En ombre hårfarge er når håret gradvis blandes fra en farge på toppen til en annen mot bunnen. Det kommer fra det franske ordet som betyr “skygge” eller “skygge” og er en av de mest populære måtene å farge håret på akkurat nå. Det kan ofte forveksles med balayage, som er en hårfargingsteknikk.

Gradient ombrés (sombré) er en fin måte å rocke et utseende med lite vedlikehold som ikke ofrer stil. Gå fet, myk, fargerik eller naturlig med uendelige valg.

Før din neste håravtale, sjekk ut disse bildene er populære ombre hårideer.

Mørkebrunt til karamell Ombre hår

Mørk brun til karamell ombre hårfarge

En enkel, men slående fargesmelte som du kan prøve hvis du vil bli med i den gyldne ombré -hypen, mørk rødbrun pluss karamell gir absolutt en levende kontrast som trenger seriøst vedlikehold.

Mørk Rødbrun til Bright Plum Ombre

Mørk rødbrun til lys plommeombréInstagram @chaunah_speichert

Ingenting er modigere enn en rødbrun til plommeombré på rett hår der en jevn overgang er nøkkelen for å trekke av denne etterspurte glamorøse stilen.

Svart til sølv Ombre hårfarge

Svart til sølv ombré hårfargeInstagram @jadeslaterhair_

Svart hår er optimalt for hver hudtype, og hvis det matches med en sølvombre? Resultatet kommer til å bli et fantastisk kunstverk du må gå for! Hvis du lengter etter variasjon, er en ombré en sexy og moteriktig løsning for å tilfredsstille ønsket ditt.

Smeltet støvete lavendel til roségull

Smeltet Dusty Lavender til Rose Gold ombréInstagram @guy_tang

Her er en trendy pastell ombré fargestoffjobb med et avslappet bølgelook. Kombinasjonen av støvete lavendel og rosa gullfarger gjør en slik perle!

Unicorn Rainbow i Ombre Style

Unicorn Rainbow i Ombre StyleInstagram @caitlinfordhair

Dette lange, slanke håret har ombre pastellfarger i blått, gult, grønt, rosa og lilla. Stylist Catlin er kjent for sin unike & fargerik hårfargeteknikk.

Espresso til brun mokka Ombre

Espresso til brun mokka ombréInstagram @the.blonde.chronicles

En forvirret, hårfarget hår som får frem hennes naturlige farger!

Mørkeblått til lilla hår

Mørkeblå til lilla ombréInstagram @katchbeautylounge

Et perfekt eksempel på årets mer trendy ombré -stiler. Mørkeblå og lilla nyanser på mørke røtter passer virkelig godt sammen.

Multi-Tonal Dark til Blonde Ombre

flerfarget mørk til blond ombreInstagram @vitosatalino_official

Disse oh-så-drømmende bølgene med en dimensjonal ombre er hva hver jente vil ha akkurat nå! Du får absolutt alles øyne med denne feilfrie, smørblonde ombréen på naturlig mørkt hår.

Mørkebrune til gyldenbrune hårforlengelser

Mørkebrune til gyldenbrune hårforlengelserInstagram @apyelentstrands

Hvis du vurderer ombré hair extensions, er dette krøllete gyldenbrune utseendet perfekt. De mørkebrune røttene gjør denne hårfargen lite vedlikeholdsvennlig.

Viftet Ash Brown til Ashy Blonde Ombre Ends

vinket askebrun til askeblond ombre EnderInstagram @vasiliychinihin

En lang og forvirret stil med en askete blonde ombré -ender? Hvorfor ikke! Stil håret med bølger for å øke fargens dimensjon og tekstur.

Middels lengde brun til karamell

Middels lengde brun til karamellInstagram @texasbalayage

En mellomlang brun til karamell ombre er så i stil nå til dags! Det er enkelt å oppnå og krever lavere vedlikehold for damer med mørkere røtter.

Dark to Icy White Balayage Ombre

Dark to Icy White Balayage OmbreInstagram @marian_scissors

Denne mørke til isete hvite balayage ombre ble laget av stylist Marian Nissan fra Arizona. “Hun trenger bare å komme hver 10.-12. Uke,” sier Nissan.

Når hun blir spurt om hennes råd, kommenterer Nissan at den nåværende tilstanden håret ditt er i er ekstremt viktig å vurdere før du får en iskald blond ombre som denne. Letthet ble oppnådd over økter, så tålmodighet er nøkkelen.

