Hva er de mest populære menns hårklipp og frisyrer for menn? Du finner dem her i denne nylig oppdaterte guiden.

Dette er den beste samlingen av menns hårklipp og kule frisyrer for menn. Vi har vært veldig forsiktige med å velge de beste eksemplene på alle de siste hårklippene vi ser klippet og stylet av de beste frisørene i verden. Rull ned, finn et nytt utseende, og vis deretter bare bildet til frisøren din. Superenkelt.

Nedenfor finner du de ferskeste menns hårideer, inkludert kort hårutseende, alternativer for middels til langt hår, superkule fade hårklipp. Dette er de siste og mest populære menns frisyrer og trender som vi ser i de beste frisørsalongene rundt om i verden.

I detalj diskuterer vi hårklippene, de beste hårproduktene for menn å bruke, og hvordan du styler dem. Og vi viser deg de mest populære typer hårklipp for menn, i tillegg til alle de forskjellige fadeseriene din kan gi deg..

Dette er de nyeste trendene innen fade hårklipp, moderne underklipp, pompadours i forskjellige lengder og stiler, klassiske herreklipp, kule kamoverklipp og de mest populære quiff-hårklippene og avlingsklippene.

Det er flere kule hårklippsstiler for gutter enn noen gang før. Hold deg frisk, vær kald. Bland og match funksjoner, hårlengde, del vs ingen del, eller fade vs konisk hårklipp. Vi ser også menns hårklipp som viser lengre frisyrer med bevegelse og flyt. Hvis du har langt hår eller tenker på å vokse det, sjekk ut vår ultimate guide til langt hår for menn.

Gjeldende trender viser også frisyrer for menn med naturlig utseende som er stylet med et lettere hold og matt finish pomader. Du kan også bruke en hårføner for å få litt overdreven flyt og ekstra volum til frisyren din.

Selv om trenden lener seg mot lengre hår og mellomlange hårklipp for menn, finner du også våre toppvalg for gutter som ønsker kort hår. Korte hårklipp er alltid populære fordi de er enkle å administrere og ser rene ut.

Noen av disse utseende nedenfor er visne hårklipp noe som betyr at frisøren din bruker klippere til å barbere sidene og baksiden av hodet i en bestemt stil. Andre hårklipp er helt saksekutt alt inkludert sider og bakside.

Hvis du har krøllete hår, bølget hår eller tykt hår, finner du også noen flotte hårklipp nedenfor. Har du krøller? Sjekk ut vår komplette guide for krøllete hår. Vi viser deg de beste hårklippene og de beste produktene for å ta vare på krøllete hår.

Topp 100 menns frisyrer + menns frisyrer

Ok, så la oss dykke inn og ta en titt på de beste hårklippene for menn og frisyrer for menn som vi har sett i år. 

Et sted på denne listen er det en helt ny hårklipp og kombinasjon av frisyrer for menn du kan prøve.

1. Kult menns frisyre + lav fade

Zach Ramsey

Dette er et kult hårklipp for menn som har middels strukturert hår og en lav skallet fade.

2. Middels hårklipp for menn + skallet fade

Barber Cole

Dette hårklippet har kort til middels hår på toppen med barberte sider. Et moderne inntrykk av pompadouren.

3. Moderne Slicked Men’s Haircut

Barber James Beaumont

Et godt eksempel på et klassisk slicked -look. Men her er håret på toppen litt mer naturlig utseende. Dette er ikke den tradisjonelle tilnærmingen til styling med en skinnende pomade. Håret er heller børstet tilbake og tørket med en hårføner for å gi den naturlige flyt og bevegelse. Bruk en matt pomade.

4. Side del frisyre for menn

Slicked Side Part Quiff Haircut

hosseinsarv

En flott frisyre for menn med en sidedel. For å få dette utseendet vil du bruke et produkt som har litt glans. Arbeid en liten mengde av en skinnende pomade i fuktig hår. Gre på plass. For å få litt ekstra kropp, bruk en hårføner.

5. Middels lengde menns hårklipp + skallet fade

Kortsider lang på toppen hårklipp for menn

Mikey

Dette har vært en av de mest populære hårklippene for menn i flere år. Barberte sider. Langt hår på toppen. Du må bruke en hårføner for å få det høye store håret til å stå oppå. Et flott utseende for alle typer, men fungerer best med tykkere hårtyper.

