A szőke dobozfonat egy védőfonat, amelyet négyzet alakú vagy doboz alakú tagolások jellemeznek, és szőke színűek. Rengeteg élénk és kiemelkedő módja van a dobozfonatok viselésének, de a szőkekedés biztosan legyőzi őket!

Solange Knowles, Angela Simmons és modell Eva Marcille hibátlannak és szuper dögösnek tűntek először, a trendi A-listázóknál, extra hosszú redőkkel, bárhová elviszik.

Chicago fodrász és fodrász Amarie a szőke redők változatát különböző megjelenésekkel teszi közzé-lófarok, félig felfelé, félig lefelé, és még jumbo zsinórra is, bizonyítva, hogy ez a védő stílus mennyire sokoldalú!

Csak annyit kell tennie, hogy fenntartsa ezt az alacsony karbantartási stílusú frizurát, ha hidratálja és megvédi ezeket a mesés darabokat egyik napról a másikra alvás közben! Akár 10 hetet is kaphat egy remek afrikai ihletésű hajviseletből, ha vallásosan végzi ezeket.

Mielőtt a következő frizurát kinevezi, nézze meg ezeket az inspiráló fotókat a legdivatosabb szőke dobozfonatokról!

Dobozfonatok egy hosszú bobon

Dobozfonatok egy hosszú bobonInstagram @braidsbymiss_rubee

Azok a dobozfonatok a lebenyben biztosan Willow megjelenést és hangulatot nyújtanak. A puffadt végei valóban figyelemre méltó csavart kölcsönöznek ennek a megjelenésnek.

Dobozos fonott zsemle félig előkészített stílusban

Dobozban fonott zsemle félig updo stílusbanInstagram @carrietanner_comicstyles

Próbáljon ki egy doboz fonott zsemlét félig feldobott stílusban. Ez egy olyan stílus, amelyet a nők viselhetnek, egyszerűen felfelé húzva a hajat, miközben néhány hajat lefelé hagynak. Ez a frizura tökéletes a frissen fonott frizurákhoz, mivel minimális feszültséget igényel.

Dobozfonatok alulvágással

Dobozfonatok alámetszésselInstagram @mz_sofly

Az alulvágott dobozfonat fonott stílusú, borotvált résszel az oldalán vagy a fej mögött. Az alámetszések lerövidítik a fonat beszerelési idejét, és élettel telítik a frizurát. Tűnjön ki szőke fonatokkal és formázott oldalakkal.

Szőke csomómentes dobozfonatok

Szőke csomó nélküli dobozfonatokInstagram @szarvasmarha

A szőke csomó nélküli dobozfonatokat az izzó nélkül is fel lehet szerelni a gyökerekre, ami feszültséget okozhat. A csomó nélküli zsinórok nagyszerűek azoknak a nőknek, akik hajlékonyságot akarnak formázni, ráadásul a szőke csak élvezetesebbé teszi!

Karamell szőke doboz fonatok

Karamell szőke dobozfonatokInstagram @bsbeautybar.official

A karamell szőke dobozfonat egy napsütéses védő frizura. A barna szemű lányok aranyszínű üvegezett aláfestéssel telepíthetik ezeket a színes fonatokat. A Carmel barna jól működik sötét gyökerekkel. Nincs szükség a természetes hajhoz való színezésre.

Szőke dobozfonat felső zsemlében

Szőke dobozfonat felső zsemlébenInstagram @magicfingersstudio

Szőke dobozfonat felső zsemlében időtlen darab. Menj szőke, és érezd jól magad a felzúgott zsinórral, megmutatva a tökéletes fonás tiszta elválasztását. Hajtsa le a fejét, hogy összegyűjtse a hajat a gyors és egyszerű felső kontyért.

Hosszú szőke dobozfonatok

Hosszú szőke dobozfonatokInstagram @qthebraider

Az aranyszőke dobozfonat tökéletesen illik bronzos bőréhez. Ezek a hosszú hosszú dobozfonatok úgy néznek ki, mint a királyi jog!

Bordó és szőke dobozfonatok

Bordó és szőke dobozfonatokInstagram @cae.creations

Az egyes zsinórok egyedi színekkel rendelkezhetnek, és ez még kreatívabbá teszi a stílust. A szőke csík, a barna tincsek és a bordó dobozfonatok egy frizurában.

Piszkos szőke dobozfonatok

Piszkos szőke dobozfonatokInstagram @kurlykellzhair

Miért nem próbálja ki ezeket a piszkos szőke dobozfonatokat, hogy a zárainak sok dimenziót adjon? Ez a szőke hajszín és stílus igazán szexi!

Szőke zsinór háromszög alakú frizurával

Szőke zsinór háromszög részekkelInstagram @bluehairguru

Geometriai szempontból szerintem jó ötlet ez a szőke dobozfonat stílus fekete hajra. A csepegtetés, a finomság, a szajré- mit kérhet még? Még több hihetetlen dobozfonat háromszög részekkel.