Å jobbe med din naturlige farge vil alltid passe med din hudtype. “Med mindre du er villig til å endre alt rundt det som sminke, øyenbryn og alle produktene du bruker, så anbefaler jeg ikke å gå mer enn 2 nyanser lysere eller mørkere enn det naturlige på røttene! Jeg anbefaler alltid en dyp behandling for kvinner når de lysner håret-ja, selv fet hår trenger fuktighet i endene, forklarer Nissan..

Mørkt til rødbrun kobberfargesmelte

mørk til rødbrun kobberfarge smelter ombreInstagram @catcoiffeur

Velg en sjokoladebrun farge som smelter til en rik kobberombre ved hjelp av Wella.

fungerer for de fleste hudtoner etnisitet og ansiktsformer. Det er en enorm kobberdille på gang akkurat nå, og alle koser seg masse med det!

Mørkt til lyst Mintgrønt Ombrehår

Mørkt til lyst Mintgrønt OmbrehårInstagram @caroline.anythingbutbasic

Her er en minty ombré av medium stil av fargespesialist Caroline Guiney av Encino, CA.

På spørsmål om råd, sier Guiney at middels hudtyper med varme undertoner ser best ut med juveltoner, spesielt dette smaragdutseendet. Vet at grønt har lengst levetid av alle motefarger.

“Viktigst av alt, oppsøk en profesjonell som er godt kjent med disse fargene for å unngå uønskede resultater,” råder Guiney.

Burgunder Rød til Rødvin Omvendt

Burgunder Rød til Rødvin OmvendtInstagram @jlucywoods

En omvendt ombréfargingsprosess som går fra en lysere burgunder til en mørkere rødvintone! Dette er laget av fargespesialisten Lucy Woods fra Villa Rica, GA.

I følge Woods bør enhver dame som vurderer et fargevalg som ikke faller i kategorien “naturlig hår”, utdannes i vedlikehold. For eksempel hvor ofte hun trenger røttene sine eller en fargeglans for å friske opp det generelle utseendet. “Jeg bruker All-Nutrient Keratint fargeglans. De er organiske demoglans som aldri ser ut til å miste livskraften, legger Woods til.

Hun anbefaler også Colorphlex hjemmepleieprodukter fordi de ikke bare beskytter fargen, men de styrker og tilfører håret bånd hver gang de sjampo og pleier. De får en dose av det vegetabilske proteinet i Colorphlex ColorStrong-komplekset, noe som forbedrer tilstanden, teksturen og glansen.

Askegrå til Platinum Ombre

Askegrå til Platinum ombréInstagram @hair_by_vetty

Denne askegrå til platina ombre er en favoritt blant isblondt utseende. “Det er en kjøligere tonet blondine og veldig asket! Den er laget av RuskAsh (.11) og bare litt Rusk Beige, sier stilskaperen Yvette Contreras fra California..

Dimensjonen ser fantastisk ut. De skyggelagte røttene og kontrasten gir de askegrå/gråtonene mer dybde og gjør høydepunktene mer uttalt.

Sammen med skjønnheten i denne typen kjølig-tonet ombre, kommer vedlikeholdet for å beholde det. Contreras foreslår, “Olaplex er et must. Vi ønsker å beholde integriteten til håret hele tiden! Du ser på en avtale hver 6-8 uke for å berøre røttene. ”

Innebygd brunette til blondt hår Ombre

Innebygd brunette til blond ombréInstagram @johnnyramirez1

Disse lange lokkene har et nydelig naturlig mørkere til lysere utseende, hvor det er brunt ved røttene med lyse blonde ombré -tips. Legg til løse strandbølger for å understreke ombre -effekten veldig godt.

Mørke røtter til sølvlåser

Mørke røtter til sølv ombréInstagram @theladyofhair

Her er en mørk rot til sølv ombre laget av Virginia-baserte stylist Chelsea Redman.

“Når du tenker på ombré, er det vanskelig å forestille seg å bruke sølv i blandingen, men når det er perfekt gjort, kan det produsere en så raffinert nyanse. De valgte fargene definerer definitivt hvordan utseendet kommer til å se ut, og denne motvirker naturlig brun med et nesten asket, skinnende sølv, ”beskriver Redman.

Svart til kirsebærrød Ombre

Svart til kirsebærrød ombréInstagram @cnkirby52

Dette er en svart kirsebær ombré. “Jeg elsker hvordan den rike, svarte smelter til livlige røde toner,” sier look -skaperen fra Michigan, Christa Kirby.

Redken ble brukt for å oppnå dette utseendet. Når han gjør rødt, elsker Kirby å bruke to forskjellige toner for å vise dimensjonen mellom kule og varme røde.

