A férfiak haja sokkal több, mint a rövid, közepes és hosszú. A hossz a hajvágás kulcsfontosságú része, de így van az a rész, a frufru és a kúp is, amely oldalain és hátán elhalványul. Sok ilyen típusú férfi hajvágás klasszikus megjelenésű, míg mások újabb trendek. Vannak modern módszerek a hagyományos klasszikus megjelenés viselésére is.

Ez a lista a férfiak hajvágásainak többségét tartalmazza, de sokféle módon is viselheti az egyes vágásokat. Testreszabhatja bármilyen megjelenését különböző típusú fakulásokkal, különböző nyakkivágásokkal, borotvált vonalakkal vagy hajmintákkal.

Ezen felül, legyen az rövid, közepes vagy hosszú, minden hajvágás különböző módon is formázható. És végül, de nem utolsósorban, ugyanazok a vágások másképpen néznek ki a különböző hajtípusoknál, a finomtól a vastagig és az egyenesen a hullámoson át a göndörig.

Ne aggódjon azonban a helyes terminológia használata miatt, amikor borbélyhoz vagy stylisthoz megy. Nem mindenki ugyanazt a nyelvet használja, ezért mindig a legjobb, ha képet hoz magáról arról, amit szeretne.

A férfiak hajvágásának típusai - a Férfi frizura trendek végső útmutatója

Buzz Cut

A hajvágás típusai férfiaknakBorbély Javi

A nyírógépek zümmögő hangjáról nevezték el, ez a legrövidebb férfi hajvágás. Ez egy általános katonai vágás (mínusz a haj dizájnja), de nagyszerű választás az aktív életmódhoz vagy a nehezen kezelhető haj típusokhoz. Vágja le, és kész, nincs szükség stílusra.

Ez az egyetlen vágás, amelyet mindenki javasolna, hogy végezze el saját maga. Az otthoni zümmögés azonban egy hosszú lesz. A homályos elhalványulás és a homlok felsorakozása letisztult éleket és némi stílust kölcsönöz az ultrarövid megjelenésnek. Az ívelt vonal, amely folytatódik a szemöldökben, lehetetlenné teszi, hogy ezt a zümmögést ne vegye észre.

Crew Cut

Crew Cut hajvágás férfiaknakBorbély Javi

A legénység vágása egy hosszabb típusú zümmögés, amely elöl nagyobb hosszúságú, és hátrafelé szűkül. Hajjal rövid pompává formázható, egyik oldalára fésülhető, vagy hagyható. Ez nagyon rövid személyzetvágás, de hosszabb ideig is viselhetők, de még mindig rövidek. A legénység csökkentésének egyéb típusai a lapos felsők és az Ivy Liga. Egy klasszikus klasszikus hajvágás férfiaknak.

Ivy League

Ivy League hajvágás férfiaknakRocco bácsi

Egy másik hosszabb típusú személyzet, az Ivy League elég hosszú ahhoz, hogy az egyik oldalon elváljon. A homlokon lévő hajat rövid pompává vagy hajszálgá alakíthatjuk, vagy oldalra fésülhetjük. Ez a férfi hajvágás hagyományosan meglehetősen rövid, de hosszabb ideig is viselhető.

Caesar hajvágás

Caesar hajvágás férfiaknakKolton

A Caesar hajvágás egy rövid férfi vágás, amely Julius Caesarra és a Kr. E. A rövid hajvágás rövid textúrájú frufru. Sok hajtípusra használható, beleértve a vastag és göndör hajat is. Ez is jó vágás, hogy a finom vagy vékony haj vastagabb legyen.

Az Ivy League -hez vagy a legénységhez hasonlóan a Caesar egy rövid hajvágás, amely kissé hosszabb a stílushoz.

Texturált terményvágás

Texturált terményvágás férfiaknakKai fodrásza

Néha francia termésnek is nevezik, ez a rövid, frizurás frizura frizurával hosszabb, mint a császár. Ez a textúrázott termés a férfiak fő haj trendje, amelyet sokféle módon lehet viselni, hogy megfeleljen a különböző haj típusoknak és stílusoknak.

