A temp fade fodrász egyfajta fade, amely a templomok körül kezdődik, és általában a felállással párosul a teljes letisztultság érdekében. Ami korábban csak az afro férfi frizurákon volt látható, a halvány fodrász hajvágás, ma már szinte minden férfi frizura része. Azok a férfiak, akik fehérek, ázsiaiak vagy akár spanyolok, ringathatják az ilyen megjelenést.

LA szakértő borbély Matt Johnston megjeleníti halványodását különböző hosszúságú és stílusú afrohajokon, és az átalakítások kétségkívül fantasztikusak! Hullámokkal vagy fordulatokkal, oldalrésszel vagy szakállal, rövid vagy hosszú – ez a fajta fakulás soha nem felel meg semmilyen frizurának. Mivel ropogós és ügyes megjelenésről van szó, a srácoknak, akik tovább szeretnék megőrizni megjelenésüket, 2-3 hetente el kell kötelezni magukat a fodrászlátogatások mellett.

Több hajötletre van szüksége? Ne stresszeljen, mivel ez a modern fakulás biztosan az Ön ízléséhez igazodik, és növeli önbizalmát és imázsát.

A következő hajvágás előtt nézze meg ezeket a divatos temp fade hajvágásokat!

Mohawk Temp Fade felállással

Mohawk Temp Fade felállássalInstagram @dillonsimage

A mohawk temp fade hajvágás hűvös, ideges férfi benyomását kelti. Ennek a hajvágásnak az utánzásához kérje meg a stylisttól a hőmérséklet csökkenését, hogy tiszta oldalakat érjen el, majd párosítsa éles felállással. Ez az apríték az egyik legjobb hajvágás a férfiak számára, amely szakállal is párosítható!

További mohawk fade fodrászok.

Magas hőmérsékletű elhalványulás

Magas felső hőmérséklet elhalványulInstagram @andyfadepro

A magas csúcshőmérsékletű fade egy klasszikus hajvágás, amely mindig körül lesz. Ne tartsa túl magasan az elhalványulást, hogy a sötét kontraszt a magas csúcson maradjon. Ha helyesen hajtja végre, ez a stílus végtelen bókokat ad a körülötted lévő embereknek.

Temp Fade Faux Hawk -val

A hőmérséklet elhalványul a faux sólyommalInstagram @ali_heydari_org

A hőmérsékleti fakulás a faux sólyommal nagyszerű módja a hagyományos faux sólyom stílus kiemelésének. Zökkenőmentes vonalat hozhat létre úgy, hogy a keveréket olyan területekre összpontosítja, mint például a templom és a karikák. Mivel nincs két egyforma templomforma, azonnal egyedi vonást kölcsönöz minden hajvágásnak.

Texturált Quiff Temple Fade

Texturált quiff templom halványulássalInstagram @ali_heydari_org

A texturált, halvány halántékkal rendelkező quiff számos létfontosságú tulajdonsággal rendelkezik. Általában oldalról rövidebbek, felülről és elöl hosszabbak, hátul fésültek. A halvány halványítás jó módja annak, hogy összekeverjük a borostákat a szakállal, így könnyedén átállhatunk a hajvágásról az arcszőrzetre. Ez a stílus könnyedén kinyilvánítja a fiatalságot és a lázadó státuszt, és hűvös személyiséget kölcsönöz viselőjének.

Temple Low Fade férfiaknak, akiknek hajszálvékony vonaluk van

Halvány halványság a férfiaknak, akiknek a hajszálvonala csökkenInstagram @briancaliberhair_

A halvány halványítás a visszahúzódó hajvonalú férfiak számára jó választás, ha megpróbálja elfedni a hajszálvonalat. A visszafelé kúszó hajszálak a férfiaknak nem tetszenek, de nem szívesen vallják be. Ez a stílus elvonja a figyelmet a távolodó hajszálról. A tetejét rövidre vágják, elhagyva, egy kis tollal a hajszál sarkán és egy feszes halványítással a halántékhoz, hogy kiegészítse a stílust. Könnyen és gyorsan formázható, és hajápolási termékekkel együtt vagy anélkül is viselhető.

