Magenta hiusväri on yhdistelmä vaaleanpunaisia, punaisia ​​ja violetteja sävyjä, jotka sekoitetaan yhteen luoden tumman ja elävän vaaleanpunaisen sävyn. Magentat tuottavat erittäin huomiota herättävän muodin hiusvärin. Muodin eteenpäin vievät tytöt, jotka ovat rohkeita ja pelkäävät huomiota (sekä sitoutumista!), Ovat erinomaisia ​​tähän valintaan.

Tumma, keskikokoinen tai vaalea – kaikilla ihonväreillä on paikkansa magenta. Tämä viininvärinen sävy on varma showstopper.

Tärkein huomio, kun yrität jalokivisävyistä sävyä, on se, että säikeesi on esivalaistettava ennen väritystä eloisamman tuloksen saamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset seuraavia-ammattimaisia ​​hiusten värjääjiä, väriturvallisia ja lämpösuojaavia tuotteita sekä paljon kärsivällisyyttä ja TLC: tä hiuksillesi! Valmistaudu moniin hoitoihin ja hiusväriin saadaksesi täydellisen purppuraisen värin.

Suorat, aaltoilevat tai kiharat hiukset, tämä ponnahtava sävy on pysäyttämätön matkalla kauden suosituimpien hiusvärien huipulle! Blondi asiantuntija Danielle Nicole esittelee kuinka Instan kuuluisat asiakkaat ovat tulleet magenta-trendiin liittymisen jälkeen!

Ennen seuraavaa hiustapaamista tutustu näihin päivitettyihin magenta -hiusväreihin!

Magenta kohokohtia tummissa hiuksissa

Magenta kohokohtia tummissa hiuksissaInstagram @selvsmakeawish

Nämä tummanpunaiset magenta -kohokohdat ovat erittäin monipuolisia. Ne on luonut kampaaja Selvaggia Forcherio Italiasta.

“Magenta väri on kirkkaan punertava väri naisille, jotka haluavat irtautua tavallisista väreistä, mutta eivät liioittele sitä”, toteaa Forcherio.

Näillä kuumilla vaaleanpunaisilla ja violetilla sävyillä olet aina huipulla aina!

Magenta Babylights

Magenta babylightsInstagram @beyondwaxstudio

Magenta vauvanvalaisimet, joissa on ruskea pohja, on hienosti kudottu kauniisti sekoitetun värin saamiseksi. Magenta väritys sopii kaikille, koska se voidaan räätälöidä parhaiten ihosi ja luonnollisen hiusvärin mukaan.

Magenta ja matalat valot

Magenta hiukset matalalla valollaInstagram @michelle.zapanta

Kokeile purppuraa heikolla valolla, jos etsit rohkeaa värinmuutosta. Eri värisävyt jättävät ystäväsi hämmästymään! Eri värisävyt antavat sinulle haluamasi ulottuvuuden.

Magenta Peekaboo Hair

Magenta peekaboo hiuksetInstagram @raymondleee

Magenta peekaboo -hiukset ovat erilainen mutta kaunis tapa brunetteille pitää hauskaa ja leikkiä hiuksiaan. Peekaboo -värin lisääminen hiusten alaosaan antaa edelleen luonnollisesti tummien hiusten ulkonäön, mutta kun aurinko paistaa tai hiukset on muotoiltu, magenta voi kurkistaa läpi ja antaa säteilevän ulkonäön.

Vaalea magenta vaaleissa hiuksissa

Vaalea purppura vaaleissa hiuksissaInstagram @karlienicolebeauty

Vaalea magenta vaaleissa hiuksissa on täydellinen tapa lisätä hauskaa luonnollisesti vaaleisiin hiuksiin. Hienoja magentanpaloja lisäämällä hiuksiin on vähän huoltoa vaativa tapa luoda syviä mittoja. Vaalea magenta väri haalistuu myös kauniisti.

Magenta Laventeli Balayage

Magenta laventelin balayageInstagram @saramahaffeyhair

Magenta laventelin balayage on loistava valinta viileän sävyiseen muotiväriin. Muista, että vaalean laventelin sävyn saavuttamiseksi hiukset on nostettava vaaleankeltaiseksi. Valmistaudu viettämään koko päivä kampaamossa. Kosteuttavat naamarit ovat välttämättömiä hiusten pitämiseksi terveinä intensiivisen väripalvelun jälkeen.

