A vörös balayage egy hajszín, amely szabadkézi festési technikát foglal magában a haj vörös színárnyalatú festésére, hogy kiemelést vagy ombre -t hozzon létre. Minden tüzes lány álma valóra válik!

Ha egy izgalmas változásra vágyik, hogy élénkítse megjelenését, de nem akarja elvállalni a karbantartást, amelyet a vörös haj általában igényel, akkor itt az ideje ünnepelni, mert a válasz a kívánságára itt van!

Kaliforniai hajfestő Constance Robbins ismert arról, hogy az édes hullámokat még édesebbé teszi ezzel a népszerű festési munkával! A vörös élénk vörös árnyalataival – cseresznye, bor, réz és gesztenyebarna – először zavarban lehet, hogy melyik árnyalatot érdemes kipróbálni.

Íme néhány tipp, amelyet figyelembe kell venni!

A melegvörös árnyalatok a legjobban párosulnak a sárga árnyalatú arcszínekkel, míg a hűvös tónusú bőrök a sötétebb vörösekhez illeszkednek jobban. A színbiztos samponok használata továbbra is elengedhetetlen ahhoz, hogy az élénkség lángoló és a szín friss maradjon.

Ez az édes keverék biztosan felpezsdíti a megjelenését, és egy adag fényességet és dimenziót fecskendez a sörényébe! Hagyja, hogy szálai ragyogjanak a rubin árnyalatok felvillanásával, amikor kipróbálja ezeket a gyönyörű vörös balayage hajszíneket!

Fekete és piros Balayage hajszín

Fekete és piros BalayageInstagram @looksbyloreal

A fekete hajon elhalkult vörös erőteljes érzést hagy maga után. A szilvaárnyalatok is láthatók a hajra söpörve ilyen könnyedén.

Cherry Red Balayage

Cherry Red BalayageInstagram @taylillian.xo

Egy csipetnyi édesítőszer a dús vörös hajra. Ez a fekete -fehér ombre úgy működik, hogy megkülönbözteti a két színt.

Piros Balayage fénypontok világosbarna alapon

Piros Balayage fénypontok világosbarna alaponInstagram @your_hair_hero

Még jó, hogy megtörtént a balayage, mert mi más módja lehet a barna megjelenésének, mint a sima skarlátcsíkok?

Vörösbor Balayage a Black Base -en

Vörösbor Balayage a Black Base -enInstagram @ellie.noel

Szilva szórakozásból! A kolorista Ellie ezen a remekművön dolgozott, és gazdag vörös festéket söpört a hosszú zárakra, és gyönyörű balayage -t eredményezett.

Finom rózsaarany balayage

Finom rózsaarany balayageInstagram @tmelong

Érzem -e Ginny Weasleyt ezekben a gyömbéres zárakban? Kérjen gazdag rózsaarany hajszínt, amelyet a tincsei söpörnének le. és rövid időn belül megtalálod a saját Harry -t.

Barna és vörös Balayage

Barna és vörös BalayageInstagram @mo_hairstyle_

Crunch azokban az őszi színekben egy sörényben, mivel az égetett sienna fade viselése minden évszakban jól megy. A barna -vörös balayage hajszínek tökéletes őszi árnyalatok.

Sötétbarna és piros Balayage

Sötétbarna és piros BalayageInstagram @alliediazhair

Akinek természetesen sötétbarna haja van, vegye figyelembe. Ez a végső bíborvörös balayage megjelenés az egyenes hajhoz. Allie stylist fűszeres, tüzes pillantást vetett olyan puhára és hízelgőre!

Fekete és piros Balayage

Fekete és piros BalayageInstagram @aaashleee

Piros és fekete sikolyok égető szenvedéllyel, mi pedig szenvedélyesen rajongunk Ashlee hajszínért! Fenomenális munkát végez, vörös balayage hajszínnel itt az ügyfelén.