6. Cool Flow Tapered Haircut For Men

Flow hårklipp for menn

Iisakki Nummi

Som vi har sagt lengre hår ser ut. Flere og flere gutter vokser håret lenger på toppen. Dette er et vakkert saksekuttet taperhår for menn med krøllete hår. Det viser en flott flyt og bevegelse.

7. Kort strukturert hårklipp + High Fade

Whitney Vermeer

Dette er et flott kort hårklipp for menn som kan styles på en rekke måter. Du kan bruke den glatt og pent på kontoret, eller rote den for et mer edgy utseende når du går ut på byen.

8. Langt hår Pompadour frisyre for menn

Curran Candage

Nok et godt eksempel på en kul pompadour -frisyre med kortsider og lengre hår på toppen.

9. Undercut + rotete hår på toppen + lang fryns

Kult underskåret hårklipp for menn

Kristijan Lizačić

Dette er en superkul undersnitt. Hvis du har en overflod av tykt hår enn dette kan være et godt alternativ. Håret på toppen får flyte vilt. Underkutt er en av de menns hårklipp som fortsetter å utvikle seg til kulere nye stiler.

10. Hårklipp Med Lang Fryns

joshlamonaca

En kul moderne versjon av den klassiske “skater haircut” som har en lang utkant foran og kortsider

11. Avsmalnet hårklipp for tykt hår med kortsider + lang fryns

Herrefrisyre for tykt hår

Dre Hair

Et vakkert konisk hårklipp. Et flott hårklipp i siden. Ikke for mye klippearbeid, for det meste saksesnitt.

12. Kult kort hårklipp for tykt hår + skallet fade

kort fade hårklipp

travisanthonyhair

Et kult hårklipp for menn som har tykt hår. Den er kuttet kort på toppen, fin og frisk foran med en linje opp, og viser en skallet fade på sidene.

13. Kort strukturert menns hårklipp

Kort teksturert hårklipp for menn med en midfade

Alternative Barbering Co.

En superkul kort teksturert hårklipp med lav fade og rikelig med flyt. Teksturert menns hårklipp er fantastisk fordi de gir deg flere stylingsalternativer. De kan brukes pent og rent hvis du styler med en kam eller styler til en mindre raffinert rotete frisyre.

14. Teksturert hårklipp + Long Fringe + High Fade

Kort teksturert hårklipp for menn med høy fade

Hårklipp av Rafa Underground

Så kult hårklipp. Rotete middels teksturer på toppen gir det piggne utseendet. Fringe ble holdt lenger. Nok en undergraving med en veldig moderne vri på den.

15. Kort Spiky Quiff Haircut + Skjegg

Kort, pigget quiff -hårklipp med hudtoning

Hårklipp av Tom Baxter Hair

Nok et godt eksempel på en quiff hårklipp. En av de mest populære herreklippene vi har sett de siste par årene, blitt populær av David Beckham. Denne er på kortere side. Teksturene gir det piggne utseendet på toppen. Bruk en middels til sterk pomade for å style hårklippet på plass.

16. Middels lengde Taper Fade Haircut

Middels lengde menns taper fade hårklipp

Hårklipp av Agus De Asis

Dette er en fantastisk taper fade hårklipp med litt flott middels lengde på toppen. Du må bruke en hårføner for å få den flyt og bevegelse.

17. Kort Pompadour Haircut + Mid Fade

Kort menns hårklipp for tykt hår med middels til lav fade

Hårklipp av Virogas frisørsalong

Dette hårklippet for menn har en super ren mellomtoning på sidene og baksiden. Perfekt blandet inn i det korte til middels lange håret på toppen. Et flott ryddet utseende for dere som har tykt, bølget eller krøllet hår.

18. Krøllete Flat Top Haircut

Hårklipp for krøllete hår flat-top

Hårklipp av Nathan Emery

Perfekt skulpturelle krøller på toppen og sidene holdt korte med en midfade.

19. Hårklipp i middels lengde + Mid Fade

Middels lengdeklipp for menn med midfade

Hårklipp av Javi The Barber

En flott utstilling i front. For å få håret til å se slik ut på toppen må du bruke en hårføner og børste. Du kan føne fuktig hår med eller uten en lett til middels holdbar pomade.

20. Kul frisyre for langt krøllete hår + Drop Fade

Kult menns frisyre for middels til langt krøllete hår

Hårklipp av Braid Barbers

En skallet fade holder ting kjølig i ryggen og sidene. Krøllete hår på toppen er igjen vilt. Lang fryns foran. Hvis du har tykt krøllete hår er dette et flott utseende. Lett å style og vedlikeholde. Bare tørk håndkle og gå.

