Vaaleat hiukset, joilla on tummat juuret, ovat hiusten värjäystekniikka, jonka avulla luonnolliset brunette -juuret sulautuvat saumattomasti vaaleisiin hiuksiin. Tämä suuntaus, joka tunnetaan myös varjon juurimenetelmänä, ratkaisi pelätyn kasvuvaiheen, jonka tiedetään pilaavan juuri värjätyt vaaleat säikeemme, ja sen mukana tuleva korkea huolto.

Ashley Benson, Diane Kruger ja Kristen Stewart luopuivat täydellisestä vaaleasta ulkonäöstä ja pysyivät tässä budjettiystävällisessä mutta aivan mahtavassa hiusten värjäystrendissä! On aika lopettaa loputtomat kosketukset ja säästää aikaa ja rahaa vaarantamatta harjaasi!

Juurtuneiden blondien edut eivät lopu alhaiseen ylläpitoon. Tummien juurien säilyttäminen lisää hiuksiin erittäin viileää kontrastia ja luonnollisen näköistä syvyyttä ja ulottuvuutta, jolloin voit muotoilla ne helposti!

Hyppää tämän modernin trendin pariin ja omaa juuret, kun kokeilet jotakin näistä ulkonäöstä vaaleilla hiuksilla, joilla on tummat juuret!

Dark Rooty Caramel Blonde (Bronde)

Dark Rooty Caramel Blonde (Bronde)Instagram @schmid.hairstyle

Tuo hieno raja blondin ja bruneten välillä näyttää niin kauniilta. Kahvin makeus, joka ei ole katkera, vain herkullisen hyvä!

Tuhka blondi ruskeilla juurilla

Tuhka blondi ruskeilla juurillaInstagram @pinupbeautysalonllc

Jos olet vielä “aloitteleva blondi”, aloita hiusten värjääminen muutaman tuuman päässä juurista, jotta hiuksesi kasvavat terveemmäksi ja sinulla on ruskeaverikkö blondi ombre hetkessä.

Lämmin blondi pienillä tummilla juurilla

Lämmin blondi pienillä tummilla juurillaInstagram @nicoleleahcreations

Q&A tyylin luoja, Nicole

Master Stylist @ Bombshell Salon Elk Riverissä, MN

Miten kuvailisit tätä?

Lämmin blondi, jolla on pienet tummat juuret, antaa boho-beige-tunnelman elävillä ranta-tunnelmilla. Leikkaus on yksinkertainen mutta vaivaton, mikä tekee hiuksista kiiltävät! Pitkät, pyöristetyt reunat ja täydellisesti pitkät sekoitetut kerrokset. Tämä lämmin blondi tarjoaa kirkkautta, joka sulautuu vaaleaan varjon juureen.

Mikä on paras neuvosi?

Nämä vaaleat hiukset, joilla on tummat juuret, ovat täydellisiä puolivälissä oleville tytöille. Ne, jotka haluavat tuntea olonsa erityisen kirkkaiksi, haluavat kuitenkin elävän tunnelman. Huolto on keskitasoa. Tarvitaan vain juuren tahra tai vauvan kevyt kosketus 8-10 viikon välein.

Tämä varjojuuriblondi näyttää hyvältä ranta -aaltojen kanssa, suorina, ilmakuivattuina ja jopa sotkuisena pullana. Käytä Kenra Blowdry -suihketta ja se on 10 Miracle Leave-in -valmistetta hiusten valmistamiseen pesun ja pyyhekuivauksen jälkeen. Irrota hiukset märällä harjalla ja muotoile haluamallasi tavalla.

Vaaleat samppanja hiukset tummilla juurilla

Vaaleat samppanja hiukset tummilla juurillaInstagram @femmechicbeauty

Kokeile uutta blondia, jolla on tummat juuret, samalla kun kasvaa vanhoista hiuksistasi!

