Vi ser frem til at frisørsalonger og frisørsalonger åpner trygt igjen over hele landet og verden. Inntil da, hvis håret blir like ukontrollert som resten av pandemien, er her de beste korona -karantene -hårklippene du kan prøve hjemme.

Kan dette innlegget pluss diverse videoer erstatte tid, krefter og erfaring fra frisører og stylister? Absolutt ikke. Vi prøver bare å hjelpe deg gjennom denne utfordrende tiden. De vil være klare til å håndtere alle feilene og gjengrodd hår når den tid kommer.

Noen populære menns hårklipp er lettere å gi deg selv enn andre. Buzz -kutt, underklipp og korte hårklipp er det beste alternativet for et rent utseende. Eller du kan klippe sidene og ryggen kort og trimme toppen litt. Eller prøv en barbert mohawk eller moderne multe hvis du ikke vil trimme bakhodet. Ingen på Zoom vet det.

For det beste hårklippet hjemme trenger du:

  • Clippers Clippers gjør det raskt og enkelt å klippe ditt eget hår. Enten det er et allsidig buzz-snitt eller en DIY fade, forhindrer klippeskjermer mot å klippe for mye hår av.
  • Speil Med mindre du har øyne på baksiden av hodet, trenger du et speil for å klippe håret hjemme.
  • Hår saks -Ikke ta den nærmeste saks for å klippe håret. Hår er mye sterkere enn papir, så hårsaks er mye skarpere enn husholdnings saks. Og selv om du kan skjære gjennom bein med kjøkkenskjærer, er de ikke presise. Det er verdt å vente på saksleveransen.

Prøv å se noen videoopplæringer før du begynner å få en følelse av hvordan du beveger klipperen, holder håret og bruker en saks. Vi har tatt med noen som vi har funnet nyttig. Disse hjemme-hårklippbildene ble alle klippet av fagfolk, men er valgt for sin enkelhet. Dette er en utmerket selvklippsopplæring fordi den viser hvordan du klipper tykt hår, hvordan du gjør en god fade hjemme, hvordan du holder og bruker speilet, og viktigst av alt, de små vertikale snippene i utkantene. Det burde kunne hjelpe deg med å oppnå noen av hårklippene på denne siden.

hjemme hårklipp for menn

Generelt er det noen ting du må huske på når klippe hår hjemme. Den første er sidene. Bestem hvor kort og hvor langt opp du vil klippe hår før du begynner. Velg deretter klipperen din og sett i gang. Det er lettere å klippe håret en lengde, men litt blanding vil få håret til å se bedre ut, spesielt overgangen mellom lengre hår på toppen og sidene (dette er ikke sant for en underskæring). For å blande hår, bruk en kortere klippeskjerm og bruk korte opp- og nedstrekk til lage en fade.

Baksiden av hodet er en utfordring. La noen andre gjøre det eller bruke et speil. Uansett, nøkkelen gir litt plass rundt kronen. Plasseringen av hårhvirvelen er høyere hos noen mennesker og lavere enn andre. Ikke skjær rett gjennom det fordi håret stikker opp.

For saksekutting må du aldri klippe et tykt horisontalt hårstrå. Selv når det ser ut som frisøren din gjør det, er håret på skrå. For frynser handler det om små vinklede snipper, slik:

Hårfinner

En siste ting før vi kommer til hårklippene, kan styling dekke de fleste feilene, så hvis du ikke liker dette DIY -hårklippet, legg i et produkt, puss håret og la det vokse tilbake. Alt kommer til å gå bra, ikke sant?

Dette er buzz -kutt med litt lengde på toppen, kortsider med lange topper, undersnitt

1. Enkel hjemme-hårklipp

Easy At-Home Haircut MenJohnny Snips

Denne kuttet har kort strukturert hår på toppen og en høy fade på sidene. Hår forlates lenger fra en linje som strekker seg ut fra hårfestet over tinningene. Håret blir litt lenger igjen ved denne overgangen. Start med å kutte sidene og tilbake til den lengre lengden. Bruk deretter en kortere vakt rundt halsen og ørene, og bland deretter mellom de to lengdene. På toppen klipper du små deler av håret på skrå. Målet er tekstur, så det trenger ikke å være veldig pent.

2. DIY High and Tight Haircut

DIY High og Tight HaircutSvart rose

Den høye og stramme er en enkel hårklipp hjemme, og du kan til og med bare bruke klippere. Denne versjonen etterlater håret tykkere på toppen, med en sakseskåret stump fryns. Det er litt blanding mellom det høye og det tette som du kan prøve eller hoppe over. Den viktigste delen av dette snittet er hvordan det faller ned bak kronen. Den biten kuttes enda kortere, slik at den ikke stikker.

