Amikor „piros kiemeléseket” hall, a fényes tűzoltóautó pirosra gondolhat! De csak várjon, amíg az alábbi piros kiemelések változatát látja. Lehetnek merészek és fényesek, tüzes réz, borszínűek, mint a bordó, vagy az eper szőke fényes árnyalatai. A stylist a haját végig vörösre teheti, vagy stratégiailag javíthatja a hajvágást és az arcformát. A lehetőségek végtelenek!

Egyenes sötét, vörös kiemeléssel

Egyenes sötétbarna haj, vörös kiemelésselInstagram @kristinpuga.hairdresser

A vörös csíkok a hajon minden hajszínre kiválóan alkalmasak, különösen a sötét hajra, mivel életre kelti haját. Fejfordító árnyalat, amely megfelel bárkinek, aki magabiztosan ringatja!

Piros fénypontok a sötétbarna hajra

Vörös fények a sötétbarna hajonInstagram @badgal.beautyy

A sötétbarna haj merész, feltűnő, gazdag vörös fényei valóban kiemelik az alapot erőfeszítés nélkül, és dimenziót és mozgást kölcsönöznek a hajnak, különösen az elegáns fürtöknél. Ez a közepes hosszúságú vágás nagyszerű átmeneti stílus is lehet, ha hosszú hajról rövidre áll.

Piros fénypontok a rövid hajra

Piros fények a rövid hajraInstagram @alchemysalonbeautbean

Érezze jól magát a nap alatt, különösen ezekkel az élénk kedvenc vörös fénypontokkal a rövid hajon, amely erre a réteges, egymásra rakott hullámos bobra festett, és segít kiemelkedően kiemelni a színeket! A vörös frizurákhoz készült hajfestés segít kiemelni belső tüzes oldalát!

Vörös és barna fénypontok

Piros és barna fénypontokInstagram @thehairstylists_x

A vörös és barna fénypontok azoknak szólnak, akik kiemelkednek és szórakoznak a haján. A színek elhelyezése szép és egyszerű lesz. A karbantartás a haj szürke mennyiségétől és a színtől függ.

Vörös fénypontok a barna hajra

Vörös fények a barna hajonInstagram @cassandra_joy_06

Q&A stílus alkotójával, Cassandra Jimenezzel

Színspecialista @ Szépségszalon a Glendora, CA -ban

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a csokis cseresznye megjelenés valójában színjavítás volt. A legtöbb vörös színű hajra újra létrehozható. Az árnyékgyökeréhez közepes barnát használtam, a többit, beleértve a kiemeléseket, vörös ibolyával üvegeztem.

A sokoldalúság érdekében texturált A-vonalú lob mellett döntöttünk. A lefújásához Matrix Airy Builder Dry Texture habot használtam, majd 1 1/4 hüvelykes pálcával meggörbítettem és Matrix Texture Builderrel fejeztem be. Szeretem, hogy ez a kiemelt hatás fűszeresen vagy finoman viselhető, és minden évszakban kiváló.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Használjon professzionális termékeket otthon, hogy meghosszabbítsa a kiemelések vörös tónusát. A barna haj vörös fényei gyorsan elhalványulnak, ezért ezt a megjelenést 4-6 hetente újra kell festeni. Piros sampon használható a szalonlátogatások közötti élénkség fenntartására.

Rézvörös fénypontok világosbarna hajra

Rézvörös kiemelések a világosbarna hajraInstagram @beachblondeboss

Válassza a darabolási módszert, mert a világosbarna haj rézvörös fényei akkor jönnek a legjobban, ha közepes aranybarna haja van.

A vaskos rézvörös kiemelések olyan jól illeszkednek természetes hajszínéhez, mégis tökéletes színeket hoznak létre tavasszal és nyáron!

Színbiztos sampont kell használnia, hogy a rézvörös haj élénk maradjon, és ha elhalványul az idő múlásával, akkor is szép természetes vörös tónusa lesz.

Piros fénypontok a göndör hajra

Piros kiemelések a göndör barna hajonInstagram @samantha.emm

Q&Egy stílusteremtő, Samantha

Fodrász @ Népesség Fodrászat, Kanata, ON

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés egy texturált, kúpos bob, sok dimenzióval a piros kiemelésekből, amelyek kiegészítik a stílus sokoldalúságát.

Amit szeretek ebben a megjelenésben, az a textúra és a mozgás. Ez a vágás és szín sok hajtípushoz használható. Van néhány ügyfelem, akik szeretik a természetes göndörödésükkel, és a “kifinomultabb” megjelenés érdekében néhány területen megérinthetik hajsütővasukkal a természetes göndörödést, hogy csillogóbb megjelenést kölcsönözzenek.

Ez működhet egyenes hajjal is, mivel a kúpos hát teljességet hoz létre a koronán, hogy pattogást és szabályozott mozgást hozzon létre. A vörös kiemelések nagyszerűek a világos bőrű, olíva bőrtónusok és a kék szemek számára, mivel elvonja a melegséget ezekből a funkciókból.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a megjelenés nagyszerű a hosszú arcokhoz, mivel a leghosszabb részek az állkapocs körül végződnek, és kerekebb megjelenést eredményeznek. Kiválóan alkalmas finom hajra is, mivel az állaga növeli a hangerőt és a pattogást.

Ennek a megjelenésnek az újbóli létrehozásához minimális terméket használnék, vagy könnyű habot, vagy formázó krémet és só spray -t a befejezéshez. Megérintettem természetes göndörödését 1 hüvelykes hajsütővassal, hogy meghatározott göndörödést hozzon létre. Ez a megjelenés nagyon könnyen karbantartható, így kiválóan alkalmas az aktív, elfoglalt életmódhoz, miközben kacér és szórakoztató.

Piros fénypontok a piszkos szőke hajra

Piros fények a piszkos szőke hajonInstagram @fusionchic

Q&A stílus alkotója, Melissa Coker

Tervező & Tulajdonos @ Fusion Fodrászszalon, Easley, SC

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy hosszú rétegű hajvágás, peekaboo szőke és vörös kiemeléssel, hogy dimenziót és fényességet hozzon létre. Ami nekem tetszik ebben a megjelenésben, az a rétegek sokoldalúsága és a réz pattogása.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a vágás/stílus minden hajtípusra kiváló. A világos belső rétegek segítenek karcsúsítani a vágás megjelenését vastag vagy göndör hajban, ugyanakkor mozgást biztosítanak a hajvágáson belül. A hosszú rétegek továbbra is lehetővé teszik a haj visszahúzását, ami nagyszerű az aktívabb életmódhoz.

Ha azonban a haj nagyon finom/vékony, a rövidebb vagy tompább vágás jobb megoldás lehet. Ha a göndör haj göndör, sima megjelenést érhet el, ha simító szérumot (például a Pureology Smooth Perfection simító szérumot) alkalmaz a fúvás előtt..

