Enten det er det første hårklippet eller et av mange, er disse småbarnshårklippene søte og kule. Mens du fremdeles kan velge antrekkene og hårklippene, kan du ha det gøy med dine favorittfrisyrer. Det kan være de siste korte trendene, lengre klassiske stilene eller noe som passer guttens unike personlighet. Vi har dekket deg for alle slags stiler for fint, krøllete og tykt hår.

I denne alderen kjemper mange små gutter med hårbørsting og vask, men det er greit. Et flott hårklipp vil se like godt ut med sengetøy som det gjør når det er nyvasket. Og hvis badetid og sjampo er en kamp, ​​er det også greit. På samme måte som voksne trenger ikke barna å vaske håret hver dag.

Så, hvor får du tak i disse søte snittene? Det avhenger av ungen. Hvis du er sikker på at barnet ditt kan sitte stille, med eller uten bestikkelser, hjelper de fleste stylister gjerne. For de mange guttene som ikke liker hårklipp, kan imidlertid en barnespesifikk salong med interessante stoler og TV være det beste valget. Et annet alternativ er en frisør, forutsatt at de har det bra med å jobbe med barn. Frisører kan tilby raske hårklipp som er fullført før krøllingen starter. Hvis du er trygg, kan håret også klippes hjemme med riktig saks.

Se disse bildene av 30 småbarnshårklipp for 2-, 3- og 4-årige gutter.

1. Toddler Boy Haircut

Toddler Boy HaircutMātū Barber Company

Denne lengre toppen, kortsidene er en av de mest populære hårklippene rundt fordi den ser bra ut og varer lenge. Det fungerer for barn med fint hår som tar lang tid å vokse, samt tykt hår som vokser raskt. Det fungerer også for alle typer teksturert hår, fra bølgete til krøllete.

2. Short Toddler Boy Haircuts

Hårklipp for små gutterArsenio Cuts

En kort hårklipp holder håret ute av øynene og gir maksimal tid mellom hårklippene. Denne lengre toppklippet kan formes til denne søte fauxhauken, kjemmet over på den ene siden eller stå alene.

3. Toddler Boy Curly Haircuts

Småbarn med krøllete hårklippLuis O. Melendez

Kortsider med lengre hår på toppklipp passer også barn med krøllete hår. Det er en fin måte å beholde litt krøllete tekstur i et kort hårklipp.

4. Toddler Boy Haircuts For Curly Hair

Toddler Boy Haircuts For Curly HairBrayson

Det er imidlertid ikke nødvendig å kutte disse småbarnskrøllene. Målet for lengre krøllete snitt er en flatterende form, spesielt dette avrundede utseendet. Det kan være mulig å klippe krøllete hår hjemme. Bare gjør det krøll for krøll med saks designet for å klippe hår.

5. Langt hår for småbarnsgutter

Langt hår for småbarnsgutterFlitzer portretter

Å vokse langt hår er en trend for gutter og menn akkurat nå. Enten smell eller langt hår gjemt bak øret kan holde håret ute av øynene. Også, hvor søt er en guttebolle.

6. Søte Toddler Boy Haircuts

Søte småbarnshårklippMātū Barber Company

Dette hårklippet med smell er en så søt og klassisk hårklipp for gutter. Det fremhever ansiktstrekkene og spesielt lubne kinn.

7. Småbarnshårklipp for fint hår

Småbarnshårklipp for fint hårDiago-Jace

For fint hår, oppretthold litt dekning ved å henge på litt lengde rundt. Dette kuttet med korte smell vil se søtt ut i flere måneder og måneder.

8. Hårklipp for småbarn for tynt hår

Småbarnshårklipp for tynt hårPetey Rock The Barber

For barn med lyst og/eller fint hår kan det ta år å vokse nok hår til å dekke hodebunnen, enn si trenger en hårklipp. Det første hårklippet er en spennende milepæl. Denne stilen i sidedelen renser bare håret og beholder mesteparten av lengden.

9. Trendy Toddler Boy Haircuts

Trendy hårklipp for småbarnCrihan Corneliu

De samme hårtrendene for menn gjelder for gutter og menn, og i det siste er det hårklippingen. Dette snittet har mange varianter, men har alltid falmede sider, smell og litt tekstur. Her er utseendet stylet, men det er også kult uberørt.

10. Black Toddler Boy Haircuts

Svarte frisyrer for små gutterIsaiah Hernandez

Her er kortsidene, lengre toppklipp for svart hår. Sidene er falmet og toppen er kort og strukturert. La dette snittet vokse ut så mye eller så lite du vil.

11. Black Toddler Boy Haircuts For Curly Hair

Svarte hårklipp for småbarn for krøllete hår - frohawkRødhåret Maxx

En kul måte å bruke middels og lengre krøllete hår for gutter på er denne mohawken med en tinningsfade. Noen ganger kalt frohawk, er det et alternativ til en avrundet afroform.