Ennek a megjelenésnek minden változata vágott és stílusos, hogy kiemelje a textúrát. A vastag, hullámos és göndör hajú srácoknak van egy előrelépésük. A texturáló hajtermék az egyenes haj megjelenését kelti.

Faux Hawk/Tüskés haj

Faux Hawk hajvágás férfiaknakBorbély Javi

A texturált növények népszerűsége a tüskés haj modern változatát hozta létre. A kicsi ropogós zselés tüskék helyett használjon matt terméket, és csípje össze a hajrészeket, hogy kevesebb, vastagabb tüskét hozzon létre. Ezt a túlméretezett textúrát fel lehet hordani egészben, középen lefelé egy faux sólyomban vagy egy homokba, amelynek magassága a homlokára koncentrálódik.

Fringe hajvágás

Fringe hajvágásCorey Powell

Férfi frizurák rojtos jön és ki a divatból. Hogy csak néhányat említsek, volt felmosófelület, mod hajvágás, gomba, kilencvenes évek Johnny Depp, emo haj és a Zac Efron. Jelenleg a frufru visszatért. Viselje őket rövid, hosszú, tompa, szögletes, vastag vagy szaggatott formában.

Ez azonban nem minden. Bármely vágás, amelynek tetején hosszabb haj van, és amelyet felfelé vagy hátra lehet formázni, rojtokkal is viselhető. Ez az állhosszú rétegvágás egy kis ihletet merít Kelso-tól a That 70-es évek elején.

Közepes hosszúságú hajvágás

Közepes hosszúságú hajvágás férfiaknakAndrew hajat csinál

Valahol a rövid és hosszú, közepes hosszúságú hajvágás sok pasinak megfelelő lehet. A klasszikus pompadour és oldalsó frizurák mellett a lazább stílusok, a textúra, a hangerő és az áramlás is nagyszerűen néznek ki ebben a hosszúságban.

Kefehaj

pompadour frizuraMatthew Conrad

A pompadour, más néven a pompa, az egyik legtartósabb férfi frizura. A rövid oldalak, a hosszú felső hajvágás fakó vagy elvékonyodó, rövid és hosszú hajjal viselhető.

A klasszikus visszacsiszolt stílus továbbra is népszerű, különösen az olaj alapú pomádék reneszánszával. Vannak olyan modern pompadurok is, mint a fenti, természetes felülettel. Egy másik divatos megjelenés textúra hozzáadása a klasszikus pompa formához.

Huncutka

Quiff hajvágás fiúknakJóvan Reyne Figueroa

A hajvágás hosszabb a hajszálvonalnál, így felállítható. Ez egy másik klasszikus férfi megjelenés, amely népszerű marad, mert szinte mindenkin jól néz ki, hasonlóan a pompához. Ez a modern quiff texturált térfogattal rendelkezik, és nagyszerű módja annak, hogy finom vagy vékony hajat kapjon.

Sok más módja is van, hogy megjelenését megkapja, rövid, közepes hosszúságú hajra. Az egész arról szól, hogy felhúzzuk a hosszabb hajat a homlokon. Dolgozzon ki tüskéket, pompa ihlette megjelenést vagy akár csak függőleges textúrát.

Oldalsó rész

Oldalsó hajvágás férfiaknakTariq Castillo

Az oldalsó frizura pontosan olyan, mint amilyennek hangzik, egy frizura oldalrésszel. Ettől eltekintve a haj mindenféle módon formázható. Sima vagy rendetlen, rövid vagy hosszú, magasan vagy alacsonyan a fejen. Ugyanaz a hajvágás pompává, szőnyeggé vagy oldalsó részévé alakítható.

A fésű hasonló az oldalsó frizurához. Általában az oldalak elhalványultak vagy alulvágottak, a tetejükön lévő hosszabb haj az egyik oldalra van áthúzva, és nincs rész, de rengeteg módja van a megjelenésnek.