Ezenkívül mindig színt megőrző sampont és balzsamot ajánlok színes vendégeimnek, hogy meghosszabbítsák a szín élettartamát és optimális állapotban tartsák a hajat. A vörös és szőke kiemelések mellett a természetes vörös fénypontok is részesülnek ebből.

Auburn Red Highlights

Auburn Red Balayage frizuraInstagram @beautyby_brittanyjean

Q&A stílus alkotója, Brittany Lavoie

Hajművész és körömtechnikus @ Hairaholic Szalon, Mansfield, MA

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez a gesztenyebarna vörös haj egyszerű. A vágás megbocsátó, és bármilyen stílusban viselhető, sőt elég hosszú ahhoz, hogy még visszahúzható legyen. Komolyan szerelmes vagyok a különböző vörös tónusokba a hajába / kiemelésébe, és abba, ahogyan azok valóban életre kelnek a fürtjeivel.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Hőszerszámok használatakor mindig hővédőt ajánlok, így ha szereted a hajsütővasodat vagy a pálcádat, és szeretnéd újra létrehozni ezt a stílust, mindenképpen ott kezdd. Először enyhén megpermetezem a hajat az All Nutrient laposvas spray -jével (a fürtöknél is működik!). A göndörítés után általában az ujjaimmal töröm fel a fürtöket, miközben közepes tartású hajlakkal permetezek (szeretem Kenra #13), hogy nyugodtabb, kócos göndörödést hozzak létre.

Ha a legfontosabb dolgokat szereted, akkor mindenképpen szulfátmentes, professzionális, színbiztos sampont ajánlok. A vörös színek gyorsan elhalványulnak, ezért az All Nutrient színezett, lerakódó samponjait hordjuk, hogy otthon frissek maradjanak a színek.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés általában mindenki számára a legjobb, ha vastag, hullámos vagy göndör hajú. A haj bizonyos sűrűsége segít megőrizni a hajvágás szerkezetét.

A szín mindig meleg vagy világos bőrtónusú személynek, különösen zöld vagy mogyoróbarna szeműeknek működik. A piros a zöld szín kiegészítője, így a kontraszt valóban feldobja a szemét!

A hajvágás önmagában viszonylag kevés karbantartást igényel, és könnyen formázható. A vörös tónus egy kicsit nagyobb karbantartást igényel, mivel előfordulhat, hogy gyakrabban kell frissítenie a végeit, mint egy barna vagy szőke hajszín.

Élénk, rövid barna haj vörös kiemeléssel

Élénk Red Balayage frizuraInstagram @jessgibsonhair_

Q&A stílus alkotója, Jess Gibson

Fodrász @ Egyedi haj itt: Brisbane, QLD, AU

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy vöröses tónusú balayage, ahol a fóliák egy részét egészen a gyökerekhez közel vették fel. A kedvencem ebben a megjelenésben az, hogy erős, mégis lágyan keveredik. Szeretem, hogy a fóliák kiemelik a hajvágás belső részét, hogy textúrát hozzanak létre.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Annak érdekében, hogy megőrizze ezt a megjelenést és élénk legyen a vörös hajcsík, azt javaslom, hogy használjon otthoni színfrissítőt, hogy megvédje a szín elhalványulásától. Néhány ügyfélnek többet kell frissítenie, mint másoknak, ez csak a hajszálaktól és az ügyfél életmódjától függ.

Ennél a kliensnél egy egyedi házhoz való festéket kevertem a szalonban, hogy tökéletes vörös árnyalatot kapjanak otthoni használatra. Ami a megjelenés többi részét illeti, használjon térfogatnövelő habot vagy ragyogó szérumot, majd szárítsa meg/stílusosan, ahogy szeretné.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ezeket a kiemeléseket sokféle nőnek ajánlom. A vörös tónusát azonban melegre vagy hűvösre változtatnám az ügyfél bőrtónusától függően. Lesz egy kis otthoni karbantartás is ezzel a színnel, ahogy azt korábban megbeszéltük, így az ügyfélnek hajlandónak kell lennie a karbantartásra.

Ez a megjelenés nagyon sokoldalú, mivel szórakoztató és merész, mégis professzionális.

Élénk vörös fénypontok

Élénk vörös Balayage frizuraInstagram @jldoeshair

Q&Egy stílusteremtő, Jennilyn Michel

Fodrászművész @ Honey Salon, Bellingham, WA

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ezt a megjelenést élénk piros balayage -ként írnám le. A kedvencem ebben a megjelenésben az, hogy milyen szépen nő ki a természetes gyökérrel.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Solaris világosítóval és 40 volumen fejlesztővel hajfestettem 8-9-es szintig. A Pulp Riot Fireball -ot a gyökerektől a végéig alkalmaztam. Az öblítés után Finest Pigments Red -t kentem fel erre a ragyogásra! Azt javaslom, hogy használjon színbiztos sampont, vagy akár olyan színező lemosó sampont, mint a Viral Extreme Red színmosó, hogy a vörös friss maradjon.!

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés nagyszerű azok számára, akik sötétebb hajúak, mert gyönyörűvé teszik a kinövést. Tökéletes azoknak is, akik merészen és fényesen szeretnék kifejezni magukat!

Bob piros fényekkel

Merész Vörös Bob frizuraInstagram @kfisha

Q&Egy stílusteremtő, KaLynn Fisher

Fodrász @ Alexander’s Salon & Színes szakemberek itt: Little Rock, AR

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ezt úgy írnám le, mint a tökéletes őszi megjelenést annak, aki valami heves és merész, de mégis hordható dolgot szeretne. A kedvencem ebben a megjelenésben a hajvágás, és az, ahogy a színeket jól kiemeli és kiemeli. Szeretem azt is, hogy mesésen nézhet ki egyenesen vagy egy kis göndörítéssel.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ez a hajvágás minimális terméket igényel, ha egyenesen viselik. A Raha (házmárkában) Nice Body -t használtam a térfogathoz, és a Kenra Blow Dry Spray -t a sima lefúváshoz és a hővédelemhez. A szín egy kicsit fokozottabb karbantartást igényel, és színvédő samponra és balzsamra van szükség, és/vagy akár színlerakó samponra vagy balzsamra, mint például a Keracolor „keverő” vörös hajra.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés a legalkalmasabb a finom és normál hajú emberek számára. Ez nem lenne jó megjelenés annak, aki nem akar gyakran lenni a szalonban, mert karbantartást igényel. A vörös árnyalatok jellemzően gyorsan elhalványulnak, ezért idő, erőfeszítés és pénz szükséges ahhoz, hogy ez a megjelenés friss maradjon.