21. Kam over hårklipp + sidedel + lav fade

Frisyre på siden for menn med lav fade

Hårklipp av Talitha ‘Tils’ Maddison

En fin klassisk herreklipp med en moderne følelse. En blanding av en sidedel og pompadour -frisyre.

22. Middels lengde Moderne klassisk herreklipp

Kult klassisk herreklipp for tykt hår i middels lengde med frakoblet skjegg

Hårklipp av Tom Baxter Hair

En flott klassisk menns avsmalnet hårklipp med sidedel. Kort på sidene. Langt hår på toppen.

23. Klassisk menns hårklipp Stylet Back + Line Up

Middels lengde hårklipp for menn med høy fade

Squeak Pro Barber

Dette er en så flott hårklipp for menn å få. Super allsidig. Lett å style. Den har en høy fade med middels langt hår på toppen som kan styles på så mange måter. Style en pomp, glatt den tilbake, gre inn i en frisyre på siden eller bare bruk den tørr og naturlig. Så mange alternativer. For å få dette utseendet, bruk en lett til middels holdbar pomade. Ha en liten mengde pomade i håret når det er tørt. Eller bruk det i fuktig hår og bruk en hårføner og børste for å få den bevegelsen og det bølgete utseendet.

24. Cool Short Curly Haircut +Drop Fade

Kort hårklipp for menn med krøllete hår og falming

Criztofferson

Dette er en flott sommerhårklipp for menn å få. Fungerer med enhver hårtype. Håret er kuttet kort på toppen. Har en dråpe falming ned til huden og kult utseende frakoblet skjegg.

25. Kult Pompadour Undercut Haircut + Drop Fade

Pompadour -hårklipp for menn med skallet falming

Swiss Hair av Zainal

Dette hårklippet er halvt pompadert halvt underskåret. Den har en dråpe falmet ned til huden. For å få dette utseendet trenger du en hårføner. Det er det som vil gi håret kropp, flyt og bevegelse. Børst og føntørr på den ene siden. Børst og tørk fra front til rygg. Det er utrolig hva bare en børste og en hårføner kan gjøre for å gi håret stor flyt. Du trenger ikke engang å bruke et produkt. Imidlertid vil en lett til middels holdbar pomade bidra til å holde håret stående i flere timer på dagen.

26. Rotete underskåret frisyre for menn med tykt hår

Rotete frisyre for menn med tykt hår og burst fade

Dang Cuts Hair

Nok et godt eksempel på den moderne underkanten. Rotete teksturert hår på toppen gir undersnittet en moderne følelse.

27. Medium lengde hårklipp for rett hår + lav fade

Lavt falmet hårklipp for menn

Conor Taaffe

En lav fade til sidene og ryggen med middels hår øverst til venstre for å flyte som den vil.

28. Long Curls + Cool Hair Design

Lang krøll herre flat-top frisyre

Dynasty Barbers

Kul side hard del fremhever denne høye fade. Perfekt blandet inn i lengre naturlig hår på toppen.

29. Lav fade + rotete lengre hår på toppen

Lav skallet fade og rotete herrefrisyre på toppen

Men’s World Herenkappers

En underskæring med langt rotete teksturert hår på toppen. Super ren lav fade.

30. Teksturert bølget hårklipp for menn

Middels lang strukturert frisyre for menn og skallet fade

Toastie

En skallet falmet hårklipp med langt bølget hår på toppen. Mye kontrast skjer. En av de kuleste menns hårklipp du kan få hvis du har bølget eller krøllet hår.

31. Cool Side Part Haircut For tykt hår

Kult hårklipp for tykt hår med midt fade og sidedel

Virogas frisør

Kul utseende lav fade, sidedel (barbert hard del). Flott quiff -frisyre i middels lengde.

32. Naturlige krøller + teksturer + hard del

Naturlige krøller og teksturer med frisyre for menn i siden

Julius Cvesar

Ren midfade med naturlige krøller på toppen. Hard del skiller og kontrasterer sidene fra håret på toppen.

33. Stilig krøllete hårklipp for gutter

Kult krøllete hår menns frisyre

Whitney Vermeer og Tenne modeller

Så flott hårklipp for gutter som har krøllete hår. Super rene kuttede kortsider blandet inn i tykt krøllete hår og lengre frynser.

