Hiusten värjäys avaa kokonaan uuden maailman pronssia, kuparia, punaista, suklaata, violettia ja paljon muuta! Valittavana on niin monia värejä, tässä on joitain suosituimpia hiusväri -ideoita juuri nyt. Voit olla pehmeä, hienovarainen ja luonnollinen – tai rohkea, elinvoimainen ja jokainen sateenkaaren sävy!

Muista aina neuvotella stylistisi kanssa siitä, mikä heidän mielestään näyttää hyvältä myös sinulle. Heidät on koulutettu yhdistämään sinua parhaiten miellyttävä väri!

Joten ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin inspiroiviin valokuviin kuumimmista hiusten väriideoista juuri nyt!

Ruusukulta ja varjojuuret

Ruusukulta ja varjojuuretInstagram @tvon_beauty

Etsitkö hienovaraisia ​​mutta trendikkäitä hiusväri -ideoita? Tarkista sitten tämä ruusukultainen väri, jossa on varjon juuret. Se on tytöille, jotka eivät pelkää erottua. Tummemmat juuret lisäävät syvyyttä tähän tuhatvuotiseen hiusväriin ja saavat varmasti silmät kaikkialle.

Auburn ruskeat hiukset yli 50 -vuotiaille naisille

Auburn ruskeat hiukset yli 50 -vuotiaille naisilleInstagram @chazcolorist

Auburn ruskeat hiukset yli 50 -vuotiaille naisille on kaikki! Punaisen ja kuparin sävyt pehmentävät välittömästi ominaisuuksiasi ja lisäävät hehkua ihollesi. Auburn -sävyjä voi nauttia milloin tahansa vuoden aikana!

Kirkas vaaleanpunainen hiusväri

Kirkas vaaleanpunainen hiusväriInstagram @chloe_theyoungamerican

Kokeile elävää vaaleanpunaista hiusväriä, jos olet rohkea on nykyinen mantrasi! Luo varjojuuri ulottuvuudelle soveltamalla väriä ensin juurillesi ja viimeisenä keskellä/lopussa. Puolipysyvä väri hoitaa hiuksiasi ja luo ylimääräistä kiiltoa. Tämä hiusväri on varmasti showstopper!

Suklaa ja karamelli Balayage

Suklaa ja karamelli balayageInstagram @hairbyawin

Harkitse suklaata ja karamellia, jos haluat lisätä vaaleutta ruskeisiin hiuksiisi. Karamellin ja suklaanruskean yhdistelmä pitää lukot luonnollisina! Kokeile kiiltävää väriä ja väriainetta lisätäksesi hiuksiin uskomattoman kiillon!

Jäiset vaaleat hiukset vanhemmille naisille

Jäiset vaaleat hiukset vanhemmille naisilleInstagram @xosalon_pgh

Jäiset vaaleat hiukset vanhemmille naisille ovat trendikkäitä! Tuntuu kirkkaammalta ja nuoremmalta kuin koskaan näiden jäisten vaaleiden sävyjen kanssa. Sävyt jättävät sinusta luonnollisen tunteen ja vievät vuosia pois heti!

Golden Blonden kohokohdat

Kultaisia ​​vaaleita kohokohtiaInstagram @kmedlin_hair

Kultaiset vaaleat kohokohdat ovat täydellisiä, jos haluat piristää perusblondiasi. Näet tämän kauniin kultaisen sävyn hehkun vaaleissa hiuksissasi. Jos rakastat lämpimän sävyisiä blondeja, älä katso enää, tämä hiusväri on ehdottomasti sinua varten!

Sun-Kissed Balayage kohokohdat

Auringon suudellut balayage-kohokohdatInstagram @hairandmakeupbykatm

Kokeile auringonpaisteisia balayage-kohokohtia, jos haluat kirkastaa blondiasi. Tämä hiusväri on täydellinen vähän huoltoa tarvitsevalle tytölle, joka haluaa hiuksiinsa syvällistä ulottuvuutta. Muotoile ulkonäkö muutamalla kiharalla, jotta olet valmis rannalle!

Kasvojen kehystys Balayage

Kasvojen kehystävä balayageInstagram @romeufelipe

Kasvokehykset auttavat avaamaan kasvot. Keskustele kasvojen muodosta riippuen stylistisi kanssa siitä, mistä paras sijoitus kasvojen kehysttäville hiuksille pitäisi aloittaa. Tämä tehdään korostamaan kasvojen eri ominaisuuksia. Tämä voi olla helppo huolto ja nopea lisäpalvelu.

