Rakastan tatuointeja ja olen kirjoittanut aiheesta useita vuosia.

Auringonkukan tatuoinnit

Auringonkukat ovat yksi puutarhan tai pihan merkittävimmistä kasveista, ja kirkas kukkapää istuu pitkänomaisen varren päällä ja tarjoaa iloa ja ihmetystä kaikille niitä katselijoille.

Se on herättänyt taiteilijoiden mielikuvitusta vuosisatojen ajan ja siirtynyt tatuointitaiteeseen, jossa suositusta kukkasuunnittelusta on tullut katkottua monille kukkia rakastaville.

Koska auringonkukat ovat luonteeltaan, ne sisältävät myös muita eläimiä, kuten mehiläisiä ja perhosia, osana olemassaoloaan, mikä tekee tatuointisuunnitteluun sisällytettäviä suuria lisäesineitä.

Taiteilijat ovat taiteilijoita, ja auringonkukan tatuoinnissa on kaikenlaisia ​​muita luovia kosketuksia, mikä lisää paljon vakuuttavia ja houkuttelevia kuvia, joita voit nauttia'Näet alla auringonkukan tatuointigalleriassa.

Kiinnostavaa on myös se, että ihmiset, jotka haluavat ottaa auringonkukan tatuoinnin, antoivat heille mustetta monissa eri kehon osissa; Kaikki tämä toimii minun arvioideni mukaan, vaikka joissakin tapauksissa yritys säilyttää todellisuus hylättiin viileän ilmeen saavuttamiseksi auringonkukan kanssa.

Auringonkukka ja mehiläinen tatuointi

Tämä on yksi suosikeistani auringonkukan tatuointimalleista. Minä ajattelen sitä's auringonkukan pään tummempi väri, joka on houkutteleva, ja tumman musteen lisääminen terälehtien pohjaan auttaa esittämään kukan erittäin vakuuttavalla tavalla.

Myös siementen kehittymisalueen tumma varjostus näyttää minusta fantastiselta. Pieni mehiläinen, joka on laskeutumassa kukkaan, on myös mukava lisä, joka luo oikukkaan ilmeen.

auringonvalohahmotellagalleriakuvia

Kirjailija: Shaun Christopher

Auringonkukka, Butterfly Foot Tattoo

Pidän todella tästä auringonkukan tatuoinnista jalassa. Väriyhdistelmä toimii erinomaisesti, ja oranssi ja keltainen vastaavat upeasti tummaa mustetta.

Luultavasti paras osa on tapa, jolla vieritysviivat yhdistävät kuvan yhteen. Se todella lisää ainutlaatuisen ilmeen tatuointiin, ja linjat mutkittelevat kuvan läpi; auringonkukasta kuvan toisessa päässä perhonen läpi ja auringonkukkaan jalan toisessa päässä. Hyvää työtä.

Ainoa vivahteeni sen kanssa on sinisen sisällyttäminen pariin alueeseen, jotka minusta vain heikentävät taiteellista suunnittelua. Onneksi se'on hienovaraisempaa ja ei't ota pois yleisestä tatuointisuunnittelusta, mikä on mahtavaa.

auringonvalohahmotellagalleriakuvia

jokainen tatuointi

Kelttiläinen solmu auringonkukka tatuointi

Se'On mielenkiintoista nähdä, kuinka taiteilijat kuvittelevat tietyn aiheen, varsinkin kun he päättävät yhdistää ne yhteen, kuten tämä taiteilija tekee kelttiläisen solmun ja auringonkukan kanssa.

Minusta se toimii erittäin hyvin, auringonkukka keskittyy hyvin yksityiskohtaiseen kelttiläiseen solmuun.

Suosikkini tässä tatuointisuunnittelussa ovat lehdet, erityisesti ne, jotka osoittavat alapuolen ja joissa on upeat lehtisuonet. Suunnittelun yläosa on erityisen mukavan näköinen, vaikka mielestäni muutkin ovat, mutta voit'en näe sitä valokuvan varjoisassa osassa.

auringonvaloesimerkitgalleriakuvia

ratemyink

Vampyyri auringonkukka tatuointi

Ajattelin, että olisi humoristista katsoa hyvin erilaista tulkintaa auringonkukasta, joka tässä tapauksessa oli sellainen, joka kuvaa jättiläiskukkaa vampyyrina.