Tummat juuret auringon suudetuissa vaaleissa hiuksissa

Tummat juuret auringon suudetuissa vaaleissa hiuksissaInstagram @jleighwebdoeshair

Auringonpolttama on hyväksyttävä vain silloin, kun se on värjätty upeasti hiuksillesi! Värimies Jessica toimi niin hyvin, ettemme voi edes sanoa, onko tämä tehty salongissa vai auringon alla.

Jäinen blondi ja venytetyt tummat juuret

jäiset vaaleat hiukset, joissa on venytetyt tummat juuretInstagram @v.hair.chair

Harkitse balayagea niin upeana, että platina ja ruskeat juuret ja vaaleat hiukset muuttuivat niin sujuvasti.

Hopeablondi, jossa tummempia juuria

Hopeablondi, jossa tummempia juuriaInstagram @fanny89nilsson

Tummimmat juuret luonnollisista syistä (hiukset kasvavat) näyttävät niin saumattomilta. Hopea leviää niin hyvin, että on vaikea nähdä, mistä väritys alkoi.

Blondi Balayage sulanut tummat juuret

Blondi Balayage sulanut tummat juuretInstagram @hyvää.hairdays

Toisin kuin tavallinen väritys, balayage saa sen näyttämään siltä, ​​että käytetyt värit ovat sulaneet keskenään. Tässä meillä on maitoa ja valkoista suklaata juuri sekoitettuna toisiinsa luoden tämän upean palan.

Vaalea blondi tummemmilla juurilla

Vaalea blondi tummemmilla juurillaInstagram @jenv_hair

Aivan kuin blondi olisi kasvanut hiuksistasi luonnollisesti! Balayage blondi tummissa hiuksissa on kaunis yhdistelmä, joka sopii erinomaisesti uuden värin kokeiluun ilman suuria muutoksia.

Tumma blondi mustilla juurilla

Tumma blondi mustilla juurillaInstagram @hair_by_mariam

Älä anna bruneten estää sinua olemasta kultainen tyttö! Dynaaminen yhdistelmä tummaa blondia mustilla juurilla on varma hitti. Mustat juuret vaaleissa hiuksissa ovat tällä hetkellä erittäin trendikäs hiusväri.

Kultainen blondi ja vaaleat varjojuuret

Kultainen blondi ja vaaleat varjojuuretInstagram @coralie_fournier_

Stylisti Coralie teki huomattavia muutoksia tummiin juuriin rinnastamalla sen keltaisempaan kultaiseen blondiin.

Tummat juuret vaaleat hiukset

Tummat juuret vaaleat hiuksetInstagram @friisurwagner

Q&A tyylin luoja, Silke Wagner

Kampaaja / Colorist @ Friseur Wagner Bad Säckingenissa, Saksassa

Miten kuvailisit tätä?

Tummat juuret vaaleat hiukset sisältävät osittaisen juurivarjon. Väri sulaa juurien ja pituuksien välillä on vain niin pehmeä!

Mikä on paras neuvosi?

On parasta, jos sinulla on terveet hiukset, jos haluat saada tällaisen varjon juuren! Sinun on tehtävä paljon hiusrituaaleja. Kokeile Blond Absolua Kérastasesta. Jos pidät hiuksesi terveinä, ne voivat olla luonnollisia suorille ja kiharoille hiuksille.

Likainen blondi luonnollisilla tummilla juurilla

Likainen blondi luonnollisilla tummilla juurillaInstagram @leannaslovelylocks

Q&A tyylin luoja, Leanna Matthews

Kampaaja @ Elixir Hair Studio paikassa St Albert, AB

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on balayage -sekoitus, jossa on enemmän ombré -pohja. Tämä likainen blondi, jolla on luonnolliset tummat juuret, sekoittuu saumattomasti hiusten kasvaessa. Huomaatko, miten kiilto täydentää luonnollista juuria? Lämpimät sävyt ovat trendikkäitä.

Mikä on paras neuvosi?