A pelenka hőmérséklete elhalványul

A pelenka hőmérséklete elhalványulInstagram @gilliefades

A pelenka temp fade a legegyszerűbb vágás, ha tanfolyam- vagy pelenkaszőrrel foglalkozunk. A Temp Fade tisztítja és megszelídíti a haj körvonalait. Ez a stílus azt is beállítja, hogy a haját fonatban vagy tincsben formálja, miközben megőrzi a csiszolt felületet.

Burst Temp Fade

Burst temp fadeInstagram @sssaulthebarber

A burst temp fade más variációt ad a klasszikus mohawk -nak. Ez konzervatívabb stílus a hagyományos túlzó, rövid és hosszú Mohawk stílushoz képest. Ne feledje, hogy ne lépjen túl magasra a sorozathőmérséklet -halványulással. Gyorsan rosszra változtathatja a hajvágást.

Undercut Temp Fade

Alulvágott hőmérséklet elhalványulInstagram @brianblendz.official

Az alávágott hőmérsékleti fade az ideális vágás, ha hosszú hajat szeretne tartani. Nem kell mindig kócosnak látszani, ha hosszabb a haja. A Temp Fade tiszta körvonalakat biztosít, amelyek egész nap és egész éjjel frissnek tűnnek.

High Temple Fade on Crew Cut

Magas halvány halványodás a legénység vágásakorInstagram @jeffthebarber

A magas halvány halványodás a legénység vágásán tökéletes hajvágást jelent azoknak a férfiaknak, akik soha nem tudják, hogyan kell formázni a pofájukat. A magas halvány halványodás zökkenőmentesen keveredik a bőrből a kívánt hosszúságig, teljesen kitörölve az oldalvégeket. Ezenkívül fontolóra kell venni a hajvágást, amikor néhány további napot szeretne kihagyni, mielőtt visszatér a borbélyához.

Templomfade Buzz vágással

A templom elhalványul zümmögésselInstagram @los_the_barber

A halvány fúvóka a buzz vágással erősen ajánlott mindenkinek, aki már rövid hajvágást kap. Soha nem tévedhetsz egy tiszta, bőrre szoruló fakulással. Csak ne felejtse el megemlíteni fodrászának a borotvaéles hajvonalat, amely az egész stílust összefogja. Kiváló bármilyen korú vagy haj szerkezetű.

High Skin Temple Fade

Magas bőrű halványodásInstagram @abstracthand_design

A vastag fürtök stílusát figyelembe véve a magas bőrhalványítás a legjobb vágás. Ez a vágás remekül elkerüli, hogy a haj ne lógjon a füle fölött.

Lefúvás Temp Fade -el

Lefúvás Temp Fade -elInstagram @thecutapp

Ó, ez a lefúvás a hőmérsékleti elhalványulással ügyes és éles! Az ilyen frizura titka a fürtökben rejlik. Egy darab-y definícióval kell rendelkezniük ahhoz, hogy a stílus intelligens megjelenésű legyen. Kiválóan illik a férfiak mindennapi megjelenéséhez!

Borbély által jóváhagyott Temp Fade Pompadour

Borbély által jóváhagyott Temp Fade PompadourInstagram @barberiaantonioferreira

Ez a temp fade pompadour ütős és nagyon jóképű stílust üt. Tiszta felületet ad, eltávolítja a hajat az arcról. A legjobb, ha matt pasztát használ, ragyogás nélkül, hogy a stílus a helyén maradjon.

Skin Temp Fade és Mini Afro

Skin Temp Fade és Mini AfroInstagram @thecutapp

Bizony, a bőrhőmérséklet -elhalványulás és a mini afro remekül kombinálható! Ez a hajvágás tiszta oldalakat és tarkót kínál. Sűrűvé teszi a tetején lévő hajat, hogy kiegyensúlyozza az aprítás stílusát. Nyugodtan testreszabhatja ennek az afro temp fade -nek az alakját és magasságát az arcformájától függően.