Vaalea kupari hiusväri

Vaalea kupari hiusväriInstagram @knox_redken_hair

Tämä kauniisti värjätty punaruskea balayage luo vaalean kuparin sävyn, joka imartelee naisia ​​vaaleilla ja vaaleilla ihon sävyillä. Se näyttää hämmästyttävältä ja tuo esiin sileät, terveet hiukset kaikille!

Platina vaalea väri

Väri platina blondiInstagram @yosuke_kimura6

Platinum -vaalea väri on viileä tuhkainen sävy, joka imartelee viileitä ihon sävyjä parhaiten. Vaikka se näyttää kauniilta, stylisti Danny of London varoittaa, että se vaatii korkeaa ylläpitoa.

“Se haalistuu usein hyvin nopeasti ja voi jättää hiukan lämpimämmät hiukset, jotka saattavat tuntua karkeilta. Sinisen tai sulfaatittoman shampoon käyttö ja säännölliset hoidot ovat välttämättömiä. Nämä säilyttävät optimaalisen kunnon ja estävät rikkoutumisen. Suosittelen myös Innolux -hoidon käyttöä kaikissa vaaleissa palveluissa hiusten eheyden varmistamiseksi. ” hän jakaa.

Karamellin kohokohdat brunetteille

Karamellin kohokohdat brunetteilleInstagram @hairaffairaz

Karamellin kohokohdat brunetteille tarjoavat silmiinpistävän ulottuvuuden ilman ankaraa kasvua.

Arizonan värimies Bella Unal loi sen naisille saadakseen molempien maailmojen parhaat puolet. “Kun kaarevat nauhat käpristyvät, ne erottuvat enemmän! Kun se on suoristettu, se näyttää enemmän pehmeämmältä “, hän huomauttaa.

Koska karamelliväri voi edelleen haalistua, Unal ehdottaa värisävyjä, kuten Redkenin Color Extend Brownlights Shampoo.

Mansikan vaalea sävy

Mansikan vaalea sävyInstagram @hairbyabigael

Rokkaa mansikan vaaleaa sävyä parantaaksesi vanhan vaalean sävyn kiiltoa ja lämpöä. Tämä väri on myös imarteleva naisille, joilla on vaaleampi iho.

Näyttelijä Abigael Mccormick Kanadasta teki raskaita kalvoja tämän värin poistamiseksi. ”Tein viipaleita ympäri pään lastenvalaisimilla. Sitten kampasin taaksepäin ja kaatoin päät, jotta saat hyvän ilmeen ”, hän selittää.

Vaikka se näyttää upealta, Mccormick korostaa myös kuinka paljon huoltoa se on. Hän suosittelee tiheitä lasitteita ja sävyjä 6-8 viikon välein.

Ashy Blonde Kohokohdat

Ashy Blonde KohokohdatInstagram @kolorylindseymay

Nämä tuhkaiset vaaleat kohokohdat keskipitkissä hiuksissa ovat väriasiantuntijan Lindsey May of Wisconsinin tekemiä. “Tämä on täydellinen yhdistelmä blondia ja brunettia. Suosittelen tällaista ulkoasua kaikille brunetteille, jotka haluavat ryhtyä vaalealle puolelle menettämättä ruskeat hiuksensa kokonaan ”, May selittää.

Jos olet luonnollisesti tummanruskea tai sinulla on edellinen väri hiuksissasi, nämä ulottuvuuksien kohokohdat voivat kestää useita salonki -istuntoja. May suosittelee proteiinituotteita hiusten terveyden ylläpitämiseksi vaalentamisen jälkeen.

Tämä ulkoasu vaatii jonkin verran ylläpitoa, mutta antaa myös jonkin verran vapautta sitä käyttäville. “Sanon naisilleni, että he tulevat takaisin 7 viikon kuluttua leikkauksen ja väriaineen vuoksi. He voivat saada blondin retusoiduksi 7 viikon tai 5 kuukauden välein, joten luulen, että se antaa naisille hiukan vapautta hiuksissaan, May toteaa..

Beachy Bleach vaaleat hiukset

Beachy Bleach vaaleat hiuksetInstagram @hairbywrei

Tämä rantablondin hiusväri ja ranta-aallot luovat kauniin, kesävalmiin muodin! Vaalean vaalean sävyn on tehnyt Delta, BC: n stylisti Wrei Espiritu.

