Jeg hatet begge armtatoveringene mine. Jeg prøvde flere hjemmeløsninger for å fjerne dem før jeg gjorde laser. Jeg'Jeg deler min erfaring og mine resultater.

prøver-å-fjerne-en-tatovering-hjemme-del-2

Jeg skrev denne artikkelen som beskriver prosessen jeg gikk gjennom etter å ha fått en tatovering som jeg ikke var'er veldig fornøyd med. Jeg hadde også en eldre tatovering av piggtråd som jeg ville bli kvitt.

Jeg undersøkte alle mulige metoder for å fjerne eller lette dem begge. Jeg ville finne noe som ikke ville't forårsake meg for mye smerte, og det ville ikke't arr fryktelig. Jeg var ikke't sikker på hva som skulle fungere, så jeg prøvde mange forskjellige ting. Hjem tatovering fjerning jobbet med fading og lightening, men det var treg og gjorde ikke't slette tatsene mine helt. Til slutt var lasering av tatoveringen den mest effektive løsningen for meg.

Hvis du fortsatt vil prøve noen DIY -metoder for fjerning av tatoveringer, kan du lese om resultatene jeg hadde med hver før du prøver noen av dem.

Første uken etter å ha prøvd metoder for fjerning av tatoveringer

De hvite flekkene er salisylsyren. Treet ser generelt sett lettere ut, men jeg kan ikke være sikker på om det er fra behandlingene mine, eller om det skulle lette til dette nivået alene.

De hvite flekkene er salisylsyren. Treet ser generelt sett lettere ut, men jeg kan ikke være sikker på om det er det's fra behandlingene mine, eller hvis det skulle lette til dette nivået på egen hånd uansett.

Hvordan fjerne en tatovering hjemme

Tattoo Fading metoder som fungerer

 1. Hydrogenperoksid: Dette bleknet og lette tatoveringen min. Jeg så store resultater, men blekket ble fortsatt under overflaten.
 2. Sitronsaft: Selv om sitronsaft brukes som blekemiddel, virker effekten bare på det øverste laget av huden din og kan ikke trenge inn under det laget for å fjerne tatoveringspigmenter.
 3. Salisylsyre: Jeg opplevde noe visning. Dette er en annen ingrediens som fungerer bra på epidermis, men som ikke kan trenge inn i hudlagene der blekket sitter.
 4. Peeling: Jeg brukte pimpstein til å gni bort huden min, og jeg tok til og med på meg salisylsyre etterpå (den brant!). I likhet med dermabrasion er eksfoliering beregnet på å fjerne det øvre hudlaget og fremme veksten av ny hud som forhåpentligvis vil dekke tatoveringen. Resultatene var minimale.
 5. Fjerningskremer: Enten du bruker en spesifikk krem ​​for tatoveringsfjerning, som Wrecking Balm, eller en krem, som Skin Doctors SD White, vil du ende opp med å bruke mye på disse produktene før du ser noe visning.

Hjem tatovering fjerning metoder som Don't Arbeid

 1. Salt: Dette er en farlig metode fordi du må gni saltet inn i dermis (det andre laget av huden din der blekket sitter). For å gjøre det, må du på en eller annen måte gni bort epidermis (det øverste hudlaget). Hvis du lykkes med å få salt inn i dermis, vil hudpigmentering og arrdannelse oppstå, for ikke å nevne, denne metoden vil brenne huden din og forårsake et veldig smertefullt utslett.
 2. Vaselin: Det er en myte at vaselin vil trekke ut blekk, men det er bare ikke sant. Grunnen til at folk råder til ikke å smøre en petroleumsbasert salve etter å ha fått en ny tatovering, er ikke fordi den vil falme tatoveringen, men fordi den blokkerer huden din fra å puste, noe som kan forårsake en infeksjon.
 3. Glykolsyre: Som en naturlig eksfolierer kan denne milde ingrediensen bare slenge av død hud på det øvre laget.
 4. Aloe Vera: Dette er en myte. Aloe vera brukes til å helbrede kutt, sår og solbrenthet, så det ville være en god ingrediens å bruke etter tatovering, men ikke for å fjerne det.