Temp Fade Design

Temp Fade DesignInstagram @salo_thebarber

Viseljen egy remekművet közvetlenül a füle felett, ezzel a formatervezéssel. A tollművészet félelmetes perspektívát ad a szokásos hőmérséklet -elhalványuláshoz.

Temp Fade fonatokkal

Temp Fade fonatokkalInstagram @iamon.bynaomi

A rettegett hőmérsékleti fade tökéletes pala a közepes hosszúságú zsinórra. Népszerű frizura az afro-amerikai férfiak számára, kérje professzionális fodrászától ezt a lenyűgöző frizurát.

Shadow Temp Fade szakállal

Shadow Temp Fade szakállalInstagram @thecutapp

A szakállal ellátott árnyékhőmérséklet -elhalványulás jól működik a férfiak csípőjén. Ez a szelet ügyes stílusú, miközben részleteket ad az arc körül. Az teszi kiemelkedővé, hogy nem igényli a mindennapi stílust.

Alacsony hőmérsékletű fakulás a közepes hosszúságú hajra

Alacsony hőmérsékletű fakulás a közepes hosszúságú hajraInstagram @novatobarber

Próbálja ki ezt az alacsony hőmérsékletű fakulást, amely minimális expozíciót biztosít a bőrnek, de maximális kényelmet biztosít. Továbbra is dolgozhat vastagabb tincsein, amelyeket tetszés szerint formázhat anélkül, hogy a haj az arcába kerülne, ennek a hűvös, alacsony fakulásnak köszönhetően.

Közepes hőmérséklet -elhalványulás

Közepes hőmérséklet -elhalványulásInstagram @pedrinho_cabeloearte

A közepes hőmérsékleti fakulás több bőrt tesz ki, ezáltal a testesebb arcok hosszabbak. Egyensúlyozzon egy szálcsiszolt vágással, hogy mindent távol tartson.

Temp Fade Afro

a hőmérséklet elhalványulInstagram @fade_queen

A temp fade afro inkább klasszikus és okos megjelenésű stílus. A kaliforniai stylist, Siobhan áll az ügyes hajvágás mögött. Felhívja a figyelmet arra, hogy ez a tészta ideális bármilyen korú férfiak számára.

Siobhan megosztja kedvenc termékét ehhez a hajvágáshoz. „Az a termék, amelyet a haj felcsavarásához ajánlanék, a Gentlemen Republic Gel lenne. Nem pelyhes, és nem hagy ragadós maradékot. ”

Így folytatja: „A gél felhordásakor nedves hajra lenne a legjobb, akkor használjon göndör szivacsot vagy göndörítő lapátot a tökéletes fordulatokhoz.”

Szintén elengedhetetlen a haj nedvesítése, hogy tökéletes lekerekített formáját mutassa. A stylist a Sta Sof Fro -t javasolja, amely tisztítja a fejbőrt és megakadályozza a korpásodást.

Hűvös Mohawk Temp Fade vörös tippekkel

Hűvös Mohawk Temp Fade vörös tippekkelInstagram @joss.barber.mx

A temp fade mohawk bemutatja az egész megjelenés megtisztítását, amely megtestesíti ezt az egész rock and roll hangulatot. Ha piros tippeket adunk a tüskés mohawkhoz, ez a cseresznye ezen az egész „tenni” tetején.

Temp Fade egyenes hajra

Temp Fade egyenes hajraInstagram @hosseinsarv

Az egyenes halvány halványodást a hosszabb rétegek finoman felfedik, ami tökéletes választás, ha inkább a hajadból nősz ki. Az egyenes haj életre kel rétegekkel és lazább formázással.

Körülbelül Temp Fade

Körülbelül Temp FadeInstagram @crispy_jeannie

A tiszta élek alátámasztják ezt az átfogó hőmérsékleti fakulást, amely tiszta borotválkozást biztosít a fej körül. A szemek jobban vonzódnak a fürtökhöz, ami magasságot és formát ad a hajnak.

Temp Fade rettegésekkel

Temp Fade rettegésekkelInstagram @ledanieljames

A rettegett temp fade egy csavart és fonott frizura, éles, tiszta oldalakkal. Daniel Lemus floridai stylist hozta létre ezt a trendet, és nagyon jól néz ki!