”Kokeilimme monia erilaisia ​​kaavayhdistelmiä lämpimistä ja viileistä sävyistä käyttämällä Redken Shades EQ Glossia. Päätimme, että emme sävytä hiuksia ollenkaan ja käytämme sen sijaan Redkenin Blondage -violettia shampoota ja hoitoainetta. Lopuksi lopuksi Evo Fabuloso violetti hoitoaine. Ymmärsimme, että raikkaiden, lämpimien vaaleiden sävyjen pitäminen violetilla shampoolla antaisi meille tämän kauniin kirkkaan blondin ”, Espiritu toteaa..

Hiustenleikkuun päissä on U-muoto, joka yhdistyy edessä oleviin kasvokehyksiin.

“Useimmat kampaajat käyttävät joko sauvaa tai curling -rautaa saavuttaakseen tämän kumoamattoman ranta -aallon, kun taas minä käytän mieluummin tasaista silitysrautaa. Olen kokeillut monia erilaisia ​​curling -tekniikoita litteällä raudalla saadakseni saman tuloksen kuin sauva tai curling -rauta ”, stylisti jatkaa.

Valkaisun poistaminen vaatii juurien korjauksia, väriaineita ja hoitoja. Kasvojen muodosta riippuen hyvin teksturoidut otsat tai kasvoja kehysttävät kerrokset näyttäisivät myös todella hyviltä tässä tyylissä.

Savuiset vaaleat hiukset

Savuiset vaaleat hiuksetInstagram @thehairmom

Tämä on moderni savuinen blondi, jolla on kiihkeä kierre, ja jonka on värjännyt hiusväri Gianna DeCaro Sheltonista, CT.

”Suosikkini tässä ulkoasussa on sen monipuolisuus. Se sopii kaikille ikäryhmille, ja sitä voidaan käyttää sileänä tai hieman koostumukseltaan, jotta se näyttää vaivattomalta ja kevyemmältä “, DeCaro sanoo.

Tuhkablondiperheessä tämä tummempi sävy huuhtelee vähitellen neutraalimmaksi. “Mitä tulee ylläpitoon, violetista shampoosta tulee paras ystäväsi viileämmän sävyn ylläpitämiseksi”, DeCaro sanoo.

Loma Violet Shampoo on hänen suosikkinsa, koska se on aloepohjainen eikä vesi. “Aloe kosteuttaa hiuksiasi paljon ja sillä on monia korjaavia ominaisuuksia, joita vaaleat hiukset ehdottomasti tarvitsevat, koska monet kemialliset prosessit niillä on taipumus käydä läpi”, DeCaro lisää.

Hiustyypeihin, jotka voivat hoitaa tämän hyvin, kuuluvat luonnolliset tummat vaaleat tai vaaleanruskeat hiusvärit, hienot tai keskipitkät hiukset ja terveet hiukset, jotka ovat hyvässä kunnossa.

DeCaro korostaa, että on oltava avoin kotimaisen ammattimaisen tuoteohjelman noudattamiselle (eli ei Suavea tai Pantenea), ja väri ja leikkaus on säilytettävä kuuden tai seitsemän viikon välein.

Yksinkertainen ja asunut Bronde

Yksinkertainen ja asunut BrondeInstagram @matt.swinney

Näissä vaaleissa hiuksissa on yksinkertaisuus. Sen on luonut kampaaja Matt Swinney Minneapolisista, MN.

Blondi on asetettu realistiseen sävyyn, jota ei ole työnnetty liian kevyesti, mistä voit kertoa, että se on valmistettu. Lisäksi se on loistava hiusten inspiraatio syksyyn!

Tämä upea väri ja tyyli on tarkoitettu nykyaikaisille naisille, joilla on kiireinen elämäntapa. Se on vaivatonta, kun se tehdään oikein. Elävä ulkonäkö ylläpitää hiusten terveyttä.

On erittäin tärkeää, että ylläpito on oikea. Swinney ehdottaa: ”Pidän L’ANZA Healing Oil Shampoosta ja hoitoaineesta pitääkseni hiukset terveinä ja kiiltävinä. Pidän myös L’ANZA Healing Oil -öljystä, joka muotoilee ja suojaa kuumuudelta. Lopuksi kaikilla naisilla pitäisi olla hyvä kuiva shampoo hiusten pidentämiseksi. ”

Sateenkaari pastellihiukset

Sateenkaari pastellihiuksetInstagram @erin_nelson_doh ja @jmcintyrehair

Tämä pastellisävyinen sateenkaaren ilme on saavutus kahdesta yhdessä työskentelevästä stylististä – Erin Nelson ja Joanne McIntyre Chicagosta, IL.