Élénk vörös fénypontok a sötét hajra

Élénk, de konzervatív vörös frizuraInstagram @angiem_beauty

Q&A stílus alkotója, Angie Mendoza

Stylist @ Hairology itt: Rockaway, NJ

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ezt a megjelenést idegesnek, de óvatosnak nevezném. Elég ellentmondásos, nem? A kedvencem ebben a megjelenésben az, hogy élénk színe merész és rettenthetetlen érzést kölcsönöz neki, de valójában egy kicsit konzervatívabb!

Tekintettel arra, hogy az ombre stílusú kiemelések nem közvetlenül a gyökerekhez vezetnek, ez a megjelenés nagyszerű, mivel lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy kifejező legyen anélkül, hogy túlságosan megőrülne azáltal, hogy teljesen piros lesz.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ahhoz, hogy vörös fényeket hozzon létre a sötét hajra, elengedhetetlen termékek a balayage-barát világosító, az Ön által választott vörös közvetlen festék vagy félig tartós szín, valamint a kedvenc tálak/ecsetek, amelyekkel festeni lehet. Az Oligo Black Light Lightener -t 40 hangerővel fejlesztettem, hogy megfessem az ügyfelem fényeit, és 8 -as szintre emeltem. Ezután felvittem a Goldwell Elumen vörös közvetlen festékét az [email protected] árnyékban.

A karbantartásnál kulcsfontosságú a következetes otthoni ápolás! Az ilyen divatszínekhez a tartós eredmények érdekében feltétlenül szükség van egy színbiztos samponra. Nagyszerű választás ehhez a megjelenéshez egy vörös pigmentet tartalmazó sampon, amely frissen tartja a színt a szalonlátogatások között. Kényeztesse a haját ugyanúgy, mint a stylistja, és ez megköszönni fogja!

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Az egyik dolog, amit a legjobban szeretek a vörös hajszínben, hogy sokféleképpen testreszabható. Nem mindenki szereti ugyanazt a vörös tónusú bőrtípust, de nem baj, mert mindig van mód a csípésre!

Míg egyesek inkább a nagyon meleg tónusú vörös hajszínt részesítik előnyben, mások jobban részesülhetnek egy rózsaszín vagy lila tónusú vörösből. Az olyan árnyalatok, mint a vörös-ibolya vagy a vörös-barna, mélyebb tónusúak, így remek választás azoknak az ügyfeleknek, akik egy csipetnyi vöröset szeretnének a hajukban, de nem akarnak megőrülni.!

Különösen jó dolog ezekben a kiemelésekben a vörös hajban, hogy nem közvetlenül a gyökérből származnak. Lágyabbak, természetesebbek és könnyebben karbantarthatók. Ahogy telik az idő, az ügyfél színszolgáltatása olyan egyszerű lehet, mint a vörös tonizálása a frissítéshez, amikor az elhalványul, ahelyett, hogy először hozzá kellene nyúlnia a fénypontokhoz. Ez a balayage szépsége: könnyedén nő ki!

Ez a tökéletes megjelenés azoknak, akik egy kicsit meg akarnak őrülni vörös hajszínükkel, kiemelve azokat anélkül, hogy elköteleznék magukat néhány hetente gyökér-javítás mellett. Az ügyfelek elfoglalt életet élnek. Fodrászként szeretném küldetésemmé tenni, hogy a hajápolás a lehető legegyszerűbb legyen!

Gyönyörű borostyánsárga fénypontok

Gyönyörű Amber Tones frizuraInstagram @hairartbynaomi

Q&Egy stílusteremtővel, Naomi Chriscoe -val

Kreatív fodrász / feldobási szakember @ Sky Parlor Salon, Raleigh, NC

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Úgy érzem, ez a tökéletes meleg megjelenés a közelgő hideg szezonra. Imádom az összes pompás borostyánsárga tónusot. A kedvencem ebben a megjelenésben az, hogy annyi dimenzió és mélység van az eper vörös hajban, szőke fényekkel. Közelről még szebb, mint messziről.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Kedvenc hajformázó termékeim a KMS 2 az 1-ben hajlakk, amellyel a tengerparti hullámokat keltették és megvédték a hőtől, valamint a KMS Spray Wax, amely a tengerparti textúrát adja neki a sószórás kusza érzése nélkül.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés nagyszerű a világos és közepes bőrszínhez. A legjobban megfelel bárkinek, akinek közepes vagy sötétbarna haja van (vagy akinek már sötétvörös haja van). Az alapszínéhez állandó sötétbarna színű színt használtam, így a gyökerek érintése és a végek tökéletes juharszirup színűvé tételének fenntartása hathetente egyszer szükséges.

Fényvisszaverő vörös fénypontok barna hajban

Fényvisszaverő vörös színű olvadó frizuraInstagram @nicolelinstelzer

Q&A stílus alkotójával, Nicole Sand-Stelzerrel

Tulajdonos @ Rózsa színű szemüvegszalon Manitowoc, WI

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Annak érdekében, hogy a színe a lehető legkevesebb karbantartást nyújtsa, alapját a természetes szint fényvisszaverő semleges változatává tettük. Felfrissítettem néhány korábbi balayage -jét bizonyos területeken, és babaablakokat adtam hozzá az arca körül, hogy elgondolkozzam Lupe Voss Power Painting technikájával.

A mélység és a méret növelése érdekében színt olvasztottam egy mély, kék alapú pirossal (hogy a tónus inkább valódi vörös maradjon, tudva, hogy a kétévenkénti karbantartások között elhalványul a középhosszúságáig) átlós panelekben hátul és közepesen átlós szeletek a tetején, hátrafelé enyhén diffúz.

Szeretem azt a mélységet, amelyet a vörös hajszín adott vissza a napfényes tincseinek, és a semleges alap lehetővé teszi, hogy a vörös és a réz reflektorfénybe kerüljenek. Ennek a megjelenésnek az igazi bajnoka a varrat nélküli rétegek, amelyeket a Head Shape Matters vágórendszerrel hoztam létre. Képesek vagyunk mozgást elérni anélkül, hogy veszélyeztetnénk a kerületi erejét.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

A gyönyörű fényesség megőrzése és a fakulás megelőzése érdekében Aveda Color Conserve sampont és balzsamot használ. Annak érdekében, hogy megvédje a haját a hőformázástól, hozzáadtam az Aveda Pure Abundance Style Prep -t, valamint a Phomollient -t a hangerő és a ragyogás érdekében, valamint néhány spray -t az Aveda új Texture Tonic -jával (új személyes kedvencem minden hajtípushoz).

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a gyönyörű nő nagyon aktív életmódot folytat. A múltban használt ajánlóprogramként együttműködtünk egy helyi edzőteremmel, és ajándékutalványokat cseréltünk. Ez a beutaló életre szóló motivációt jelentett ennek a nőnek. Az elmúlt másfél évben több mint 120 kilót fogyott. Olyan göndör vagy egyenes, ez a vágás és szín remekül néz ki, ha heti hat napon edzőterembe megy, vagy kajakozni és vadon kempingezni egy hétig a határvizekben.