Hvis du liker mørkt hår med litt jazz, ville dette være utseendet for deg! Langt hår er det største lerretet for en vakker ombré, men med noen endringer ville korte hårklipp også vært nydelige med denne fargekombinasjonen..

For å opprettholde rødt hår, anbefaler Kirby kjærlighet Pureologys produktlinje kalt Reviving Red. Det vil holde dine røde røde!

Flerdimensjonal mørk til lysebrun Ombre

Flerdimensjonal mørk til lysebrun ombré

Dette er et flerdimensjonalt mykt brunt ombréhår designet av California-baserte frisør Francesca Kane. Det som er flott med det, er den myke gradvise lysningen av det generelle utseendet.

“Fargemessig anbefaler jeg en medium naturlig brun av Paul Mitchell XG for røtter og mellomaksel, Lightener av Paul Mitchell og en Paul Mitchell Shines for toner. Jeg brukte Paul Mitchell Super Skinny Serum cocktailert med Neon Line Sugar Cream mens den var våt, forklarer Kane..

Kanes tilleggstips er å holde seg innenfor tre-nivå nyanser fra grunnfargen. “For å opprettholde, vil jeg si å bruke en fargesikker/behandlet sjampo og balsam og komme inn noen ganger for en oppdateringstoner for glans og falming,” legger hun til.

Svart til blått Ombre -hår med smell

Svart til blått Ombre -hår med smell@hairbykristinamarie / Instagram

Dette er en mellomlang blå ombré, som er et mesterverk av stylist Kristina Dunn fra San Diego. “Min favoritt ting med dette utseendet er at du fortsatt får dybden av den naturlige fargen ved røttene, men den super morsomme popen i enden,” sier Dunn.

Før det tørkes, anbefaler Dunn å bruke Kevin Murphys Staying.Alive. Det er en leave-in spray som beskytter og glatter håret. Etter tørking bruker du Design.Me’s produkt kalt Puff.Me for volum og gir tekstur til bølgene.

Mørkt til lyst sjokoladebrunt hår

Mørkt til lyst sjokolade Brunett hårDanielle Badger / Instagram

Dette er en naturlig, sexy, bekymringsløs sjokoladebrunettombré, laget av hårdesigner Danielle Badger fra Los Angeles. “Jeg elsker dette utseendet fordi det er så lett å oppnå. Når du bruker den slank og rett, er den frekk og sofistikert. Hvis du krøller den, blir den strandaktig med et mer forførende utseende, sier stylisten.

Badger bruker bare en produktlinje som heter Surface. Det er en høytytende, salong-eksklusiv hårpleie og hudpleie som respekterer personlig helse og jorden.

Den store delen med et balayage ombré -utseende er at det er et naturlig utseende. Det handler om en solkysset stil som gir det det naturlige strandutseendet. Mange forskjellige toner kan fungere med denne teknikken, fra et naturlig utseende til mer av en eksperimentell og edgy måte.

Intens svart til rosa Ombre

Intens svart til rosa ombréYvette Contreras / Instagram

Dette er en intens rosa hårfarge i en ombre-stil laget av California-baserte stylist Yvette Contreras. “Jeg ønsket et oppsett som ga en illusjon om at håret var fyldigere. Den beste delen av utseendet er kontrasten til den naturlige basen opp mot det rosa, sier hun.

For å oppnå den svarte til rosa ombreen, lyset Contreras håret med Blondor pulverisert lightener med 30 vol. utvikler og la til dråper My Amazing Repair And Shine. For den rosa brukes Rusk Pink med Demi -utvikler pluss noen dråper My Amazing Repair and Shine igjen.

For å holde dette utseendet levende, sier Contreras å bruke kjøligere vann når du vasker og profesjonelle hårpleieprodukter! “Oppdateringene vil være hver tredje til femte uke,” legger hun til.

Fire Red to Burnt Orange Ombre

Fire Red to Burnt Orange OmbreLeila Vance / Instagram

Dette er en “flammende ombré” med den levende, lyse røde fargen pluss oransje-oransje fargetoner, som er et mesterverk laget av stylisten Leila Vance fra Canada.

Produktet som ble brukt for å få fargen var en blanding av Schwarzkopf -farger, og for stylingen, Unite hårprodukter. “Nærmere bestemt brukte jeg en kombinasjon av Unite’s Laser Straight Elixir, Smoothing Cream og Argon Oil. Etter styling med en stor fatstav, avsluttet jeg den med tanntrådspray og hårspray, ”påpeker Vance.