A haj csavarásán kívül az oldalán keskenyedett, és a tarkó környékén elhalványult. “Ez lehetővé teszi, hogy hosszú haja legyen, miközben tiszta és éles megjelenésű elölről, oldalról és hátulról.”

Ez a kúpos fade lefúvás előnyös egy olyan ember számára, aki hosszabb fordulatokkal vagy afróval rendelkezik. Neki is könnyebb lenne elérni a stílust.

A rövidebb hajú férfiak számára minden kifakult stílus megfelel. “Megtartja a haj teltségét, miközben eltávolítja a súlyt oldalról és hátról.” Lemus szerint ez finom kontrasztot és tisztaságot is mutat.

A stílusban az a legjobb, hogy kiegészíti az arcszőrzetet, a szájkosarat vagy akár a tiszta „babaarc” megjelenést.

Kopasz Temp Fade

Kopasz Temp FadeInstagram @kutzbykmari

A hullámok textúrát hoznak létre, míg a kopasz temp fade vágás kontrasztja sima. A kopaszodás és a textúra tökéletes egyensúlyt teremt, amely megnyugtatja a szemet, és kielégítő látványt nyújt.

Temp Fade hullámokkal

Hőmérséklet -fakulás hullámokkalInstagram @snipsnips777

A hullámok textúrát kölcsönöznek a megjelenésednek, még akkor is, ha a bőr halvány halványodik a templomok körül! Ez a hőmérsékleti fakulás hullámos hajvágással nagymértékben rendbe teszi rövid haját, felfedve ezt a hibátlan fekete frizurát.

Temp Fade Twist -el

fordulatokkal elhalványul a hőmérsékletInstagram @xquisite.clipz

Növelje a temp fade-t fordulatokkal és éles felállással. Egy ilyen hajvágás és stílus javíthatja a természetes csomók textúráját. A hőmérsékleti elhalványulások nem csak szép felületet biztosítanak, hanem élénkebbek és egyedibbek is.

Magas hőmérsékletű fakulás

Magas hőmérsékletű fade fodrászInstagram @zayfades

A magas hőmérsékletű fakulás egy olyan vágás, amely göndör hajat és tiszta oldalakat biztosít a tiszta felület érdekében. Ráadásul a magas halvány halványság jó formában hagyja a hajat. Formázáskor használjon só spray -t a megjelenés befejezéséhez, a textúra javításához és a sűrűség növeléséhez.

Temp Fade göndör hajra

Temp Fade göndör hajraInstagram @blackbladebarbershop

Inspirációként íme egy fodrász, temp fade, amelyet az olasz Daniele Gallo borbély vágott.

Ezt a göndör hőmérsékleti fakulást gyönyörű ránézni és praktikus kezelni! Ha szereted a rendszeres elhalványulást, de azt szeretnéd, hogy a következő szint legyen, próbáld meg kissé magasabbra borotválni a templomban. Adjon hozzá egy sebészeti vonalat a tervezéshez, és ragadja meg ezeket a rakoncátlan fürtöket a maximális hangerő érdekében, mint ez a hőmérsékleti fade a göndör hajhoz.

„Ez egy friss és modern megjelenés, amely nagyon aktuális a mai fiatalabb férfiaknál. Bőrtónusa fokozatosan emelkedik a templomok területén. A fenti göndör haj nagyon kényelmes lenne, mert nem kell sokáig fésülködni, amikor a srác otthon van ” – mondja Gallo.

Hőmérséklet -elhalványulás alkatrésszel

Hőmérséklet -elhalványulás alkatrésszelInstagram @mistermoustachebarbershop

Ez az oldalról elválasztott halvány fodrász a szakemberek jogos munkája. A vágás stratégiailag az elfoglalt urak kiszolgálására szolgál. Az ecsetelés kiegészíti az oldalakon lévő hosszabb szálakat a jól bemutatott megjelenés érdekében.

“Modern és avantgárd, de a legjobban az tetszik, hogy a fiúk arcát keretezi, és fiatalabbnak tűnik”-írja a chilei Hermes Guevara Mejia.