Vie luonnoton tai luonnollinen vaalea värisi seuraavalle tasolle yhdellä näistä suosituista vaaleista ombre -hiusväreistä! Ombre -vaaleat hiukset ovat edelleen yksi tämän päivän trendikkäimmistä hiusten värjäystekniikoista, ja ne ovat luovempia ajan myötä. Lucy Hale on suosikki julkkis, joka on täydellinen tyrmäys tämän väritystyön kanssa.

Punotuista, aaltoilevista, suorista tai kiharoista hiuksista löydät ombre -kampauksen, joka inspiroi varmasti seuraavaa hiusväriäsi. Tänä vuonna suosittuja vaaleita värejä ovat platina, jää, titaani, auringonpaiste, samppanja, tuhka, vaalea ja tumma blondi. Olitpa kasvattamassa lyhyitä hiuksiasi ja haluat peittää juuret tai haluat muuttaa väriä keskipitkille tai pitkille hiuksillesi, tässä on jotain sinulle. Nauti näistä erittäin trendikkäistä vaaleista ombre -hiusväri -ideoista!

Platinum -blondi kullanruskeaksi

Platinum -blondi - kullanruskea OmbreInstagram @kelsforbeauty

Tämä hämmästyttävä tummasta vaaleaan vaalea ombre pitkillä seksikkäillä aalloilla on ehdoton hämmästys! Tämä näyttää vieläkin hämmästyttävämmältä pitkillä ombre -leikkauksilla kaikilla mitoilla. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hiuksesi kasvavat tällä ruskealla pohjalla, koska tämä ulkoasu on täysin vähän ylläpidettävä!

Virheetön ruskea tai vaalea ombre

Virheetön ruskea tai vaalea OmbreInstagram @unfade_royren

Tämä kaunis ruskeasta vaaleaan ombre on täydellinen luonnollisille brunetteille, mikä vaatii vähän huoltoa. Tällaiset hiusväritrendit tekevät siitä ihanteellisen naiselle, joka ei pidä säännöllisistä salonkikäynneistä.

Katso lisää ideoita ruskeista vaaleisiin hiusväreihin.

Tummasta blondista vaaleaksi

tumma blondi vaalea blondi ombreInstagram @oladementeva

Tumman vaaleasta vaaleaan vaaleaan sulava väri luo mestariteoksen, joka on täynnä luokkaa. Tämä koko hiusten idea osoittautuu yhdeksi ihanteellisista ombre -inspiraatioista vaaleille hiuksille. Tyylikkään tuloksensa ansiosta nainen, joka käyttää sitä, näyttää kauniilta yrittämättä.

Vaaleista valkoisiin vaaleisiin ommbrehiuksiin

Upeat vaaleat - valkoiset Ombre -hiuksetInstagram @zoewiepert

Q&A tyylin luoja Zoe Wiepertin kanssa

Hiusväri / Kouluttaja @ Bumble and bumble. New Yorkissa, NY

Miten kuvailisit tätä?

Tämä valkoisesta vaaleasta vaaleaan ombre värjättiin jäiseksi vaniljablondiksi. Etsi värimies, joka on erikoistunut luonnollisiin hiuksiin. Älä usko, että on olemassa vain pari vaaleaa sävyä, kuten kultainen blondi tai tuhkavaalea hiusväri. Välissä on niin paljon sävyjä – vauva blondi, vanilja, kermainen, vehnäinen, beige, aurinkoinen, karamelli, butterscotch, aprikoosi, vaaleanpunainen, ruusuinen jne.

Mikä on paras neuvosi?

Ota huomioon ihon sävy, silmien väri, kulmakarvojen väri ja meikki. Jos ihossasi on vaaleanpunaisia ​​tai kultaisia ​​sävyjä, liian kultainen hiusväri tekee vaaleanpunaisesta erottuvan enemmän. Ihon kulta sekoittuu hiuksiin, ja se on liikaa kaikissa väreissä.

