitää niitä, kiinnostus betta -kalojen taisteluun oli suuri. Tämä on yksi syy siihen, että tämä tatuointi voi edustaa sattumaa tai onnea.
 • Valitse eri värivaihtoehtoja: Nämä kalat ovat hämmästyttävän erilaisia ​​värejä ja väriyhdistelmiä, ja niiden evät voivat kasvaa melko pitkiä, rypistyneitä ja monimutkaisia, joten tatuoija voi pitää hauskaa tämän suunnittelun kanssa.
 • Lisää muita elementtejä: Koska bettakala liittyy aasialaisiin kulttuureihin, saatat nähdä, että ne on suunniteltu koi -kaloilla tai kirsikankukilla.
 • Kasvit koristavat upeasti: Näet myös, että ne on suunniteltu vedellä tai kasveilla.
 • Ajattele parin hankkimista: Nämä ovat yksinäisiä kaloja, joten näet yleensä vain yhden kuvan tatuoinnissa. He kuitenkin kokoontuvat parittelemaan, joten sinä'Joskus näet tatuoinnin kahdesta betasta, jotka tekevät harvinaista tangoa yhdessä.

Ennen tatuointia

On joitakin erittäin tärkeitä asioita, jotka sinun on muistettava, ennen kuin päätät ottaa betta -kalatatuointisi (tai minkä tahansa tatuoinnin).

 • Varmista, että käytät aikaa tutkimukseen. Varmista, että ymmärrät täysin, mitä tatuointisi edustaa ja edustaa, ennen kuin huomaat liian myöhään.
 • Don't kiirehtiä saamaan mustetta! Ne, jotka yleensä vihaavat tatuointiaan myöhemmin tiellä.
 • Jos et ole täysin varma suunnittelusta, älä't ottaa tatuointeja.

Kommentit

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 19. tammikuuta 2016:

Ei ongelma Amanda. Minä'm kaikki taiteilijan jakamisesta. Toivon, että minulla olisi heidät kaikki rehellisesti, koska antaisin heille kunnian sydämenlyönnissä. Minä'minulla on ollut ongelmia joidenkin väittävien tatuointien kanssa, jotka eivät ole omia, kuten voit kuvitella. Sinä'hyvitetään kunnolla rakkaani. Arvostan tuloasi, aina hienoa saada taiteilija.

Amanda 9. joulukuuta 2015:

Olisi hienoa, jos antaisit tunnustusta taiteilijoille, minä'm lantion toisen betan taiteilija. Me kaikki työskentelemme kovasti tavataksemme asiakkaita ja jättääksemme hyvän vaikutelman, taideteoksemme myy itsensä olettaen, että me'olemme hyviä taidoissamme. Näin ollen työmme on kuin kortti, jos sinä'aiot käyttää taiteilijoiden työtä oman (kirjoituksesi) tietolähteen mainostamiseen. Vain pää ylös, minä'Olen löytänyt liikaa kuvia, jotka on jaettu kaikkialle, mutta nimeeni ei koskaan viitata.

Amanda Lopez, ks

Kirjailija Richard Ricky Hale Länsi -Virginiasta 23. elokuuta 2012:

Kiitos kaikille kommenteistanne, ajastanne jne. Teistä kaikista saa minut tuntemaan oloni mahtavaksi ja ihanaksi 🙂 Niin paljon aikaa työn ja lasten välillä. Pyydän anteeksi, yritän pysyä kaikkien seurassa. KJ, kiitos siitä. Minun on määritettävä uusi sähköpostiosoite, jotta otan sinuun pian yhteyttä. Kash, Frank, Alocsin, Alastar, Ruby, Lumikellot, Tuntematon, Opettaa, Max, kiitos kaikille kommenteistanne! Paljon arvostavaa. Gypsy, kiitos jälleen kaikesta, mitä olet tehnyt! voin'Älä koskaan sano sitä tarpeeksi, se merkitsee paljon ja oli erittäin ystävällinen asia myös sinulle 🙂 🙂

BeyondMax Sydneystä, Australiasta 23. elokuuta 2012:

Tämä … ei pura =) Niin värikäs!

Dianna Mendez 21. elokuuta 2012:

Violetti kala on erittäin kaunis. Se'on hieman iso minun makuuni, mutta yksinkertainen pieni versio olisi täydellinen.

Elämä rakenteilla Neverlandista 20. elokuuta 2012:

aivan ihania malleja jälleen! olen niin hämmästynyt.

Gypsy Rose Lee Daytona Beachiltä, ​​Floridasta 20. elokuuta 2012:

Värikkäitä ja upeita malleja. Hieno työ kuten aina. Hei Ricky, tatuointisi kiinnittyvät.

lumikelloja toisesta tähdestä oikealle 19. elokuuta 2012:

Vau!! nuo on kauniita! beetakala voi olla loistava muotoilu

Alastar Packer Pohjois -Carolinasta 19. elokuuta 2012:

Tämän on oltava yksi ainutlaatuisimmista tyyleistä, Ricky. Varmasti pois valtavirrasta. Hyviä neuvoja siitä, ettei tällaista tatia saisi ilman vakavaa ajattelua etukäteen.

Ruby Jean Richert Etelä -Illinoisista 19. elokuuta 2012:

Nämä ovat todella värikkäitä..Äänestetty mahtavia..Kiitos's Ricky..

Aurelio Locsin Orange Countysta, Kaliforniasta 19. elokuuta 2012:

En tiennyt, että nämä tatuoinnit olivat tietystä kalasta – luulin aina, että ne olivat kultakala. Äänestä tätä Up and Beautiful. Äänestä tätä Up and Beautiful.

Frank Atanacio Sheltonista 19. elokuuta 2012:

erittäin mukavia kuvia ensin koukut .. nyt kala LOL hienoa työtä thelyricwriter

Thomas Silvia Massachusettsista 19. elokuuta 2012:

Hei ystäväni, erittäin värikkäitä tatuointimalleja, mahtavia ja kauniita valokuvia !

Äänestä ja paljon muuta !!!

kjforce Floridasta 18. elokuuta 2012:

kirjoittaja … kaunis ja niin värikäs … toinen mahtava työ … voi't ymmärrä, miksi HP muutti profiilisivuja samalla tavalla … [email protected]