Pastelliväri on pehmeä ja mykistetty sävy kaikesta muodista. Yksi viime vuosien trendikkäistä hiusväreistä, pastellit sävyjen universumissa tekevät kohtauksia kaduilla ja jopa punaisella matolla!

Epätavallinen hiusten värjäys Liz Cook sekoittaa rohkeasti luovien taitojensa avulla vähintään kolmea erilaista pastellisävyä luodakseen lumoavia IG-kuuluisia kampauksia!

Olitpa kallistumassa kiinteään pastellisävyyn tai monisävyisiin hiuksiin, jokainen sateenkaaren sävy on käytettävissäsi kokeiltavaksi! Tarvitset vain asiantuntevan värimiehen, joka opastaa sinua prosessin läpi.

Pastellin käyttö on todellinen investointi, koska värien pirteyttämiseksi säikeiden vaalentaminen on välttämätöntä – ja me kaikki tiedämme, että valkaisu voi vahingoittaa vakavasti hiuksia, jos niitä ei käsitellä. Täällä stylistisi suosittelemat kotihoitotuotteet pelastavat päivän!

Paras pastelli hiusväri tulee Mydentity -hiusvärin tuotelinjoilta! Ei ole mikään salaisuus, että Guy Tang on Balayagen kuningas, ja hänen hiusvärivalmisteensa voidaan sekoittaa ja sovittaa yhteen tai käyttää yksinään parhaiden pastellivärien luomiseksi!

Ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin suosittuihin valokuviin pastelliväreistä.

Pastellilaventelin lukot

Pastellilaventelin lukotInstagram @hairbylauraalina

Tuhkat pastellihiukset ovat nykyään trendi. Tällaiset sävyt sopivat erinomaisesti naisille, joilla on vaalea ja vaalea iho. Nouse pastellijunaan ja kokeile tätä tuhkaa lilahiusta, jota et tule katumaan!

Pastellinsiniset hiukset Ombre

Pastellinsiniset hiukset ombreInstagram @ha1r.by.tay

Pastellinsiniset hiukset ombre on täydellinen naisille, jotka rakastavat vaaleaa siniseen sekoitettuna. Jos haluat saada tämän ilmeen, kysy värimieheltäsi painava kohokohta. Sävy hopeisilla juurilla pastellisinisiksi päissä.

Pastelli Coral

Pastelli koralliInstagram @megmdoeshairs

Pastelli koralli on täydellinen persikkainen kaltevuus. Saadaksesi tämän ilmeen, pyydä värimiestäsi vaalentamaan hiuksesi täysin kiinteiksi pastellikorallipinnoitteella.

Kuumat vaaleanpunaiset pastellihiukset

Kuumat vaaleanpunaiset pastellihiuksetInstagram @john.n1115

Kuumat vaaleanpunaiset pastellihiukset ovat täydellisiä naisille, jotka haluavat muuttaa vaaleaa ja lisätä väriä väliaikaisesti. Tällä pastellisävyllä on taipumus haalistua takaisin vaaleaksi nopeasti. Jos haluat saada tämän ilmeen, kysy värimieheltäsi kiinteää blondia, jossa on pastellin vaaleanpunainen päällyste.

Ruusukultainen pastelli

Ruusukultainen pastelliInstagram @magandahairstudio

Ruusukultainen pastelli on monipuolinen hiusväri, joka täydentää neutraaleja ja lämpimämpiä ihon sävyjä. Ihmisille, joilla on rikkaampia hiusvärejä, heidät tulisi valaista etukäteen nähdäkseen sen aidoimmalla värillä. Säilyttääksesi tämän värin, etsi ruusukultainen hoitoaine.

Pastelli merenneito hiukset

Pastelli merenneito hiuksetInstagram @pinupjordan

Indigo-pastelli-ombre luo erittäin värikkäitä merenneito-vaikutteita, vaikka se on pastelliväri. Hashtag haaveilee päiviä!

