Ruusukultaiset hiukset ovat yhdistelmä punaisia, vaaleanpunaisia ​​ja vaaleita hiusvärejä. Tämä hiusten trendi on tänä vuonna edelleen suositumpi kuin koskaan. Tämä hiustaiteilijoiden luoma suosittuun ruusukultaiseen sävyyn perustuva koru, tämä yllättävän trendikäs väri voi olla niin rohkea tai hienovarainen kuin haluat.

Viime vuosina monet julkkikset ovat olleet inspiraation lähde tälle kultaiselle mansikan vaalealle sävylle, mukaan lukien Blake Lively, Emma Roberts, Kylie Jenner ja paljon muuta. Värimiehillä, kuten Guy Tangilla, on ollut suuri osa tämän upean värin tuomisessa pop -kulttuuriin.

Ennen seuraavaa hiustapaamista, tutustu näihin kuviin parhaista ruusukultaisista hiusväri -ideoista!

Yksisarvinen ruusukulta

Yksisarvinen ruusukultaInstagram @samploskonka

Tämä yksisarvinen ruusukulta väri yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet: lämpimät ja viileät sävyt.

“Jos et voi valita kahden värin, kuten laventelin ja persikan, välillä, tuo ne yhteen! Pelaa vastakkaisten värien sulamisella ”, sanoo kampaaja Samantha Ploskonka Tustinista, Kalifornia.

Jos olet yksisarvinen blondi, tarvitset valkaisuaineita. Tai tarvitset täydellisen valkaisun ja usein värin päivityksiä.

”Oikeiden puhdistus- ja hoitotuotteiden käyttäminen auttaa lukitsemaan värit pidempään”, Ploskonka selittää. “Pese hiukset harvemmin, koska ne haalistuvat nopeasti. Tämä auttaa säilyttämään värin kirkkauden. Arvosta haalistumista! Jokaisen pesun, värit ja muutos ja vaalentuminen, joten ota se omaksesi! “

Ruusukultaiset matalat valot vanhemmille naisille

Ruusukultaiset alavalot vanhemmille naisilleInstagram @whitsendz

Ruusukultaiset alavalot vanhemmille naisille ovat pehmeä ja hienovarainen tapa kokeilla luovia hiusvärejä. Jos haluat saada tämän värin, kysy värimieheltäsi vaaleita kohokohtia ja ruusukultaisia ​​vaaleanpunaisia ​​matalavaloja.

Ruusukultaiset hiukset vaaleanpunaisilla kohokohdilla

Ruusukultaiset hiukset vaaleanpunaisilla kohokohdillaInstagram @eileenhebin

Ruusukultaiset hiukset vaaleanpunaisilla kohokohdilla on vaaleanpunainen sävy, joka on lisätty vaaleisiin kohokohtiin. Tämä väri sopii naisille, jotka haluavat ripauksen hauskoja värejä, koska pastellisävyt voivat haalistua nopeasti. Jos haluat saada tämän värin, kysy värimieheltäsi pastellinpunainen ruusukultainen sävy, jossa on varjon juuri.

Tummasta vaaleaan ruusukultaa ja tummia juuria Long Bobissa

tummasta vaaleaan ruusukultaan tummilla juurilla pitkällä rintamallaInstagram @kelceyoverton

Yhdistä kuvioidut, keskipitkät hiuksesi tähän super vaaleanpunaiseen ja kultaiseen sävyyn tummilla juurilla ja luo kaunis ruusukultainen väri, joka saa nuo kauniit silmät ponnahtamaan!

Ruusukultaisten hiusten trendi toimii ihanteellisesti vaalean vaalean ihon ja tummien silmien väreissä.

Samppanja vaaleanpunainen ruusukulta

Samppanja vaaleanpunainen ruusukultaInstagram @myhairmagick

Jos olet blondi, joka etsii rohkeaa muutosta, tämä yhdistelmä vaaleanpunaisia ​​ja ruusukultaisia ​​sävyjä on täydellinen valinta!

Kokeile tätä upeaa vaaleanpunaista samppanjaruusukultaista sävyä, joka on vähemmän dramaattinen ja pehmeämpi versio trendikkäästä sävystä. Se on väri, jota et halua tehdä itse.

Monipuolinen ruusukultainen peruukki

Monipuolinen ruusukultainen peruukkiInstagram @mustisstyleslux

“Rakastan tätä peruukkia vaaleiden ruusukultaisten sävyjen takia, ja sen täyteläisyys on niin helppo muotoilla”, sanoo Kenian muotityylimies Missi..