A semleges alaphangnak köszönhetően ez az alacsony karbantartási szín tökéletes a szürke borításhoz és minimalizálja a kontrasztot az új növekedésben. Ez lehetővé teszi a viselőjének, hogy gyönyörű fényvisszaverő dimenzióval rendelkezzen, amelyet hat-nyolc hetente tartanak fenn a szürke fedés érdekében a bázisán, és évente kétszer a közepes hosszúságú végekig.

Lágy rézvörös kiemelések

Puha rézfényű frizuraInstagram @chaunceyjaylynnbrelin

Q&A stílus alkotójával, Chauncey Brelinnel

Engedélyezett fodrász @ Bellissimo Szalon Sandy, OR

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ezt a megjelenést és kiemeléseket őszre késznek nevezném. Meleg és hívogató, és szexi csavart ad a hagyományos minden színhez. A puha balayage rézfények a kedvenc részem. Ez a megjelenés minden nap viselhető, de stílusos is lehet.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

A Joico Color Lover sampont és balzsamot minden élénkvörösemnek ajánlom. A formázáshoz azt javaslom, hogy mindig használjon hővédő szert, mielőtt laposvasal és Paul Mitchell simító szérummal ellátott fürtöket adna hozzá.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a vörös haj kiemeléssel bárki számára megalkotható a balayage technikával, de ezt a vörös színt ajánlom azoknak, akik ki akarnak fejezni mindennapi stílusukat..

Mahagóni vörös fénypontok

Mahagóni Red Balayage frizuraInstagram @makenziejo92

Q&A stílus alkotójával, Makenzie Dellingerrel

Stylist @ Salon Blu in York, PA

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy nagyszerű őszi hajszín, különösen, ha 40 év feletti nő vagy. Sötétbarna alapja van, és egy mahagóni vörös balayage. Keveri a melegebb őszi hangok iránti vágyat a nagyon népszerű balayage technikával!

A vállig érő haj kiegészíti a stílust a lágy hullámokkal! Kedvenc dologom a piros balayage különböző hangjai.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ajánlom az Aveda Madder Root sampont és balzsamot, hogy segítsen megőrizni ezt a gazdag mahagóni színt. Ennek a megjelenésnek a létrehozásához textúrájú és tartású termékeket ajánlok. Az Aveda Pure Abundance és Thickening Tonic termékeket használtam a haj nagyobb volumenének és tapadásának biztosítására, valamint az Aveda Controlforce hajlakkot, miután a hajgöndörítést meggörbítettem.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a frizura kiemeléssel nagyszerű lenne különféle ügyfelek számára. Kiváló az alacsony karbantartási igényű ügyfeleknek, mert a balayage szépen nő ki. Nagyszerű azoknak, akik ősszel színváltozást keresnek, mert a mahagóni kellemes, meleg hang, amely könnyen megváltoztatható a következő találkozóra.

Az ilyen őszi hajszínek, mint ez a mahagóni, nagyszerűek az 50 év feletti nők számára is.

Ez a megjelenés mindenki számára elérhető, akinek rendkívül vastag vagy finomabb haja van. Ez a kevert balayage szépsége! Ideális esetben ezt a színt melegebb bőrszínre ajánlom, kissé több pigmentációval. A sötétebb gyökér egy kicsit túl durva lenne nagyon világos bőrtónuson.

Közepesen barna haj vörös kiemeléssel

Több tónusú vörös frizuraInstagram @classicpgh_kristi

Q&A stílus alkotójával, Kristi Laychakkal

Társtulajdonos @ Klasszikus haj és smink, Pittsburgh, PA

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ezeket a kiemeléseket és a hajszínt egy nyári balayage -ből való átmenetként hozták létre. Mi egy több tónusú vörös hajszínt választottunk, őszi hangulatokkal. Színes olvadási technikával rengeteg dimenziót adtam, a gyökér színét a középső tengelyen keresztül két demi állandó fényességgel kevertem össze..

Kedvenc dolgom a vörös barna hajú, közepes barna hajban, hogy mennyire sokoldalú. A fénytől függően különböző színek jelennek meg a végein. Ennek a megjelenésnek a legjobb része az, hogy karbantartható egyszerű gyökérfelvarrással és fényességgel.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ennek a vörös hajszínnek az eléréséhez Kenra Reds és Kenra Metallics segítségével fogalmaztam meg:

A gyökerek megolvadtak a középtengelyen keresztül állandó – 1 oz 6RR, 1 oz 6RC, 1/2 oz 6N, 2 1/2 oz 20 térfogat

Két különböző Demi fényesség olvadt össze a végein – 1 oz 8BrM, 2 oz 9 térfogat és 1/2 oz 8C, 1/2 oz 7VM, 9 térfogat

Annak érdekében, hogy a szín a legélénkebb maradjon, azt javasoltam, hogy a hajat hűvösebb vízzel öblítse le, és Kenra Color Charge -vel samponozzon. Az IGK vasárnapi Funday-ját használtuk, hogy megformázzuk ezeket a texturált tengerparti hullámokat, amelyeket 1 1/2 colos vasalóval hoztak létre.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a hajszín leginkább aranyszínű vagy olajbogyó színűeknek tűnik a legjobban. Nagyon meleg és gazdag vörös szín. Ugyanez a megjelenés az ibolya alapú vörös tónusokkal nagyszerű lenne a rózsaszín árnyalatú ügyfelek számára.

Úgy gondolom, hogy a színolvadás a hosszabb hajú ügyfeleknél működik a legjobban. A modell ezen a képen egy elfoglalt anya és tanár, aki szeret edzeni. Hosszú haját könnyen fel lehet húzni edzés közben, de göndörrel le lehet formázni a szórakoztató, mégis professzionális megjelenés érdekében. A karbantartás olyan egyszerű, mint a gyökérfelvarrás, és a vége minden látogatáskor megváltoztathatja a hangokat, ha unja a színét.

Lila és rézvörös fénypontok

Vörös lila és réz Balayage frizuraInstagram @kariwhipplehair

Q&A stílus alkotója, Kari Donahue

Színes szakember @ Japa Szalon, Stillwater, MN

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy vörös ibolya és réz balayage kiemeléssel. Szeretem ezt a megjelenést, mert szeretem a hangok gazdagságát. Imádom a dimenziót és a mélységet, amely megadja a hajnak, hogy kiemelje a textúrát a vágásban.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

A kedvenc termékem ehhez a megjelenéshez a Shu Uemura Texture Wave. Nagyszerű textúrát és meghatározást ad a tengerparti hullámoknak.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Az ilyen balayage nagyszerű az alacsony karbantartási igényű ügyfelek, valamint a „hathetente” ügyfelek számára. A természetes színhez közeli árnyékgyökér -szín használata lehetővé teszi, hogy az ügyfél egy kicsit tovább viselje ezt a színt, ha úgy dönt.