3. DIY High Fade + Line Up

DIY High Fade + Line UpRamses

Vi trodde aldri vi skulle fortelle deg å kutte en fade og stille opp hjemme, men det er mange ting som skjer nå som var uforutsigbare. Det som får denne high fade til å fungere er en jevn linje som strekker seg rundt baksiden av hodet fra hårfestet. Hvis du har lyst til å lage en tape hjemme, må du ikke klippe håret for høyt. Det er lettere sagt enn gjort, så vær advart.

4. Undercut + Short Hair

Hjemme underskåret for mennA Barb

Dette er det enkleste hjemme -hårklippet etter bare buzz -kuttet. Håret klippes til en kort lengde rundt sidene og ryggen og til og med gjennom skjegget. Håret er kort på toppen med minimal overgang. Det er litt mer polert enn glasshodet. men ikke mye.

5. Hvordan klippe et hår hjemme

Hvordan klippe et hår hjemme mennDylan Fenton

Kanskje spiller det ikke så stor rolle hvordan bakhodet ser ut akkurat nå. Du er sammen med kjære, bare vendt fremover på webkameraet, og kan kaste på en kulehett for sjeldne besøk i omverdenen. Men hvis du bryr deg om hvordan bakhodet ser ut, følg kronen når du klipper ditt eget hår. Med en høy krone som denne gent, kan en vinklet linje skifte mellom barbert og lengre hår. For en lavere krone, fall ned bak den i en bue.

6. Hjemme Crew Cut

Hjemme Crew CutPetey Rock the Barber

Mannskapskuttet er lengre foran og blir kortere mot kronen. Denne versjonen er utformet til en strukturert fauxhauk som vil tilgi de fleste skjærefeil. Det flotte med denne kuttet er at det er lettest å klippe ditt eget hår der det er viktigst.

7. DIY Combover Haircut

DIY Combover HaircutA Barb

Kombinasjonen er et annet godt DIY -valg fordi sidene er kuttet kort/falmet opp til et visst punkt, og den lengre toppen trenger bare en trim.

8. Hvordan klippe bølget hår hjemme

Hvordan klippe bølget hår hjemme mennEmmett Tuff

Å klippe bølget hår, enda mer enn rett hår, handler om å klippe på skrå. Ta en del av håret og kutt små V-er for å lyse opp håret og opprettholde tekstur. Denne oppstillingen kan imidlertid være mer enn de fleste amatører klarer.

9. Spiky Hair + Undercut

Spiky Hair + UndercutHellige barberere

Hvis du føler deg mer komfortabel med kortere hår, går du helt ned til huden som denne underskåret. Hår på toppen er punktskåret for tekstur og pigg opp. Prøv å klippe hår, styler det og lag eventuelle ekstra snips til sluttproduktet.

10. Hjemmehårklipp for tykt hår

Hjemme frisyr for tykt hår mennMike Thomas

For noen hårtyper og hårlengder kan gjør-det-selv-hårklipp fokuseres på sidene og ryggen mens du lar toppen gjøre det den gjør. Vi snakker tykt hår, middels hår og rotete stiler.

11. Rotete frisyrer for menn

Rotete frisyrer for mennStiler av Emilio

Tekstur og flyt er inne! Dette utseendet viser hvordan du kan opprettholde sidene mens du lar toppen vokse. Bruk en lengre klippelengde rundt kantene, og bruk produktet til å gjøre resten. Det betyr glatte rygger for arbeidssamtaler og dette kunstfulle rotet resten av tiden.

12. Lang topp, kortsidig hårklipp

Lang topp, kortsidig hårklippJack Gunner

Her er et annet utseende som balanserer å klippe håret kort og vokse det ut.

13. Undercut + Man Bun

Undercut + Man BunMātū Barber Company

Undersnittet er som et delvis buzz -kutt. Nøkkelen er å velge en linje og bare barbere seg så langt. Det er lett å gjøre med lengre hår. Trekk den opp i en mannebolle og fjern resten.

14. Hvordan kutte en Mohawk Fade

Hvordan kutte en Mohawk Fade

Hvis du føler deg komfortabel med å kutte sidene, men ikke baksiden, gjør du nettopp det for å lage en kul bred mohawk. Det fungerer for alle hårtyper.

15. La det flyte

Beste koronavirus karantene hårklipp mennElektrisk barbering

Ingen karantene eller speil? Gå med strømmen og rock en kjekk mulle. For mer inspirasjon, bruk litt av den sperretiden på å se Miami Vice. Dette kuttet gjør et comeback, og vi er her for det.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vennligst les vår avsløring for mer informasjon.