Wild Orchid Magenta -varjo

Villi orkidea magenta sävyInstagram @robindeltoro

Villi orkidea-magenta-sävy on pakko kokeilla, jos rakastat kokeilla rohkeita ja hauskoja hiusvärejä. Pyydä stylistiasi maalaamaan hiuksesi vuorotellen kirkkaiden violetin-vaaleanpunaisten sävyjen, syvempien sini-violettien sävyjen ja kaikkien purppuraisten sävyjen välillä, joita sydämesi haluaa.

Magenta ja ruusukultaiset hiukset

Magenta ja ruusukultaiset hiuksetInstagram @hairby_bdavis

Magenta ja ruusukultaiset hiukset ovat hauska ja rohkea sävy kokeiltavaksi. Magenta -juuret auttavat ylläpitämään kasvua, jos sinulla on tummat hiukset. Ruusukultaiset hiukset vaativat värin ylläpitoa, jotta ne säilyttäisivät värin eloisuuden.

Sähköinen magenta

Sähköiset magenta hiuksetInstagram @_heyhelena

Sähkömagenta hiukset ovat rohkea ja hauska hiusväri, jota kannattaa kokeilla erityisesti naisille, jotka haluavat tehdä lausunnon hiusten sävyllä. Jos haluat saada tämän värin oikein, pyydä hiusväriisi balayagea, jossa on sähköinen purppura.

Crimson Magenta kiharoille hiuksille

Crimson magenta kiharoille hiuksilleInstagram @juzisoldi

Kokeile karmiininpunaista kiharoille hiuksille, jos haluat tehdä lausunnon. Punaisen ja magentan sekoituksen lisääminen auttaa sinua luomaan tämän kauniin karmiininpunaisen hiusten värisävyn. Sulfaatittoman shampoon ja hoitoaineen käyttö voi estää väriäsi ennenaikaista haalistumista.

Kirkas vaaleanpunainen magenta

Kirkas vaaleanpunainen magentaInstagram @melmattison

Päihtyä tällaisilla kirkkailla purppurapunaisilla hiuksilla! Purppura-punainen magenta hiusväri, joka pyyhitään varovasti haaleisiin säikeisiin, vetää sinut varmasti sisään.

Oletko varma kokeilla näitä sävyjä luonnollisilla hiuksillasi? Käytä Lorealin puolipysyvää hiusväriä saavuttaaksesi tällaisen tyttömäisen, tyylikkään ulottuvuuden.

Pastelli -magenta

Pastelli -magentaInstagram @goldenrosehair

Tylsät leikkaukset, aaltoilevat päät ja fuksianpunaiset hihat ovat kyse tuhannen vuoden energiasta. Tällaiset pastellinpunaiset hiukset imartelevat eniten naisia, joilla on vaalea tai vaalea iho.

Vilkas punainen magenta tummilla juurilla

Vilkas punainen magenta tummilla juurillaInstagram @goldenhairfetish

Jos olet rohkea nainen, tämä magenta -vaaleanpunainen hiusväri on sinua varten! Tee vaaleanpunaisista pop ja tämä vaalea samettinen magenta tukka antaa sinulle pronssihehkua.

Tumma violetti ja magenta

Tumman violetti ja magenta hiusväriInstagram @lets.rock.co

Tumman violetin ja magentan yhdistelmä on hauska hiusten suuntaus, jota kannattaa kokeilla tummahiuksisille tytöille. Niin kauan kuin juuret ovat syvempiä kuin keskipitkä, se ei vaadi huoltoa.

Balayage tarjoaa myös häikäisevän sulavaikutuksen. Muotoile pehmeillä aalloilla ja katso, kuinka magenta hiusväri kirkastuu.

Ruskea ja magenta Balayage

Ruskea ja magenta BalayageInstagram @hairbythehatter

Tämä hiusväri on ruskea ja magenta balayage, jonka on luonut kampaaja ja värimies Jillian Leigh Meehan, Hauppauge, NY.

“Korkean muodin värit (kirkkaat, rohkeat sävyt), jopa ruskeat hiukset tukikohtana, vaativat varmasti enemmän huoltoa”, toteaa Meehan. ”Tällaiset kirkkaat värit vaativat hiusten vaalentamista tämän ilmeen saavuttamiseksi. Joten jos hiusten valkaisu on jotain mitä et halua tehdä, niin magenta ei ehkä ole sinua varten. Huippumuotivärien on tarkoitus haalistua, joten sinun on saatava värisi päivitykseen 4-6 viikon välein. “

Lisäksi Meehan sanoo suutelemaan lämpimät suihkut hyvästit. ”On suositeltavaa pestä hiukset shampoolla kylmällä vedellä, kun rokkaat näitä rohkeita sävyjä. Mikä tahansa lämpö nopeuttaa haalistumisprosessia riippumatta siitä, onko se veden tai curling -raudan lämpötilaa. ”

Syvä magenta punaiset hiukset

Syvä magenta punainen hiusten väriInstagram @look_within_studios_msubia1

Nyt tämä magenta hiusväri on mehukas karpalo oikein tehty! Värimies Melissa ei menettänyt paikkaa ja loi tämän voimakkaan magentanpunaisen paksuihin, täysiin hiuksiin.