Sikre alternative måter å bli kvitt tatoveringen din

 1. Sminke: Avhengig av plasseringen og størrelsen på taten din, kan sminke på en tatovering hver dag være en plage. Men hvis du har en liten på hånden, kan du enkelt skjule den med billig sminke. Resultatene er uoppdagelige!
 2. Cover-Up Tattoo: Du kan prøve å dekke over uønsket tatovering med en tatovering. Snakk med tatovøren din. De vil vite hvilken design som er best for å skjule. Talentfulle tatoveringsartister kan komme med noen veldig kule og kreative coverups som får det til å se ut som om du aldri har hatt en stygg tatovering til å begynne med.

Metodene for fjerning av tatoveringer jeg prøvde hjemme

Jeg begynte å bruke disse noen dager etter at jeg fikk tatoveringen.

Neostrata 10% glykolsyre eksfolierende krem

Jeg tenkte at bruk av en eksfolierende krem ​​hver dag kan hjelpe med å visne piggtråden. Glykolsyre er en naturlig eksfoliant som stammer fra sukker og virker ved å tømme huden, så jeg trodde at den kunne falme tatoveringen.

Med bare 10%var den sannsynligvis ikke sterk nok til at jeg kunne se noen endring, men jeg la den også på tatoveringen for å prøve å lette den.

Skin Doctors SD White

Dette er et hudtonende produkt som inneholder emblica, som har samme effekt som hydrokinon (et hudlighter), men emblica er tryggere å bruke. Jeg er ganske sikker på at noen av de offisielle tatoveringskremene inneholder emblica. Denne prosessen tok litt tid siden resultatene ikke viste seg i flere uker etter at jeg begynte.

Jeg begynte med de to produktene mens jeg fortsatt undersøkte andre alternativer. Exfoliating med glykolsyre og lightening med emblica virket som en god start, men jeg så ikke raske resultater. Jeg trengte en mye høyere dose glykolsyre for å se raske resultater. Jeg gikk på shopping igjen, men jeg fortsatte å bruke disse produktene.

Soluver vortebehandling (20% salisylsyre)

Jeg tenkte jeg'd må åpne huden før du bruker dette, da instruksjonene sier at du skal skrubbe av den øvre delen av vorten din og deretter påføre salisylsyre, noe som betyr at den trengs for å komme under huden for å fungere. 20% salisylsyre brenner som en galning når det settes på et åpent sår. Husk på det!

Tre pimpstein

Jeg trengte en måte å åpne huden min slik at vortebehandlingen kunne komme under den. Ja, dette gjorde vondt. Det var ikke't så mye å gni bort huden, men bruke syren i den som vil brenne hjernen din ut.

Jeg gned bare bort en liten del av piggtråden min, som en test. Jeg planlegger å gjøre dette sakte, i små flekker. Dette er i motsetning til å gå til en hudlege som vil bruke en slipemaskin på hele tatoveringen under avtale om fjerning av tatovering.

Etter hvert som jeg forsket mer, fant jeg ut annen nyttig informasjon.

Vaselin

Jeg lærte at vaselin er fryktelig på nye tatoveringer og vil trekke blekket ut, så selvfølgelig måtte jeg skaffe meg noen. Jeg ante ikke om det ville påvirke tatoveringen min med piggtråd siden den var eldre. Men jeg begrunnet at hvis piktråden min hadde et sår i det, kan det trekke blekket ut siden den nye tatoveringen bare er et stort sår.

Det er heller ikke en god idé å kvele den nye tatoveringen din. Den'Det er best å holde det tørt og la det gro på det's egen. Jeg gjorde alt omvendt her.

Polysporin Triple Action

Dette er en annen stor nei-nei å sette på nye tatoveringer, så selvfølgelig tok jeg den på.

Nair

Dette var sannsynligvis mitt sprøeste eksperiment. Jeg la dette på en liten del av piggtråden min og la den ligge der. Deretter satte jeg på salisylsyre etterpå. Når det var tørt, la jeg til Polysporin og vaselin og dekket det.

Deretter lar jeg det lufte ut og danner en skorpe. Jeg ante ikke om Nair faktisk gjorde noe mens det var på huden min. Jeg kunne ikke'føler ingenting. Jeg følte bare noe da jeg tok det av. Da skjønte jeg at det faktisk hadde brent huden min.