Jos haluat pastelliväriset hiukset, muista, että ne eivät vaadi paljon huoltoa. Jos haluat ylläpitää erittäin vaaleaa platinablondia, sinun on vaihdettava intensiiviseen kotikäyttöön, jotta hiukset pysyvät erittäin terveinä. ”Valmistaudu myös olemaan parhaita ystäviä värimiessi kanssa, koska näet heidät paljon. Pastellit haalistuvat nopeasti, joten muista kuunnella ammattilaisen neuvoja ”, Nelson ja McIntyre neuvovat.

He jatkavat: ”Hyvä uutinen on, että meillä on hämmästyttäviä kotikäyttöisiä väriaineita, kuten KeraColor ja Overtone. Nämä tuotteet auttavat väriä ja pitävät hiukset terveinä tapaamisten välillä. ”

Mykistetty merenneito hiusväri

Mykistetty merenneito hiusväriInstagram @alliasto

Tämä on moderni, hiljaisempi ote merenneitojen ja sateenkaaren hiusväritrendiin, joka lakaisee hiusteollisuutta! Nämä hiusväri -ideat loi tyylin luoja Allyson DeStout Daytonista, OH.

Hän sanoo: ”Sateenkaaren peekaboot antavat ylimääräisen wow -tekijän! Jos etsit jotain hienovaraisempaa, voit peittää vanhalla vaaleanpunaisella ja luoda monia eri ilmeitä yhdestä hiusväristä. ”

Kolme asiaa, jotka on otettava huomioon ennen elävän hiuspalvelun aloittamista: kärsivällisyys, budjetti ja persoonallisuus.

DeStout korostaa, että tällaiset värit eivät ole heikkohermoisille! Ne ovat kauniita, mutta ne ovat luonnotonta. Jos olet joku, joka ei nauti hiusten tekemisestä neljän tai kahdeksan viikon välein, nämä värit eivät ole sinua varten.

Lihavoidut siniset sävyt

Lihavoidut siniset sävytInstagram @julia_hairconcepts

Mukana ärtyisä aliarvostettu pikseli ja rohkeat siniset sävyt luomaan riikinkukon värityksen! Tämän on tehnyt stylisti Kristen Massengale New Jerseystä.

Naiset, jotka harkitsevat tätä ulkoasua, vaativat usein huoltoa ammattituotteiden kanssa. Massengale suosittelee L’OREAL Série Expert Vitamino -värishampoota ja -hoitoainetta värin pitkäikäisyyden säilyttämiseksi..

”Selvitä ensin, sopiiko tämä ulkonäkö elämäntyyliisi ja ammattiisi. Keskustele sitten stylistisi kanssa parhaiden värien täydentämiseksi, jotka täydentävät ihon sävyä, kasvojen muotoa ja persoonallisuutta ”, stylisti sanoo.

Massengale ehdottaa myös värien retusoinnin varaamista kaksi tai kolme viikkoa ensimmäisen vierailun jälkeen, koska fantasiavärit eivät kestä kovin kauan. Varaa aika kolmen viikon kuluttua sen jälkeen, kun haluat uudistaa värin ja uudistaa värin.

Auringonpaiste & Sateenkaaria

Auringonpaistetta & amp; SateenkaariaInstagram @jarkkinen

Söpöt hiusvärit, kuten tämä auringonvalon ja sateenkaaren juurien yhdistelmä, ovat Las Vegasissa toimivan hiusväri Chita Beseaun erikoisuuksia. ”Minun suosikkini siinä on, että olen yhdistänyt sen epätavalliseen kontrastiväriin sekoittaakseni sen. En yleensä käytä violettia ja keltaista yhdessä, enkä ole nähnyt sitä liian usein hiusten värillä. Se on jotain ainutlaatuista ja onnellista ”, Beseau sanoo.

Näiden värien kirkkauden säilyttämiseksi Beseau ehdottaa shampoopesua hiuksille vain 1-2 kertaa viikossa sulfaatittomalla shampoolla ja viileällä vedellä.

“Jos sinulla on esimerkiksi vaaleanpunaiset hiukset, ole avoin erilaisille vaaleanpunaisille sävyille, jotka sopivat parhaiten ihosi sävyyn”, Beseau suosittelee.