Jos menet tuhkaksi, ihosi näyttää pinnalliselta tai näytät vanhemmalta. Näin ollen jos sinulla on vaaleanpunaisia/kultaisia ​​sävyjä, sinun olisi parasta olla vaaleampi tai beige blondi tai tehdä mitä tapahtuu tässä kuvassa – beige yläosassa, joka siirtyy hitaasti vauvan jäiseksi blondiksi.

On mahdollista tehdä aasialaisista hiuksista tämä vaalea ja pehmeä siirtyminen, mutta se vie aikaa, ja kärsivällisyys on myös tärkeää, kun siirrytään pimeästä vaaleaan. Kuvittele hiusvarsi puurenkaksi, kun siirryt pimeästä valoon. Kun se muuttuu kevyemmäksi ja kevyemmäksi, hiusten kynsinauhat ohenevat, mutta oikeilla tuotteilla voit vahvistaa hiuksia.

Mustasta likaiseen vaaleaan Ombre -kampaukseen

Tyylikäs likainen blondi mustilla hiuksilla Ombre -kampauksellaInstagram @crystaldquach

Q&A tyylin luoja, Crystal Quach

Kampaaja @ Essence Salon San Diegossa, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tätä?

Parasta tässä likaisessa vaaleassa ombressa on kaikki saumattomasti sulautuva ulottuvuus. Se on elävä luonnollinen sävyinen blondi, joka sulaa luonnollisista juurista. Pyydä värimiestä leikkaamaan hiuksesi ensin ja maalaamaan sitten kirkkaiksi palasiksi.

Mikä on paras neuvosi?

Käytä Framesi -värin ystävän violettia shampoota kerran viikossa, jotta se ei muutu liian karvaiseksi. Amika Kure shampoo & hoitoaine on päivittäiseen käyttöön, koska se on sulfaatiton ja täynnä kosteutta.

Se on erittäin vähän huoltoa vaativa väri (käyt yleensä salonkiin 3-4 kuukauden välein).

Ash Blonde Ombre ruskeissa hiuksissa

Poikkeuksellinen tuhkablondi ruskeissa hiuksissaInstagram @hairbyrachelmae

Q&A tyylin luoja, Rachel Menchken

Suunnittelija @ Hair To Dye For Easton, PA

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on ulottuvuus tuhka blondi ombre balayage. Hiusten paneelit maalattiin savivaalentimella. Tonaalisuus ja kuinka kaikki värit sulautuvat saumattomasti toisiinsa, luovat kauniita ombre -värejä.

Mikä on paras neuvosi?

Ombrehiusten tekeminen vaaleiksi on niin yleistä ja voidaan tehdä kaikille eri väreille ja hiustyypeille. Jos kuitenkin haluat poistaa tämän valon tummemmista hiuksista, se voi kestää useita istuntoja.

Ruskea ja vaalea ombre on erittäin vähän huoltoa vaativa, joten se on hyvä naisille, joilla on kiireinen elämäntapa ja jotka eivät halua tulla kuuden viikon välein korjauksiin. Koska hiukset ovat vaaleat, kokeile käyttää hyvää kosteuttavaa sulfaatitonta shampoota ja lämpösuojaavaa suihketta, kun käytät kuumia työkaluja.

Luonnollisesta mustasta blondiin

Luonnollisesta mustasta blondiinInstagram @hairmakeup_ngabui

Q&A tyylin luoja, Nga Bui

Kampaaja / meikkitaiteilija @ Creations Unisex Salon Philadelphiassa, PA

Miten kuvailisit tätä?

Natrual musta – vaalea ombre on hämmästyttävä! Tässä kuvassa hiukset oli valkaistu balayage mustilla hiuksilla, sitten väriainetta käytettiin 9n + 9v + 9t (Redken -sävyt).

Mikä on paras neuvosi?