Populære måter å bli kvitt en tatovering

 1. Laser: Den raskeste, sikreste og mest effektive måten å fjerne en uønsket tatovering er laser. Laser fungerer ved å gjentatte ganger målrette blekket mot pulser av sterkt konsentrert lys, som bryter blekket i små fragmenter som deretter fjernes naturlig av kroppen din.
 2. Kirurgisk eksisjon: Inntil laser ble oppfunnet, var kirurgisk eksisjon den eneste måten å fjerne en uønsket tat. Denne prosessen innebærer å kutte bort det tatoverte området og sy huden sammen igjen. Arr vil sannsynligvis forekomme med denne metoden, men det er gode grunner til at man kan velge kirurgisk eksisjon fremfor laser.
 3. Dermabrasion: Denne metoden bruker en roterende enhet med en grov overflate for å slipe bort det øvre hudlaget. Som med kirurgisk eksisjon, vil du sannsynligvis utvikle et arr.
 4. TCA (trikloreddiksyre): TCA er en kjemisk peeling som overflater overflaten og ikke effektivt fjerner permanent blekk.
 5. Intens pulserende lys (IPL): Denne metoden ligner på laser ved også å bruke en intens lysstråle for å målrette blekket. Forskjellen er at IPL bruker et bredspektret lys, noe som gjør det allsidig for andre formål, for eksempel hårfjerning. På den annen side bruker laser et smalt lys som spesifikt kan målrette mot en bestemt farge. IPL er mindre smertefullt fordi det er mindre intens, men pulsen er større og mindre målrettet, slik at hudområdet rundt kan bli skadet. IPL er også mindre effektiv og mye dyrere.

Min reise med laserfjerning

Jeg dro til en laser tatovering fjerning konsulent tre uker etter at jeg fikk treet tatovering. Vi gjorde noen tester for å se hvor godt jeg ville takle smertene, og det var greit!

Noen av tatoveringene med piggtråd er allerede i ferd med å gå farvel. Når det gjelder treet, jeg'ville aldri kunne betale for at det ble fjernet. Jeg planlegger å legge til lyse, interessante farger for å gjøre det lysere slik at det ikke gjør det't ser så svart og voldsomt ut.

Jeg vil fortsette kremene på treet, men hva gjelder piggtråden, det'kommer til å bli laserert.

Resultater av fjerning av lasertatoveringer etter to dager

Etter en liten laserbehandlingsøkt, tror jeg at denne delen av piggtråden praktisk talt er borte. Hvis det'Det er så lett å bli kvitt det, jeg'm ekstatisk!

Hvordan føles det? Som ingenting egentlig. Den'er et lite område, og jeg kan't si at jeg har lagt merke til smerter. Lett!

Jeg'Jeg prøver fremdeles å lette opp treet så mye jeg kan på dette tidspunktet. Jeg gjorde en runde med salisylsyre som lett skrubbet opp delen av treet som jeg jobbet med. Jeg'Jeg tenker også på å få fjernet en del av treet med laser.

Den andre lasersessionen

Jeg hadde min andre lasersession, og denne gjorde vondt!

Hun gjorde et større område av piggtråden. Du må prøve å huske å puste under dette, men jeg klarte ikke't. Hele kroppen min var stiv, og det gjorde jeg ikke'ikke pust hele tiden. Det var nesten som å gå til tannlegen, men når det'er ferdig, det'er greit.

Smerten vant't stoppe meg fra å fortsette søket mitt! Jeg har en del med piggtråd å gjøre, og så begynner jeg på treet!

Dette er den første delen av piggtråd jeg hadde gjort. Det er bare noen få uker etter den økten, og se hvor lett det er! Det er fortsatt seks uker til med helbredelse og lysning.

Dette er den første delen av piggtråd jeg hadde gjort. Den'er bare noen få uker etter den økten, og se hvor lett det er! Det er fortsatt seks uker til med helbredelse og lysning.

Første lasersession for en annen seksjon av piggtråden

Jeg er ganske overrasket over hvor mye lettere piggtråden er etter bare noen få uker med en lasersession. Jeg vant definitivt'trenger ikke mange behandlinger her.

