En karamellhårfarge er en solfylt, smøraktig nyanse. De varme gyldne undertonene er grunnen til at den er elsket av både ekspertstylister og kjendiser!

Karamellfarger treffer den perfekte balansen mellom de rike nyanser av rødt, blondt og brunett. I tillegg har den litt av hvert, og viser en blanding av alt under forskjellige typer lys. Spesielt når det er mot en rik, mørkere grunnfarge.

Dype, olivenskinn, samt lyse hudfarger med kule undertoner. Disse komplimenteres best av varme karamellnyanser. Vedlikehold avhenger av hvordan du bruker denne karamellfargen.

Før din neste håravtale, sjekk ut denne oppdaterte bildesamlingen med karamellfargeideer!

Gylden karamellfarge med lange løse krøller

Gylden karamellfarge med lange løse krøllerInstagram @suzycolorist

Disse lange løse krøllene blir mer frodige av disse rike karamellblonde balayaged trådene. Dette lysere karamellfargede håret er også flott for de fleste hudtyper.

Lett mokka karamellskjerm

Lys mokka karamellskyggeInstagram @nahee_stylist

En lys mokka karamellskygge er en kul brunette hårfarge som er veldig trendy. Lyse, matbrune toner er superunike og lar brunetter leke med forskjellige mokka- og karamellfarger. For hår som ser mykt ut, har mye bevegelse, og for å skryte av den kule mokka hårfargen din, bruk et krøllejern til å style, bruk deretter en bredtannet kam eller padlebørste for å løsne bølgene, noe som gir en uanstrengt luksusfinish.

Karamellbrun og rødbrun blanding

Karamellbrun og rødbrun blandingInstagram @hairbyelijahs

En karamellbrun og rødbrun blanding er en fantastisk hårfarge som gjenspeiler varme og skjønnhet. Mørkebrune lowlights og varme rødbrune røde høydepunkter smelter sømløst sammen for å skape denne strålende, skinnende, flerdimensjonale hårfargen. Prøv en varm kobberkaramelltoner over kjedelig, livløst blondt hår for å oppdatere og bringe liv og levetid tilbake til hårfargen din.

Deep Caramel Coffee Balayage

Dyp karamellkaffeInstagram @jessicascotthair

Dyp karamellkaffe balayage skinner strålende med varme og lysstyrke. Kobber og dype kastanjetoner gir glans og livskraft som vil la håret ditt se mykt og skinnende ut. Disse sjokolade- og karamellfargene ser fantastiske ut på kvinner med dype hudtoner og gir liv og lysstyrke til mørke lokker.

Karamell og beige blond

Karamell og beige blondInstagram @hairbyamybee

Karamell og beige blondt hår er en perfekt nyanse for kvinner med mørkere hår og brun hudfarge, og det mørkere håret vender allerede på varme. Karamelltoner er rike og gir riktig mengde varme uten at det ser messing ut. Å smelte inn i det vil bidra til å balansere begge tonene siden det har den riktige kombinasjonen av kulde og varme, noe som gir et naturlig resultat.

Chunky karamell høydepunkter

Chunky karamell høydepunkterInstagram @hairmeroar

Chunky karamellhøydepunkter legger til dype lommer med dybde for å skape en vakker dimensjon på brunett hår. Karamellhøydepunkter kan passe alle hudfarger da de lett kan endres.

Honning karamell farge

Honning karamell fargeInstagram @samantha_hairdesign

Bedøve alle med dimensjonen og kroppen som ble brakt av disse honningkaramell -høydepunktene på middels brunt hår. Store, enkle bølger på mellomlangt snitt gir deg det fantastiske resultatet når det fremheves av honningkaramellhårfarge.

Kremet karamellhår

Kremet karamellhårInstagram @hairbyabbyhelms

Krydre skulderlangt hår med en kremaktig karamellfarge og strandbølger for det dype og dimensjonale utseendet! Den kule karamelltonen er perfekt for alle hudtyper i alle fire sesongene.

