A hosszabb frizurák a férfiak számára, az állattól a vállig, népszerű és vonzó megjelenés. Könnyű eldönteni, hogy szőrszálakat növeszt, de a folyamat nem egyik napról a másikra történik.

Bár sok kiegészítő és termék azt ígéri, hogy a haj gyorsabban és vastagabban nő, ne higgye el. Az egészséges táplálkozás és életmód hozzájárulhat a jobb hajhoz, de egyenletesen nő. Míg egyes pasik haja gyorsabban nő, mint mások, ezen nem lehet változtatni.

A legjobb dolog az, ha türelmes, kérjen segítséget fodrászától vagy stylistjától, és próbálja ki az új menő megjelenéseket. Íme, hogyan nézhet ki jól a hajnövekedés közben, tippekkel és képekkel Steve Vann növekvő hajáról, amelyet egyik kedvenc borbélyunk vágott le, Andrew hajat csinál.

Hogyan nő ki a haj férfiak számára

1. Látogassa meg borbélyát

Ahhoz, hogy jól nézzen ki a hajnövekedés közben, látogasson el fodrászához vagy stylistjához. Ha csak rövid fodrászokat lát a fodrászatában, akkor lehet, hogy ideje elmenni valahová, ahol több tapasztalattal rendelkezik a hosszabb stílusokkal kapcsolatban. Míg sok borbély és stylist minden hajhosszat levághat, néhányan a rövidebb vágógépekre specializálódtak.

Tájékoztassa fodrászát vagy stylistját, hogy hajat szeretne növeszteni, és mi a célja. Ez az információ, valamint a haj típusa és az arcformája felhasználásával olyan vágást hoz létre, amely most és hosszabb ideig is jól néz ki.

Miközben a hajat hosszúra növesztik, 2-3 havonta hajvágásnak megfelelőnek kell lennie, vagy le kell foglalnia egy időpontot, amikor úgy tűnik, hogy a haj ellenőrizhetetlen. A rendszeres hajvágásnak köszönhetően a hajvégek is jól néznek ki. Idővel a vége hajlamos a hasadásra és a göndörödésre. A sérült haj levágása elősegíti a haj jobb kinézetét és egészségesebb kinövését.

Hosszú hajnövekedés kezd

Hogyan nőhet ki a haj (férfi bemutató)

Ez az úriember úgy döntött, hogy szőrt növeszt, kezdve körülbelül 5 hüvelyk hosszúsággal. Az eredeti haj alul -körbe van vágva oldalain és hátán Andrew hajat csinál.

2. Start Long on Top

Ha rövid hajból növeszt szőrt, akkor kezdje azzal, hogy az oldalai és a háta rövid legyen. Hosszabb ideig tart, amíg a szőrnövekedés a tetején észrevehető, míg az oldalak és a hátsó rész gyorsan gyorsulhat. Ha erre vágysz, menj. Ha hosszú hajat szeretne elérni, először a haj tetejét hosszúra növesztheti.

Amikor a haj körülbelül 4 hüvelyk hosszú a tetején, akkor ideje elkezdeni kinőni az oldalait. Rengeteg kiváló, közepes hosszúságú hajvágás és stílus létezik, amelyek átvészelik a hajnövekedés ezen szakaszát.

Hat hónap növekvő haj

Ez 6 hónappal később, tehát körülbelül 3 hüvelykkel hosszabb. Andrew hajat csinál az oldalait rövidre nyírták, míg a tetején lévő hajat hosszúra hagyták, de levágták az alak és az egészséges tippek megőrzése érdekében.

3. Hagyja ki a sampont

A haj átlagosan havonta fél centiméterrel nő, összesen 6 hüvelyk átlagban. Ez azt jelenti, hogy a zümmögéstől kezdve egy teljes évbe telhet, amíg eléri a füleket, még tovább tart az állhosszúságú férfi bob, és évekig a vállakig. Ezért nagyon fontos a haj ápolása a növekedés során.

A rövid haj mindig egészségesnek tűnik, mivel ez a legújabb növekedés, és nem károsítja a nap és a formázás. A hosszú haj tippjei pár éve lógnak. Annak érdekében, hogy jól nézzenek ki, a kondicionálásról és a rendszeres kárpitozásról van szó, hogy a végeik nagyszerűek maradjanak és megőrizzék formájukat.

Sok hajszakember azt javasolja, hogy hagyja ki a sampont. Bár ez nem mindig lehetséges azoknál a srácoknál, akik láthatóan zsírosodnak egy -két nap után, de csökkentheti a hajmosást. Először is menjen minden második napra. Ezután nézze meg, hogy a haj hetente egyszer vagy kétszer tolerálja -e a samponozást.

Ha a gyökerek zsírosodnak, akkor száraz samponnal lehet felszívni az olajat, és ezzel egy időben textúrát és térfogatot adni a gyökerekhez. Ez egy kiváló hajápoló termék a közepes és a hosszabb férfiak számára, hogy gyorsan felfrissüljenek.

4. Adjon hozzá kondicionálót

A balzsam elengedhetetlen a hosszabb hajhoz. Nem kell ragaszkodni a férfi márkákhoz. Keresse meg a haj típusának megfelelőt, és próbálja ki.

A hajmosás általános szabálya, hogy sampont tartson a fejbőrön, balzsamot pedig a hegyeinél. Ez kihívást jelent a hajnövekedés első fázisaiban, ezért akkor kezdje el a kondicionálást, ha a haj elég hosszú. Azt szeretné, ha a sampon eltávolítaná a fejbőr olajait, de nem szárítja ki a többi hajat, miközben a balzsam súlyozni tudja a hajat a gyökereknél.