Jeg har også bestemt meg for å laser av hele grenen rett ved siden av piggtråden. Uten piggtråden der, det'Det blir litt lettere for meg å ta av en haug med grener og blomster.

Jeg fortsetter å lette hele treet hjemme, men jeg må stoppe på områdene jeg'Jeg skal få laseren på. Jeg jobber fremdeles med delene jeg kan jobbe med når jeg kan. Hvis jeg i det minste kan lette den så mye som mulig før laseren, vil jeg'Jeg trenger forhåpentligvis mindre behandlinger på treet.

Resultater etter første laserøkt.

Resultater etter første laserøkt.

Tidlige resultater fra andre lasersession

Denne delen av piggtråden min har blitt betydelig større og har fortsatt lang tid å gå for å lyse enda mer. Jeg er veldig fornøyd med resultatene etter bare to lasersessioner.

Jeg trenger fortsatt å gjøre bunnen av armen min, og for det kjøpte jeg litt Emla, som er en nummen krem ​​fordi jeg vet at det'kommer til å gjøre vondt!

Tredje lasersession: Denne gangen på treet

Smerten jeg følte denne gangen var ingenting i forhold til min gamle piggtrådfjerningssession! Jeg var mildt sagt veldig glad. Jeg hadde egentlig ingen anelse om hvor godt det ville lysne fordi det var en helt ny tatovering, men jeg ville virkelig at denne delen skulle fjernes sammen med alle de små blomstene.

Jeg'Jeg går for et mindre travelt blikk, men jeg kan til og med gå mot å fjerne hele treet nå. Jeg'Jeg er fremdeles ikke fornøyd med det i det hele tatt. Den eneste delen jeg liker er en bitte liten sommerfugl som jeg tar på meg'ikke føler trang til å fjerne. Jeg'jeg er glad jeg'jeg kommer så langt!

Den's vanligvis hver annen uke at jeg får en seksjon gjort. Helbredelsesprosessen er ingenting å klage på, og hele denne prosessen er enkel og rask med raske resultater.

Etter å ha laseret treet mitt.

Etter å ha laseret treet mitt.

Oppdatering etter lasering på tre

Den'Det har gått sakte, men jeg er veldig fornøyd med det jeg har fått til så langt. Nedenfor er et oppdatert bilde av delen av treet som jeg hadde lasert. Jeg er så overrasket over at det er like lett som det er nå siden det er en helt ny tatovering.

Jeg bruker fremdeles alle kremene mine, men aldri på nylaserte områder. Jeg'Jeg eksfolierer og lysner fortsatt.

Å helbrede fra denne har vært den vanskeligste! Jeg har aldri vært så kløende i hele mitt liv. De andre områdene jeg fikk gjort klø aldri så ille. Jeg håper virkelig at jeg ikke bestemmer meg for å bli kvitt hele treet. Jeg tror det med nok "tweaking" Jeg vil like det.

Oppdatert bilde av treet etter å ha fått det laserert

Oppdatert bilde av treet etter å ha fått det laserert

Før og etter bilder av fjerning av lasertatoveringer

Dom og siste oppdatering

Etter alle mine eksperimenter, var det laseren som fikk tatoveringen av så mye som den har. Ingenting annet fungerte egentlig. Jeg er veldig overrasket over fremdriften! Ærlig talt, jeg kan't si noe dårlig om resultatene jeg'har hatt så langt med laseren.

Merk: Hvis du'Jeg vil lese om mine første tanker før jeg gjennomgår denne prosedyren, sjekk artikkelen min om forsøk på å fjerne en tatovering hjemme.

Resultater etter noen dager med lasering av treet

Jeg har bestemt meg for å laser av hele treet! Dette er noen dager etter at jeg fikk laseren. (Legg merke til hvor falmet piggtråden også er! Det er bare fra en økt.)

Jeg'Jeg bestemte meg for å laser av hele treet! Dette er noen dager etter at jeg fikk laseren. (Legg merke til hvor falmet piggtråden også er! Det er bare fra en økt.)

Endelige resultater etter den første sesjonen

Etter lasering.

Etter lasering.

Hvordan fungerer fjerning av lasertatoveringer?