Varmista, että haluat sitoutua kirkkaampiin kappaleisiin! Tämä on vaalea tukka, jonka juuret ovat ruskeat ja naiset alkaen luonnollisista hiuksista. Jos olet nainen, jolla on hienompi hiustyyppi, helpota blondin keskittymistä päihin. Luonnollisempien osien pitäminen tummiin juuriin ja vaaleisiin päihin auttaa säilyttämään täydellisemmän ulkonäön.

Mansikkablondi tummemmilla luonnollisilla juurilla

Mansikkablondi tummemmilla luonnollisilla juurillaInstagram @madi.mdsalon

Q&A tyylin luoja, Madi Almquist

Stylist @ Jon Charles Salon Wayzata, MN

Miten kuvailisit tätä?

Mansikkablondi tummemmilla luonnollisilla juurilla näyttää upeilta sävyiltä. Kerrokset ovat pehmeitä ja hienovaraisia ​​eivätkä poista leikkauksen pituutta ja paksuutta.

Mikä on paras neuvosi?

Vaaleat hiukset tummat juuret trendi on täydellinen naisille, jotka haluavat säilyttää pituuden ja lisätä ulottuvuutta. Tämä tyyli on ihanteellinen naisille, jotka etsivät helppoa päivittäistä huoltoa, mutta seksikäs ulkonäkö toisinaan.

Platina vaaleat hiukset luonnollisesti tummilla juurilla

Platina vaaleat hiukset luonnollisesti tummilla juurillaInstagram @elp.kate

Q&Tyylin luoja Katelyn Hall

Blondi asiantuntija @ August Pearl Salon Nashvillessä, TN

Miten kuvailisit tätä?

Monet tytöt haluavat vaaleita hiuksia, joilla on tummat juuret. Tämä väri on luonnollisempi valkoinen. Luonnonvalkoinen tarkoittaa, että sinulla on kirkkaat valkoiset sävyt, mutta siellä on vielä vähän lämpöä. Tämän värin mitat tekevät korostetuista kappaleista entistä kirkkaampia. Ei voi olla valoa ilman pimeää?

Varjojuuri on toinen naisten suosikki! Se tekee kohokohdasta saumattoman ja sulavan. Lisäksi se antaa naisille enemmän joustavuutta aikatauluttaa salonkikäyntejä. Kirkkaat, valkoiset, vahvat hiukset ilman huoltoa.

Mikä on paras neuvosi?

Tämä väri ei vaadi paljon huoltoa, mutta matkasi tähän blondiin vaatii rakkautta. Vaaleaksi tulemiseksi tarvitaan esikäsittelyjä, kuten Malibu C, Olaplex. Kysy stylistiltasi, mikä tekee hiuksistasi vahvimman version itsestään. Näin se on valmis valaistumaan!

Kaikki naiset voivat mennä blondiksi. Kyse on tosiasiassa vain siitä, aiotko pysyä perässä vai et. Jatka naamioiden ja Olaplexin tekemistä kerran viikossa kotona. Lisäksi satunnainen kiilto salongissa kerran kuukaudessa kauniin vaalean ylläpitämiseksi. Malibu C on yksi parhaista tuotteista vaaleille hiuksille.

Jos keskustelet blondiksi tulemisesta, tee se! Se on vain löytää täydellinen blondi, joka sopii huoltosuunnitelmaan!

Dark Roots Valkoiset vaaleat hiukset

Dark Roots Valkoiset vaaleat hiuksetInstagram @britt_mann84

Q&A tyylin luoja, Britt Mann

Hairstylist @ Salon Analyze paikassa Pointe-à-la-Croix, QC

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on hyvin tummajuurtinen vaalea sulaa. Tuhkavaaleat hiukset, joilla on tummat juuret, ovat tummempi väriyhdistelmä naisille, jotka haluavat pysyä poissa vaaleista vaaleista sävyistä. Tämä väri on tarkoitettu naisille, jotka haluavat olla enemmän valkoisia vaaleita, mutta myös tummempia. Pyydä tummaa juurtunutta blondia, jotta luonnollinen värisi pääsee läpi. Näin et vaaranna blondiasi. Pyydä 4A kasvua ja vaalea kammattu hiuksiisi saadaksesi sulan värin. Tämä auttaa välttämään karkeaa maalattua viivaa. Kalvot hiusrajaa pitkin voidaan nostaa tähän kauniiseen platinablondiin.