Vaaleanpunainen pastelli

persikanväriset pastellin vaaleanpunaiset hiuksetInstagram @hairbykysa

Karkkilanka koko päivän ajan tällä karnevaalipastellin vaaleanpunaisella värillä. Lisää hipster -vibejä aaltoilevalla pilkulla. Tällaiset pastellivärit sopivat täydellisesti kesään!

Mintun pastelliväri

Mintun pastelliväriInstagram @courtgannhair

Itse asiassa pastellisävyt ovat eläviä ja rauhoittavia! Elää kuin pelle metsässä, keinuttamalla pehmeän sävyistä mintunvihreää hiusväriä.

Pastellinvärinen sävy

Pastellinvärinen sävyInstagram @courtgannhair

Ota omaksesi pastelliset vanilja -laventelin hiukset, jotka on valmistettu ylellisillä violetilla juurilla. Muista vain käyttää violettia shampoota ja käydä säännöllisesti salongissasi korjausten vuoksi. Pastelliväri vaatii myös säännöllistä huoltoa.

Cotton Candy Waves pastellisateen sateenkaaren hiuksissa

Cotton Candy Waves pastellin sateenkaaren hiuksissaInstagram @peacock_hair_designs

Vinkkejä puuvillakaramellin sateenkaaren pastellisävyihin sekoitetaan juuri oikeaan lävistävään, viileään ilmeeseen, joka ei huuda paljon huomiota. Joskus vähemmän on enemmän!

Jos tavalliset vaaleat hiukset eivät ole sinun juttusi, kokeile tätä useilla pastelliväreillä. Tämä inspiraatio hiuksille näyttää ainutlaatuiselta ja erittäin kauniilta!

Pastellinpunaiset hiukset

Pastellinpunaiset hiuksetInstagram @kerhon_timo

Punainen kuningatar on saapunut! Aallot ja v-leikkaus: vain parhaat pastellipunaiset hiukset hänen korkeutensa vuoksi.

Pastelli violetti ja viininpunainen mane

Pastelli violetti ja viininpunainen maneInstagram @bymaggiekime

Pastellinviolettia on todella kaikissa sävyissä. Pinottu bob meni hyvin tämän viininpunaisen sävyn kanssa. Näe trendikäs ja ärtyisä päivittämällä ja muuttamalla tummempi hiusväri pastelliksi.

Pastellihopeat hiukset

Pastellihopeat hiuksetInstagram @zusjehaaridee

Pastellihopeat hiukset ovat herkkiä ja helppo tapa vahvistaa tyyliäsi. Se on melkein yksivärinen ja siinä on kiiltoa.

Pastellinvihreät hiukset

Vihreä hiusväriInstagram @elissawolfe

Vasta viime aikoina pastellinvihreä hiusväri on ollut trendikäs väri kruunulle. Säilytä tämä samea kalkkiväri käyttämällä tuotteita, jotka suojaavat hiuksia ja pese hiukset kylmällä vedellä.

Harmaa pastelliväri

Harmaa pastelliväriInstagram @kovacidemir

Tuhkainen vanilja pastellisävy on mitä hiuksesi tarvitsevat! Kokeile tätä väriä keskikokoisilla lukkoillasi sensaatiomaisia ​​aikoja.

Pastelli violetti

Pastelli violetti hiusväriInstagram @hairbychelseaamaarie_

Ube-makuisia unelmia pastelliväreillä tulossa! Vaalea ja haalistunut lila -sävy, jonka värimaailma Chelsea on värjännyt, pääsi varmasti tämän ihanan naisen kiharoihin pastellipurppuraan.

Pehmeät vaaleanpunaiset pastellihiukset

Pehmeät vaaleanpunaiset pastellihiuksetInstagram @bynatalieobrien

Harmahtavan pastellin vaaleanpunaisessa oli varoitus: huomaa sinut kaikkialla, missä olet muhkeilla, vaaleanpunaisilla hiuksilla ja pastelliväreillä. Tämä trendi on mahtava päivitys kenenkään luonnolliselle hiusvärille.