Réz és szőke balayage

Réz és szőke balayageInstagram @hairbyfaithvenditti

Q&A stílus alkotója, Faith Huey Venditti

Hajművész @ Brian Charles hajstúdió Austinban, TX

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Szeretem, ahogy a fényes darabok a hajvágás rétegeivel játszanak. A gyökér árnyékán belüli gazdag réz árnyalatok gyönyörűen egyensúlyoznak a napsütötte szőkével, ragyogást és kontrasztot teremtve. A tengerparti hullám stílusa könnyű, de mégis csiszolt és kifinomult. A stílus mozgást kölcsönöz a megjelenésnek, miközben kiemeli a balayage fénypontjait.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a vörös balayage hajszín tökéletes egy olyan nőnek útközben, aki nem szeretne magas karbantartást igénylő hajat. Valaki, aki több dimenziót és fényességet szeretne látni a közepén és a végein. Ezeket az ékezetes darabokat úgy festhetem, hogy bármilyen arcformát kiegészítsenek! A többdimenziós tónusok minden bőrtípusra kiválóak, és könnyen testreszabhatók, hogy illeszkedjenek a legtöbb ügyfél igényeihez.

Természetes módon szépen kinőnek és 8-12 hétig tartanak, így csak az alapszínt kell felfrissíteni, és fényt a végein. A vörös tónusok könnyen elhalványulnak, ezért az otthoni ápolás elengedhetetlen! A Kerastase Chromatique sampon és balzsam megőrzi egészségét és biztosítja a színt a látogatások között. A stílus adja ennek a megjelenésnek a megjelenését, és a termék a kulcs. Kevin Murphy hálószobás textúrája tökéletes ahhoz, hogy megadja neki a kócos strandhullámot, amelyre készülünk. Kényelmesen lazán kell göndörítenie a haját, hogy megfelelő hatást érjen el ezeken a tengerparti hullámokon.

Burgundiai Balayage

Burgundi Vörös BalayageInstagram @dangthathairdoe

Q&A stílus alkotója, Lisa Dang

Fodrász / Sminkes / Oktató @ Voila Salon Uptown, Waterloo, ON

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés „hűvös bordó balayage”. Szeretem, hogy nem kell fehérítőt használnod ahhoz, hogy ez a megjelenésed legyen, ha szűz hajad van! Ha már megvan a balayage, akkor csak félig állandó színt dobhat rá. Szerintem nagyszerű azoknak, akik szórakoztató színt szeretnének adni megjelenésükhöz anélkül, hogy túlságosan megőrülnének a vágással! Ezenkívül valaki, aki valami fantasztikus dolgot szeretne csinálni a színnel anélkül, hogy túl sok sérülést szenvedne a haján.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ha fontolóra veszi ezt a megjelenést, ne feledje, hogy kissé gyorsan elhalványulhat, mivel a vörös/ibolya családba tartozik. Mosáskor jó trükk az lenne, ha hűvösebb vizet használna, ez segít a fakulásban. Feltétlenül használjon színvédő sampont és balzsamot! Még egy színlerakó sampon/balzsam is nagyban segít meghosszabbítani a színt. Ha meg szeretné őrizni a színét, érdemes 4-6 hetente visszatérni, hogy frissítse azt..

Szerintem ez a szín nagyon jól néz ki sok bőrszínen, különösen az olíván! Stílusát tekintve nagyon sokoldalú, jól néz ki egyenesen, göndör, még zsinórban is! A jó védelemmel ellátott szérum kiemeli a ragyogást, bezárja a kutikulát, így élénkebb lesz a szín.

Mélyvörös haj kiemeléssel

Mélyvörös haj kiemelésselInstagram @greathairbysarah

Q&Egy stílusteremtő, Sarah

Fodrász / Színező @ Marsha Nadalin Szalon & Gyógyfürdő Honolulu, HI

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy merész, szórakoztató megjelenés annak, aki szereti, ha észreveszik! Úgy vélem, hogy a színeimet, még a divatos színeket is gyökeresebbnek tartom, lehetővé teszik a jobb kinövést & remekül néz ki tovább.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Szinte bárki viselheti ezt a vörös árnyalatot, azonban csata a vibráció megőrzése. A professzionális minőségű sampon kötelező! Ezenkívül az ügyfélnek havonta be kell jelentkeznie, hogy frissítse a színt. A nagyszerű dolog abban, hogy a hajat először 9-10-es szintre emelik, ez alapozza meg sok más szín után. Ez az ügyfél világos lila volt & most egy szőke pillantást követünk.