Karamell + sjokoladefarge

Sjokolade karamellfargeInstagram @strangestylez

Fascinerende slanke krøller med karamell- og sjokoladetoner passer for enhver hendelse fra din lokale kaffebarløp til en uformell datoenatt. Akkurat som godteriet er fargeblandingen her flott!

Askekaramell Balayage

Askekaramell BalayageInstagram @chiyukihair

En koselig kontrast mellom mørk aske og blond karamellfarge! Denne falmede versjonen av karamellfarger på strandbølger har en mykhet og imponerende tiltrekkning!

Karamellhår med blonde høydepunkter

Karamellhår med blonde høydepunkterInstagram @hairartistrybyjordinh_

På dette mediet er lagdelt hår en kontrast mellom sammenflettede platinablonde og karamellhasselede tråder. Kombinasjonen av toner skaper en skitten blonde hårfargeeffekt som helt sikkert vil matche damer med en lys hudtone.

Varmt karamellblondt hår

Varmt karamellblondt hårInstagram @hair.by_laurenn

En lys, myk nyanse for å gjøre bølgene dine lysere-disse karamellblonde høydepunktene er en ekte show-stopper! Egne solkyssede lokker som ser søte ut hele året!

Svart hår med lyse karamellhøydepunkter

Svart hår med lyse karamellhøydepunkterInstagram @jillianmariebeauty

Bli en dimensjonal brunette med søte honningvirvler og hint av karamell i lokkene dine! Det er en total nøkkelfarge som ikke trenger for mye vedlikehold eller styling. Å legge til en karamellfarge til en mørkere grunnfarge skaper et nytt fargespekter. Det fungerer sikkert på en kort bob eller et langt bølget hårklipp.

Mørkebrunt hår med karamellhøydepunkter

Mørkebrunt hår med karamellhøydepunkterInstagram @_locksbylexa_

Hvis du ønsker å lyse opp de mørke sjokoladelåsene dine og legge til dimensjon, kan du prøve disse karamellhøydepunktene. Blandingen av grunnfarge og høydepunkter skaper fengslende karamellstreker.

Lys gyllenbrun nyanse av karamellhår

Lys gyllenbrun nyanse av karamellhårInstagram @hairby_prattana

Denne myke gyllenbrune tonen på karamellhår er veien å gå for enestående definisjon og glød. Det er en naturlig varm karamellskygge som vil gjøre deg besatt av det nye deg!

Caramel Toffee Shades

Caramel Toffee ShadesInstagram @n.m_hair

Magien som en karamell-karamell balayage pluss babylights kan gjøre! Dette flertonede håret er perfekt for damer som ønsker allsidighet når det gjelder styling.

Karamell Balayage på mørk brun base

Karamell Balayage på mørk brun baseInstagram @glenhew

Dette er en karamell balayage ombré på toppen av naturlig mørk brun hårfarge, laget av hårartisten Glen Hew fra Malaysia. Dette skaper en flerdimensjonseffekt av høydepunkt med karamell. Det beste med det er at du kan beholde din naturlige farge mens du ser trendy og frisk ut.

Hew notater, “Karamellfarge på mørkt hår er forskjellig fra andre der det varer lenger. Og med balayage ombré -teknikken vil du fortsatt se bra ut selv etter at nye karamellrøtter vokser. ”

Denne hårfargen er egnet for naturlig eller farget hår – fra svart, mellombrunt til lysebrunt. Du kan tilpasse skyggen etter ansiktsform og hudtone. Bare bruk balayage ansiktsinnrammingsteknikk.

Det er også egnet for en kvinne som vil ha noe som varer lenger. “Oppretthold dine varme toner og stil med en strandbølgespray. Prøv en leave-in balsam og naturlige håroljer også, foreslår Hew.

Karamellbalayage med fargekorreksjon

Karamellbalayage med fargekorreksjonInstagram @theladymisst

Denne nydelige karamellbalayagen ble faktisk skapt av en fargekorreksjon. Stilskaperen Theresa Hardy beskriver prosessen hennes nedenfor.

