Selv om jeg planla tatoveringen min grundig, så gjorde den det ikke'ikke bli som jeg håpet. Dette er min personlige opplevelse av laser tatovering fjerning prosessen.

Min personlige laser tatovering fjerning erfaring.

Min personlige laser tatovering fjerning erfaring.

Carolina Heza via Unsplash; Canva

Min personlige laser tatovering fjerning

I juli 2014 avtalte jeg en avtale for å få tatoveringen jeg hadde konseptualisert i flere måneder: en lotusblomst (et vanlig symbol i buddhismen) knyttet til et kors (et symbol i kristendommen). Mens jeg studerte religionsstudier som mindreårig i min bachelorkarriere, lærte jeg om forskjellige trosretninger bare for å bekrefte min personlige tro på kristendommen. I denne bekreftelsen identifiserte jeg at jeg var en "Buddhistisk sympatisør," ellers kjent som et individ som ikke abonnerer på eller praktiserer buddhisme, men setter pris på og inkorporerer aspekter av buddhistisk lære i livet. På grunn av denne opplevelsen kom jeg til å identifisere meg med bildene og meningen med et kors integrert i en lotusblomst.

Med det symbolet i hodet mitt, var jeg innom en tatoveringsbutikk i Atlanta, GA, hvor kunstneren tegnet en vakker versjon av symbolet som en tatovering. Imidlertid nektet jeg å legge kunsten på kroppen min fordi størrelsen var større enn jeg ønsket, og vi kunne ikke komme til enighet om en mindre, mindre detaljert versjon. En uke senere bestilte jeg time i en butikk hvor jeg hadde fått gjort andre tatoveringer. Kunstneren der trakk noe mye nærmere den opprinnelige visjonen min, selv om den fortsatt var større enn jeg ønsket. Jeg var sikker på at jeg ønsket en liten, enkel oversikt, men bestemte meg for å ta artisten's råd om å gå for lite ville forringe kunsten. Jeg signerte papirene og gikk med på å få tatoveringen ferdig.

Så snart nålen begynte å blekke huden min, slo en merkelig angst opp. Jeg hadde blitt blekket før, men hadde aldri opplevd så mye usikkerhet i det øyeblikket jeg ble tatoveret. Jeg holdt tankene i sjakk og lot artisten avslutte. Han var flott og lot meg komme med innspill mens han tatoverte, og gjorde en linje som ikke var til min tilfredshet. Av alle artistene som noen gang tatoverte meg, hadde han den letteste hånden, så prosessen gjorde knapt vondt. Til slutt var det vakkert! Jeg elsket kunsten å tatovere, men noe var ute.

Så snart jeg fikk tatoveringen min, visste jeg at det var en feil.

Så snart jeg fikk tatoveringen min, visste jeg at det var en feil.

Usikkerhetens øyeblikk

Jeg innså for sent at plasseringen på håndleddet ikke var i min smak. Siden jeg ikke hadde tenkt å løfte armen min vertikalt (som om jeg vinket) da jeg hadde sett på sjablongdesignet i speilet, skjønte jeg ikke at tatoveringen min ville bli skjev med vridningen av håndleddet. Jeg prøvde å overbevise meg selv om at jeg var fornøyd med tatoveringen, men for hvert minutt som gikk, kjente jeg igjen en annen grunn til at jeg ikke var 100% sikker på at jeg ville ha det nye blekket mitt.

Dagen etter at jeg fikk tatoveringen så jeg allerede opp på sikre og anbefalte metoder for fjerning. Tre dager senere ringte jeg Dr. Tattoff, en butikk i Atlanta, for å spørre hvor lenge jeg måtte vente med å starte fjerningsprosessen. Det første spørsmålet Tattoff -medarbeideren stilte var hvor lenge jeg hadde tatt tatoveringen, og jeg svarte “Tre dager.”

“Å nei, hva har du gjort?” spurte hun og lo halvt.

Jeg er sikker på at det er mennesker som tror at jeg ikke tenkte på håndleddetatoen min grundig. Sannheten er at jeg gjorde det i flere måneder. Det var ikke før det var på kroppen min, og jeg levde med en synlig svart håndleddetatovering at jeg innså at jeg foretrakk tatoveringene mine subtile og lett skjult. Jeg har tre andre tatoveringer som folk sjelden ser, selv om de er i lett syn. Jeg var skuffet over at jeg ønsket å fjerne tatoveringen, men enda viktigere, jeg visste at hvis jeg ikke var 100% fornøyd med kunstverket, måtte jeg gjøre noe. Hvis jeg fant ut at jeg ville dekke det, hvorfor skulle jeg ikke endre det?