Rézvörös és világosbarna balayage

Rézvörös és világosbarna balayageInstagram @twodosalon

Q&A frizurákkal, Michelle -lel és Olgával

és üzleti partnerek Megan Gordon és Kevin Gordon @ TwoDo Salon New Yorkban, NY

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés elegáns vörös hajú, rézzel és aranylóval. Kedvenc dolgunk a TwoDo -nál, ha van egy szórakoztató modellünk, nagyszerű hajjal, akivel együtt dolgozhatunk.

Ez a frizura csapatmunka volt, mivel Olga elvégezte a vágást, én pedig a színt és a fújást. Imádom, ahogy a haja rétegekkel van keretezve az arca körül, ami dimenziót ad és feldobja a színt.

A hajszínéhez az Oligo Calura -t használtam, és csepp Goldwell tiszta pigmenteket adtam hozzá piros és arany színben. A kifújáshoz Kerastase Ciment Thermique -vel védtem a haját a hőtől, és egy nagy, kerek kefével göndör, selymes megjelenést kaptam..

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Élénk vörös hajúként a színe mindig a legjobb kiegészítője lesz, de mindig emlékeztetjük ügyfeleinket, hogy a karbantartás fontos mind a szalonban, mind otthon. Annak érdekében, hogy ez a haj csodálatos legyen, javasoljuk, hogy 5-8 hetente jöjjön be a színek frissítésére.

Azt tanácsoljuk mindenkinek, akinek ilyen hajszíne és stílusa van, hogy fektessen be minőségi hajtermékekbe, és mindig használjon szulfátmentes sampont a festett hajhoz. Az Oribe Beautiful Color samponját és a Beautiful Color kondicionálót ajánljuk, mert gyengéd, fényűző és valóban működik a szín megőrzésében.

Van még egy dolog, az ügyfél hajától és pontos színétől függően néha Goldwell Softcolor Mousse-t írunk fel az otthoni színfokozáshoz. Különböző árnyalatokban kapható, és élénkíti a hangot a látogatások között

Szőke és vörös Balayage haj

Szőke és vörös BalayageInstagram @little_miss_hellion_hair

Q&A stílus alkotója, Amy Hitchcock

Színspecialista @ Furtado Stúdió, Quincy, IL

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a vörös bársony színű olvadék valójában 4 különböző vörös, a legsötétebbtől a világosabbig. Az alkalmazást két különböző munkamenetben végezték el, elkerülve a szőke festést. A vöröset nedves hajra alkalmazták a könnyű telítettség és az olvasztási technika érdekében.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

A legjobb, ha szőke vagy. A szőke valójában a legnehezebb, a hajat a kívánt szintre emeli, majd felviszi a vöröset. Ne feledje, hogy a vörös és a szőke árnyalatok több karbantartást igényelnek. Professzionális sampont kell használnia, és 4-6 hetente fel kell frissítenie a színét, ha az elhalványul.

Természetes vörös szín karamell balayage -el

Természetes vörös szín karamell balayage -elInstagram @coloredbykarla

Q&A stílus alkotója, Karla Farrelly

Hair Artist @ All Dolled Up in Southington, CT

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ahogy leírnám ezt a megjelenést, nagyon természetes, és magában foglalja a természetes vörös tónusokat, de extra színpompát kölcsönöz a balayage -nek. Ez a fajta balayage nagyszerű azoknak, akiknek már vörös vagy gesztenyebarna tónusuk van a hajukban, de szeretnének egy kis dimenziót hozzáadni, de nem túl sokat ahhoz, hogy elvegyék a pirosat.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a stílus leginkább azoknak tűnik, akiknek közepes/vastag hajuk van. Ez a fajta balayage három-négy hónapig tarthat, 6-8 hetente csak egy máz vagy festék karbantartásával. A tengerparti hullámok a kedvenceim. Valóban könnyűek, és néhány napig eltarthatnak. A legjobb hajhosszra azt mondanám, hogy vállig érő vagy hosszabb. Soha nem tévedhetsz el egy jó száraz textúrájú spray-vel, amely a tengerparton élő megjelenést kölcsönöz.