34. Lange vakre naturlige krøller

Lang vakker naturlig krøllhårklipp for menn

Whitney VerMeer

Nok et mesterverk i krøllete hår. Pent trimmede friske sider. Hår på toppen er igjen for å gjøre sine egne ting.

35. Tapered Short Haircut For Curly Hair

Kort hårklipp for krøllete hår

Surbarber

En kul enkel halsdesign skåret inn i denne flotte koniske fade. Blandet fint inn i en kort klassisk herreklipp. Bruk en liten mengde pomade eller bare tørk håndkle og børst på plass. Superenkel å style.

36. Kort hårklipp med strukturert krøllete hår

Teksturert krøllete hår menns frisyre

Tom Chapman

En kul tykk teksturert frisyre for menn som har krøllete hår.

37. Pompadour Meets Modern Mullet

Kult herreklipp med skjegg

Juan Morales

Mullets er i. Og vil vokse i popularitet når vi går mot 2020. Dette er en superkul underskjæring møter pompadour møter multe.

38. Middels teksturer på toppen + korte koniske sider

middels herrefrisyre med tykt strukturert hår på toppen og kortsidene

Morris Motley

Hvis du har tykt hår er dette en flott hårklipp å prøve. Avsmalnet kort på sidene. Langt hår på toppen med rygg. Du kan style det til et sidelook eller bare glatte det tilbake.

39. Slicked Back Modern Undercut Hairstyle

Slicked tilbake moderne underskåret frisyre for menn

Josh Connolly

Jeg liker dette hårklippet veldig godt. Underskåret er ikke barbert så høyt som du normalt ser. Hår på toppen er glatt tilbake. Du kan enten børste og føne det tilbake. Eller du kan gå for et mer glatt utseende ved å bruke en skinnende pomade, arbeide det inn i fuktig hår og bare pusse eller gre håret tilbake på plass.

40. Hårklipp med sakseklipp for tykt hår

Hårklipp i siden for menn

Underjordiske Veria

Nok et godt eksempel på hvor ting er på vei. Mer flyt, bevegelse og lengre hårlengder. Et flott konisk hårklipp for menn. Kort på sidene, men uten hud. Stylet naturlig til en sidedel.

41. Mohawk Bald Fade Haircut + Fresh Line Up

Mohawk -frisyre for krøllete hår og form foran med skallet fade

Nivå

Mohawks har blitt mer og mer populært i det siste. Dette snittet har en skallet fade, stiller seg opp foran slik at ting ser rene og friske ut, og krøllene på toppen er naturlige for å gjøre tingene sine.

42. Long Textured Fringe + Mid Fade Haircut

Lang frisyre med frynser for menn med en midfade

Mikey

En lang fryns ser bare kult ut. Dette er et moderne inntrykk av den klassiske skaterklippingen for gutter. Lange teksturer er stylet fremover i frynsens strømning. Den tyngre hårlengden foran og på toppen kontrasterer perfekt med midten av fade til sidene og baksiden.

43. Short Textured Quiff Haircut + Mid Fade

Kort menns quiff -hårklipp med midfade

Ross Parlane Barbershop

Korte hårklipp for menn går aldri av moten og ser alltid flotte ut. Dette er et flott hårklipp for gutter som har tykt hår og ønsker å holde tingene rene og friske. Dette utseendet har en midt på huden fade, og kort teksturert hår på toppen stylet til en quiff. Det flotte med korte hårklipp er at de er super enkle å vedlikeholde og style. Ikke mye for det. Bare tørk håndkle, arbeid en liten mengde pomade i fuktig eller tørt hår, og styl på plass med fingrene. En av de beste korte hårklippene du kan få.

44. Textured Quiff Meets Pompadour Haircut + Line Up

Teksturert mohawk quiff hårklipp og lav fade

Javi frisøren

Et helt kult hårklipp. Del mohawk, del quiff, del pompadour. Den har en skallet fade som legger vekt på det ville løse håret på toppen. For å få dette utseendet må du bruke en hårføner og en børste.

45. Kult kortklippet hårklipp for bølget hår + lav fade

Kul kort hårklipp for menn med lav fade

Alessio Bolognesi

Beskjære hårklipp har vært super populære. De går fortsatt sterkt og vil sannsynligvis fortsette å være et toppvalg for gutter som liker en kort hårklipp. Beskjære hårklipp fungerer for alle hårtyper. Først så vi stort sett stumpe avlinger. I disse dager ser vi mer teksturerte og asymmetriske utkant. Denne er litt i mellom. Dette er definitivt en av de beste hårklippene for menn som ønsker å holde håret kort. Det er også en av de beste hårklippene for tilbakegående hårlinjer siden håret er stylet fremover.