Nähdessään, että vampyyrit ovat tällä hetkellä yksi suosituimmista kuvitteellisista hahmoista tarinoissamme, heillä näyttää olevan paikkansa melkein kaikentyyppisissä aiheissa, kuten auringonkukissa.

Kasvot on tehty täällä hyvin siinä mielessä, että auringonkukansiementen yksityiskohtia käytetään luomaan vampyyri -kasvot. Mielenkiintoista on myös tapa, jolla nämä kaksi lehtiä näytetään vampyyrin käsivarsina.

Se'hauska tatuointi, joka sopii hyvin niille, jotka rakastavat auringonkukkia hieman enemmän "purra" heille.

auringonvaloesimerkitgalleriakuvia

ratemyink.com

Vining auringonkukka tatuointi jalalla

Vaikka auringonkukat eivät't viiniköynnös, tämä on mielenkiintoinen tatuointi jalalla; lähinnä itse viiniköynnösten vuoksi eikä auringonkukka, vaikka se on sijoitettu jalan keskelle.

Tässä tapauksessa taiteilija otti aiheeseen lisenssin saadakseen aikaan vaikutuksen, jonka hän ja tatuoinnin saaja halusivat.

Se'ei ole huono tatuointi, vain sellainen, joka vetäytyi viiniköynnökseen, eikä auringonkukan tatuointi, siltä osin kuin huomaat ja mikä erottuu.

auringonvaloesimerkitgalleriakuvia

kaikki jalat

Auringonkukan tatuointi olkapäällä

Tämä tatuointisuunnittelu on yksi kahdesta auringonkukasta, ja mikä näyttää olevan päivänkakkara suunnittelun keskellä ylhäällä.

Tässä on kiehtovaa tapa, jolla taiteilija suunnitteli tatuoinnin ihon pisamia ympäröiviksi. Oli mielenkiintoista valita nähdä päivänkakkara täynnä pisamia ja käyttää niitä osana mustetta sen sijaan, että käyttäisimme itse mustetta kukan värjäämiseen.

Mitä tulee auringonkukiin, ne näyttävät hyviltä, ​​ja tapa, jolla pisamia virtaa niiden ympärillä, lisää myös mukavaa kosketusta.

Olen todella't nähnyt tatuointia, joka on suunniteltu siten, että se on vuorovaikutuksessa ja käyttää pisamia ihmisessä'kehon luomaan tämänkaltaisen pakottavan teoksen. Erittäin siisti ja hyvin tehty.

auringonvaloesimerkitgalleriakuvia

2tattoodesigns

Auringonkukka puhaltaa tuulessa käsivarren tatuoinnissa

Tämän auringonkukan tatuoinnin sisältämät värit ovat upeita, ja kontrastinen kirkkaan keltainen ja oranssi näyttävät hyvältä. Kaikki tämä eloisalla lehtitaustalla oleva setti tekee tästä erinomaisen tatuointisuunnittelun.

Se olisi riittänyt tekemään tästä upean auringonkukan tatuoinnin, mutta lisätty elementti tunteeseen, jonka saat siitä, että auringonkukka on pommittanut voimakkaan tuulen, vie sen jopa korkeammalle tasolle arviointini mukaan.

auringonvaloesimerkitgalleriakuvia

captainmonkeypants.deviantart

Auringonkukan tatuoinnit

Kuten näet tästä auringonkukan tatuointimallien galleriasta, se on loistava valinta rakastaville kukille tai niille, jotka haluavat ainutlaatuisen tatuoinnin, joka sisältää auringonkukan, mutta jotka haluavat sisällyttää siihen muita elementtejä mukautetun tai monipuolisen suunnittelun luomiseksi.

Auringonkukat ovat loistava aihe tatuointisuunnittelulle kasvin korkeuden ja kukkapään hämmästyttävän koon vuoksi. Koska ihmiset rakastavat nähdä heidät tosielämässä, mikä muuttuu taiteeksi, jota kaikki arvostavat.

© 2012 MakinBacon

Kommentit

Louise Powles Norfolkista, Englannista 17. helmikuuta 2017:

Pidän siitä, jonka perhonen on keskellä. Että'on todella nätti. En haluaisi't mieleen tehdä pieni auringonkukka tatuointi itse. Ne'upeita kukkia.

sammakkoeläimet Christiansburg, VA, 4. toukokuuta 2012:

Rakasta auringonkukan tats! Seuraavasta tulee auringonkukka!