Käytä violettia shampoota joka kerta, kun peset ombre -hiuksesi. Se poistaa keltaisuuden ja tekee hiuksistasi vaaleammat. Jos hiuksesi ovat kiharat ja paksut, hanki säännöllisesti keratiinihoitoa saadaksesi vaaleat ombre -hiuksesi sileämmiksi ja kiiltävämmiksi. Käytä myös syvää hoitoainetta.

Blondi Balayage Ombre

Vaalea balayage ombre hiusväriInstagram @styledbycarolyn

Tämä vaalea balayage -ombre on sulanut ombre. Tämän blondin saavuttamiseksi pyydä värimiestäsi sekoittamaan luonnolliset hiuksesi kirkkaiksi vaaleiksi. Tämä luo pehmeän siirtymisen. Jos hiuksesi ovat luonnollisesti tasolla 5, sinun ei tarvitse sävyttää latvojasi. Tämä voi luoda lämpimän hunajan vaalean ombre.

Paranna luonnollista hiusväriäsi vähäisellä ylläpidon kirkkaudella käyttämällä violettia shampoota. Tämä kirkastaa vaaleaa ombreasi. Violetti shampoo estää myös sinua vieraamasta salongissa uudelleen.

Valkaistu blondi tummanruskeaksi Ombreksi

Hämmästyttävän valkaistu blondi tummanruskeaksi OmbreksiInstagram @deryndaniels

Q&A tyylin luoja, Deryn Daniels

Vanhempi stylisti @ Chrome -salonki paikassa Evergreen, CO

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on keskipitkästä tummaan käänteinen balayage. Käytettiin kahta eri väriä; vain muutama sävy tummempi kuin luonnollinen väri ja lopullinen väri aivan päissä vähintään 5 sävyä tummempi kuin luonnollinen väri.

Tämän ombre -hiuksen hienoin asia on se, miten blondi sulautuu tummaan väriin. Se on aina avain kaikkiin balayage -sekoitussekoituksiin!

Mikä on paras neuvosi?

Tämä ombre on kaikille luonnollisille vaaleille, jotka eivät halua värjätä hiuksiaan kokonaan. Tämä on loistava tapa kokeilla jotain uutta ja ilmaista itseäsi hiusvärillä eikä sitoutua täysin väritykseen. Se on edelleen helppo korjata, leikkaa vain väri pois.

Naiset, joilla on ohuemmat vaaleat hiukset, voisivat kokeilla tätä ja huomata, että tämä ilme lisää hiuksiin ulottuvuutta ja voi jopa saada ne näyttämään paksummilta.

Tummanruskeasta tummaan vaaleaksi luonnollisilla kiharoilla

Tummanruskeasta tummaan vaalea ombre luonnollisesti kiharat hiuksetInstagram @kelleyscanvas

Nämä suloiset, herkulliset hienovaraiset vaaleat ombre -kiharat alkavat luonnollisesti syvänä tummana värinä ja päättyvät lämpimään vaaleaan ombreen, joka lisää ulottuvuutta ja määritelmää hänen tyyliinsä.

Kermainen vaaleasta punaiseen Ombreen

Täytyy kokeilla Creamy Blonde-Cherry Red OmbreInstagram @shauna_salon27eleven

Voit saada makeita värejä, jos et halua mennä tämän rohkean sävyn kanssa. Tämä yhdistelmä vaaleaa ja punaista ombre -väriä on todella upea kirkkaudella ja kontrastilla, jonka se luo erityisesti pitkillä aalloilla.

Huippuluokan beige vaaleasta siniseen

Huippuluokan beige vaaleasta siniseenInstagram @jenna.withthegoodhair

Tämä unenomainen merensininen on ehdottomasti vaikea käyttää, mutta jos sinulla on vaaleat hiukset, voit helposti omistaa ne. Jos haluat lisätä draamaa tähän rantaseokseen, heiluta hiuksiasi alareunassa viileän viimeistelyn saavuttamiseksi.