Mézes szőke dobozfonatok

Mézes szőke dobozfonatokInstagram @jacarradaniellehair

Védje természetes haját a természetes károsodástól és a rossz formázástól ezekkel a mézes szőke dobozfonatokkal. Abban az esetben, ha természetes barna hajszíne van, itt több lehetőséget találhat – szőke dobozfonatokat.

Dobozfonatok platinaszőke színnel

Dobozfonatok platinaszőke színnelInstagram @bombystyle_braids

Jeges csöpögés a hosszú zsinórra, ami túl hűvös ahhoz, hogy bárki hordhassa. Ez az ombre platinaszőke dobozfonat akció minden nap kreatívabb.

Horgolt doboz fonatok

horgolt doboz fonatokInstagram @naturezacapilar

A szabadság minden formában és formában megjelenik. Ezekkel a horgolt zsinórokkal abból fakad, hogy a választott stílusát hajhosszabbítással és szövéssel kell viselnie. Színek széles választéka közül lehet választani, de ez a csokis szőke dobozfonat a lista tetején található.

Nagy és szőke dobozfonatok

Nagy és szőke dobozfonatokInstagram @hairbynodia

A dobozfonatok egyszerűbb, de egyben hízelgő változatához próbálja meg egyesével fonni a nagy hajszálakat. Ezek a hosszú szőke zsinórok hasonlóak lehetnek a szokásos stílushoz, de finoman eltérőek is.

Jumbo szőke fonás stílus fekete gyökerekkel

Jumbo szőke fonás stílus fekete gyökerekkelInstagram @braidupp

Ezek a szőke dobozfonatok fekete gyökerekkel kellemes kontrasztot kínálnak, ami alkalmi és stílusos. Érje el a megjelenést a szőke, fonott hajhosszabbítókkal, amelyek hozzáadódnak a természetes fekete hajhoz.

Szőke Ombre Box fonatok

Szőke ombre doboz fonatInstagram @jenestyles

Krémes és álmodozó, ez a szőke dobozfonatos frizura mindent tartalmaz.

Szőke és fekete doboz fonat

Fekete és szőke dobozfonatokInstagram @okoyebraids

A hosszú dobozfonatokon egymás mellé helyezett színek rendkívül ritkák, mert kevés nő tudja lehúzni. Akár igazán sötét és igazán világos színeket, akár egymáshoz közel álló árnyalatokat szeretne, ne feledje, hogy fontos, hogy úgy viselje a haját, mintha nem érdekelné!

Szőke és barna dobozfonatok

Szőke és barna dobozfonatokInstagram @voodoobraids

és a barna mikro dobozfonatok kényelmes, karbantartást nem igénylő stílus, ugyanakkor nagyon stílusosak. A louisianai székhelyű Andra’el fonó úgy gondolja, hogy ebben a stílusban a legjobb a végtelen színválaszték, valamint a stílus. A megjelenés is tart 3 hónapig!

Andra’el megjegyzi: „Ezek a szőke és barna zsinórok elfoglalt, szorgalmas nőknek szólnak, akiknek kevés idejük van a hajra. Ez egy nagyszerű védő stílus gyerekeknek és felnőtteknek. Ne felejtse el rendszeresen olajozni a fejbőrt. ”

Piros és szőke dobozfonatok göndör darabokkal

Piros és szőke dobozfonatok göndör darabokkalInstagram @jlowedabraider

Ezeket a kis boho fonatokat Jocelyn Lowe, Richmond, VA szalontulajdonos készítette. Ezek vörös és szőke dobozfonatok göndör darabokkal, amelyeket hosszabbítással vagy emberi haj parókával lehet elérni.

„Szeretem a fürtöket, amelyek keverednek a fonatokkal. A fürtök teljesen új megjelenést kölcsönöznek a zsinórnak, amitől mindenki izgatott lesz ” – jegyzi meg Lowe.

Ez a stílus általában 8-10+ hétig tart, és nem kell túl sokat tennie. Lowe azt is hozzáteszi, hogy „csak egy fonott sálat igényel az éjszakai lefedéshez, és időnként egy kis tartóhabot”.

Jumbo Box fonatok fényes szőke színnel

Jumbo Box fonatok fényes szőke színnelInstagram @shez_ready

Ezek a szőke jumbo dobozfonatok merészek és gyönyörűek, és Tanaishia Phillips stylist készítette őket Charlotte -ból, NC. A színe teszi merészsé, de ez egy gyönyörű védő stílus, amelyet sokféleképpen lehet viselni. Vessen egy pillantást a divatosabb jumbo box fonatokra itt.

Ha fontolóra veszi ezt a stílust, Phillips elmagyarázza: „Értesítem, hogy a szín kiemelkedik. Ezt a stílust bármilyen színben megteheti. Ez a stílus minden hajtípusra alkalmazható, de a legjobban a durva hajra. ”

Ez a fonat stílus a méretétől és a hosszától függően eltarthat egy ideig. Ezek a nagy fonatok Phillipsnek 3,5 órát vett igénybe.