Moderni Galaktinen Bob

Moderni Galaktinen BobInstagram @adorebyaustin

Tämän galaktisen väripaletin, jossa on määritelty ja arvostettu klassinen bob -leikkaus, suunnitteli balayage -asiantuntija Austin Nierman Fort Wayne, IN.

“Paras neuvoni asiakkaalle, joka haluaa tämän palvelun, on valmistautua likaiseksi”, Nierman sanoo. ”Tämän tyyppinen väri kestää jopa 42 pesua laadukkaalla shampoolla ja hoitoaineella. Jos peset hiuksesi neljä kertaa viikossa, värit kestävät 10 1/2 viikkoa ”, väritys sanoo.

Se haalistuu, mutta Pulp Riot -väri haalistuu sävyn mukaisesti, joten outoja värejä ei haalistu. “Sininen on aina sininen”, Nierman vakuuttaa.

Violetti-infusoitu blondi

Violetti-infusoitu blondiInstagram @hairbykimmyjo

Violetti tai violetti-täytetty blondi, jonka on saavuttanut lisensoitu kosmetologi Kimberly Altman, Ridgecrest, CA.

Altmanin kärki #1 naisille, jotka haluavat tämän hiusvärin, on varmistaa, että käytät ammattituotteita kotona. “Muotivärien ainoa negatiivinen puoli on, että ne haalistuvat tavallista nopeammin, joten on erittäin tärkeää käyttää väriturvallista shampoota ja hoitoaineita”, Altman selventää..

Neon -limenvihreä ja syvän siniset sävyt

Neon -limenvihreä ja syvän siniset sävytInstagram @fabhairbyjosh

Tämä säteilevien hiusvärien yhdistelmä tekee niin rohkean lausunnon. Floridan hiusväri Josh Rainville loi tämän hiusidean syvillä sinisillä sävyillä juurilla ja neon-limenvihreällä puolipitkistä latvoihin.

Tummilla hiuksilla tämä ilme on enemmän prosessi kuin vaaleilla hiuksilla. Joten jos sinulla on tummat hiukset ja haluat tällaisen ilmeen, ole kärsivällinen. “Se on myös melko huoltoväri, joka haalistuu tyypillisesti neljän tai kahdeksan viikon kuluessa, joten jos pidät hiuksistasi tuoreilta koko ajan, tämä voi olla ulkonäkö, jonka haluat ohittaa. Mutta jos pidät muutoksesta, tulet rakastamaan värin sävyn muutosta, kun se haalistuu ”, Rainville huomauttaa.

Kotihoito on myös erittäin tärkeää tällaisten värikkäiden hiusten kanssa. Käytä sulfaatitonta, väriturvallista shampoota ja hoitoainetta ja pese viileällä vedellä enintään kaksi tai kolme kertaa viikossa.

Aqua Mystery hiusväri

Aqua Mystery hiusväriInstagram @anthonyjkakos

Tämä naisten vesiväri on erittäin herkkä, hauska ja elinvoimainen. Sen on luonut kampaaja Anthony Kakos.

Kakos suosittelee, että stylistisi auttaa sinua säilyttämään tämän värin mahdollisimman terveellisellä tavalla. Tämän ilmeen saavuttamiseksi hän käytti Joicos Color Intensity -värejä True Blue/Colbolt Blue/Peacock Green/Mermaid -väreissä.

Mitä tulee ylläpitoon, tuote Viral tai Gem Lites, jonka väri on Turkoosi, voi auttaa ylläpitämään väriä. Kylmä vesi suihkussa pitää hiukset eloisina pidempään. Pysy kaukana kuumista lämpötiloista muotoilutyökaluilla, sillä ne voivat myös haalistaa lempiväri -ideasi!

Peekaboo Blended Purple

Peekaboo Blended PurpleInstagram @hairby_leahgeorge

Pörröinen ranta-aalto tai elävä kihara näyttää hauskalta ja flirttailevalta leikkisällä, kirkkaan vaalealla balayage-hiusvärillä ja varjostetulla juurella talviseen tunnelmaan.

Erilaisten violettien sävyjen siirtyminen hiusten latvoihin on ainutlaatuinen inspiraatio hiusväreiltä Leah George Massachusettsista. ”Käytin Pulp Riotia tämän peekaboo -violetin lisäämiseen. Tämän hauskan värin pitäisi kestää vähintään 25 shampoota ”, George toteaa.

Tämä yleisilme on ihanteellinen naiselle, joka haluaa aina vaihtaa hiuksiaan. Muotivärit ovat puolipysyviä, joten sitoutumista ei ole.