46. ​​Natural Waves Medium Length Menns hårklipp + kortsider

Middels lengde hårklipp

Hard Grind

En veldig naturlig klassisk herreklipp. Kortsider, litt lengre på toppen, børstet tilbake på plass.

47. Slicked Back Wavy Menns frisyre + Bald Fade

Slicked back bølgete frisyre for menn

Jakes frisørsalong

Nok en god hårklipp for gutter som har tykt eller bølget hår. Et klassisk utseende med kortsider og middels langt hår på toppen. Det kan styles tilbake naturlig som på dette bildet eller slicked tilbake med en sterk holdbar pomade med skinnende finish.

48. Modern Taper Fade Haircut For Men

Moderne taper fade hårklipp for menn med tykt hår

Adam O’Callaghan

En helt kul konisk hårklipp. Håret på toppen og i ryggen holdes lengre for å gi håret bevegelse og flyte frem og tilbake.

49. Lengre Curly Hair Flow Haircut

Lang frisyr for menn for krøllete eller bølgete hår

Alan Beak

Dette er den beste hårklippingen for krøllete hår. Ting har blitt ryddet opp langs hårlinjen med en fantastisk liten konisk fade. Det krøllete håret på toppen og i ryggen får flyte naturlig.

50. Kult, strukturert tykt hår + kortsider

Kult teksturert hårklipp for menn med tykt hår, kortsider

Ryan klipper hår

Dette er en av de beste hårklippene for tykt hår eller krøllete hår. Stylet til en quiff i sidedel. Superkult hårklipp for menn.

51. Low Fade + Twisted Curls

Vridde krøller på toppen, form opp og lav skallet falming

Dill Svart

Dette snittet har en lav fade med naturlige krøller på toppen som er stylet med en vri svamp.

52. Natural Slicked Back Haircut For Cool Guys

Topp hårklipp for menn med tykt hår

Carter Supply Co.

En av de beste hårklippene for tykt bølget hår. Dette naturlige utseendet er populært akkurat nå. Sidene kuttes korte (men ikke falmet) for å understreke den naturlige bølgete strømmen på toppen. Fade hårklipp er fortsatt super populære, men flere gutter velger mer naturlig utseende som dette.

53. Tapered Men’s Haircut + Sidedel

Middels lang frisyre for menn

Linus Jasper

Nok en fantastisk hårklipp for menn med tykt hår. En klassisk middels hårklipp for menn som har vært populær. Ting blir trimmet og ryddet opp. Men ingen klippemaskin fungerer. Ikke barbert hår. Ingen hud. Dette er det vi kommer til å se mer og mer. Flere gutter velger lengre hår.

54. Tapered Haircut For Men + Long Fringe + Super Natural Flow

Lang frisyre og mellomlangt hår hår frisyre

Josh Lamonaca

Jeg elsker dette hårklippet. Dette er en av de beste hårklippene for tynt hår med fint hår. Hvis du har mindre hår, vil du ha en hårklipp som holder mer, men legger vekt på det som er igjen på toppen. Denne koniske falmen og kortsidene oppnår det. Blandet perfekt til en middels lengde på toppen som har en enorm mengde flyt.

55. Superkul lavtoning + kort teksturert hår på toppen

Kult kort hårklipp for menn med korte teksturer og lav fade

Underjordiske Veria

Dette er en av mine favorittklipp som jeg har sett det siste året. Jeg liker fade hårklipp som ikke bare er din klassiske fade. Dette hårklippet viser frem et kult 1980 -tallsdesign med harde linjer på baksiden og sidene for å gi fade noen ekstra detaljer. Veldig kult. Jeg fikk dette hårklippet selv etter at jeg så det gjort av Rafa. På toppen har vi noen fine, myke medium teksturer.

56. Tykt hår Quiff -hårklipp med teksturer + High Fade

Herreklipp for tykt hår med høy fade

Shane Cronin

Nok en fantastisk hårklipp. Jeg elsker dette hakkete teksturerte quiff -hårklippet som har en høy hudfade. For å få denne frisyren, bruk sterk holdpomade. Arbeid det inn i fuktig hår. Føns og børst håret på plass. Dette er en superkule frakoblet underskæring møter quiff.

