A haj stílusának kiválasztása nem mindig könnyű, különösen azért, mert sok olyan termék létezik, amelyek közül választhat. Ha nem biztos abban, hogy milyen rövidet szeretne, vagy milyen formázási lehetőségei vannak, akkor csak ellenőriznie kell a haj megjelenését. Milyen rövid? Vannak rétegei? Elég hosszú ahhoz, hogy fel tudja csavarni? Ezek mind olyan kérdések, amelyeket meg kell válaszolnia, ha biztos akar lenni abban, hogy jól döntött. A nagyszerű dolog göndör haj az a tény, hogy saját elméje van. Tehát, bár lehet, hogy bizonyos stílusban szeretné formázni, van esély arra, hogy nem sikerül teljesen. A legjobb dolog, amit tehetsz, ha van rövid haj hogy megbizonyosodjon arról, hogy hagyja elvadulni. Ha megszelídítenie kell, válassza a hajvágás így könnyebben irányíthatja a fürtjeit. Válassz!

Rendetlen fürtök

Ami a fürtöket illeti, minden arról szól, hogy milyen rendetlenné teheti őket. A nagyszerű dolog ebben a megjelenésben az a tény, hogy mindig dögös és gyönyörű lesz. Ezenkívül más leszel, mint mások.

Rövid stílusok göndör hajra

Forrás

Egyszerű Bob

Természetesen, ha megnézzük ezt a frizurát, akkor nem egy egyszerű bobnak tekintjük, hanem inkább egy bobnak, amely vastag és gyönyörű frufru. Ha készen áll a nagyszerű megjelenésre, akkor válassza ezt a bobot, és hagyja, hogy a fürtjei vadul menjenek!

Rövid göndör haj

Forrás

Őrült fürtök

Ha azt szeretné, hogy a fürtjei valóban elvaduljanak, győződjön meg arról, hogy olyan hajvágást végez, amely lehetővé teszi számukra, hogy ezt meg is tegyék. Ha csak úgy alakítja a fürtjeit, hogy feszesebbek legyenek és legyen egy kis hangerő, akkor a megjelenése gyönyörű lesz!

Rövid stílusok göndör hajra

Forrás

Aszimmetrikus Bob

Annak ellenére, hogy csak hátulról láthatja a haj megjelenését, azt is láthatja, hogy elölről a hajszálak kissé hosszabbak. Tehát egy gyönyörű és aszimmetrikus bobról van szó, amely szintén göndör!

Aranyos rövid göndör frizurák 2014

Forrás

Afro Look

Nem kell igazán sötét bőrűnek lennie ahhoz, hogy afro megjelenést kapjon. Ez azt jelenti, hogy a haját a lehető legszorosabban feltekerheti, majd egy kicsit fésülheti. Voálá! Ez a legegyszerűbb módja az afro megjelenésnek!

Rövid göndör afroamerikai hajvágás

Forrás

Curls All Over

Láthatja, hogy ezeket a fürtöket nyilvánvalóan ugyanabba az irányba tervezték. Végül is ez a megjelenés, amelyet általában akkor választ, amikor részt vesz egy eseményen. Minél feszesebb a fürt, annál vastagabb a frufru!

Rövid sötét göndör frizurák

Forrás

Rövid fürtök

Ezek igazán rövid fürtök, amelyeket általában fiús nőknél lát. Ha nem az a típus vagy, aki aranyos és nőies megjelenést élvez, akkor ez segít abban, hogy szabaddá tegye a másik lázadó oldalát!

Elegáns rövid göndör frizurák

Forrás

Nagyon laza fürtök

Ha megnézi ezt a frizurát, az első dolog, amit lát, az a tény, hogy ez egy nagyon egyszerű frizura. Ha általában göndör haja van, akkor csak aludjon, és másnap ezzel a frizurával ébredjen fel!

Celebrity Short Curly Frizurák

Forrás

Töltött fürtök

Ha jelenleg bob fodrászod van, akkor a hajad hegyei biztosan tele vannak. Tehát, ha meg akarja győződni arról, hogy a fürtjei ugyanúgy fognak kinézni, mint a képen, akkor mindössze annyit kell tennie, hogy stílusos.

Rövid barna göndör frizura

Forrás

Rövid haj

A nagyszerű dolog ebben a hajvágásban az, hogy korától függetlenül népszerű. Nagy volumene és a laza fürtök miatt mindig remekül fog kinézni. Csak válassza a rövidebb fürtöket, és hagyja őket!

Meg Ryan rövid göndör frizura

Forrás

Szőke Bob

Függetlenül attól, hogy milyen hosszú a haja, mindig a gyönyörű bob mellett dönt. Ez a hajvágás még a göndör hajú emberek számára is nagyszerű, mert segít nekik egy kicsit megszelídíteni a fürtjeiket, és több mint fantasztikus megjelenést kapnak.

Rövid göndör Bob frizura

Forrás

Népszerű Bob

Ki ne emlékezne Carrie Bradshaw buja fürtjeire? Ez egy másik stílus, amely soha nem megy ki a divatból. Valójában, ha olyan hajvágást szeretne, amely lehetővé teszi, hogy sok hangerőt élvezzen, akkor ez a helyes lépés!

Carrie Bradshaw rövid göndör frizura

Forrás

Göndör Pixie

Annak ellenére, hogy talán még nem látta ezt a frizurát, rendkívül szép. Pompás, vastag frufru és fürtjeid vannak, amelyek nagy volumenűek a fantasztikus hajkészlethez. Légy más ezzel a megjelenéssel!

Rendetlen göndör rövid frizurák

Forrás

Sötét fürtök

Ha már küzdött rendkívül göndör haj hosszú évek óta talán itt az ideje változtatni a kinézetén. Ezt a fantasztikus bobot kell választania, amely lehetővé teszi, hogy egy kicsit szabadabban érezze magát, és remekül nézzen ki!

Göndör rövid haj trendek 2014

Forrás

Vintage haj

Most ez a típus hajvágás hogy mindenféleképpen tud stílusozni, és mégis vintage és másnak tűnik. Csak emlékeznie kell arra, hogy engedje fürtök időnként saját gondolataik vannak, és csak élvezik őket!

Rövid frizurák

Forrás