Kúpos hajvágás

Kúpos hajvágásArielle Cuyugan aka Boss Baby

A kúpos hajvágás ollóval van vágva. A klasszikus változatnak általában rövid oldala van, tetején hosszabb hajjal, amelyet hátlap, pompadour vagy oldalrész formáz. Ennek a közepes hosszúságú frizurának egy kicsit hosszabb a hossza, még mindig tiszta vágás, de rengeteg mozgás és áramlás van benne. Egy másik ilyen típusú hajvágás férfiaknak, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

Mohawk

Mohawk hajvágásArielle Cuyugan aka Boss Baby

A mohawk egy ikonikus férfi frizura. Sokan a punkra gondolnak, amikor meghallják ezt a szót, de a frizura a mohawk indiánoktól származik. Ez a stílus továbbra is népszerű a harcosok, különösen a sportolók körében.

A mohawk definíciója egy hajcsík elölről hátulra. Az oldalak borotválhatók vagy fakulhatnak. A mohawk lehet keskeny vagy széles, rövid vagy hosszú, egyenes vagy göndör. A megjelenés népszerű módja, ha az oldalakon elhalványul. Tüskés vagy kopott, nincs rossz módja annak, hogy a megjelenés.

Mullet hajvágás

Mullet hajvágásWes Staucet

Bármit is gondol a kagylóról, merész megjelenés. A „parti hátul” frizura az 1970 -es évek felkarolása óta soha nem ment ki teljesen a divatból. Néhány híres csillagfény közé tartozik David Bowie, Sonny Crocket, Wayne Gretzky és Charlie Blackmon.

A kagyló hajvágás nem mindenkinek való, de úgy gondoljuk, hogy egy rövid vagy hosszú áramlás hátul jó megjelenés. A nyak bizonyos hossza mindenféle frizurához hozzáadható, beleértve a mohawks -ot, a pompákat, a sima hátat és így tovább.

Rövid oldalak, hosszú felső

Hajvágás típusai férfiaknak: Rövid oldal hosszú, felső hajvágásRuger Barber

A rövid oldalak, a hosszú felső hajvágás népszerű kombináció. A hátrafelé vágott stíluson kívül rendetlenül viselve is jól néz ki. A tetején lévő haj közepes vagy hosszabb lehet.

Alulvágott hajvágás férfiaknak

Alulvágott hajvágás férfiaknakVictor Hugo

Az alámetszés nagyon magas fakulás. A hajat a bőr elhalványulására, az árnyék elhalványulására vagy egy hosszúságúra lehet vágni. Az alátámasztást rövid hajjal is lehet viselni, de a legdrámaibb a közepes hosszúságú vagy még hosszabb tincseknél.

A hajat felfelé, hátra vagy oldalra lehet formázni. Vagy hagyja lazán a haját a leválasztott frizura érdekében. Az alulvágott oldalak nagyon egyszerűvé és stílusossá teszik a haj felhúzását egy férfi kontyba. Ez az egyik hajvágás típus a férfiak számára, amely régóta népszerű.

Állhosszúságú ember Bob

középhosszú hajú férfiakRoddy Colón

Ez az állig érő férfi hajvágás, amelyet néha man bobnak is neveznek, David Beckham egyik legújabb frizurája. A hosszú haj nem a borbélylátogatások kihagyásából származik. Valójában a rendszeres borbélylátogatások elengedhetetlen részét képezik a hajnövesztésnek. Ez a hosszú frizura jól néz ki, ha egy termékkel lekoptatják, visszavágják vagy férfi kontyra húzzák.

Hosszú férfi haj

A hajvágás típusai: hosszú hajLane Dorsey

Növekvő népszerűségük ellenére a férfiak hosszú frizurái mindig ellenkulturális érzést keltenek. Ne nézzen rémesen hippire, ha minimális samponnal, napi kondicionálóval és rendszeres hajvágással gondoskodik a hajról a sérült hajvégek eltávolítására. A vállig érő hajat levághatja egy hosszúságban, mint fent, vagy rétegezheti a térfogat növelését és a súly eltávolítását.

Itt van, mindenféle hajvágás, amelyet a férfiak most kaphatnak. Maradj hűvös.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.