For å gjenskape den rødlige gule ombreen, sier Vance: “Jeg begynte med å lette midtene til ender og smeltet deretter tre røde nyanser, begynte med en dyp mørkerød ved roten og smeltet ned i den lyseste lysere røde, så gikk jeg inn og la til gull i bunnene. “

Myk Mørk til Rødbrun Kobber

Soft Dark to Auburn Copper ombréKelly Nord / InstagramStyle av Kelly Nord

Dette er en myk rød kobberombré med løse krøller og et skulderlangt snitt. Stylist fra Minnesota, Kelly Nord laget dette utseendet.

“Min favoritt ting med denne stilen er at den er perfekt for noen som ønsker å krydre litt, men fortsatt er subtile. Det er en fin måte å legge til varme toner og en morsom stil i utseendet sitt, sier Nord.

Denne fargen ble laget med Lanza Healing Color -linjen. Nord anbefaler Lanza Healing Color Care System for å opprettholde fargen. Systemet inkluderer sjampo, balsam, Color Guard og Color Illuminator.

Lyse eller lysere hudtoner ser best ut i en lysere rød farge som denne kobberrøde.

Kastanje til rød fargesmelte

Kastanje til rød fargesmelteTara Nichole / Instagram

Dette er en rød ombré eller en rød fargesmelte av Tara Nichole, en kolorist fra Rancho Cucamonga, CA.

“Jeg er en Redken -sertifisert kolorist, så selvfølgelig vil jeg anbefale Color Fusion -serien. Jeg brukte 3rv og 4rr på toppen, smeltet i 6rv og 6rr med R hi fusion for et ekstra spark, »forklarer Nichole.

Hun legger til, “sørg definitivt for at du har nok av formelen din blandet, slik at du ikke trenger å blande om igjen og risikere at resultatet blir konsistent. Jeg la også til Redkens PH Bonder for å sikre utseendet. “

Valnøttbrun til mørk blond for langt hår

Valnøttbrun til mørk blond for langt hårVictoria Ashton / Instagram

Dette er en klassisk design av en brun til blond ombre. Det ble skapt av hårartisten Victoria Ashton fra California.

Ashton elsker å bruke Redken 25 Fordeler for beskyttelse og Pillow Proof for å få fart på føning på tykt og lengre hår. Hun bruker også Olivia Garden hårbørster fordi de gir en så fin, myk finish.

Ombré ser bra ut på de fleste hårtyper, men prosessen vil variere for hvert slag. Ifølge Ashton, “Denne overordnede frisyren/designen passer til alle ansiktsformer og passer for kvinner som liker fargestell med lite vedlikehold og ikke kan komme til vanlige frisyrer ofte.”

Svarte til lysebrune tips

Svart til lysebrun ombréInstagram @lovesofhair

Dette er et vakkert sombré -utseende, som i utgangspunktet er en mer subtil versjon av en ombré.

“Jeg brukte Schwarzkopf lightener/olaplex. Deretter brukte jeg en ryggtekkingsteknikk med babylights rundt ansiktet hennes, sier stilskaperen, Lacey Valdez fra Ogden, UT.

Med din naturlige farge ved røttene, lar den deg leke med fargene i endene. Dette er en langvarig farge og trenger bare vedlikeholdes hvis en mørkere rot eller lysere/mørkere ende er ønsket.

Naturlige mørke til lyse askebrune bølger

Naturlige mørke til lyse askebrune bølgerInstagram @rw_hair

Disse ombre -bølgene er en veldig naturlig blanding med høydepunkter rundt ansiktslinjen for å etterligne det solen naturlig ville forsterke. Look -skaperen Rachel Willis fra Australia legger til: “Jeg elsker dette utseendet fordi det er rett eller krøllete, det er fortsatt veldig blandet, men ikke for hardt eller lyst.”

Vedlikehold for dette utseendet er veldig enkelt. Du må komme inn i salongen for en toner og ansiktsfolie hver fjerde uke. Hver 12. uke, be stylisten om å trekke hele balayagen opp. Så lenge dette utseendet opprettholdes hjemme, trenger det ikke mye re-lightening å skje.

For vedlikehold hjemme anbefaler Willis Fanola No Yellow Shampoo, Olaplex #3 og en myk, tørket lotionlignende Redken Satinwear.

Svart til Lavendel Lilla Ombre

Svart til Lavendel Lilla OmbreInstagram @junexcrystal

Ravnfarget hårombre gir en mystisk stemning! Kombiner det lange hårlengden og strandbølgene for en magisk effekt.