Hän selittää: ”Kaikenlainen ruusukullan sävy näissä hiuksissa on rohkealle ja kovalle henkilölle. Kaikki kasvotyypit voivat heiluttaa sitä. ”

Hienovarainen hunaja vaaleasta vaaleanpunaiseen ruusukultaiseen Ombreen

Hienovarainen hunaja vaaleasta vaaleanpunaiseen ruusukultaiseen OmbreenInstagram @ethereal_tresses

Tämän hienovaraisen ruusukultaisen ombre -hiusvärin viimeistely on tahraton! Saumaton balayage täydentää sävyjä sekä hunajavaaleissa että vaaleanpunaisissa hiusväreissä.

Mielestäni on turvallista sanoa, että nämä lämpimät ruskeat hiukset, joissa on ruusukultaiset päät, ovat hitti!

Vaalea ruusukultainen hiusväri

Vaalea ruusukultainen hiusväriInstagram @theroguehairstylist

Tässä upea vaaleanpunainen kullanvärinen hiusväri! Väri sopii naisille, joilla on vaalea tai vaalea ihonväri ja jotka etsivät tyylikästä ja flirttailevaa päivitystä lukkoihinsa.

Pölyinen ruusukulta tummilla juurilla

Pölyinen ruusukulta, tummat juuretInstagram @desanchezspa_salon

Kaunis esimerkki siitä, mitä tämä ruusuinen sävy voi tehdä brunetteille. Ruusukultaiset hiukset, joilla on tummat juuret, näyttävät hyvältä paksulla tiheydellä ja suurilla aalloilla.

Ruusukulta korostaa tummia hiuksia

Ruusukulta korostaa tummia hiuksiaInstagram @larisadoll

Haluaisitko kokeilla uutta, rohkeaa hiustyyliä? Sitten ruusukullan kohokohdat ovat sinua varten!

Se ei ole pelkästään upea kampaus yksinään, vaan näiden lämpimän ruusukullanauhojen käyttäminen on myös loistava tapa tutkia ja nähdä, mikä sopii sinulle.

Pastelli vaaleanpunaiset hiukset ja vaalea ruusukulta Balayage

Pastelli vaaleanpunaiset hiukset ja vaalea ruusukulta BalayageInstagram @rachelizabeth.hair

Kauneimmat vaaleanpunaiset kultaiset hiukset ja vaalea balayage keskipitkällä shag-leikkauksella!

Nämä pastellin vaaleanpunaiset hiukset, joissa on vaaleanpunaiset kullanväriset kohokohdat, on helpompi säilyttää pysyvä hiusväri.

Kupari ruusukulta kohokohtia ruskeisiin hiuksiin

Kupari ruusukulta kohokohtia ruskeisiin hiuksiinInstagram @maxgourgues

Kauniin värinen ruusukultainen sävy tummanruskeissa hiuksissa. Kupariruusukultainen sävy saa mekot näyttämään meheviltä ja terveiltä.

Ruusukultaiset hiukset Platina -kohokohdilla

Ruusukultaiset hiukset, joissa on platinaaInstagram @tanssi

Ruusukultaiset hiukset, joissa on platinaa, korostavat pastellisävyjä, jotka näyttävät elävämmiltä. Syvemmillä juurillaan naiset voivat nauttia syvyydestä ottamatta pois kaikkea keveyttä.

Kampaaja Rian Taylor New Jerseystä loi tämän tyylikkään värin.

Taylor sanoo: ”Käytin ensin korjaavaa väriainetta ja sitten värisulatusmenetelmää hajottaakseni kaikki karkeat linjat kasvusta. Käytin kolmea eri väriä ja sulatin ne saadakseni ulottuvuuden ja kontrastin. ”

Ruusukultainen vesimeloni Pixie

Ruusukultainen vesimeloni PixieInstagram @thehair_andthehound

Tämä ilme on koottu runsaista ruusukultaisista sävyistä, joissa on lieviä kullan sävyjä. Sen on luonut väriasiantuntija Heidi Seiffert Oshawasta, ON.

”Rakastan syvyyttä, mutta loistaa Davinen Pure Pigments -tuotteen avulla. Tämä vaaleanpunainen hiusväri tuo todella kirkkautta iholle ”, hän toteaa.