12. Hårklipp for småbarn for langt krøllete hår

Småbarnshårklipp for langt krøllete hårLeauvey

Her er en annen middels til lang hårklipp for gutter med krøllete. Det er hakelengde overalt med noen korte smell.

13. Little Boy Haircuts

Småbarns hårklipp Hugge!

For gutter med tykt hår forvandler et lagdelt snitt som dette tungt hår til en kald tekstur.

14. Buzz Cuts For Boys

Småbarnshårklipp for småbarnPetey Rock The Barber

Buzz cut with fade er en av de mest populære hårklippene for menn og gutter av alle hårtyper. Med en uskarp fade og skarp linje, er den kort, men så ren.

15. Bølgete hårklipp for småbarnsgutter

Småbarnshårklipp for bølget hårRuger Barber

Hvorfor ja, mange av disse hårklippene for gutter er den klassiske kombinasjonen av lengde på toppen over kortsidene. For bølget hår viser det noe av den vakre teksturen uten å legge til bredde på sidene.

16. Stilige Toddler Boy Haircuts

Stilig hårklipp for småbarnFrank Soto

Denne underskuddet er så høyt, det er nesten en mohawk. Dette kule utseendet handler om langt hår på toppen, falmede sider og en barbert del.

17. Småbarnshårklipp for svarte gutter

Småbarnshårklipp for svarte gutterKodah

Afro -stiler er søte for små svarte gutter og alle med krøllete nok hår til å få utseendet. Bare la det vokse med sporadiske trim for å opprettholde formen. Og selvfølgelig, fukt og kondisjon.

18. Beste frisyrer for småbarn

De beste hårklippene for småbarnLuis O. Melendez

Ok, vi kan ikke si definitivt at dette er det beste hårklippet for gutter, men denne teksturerte avlingen er en av de mest populære. Den barberte linjen er valgfri, men veldig kul.

19. Blandet Toddler Boy Haircuts

Blandet hårklipp for småbarnJosh Connolly

Her er et annet kutt med kortsider og lengre hår på toppen. Det er litt krøllete hår og stramt og bør gi litt pusterom mellom hårklipp.

20. Short Hair Toddler Boy Haircuts

Hårklipp for småbarn med kort hår Hugge!

Det er en grunn til at lignende hårklipp stadig dukker opp. De er trendy, de ser bra ut, og de er enkle å ha på. Her er en annen måte å bære den populære hårklippingen med korte smell.

21. Toddler Boy Haircut For Black Hair

Småbarnshårklipp SvartSprø Jeannie

Her er en kortere krøllete mohawk med en burst fade. Dette er en annen hårklipp som er populær blant gutter i alle aldre.

22. Cool Toddler Boy Haircuts

Kule Toddler Boy HaircutsSeeCut Hairstylizh

Denne gutten er på punktet med en kul avgradesfade med avrundet utkant. Det er ikke flass som flyr gjennom luften, men stylingpulver for å legge til tekstur og volum.

23. Little Boy Haircuts

Little Boy Haircuts Hugge!

Denne frynseklippingen til siden henger til en middels lengde mens sidene holdes korte.

24. Blandet Toddler Boy Curly Haircuts

Blandet Toddler Boy Curly HaircutsIsak

Dette er en middels lengde, krøllete hårklipp for blandet hår med en flatterende avrundet form pluss noen seter på forsiden som er kort for smell.

25. Toddler Boy Fade Haircuts

Småbarn blekner hårklippJhen

De barberte sidene av en fade lar disse kinnene skinne mens pigget hår på toppen bare er kult.

26. Første hårklipp for gutter

Første hårklipp for gutterChristian Maez

En guttes første hårklipp handler mer om å rydde opp og skape form enn å klippe håret kort. Denne lange henger på det siste håret som vokser, toppen av hodet, og skjærer sidene korte.

27. Hårklipp for gutter med rett hår

Småbarnshårklipp for rett hårHayden

Mens stump frynse er et alternativ for barn med rett hår, gir denne lagdelte frynsen en viss dimensjon.

28. Hårklipp for fint krøllete hår

Småbarnshårklipp for fint krøllete hårJuan Lopez

Vel, det før -bildet er veldig søtt, men det er det etter. Denne hårtypen drar fordel av en eller annen balsam eller detangler, og husk å bruke en bredtannet kam på krøllete hår.

29. Kort hårklipp for svarte småbarnsgutter

Kort hårklipp for svarte småbarnsgutterLurer Danny

Nå er det et flott hårklipp for svarte gutter i alle aldre.

30. Medium lengde Toddler Boy Haircuts

Medium lengde for småbarnsgutterCharlie Böll frisør

Dette snittet kontrasterer mellomlangt hår på toppen med kortsidene. Prøv å trekke den tilbake i en Samurai -bolle også.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vennligst les vår avsløring for mer informasjon.