Oranssi pastelli

Oranssi pastelliInstagram @sallitimlin

Tämä pastellihius on tippa persikkaa, aprikoosia ja kaikkea makeaa, mitä voit ajatella! Mykistetyt inkiväärivärit ovat seuraava iso asia tällä alalla.

Pastelli vaaleanpunainen Ombre

Pastelli vaaleanpunainen OmbreInstagram @mariultabeautyhair

Tämän pastellinpunaisen ombre -värin loi kampaaja Marisabel Romo Chandlerista, AZ.

”Parasta tässä hiusvärissä on kiilto ja kontrasti kauniin luonnollisen värin ja sen välillä, miten se muuttuu pastellinpunaiseksi”, Romo sanoo.

Saadaksesi nämä upeat pastelliväriset hiukset, Romo sanoo, että sinun on oltava tasolla 10 vaalea (banaaninkuoren sisällä). ”Tämä oli helppo saavuttaa kuvassa olevalla mallilla, koska hänen luonnollinen tasonsa on 7 tumma blondi. Se on pitkä prosessi, kun hiukset ovat tason 3 tummanruskeita ”, hän selittää.

Pro -vinkki: Huomaa, että sinun on ehkä palattava noin 2 viikon kuluttua värin päivittämiseksi.

Lyhyet pastellihiukset

Lyhyet pastellihiuksetInstagram @kamhairandbody

Tämä on kohottava, hauska ja leikkisä pastelli sateenkaari hiusväri, jonka on luonut stylisti Shannon Diamond of Scotland.

Jos katsot tällaisia ​​muotivärejä, Diamond sanoo ajattelevansa sen ylläpitoa ja kulutettavuutta. Hän selittää: “Tämä kuva otettiin neljä viikkoa levityksen jälkeen ja kaikki käytetyt sävyt ovat kauniisti muuttuneet vaaleammiksi versioiksi siitä, mitä ne olivat alun perin.”

Tuotteet, kuten Matrix Biolage R.A.W. Color Care -shampoo ja -hoitoaine tai Matrix Total Results Keep Me Vivid -shampoo ja -hoitoaine ovat avainasemassa, jotta tämä pastelliväri pysyy pitkään.

Vaaleansiniset pastellisävyt

Vaaleat pastellinsiniset sävytInstagram @karjala

Nämä vaaleansiniset pastellisävyt ovat todella moderneja ja ne on luonut sveitsiläinen kampaaja Carol Geiger.

Hän selittää: ”Nämä hiusvärit peseytyvät kauniisti. Kahden viikon kuluttua se muuttuu vihreämmäksi, ja kuukauden kuluttua se muuttuu vaaleaksi pastellinväriseksi mintunväriseksi. ”

Geiger sanoo harkitsevansa, että tämäntyyppiset värit hiuksissa eivät kestä kovin kauan. ”Ne peseytyvät nopeammin kuin luonnolliset värit, kuten vaaleat tai ruskeat sävyt, joten sinun on luultavasti mentävä kampaajaan useammin. Sinun on myös valkaistava hiukset, kunnes ne ovat valkoisia, ennen kuin voit tehdä tällaisia ​​värejä, joten hiustesi tulisi olla mahdollisimman terveitä ”, hän lisää.

Sinun on oltava nainen, joka vie aikansa hiushoitoon, koska valkaisun ja parhaan pastellivärin lisäämisen jälkeen hiuksesi tarvitsevat usein hoitoja, kuten naamioita, hyvää väriä säästävää hoitoainetta ja kosteuttavaa jätettä & muotoilutuotteet.

Pastelli Teal

Pastelli TealInstagram @sähköinen.hair.lounge

Tämä pastelliväri on väriltään monipuolinen ja sen on luonut kampaaja Jessica Jones Brantfordista, ON.