Før fjerning av tatoveringer

Før fjerning av tatoveringer

Fjerning av håndleddetatovering

Da min konsultasjonsavtale kom, hadde jeg blitt glad i tatoveringen min, men konsultasjonen ga meg selvtillit til å gå igjennom det jeg visste at jeg ville ha mer: et vanlig, tatoveringsfritt håndledd. Jeg følte så stor lettelse å lære at jeg var en god kandidat for fjerning av tatoveringer med laser (et enkelt design, svart blekk, profesjonelt utført tatovering på lys/lys hudfarge), og de var sikre på at de kunne fjerne det på omtrent åtte til ti behandlinger. Å fjerne en tatovering er en tidsforpliktelse – sikker fjerning tar flere måneder med lasersessioner, ukers helbredelse mellom øktene og forsiktig etterbehandling.

Den typiske lasertatoveringsprosessen for fjerning:

  1. Du'har muligheten til å få området nummen med krem ​​eller is før behandling. Siden tatoveringen min var på den lille siden, hoppet jeg vanligvis over nummenhet. Hvis du har en stor tatovering, er det min forståelse at nummenhet kan gjøre en stor forskjell med smerten.
  2. Du vil sitte i en stol (omtrent som en tatoveringsstol) og bli posisjonert for å behandle det målrettede området. De fleste fagfolk vil gå gjennom hva som skjer videre på dette tidspunktet og gi deg beskyttelsesbriller.
  3. Behandlingsområdet laseres med et nivå som er kalibrert til dine spesifikke fjerningsbehov. Hvis du noen gang har tilberedt stekt mat før og følt at det er varmt fett eller olje på huden din, er det slik det føles å få en laserfjerningsbehandling, men om og om igjen. Alle's smerteterskel er forskjellig og størrelsen på tatoveringen din vil avgjøre hvor lenge behandlingen varer. Spør en profesjonell som utfører fjerningen om en stressball under behandlingen, ettersom mange bedrifter har dem lett tilgjengelig for å klemme for å overvinne ubehaget ved laseren.
  4. Etterpå vil området bli nummen med is og potensielt innpakket. Etter at økten er fullført, vil huden din sannsynligvis føle seg varm og tatoveringsområdet vil vise irritasjon. Den'Det er mulig å se noen blemmer, og huden din kan bli hevet. Denne reaksjonen vil forsvinne i løpet av få dager.
  5. Følg alle anbefalte etterverninstruksjoner og vent et bestemt antall uker på å gro før en annen økt. Gjør akkurat det de forteller deg. Don'ikke få panikk eller berør det berørte området.

Post Laser Inflammation Photo

Etter lasersessionen din vil tatoveringen din hovne opp og se utrolig irritert ut. Ikke plukk på det, og det vil helbrede fint. Dette er et bilde fra min tredje fjerningssession.

Etter lasersessionen din vil tatoveringen din hovne opp og se utrolig irritert ut. Ikke plukk på det, og det vil helbrede fint. Dette er et bilde fra min tredje fjerningssession.

Mine personlige fjerningsresultater

I dag er noe av blekket fra tatoveringen min fremdeles lett synlig, og jeg har ikke avsluttet behandlingen, ettersom selskapet jeg mottok tjenester fra, Dr. Tattoff, gikk ut av virksomheten på landsbasis. Selv om de hadde spådd 8-10 behandlinger, mottok jeg elleve økter og ville trolig trenge 2-3 økter til for å være helt blekkfrie. Det er vanskelig å forutsi nøyaktig hvor mange laserbehandlinger det vil ta for fullstendig fjerning, som alle'Kroppen reagerer ulikt på laseren.

Som vist nedenfor, hjalp elleve behandlinger med å fjerne mesteparten av blekket. Men selv to år etter min 11. behandling fortsatte kroppen å absorbere noe av blekket og bleknet ytterligere. Tatoveringen er ikke på langt nær så fet eller synlig som den en gang var; detaljene og skyggeleggingene er borte.

Angrer?

Jeg er fornøyd med hvor subtil det ser ut og angrer ikke på prosessen med å få det gjort eller fjernet. Jeg har ikke engang vurdert å betale for flere behandlinger på en annen virksomhet fordi jeg er fornøyd med utseendet.

Så mye du kanskje tror før du blekker, er det greit at du bestemmer deg for at du ikke er 100% fornøyd med tatoveringen din. Heldigvis er blekk ikke på langt nær så permanent som folk tror det er, og fjerning eller fading er mulig hvis dette er en rute du er interessert i.

Før og etter bilder

11 laserbehandlinger senere.

11 laserbehandlinger senere.

2 år etter siste laser (uten full behandling)

Som nevnt fullførte jeg ikke behandlingen og likte det falmede utseendet. Dette bildet er etter 11 totale behandlinger og 2 år etter laserbehandling av noe slag.

Som nevnt fullførte jeg ikke behandlingen og likte det falmede utseendet. Dette bildet er etter 11 totale behandlinger og 2 år etter laserbehandling av noe slag.

