A közepes dobozfonat védő frizura a természetes haj számára, amelyet úgy hajtanak végre, hogy szőrszálakat metsző részekre osztják, és a gyökerektől a váll és a mellkas közötti hosszúságig fonják. Nem rajong a túl sok hosszabbításért a dobozfonatokhoz? Nincs mit! Középhosszú formájával biztosan még mindig annyira szórakoztató és sokoldalú lesz!

A legfontosabb dolog, amit szeretni kell ezekben a gyönyörű redőkben, az, hogy előnyeit kínálják az arc részleteinek megerőltetés nélküli keretezéséhez és kiegészítéséhez. A befolyásoló hírességek, Danai Gurira, Zoe Kravitz, Amandla Stenberg és Lupita Nyong’o saját dobozfonat-változatukat viselték, és úgy döntöttek, hogy közepes hosszúságúak maradnak, inspirálva a rajongókat és a stylistokat, hogy ugyanazt tegyék.!

A floridai székhelyű szakértő copf és az Insta-influencer Chounèse az LC Beauty Salon-tól egyedi stílusokat hoz létre közepes hosszúságú fonatokon, mandzsetták, fonalak és akár ombres segítségével. Az új és továbbfejlesztett formázási technikákkal ezek az elegáns dobozos redők sokkal jobban néznek ki, mint a 90 -es évek verziói!

A nem túl vastag és nem terjedelmes, közepes hosszúságú dobozfonatokat könnyebb formázni frissítésekben és zsemlékben, mint a hosszabb darabokat. Még mindig olyan alacsony a karbantartásuk, mint a tipikus formájuk, de mínusz az idő és az erőfeszítés, mivel a vállig érő zsinórra nincs szükség annyi hajhosszabbításra a telepítéshez.

Az alábbiakban egy naprakész galéria található, amelyekben rendkívüli és stílusos módok állnak rendelkezésükre! Próbálja ki ezeket az extra divatos, közepes dobozfonatú frizuraötleteket!

Szőke közepes doboz fonat

szőke közepes doboz fonatInstagram @organikus.jane

Teljesen sokoldalú módja a hajviseletnek, a szőke dobozfonatok sok szempontból védenek és stílusosak. És ha dobozban fonott bobban viseli, csak fokozza a hevességét, valóban fejforgató!

Jumbo Box fonatok stílusa

középhosszú jumbo dobozfonatokInstagram @famigeradoafro

Vaskos, mégis könnyű a szemnek, ezek a jumbo dobozfonatok több célt szolgálnak. Védő stílus, és minden állványt a helyén tart, miközben bonyolult dizájnt mutat, amely textúrával és színnel büszkélkedhet.

Vaskos, közepes fonatok

vaskos, közepes dobozfonatInstagram @beautybybintou_

Ez egy elismerő poszt szeretett közepes méretű dobozfonatunkhoz. A gyöngyök kellemes játékosságot kölcsönöznek, amire manapság mindenkinek szüksége van!

Háromszög alkatrészek

Közepes hosszúságú dobozfonat háromszög részekkelInstagram @haircreationz_byk

A fejbőr munkája akár a vonzás központja is lehet az ilyen fonási technikákban. A háromszög részek a dobozfonatokon feltárják a tüzes dobozfonatokat, amelyek a tiéd. Ha hosszabb haja van, nézze meg a legjobb hosszú dobozfonatokat.

Vállhosszúságú dobozfonat Bob

vállig érő doboz fonat bobInstagram @thechair_beautyloft

A vállig érő dobozfonatok kiemelik az arc formáját. Arcának különböző vonásai is hangsúlyozhatók, ha különböző módon hordja a haját.

Divatos, közepes hosszúságú félig kitöltött

divatos, közepes hosszúságú, félig felhúzottInstagram @laura.matton

A szenzációs stílus a közepes hosszúságú dobozfonatok frizurájának viselése, menjen a közepes hosszúságú hangulatba, gondtalan és egyszerű megjelenés! A sokoldalúság minden idők csúcspontja, különböző tartozékokkal.