Végül öblítse le hűvösebb vízzel, mert nem távolítja el annyi kondicionálószert, mint a forró vizet.

9 hónap növekvő haj

Újabb 3 hónap elteltével az oldalak és a hátsó rész megnőttek, hogy létrehozzák ezt a hűvös oldalsó frizurát, amelynek teteje hosszú. A hosszabb frizurák olyan rendetlenek lehetnek, amennyire ápoltak, ahogy tetszik.

5. Kínos szakaszok fognak történni

Lehet, hogy a tinédzser évek mögötted vannak, de a kellemetlen szakaszok nem teljesen a múlté. Bárki, aki valaha is kinőtt kinövéseket, tudja, hogy vannak olyan fázisok, amikor a haj egyenesen kilóg. Bár ezt minimálisra csökkentheti a hosszabb vágásokkal, előfordulhat, hogy a haj nem működik együtt teljesen.

Az egyetlen kiút az átmenő, így csak növekedj tovább, és rendeződni fog. Forduljon borbélyához vagy stylistjához, ha problémái vannak a hajformázással. Egy kárpit, új termék vagy stílus megcsinálhatja ezt.

6. Váltsa fel termékeit

A legtöbb pomádét, viaszt, pasztát rövid haj formázására tervezték. Rengeteg tartásuk van, és gyakran naponta ki kell mosni őket.

A közepes hosszúságú és hosszabb hajhoz könnyebb termékekre van szükség, amelyek megtartják és formálják a hajat anélkül, hogy súlyoznák. Ha túl vagy a nagy volumenű stílusokon, keress ápoló krémeket, szérumokat vagy balzsamot a hosszabb haj kezeléséhez.

15 hónap növekvő haj

A szakszerű karbantartásnak köszönhetően Andrew hajat csinál, a kellemetlen fázisok minimálisra csökkentek. Minden az új hajvágásról és a formázásról szól, ahogy a haj nő.

7. Öleld át a hajpántot

Valamikor minden hosszú hajú férfi vissza akarja kötni. A tinédzser kontyoktól kezdve a teltházakig hajgumi segítségével húzza ki az útból a közepes és hosszú hajat. Annyi klassz megjelenést lehet kipróbálni a fél zsemlétől a fél lófarokon át a zsinórig és a lófarokig.

Ne használjon valódi gumiszalagot a haj visszacsatolásához. A haj húzása törést okoz, és fájdalmasan kihúzza a hajat. Vegyél egy igazi hajpántot. Vannak világos árnyalatok, különféle természetes árnyalatok formájában, amelyek a hajjal keverednek.

8. Légy türelmes

A hajnövekedés időbe telik, és semmi sem gyorsíthatja fel. Élvezze a hajnövekedés számos fázisát, valamint a hozzájuk tartozó vágásokat és stílusokat. Minden kondicionálás, ecsetelés és formázás jó gyakorlat hosszú haj esetén.

Érdemes várni. A hosszú haj valójában alacsonyabb karbantartást igényel, mint a rövidebb tincsek.

20 hónap növekvő haj

Ez az úriember közepes hosszúságú hajjal indult, és kevesebb, mint két év alatt elérte az állhosszúságát. A rendszeres látogatásoknak köszönhetően Andrew hajat csinál, a kinövés folyamata minden lépésben jól nézett ki. Ez a vágás nagyon hasonlít az előzőhöz, de néhány centivel hosszabb.

Frizurák hajnövesztéshez

A hajnövekedés kezdeti szakaszában a felső hajvágás tovább működik. Ahogy a haj megközelíti a közepes hosszúságot és a hosszúságot, néhány új stílusra lehet szükség a haj szabályozásához. Míg néhány srácnak tetszik a rendetlen megjelenés, a haj egyszerre lehet tiszta vágású és hosszú is.

Íme néhány növekvő frizura a hosszúságúak számára.

9. Sweep Back

Hayden Cassidy Hair

10. Comb Over

Cameron Tooyserkani

A kúpos hajvágás hosszabb hajjal az oldalán és a hátán népszerű stílus és kiváló választás a hajnövekedés során. A haj tetejére oldalsó rész lehet, vagy ez a modern fésű a San Jose Shark Roy Good -on látható.

12. Quiff

Matthew Conrad

A hosszabb hajnak el kell mennie valahová, és az egyik lehetőség fennáll. Ez az oldalsó résszel ellátott stílus a stílusos módja a közepes hosszúságú és hosszabb zárak viselésének. Néhány perc hajszárítóval való használata segít a hajnak fent maradni kevesebb formázó termékkel.

Ha rendszeresen fújja a száraz hajat, használjon hővédő spray -t fújás előtt, hogy megvédje a hajat a formázás károsodásától, ahogy hosszúra nő.

Rendetlen Sweep Back

barbermikethomas hosszú férfi frizura

Mike Thomas

Ezek a szélfúvott, hátrafelé húzott stílusok az új szálkás hátsó haj. Könnyű megjelenés és nagyon stílusos.

Pompadour hosszú hajra

MENSPIRE Férfi kép & Ápolás

Ha a haj még hosszabb lesz, ez a pompadour remek módja annak, hogy visszavesszük a hajat. Sima vagy kócos, ez rajtad múlik.

12. Csúsztassa vissza

Cameron Tooyserkani

A jégkoronghaj sosem nézett ki ilyen jól. A San Jose Shark Sorensen Marcus a következő szintre lépett.

A visszacsúsztatott stílusok minden hosszúságban jól néznek ki, és hosszú hajjal is könnyebben formázhatók, mert több felület van a termékhez.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.