57. Hakket teksturert middels lengdehårklipp for menn

Middels lengde hårklipp for menn med kortsider og strukturert hår på toppen

Mokum Barbers

For noen år siden handlet det om korte teksturerte hårklipp. Så utviklet ting seg til lengre teksturerte hårklipp som denne. Dette er et godt hårklipp for gutter som har tykkere hår, enten håret ditt er grovt eller fint. Det teksturerte snittet gjør stylingsdelen lettere. Du kan tørke håndkle eller tørke raskt. Deretter bare arbeide en middels til sterk hold pomade inn i håret for å bringe teksturer levende. Hver dag kan du få et annet utseende avhengig av retningen du flytter håret på plass. Det er det som er fantastisk med teksturerte hårklipp som denne.

58. Vakkert konisk herreklipp + middels lengde på toppen

Tapered menns hårklipp

Javi frisøren

Så flott konisk hårklipp. Klassisk. Bare børst og tørk fra front til rygg.

59. Enkel kort menns hårklipp med høy fade

Kort hårklipp for menn med høy fade

Glassbox Barbershop

En fin enkel klassisk kort hårklipp for menn å få akkurat nå. Håret er stylet litt fremover med en flip -back og til siden foran.

60. Temple Fade Haircut

Temple fade hårklipp og naturlige krøller med ren form oppe foran

Pat Regan

Et skjønnhetstempel falmet hårklipp med naturlige krøller formet til perfeksjon på toppen. Dette hårklippet er ferdig med en super ren form oppe foran

61. Low Bald Fade + Long Tall Curls (Jimmy Butler Styles)

Lav skallet falming på sidene med lange naturlige krøller på toppen

Matt J..

Hold kjølig om sommeren med en skallet fade på sidene, men lengre hårlengde på toppen.

62. Kort strukturert menns hårklipp for krøllete hår

Bølget frisyre for menn i middels lengde med lav fade

Whitney VerMeer

Whitney har lagt ut noen av de beste menns hårklipp for krøllete hår. Her har hun vakkert strukturert det krøllete håret og klippet det på kort til middels lengde.

63. Long Wild Messy Natural Curls

Langt rotete krøllete hår og lav skallet fade

Nivå

Skallet blekner på sidene for å holde ting friskt. Ville krøller på toppen.

64. Superkul lang surfer frisyre for gutter

Lang frisyre for menn slicked tilbake

Andrew gjør hår

Hvis du tenker på å vokse håret langt, er dette et flott klipp som tar deg i riktig retning. Sidene er korte, men ikke i nærheten av huden. Hår på toppen er pent trimmet og stylet i et moderne glatt ryggutseende.

65. Vakkert skulpturert moderne afro

Moderne afro for menn

Nomad Barber LDN

Utrolig form. Hvilken utrolig oppmerksomhet på detaljer.

66. Frisyre for langt bølget hår

Herrefrisyre for langt krøllete hår

Simon Harvey

Nok en flott hårklipp for menn som ønsker å arbeide for å vokse håret lenger. Håret er saks klippet pent og pent og vil gjøre det mulig å vokse håret enda lenger over tid.

67. Kult langt hår frisyre for menn knyttet tilbake

Kult langt hår frisyre for menn knyttet tilbake

Spizoiky

Langt hår er kult. Flere og flere gutter vokser håret. Ser flott ut med skjegget. Hår kan bindes tilbake i en bolle, holdes i en ponnihale, eller bare slippe løs og vill som.

68. Burst Fade Mohawk Haircut

Mohawk fade hårklipp

Erin Grommon

En kul mohawk pompadour -frisyre med et frakoblet skjegg.

69. Lav fade + lengre krøller på toppen

Lav skallet fade med middels til lange krøller på toppen, ren form opp foran og på sidene

Zach Ramsey

Lav skallet falming og middels lange krøller på toppen. Super ren linje opp foran.

70. Modern Meets Classic Medium Length Haircut For Men

Klassisk hårklipp i middels lengde for menn

Andrew gjør hår

Et enkelt og naturlig utseende. En flott konisk hårklipp formet til en sidedel. For å få denne stilen som er full av liv og kropp, må du bruke en hårføner.

71. Herreklipp med lange smell og korte sider

Quiff hårklipp med lange frynser og kortsider

Sam Campagna

Quiff -hårklippet har vært det mest populære hårklippet i det siste. Denne har en lengre fryns som står høyt.

