Boksfletter for barn er kjent for de firkantede flettene som gjør dem til den søteste beskyttelsesstilen for babyjentens naturlige hår. Disse komfortable og vakre flettene er laget for å holde på fuktigheten i den lille manen din for å forhindre at den tørker, samt fremme sunn hårvekst.

Du kan aldri gå galt med disse virkelig søte barnebokseflettene, ettersom det er utallige varianter av denne stilen for å smigre barnets personlighet og hverdagslige OOTD -er! Så lenge flettene og hodebunnen blir vasket og fuktet godt, kan disse bitene vare opptil 3 måneder.

I tillegg trenger du ikke bruke for mye tid på å style hår fordi det er veldig enkelt og fleksibelt å designe! Lek med den lille jentas hår med morsomt tilbehør og utforsk forskjellige måter å style disse flettene på. Du har lykke til, ettersom dette oppdaterte galleriet med fasjonable boksflettinger for barn ble laget for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det!

Kule små esker

Små boks fletterInstagram @_k3_k3_

En sjarmerende match for barnas folder er fargerike perler som definitivt gir mye moro til enhver stil. Nivåer opp spillet og prøv noe funky!

Boksfletter for kort hår med en bolle

Box Braids for Short HairInstagram @quita_j

Denne flettet hestehale med en liten bolle på toppen er en super søt wash-n-go frisyre for en liten engel.

Boksflett for skulderlengdehår

Boksflett for skulderlengdehårInstagram @cest_chic_hair

Leter du etter en måte å legge til litt moro på engelens flettede stykker? Dette utseendet er en klar hode-vender med lyse perler og søte ringletter dannet mot spissen.

Barnevennlige eskefletter med perler

Boksfletter med perlerInstagram @naturallyyourz_

Kjeder du deg med de vanlige eskeflettene for barn som er rett ned? Prøv dette side-feide mønsteret dekorert med søtt tilbehør, og din lille jente vil sikkert føle at hun kan ta verden.

Medium Bob -fletninger for svarte jenter

Middels Bob -fletterInstagram @braidsbymychael

Legg litt mer moro på hennes folder med et skvett rosa! Pluss en halv opp-halv ned frisyre for å knytte utseendet sammen!

Søte boksfletter for en 3 -åring

Søte eskefletter for en 3 -åringInstagram @aminafricanbraids

Blir din lille prinsesse mer aktiv for hver dag? Hold håret og ansiktet pent med dette kjærlige utseendet. Hennes søthet vil ikke bli kompromittert!

Chunky Box Braids for barn rundt 8 år

chunky Box Braids for en 8 år gammelInstagram @avalonscreations

La den lille jentas manke se leken ut med et sunt hår som er veldig enkelt å vedlikeholde selv for unge jenter. Lang boks fletninger lar deg leke med forskjellige fargerike tilbehør som kan gjøre daglig styling super moro!

Big Braids Kids Style med flettet hestehale

Big Braids barnestil med flettet hestehaleInstagram @savannas_protectivestyles

Sp&En med stilskaperen, Savanna Finley

Protective Style Specialist @ SheSlay Beauty Bar i Chicago, IL

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er et morsomt, enkelt utseende som er ideelt for våre aktive jenter. Jeg elsker hvor allsidig denne stilen er. Den kan brukes som et sporty, morsomt utseende med flettene hengende til ponnien – eller de løse flettene kan pakkes inn i en fin bolle for enkel eleganse! Bokseflett for barn skal handle om moro.

Noen råd til noen som vurderer det?

Som de fleste beskyttende stiler er feed-in flettet ponni svært lite vedlikehold. Det krever ikke bruk av tilleggsprodukter – med unntak av olje hvis/når det er nødvendig og minimal kantkontroll. Denne stilen er ideell for en aktiv livsstil eller en begivenhetsrik periode som familie eller sommerferie hvor tilgangen til vanlige salonger eller ritualer kan være begrenset. Denne stilen er ideell for personer med middels til ekstremt tykt, grovt hår. Bruk av silkefolie om natten vil bevare denne stilen.

Heklet fletter + gudinne boks fletter for naturlig hår

Hekleboksfletter for naturlig hårInstagram @baesbossbraids

Sp&En med stilskaperen, Michelle Howard

Lisensiert / Master Cosmetologist @ Bae’s Boss Braids i Vidalia, GA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette er heklede “gudinnenes boksfletter” av FreeTress Hair. Dette er mellomstore enkeltfletter som har en krøll på slutten. De er veldig myke og fleksible. Installasjonen av disse vakre flettene er rask og enkel og kan installeres på hvilken som helst hårtype. Installasjonen kan ta fra 45 minutter til en time.

Først vil du flette/cornrow ditt naturlige hår ned til hodebunnen. For det andre vil du feste heklen til de flettene/cornrows ved hjelp av en heklenål designet spesielt for å installere heklet hår. Det er det du er ferdig med!

Det jeg liker best med disse heklene er at de er allsidige. Du kan bære dem alle ned eller helt opp i en hestehale. Du kan til og med være kreativ og style etter ønske.

Noen råd til noen som vurderer det?

Hekleinstallasjoner varer vanligvis 4-6 uker med riktig installasjon og vedlikehold. Jeg foreslår at du bruker fuktighetskrem på hodebunnen din minst to ganger i uken under hele installasjonen. Dette er for å sikre at ditt naturlige hår ikke tørker ut og forårsaker brudd. Sørg for å dekke til hekler før du går til sengs med et satinhodet/panser for å forhindre krusning. Avdekk om morgenen, stil og gå!

Disse Crochet Goddess Box Braids er flotte for jenter i alle aldre. Flott for de som er aktive i sport og veldig praktisk for de som bare ikke har tid til å gjøre hår om morgenen før jobb eller skole.

Jumbo Box Braids med barnevennlig garn

Jumbo Box Braids med barnevennlig garnInstagram @tatisplace.appleton

Sp&En med stilskaperen, Tatianna Donaldson

Frisør @ Tati’s Place i Appleton, WI

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Disse jumbo -boksflettene er en morsom, stilig, trendy frisyre, og den er rask å sette inn og ta ut.

Noen råd til noen som vurderer det?

Det er super bekymringsfritt etter min mening. Dette er datteren min, og hun svømmer og driver med sport uten problemer. Vi pakker det ikke engang inn før sengetid.

Triangle Braids for School

Triangle Braids for schoolInstagram @naturalhairstylistnc

Sp&En med stilskaperen, Angel B. Williams

Eieren & Stylist @ Earnestly Natural Hair Care i Cary, NC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Jeg har blitt flink til å style dette kreative snurr på en populær beskyttelsesstil. Disse trekantboksflettene er estetisk tiltalende og fremmer selvuttrykk på en polert måte. Mine favorittegenskaper ved denne frisyren er allsidigheten og det faktum at den er ekstremt lite vedlikehold.

Noen råd til noen som vurderer det?

For foreldre som leter etter boksfletter for barn som har lite vedlikehold, bør denne definitivt stå øverst på listen. Denne stilen kan styres med ekstrem letthet. Få en konsultasjon før service for å finne den beste lengden og størrelsen basert på hårets tetthet. Jeg anbefaler klienten min å holde hodebunnen ren ved hjelp av en hodebunnseliksir som Rosemary Mint spray fra Influance Hair Care.