Zsinórok arany mandzsettával

Nyakörv hosszú dobozfonatok arany mandzsettávalInstagram @stylist.onduty

A vállig érő dobozfonatok klasszikus megjelenése a kiegészítő arany gyöngyfűzés. A sötét bőr kiemelkedik a kiegészítő aranygyöngyös kiegészítőnek köszönhetően.

Kiegészítő fonatok

Közepesen rövid dobozos kiegészítő fonatokInstagram @különbözőtextures9

Egyre több önkifejezési mód alakítható ki, különösen akkor, ha stílusos közepes dobozos fonatokat visel. A stílus meghatározásának egyik módja olyan kiegészítők, mint a gyöngyök, szalagok és húrok, amelyek felfrissítik a megjelenést.

Aranyos közepes dobozfonatok

aranyos közepes doboz fonatInstagram @nanasbraids

Ezek a hasznos és népszerű közegfonatok több kultúra és életmód részei voltak az idők során. Az időtlen stílusú, közepes dobozból készült zsinórok itt vannak, hogy megvédjék a hajat a sérülésektől, miközben megőrzik a szúrós megjelenést.

Dobozfonat Bob

Közepes doboz fonat bobInstagram @la_linguere_du_royaume

A haj váratlanul rövidebbé válhat fonás után. Nem kell aggódnia, mert a közepes hosszúságú dobozfonatból készült bobok mind-mind a hype-ban vannak, bonyolult mintát és néhány kiegészítőt mutatnak be, miközben a hajat rendben tartják és ápolják.

Divatos arany mandzsetta

közepes hosszúságú dobozfonatok arany mandzsettávalInstagram @zhaanaay

Q&Egy stílusteremtő, Zhané

Student @ Hair by Zhané, Kansas City, KS

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a megjelenés frissítő. Ez valami új és más, mint a szokásos dobozfonat. Könnyű, könnyen kezelhető, gyorsan elkészíthető, és összességében az egyik kedvenc védő frizurám.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a frizura minden göndör, göndör és göndör hajra alkalmas. Minél furcsább a haj, annál tovább tart a stílus! Ez a frizura univerzális, és bármilyen stílushoz illik.

Néhány kedvenc termékem, amelyet ezzel a stílusban használhatok, a Creme of Nature Edge Control, a FreeTress által készített Africanana 3x 84 ″ haj, a Shea Moisture Twisting Butter és a fekete gumiszalagok a stílus fenntartásához. Azért használok gumiszalagokat, mert a hajam kicsit a puha oldalon van, így hajlamosak könnyen kicsúszni a fonatokból, de a gumiszalagok használatával a stílus kétszer olyan hosszú ideig tarthat. Ha nem szeretne gumiszalagot használni, akkor ezt a lépést is kihagyhatja.

Ez a stílus is nagyon könnyen kezelhető. Mindössze annyit kell tennie, hogy hetente vagy kéthetente egyszer mossa meg a fejbőrt, éjszaka tekerje be a haját és hidratálja!

Egyszerű fonatok oldalsó résszel

Egyszerű, közepes hosszú dobozfonat oldalsó résszelInstagram @bomb____chelle

Q&A stílus alkotója, Michelle Carter

Stylist @ Salon Noa, Virginia Beach, VA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a dobozfonatos megjelenés ideális bárki számára a középiskolás kamasz kortól a felnőttig professzionális munkakörnyezetben. Szeretem azt a tényt, hogy ezt a stílust több részből, különböző hosszúságból és akár lófarokban is viselheti! Foglaláskor kérjük, adja meg, hogyan szeretné viselni horgolt stílusát.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

A horgolt zsinórok nemcsak nagyszerű védő stílus, hanem alacsony karbantartási igények is. A fenntartás érdekében vigye fel az Influence rozmaring stimuláló spray -t a fejbőrre. Alkalmazás után használjon tiszta mosogatórongyot a fejbőr enyhe tisztításához. Ezt követően használja az Influence szerves komplexet a fejbőr megfiatalítására és hidratálására a hosszabb ideig tartó horgolás érdekében. Nem ajánlott másfél hónapnál tovább menni. Ha kívánja, extra nagy hajfedőt használhat a horgolt haj megőrzésére, vagy használhat szatén sálat.