Smeltet mørkt til askblont Ombre -hår

Smeltet mørk til askeblond ombréInstagram @juana_scissorhands

Dette er en smeltet blanding ombré -stil laget av stylist Juana Reyna fra Laz Vegas. Hun anbefaler følgende produkter for å holde tritt med denne nydelige transformasjonen:

*Reparer sjampo og balsam fra marokkanske oljeprodukter – Nå som håret blir lysere, er det veldig viktig å reparere håret og reparere endene med fuktighet og rekonstruktiv keratin for å forhindre brudd.

*Fanola No Yellow Shampoo – Bruk ukentlig. Dette vil beholde det lyse blonde håret og holde det messingfritt.

*Marokkansk olje – Denne praktfulle oljen er en behandling helt alene. Reyna anbefaler på det sterkeste å bruke den som et varmebeskyttende middel, så vel som som daglig opphold. Det vil ikke etterlate håret fett eller tungt. Det tørker godt og mykt, og tilleggsprodukter kan brukes etter påføring av oljen.

Karamellbrun til Champagne Blonde for rett hår

Karamellbrun til Champagne Blonde for rett hår@mishjoliehair

Dette er en champagnekaramellombré med lettere biter som alle er håndmalte. Look -skaperen Mish Jolie sier: “Hun liker at vedlikeholdet hennes er minimalt, så det er malt for å holde hennes naturlige fargetone ved røttene.”

Den Connecticut-baserte stylisten, Jolie, anbefaler en mykgjørende stylingkrem som Avedas Smooth Infusion Nourishing Styling Cream. Aveda Light Elements Smoothing Fluid kan legges til endene for å gi den glans og enda mer kontroll.

Mørkere toner kan trekke den av fordi den ikke er for lys og fortsatt har mye dybde. Lysere toner vil bare bli komplimentert på grunn av de varme fargetonene. Denne stilen er best på naturlig rett til bølget hår.

Green and Teal Mermaid Ombre Hair

Green and Teal Mermaid Ombre HairInstagram @makeupbyfrances

Smaragd og asurblå ombre farger vil få de fleste kvinner til å føle at de bor i den tapte byen Atlantis!

Mørkt til lilla rosa Ombre -hår

Mørk til lilla rosa ombréAndrea Albanese / Instagram

Vil du bytte hårfarge til denne mørke til lilla rosa ombreen? Her er noen tips fra Washington-baserte stylist Andrea Albanese, som skapte dette utseendet.

Ombré er veldig allsidig. Så lenge du bruker en halvpermanent farge på de tidligere opplyste endene, vil den falme tilbake til den forhåndslyste blondinen og etterlate deg med et tomt lerret.

Albanese brukte et Hot Tools 1 1/2-tommers fatkrøllejern for å krølle alt. “Jeg gjør krøllene i forskjellige retninger. Siden hun har langt, tykt hår som ikke alltid vil beholde en krøll, lar jeg krøllene kjøle seg ned og setter meg før jeg bruker litt stylingolje for å pusse fingeren forsiktig gjennom dem for å myke utseendet, ”påpeker hun.

Mange forskjellige hudtoner kan slippe unna med fargen, spesielt hvis du har din naturlige farge på toppen. Du vil bare være forsiktig med å gå for levende med rosa hvis du har mange rosa undertoner i huden din. Albansk foreslår å prøve en mer dempet rosagull hårfarge hvis du har rosa undertoner i huden din.

Mørkt til Pastell Lilla Ombre Hår

Mørkt til Pastell Lilla HårInstagram @lexiesciortino

Denne frodige ombreen, som er druefarvede låser som blir til en asket farge mot endene. Krøl endene løst for å gjøre den dynamiske fargeovergangen bedre.

Lys til honningblond på kort hår

Short Light to Honey Blonde ombréAlexandra Lishchinskaya / Instagram

Dette er et veldig friskt, stilig, naturlig lys honning sombré -utseende på et bob -snitt. “Jeg elsker høydepunktene og hvordan de reflekterer lys,” sier look -skaperen Alexandra Lishchinskaya fra Ukraina.

Stylisten brukte Davines Mask hårblekepulver til babylights, høydepunkter, fargeovergang og blonde. “Jeg liker å tone håret med Davines A New Color, Mask With Vibrachrom og Finest Pigments,” legger Lishchinskaya til.

For blondiner er det beste produktet sølvbalsam Davines ’Alchemic. Også med denne typen blonde farger bør håret tones en gang i måneden, i henhold til Lishchinskaya.

Naturlige mørke røtter til sjokoladebrunt Ombre -hår

Naturlige mørke røtter til sjokoladebrun OmbreInstagram @maria_mccann_hair

Få mørke røtter med en ombre ved å velge et rikt skjær av en dyp saftig brun farge fra mellomlengder til ender. Dette får håret til å se superblankt og fullt ut!