Kirkkaat vihreät hiukset

Kirkkaat vihreät hiuksetInstagram @tuomari

Hauskoja, trendikkäitä ja elinvoimaisia ​​ovat sanat, jotka tulevat mieleen tämän vihreän hiuksen kanssa!

“Tällaisissa hiusväri-ideoissa käytin kaikkia Pulp Riot -tuotteita vaalentimesta väriin”, sanoo Missourissa työskentelevä salonkiomistaja Courtney Alexander. ”Nämä värit vaativat hieman enemmän huoltoa ja hoitoa kuin useimmat värit. Suosittelen Kenra Color Chargea kaikille asiakkailleni ”, hän lisää.

Alexander toteaa: ”Suurimman osan näistä väreistä on saatava melko vaaleille hiuksille, eivätkä kaikki aina voi saada tarpeeksi vaaleaa. Pidän aina siitä, että naiset haluavat tehdä muotivärejä, ja se on todella sitoutumista, jos haluat tehdä sen kestäväksi. ”

Punk Rock Purppura

Punk Rock PurppuraInstagram @elyserox00

Tämä violetti tukka on enemmän punk rock -ilme Betty Bangin kanssa! “Puoli ja puoli hiuksia on hauskaa, koska päässäsi on kaksi eri väriä”, sanoo tyylin luoja Elyse Zydek..

”Suosikkini näistä hiusväri -ideoista on melkein kaikki! Puoliksi ja puoliksi violetti, musta ja Betty Bangs ovat kaikki asioita, joita rakastan ”, Zydek lisää.

”Käytin purppuraan Pulp Riot -hiusväriä sekoittamalla Smoke ja Velvet yhteen. Sekoitan aina Olaplexin kanssa varmistaakseni, että hiukset pysyvät vahvoina. Se auttaa myös värimolekyyliä kiinnittymään hiuksiin pysymään terveinä ja vahvoina ja estämään niiden katkeamisen ”, Zydek huomauttaa.

Mustan osalta Zydek käytti Color Insider 1n: tä, peitti sen ja levitti sen ympärille violetin värin.

Oikeaa kotihoitoa odotetaan myös väriä virkistävillä shampoilla ja hoitoaineilla sekä Olaplex-väripommeilla. ”Tällä asiakkaalla on erittäin vahvat ja paksut harmaat hiukset. Minusta tuntuu, että kuka tahansa voisi pukeutua tähän ulkoasuun niin kauan kuin tuntee olonsa mukavaksi ”, Zydek toteaa.

Laventelin sävy

Laventelin sävyInstagram @shayzahra

Tässä on laventelin sävy, joka on kevyt ja hauska tapa muuttaa väriäsi ilman sitoutumista. “Hiukset haalistuvat hienosti, kun ne on sävytetty pastellilaventelin väreillä”, sanoo tyylin luoja Rishay Sobouti Kaliforniasta.

“Siinä on pehmeä kontrasti ja se on erittäin mittainen tummien hiusten kanssa. Tämä saavutettiin lastenvalaisimilla, jotka olivat riittävän pieniä nostamaan ja sävyttämään pehmeän pastellisävyn ”, Sobouti selittää.

”Suosittelen näitä hiusväri -ideoita pehmeämmille ihon sävyille ja tummemmille hiuksille. Ulottuvuus erottuu ja täydentää toisiaan, ja viileä väri sopii hyvin viileämpiin ihon sävyihin ”, Sobouti toteaa.

Hopea Ombre

hopea ombreInstagram @theladyofhair

Tämä Roanoken, VA: n stylisti Chelsea Redmanin hopea ombre -hiusväri on tarkoitettu naisille, jotka haluavat olla trendintekijöitä. Se on loistava ratkaisu naisille, jotka eivät halua enää tummia mustia hiuksia.

“Ombre -tyyli ei käytä perinteisiä värimalleja, mutta sekoitettu hopeanvärinen ja täyteläiset luonnolliset tummat ruskeat hiukset saavat aikaan häikäisevän kampauksen. Hopea on tehty täydellisesti alareunasta ja antaa sille tulisen, savuisen ilmeen, jota on vaikea saavuttaa tummemmilla väripaleteilla ”, Redman.

Living Coral hiusväri

Ideoita eläviin korallien hiusväreihinInstagram @courtneymclarenhair

Pehmeät sävyt, joilla voit tuoda laajan valikoiman kampauksia leikkimään! Tämä hiusväri näyttää niin tyylikkäältä ja trendikkäältä.