Tenk før du laser

Når du skal tatovere, er det viktig å forske på personen eller virksomheten du skal gjøre tatoveringen din med. Med mange Google- og Yelp -anmeldelser tilgjengelig for nesten alle eksisterende virksomheter, er det ingen unnskyldning for ikke å gjøre et raskt og enkelt søk med navnet på personen eller virksomheten som tatoverer deg.

Det samme rådet gjelder for virksomheten du mottar laserbehandlinger fra. Et raskt søk på fjerning av tatoveringer med laser kan lede deg mot Groupon, som fortsatt tilbyr rimelige alternativer for behandlinger for fjerning av tatoveringer. Men før du klikker "kjøpe" Les den fine printen og undersøk virksomheten på den gode tatoveringsfjerningsavtalen.

Hvordan velge en laserfjerningsbutikk

Hvis du er ny innen fjerning av tatoveringer, må du forplikte deg til en konsultasjon, men gi deg tid til å vurdere om virksomheten du kan få behandling fra er…

  • Ren! Leverandøren av tatovering skal være like steril og ryddig som en lege's kontor.
  • Ganske priset. Ikke alle tatoveringspakker er det samme. Med introduksjonen av nye lasere årlig, fortsetter behandlingen å bli rimeligere. Pass på at du ikke blir presset til en unødvendig dyr pakke. Hvis leverandøren anslår et visst antall økter, men går forbi det antallet, kan du spørre hvordan de vil belaste deg for resten av øktene som trengs.
  • Vennlig, betimelig og kunnskapsrik. Jeg har ofte hørt om laservirksomheter som presser kundene til å kjøpe dyre pakker, tar høye priser for statister som nummen krem ​​eller is, og ikke respekterer en kunde's tid ved å respektere avtaletiden. Gjør din due diligence for å prøve å finne et kontor som ikke gjør noen av de nevnte tingene, da du vil føle deg fanget etter å ha fullført flere økter i en virksomhet som ikke bryr seg om deg eller behandlingsprosessen.

ofte stilte spørsmål

Hvordan føles laser tatovering fjerning?

Hvis du'har noen gang tilberedt stekt mat før og kjente at det er varmt fett eller olje på huden din, det er sånn det føles å få laserbehandling.

Hvilke tatoveringer svarer best på laserbehandling?

Enkle design, svart blekk i stedet for farge og profesjonelt utførte tatoveringer (i stedet for hjemmeamatørjobber) er de beste kandidatene for laserfjerning. Dessuten sier de det'er lettere å fjerne tatoveringer på huden som er en lys til lys hud.

Hvor lang tid tok laserfjerning?

Det er vanskelig å forutsi nøyaktig hvor mange laserbehandlinger det vil ta for fullstendig fjerning som alle'Kroppen reagerer ulikt på laseren. Selv om de spådde 8 til 10 behandlinger, mottok jeg elleve økter og ville trenge 2 eller 3 økter til for å fjerne blekket helt. Tidslinjemessig tok det omtrent to år totalt.

Hva om det tar flere lasersessioner, så spådde de å fjerne blekket?

Du bør diskutere dette før du forplikter deg til prosessen. Hvis laserbehandleren anslår et visst antall økter, men må gå utover det antallet for å fjerne tatoveringen, kan du spørre hvordan de vil belaste deg for resten av øktene som trengs.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

Spørsmål & Svar

Spørsmål: Hvordan var den generelle helbredelsesprosessen for deg etter fjerning av tatoveringer? Jeg antar at det tok ca 2 år? Måtte du ha lange ermer mens det helet?

Svar: Jeg syntes helbredelsesprosessen var relativt enkel. Jeg tror dette delvis skyldes at det er mindre, så det er bare et konsentrert område som'er ubehagelig i noen dager. Jeg hadde også mye selvkontroll når det gjaldt å plukke eller klø på den hvis den klø. Når det ser blodig ut (fra blod under huden) og blemmer det'Det er viktig at du lar det være i fred's mulig å lage arr ved å forstyrre tatoveringen mens du helbreder. Tidslinjemessig var det omtrent 2 år, men på grunn av at Dr. Tattoff stengte dørene før jeg var ferdig med behandlingen, har jeg fortsatt noen få rester av blekket. Jeg liker faktisk det falmede utseendet og har ikke tenkt å lasere det lenger.

Spørsmål: Når begynte du å se tatoveringen forsvinne?

Svar: I de første øktene merker du at blekket blir lysere, men tatoveringen vil fortsatt være synlig. Jeg så deler av tatoveringen forsvinne helt 4-6 økter i. Du kan merke at tatoveringen lysner eller forsvinner raskere på noen steder over andre, og den kan ikke forsvinne eller lysne jevnt.

© 2017 Nilza Marie Santana-Castillo

Kommentarer

Tim Truzy fra USA 8. september 2017:

Tatoveringer er vanskelige. Jeg'har aldri hatt en, men jeg respekterer mennesker som deg som er dristige nok til å gjøre det. Du er en modig sjel, min venn.