Seiffertin paras neuvo on tietää sen huolto. “Tyypillisesti tällainen ulkoasu on kaksinkertainen prosessi, joka on valkaisu ja väri. Käytä Davinesin suosittelemaa shampoota ja hoitoainetta, johon on lisätty viikoittainen hoito. Tällainen hiusväri on investointi, kuten huolehtiminen. ”

Klassinen ruusukultainen väri

Klassinen ruusukultainen väriInstagram @tina_theroom

Tämän klassisen ruusukultaisen hiusvärin loi kampaaja ja salongin omistaja Tina Thao Ta Garden Grove, CA.

“Ruusukulta on joustava sävy, jota voidaan käyttää, koska se on yhteensopiva useimpien ihonvärien ja ihon sävyjen kanssa”, hän toteaa. “Väri on myös ikään sopiva, mutta antaa naisille hieman reunaa ja hohtoa.”

Metallinen ruusukulta

Metallinen ruusukultaInstagram @s_the_koral

Metallinen ruusukulta ja lila värit sekä imarteleva pitkäkerroksinen hiustenleikkaus on luotu kosmetologi Koral Joy Ragasa Gainesvillesta, FL.

“Suosikkini tässä ulkonäössä oli kokeilu sisällyttää sekä lämpimiä sävyjä (kupari, kulta, vaaleanpunainen) että viileitä sävyjä (lila ja pastellisävyt) – siitä kiillotetusta vaaleanpunaisesta kuparipohjasta aina kiiltävään metalliseen liilaan ja samppanjakultaisiin hiuksiin”, sanoo Ragasa.

Ruusukultaiset sävyt ja kaikki muut fantasiavärit ovat raskas investointi ja varmasti yksi haastavimmista väreistä. Jos olet valmis maksamaan alkuperäisestä väripalvelusta ja korjauskäynneistä, Ragasa neuvoo sinua olemaan käyttämättä paikallisen apteekin tuotteita. “Tämä on palvelu, joka voi pitkällä aikavälillä maksaa useita satoja dollareita”, hän lisää.

Hän jatkaa: “Tärkein neuvo, jonka voin antaa naisille, jotka ajattelevat tätä väriä, on, että sinun on oltava valmis menettämään pituutta ja syväkäsittely on ehdottoman välttämätöntä.”

Pehmeä vaaleanpunainen ruusukulta

Pehmeät vaaleanpunaiset ruusukultaiset hiuksetInstagram @alexandria.mercurihairstylist

Tämä on kaunis pehmeä ruusukultainen balayage, jossa on varjon juuri.

“Hänen juurillaan käytin syvää pölyistä laventelia, joka oli sulanut pehmeäksi ruusukultaksi, ja jossain kasvojen kehyksissä kirkastui ja antoivat hänelle pehmeän auringon suutellun ilmeen”, selittää kampaaja Alexandria Mercuri Quebecistä..

Työskennellessään kaikkien funky-värien kanssa Mercuri suosittelee aina väriturvallista shampoota ja hoitoainetta. “Rakastan värinpidennysmagneettien kanssa työskentelyä, koska se pitää hiukset kiiltävinä ja hyvin hydratoituneina”, hän lisää.

Kun harkitset tätä ulkoasua, muista aina, että sinun on oltava kunnossa sen ylläpitämiseksi. Väriaine 5-6 viikon välein on tarpeen sen elinvoiman säilyttämiseksi. Hoito kerran viikossa kotona tai salongissa on välttämätöntä hiusten ylläpitämiseksi.

Platina ruusukulta

platinan vaaleat ruusukultaiset hiuksetInstagram @himnhair

Saavuta tämä platina -ruusukultainen hiusväri vaalealla pölyisellä ruusulla ja platina -vaaleilla sävyillä. “Siinä on tarpeeksi ruusukultaa pitäen sitä vaaleissa perheissä”, sanoo kampaaja Zaid Bakeer Annandale, VA.

”Ihanteellinen luonnollisesti vaaleille hiuksille, ei saa värjätä tummalla laatikkovärillä. Koska nämä värit ovat pölyisiä ja pastellisia, ne eivät kestä kauan ”, Bakeer selittää.

Pesurutiinista riippuen Bakeer sanoo, että väri voi kestää jopa 3 viikkoa ennen vaaleantumista. Hiusten peseminen ruusukultaisella shampoolla auttaa myös pitkäikäisyydessä.

“Juurien korjaukset tulisi tehdä 3-4 viikon välein, elleivät he välitä näyttävän vaaleilta. On kuitenkin vaikeaa valkaista juuret, jos ne odottavat pidempään ”, hän lisää.