Auringon suudellut vaaleat violetit Ombre-hiukset

aurinko suuteli vaaleita purppuraisiin ombre -hiuksiinInstagram @lexiepaintshair

On aika tehdä jotain erilaista ja hauskaa! Tämä aurinko suudellut blondi violetti ombre antaa sinulle imartelevan ilmeen jazzing teidän pitkät lukot. Viimeistele se luonnollisilla, löysillä aalloilla näyttääksesi eri sävyt ja sen upea ulottuvuus.

Blonde Ombren suuntaus hopeaksi

Blonde Ombren suuntaus hopeaksiInstagram @angie_likes_color

Erittäin viehättävä kampaus on tämä metallinen vaaleasta hopeiseen ombre -värisula, joka yhdistää modernin ja klassisen samanaikaisesti! Se on täydellinen esillepanoon pitkillä lukkoilla ja vaalealla tai keskisuurilla ihon sävyillä.

Vaalea tuhkainen vaalea ombre violettiin lyhyillä hiuksilla

Vaalea tuhkainen vaalea ombre violettiin lyhyillä hiuksillaInstagram @carltonhairmontclair

Tämä herkullinen tuhkasta vaaleasta laventeliin ulottuva ombre on aivan ihana tapa vahvistaa yksinkertaiset suorat keskipitkät hiukset. Jätä juuret luonnolliseen sävyyn, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kasvuvaiheesta.

Luonnolliset tummat juuret titaanivaaleisiin ombrehiuksiin

Kuuma titaaniblondi tummilla juurilla

Yhdistä rantaviivaa ja jäistä valkoista vaaleaa hiusväriä saadaksesi upean kontrastin pitkille aaltoileville harjoillesi. Tämä täydellinen sekoitus lämpimiä ja viileitä sävyjä sopii kaikkiin ihon sävyihin kauniisti.

Hunaja vaaleasta kastanjaan ruskea Ombre kampaus

Ikoninen hunajavaaleasta kastanjanruskeaan Ombre -kampaukseenInstagram @azza_salon

Jos olet utelias omistamaan luonnollisesti syvät tummat ruskeat hiukset, mutta et halua päästää irti rakastetuista lämpimistä hiuksista, tämä yhdistelmä on pakollinen kokeilu sinulle! Tämä trendikäs hunajavaaleasta kastanjanruskeaan ombre niihin aaltoileviin päihin lisää ulottuvuutta ja määritelmää tyyliin.

Punaisesta vaaleaksi pitkillä Ombre -hiuksilla

Pitkä punainen tai vaalea ombre -hiusväriInstagram @msnataliejean

Tämä kateutta aiheuttava lämpö, ​​joka laskee tasaisesti paksujen mehevien aaltojen läpi, määrittelee täydellisen kaltevuuden. Tämä tumman oranssinpunaisesta hiuksesta kullanruskeaseen päähän tämä ombre täydentää mitä tahansa ihonväriä vaaleanpunaisella tai lämpimällä sävyllä. Jos haluat saada enemmän huomiota herättävän ilmeen, laita se poninhäntäksi harjoitusten tai rentouttavien retkien aikana.

Vaaleanruskeasta vaaleaan Ombre -kampaukseen

Suloinen vaaleanruskeasta vaaleaan Ombre -kampausInstagram @elinarawet

Siinä on värisekoitus, joka osoittaa ombre -hiusten merkityksen pehmeillä mutta sensaatiomaisilla siirtymisillään brunetista vaaleisiin sävyihin. Voit parhaiten esitellä näitä vaaleanruskeita tai vaaleita ombre-ulkonäköjä keskipitkillä tai pitkillä hiuksilla, jotka on muotoiltu aaltoileviksi lisää ulottuvuutta ja tilavuutta varten.

Vaaleasta mustaan

vaaleasta mustaan ​​ombreInstagram @cassiethatgirl_

Hanki vaaleat mustat ombre-hiukset ja käännä pään joka kerta! Pitkä leikkaus saa kontrastiset sävyt näyttämään dramaattisemmilta. Vaalean sävyn kirkkauden säilyttäminen on violetin shampoon oikea käyttö.