“For å få utseendet, fjern fem centimeter hår og gjør deretter en fargeekstraktor for å kvitte seg med noen av de røde hårtonene.” Den Florida-baserte stylisten fortsetter, “Be om en subtil skygge ved roten og behold tonen i den varmere og rikere karamellfamilien. Dette vil holde det vedlikeholdsfritt. “

Denne karamellfargingsprosessen tok totalt 4 1/2 time. “Sørg for å bruke Olaplex hvert trinn på veien for å opprettholde hårets integritet. Denne fargen varer omtrent 4 til 6 måneder med lite vedlikehold av trim, glans og behandlinger, ”forklarer Hardy..

Lysebrunt hår med karamellhøydepunkter

Lysebrunt hår med karamellhøydepunkterInstagram @sophsoph_luxe

Dette lysebrune håret med karamellhøydepunkter gir mykhet til fargen. Se skaperen Sophie Henderson fra Chatswood, NSW, sier: “balayage er en lite vedlikeholdsvennlig og enkel fargeteknikk. Når du har gjort fargen din, kan den vedlikeholdes i flere måneder etterpå med fargetoner. Og du trenger ikke å bekymre deg for å være tilbake i salongen hver 5-8 uke for å fylle opp din gjenvekst. ”

Ifølge Henderson, “karamelltoner er populære fordi de har et bredere utvalg av rot- eller grunnfarger, spesielt hos kvinner med mørkere hår. Karamellfarge gir en veldig fin subtil variasjon. De varmere tonene reflekterer lyset mer, så håret ser sunt og skinnende ut. ”

Balayage er flott for kvinner som ønsker en farge med enkel hårpleie. Imidlertid er den første avtalen ofte en stor. Henderson anbefaler å bruke merker som Olaplex, Davines, Kerastase. Hun legger til: “De er flotte for å opprettholde hårtilstanden og holde fargen din lenger. Å miste intensiteten av fargen kan gjøre en stor forskjell i frisyren. ”

Mørk til lys karamell Ombre på naturlig brunetthår

Mørk til lys karamell Ombre på naturlig brunetthårInstagram @norsk

Denne mørke til lyse karamellombreen for brunettehår ble designet av stylist Rhiana Cielonko fra Texas “Det er en fin gylden karamellhårfarge. Det ble omgjort til en kremet blonde med en liten gullundertone, sier Cielonko.

“Det beste med denne karamellen med en salt ombre er hvor mye varme som kan være tilstede i frisyren. I dag er kjøligere toner det mange jenter vil ha, legger stylisten til.

Denne fargen er for kvinner som fremdeles ønsker å være brunette, men legger til en blondine i livet. Å ha den naturlige rotfargen smelte til en karamell skaper minimal vedlikehold. Alt samtidig som det oppgraderte utseendet opprettholdes.

Rich Caramel Latte hårfarge

Rich Caramel Latte hårfargeInstagram @bbridgetta

Denne karamelllattefargen er subtil. Den vokser vakkert ut og gir deg den enkle boho -stemningen! Det er også superenkelt å beholde! Denne hårperlen ble opprettet av Bridget Holmgren i Los Angeles.

Hvis du vil lette håret ditt, bør du alltid ha produkter for å holde det sunt og skinnende. “Lightener vil skade håret uansett. Så en trim eller behandling er et must med denne lyse karamellhårfargetjenesten, forklarer Holmgren.

Mørkt karamellhår

Mørkt karamellhårInstagram @behindjessieschair

Dette er et lite vedlikeholdende, men likevel avansert hårklipp og mørkere karamellfarge av frisør Jessie Maulden fra Huntersville, NC.

“Denne mørke karamellhårfargen er for avslappede jenter som ikke vil beholde hårfargen hver 4.-6. uke. Det er mer for kvinner som ikke har noe imot å gå hver 8.-12. Uke, sier Maulden.

Det vakreste med det er varmen fargen har på det varmere karamellspekteret.