72. Kult + Stilig menns hårklipp for langt hår

Langt hårklipp for menn

Tote Barber

En kul lengre hårsidedel frisyre for menn å få.

73. Moderne underklipp +lengre hår på toppen

Moderne undersnitt med lengre hår

Sam Campagna

Dette er et godt hårklipp for gutter som har fint eller tynt hår. Den skallede visningen setter fokus på håret mellom middels til lengre lengde på toppen. Et hårklipp som dette får deg til å virke som om du har mer hår enn du kanskje har.

74. Textured Quiff Haircut (Medium Length) With A High Fade

Høyflekkert hårklipp og strukturert hår

Lille Jay

En annen fantastisk teksturert quiff -hårklipp. Et populært valg for gutter som har tykt hår. Quiffen har vært en av årets beste herreklipp.

75. Middels hårklipp + frynser + kul skjeggstil

Middels hårklipp for menn med lengre frynser og høy hudtoning

Conor Taaffe

En kul teksturert undersnitt. Den skallede fade kobler fra det lengre håret på toppen som er stylet fremover i den lengre utkant.

76. Spiky Textured Haircut + Mid Bald Fade

Kult hakket teksturert quiff -hårklipp og skallet fade

Braid Barbers

Hvis du vil ha en kul pigget hårklipp, gå for denne hakkete quiffen. Fungerer bra for hår som har tykt hår.

77. Kult krøllete hår underskåret frisyre med lang fryns

Kul lang frisyre for menn med krøllete hår

Dean Marshall Braid

Lengre hår. Mye bevegelse. Lang fryns. Barberte sider. Superkult utseende.

78. Veldig kort hårklipp med pigget teksturert hår på toppen

Kort hårklipp for menn med piggete teksturer og høy fade

Zach Ramsey

Dette er det beste korte hårklippet for menn som ønsker lite vedlikehold. Det er så enkelt å style. Bare tørk håndkle og bruk en veldig liten mengde lett til middels holdbar pomade. Eller gå naturlig og ikke bruk noe produkt. Superenkelt. Teksturert menns hårklipp i alle lengder fortsetter å være populært blant gutter.

79. Kort hårklipp for svarte menn + Mid Fade

Midt -fade hårklipp

Rum Barber

Dette er en perfekt blanding av en midfade til naturlige krøller.

80. Teksturert hårklipp for kort hår + avtagende hårfeste

Kort hårklipp for menn

Andrew gjør hår

Hvis du har mindre hår, fint hår eller tynt hår, er dette et flott hårklipp. En kort strukturert quiff -hårklipp med kort hår på sidene, men ikke barbert ned til huden.

81. Cool Short Crop Haircut + Low Bald Fade

Kult kortklippet hårklipp

Zach Ramsey

En av de mest populære menns hårklipp for kort hår. Den stumpe kuttet hårklippingen. Dette hårklippet er det beste hårklippet for alle hårtyper. Det vil fungere for tykt hår, krøllete eller bølgete hår eller superfint, rett hår. Også en av de mest populære guttens hårklipp.

82. Taper Fade Haircut + Medium Length Hair

Taper fade og middels lengde hårklipp for menn

Rockstars Barbers & Kaffe

En avsmalnet fade hårklipp med koniske sider ser fantastisk ut med litt lengre flyt på toppen. Større hår, mer flyt er mer moro.

83. Langt hår + kortsidig hårklipp for menn

Langt hår på toppen og kortsiden hårklipp for menn

Underjordiske Veria

Nok et godt eksempel på at gutter lener seg mot å vokse håret. Sidene er kuttet korte, men ikke super korte (mot huden). Hår på toppen og frynser foran holdes lenger. Du kan glide den tilbake eller style med en sidedel. Vi ser flere og flere menns hårklipp i lengre lengder.

84. Krøllete hår avsmalnet hårklipp med lengre frynser

Krøllete frisyre for menn

Sur Barbers

Krøller temmet. Kort i ryggen og på sidene. Kul krøllete frynser foran. Et flott hårklipp for krøllete hår. Krøllete hår betyr ikke at du ikke finner kule menns hårklipp. Saken avsluttet.

85. Temple Fade Haircut

Temple fade hårklipp og krøller

Muse frisøren

Et mordertempel blekner med naturlige krøller vokst ut i ryggen.

86. Kort teksturert hårklipp for menn med tykt hår

Middels lang hårklipp for tykt hår

Alessio Bolognesi

Middels teksturer på toppen med en høy fade.