Vörösesbarna Balayage

Vörösesbarna BalayageInstagram @hairby.ambera

Q&A stílusteremtő, Amber Altvater

Fodrász @ My Hair Salon in Reisterstown, MD

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy vörös balayage hajszín csillogó fényekkel kombinálva, hogy lágyabb megjelenést biztosítson, és áttörje a doboz színét, amely korábban a haján volt. Szeretem, hogy ez a piros árnyalat még mindig természetesnek tűnik, így működhet, ha az ügyfél csak finom változást szeretne!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a megjelenés 100% -ban testreszabható. Ha ideges, hogy ezt csinálja, kezdje apró és finom cicus lámpákkal, majd bátrabban lépjen tovább! A vörös szín elsöprő lehet néhány ember számára, de vegye lassan, és szeretni fogja!

Auburn Red Balayage

Auburn Red BalayageInstagram @rachel.paramountsalon

Q&Rachel Wittenberg stílusteremtővel

Tulajdonos & Stylist @ Paramount Salon/Spa in Temecula, CA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés többtónusú, gesztenyebarna/réz színű olvadék. E megjelenés elérése érdekében finom gyökérfoltot készítettünk, amely melegebb színű volt, mint a természetes (4nw), majd festettünk a gyökeres területről a középső részeken keresztül egyes területeken, míg a végein keresztül máshol (5c+5cb és 7c), hogy mélységet és dimenzió. A végeihez és néhány középső részhez világosabb rézt (8c) használtam, hogy befejezze a több tónusú színolvadását.

Annak érdekében, hogy bemutassuk a színek sokféleségét, puha, „tengerparti” göndörítést választottunk. A haj előkészítéséhez textúrázó spray -t használtunk, amely hővédelemmel rendelkezik. Így van némi tartás, színvédelem és egy kis extra szemcse. A göndörítés után ugyanazt a spray -t egy másik rétegben vigyük fel a tartás és a térfogat érdekében.

Hosszabb rétegei tökéletes mozgást tesznek lehetővé, és stílusához emelik, anélkül, hogy tompa vagy szaggatott lenne. A magas magasság és a meredek szög puha rétegeket biztosít, hogy megőrizze a súlyát a vége felé, hogy a lehető legvastagabb legyen, miközben sok rétegzettséget tud biztosítani. Ez megtartja a hangerőt és a „pattogást” a tengerparti fürtöknél.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Azt javaslom, értékelje, mennyi időt és energiát kell befektetnie a melegebb megjelenés fenntartásához. Míg a modern hajszín technológiája hosszú utat járt be, minden vörös és réz hajlamos meglehetősen gyorsan elveszíteni az élénkségét. Győződjön meg arról, hogy hajlandó kiváló minőségű színápolási termékeket használni otthon, hogy meghosszabbítsa a kívánt színt. Kérdezze meg stylistját, hogy a cél hajszíne megfelel -e a bőrtónusának és a szemszínének. Vannak (szerencsére) kiterjedt választások a meleg színek tekintetében – ezért végezzen kutatást, és győződjön meg arról, hogy jól érzi magát a színtechnikusával. Ha nem szereti gyakran meglátogatni a szalonot, akkor nyugodjon meg egy réz vagy arany tónuson, amely hosszabb élettartamú, mint néhány vörös, amelyek hajlamosak elhalványulni 4 hét után. Vegye figyelembe, hogy a vászon, amelyen színt alkalmaz, szintén fontos. Világosabb vagy hamuszínű haja van? Valószínűleg gyorsabban fog elhalványulni, mint a mélyebb pigmentet tartalmazó vagy melegebb tónusú hajra való felvitel.

A vörös hajúak szórakoztatóak és fergeteges hangulatúak, akár természetes, akár nem. Azt mondanám, hogy menjen a színekhez, amelyek egyénileg megfelelőek Önnek, és érezze jól magát! Csak győződjön meg róla, hogy védelmet használ (UV védelem, hővédelem, színbiztos sampon/balzsam, vörös/réz fokozó kondicionáló stb.)!