Szeretem, hogy lehetővé teszi, hogy az ügyfelek, akik nem szeretnek rabszolgának lenni a frizurájukon, divatosabb megjelenést hordhassanak!

Intenzív lila piros fénypontok

Intenzív lila piros frizuraInstagram @kelliepaigeeebeauty

Q&A stílus alkotója, Kellie Paige Tiffin

Fodrász / sminkes @ Salon Bliss itt: Ocala, FL

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Imádok vöröset csinálni, főleg ibolyavörös hajfestéket! Ehhez a megjelenéshez intenzív ibolyavöröset használtam az alján, és egy világosabb, intenzívebb pirosat, hogy hozzáadjam a pattanásokat a részén és az arca körül.

A kedvencem ebben a színben az, hogy sok dimenziója van, és különböző megvilágításban teljesen máshogy néz ki. Ha hozzáad egy dimenziót, mozgást és eltolódást kölcsönöz a hajnak, és megakadályozza, hogy olyan lapos legyen.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Mindig azt javaslom, hogy professzionális termékeket használjon a haj színének, élénkségének és állapotának fenntartásához. Színezett haj esetén mindig szulfátmentes termékeket használjon. Nagyon szeretem a Joico vörös sampont és balzsamot. Ez egy pigmentált sampon, amely színt ad vissza a hajnak, hogy segítsen megőrizni a színt a találkozók között.

Ezenkívül alacsony hőt szeretne használni lapos vasaláskor vagy hajgöndörítéskor.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Nem ajánlom a pirosat azoknak, akik alacsony karbantartást akarnak, vagy ha sok időt töltenek kint a napon vagy a vízben. A piros sok karbantartást igényel, és ha nem megfelelően karbantartják, nagyon gyorsan elhalványulhat.

Ajánlom ezt a színt azoknak, akiknek közepes vagy durva textúrájú hajuk van, és akik hat -nyolc hetente frissíthetik hajszínüket. Mindenkinek jó, akinek világos és közepes bőre van, semleges bőrtónusokkal, hogy melegebb legyen.

Többdimenziós vörös fénypontok

Többdimenziós vörös frizuraInstagram @hairbykreeeesta

Q&A stílus alkotója, Krista Skaggs

Fodrász / Színező @ A Pitypang Szalon & Fodrászat itt: Clovis, CA

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy többdimenziós vörös. Imádom, ahogy a különböző hangok dicsérik a vágását, hogy tökéletesen kócos és megélt megjelenést hozzanak létre, de még mindig frissnek és gazdagnak tűnik a hozzáadott melegséggel.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ennek a megjelenésnek a létrehozásához Joico Lumishine -t használtam. Az alaptól a középső tengelyig 5nwb és 5nc egyenlő részeket használtam. Az elővilágított szakaszokon 6nc-t szőttem a középső tengelytől a végéig, ügyelve arra, hogy néhány előre megvilágított területet ne hagyjon ki.

Befejeztem egy mázzal a tálnál, Lumishine Demi Permanent 7nwb folyadékkal. Karbantartás céljából szulfátmentes sampont javaslok a fakulás megelőzésére.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Amikor meleget alkalmazok, mindig óvatosan figyelek a bőr tónusában és a szem tónusában. Ha a bőrtónus és a szemszín egyaránt meleg, akkor nem javaslom ezt a megjelenést, nehogy túl meleg legyen.

Ebben az esetben vendégemnek melegsége volt a bőrtónusában és a gyönyörű zöld szemében. A vörös tónusok dicsérik a szeme zöldjét, így kiemelkednek. Imádtam neki a végeredményt.

Vörös fénypontok sötét fekete hajban

Divatos Red Balayage frizuraInstagram @sarahzstylz

Q&A stílus alkotója, Sarah Cabral

Stylist / Independent Booth Renter @ Mg Salon in Medway, MA

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez a vörös balayage laza hullámokkal a mai legforróbb haj trend! A legjobban szeretem ezt a fekete hajra élt vörös fényt, hogy lehetővé teszi, hogy divatos és divatos frizurát készítsen, alacsony karbantartási karbantartással.

Az árnyékos gyökér törli az összes durva kinövésű vonalat, amelyet hagyományos fóliafényekkel használna.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ahhoz, hogy ezt a megjelenést kapjam, először a Goldwell Topchic 5N és 4B színt használtam 10 térfogatos fejlesztővel az alapszínhez, és felolvasztottam. Ezután oligo agyagvilágítóval balayáltam. A végső piros tónushoz Goldwell Colorance 5RB -t használtam.

A stílus kialakításához először használjon hővédőt, majd könnyű hajlakkot és 1 hüvelykes hajsütővasat. Végül óvatosan ecsetelje ki a fürtöket az ujjaival.

A vörösek gyorsan elhalványulnak, ezért ügyeljen arra, hogy professzionális színvédő sampont és balzsamot használjon. Színezett sampon és balzsam is használható, hogy a szín tovább tartson.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

A fekete haj vörös színnel ideális, függetlenül attól, hogy világos bőrtónusú vagy olajbogyó, kék szeme vagy barna. Ha vörös hajfestési ötleteket keres egy új, divatos megjelenéshez, ez a vörös balayage az Ön számára!

Hűvös piros fénypontok a zsinórban

Cool Girl Red frizuraInstagram @joeyhair_nyc

Q&A stílus alkotója, Joey Gomes

Fodrász New Yorkban, NY

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Az ihletem minden nagyon klassz lánytól származik, akik hűvös és divatos megjelenést szeretnének. A természetes szín megtartása az alapban egyensúlyt teremt az általános megjelenésében!

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Először is javaslom a kiváló minőségű fehérítőt (nem a hidrogén-peroxidot, mint a fóliázásnál vagy a fagynál), hogy egyenletes eredményt kapjunk. Nem kell hagynia, hogy a haja túl szőke legyen, mert a festék vörös lesz. A festékhez válasszon egy nagyon élénkvörös 6.66 -os vonalat és vörös erősítőt, hogy nagyon élénkvörös legyen a balayage!

A piros kiemelések példájának fenntartása érdekében az ügyfélnek havonta egyszer vissza kell térnie, hogy megismételje a festéket. A találkozók között mindig otthoni kezeléseket javaslok, hogy a haj egészséges maradjon.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Azoknak ajánlom ezt a megjelenést, akik nagyon jó divatérzékkel rendelkeznek, mert ez egy rocksztár. Mivel megtartottuk a természetes alapszínt, ez a megjelenés jól működik a legtöbb bőrszín esetében.

Tüzes fényes vörös fénypontok

Bayalombre Fiery Red frizuraInstagram @jenifer_the_colorist

Q&Egy stílusteremtővel, Jenifer Pessinával

Fodrász / hajszín szakember @ fóliás rohadt szalon Jacksonville -ben, FL

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy bayalombre technika. A haja hónapokkal ezelőtt megvilágosodott, ami lehetővé teszi számunkra, hogy minden látogatáskor más -más megjelenést hozzunk létre. Szeretem a színosztást a meleg barnától a tűzpirosig.

