Ezek a menő hajvágások a tizenévesek számára a legforróbb trendek és a legnépszerűbb vágások, amelyeket szintén könnyű formázni. Ezek a termények, tüskék, pompa fakulnak, rojtos hajvágás és friss új megjelenés.

Ha még nem ismeri a hajformázást, itt van néhány tipp. Először is, a haj típusának megfelelő termék megkönnyíti az egész folyamatot. A Pomade -t szárazra vagy majdnem szárazra kell felhordani. Ha reggel zuhanyozik, törölje szárazra a haját, és vigye fel a terméket a nedves-száraz tincsekre. A túl sok nedvesség gyengíti a formulát. Száraz hajra történő felhordáskor használjon kevesebb pomádét, mert egyáltalán nincs hígítva. Most a kinézetről.

1. A termés elhalványul

A terméshalványítás az egyik legnépszerűbb rövid hajvágás jelenleg. Ez a merész megjelenés kiváló választás azoknak a tizenéves fiúknak, akiknek nincs szükségük konzervatív frizurára. Próbálja ki a vastag tompa peremet, a rendetlen formázást vagy a borotvált vonalú hajmintákat, hogy egyedi megjelenést hozzon létre.

A növények a textúráról szólnak, mind a vágásban, mind a stílusban. Használjon pomádét néhány agyaggal az egyenes haj textúrájának létrehozásához. A hullámos vagy göndör hajú fiúk számára ez a vágás a legtöbbet hozza ki a természetes textúrából.

Mātū Borbély Vállalat Levi fodrásza Mātū Borbély Vállalat

2. Tüskés haj

Egy másik, texturált megjelenés a tüskés haj. Ez mindig hízelgő és népszerű megjelenés volt a fiúk és férfiak körében, de különösen alkalmas a köztük lévő tizenéves korban.

Ennek a megjelenésnek a kulcsa az erős tartás, láthatatlan kivitelben. Próbálja ki az Ax Messy Look Flexible Hair Paste -t ​​vagy a Johnny B Mode Styling Gel -t olcsó gyógyszertári termékekhez, amelyek jól működnek, valamint a szalonváltozatokat.

A hajvágás határozza meg a tüskék megjelenését. Az első pillantás közepén hosszabb szőr van, egy csipetnyi sólyomra. A második megjelenés egyenes a tetején, és rendezetlen, lapos felső. Az utolsó megjelenés vastag hajat tartalmaz, kissé hullámos, vastag tüskékkel. Minden arról szól, hogy minden frizurát sajátjává tegyen.

Tom Baxter haj Mario Escajeda Javi Torrente Garcia

3. Pompadour elhalványul

A pompa fakulás soha nem megy ki a divatból, mert jól néz ki és könnyen formázható. Ez egy sokoldalú hajvágás is, amelyet rövid vagy hosszabb ideig, vagy magas, közepes vagy alacsony fakulással lehet viselni. A stílus lehet klasszikus, modern vagy akár rendetlen. Ez a megjelenés minden napra és hivatalos eseményekre is alkalmas.

Ollós & Csont Ollós & Csont Charlie Böll fodrász

4. Fringe hajvágás

Egy másik tendencia, amely a termés elhalványulásából derült ki, a hosszabb frufru. Ezek a hosszú termények még textúrájúak, de rojtok vannak, amelyek előre vagy egyik oldalra hordhatók. Ez egy nagyszerű lehetőség vastag hajra, valamint olyan srácokra, akik a közepes hosszúságú frizurákat részesítik előnyben.

Ezek a frufru hajvágások kivághatók és formázhatók preppy, éles vagy valahol a kettő között.

Tommy földrajz Mātū Borbély Vállalat Anthony Giannotti

5. Új frizurák

Jó szórakozást a hajhoz, amíg megúszhatja! Íme néhány élesebb hajvágás és stílus, amelyek a stílus és a függetlenség érzését mutatják. Ezeket a megjelenéseket szokatlan módon vágják és formálják, amelyek jól néznek ki.

Próbáljon ki egy egyedi termést, tüskés hajjal hátul, szögletes peremmel a homlokán. Vedd még tovább ezt a pillantást az alulvágott fakulással és az egyik oldalra söpört közepes hajjal. Az egyedi megjelenés létrehozásának másik módja az, hogy a rendetlen stílust és a tiszta nyakú elvékonyodást szembeállítjuk. A megjelenés frissítésének másik módja a hajszín.

Iisakki Nummi Johnvir Johnny Snips

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.