Fényes piros Balayage kiemelések

Fényes piros Balayage kiemelésekInstagram @festett.dez

Q&A stílus alkotója, Desiree Pimentel

Fodrász & Színspecialista @ Mane szalon Monrovia, CA -ban

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés egy játékos, valódi kis hableány haj! Ez az élénk, élénkpiros szín vidám és fejforgató. A kedvencem ebben a színben az, hogy mélysége, gazdagsága és fényessége egyben van! Mélységet adtam hozzá gazdag természetes tónusokkal az alján, és világosított szálakat, hogy amikor hozzáadom a Joico színintenzitást az általános vöröshez, sokféle tónusa legyen. Ami a vágást illeti, megtartottuk a hosszát, és hosszú rétegeket adtunk hozzá a teltség megőrzése érdekében, mégis van némi mozgás.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Biztosan rajongnak a vörös hajért! A legkényelmesebben teszem ezt azoknál az ügyfeleknél, akiknek korábban vörös tónusú hajuk volt, hogy ők maguk is jól érezzék magukat ezekkel a tónusokkal. Ezt a színt a mélység miatt ajánljuk valakinek, akinek világos bőre és/vagy mély vonásai vannak, szeme/szemöldöke. Készen kell állniuk arra, hogy lenyűgözzék az embereket a fényességgel, és készen kell állniuk a karbantartásra. Divatos vagy élénk tónusú ügyfeleim nem moshatnak hetente 2-3 alkalommal, vásárolhatnak színbiztos és színhosszabbító samponokat, és rajongnak a száraz samponokért!

Sötétvörös a sötét hajra

Sötétvörös a sötét hajraInstagram @beautybygracek

Q&A stílusteremtő, Grace L. Kim

Haj & Sminkes @ Studio 19, Schaumburg, IL

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Szeretem ezt a színt, hogy az élénkebb vörös a haja mahagóni hullámainak mélyébe ömlik. Kedves ügyfelemnek természetesen hullámos textúrájú haja van, és élénkebb vöröset akart látni már színezett, mély mahagóni hajában. Ezért merész piros darabokat akartam létrehozni, hogy kiegészítsék a hullámait, és kontrasztba állítsák a sötétebb pirosat. Az így áramló színek jól illeszkednek a hajvágáshoz, amely testet ad, így közepes hosszúságú rétegeket és sok textúrát adtam neki.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

A vöröseknek mindig élénknek kell lenniük! A hajszínben lévő vörös pigmentek általában gyorsan elhalványulnak és unalmassá válnak, ha nem tartja be a karbantartást. Ez azt jelenti, hogy színbiztos, professzionális sampon, balzsam használata, & formázó termékek. Attól függően, hogy milyen termékeket használ, és milyen gyakran mossa a haját, határozza meg, hogy mennyi ideig tart a haj vibrálása. Általában azt javaslom, hogy frissítse a stylistjával 6-8 hetente. Ügyfelem nem kreatív iparágban dolgozik, így ez a szín lehetővé teszi számára, hogy szórakozzon, élénk piros, miközben nem túl lehengerlő.

Barna és vörös Balayage haj

Barna és vörös BalayageInstagram @harstylist_veronicahel

Q&A stílus alkotója, Veronica Hellesland

Fodrász @ Hair by Kiesler, Tolvsrod, Norvégia

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez az élénk vörös többcélú vörös. Néhány hónapja csináltam egy szőke balayage -t ennek az ügyfélnek, és most valami merészebbet akart. Természetesnek tartottam a gyökereit, és különböző vöröseket használtam attól függően, hogy hol van a fény, hogy több dimenziót hozzon létre. Szeretem, ahogy fel tudja rakni a haját, hogy természetesebb legyen, és amikor meg akarja mutatni, akkor cserben hagyhatja az egészet. Azt hiszem, a hullámok segítenek létrehozni a szín méreteit és intenzitását.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Azt tartanám szem előtt, hogy ez egy nagy karbantartási szín lehet. Időnként hozzá kell érnie. Mindig azt javaslom ügyfeleimnek, hogy használjanak jó színű sampont és balzsamot. A túl forró formázóeszközök gyorsabban elhalványítják a színt. És végül, de nem utolsó sorban, ha fontolóra veszi, akkor hajrá! A színek szórakoztatóak.