Konzervatív munkája van, de gondtalan életmódja, ezért úgy érzem, hogy a haja színe valóban tükrözi azt, aki ő és milyen az élete.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

A szulfátmentes samponok és balzsamok kötelezőek, ha merész színeket viselünk! A napi samponozás nem nem. Ajánlom a Redken Color Magnetics sampont és balzsamot, valamint a Pillow Proof száraz sampont.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Őszintén úgy érzem, hogy minden ügyfél viselhet merész színt. Ha ettől szépnek érzed magad, hajrá! Ez a tűzpiros a legjobb a melegebb bőrszínre és a sötétebb szemekre. Ha szebb bőröd és világosabb szemed van, szeretem a hűvösebb, ibolyásabb tónusokat.

Arany világosbarna haj eperpiros kiemeléssel

Arany & amp; Strawberry Accents frizuraInstagram @sebastiancolorist

Q&A stílus alkotójával, Sebastian Langman-Kirtley-vel

Tulajdonos/mester Colorist @ The Keep szalon Falmouthban, MA

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez a megjelenés egyszerre élénk és lágy, magas fényű rézbázissal, eper és arany díszítéssel.

Szeretem, hogy a haj rengeteg kontrasztot tartalmaz, mégis játszik a réz tónusos családban, megőrizve a megjelenést. Szeretem a kiemelések elhelyezését is. A kevesebb több a balalyage -val!

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ha világosbarna hajat szeretne létrehozni vörös színnel, javaslom a L’oreal Platinium Plus paszta világosító használatát 20 térfogattal, majd a Dia Light fényességet (savas alapú demi), tiszta arany színben.

A piros alapok kiemelésekor fontos, hogy ne „emelje túl” a kiemeléseket. Melegséget szeretne hagyni az alapszín kiegészítésére.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

A Balayage mindenkinek nagyszerű. Alacsony karbantartási igényű, és teljesen személyre szabható az ügyfél hajvágásához, textúrájához és arcformájához.

Általában a barna hajú rézvörös és szőke kiemelések a meleg elefántcsont bőrűeknél és a szeplőknél is a legjobbak. A mahagóni, a gesztenyebarna és az ibolyaszínű vörösek kiváló alternatívája a réznek azok számára, akik hűvös bőrszínűek.

Őszi vörös fénypontok a szőke hajban

Őszi olvadék frizuraInstagram @hairbykatelyn_greer

Q&A stílus alkotója, Katelyn Greer

Fodrász @ Amber Rene Szalon, Sandy, UT

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy őszi olvadék. Kedvenc dolgom ezekben a szőke haj vörös fényeiben, hogy mennyire dimenziós. Annyi különböző hangszíne van, hogy mélységet adjon neki, és gazdaggá tegye.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Határozottan ajánlom a színbiztos sampont és balzsamot. Kevin Murphy Angel Wash -t használtunk. Az Angel Wash mennyiséget ad a finomabb hajnak, és nedvességet ad anélkül, hogy lenehezítené.

A hővédelem olyan fontos a vörös szőke, szőke haj esetében is. Kenra Blow Dry Spray -t használtunk, ami a kedvencem! Védi a hajat a hőtől és hihetetlen fényt ad.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

A színek megolvadnak vagy a maszatos gyökerek valóban jól működnek minden hajtípushoz. Szeretem ezt a megjelenést, hogy mennyire alacsony a karbantartása. A találkozók között egy kicsit hosszabb ideig is elmehet, mert nincsenek sorok, és ahogy kinő, összeolvad.

A vörösek sok bőrszínnel jól kombinálhatók. Ezzel a vörös rézolvadékkal a világos bőr valóban feldobja.

Dimenziós vörös fénypontok

Dimenziós vörös haj frizuraInstagram @alejandrajimsalon

Q&Egy stílusteremtő, Alejandra Jim

Minősített hajszínező / tulajdonos @ Eternity Szépségszalon & Ellátás itt: Pembroke Pines, FL

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy dimenziós vörös balayage a kedvenc hajtermékemmel, az Olaplex -el. Napfényben ez a dimenziós megjelenés élénk színű, de éjszaka klasszikus és elegáns marad.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ennek a megjelenésnek a fenntartásához ajánlom a Fire Opal Cooper + Ruby Red színű Gem Lites mosó sampont 10 percig, és balzsamot kéthetente. Ezeket a lágy hullámokat egy 1/4 hüvelykes Hot Tools vasalóval is létrehozhatja 375 fokon, a Moroccanoil Heat Protection alkalmazása után. Befejezés Moroccanoil hajlakkal közepes tartásban.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a hajszín tökéletes a meleg bőrre vagy az aranyszínű tónusú bőrre.

Sötét csokoládé cseresznye olvadék

Sötét csokoládé cseresznye olvadékInstagram @stylingpretty

Az étcsokoládé cseresznye olvadék hihetetlen ragyogást kölcsönöz a fekete hajnak és szórakoztató színt kölcsönöz. Lauren Hassinger, Pennsylvania stylistja sötétebb természetes barna színekhez ajánlja. „Alacsonyabb karbantartási igényű, ha az árnyék hasonló a természetes alaphoz”-magyarázza.

A vörös tónusok, mint a sötét cseresznye, gyorsan elhalványulhatnak, ezért Hassinger a Lakme Teknia Ultra Red sampont javasolja. „Ha hozzáadja otthoni hajápolási rendszeréhez, a fekete, piros szín kiemeli a vadonatúj megjelenést a szalonok között.”

Vörös fénypontok barna hajban

Dimenziós Red Balayage frizuraInstagram @estefany_bouche

Q&Egy stílusteremtő, Estefany Bouché

Hair Artist @ Studio 209 El Paso, TX

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy dimenziós balayage. Imádom, hogy a vörös fénypontok elegyednek, és a barna miatt a vörös olyan fényes.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ennek a megjelenésnek a létrehozásához a Syncro Lift -et használtam Paul Mitchelltől, Paul Mitchell a 3. színfokozatot a barna és a Paul Mitchell XG 5. szintet a vörös színt, valamint egy PM Shine -t, hogy a szín tovább tartson, és ragyogó megjelenést kölcsönözzön.

Ennek a megjelenésnek a fenntartásához ajánlom az Awapuhi Gingert. Védi a színt a fakulástól, és hozzáadja a hajhoz szükséges fehérjét.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ezt a megjelenést minden hajszerkezethez és bármilyen bőrszínhez ajánlom. Nem ajánlom ezt senkinek, akinek munkája érdekében meg kell őriznie a haj természetes árnyalatait.