Konsentrerte lys- eller energistråler trenger inn i huden din og bryter blekket i bittesmå fragmenter som deretter blir kastet av kroppen din's immunsystem.

Hvor mye koster fjerning av laser tatovering?

Intervallet er $ 200 til $ 500 per økt. Prisen vil avhenge av størrelsen og vanskeligheten til tatoveringsdesignet. For å slette en tatovering helt trenger du alt fra seks til ti økter. Til sammen kan hele prosedyren for fjerning av tatoveringer koste $ 1500 til $ 5000.

Gjør fjerning av tatoveringer vondt?

Ja, det gjør vondt. Smerten ved fjerning ligner smerten man føler når man tatoverer. Folk beskriver følelsen som å ligne å bli sprutet med varmt baconfett eller å få et gummibånd knust mot huden – det kan gjøre vondt, men det kan'er utholdelig.

Det eneste jeg har å klage på er kløen! Den'er praktisk talt uutholdelig, men jeg takler det og prøver å ikke klø i det hele tatt fordi jeg ikke gjør det't ønsker arrdannelse.

Hvor lang tid tar det å fjerne en tatovering?

 1. Du starter med en 30-45 minutters konsultasjon for å diskutere helsen din, samt plasseringen, størrelsen og fargen på tatoveringen din.
 2. Du vil sannsynligvis trenge mer enn en økt for å fjerne tatoveringen helt. Antall økter vil avhenge av beliggenhet, størrelse og farge. De fleste mennesker trenger seks til åtte økter, og hver økt er med seks til åtte ukers mellomrom for å muliggjøre helbredelse.
 3. Avhengig av hudtypen din, kan det ta alt fra seks måneder til et år for huden din å gro helt.

Q-Switched Laser vs. Picosure

Likheter

 • Begge er lasere.
 • Begge deler tatoveringsblekk i små partikler som senere blir eliminert av kroppen.

Q-Switch

 • Sprenger varme på 1 nanosekund.
 • Inneholder 3 bølgelengder: 1064 (mål svart blekk), 532 (mål rød/oransje blekk), 694 (treffer blått/grønt blekk). Dette området retter seg mer spesifikt mot farger og er derfor mer effektivt for å fjerne visse farger.

Picosure

 • Bruker fotomekaniske trykkbølger i stedet for varme.
 • Energi frigjøres raskere: hver energisprengning frigjøres på 1 pikosekund (1000 nanosekunder).
 • Mer effektiv til å målrette mot blått/grønt/lilla blekk (de vanskeligste fargene å fjerne), men det er ikke effektivt for svart eller rødt blekk.

Hvilken laser er best?

Ulike bølgelengder er nødvendig for å fjerne forskjellige farger. Hvis feil bølgelengde brukes, vil ikke fargen absorbere den og blekket vil ikke knuses. Om du velger Q-switch eller Picosure vil avhenge av fargen på tatoveringen din.

Hva er risikoen ved fjerning av tatoveringer?

Bivirkningene av fjerning av tatoveringer kan omfatte:

 • infeksjon
 • hyperpigmentering
 • skremmende

Leger huden din: Etterbehandling av tatovering

Huden min grodde veldig raskt og enkelt etterpå. Her er noen tips om hvordan du kan helbrede huden din etter laserfjerning.

 • Hold området tørt og rent.
 • Påfør en kald kompress på området de neste 24 timene etter hver økt.
 • Unngå å dusje, svømme eller varme badstuer i 24 timer etter fjerning.
 • Påfør en antibiotisk salve tre ganger om dagen de første tre dagene.
 • Kløe, hudskader og blemmer kan forekomme. Ikke sprett blemmer, ikke klør, og ikke gni området kraftig.
 • Du kan ta en Tylenol for å hjelpe mot ubehag, men unngå å ta aspirin, da det kan forårsake blødning og blåmerker.
 • Påfør solkrem på området, eller enda bedre, unngå solen helt.
 • Drikk mye vann.
 • Fukt området med en lotion.
 • Hvis området ser infisert ut, må du kontakte legen din på riktig måte.

Hva er de letteste tatoveringene å fjerne?