Kis közepes dobozfonat

kis közepes doboz fonatInstagram @saycheese_elena

Q&A stílus alkotójával, Elena Monny -val

Fodrász / kommunikációs tisztviselő @ Hair by Elena Párizsban, FR

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez egy egyszerű megjelenés, amelyet naponta karban kell tartani. Ma felvehet egy gyors rendetlen kontyot, majd másnap egyenes haja lehet.

Kedvenc dolgom ebben a megjelenésben – úgy érzem magam, mint egy királynő, és úgy érzem magam, mint Kleopátra!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

A hajat fekete gumiszalaggal fejezheti be. Diszkrét és elegáns! A hajat ékszerekkel és színes húrokkal is befejezheti, hogy extra stílusos megjelenést kapjon!

Amikor ilyen típusú hajam van, általában nem használok egy adott terméket a zsinórra, mert néha a fonatok zsírosak lehetnek. Bár minden héten kókusz- vagy sheavajjal hidratálom a fejbőrt.

Zsinór gyöngyökkel

Középhosszú dobozfonat gyöngyökkelInstagram @dare2belayed

Q&A stílus alkotója, Danielle Downes

Fodrász @ Dare2belayed itt: Bridgetown, BB

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ennek a frizurának a neve a Fulani – egyesek törzsi zsinórként vagy dobozfonatként és kukorica kombinációs stílusként tüntethetik fel. Ez a megjelenés nagyon divatos és aranyos, amint láthatja. A stílus elkészítése 3 órát és néhány percet vesz igénybe, és két csomag fonott hajat használ – a Supreme Hair Super tz4 38 ′ -ot használták.

Vállig érő fonott, ahol a hátlap dobozfonatból, az eleje pedig cikkcakkos, kukorica stílusú. Az egyiknek lehetősége van gyöngyök viselésére, vagy hagyja úgy, ahogy van.

Ebben a frizurában az tetszik, hogy nem lesz nehéz a hosszúsága miatt. Ezenkívül más bob megjelenést kölcsönöz, szemben a szokásos dobozfonatokkal. Szeretem látni a cikk-cakkos részeket is, és ennél a hossznál inkább a gyöngyöket részesítem előnyben, mint ahogy hagyom. Úgy érzem, hogy a gyöngyök feldobják a stílust.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Legalább egy hónapig tart, és egyes textúrák esetén a kukorica gyorsabban nőhet ki. Ennek a frizurának a fenntartásához azt javaslom, hogy az ügyfél olajat vagy zsírt használjon a fejbőr hidratálására körülbelül 2-3 naponta. Ne tegye ezt minden nap, mert a fejbőr pórusai eltömődhetnek, és ezt azért teszi, hogy megakadályozza a száraz fejbőr kialakulását. Ha a fejbőr viszket, akkor néhány viszketést enyhítő termék kipróbálható vagy használható, például a teafaolaj.

A legjobb, ha a természetes hajjal rendelkezők fújják ki a hajat, így ilyenkor rendesebb és tartósabb stílusod lesz, különösen, ha a kukoricafonatról van szó. Használhat habzó krémet vagy habot is, hogy felvigye a zsinórra, amikor már kezd elállni. Ezenkívül kösse le a fonatokat kendővel éjszaka, vagy ha éppen otthon van, hogy kiküszöbölje az esetleges homályosságot.

Az élekhez Gorilla Snot vagy Style Factor Edge Booster -t használok, vagy habbal érheted el, és formázhatod vissza a korábban lefektetett éleket. Ezt a stílust csak lefelé viselheti, amint az a képen is látható. Azt is választhatja, hogy melyik kukorica stílus tetszik, amely megfelel Önnek. Bármilyen arckifejezésen jól néz ki, úgyhogy folytassa és próbálja ki.