Sötét szilva vörös fénypontok

Dimenziós sötét szilva vörös frizuraInstagram @dezaraefortrue

Q&Egy stílusteremtővel, Dezarae Isaacsonnal

Szín & Vágásszakember @ True Aveda Életmódszalon Las Vegasban, NV

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy dimenziós vörös. Ez egy sötétebb szilva vörös, amely halványabb élénkpirosra fakult a végein. A kedvencem ebben a színben az, hogy méretes. Ehhez a megjelenéshez bizonyos elválasztásokat és két különböző képletet használtam. Nem győzheti le az Aveda ragyogását!

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ezt a megjelenést Aveda Demi tartós hajfestékkel hoztam létre, amely 99% -ban természetes eredetű. A megjelenés fenntartásához az Aveda Color Conserve sampont és balzsamot ajánlom.

A formázáshoz az Aveda Color Conserve Daily Hair Protect -t használtam, hogy megvédje a hőtől, ragyogást és nedvességet adjon, mindezt a szín tartós tartása mellett. A stílus megtartásához Aveda Confixor folyékony gélt is használtam. Göndörítés után az új Aveda Texture Tonikot használtam a textúra hozzáadására és a ragyogás növelésére.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés tökéletes azoknak az ügyfeleknek, akik forgalmas életmóddal rendelkeznek, és nagyon alacsony karbantartást igényelnek. Szőke balayage -vel érkezett, amit én körülbelül öt hónapja csináltam, és drasztikus változást akart, az állandó hajfestés elkötelezettsége nélkül. Így fokozatosan elhalványul, és amikor készen áll valami újra, könnyű lesz váltani!

Ez a fajta vörös leginkább barnás bőrrel néz ki. Ha a vendégnek világosabb bőre van, egy kis rezet adnék a képlethez.

Vörös lila fénypontok

Red Violet Highlights frizuraInstagram @kameestyle

Q&A stílus alkotója, Kamee Kwak

Haj- és divatstílus @ Kamee Style itt: Montgomery, AL

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Az alap sötétvörös/barna hajszín, vörös ibolya kiemeléssel. Szeretem, ahogy a kiemelések dimenziót hoznak létre és megmutatják a hajvágás textúráját.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Mindig javasoljon egy színbiztos sampont és balzsamot, mint például az Unite 7 Seconds, hogy segítsen megőrizni a színét. A vörös haj hajlamos a halványodásra, de ha sampont és balzsamot használ, amely parabén- és szulfátmentes, akkor tovább tart..

A stílushoz az Unite Smooth and Shine programmal kezdtem, és a tengely közepétől a végéig alkalmaztam. Ezután permeteztem az Unite folyékony port a gyökereire, és egy nagy kerek kefével szárítottam meg a hajat. Miután a haj teljesen megszáradt, 1 hüvelykes hordós hajsütővasat használtam a tengerparti hullámok létrehozásához. Mindegyik fürtöt Unite Texturiza -val szórtam, és haját megkevertem. Az Unite Go 365 hajlakkal végeztünk.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

A vörös ibolya hajszín tökéletes azok számára, akik világos és közepes bőrtónusúak, rózsaszín árnyalatokkal. Azt javaslom, hogy forduljon stylisthoz, aki segít megőrizni a hajszínét. Hat -nyolc hetente frissíteni kell. A finom sötétvörös fénypontok minden hajtípushoz és textúrához használhatók, de a legjobban a természetesen göndör hajra szeretem.

Csokoládébarna haj vörös kiemeléssel

Gazdag vörös Balayage frizuraInstagram @blushedbymarissa

Q&A stílus alkotója, Marissa Cazares

Balayage Specialist @ Blush Bishop Arts Salonban, Dallas, TX

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy vörös balayage, más néven barna haj, vörös kiemeléssel. Kedvenc dologom a balayage -ben az, hogy nagyon dimenziós, és az igazi színek akkor jönnek ki, ha a hajat integetik. Nagyszerűen néz ki egyenesen is!

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Azt javaslom, hogy soha ne mosson hajat. Ha mossa a haját, azt javaslom, hogy használjon szulfátmentes sampont, valamint színezett sampont a vörösök számára. Joicónak vannak remekei!

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

A barna, vörös kiemeléssel nagyobb karbantartást igényel, ezért nem ajánlom annak, akinek nincs ideje hat -nyolc hetente bejönni a fodrászatba, hogy frissítse a színt. Ez egy nagyszerű szín bármilyen hajtípushoz/vastagsághoz. Én személy szerint úgy gondolom, hogy minden bőrtónus viselheti ezeket a tónusokat, kivéve azokat, akiknek vörös orcájuk vagy rosaceájuk van, mert ez fokozottabb bőrpírt okozhat.

Sangria vörös fénypontok a fekete hajra

Vörös Sangria Balayage frizuraInstagram @emilycolorshair

Q&Egy stílusteremtő, Emily Bethlehem

Fodrász / Colorist @ Ékezetek tetőtől talpig Betlehemben, PA

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy piros sangria balayage! Ez a mélyen gyökerező vörös a tökéletes szín az őszre. Mindenki a balayage trendre ugrik, de egy piros hang hozzáadása egy kicsit más!

A vörösek annyira szórakoztatóak és merészek, és szeretem, hogy különböző fényviszonyok között különböző hangokat tudnak felvenni.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ennek a megjelenésnek a létrehozásához először a Framesi Eclectic 2NE +basic segítségével színeztem újratelepülését. Ez ammóniamentes szín, és lassan elhalványul, de elősegíti a szürkék keverését. Elölről kezdve hátrafésültem a szögletes balayage szakaszokat és felvittem a világosítót. A világosítót nehezebben tartottuk a hajvégeken, és szétterítettük a tetejére, hogy lágyabb, kinőtt megjelenést kapjunk.

Tiszta, száraz hajra minden világosított darabra Framesi Eclectic 5ME + 7RE + extra -t kentem. Mosás után szerettem a színt, de extra színt akartam, ezért hozzáadtam egy mázsa RED Matrix Color Lacquer törölközőszárított hajhoz. Ezután laza hullámokat formáztunk 1 hüvelykes hajsütővassal.

Az ilyen típusú szín fenntartásához szulfátmentes sampont és balzsamot javaslok. A hajszín befektetés, és valóban minőségi mosószereket kell használnia, hogy ne mossa le a színt a lefolyóba! Szeretem a Framesi Color Lover sampont és balzsamot, valamint a Davines Alchemic Red sampont és balzsamot. Ezenkívül, ha ritkábban és hűvös vízzel mos, a szín még tovább tart.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

A vörös hajszín sokoldalú. Szinte bármilyen bőrszínnel működhet. A sötét alap segít abban, hogy a vörös drámaibb legyen.

Ezt divatszínnek tartom, ami azt jelenti, hogy egy kicsit több munka lesz fenntartani. Tervezze meg, hogy visszatér a szalonba, hogy körülbelül négy -hat hét múlva mázzal frissítse a vörös színt.

