A hosszú haj már nem csak a hippiknek és a metálosoknak való. Ez lehet stílusos és kifinomult megjelenés. Az állhossztól lefelé ezek a legjobb férfi frizurák a hosszú hajhoz.

Természetesen a hosszú haj legnépszerűbb frizurája a kopás. Csak adjon hozzá egy középső vagy oldalsó részt, vagy csúsztassa vissza. Ez az állhosszúságtól a hosszú fürtökig, valamint az egyenes, vastag, hullámos és göndör haj típusokhoz is használható. A kulcs a rendszeres kondicionálás és talán egy kis termék, hogy minimálisra csökkentse a göndörödést és a repüléseket.

A hajfelfrissülés is klassz. A férfi kontyon túl fonatok, félig felfrizurált frizura és viking haj található. A borotvált frizurák szintén jó lehetőség a hosszú hajra. Hozzáadhat fakulást, alulvágást vagy alulvágást a tiszta vágásért, és még egyszerűbbé teszi a haj formázását.

Nézze meg ezeket a képeket a 26 legjobb férfi frizura közül.

Az ember Bob

1. David Beckham Hosszú haj

s.o.s.cabeludos

Bob hajvágás bárhol lehet, az áll körül a vállig. E hosszú hajú férfiak közül soknak van valami hulláma, ami teljességet kölcsönöz. Annak érdekében, hogy az egyenesebb haj textúráját kiemelje, dörzsölje a só spray -t a nedves hajba, és hagyja megszáradni. Ez a hajtermék meghatározást is adhat a természetesen hullámos hajhoz.

2. Hosszú göndör haj férfiaknak

Hosszú, göndör férfi hajvágás

Heshan Manula

Ez az állhosszúságú vágás, amelyet Heshan Manula színész és modell látott, hízelgő formát és kezelhető hosszúságot teremt a férfi göndör haja számára.

3. Hogyan nő a hosszú haj férfiak számára

Hogyan nő a hajad hosszú férfiak

Rob Loxam

A férfi bob lehet a végső célállomás vagy egy lépés a férfiak frizurái felé vezető úton. Hosszú haj növesztésekor ajánlott alkalmankénti vágásokat végezni, hogy formázzuk a formát és egészségesen tartsuk a hajvégeket.

4. Állig érő hullámos haj férfiaknak

Állig érő haj férfi fodrász

Jacob K. Haj

A férfi bob egy divatos módja az állhosszú haj kimondásának. A férfiak számára jól kinéző hosszú haj kulcsa a hajvágás, amely formálja a hajat és megkönnyíti a formázást.

5. Közepesen hosszú haj + szakáll

Közepesen hosszú hajvágás férfiaknak

Ollós & Csont

Két nyilvánvaló módja van az állhosszú haj stílusának a férfiak számára. Az első egy alkatrész vagy egy összetettebb megjelenés, csak dolgozzon a terméken és söpörje vissza. Ez a hosszú férfi frizura professzionális körülmények között működne.

6. Szörfös haj

David Beckham ihlette állhosszú férfi bob

Fer Porro

Ezt a megjelenést sok férfi haj trendjének beállítója, David Beckham ihlette, aki hosszabb hajat vágott ebbe az emberbobba. Divat ezt a középen elválasztott, vállra legeltetett vágást részesíti előnyben a férfi kontyának.

Haj le

7. Hosszú tincsek + arcszőrzet

Vállig érő frizura férfiaknak

Mikey

A kalap remek módja annak, hogy formázás nélkül némi tapintást adjon a hosszú férfi hajhoz. Nézze meg ezt a klassz borbélyt az egyik kedvenc Instagram -fiókunkért.

8. Rendetlen rész

Hosszú rendetlen haj férfiaknak

Ben Slade

Egy egyenes és határozott rész ütközik ezekkel a hosszú hullámos zárakkal, így inkább ezt az ujjakkal létrehozott rendetlen megjelenést.

9. Hosszú egyenes haj férfiaknak

Tom Baxter haj

A vastag és hullámos haj bő telítettséggel rendelkezik. A réteges fodrász dimenziót és testet adva elősegíti az egyenes haj megjelenését.

10. Hosszú haj + rövid szakáll

A hosszú haj és a rövid szakáll a srácokat keresi

Enrico Omri Ravenna

A hosszabb haj és az arcszőrzet nagyon jól működik együtt. A hosszú göndör haj textúrája ellentétben áll ezzel a szépen ápolt rövid szakállal.

11. Hosszú haj frizura férfiaknak: A sima hát

Hosszú hajú, hátra vágott frizura férfiaknak

Gwilym C. Pugh

A zenész, modell és befolyásoló Gwilym Pugh hosszú vörös hajáról és telt szakálláról ismert. Ez a hűvös megjelenés visszahúzza a hajat, ahelyett, hogy egy résszel viselné. Teljesen fantasztikus hosszú hajú frizura férfiaknak.