Tällä juurtuneella blondilla on oikea määrä muutosta menemättä täysin pimeäksi. Korosta kohokohtia 6-8 viikon välein. Tämä väri sopii naisille, joilla on luonnollinen tumma pohja. Se on myös naisille, jotka eivät halua ylläpitää hiustensa korostamista neljän viikon välein.

Mikä on paras neuvosi?

Se vie aikaa ja rahaa. Tuotteet ovat avainasemassa.

Jotkut naiset joutuvat näkemään värimiehensä kolme kertaa ennen kuin he saavat tämän kauniin platinan. Käytä violettia shampoota, lämpösuojaa ja ammattituotteita. Säännölliset leikkaukset vaikuttavat myös.

Jos vaaleat lukot menettävät kosteutta, voitele päät. Älä unohda, pieni öljy riittää pitkälle. Blondi ei ole kaikille naisille, ja se on ok. Keskustele värimiehesi kanssa juuri sinulle sopivasta juurtuneesta väristä!

Dark Roots to Light Blonde Ombre

Dark Roots to Light Blonde OmbreInstagram @thecanaryqueen

Q&A tyylin luoja, Breazy Ferrante

Balayage ja elävä asiantuntija @ Suite Canary Hollywoodissa, Kalifornia

Miten kuvailisit tätä?

Tummat juuret vaaleaksi vaaleaksi ombreksi on klassinen ombre, joka siirtyy tummasta vaaleaan. Tämä tekniikka toimii kaikilla hiusväreillä luonnollisista muodin väreihin. Sinun tarvitsee vain käydä salongissa neljän viikon välein saadaksesi juurisi kosketuksiin.

Mikä on paras neuvosi?

Asutpa sitten salongissa tai sinulla on vähän huoltotarvetta, tämä tumma juurinen blondi sopii sinulle. Jos etsit muutosta, tummat juuret vaaleilla hiuksilla eivät ole liian jyrkkiä. Ombre lisää täydellisen määrän ulottuvuutta.

Hunaja vaaleat hiukset tummanruskeilla juurilla

Hunaja vaaleat hiukset tummanruskeilla juurillaInstagram @xanthi.hair

Q&A tyylin luoja, Xanthi Diamond

Stylisti ja väriasiantuntija @ Meraki Hair Studio Clarksville, TN

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on lämmin vaalea balayage, jossa on syvä kontrastiväri. Hunaja vaaleat hiukset, joissa on tummanruskeat juuret, lisää syvyyttä juuriin ja tekee blondista dramaattisemman. Vaaleiden päiden ja tummien juurten vaaleiden hiusten voimakas kontrasti sekoittuu luonnollisesti kasvuprosessin aikana. Pitkät kerrokset antavat tyylikkään virtauksen myös värimaailmaan.

Mikä on paras neuvosi?

Tämä ulkoasu on loistava tapa brunetteille mennä vaaleiksi. Juuren vaalea väri ja sävy täydentävät useimpien naisten luonnollista väriä. Tummat hiukset vaaleissa hiuksissa ovat myös eläviä. Huoltoa tarvitaan vain niin usein kuin haluat kasvattaa blondin.

Jos pidät vähän huoltoa vaativasta väristä ja käytät hiuksiasi enimmäkseen, tämä vaalea väri olisi ihanteellinen. Muista käyttää lämpösuojatuotetta, kun muotoilet vaaleita päitä. Myös violetti shampoo pitää blondin liian lämpimänä salonkikäyntien välillä.