 • Mørkere farger er vanligvis lettere for laseren å oppdage, så de er lettere å fjerne.
 • Eldre tatoveringer er lettere å fjerne enn friske, nye tatoveringer fordi de sannsynligvis har falmet gjennom årene.
 • Jo lenger borte tatoveringen er fra hjertet ditt, jo vanskeligere blir det for dem å falme. Dette har med blodsirkulasjonen å gjøre. Så det er sannsynligvis lettere å fjerne en tat på brystet enn å fjerne en som ligger på armen eller beinet.
 • Din hudfarge spiller også en rolle. Jo mer kontrast det er mellom fargen på blekket og din egen hudfarge, jo lettere blir det å fjerne blekket. Det betyr at svart blekk på lys hud vil være lettere å oppdage enn svart blekk på mørk hud.
 • Hvis tatoveringen din ble påført av en amatør -tatovør, vil det være lettere å lette fordi kvaliteten på blekket som ble brukt sannsynligvis ikke var så god.

Kilder

 1. "11 Merkelige fakta om fjerning av lasertatoveringer," Kroppsdetaljer. 8. november 2016. Tilgang 13. oktober 2017.
 2. "Intens pulserende lys (IPL) tatovering fjerningsterapi," Medic8.com. Tilgang 13. oktober 2017.
 3. Karen L. Hudson, "Alternativer og alternativer til fjerning av tatoveringer," LiveOm. 5. oktober 2017. Tilgang 13. oktober 2017.
 4. Amelia Smith, "7 Vanlige spørsmål fra pasienter som fjerner tatoveringer," Astanza. 28. oktober 2015. Tilgang 13. oktober 2017.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

Kommentarer

ivan 17. juni 2020:

Jeg kjøpte en maskin her (www.odilaser.com), effekten er den samme som nevnt ovenfor, laser tatovering fjerning effekt er veldig bra.

Maria 10. mars 2020:

Jeg vil bare vite hvor du befinner deg, og hva som er adressen til dette selskapet, kan du sende meg en melding snart

Butterfly21078 23. september 2019:

Ikke gjør dette! Jeg fulgte dette fryktelige rådet, og nå har jeg to kvartstørrelse hull i armen mitt under min nye tatovering. Bare vent og få det fikset eller dekket til.

GregPsycho 30. mai 2019:

Nice, Demented Are Go!

anonym 23. januar 2019:

Vær så snill å fjerne ideer

David 21. oktober 2018:

Jeg håper ingen tar råd om ny tatoveringspleie. Ikke la tatoveringen tørke ut !!!! Skorpene vil sprekke og blø, noe som etterlater deg med arr! Ikke bra for en tatovering. Bleieutslettskrem er det beste å bruke på en ny tatovering!!!

Linda Persons 23. september 2018:

Tusen takk for tiden du har lagt inn i dette innlegget. Du er fantastisk, og jeg tror dette er det eneste jeg'har lest at jeg kan stole på.

En fyr! 15. september 2018:

Dette er min andre dag med tatoveringen, hvor snart begynte du å bruke hydrogenperoksid etter å ha tatt tatoveringen?

Rita 2. august 2018:

Pls hjelp meg, jeg trenger virkelig hjelp med denne årsaken, snart skal jeg bli gift og mannen min vet ikke at jeg har denne tingen på kroppen min, så jeg trenger virkelig noen som kan hjelpe meg. Jeg hadde en tatovering for 3 år siden og nå er jeg ikke når det igjen pls hjelpe meg noen

Josh 23. april 2018:

Takk dame for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss ​​andre som fortsatt sørger over den dagen vi fikk den jævla taten på kroppen vår nå som vi er eldre & don'vil ikke ha det.

Jeg'Jeg sparer også for laserfjerning, min er 40 år gammel.

Cynthia 4. oktober 2017:

Kan du legge ut bildeoppdatering på dette? hvor mange økter? hvor lenge?

Dee 7. mars 2017:

Jeg hadde en tatovering dekket for en uke siden. For et rot det er nå! Jeg planlegger å ha pico -laserbehandlinger siden det er helt svart blekk. Er dette laseren du hadde for disse resultatene? Ser flott ut! Gir meg litt håp!