12. Hosszú hullámos haj

Hosszú hullámos haj frizurák férfiaknak

Nigel Vanderhorst

A férfiak hosszú haját fémhez vagy hippihez társították, de 2018 -ban csak stílusos lehet.

13. Réteges frizurák férfiaknak

Hosszú rétegű frizurák férfiaknak

Sal Salcedo

Míg a férfiak hosszú, vastag haja tompa vágással nagyon hízelgő lehet, a finomabb vagy egyenesebb hajhoz való rétegek hozzáadása hízelgőbb formát hoz létre, miközben textúrát és teljességet ad hozzá.

14. Viking haj

Viking hajú férfiak

Lasse Løkken Matberg

Lasse Matberg, egy modern viking, minden lehetséges frizurában ringatja a hosszú hajat, de még mindig hajlamos a hajviseletre.

Borotvált

15. Hosszú férfi haj + alacsony fakulás

Hosszú haj, alacsony fakulású hajvágás férfiaknak

Braid Borbélyok

Az elhalványult hajvágás valóban viselhető bármilyen hajvágással. Itt a hosszú haj közötti kontraszt nagyszerűen néz ki, ha a férfi kontyban kopott vagy felfelé kopott haj van.

16. Hosszú haj + alulvágott fakulás

A hosszú haj alávágása elhalványítja a hajvágást férfiak számára

Abhinav Mahajan

Alávágott fakulás hozzáadásával a hosszú haj könnyen formázható, mert kevesebb van belőle.

17. Férfi hosszú haj + alulvágott

Hosszú hajvágás férfiaknak

Truman Barber Company

Az oldalak és a hát körüli alámetszés hűvös megjelenést kölcsönöz a fel- vagy lekopott hajnak.

18. Hosszú haj + borotvált oldalak férfiaknak

Hosszú haj borotvált oldalakkal

John Carmona

Ez a kreatív és egyedülálló, kagyló ihlette hosszú férfi frizura tompa frufru, szaggatott darabokkal, hosszú textúrával a hátán és váratlan borotvált oldalakkal..

Félig frizurák hosszú hajú férfiaknak

19. Viking frizurák hosszú hajú férfiaknak

Viking hosszú frizura férfiaknak

Gwilym C. Pugh

A viking frizurák visszahúzzák a hosszú hajat, hogy felkészüljenek a csatára. A fonat népszerű választás, de ezek a csavarok mindkét oldalon, hajuk hátra van vágva, szintén segítenek.

20. Zsinór férfiaknak hosszú hajjal

Hosszú hajfonatok férfiaknak

Nils Kuiper

A többféle fonat visszahúzza a hajat az arcról, és hűvös textúrát kölcsönöz ennek a tökéletes viking frizurának a férfiak számára. Nézze meg Nils Kuiper Instagramját, ha érdekesebb hosszú frizurákat szeretne a férfiak számára.

21. Half Man Bun + Full Beard

Fél ember zsemle és szakáll

Antonino Lombardi

Ez a félszemű konty könnyű, mégis csiszolt megjelenés hosszú hajra. Fogja meg a haj nagy részét a fülek felett, rögzítse hajgumival, megállva, mielőtt áthúzná az utolsó hajszálat, hogy kontyot hozzon létre.

Man Buns

22. Hosszú haj + fakulás

Az ember zsemle és csepp elhalványul

CuttyFresh

Ezt a cseppfakulást egy hosszú, vastag szőr fedte fel, amelyet egy férfi kontyba húztak.

23. Szamuráj zsemle

Szamuráj konty hosszú haj ötlet férfiaknak

Ethan Carr-Banks

Ez a hosszú haj alulvágott frizurával teljesen máshogy néz ki elölről, mint hátul. A szamuráj zsemle nem lehet könnyebben formázható ezekkel a borotvált oldalakkal, és minden hosszában jól néz ki.

24. Hosszú frizurák férfiaknak, vastag hajjal

Magas fakulás hajformázással és hosszú hajjal a tetején

Edward Styles You

A magas fakulás biztosítja, hogy ez a hosszú, vastag haj könnyen kezelhető és formázható legyen. A haj dizájnja és színe a tippekben vizuális érdeklődést kölcsönöz.

25. Hosszú göndör haj + vonal + alacsony fakulás

Hosszú, göndör hajú frizura alacsony fakulású férfiaknak

Igazi Beezy

Az elhalványulások és a felállások népszerűek a göndör hajú srácoknál, hogy élesítsék a széleket. A kombináció remekül néz ki formázott arcszőrrel, valamint göndör hajjal, amelyet visszahúztak egy alacsony kontyba.

26. Hosszú férfi haj + fakulás + hosszú szakáll + kormánybajusz

Hosszú férfi haj frizura lekapcsolt szakállal

Squeak Pro Barber

Ez a hűvös megjelenés ötvözi a hosszú hajat és az éles részleteket. Hosszú, vastag hajat húznak vissza egy férfi kontyba, és gyors kifakulással tisztítják az oldalvégeknél. A teljes szakáll hízelgő alakú, és jól néz ki kormánybajusszal.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.