Mély bíborvörös fénypontok

Mélyvörös Balayage frizuraInstagram hairbyrachelmae

Q&Rachel Menchken stílusteremtővel

Designer @ Hair To Dye For Easton, PA

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy gazdag piros balayage. Imádom a sötétebb alap dimenzióját és a fényesség pattogását.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Az ügyfeleimet mindig színbiztos samponnal küldöm haza, különben nem tudom garantálni, hogy a szín nem fakul. Szeretem az Arrojo Color Care sampont és a Pureology Hydrate sampont. Javaslom, hogy hat -nyolc hetente jöjjön be a szalonba, hogy máz vagy festék frissítse a pirosat. Így gazdag és fényes marad.

A Balayage egy fantasztikus technika, mert ahogy nő a haj, nem kapsz kemény vonalat, hanem inkább lágyabbat nősz ki. Miután hozzáértem a szürke színéhez, a világosabb darabokat kézzel festettem Wella Free Lights, majd Goldwell Colorance színnel. Néhány különböző színvonallal dolgoztam, és Goldwell vörösei összehasonlíthatatlanok.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Őszintén hiszem, hogy bármilyen bőrszín vörösre húzódhat. Nagyon szép bőröm van, és évekig volt! A képen látható ügyfelem gyönyörű olajbogyóval rendelkezik, amely olyan jól kiegészítette a haját. Szeretem, hogy ez a szín élénk és szórakoztató, de még mindig nem az arcodon belüli fantáziaszín. Függetlenül attól, hogy irodában vagy művészeti galériában dolgozik, azt hiszem, bárki képes rá!

Méretes mélyvörös hajbalayer

Méretes Deep Red Balayage frizuraInstagram @hopehairlove

Q&A stílus alkotója, Hope Toyra

Fodrász @ Bliss Salon & Gyógyfürdő itt: Lafayette, IN

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez a megjelenés egy dimenziós vörös balayage nagy, puha fürtökkel. Ezek organikusan kézzel festett fénypontok, mélyen vörössel a talpától a végéig. A kiemelések meghatározzák a piros alapját, lehetővé téve, hogy egyes helyeken világosabb, máshol sötétebb legyen, hogy dimenziós, színolvadó, szemet gyönyörködtető őszi színt hozzon létre!

A kedvencem ebben a színben a balayage -effektus. Mozgást és popot ad hozzá minden színhez vagy stílushoz!

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ennek a megjelenésnek a létrehozásához 1,5 hüvelykes hordós vasalót ajánlok AGHair kócos textúrás spray-vel a térfogathoz, AGHair argánolajat a ragyogáshoz és hidratáláshoz, valamint a Pravana Super Shape hajlakkot, hogy tartós legyen.!

A szín fenntartásához a GemLites Colorwash Ruby -t javaslom, hogy a vörös szín élénk maradjon a szalonok közötti találkozók között. Ezenkívül minden Aquage sampont és balzsamot szeretek, mert mindegyik színbiztos.

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

A vörös hajszínben az a szép, hogy sokféle árnyalat létezik, így sok bőrszínen gyönyörű! Az őszibarackos fakó bőrtől a melegebb, sötétebb árnyalatokig a vörös mindegyikre használható.

Világosabb bőrre narancssárga-vörös, gazdag rézvörös vagy sötét gesztenyebarna árnyalatokat javasolnék. A mélyebb bőrszín érdekében próbálkozzon bogyós vagy boros vörös árnyalatokkal.

A vörös szórakoztató hajszín, de ahhoz, hogy kijelentést tegyen, lépést kell tartania a karbantartással. A piros nem az a szín, amit ajánlanék azoknak, akik évente csak egyszer vagy kétszer keresnek időpontot szalonra. A piros szín folyamatos frissítését igényli!

Őszi Chic

Őszi elegáns frizuraInstagram @hair.by.carlie.lynch

Q&A stílus alkotója, Carlie Lynch

Fodrász @ Salon Thairapy itt: Niagara Falls, ON

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ezt a sötétbarna hajat vörös kiemeléssel úgy jellemezném, mint egy elegáns módot, amellyel a frizurába beleeshet az ősz és a pofátlanság. Van egy színpompám, de még mindig szuper profi és hordható!

A kedvencem ebben a megjelenésben az, hogy a sötét természetes szín hogyan változik a vörösbe.

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Ennek a megjelenésnek a megőrzése érdekében mindenképpen javaslok egy színbiztos sampont, egy mély kondicionálót, hogy a végei erősek maradjanak, és talán még egy vörös színezett sampont vagy balzsamot is, hogy a vége friss legyen.!

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Ajánlom ezt a stílust azoknak, akik merész megjelenést szeretnének, amelyek még alkalmilag is viselhetők. Ez a legjobb a sötétebb bőrszínhez, hogy az ügyfél ne tűnjön túlságosan kimosottnak, és valaki, aki jó kapcsolatot tud fenntartani stylistjával, így a vágás és a szín is jó formában marad!

Vegyes karamell és vörös fénypontok

Vegyes vörös karamell Balayage frizuraInstagram @szalonka.hu

Q&A stílus alkotója, Shelby Kay Shankula

Engedélyezett kozmetológus / stylist @ La Bella Hendersonville, Hendersonville, TN

Hogyan írná le ezt a megjelenést, és mi a kedvenc benne?

Ez egy kevert vörös karamell balayage, és ez a kedvenc keverékem az őszi szezonban. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy mást adjunk hozzá anélkül, hogy teljesen elköteleznénk magunkat egy teljesen új megjelenés mellett. Könnyen átmegy a karácsonyi időszakba is!

Milyen termékeket javasol ennek a megjelenésnek a kialakításához és fenntartásához?

Eredeti Mineral Project Sukuroi -t használtunk, ami egy lövési balzsam. Ez a törülközővel szárított hajra vonatkozik, hogy formázás előtt sima és állagú legyen. Szárított hajra is alkalmazható befejező termékként. Szeretjük!

A fürtök létrehozásához 1 1/4 hüvelykes hajsütővasat használtunk. Futtassa az ujjait a fürtökbe, és végezzen tengeri sós permetezéssel, hogy hozzáadjon némi textúrát és tartson, miközben laza, tengerparti megjelenést kölcsönöz.

Ügyfeleim többsége latin vagy ázsiai, így ha olíva bőrszínű vagy sötétebb arcbőrű, ezek a melegebb keverékek valóban kiegészítik a jellegzetességeket és dimenziót adnak a természetesen sötét hajnak, vörös színnel, anélkül, hogy töredezni kellene.

Ne mosson hajat minden nap, és a hűvösebb víz kulcsfontosságú a vörös hajszínnél!

Milyen típusú ügyfélnek ajánlaná ezt a megjelenést?

Minden ügyfél más, de ez a vörös kiemelt haj nagyszerű mindazok számára, akik szeretnék megváltoztatni, miközben keverednek és finomak.