Mike 11. oktober 2016:

Bruk salt og en fille og gni det sakte inn

Chris Owen 9. juli 2015:

Var en fantastisk tatovering gud vet hvorfor du ville at den skulle være borte i utgangspunktet.

Takk 17. januar 2015:

Takk for at du delte. Jeg undersøkte hvor mye fade som er mulig hjemme ved å bruke glykolsyre, osv., Og dette er veldig nyttig.

Nas 21. mai 2014:

Kan du vennligst fortelle meg hva slags laser de bruker for fjerning. Jeg har gjort 4 behandlinger og ser ingen forskjell bortsett fra utgiften. Jeg vil virkelig sette pris på all hjelp ypu kan gi.

Lala 10. april 2014:

Hei Jenna Jeg har nettopp lest gjennom prosessen din, jeg har opplevd en lignende opplevelse, og jeg vil veldig gjerne snakke med noen om dette som forstår. Jeg ser at innlegget ditt var for tre år siden, men hvis det er noen måte du kan få dette til, og ville være villig til å snakke med meg om det, er e -posten min [email protected] Håper alt gikk bra for deg!

Catherine Taylor fra Canada 16. juli 2012:

Jeg'Jeg er glad for at du oppdaget at det eneste som virkelig fungerer for å fjerne en tatovering er laserbehandling. Du're andre behandlinger hørtes ned skummelt. Det er ikke noe verre enn en dårlig tatovering..oh vent det er, hudinfeksjon og permanent skremming. Håper reisen din for tatovering ble bra.

Jenna (forfatter) fra Halifax, NS 17. juni 2012:

ok folk ….. jeg ga opp å prøve å få denne tingen av meg selv .. Når jeg hadde min første lasersession, kom det ikke til å være noe annet som skulle fungere for meg..erlig er laser FANTASTISK og den eneste virkelig god måte å gå. og det gjør det ikke'T SCAR! sd hvite og neostrata ting gjorde huden min veldig myk og glatt lol i'Jeg er ikke sikker på hvor jeg'ville vært akkurat nå hvis jeg fortsatt brukte den på tat …. sd white er en hudtoner, men tatoveringen er ganske mye under huden..så jeg vet ikke om jeg fikk det lyst med det eller det bare ble lettere på den's egen.. vanskelig å fortelle … men LASERFOLK !!! eneste måten!!!!!!!!!!

nick 6. april 2012:

bare lurer på om du fant noe som fungerte bra i tillegg til laseroperasjon som jeg kan prøve hjemme:]

jano9 3. desember 2011:

Don'Ikke la meg henge her, jente. Jeg'Jeg er klar til å gå ut og hente Neostrata og SD White hvis det ble lettere for deg på to måneder. Noen advarsler? Eller anbefaler du det?

J

jano9 2. desember 2011:

Hei. Jeg har nylig hatt en katastrofal opplevelse med permanent sminke – spesielt øyenbryn. Jeg ser ut som den sinte babyen fra Simpsons. Den'Det er to og en halv uke siden applikasjonen, og det føles som to og en halv måned. Jeg bor på nettet og prøver å finne midler for å falme det og har en ny laserkonsultasjon neste uke. Den første laserkonsultasjon fyren var litt av en nob ved første inntrykk, og han ønsket å barbere øyenbrynene mine. Det eneste stedet jeg trenger å bli kvitt er nærmest midtlinjen i ansiktet mitt. Det var der jeg opplevde naturlig tap av øyenbryn og det's det jeg ønsket fylt ut med permanent sminke … bare ikke så tykk og mørk som jeg endte opp med! I alle fall tenkte jeg at jeg kunne prøve å eksfoliere den med salisylsyre, men etter to påføringer virker tat faktisk litt mørkere. jeg tror jeg'm enten irritere huden under og gjøre den rød slik at tat ser mørkere ut, eller eksfoliering av huden bringer pigmentet nærmere overflaten og det'Derfor virker det mørkere … det kan faktisk falme hvis jeg fortsetter.

Tanker? Meninger?

Jenna (forfatter) fra Halifax, NS 17. mars 2011:

ikke i Canada … kan'får ingenting her

WreckingBalm 17. mars 2011:

Wrecking Balm er $ 50 på Walmart.