“Pyydä värimiestä leikkaamaan kaksi puoliskoa siksak -kuviona, jotta hiukset voivat erota toisistaan ​​riippuen siitä, miltä sinusta tuntuu,” sanoo Jones.

Hän lisää: ”Sinun täytyy vaaleuttaa hiuksesi vaalean vaaleaksi, jotta todellinen sävy näkyy. Tämä vaatii kärsivällisyyttä ja voi olla kallista. Toiseksi pastellisävyillä on taipumus haalistua nopeammin kuin rikkaammilla/jalokivisävyisillä väreillä. ”

Pastelliväriset persikanväriset hiukset

Pastelliväriset persikanväriset hiuksetInstagram @brushedtorumble

Nämä pastellinväriset persikanväriset hiukset näyttävät hieman kasvaneilta. Sen on luonut kampaaja Britney Powell Vernonista, BC.

“Nämä pastelliväristen hiusten sävyt sopivat sellaiselle naiselle, joka on aina innokas kokeilemaan uusia asioita eikä välitä pastellielämän ylläpidosta ja ylläpidosta”, Powell sanoo. “Se täydentää myös vaaleaa tai vaaleaa ihon sävyä.”

Pastelliset yksisarviset hiukset

Pastelliset yksisarviset hiuksetInstagram @sheartale

Tämä pastellisävyinen yksisarvinen tukka on luotu Mydentity -hiusvärillä ja sen sidosalalla, Olaplexilla! Tämän ilmeen takana oleva väritys on Megan Campbell Las Vegasista, NV.

“Vaikka tämä pastellimuotoilu on saavutettavissa käyttämällä muita merkkejä, ne olivat tämän ilmeen perusta”, Campbell sanoo. “Pyydä värimiestäsi käyttämään lävistäjätekniikkaa, koska se saa värin näyttämään erilaiselta riippumatta siitä, mihin haluat jakaa sen. Samoin, jos se jaetaan keskelle, se tekee nauhaefektin. Jos päätät jakaa hiuksesi sivulle, se saa itse asiassa dramaattisemman peekaboo -vaikutuksen. ”

Pastelli balayage vaatii väriaineita, hoitoja ja lasitteita tai täysiä värejä ennen hauskojen sävyjen levittämistä. Tummat hiukset alkavat kestää kauemmin ja vaativat enemmän toimenpiteitä pastellien saavuttamiseksi kuin luonnollisesti vaaleammat hiukset. Lisäksi jokainen vierailu kestää 5-7 tuntia yksisarvisen kyyneleiden taikuuden luomiseksi.

Lisäksi pastellit ovat hauras väri missä tahansa väriviivassa. Niillä kaikilla on taipumus haalistua nopeasti. Joten jos tämä on unelmasi pastellisävyinen yksisarvinen karva, Campbell haluaa sinun tietävän, että sitä pidetään erittäin huollettavana värinä ja se vaatii säännöllistä huoltoa pastellisävyjen ylläpitämiseksi.

Platina valkoinen pastelliväri

Platina valkoinen pastelliväriInstagram @Kauppalehti.fi

Tämä on platinanvalkoinen pastellivärinen hiusväri, jossa on sävy lievään pastellililan juuriin. Se imartelee naisia, joilla on lämmin iho, ja sen on luonut kampaaja Jaimie Brown Marietta, OH.

Jos sinulla on pastellihenkisiä hiusväri-ideoita, Brown sanoo, että sinulla pitäisi todella olla luonnollinen taso 7 tai enemmän. Lisäksi huolto kannattaa ottaa huomioon. Korjauksia tarvitaan 5 viikon välein.

“Pyydä värimiestäsi lähettämään sinut kotiin violetilla shampoolla (Pulp Riot Barcelona) kotihoitoon”, hän toteaa. “Käytä myös kotona hoitavaa hoitoa kerran viikossa ja öljyä, jossa on lämpösuoja.”