Tumma magenta balayage mustille hiuksille

Tumma magenta balayage mustissa hiuksissaInstagram @_iamronnie

Tumma magenta balayage teki ihmeitä näillä upeilla, pitkillä hiuksilla! Raidat lisäävät ulottuvuutta mustille hiuksille. Nämä viisaat, purppurahiukset antavat tasapainoa rohkealle ilmeelle ja saavat aikaan hienovaraisen naisellisen kosketuksen.

Lihavoitu magenta ja viininpunainen

Lihavoitu magenta ja viininpunainenInstagram @guy_tang

Syvä magenta ja viininpunainen yhdistelmä lisää kiiltoa, rikkautta ja ulottuvuutta. Sävyjen ansiosta pitkät, paksut hiukset näyttävät täynnä elämää. Väritä hiuksesi purppuraksi, jotta ne näyttävät nyt ärtyneiltä ja tyttömäisiltä samanaikaisesti.

Tummasta vaaleaan magenta Ombre

Tummasta vaaleaan magenta OmbreInstagram @hairbykaseyoh

Tummasta vaaleaan magenta-ombre luo varmasti kovan ja katseenvangitsijan hiusvärin! Se tarjoaa elävän yhdistelmän sävyjä.

Ne kaunottaret, joilla on vaaleat ja vaaleat ihonvärit, voivat hyötyä siitä. Magenta väritys näissä keskipitkissä hiuksissa on hieno. Muotoile housut tekstuurilla ja aalloilla saadaksesi lisää kuori.

Vaalea magenta hiusväri

Vaalea magenta hiusväriInstagram @khhair_nottingham

Vaalea magenta hiusväri on niin säteilevä. Jokainen tyttö, joka käyttää varjojuuria ja purppurahiuksia, voi loistaa kirkkaammin kuin muut. Jos juurilla on tummempi sävy, punertava väri ponnahtaa vielä paremmin.

Kirkas magenta violetilla juurilla

Kirkas magenta hiusväri violetilla juurillaInstagram @johanna.jpg

Kirkas magenta näyttää taatusti jännittävältä pitkillä ranta -aalloilla. Tummilla juurilla ne luovat kiiltävämmän magentan sävyn.

Säilyttääksesi säteilysi käytä väriä lukitsevaa shampoota ja hoitoaineita. Vibrant Sexy Hair -tuotteet ovat yksi parhaista vaihtoehdoista. Hanki myös väriä virkistäviä hiustuotteita. Kokeile Celeb Luxury Viral Magentaa lisätäksesi pigmenttiä hiuksiin.

“Tämä hiusväri on kirkkaan purppura, jossa on violetit juuret. Jos haluat eloisan värin, huuhtele hiukset magentan julkkishampoolla ”, sanoo stylisti Alondra Castaneda, Pasco, WA.

Hän lisää: ”Myös hiustyyppisi on tärkeä. Jos sinulla on rasvaiset hiukset, tarvitset kuivashampoota tai pese hiukset useammin. Näin väri nousee nopeammin, joten lisäainevärinen shampoo on kätevä. Jos sinulla on kuivat hiukset, tarvitset enemmän kosteusvoidetta. “

Fuksia magenta

Fuksia magentaInstagram @allyka_hair_color

Kuka on pakkomielle näistä fuksinpunaisista hiuksista? Tällä värillä on viileä sävy, joka imartelee vaaleaa tai vaaleaa ihoa.

Jotta magenta hiusväri kestäisi pidempään, käytä korkealaatuista hiusnaamaria. Tällainen tuote pitää magentan lukot hydratoituna.

Magenta ja Blue Balayage

Magenta ja Blue BalayageInstagram @hairbykaseyoh

Tämä magenta ja sininen balayage violetilla hiuksilla on täydellinen tapa käyttää voimakkaita värejä.

Nämä eloisat sävyt ovat paljon parempia keskipitkissä ja pitkissä lukkoissa. Aallot ovat loistava lisä esittelemään tämän magentan hiusvärin upeutta. Tämä koko magenta kampaus on pakko kokeilla!