Samppanja vaaleasta lämpimään karamelliin

samppanja vaaleasta lämpimään karamelliin ombreInstagram @hair_by_courtneywinter

Samppanjavaaleasta lämpimään karamelliseen hiusväri on täydellinen raikastaa tummia hiuksia. Blondi oleminen luonnostaan ​​pimeänä ei aina tarkoita suurta ylläpitoa vaativaa muutosta. Kokeile tätä upeaa ombrea! Siinä on vaaleampi ja kirkkaampi värisula, joka pitää juuret pimeinä, joten hoito ei ole liian vaativaa.

Mansikanvaaleasta punaiseen Ombreen

Lihavoitu blondi Red OmbrelleInstagram @_amber_pro

Q&A tyylin luoja, Amber Dziekan

Kampaaja / meikkitaiteilija @ Excuria Salon and Spa Williamsville, NY

Miten kuvailisit tätä?

Tämä mansikan vaaleasta punaiseen ombre on täydellinen naiselle, joka etsii jotain hauskaa ja erilaista, mutta ei halua huoltoa.

Parasta tässä ombressa on se, kuinka saumaton se näyttää ja kuinka hauska se on.

Mikä on paras neuvosi?

Jos hiuksesi ovat luonnollisesti suorat, ne voivat näyttää hieman erilaisilta kuin jos hiukset ovat käpristyneet tai kuvioidut. Tämä ombre on helppo saavuttaa vahingoittamatta hiuksia, jos sinulla on neitsyt hiukset.

Käännä blondi brunette ombreksi

käänteinen blondi brunette ombreInstagram @reneeowens_hair

Ei tyypillinen vaalea ombre ruskeissa hiuksissa, varmasti! Aloita trendi käänteisen vaaleanruskean ruskean värisulalla näin. Siinä on varjojuuri, joka välttää karkean viivan, kun kasvatat pitkät, aaltoilevat hiukset. Älä koskaan anna vaalean sävyn muuttua karvaiseksi, joten käytä parasta violettia shampoota.

Vaaleasta ruskeaan Ombreen aaltojen kanssa

Tuoretta vaaleasta ruskeaan Ombreen aaltojen kanssaInstagram @kolorsbykayla

Q&A tyylin luoja, Kayla McConnell

Hairstylist / Student @ Phagans ’Cosmetology Colleges, Corvallis, OR

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on päinvastainen vaalea ombré -kohokohta, joka muuttuu vaaleasta pimeäksi. Tässä hiuksessa on saumaton sekoitus ja väri sulaa.

Mikä on paras neuvosi?

Jos haluat vähän huoltoa vaativan kampauksen, tämä on sinulle sopiva. Luonnollisten hiustesi pitäminen juurilla ja keskivarteen värjäys säilyttävät vähäisen ylläpidon sävyn samalla kun annat lausunnon.

Tumman vaaleasta Caramel Browniin

tumma vaaleasta karamellinruskeaan ombreInstagram @loukahairdesign

Tumman vaaleasta karamellinruskeaan ombre herättää virheettömän sulava vaikutuksen. Niin kauan kuin väri pysyy kiiltävänä, se tekee lumoavista pesu-ja-mennä-hiuksista. Tämä on myös täydellinen, jos et voi päättää, haluatko kirkkaamman vai tummemman. Saat molempien maailmojen parhaat puolet!

Ruskeasta jäiseen blondiin

ruskea tai jäinen vaalea ombreInstagram @beauty_bydaisy_

Tässä on ruskea tai jäinen vaalea käänteinen ombre ainutlaatuiseen, pehmeään sävyjen siirtymiseen! Värien asteikko sopii pitkälle, laajalle, aaltoilevalle kampaukselle. Tämä haalistunut vaikutus on suora tulipalo!