Klassinen haalistunut ruusukulta

Klassiset ruusukultaiset hiuksetMackenzie Crowell / Instagram

Tämän haalistuneen ruusukultaisen hiusvärin loi kampaaja Mackenzie Crowell Las Vegasista, NV.

“Vaaleanpunaisten hiusten ja niiden ruusukultaisten sävyjen säilyttämiseksi käytä pesussa kylmää vettä, jotta väri ei vuotaisi”, Crowell sanoo. “Pyydä stylistiasi suosittelemaan värikäsiteltyä shampoota ja käyttämään hoitoaineen sijaan kosteuttavaa naamiota. ÄLÄ pese hiuksiasi joka päivä. Muussa tapauksessa palaat salonkiin viikkoa myöhemmin saadaksesi värisi virkistyneeksi. ”

Kevyt ruusukulta korostaa luonnollisia vaaleita hiuksia

Vaalean ruusukultaiset kohokohdat vaaleissa hiuksissaInstagram @hairbyohheyheather

“Tämä on siivu ruusukultaista blondia! Suosikkini tässä on se, miten se näyttää luonnolliselta, melkein ikään kuin se olisi kasvanut hänen päänahastaan ​​tällä tavalla ”, sanoo stylisti Heather Wilmoth, Charlotte, NC.

“Luin tämän kauniin sävyn 9Ash: n ja 6Red Violetin avulla, jotta väri pysyisi täysin viileänä eikä messinkisenä”, selittää Wilmoth. “Valitsemani värin linja on Paul Mitchellin Color XG sen johdonmukaisuuden vuoksi.”

Tämä luonnollinen vaaleanpunainen ruusukullalla voidaan räätälöidä minkä tahansa ihon sävyn tai hiustyypin mukaan.

Suklaa Rose Gold Balayage Color Melt

Suklaa nousi kultaa balayage hiuksetInstagram @hairbyamberjoy

Tämän punaisen ruusukultaisen balayage -värisulatteen loi salongin omistaja ja mestarityyli Amber Joy Rogan Kanadasta.

“Sävyjen taustalla on mukava persikka- ja punastava vaaleanpunainen hiusväri, joka antaa sille mukavan lämpimän lopputuloksen”, Rogan sanoo.

Rogan suosittelee tätä suklaan ruusukultaa naisille, joilla on vaalea iho ja jotka haluavat lisätä hieman lämpöä kasvoilleen.

“Varo kuitenkin, jos sinulla on voimakas vaaleanpunainen pohjavire ihollesi, koska se voi pahentaa sitä”, hän toteaa. “Tummempi tai ruskettunut iho näyttäisi myös ihanalta tällä värillä. Jälleen sopii vain naisille, joilla ei ole punaisia ​​tai vaaleanpunaisia ​​ihonvärejä. ”

Ruusukulta ja ruskea Balayage

Ruusukultaiset ja ruskeat hiuksetInstagram @hairbyhaileyj

“Tämä savuinen ruskea ruusukultainen sävy on niin trendikäs juuri nyt”, huudahtaa kampaaja Hailey Jodock, Everett, WA.

Jodockin suosikki siinä on: ”voit pitää hauskoja värillisiä hiuksia, mutta ne eivät ole hullun kirkkaita ja kirkkaita. Voit päästä eroon luonnollisemmalla otteella muodinvärisistä hiuksista. ”

”Paras vinkkini tämän säilyttämiseksi on pestä hiukset mahdollisimman vähän ja käyttää viileää vettä, jotta väri ei haalistu liian nopeasti. Kuivashampoosta tulee paras ystäväsi ”, hän lisää.

Pehmeä persikka ja ruusuiset hiukset

Pehmeä persikka ja ruusuiset hiuksetInstagram @karva.alyssa

“Suosikkini tästä ulkoasusta ja ruusukultaisesta trendistä yleensä on, että se on monipuolinen, pehmeä ja naisellinen”, sanoo kampaaja Alyssa St.Martina Mesasta, AZ.

Martin itse uskoo, että tämä ruusukultainen hiusväri näyttää hämmästyttävältä vaaleilla kasvoilla ja naisilla, joiden ihon sävy on hieman vaaleanpunainen.

“Mitä tulee hiustyyppiin, sanoisin, että naiset, jotka ovat luonnollisesti tasoa 7 tai kevyempiä, pyrkivät nostamaan helpommin, mikä tekee siitä saavutettavamman ja vaivattomamman”, hän lisää.