87. Hi-Lo Mohawk Fade Haircut

Mohawk fade hårklipp med hi-lo fade på sidene

Juan Lopez

En superkul mohawk fade med en kirurgisk del som deler faden.

88. Kult Mohawk + Drop Fade menns hårklipp

Kult mohawk drop fade hårklipp for krøllete hår

Criztofferson

Mohawks er også populære og populære i disse dager. Denne mohawk -hårklippingen ser fantastisk ut med en skallet falming og frakoblet skjegg. Style med en pomade som har glans for å få dette utseendet. Disse typer hårklipp for menn er superkule.

89. Frisyre i sidedelen + Lang fryns + Midtfade

Hårklipp i midten av faden

Jr Barbershop

Kul lang frynser foran og lengre hår på toppen gredd over i en sidedel.

90. Lav fade + middels bølget hår på toppen

Frisyre med lav fade og middels bølget hår for menn

Agus de Asís Hair Artist

Langt løst hår på toppen blåses tørt og børstes tilbake. Den lengre lengden på toppen skiller seg pent ut fra den lave hudtonen.

91. Bølget hårklipp for menn

Midttonet hårklipp med bølget hår

Andrew gjør hår

Dette er et flott hårklipp for å vise frem tykt bølget hår. Frynser holdes lenge. Nok en moderne oppfatning av den klassiske skaterklippingen på 1980 -tallet.

92. Moderne lengde Moderne klassisk menns hårklipp + Line Up

Klassisk hårklipp for menn

31

En vakker form oppe foran og tinninghårlinjer. Midttonet hårklipp med middels langt hår på toppen. For å få dette utseendet, bruk en liten mengde lys til middels holdbar pomade. Føns og børst fra forsiden til baksiden. Det er hårføner som gjør alt arbeidet. Det gir håret kropp, flyt og bevegelse. Dette er en av de mest populære hårklippene for menn.

93. Hårklipp i sidedelen + Bølget hår

Frisyre kam på siden del med midt fade

Nomad Barber BLN

Et vakkert hårklipp. Dette er den beste hårklippingen for bølget hår. Den har en mellomtoning med et trinn som viser frem sidedelen. Sidedelen er overdrevet ytterligere med en fin hard (barbert) del. Håret er pent gredd over til siden. For å legge til noen detaljer i det bølgete håret, bruk en pomade med litt glans. En klassisk herreklipp med en moderne følelse.

94. Natural Flow Pompadour Haircut With A Mid Fade

Stilig herreklipp med naturlig bevegelse og midfade

Ryan Cullen

Hår på toppen og ryggen holdes lenger for å gi den ekstra flyt og bevegelse. Igjen må du bruke en hårføner for å få denne stilen.

95. Klassisk kort kombinert hårklipp for menn

Klassisk kort menns kombinert hårklipp

Squeak Pro Barber

Den beste klassiske menns korte hårklipp. Klassiske menns hårklipp ser flott ut på enhver fyr for enhver anledning.

96. Kort hårklipp for tykt hår + frakoblet skjegg

Kort tykt hår menns hårklipp med skjegg

Eddie Rosado

Super kort. Super ren oppstilling. Ser bra ut med dette frakoblede skjegget. Korte herreklipp som dette er flotte for sommeren.

97. Slicked Back Haircut + Tykt skjegg

Tykk hårfrisyre for menn med kortsider og skjegg

Adam Joseph Chase

En virkelig god hårklipp for gutter som har tykt hår. Klippet kort i sidene, men ikke barbert. Lengre hår på toppen er stylet tilbake.

98. Kort menns hårklipp + Mid Bald Fade

Midt hud blekner kort hårklipp

Av Matt J. Barbers

En skallet fade med naturlige krøller på toppen.

99. Avrundet Box Fade Haircut Med Low Fade + Hard Part

Lav fade med hard del og krøller på toppen

Zach Ramsey

Kul hard del. Legger en fin aksent på high fade.

100. Low Temple Fade Haircut For Medium Hair

Middels lengde hårklipp for menn med lav fade

Tom Baxter Hair

Endelig har vi en flott medium lengde med strukturert hårklipp for menn med en perfekt lav fade.

For flere fantastiske trender og kule menns hårklipp, sjekk ut disse friske fade hårklippene og de siste frisyrene for menn.

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vennligst les vår avsløring for mer informasjon.