Ha a magas fakulások túl magasak és az alacsony fakulások túl alacsonyak, akkor ezek a közepes fade hajvágások megfelelőek lehetnek. Ez a fajta fakulás megtisztítja a nyakkivágást, miközben egy csipetnyi hosszat hagy a templomok felett.

Ez az elhalványulási hosszúság lehet a legsokoldalúbb. A közepes fade lehet vágni alacsonyabb vagy magasabb, egy görbe vagy egyenes vonal. A középhosszú elhalványulások gyakran, de nem mindig, a fül mögött ívelő cseppfakulások. A másik lehetőség a közepes elhalványulásra egy egyenes vonal a fej hátsó része körül. Az elhalványodás hossza lehet ultra-rövid árnyékfakulás vagy bőrig kopasz fade.

A közepes fakulás hízelgő választás minden srác számára, mert nem ad hozzá szélességet az oldalakon. Ez teszi a középső fakulást extra hízelgővé kerek arcú férfiak számára, és jól működik vastag, göndör és fekete haj esetén is.

Nézze meg ezeket a képeket 45 módon, hogy miként viselhet közepes fade fodrászokat, valamint különböző frizurákat a tetején.

1. Középhalványodó hajvágás

a bőr közepén elhalványulPat Regan

Az elhalványulások a legdrámaibbak, ha oldalról nézzük őket, de az elölnézet ugyanolyan fontos, ha nem több.

2. A bőr középső elhalványulása

közepén fakuló hajvágásPat Regan

A középső fakulások eltávolítják a szőrt a halántékon keresztül a feszes profil érdekében. A haj felfelé vagy lefelé kúpozódhat a fejen, de a fő különbség a középső és a magas fakulás között a nyakvonal hátulján történő elhelyezése.

3. Férfi Mid Fade frizura

közepén fakuló hajvágásRoss Parlane fodrászat

A többi fakuláshoz hasonlóan a közepes hosszúságú fakulás bármilyen hosszúságú hajvágáshoz hozzáadható. Itt van egy texturált rövid frizurával. A tiszta vágott oldalak és a tetején kócos hullámok hűvös kombináció.

4. Mid Fade Haircut fekete férfiaknak

Mid Fade Haircut feketeKen Nguyen

Az elhalványítás ívelt formát hoz létre, amely ellentétes a vonal felfelé és a szakáll formájával.

5. Mid Drop Fade

középső csepp fade hajvágásNomád Barber LDN

Ahogy a neve is sugallja, egy csepp halványodás leesik a fül mögé. Ez a friss stílus szembeállítja az elhalványulás ívét, elöl egy ütéssel.

6. Közepesen kopasz fade fodrász

középen kopasz fade fodrászCriztofferson

Váratlan részletet adhat a közepes vagy alacsony fakuláshoz V alakú nyakkivágással. A lényeg egy hűvös kontraszt a tetején lévő göndör fürtökkel szemben, és számos más frizurával is jól néz ki, különösen a mohawk fade.

7. Mid Fade férfi hajvágás

közepén elhalványuló férfi hajvágásChristian Maez

Ez a közepes fakulás borotvált vonallal modern megjelenést kölcsönöz az egyébként klasszikus férfi hajvágásnak.

8. Fekete Fade hajvágás

közepén elhalványuló férfi hajvágásSerge Yannick

Ez a hűvös megjelenés tükrözi az elhalványulás ívét a tetején lévő göndör hajban. A borotvált oldalrész befejezi a megjelenést, amely egyaránt alkalmas a munkára és a játékra.

9. Közepesen fakó hajvágás göndör hajra

közepén fakuló hajvágás göndör hajJose Crespo

A fakulás az egyik legnépszerűbb göndör hajviselet. Felveheti a természetes textúrát anélkül, hogy afro növekedne. Természetesen ez is jó megjelenés, de nem mindenkinek való.

10. Mid Taper Fade Haircut

középen kúpos fade fodrászNick Borbély

Ha megpróbálja észrevenni a különbséget a kúp elhalványulása és elhalványulása között, nézzen a fül mögé. A kúpos elhalványulásnak külön vonala van, míg az elhalványodásnak elmosódása lesz. Ez közepesen magas kúpos fakulás, mert a szélein kúp található, rövid hajjal felfelé.

11. Mid Fade + Comb Over

közepén fakuló hajvágás fésűPaul Charles Sheaffer III

A combover fade az egyik legnépszerűbb frizura a fiúknál. A megjelenésnek számos módja van, de ez a verzió egy közepes bőrfakulást és kemény részt tartalmaz.

12. Középfakulás + rövid haj

közepén fakuló hajvágás rövid hajAndrew hajat csinál

Az elhalványult hajvágásokkal bármi felül megy. Ez a hűvös megjelenés texturált rövid hajat párosít közepes árnyékkal. Nagyon népszerű férfi hajvágás az elmúlt években.

13. Mid Fade frizura

középhullámú hajvágás férfiaknakChristian Maez

Ez a vágás ugyanolyan hűvös, mint a tiszta vágás. Alkalmas üzleti célokra, valamint aktív életmódú srácoknak, akik mindig jól akarnak kinézni.

14. A legjobb Mid Fade Haircuts

legjobb középen fakuló hajvágásOmar Peña

A közepes elhalványulás ezt a 360 hullámot 180 hullámmá alakítja. Ez az egyik legjobb halványító hajvágás a hullámos textúra és az elmosódott fakulás között..

15. Low-Mid Fade

alacsony közepén fakuló hajvágásOmar Peña

Ennek az elhalványodásnak a kopasz része alacsonyan kezdődik, de egy kicsit magasabbra nyúlik a nyakkivágásnál.

16. Mid Fade + Long Top

Mid Fade Haircut hosszú felsőRyan Cullen

Sok középhosszú fade frizura hosszú a tetején, rövid oldalakkal és hátul. (Hagyja figyelmen kívül ezt a magas elhalványulást lent, a jobb alsó sarokban.) Akár tüskés, akár texturált, felfelé vagy lefelé formázott, a középső csepp halványítás kiemeli a tetején történtek hosszát és stílusát..

17. Fekete Fade Hair Fodrász

fekete közepén fakuló hajvágásOmar Peña

Koronázza magát királlyá ezzel az egyszerű, de merész hajformázással, közepes halványítással.

18. Közepesen halvány hajvágás – rövid a tetején

Közepesen halvány hajvágás - rövid a tetejénBertlebarbier

Itt egy rövid áramlású hajvágás egy közepes hosszúságú fakuláson.

19. Közepesen halvány hajvágás

közepén fakuló hajvágásOmar Gadier

A frizura friss viselési módja borotválkozik a fakulásba. Imádni fogják nézni, ahogy elmész.

20. Pompadour + Mid Fade

pompadour fade fodrászEddie Gallegos Jr.

A pompadour egy másik retro férfi frizura, amely modern frissítést kap, fakulással. A pompás fade vágást gyakran magas fade mellett viselik, de közepes fade mellett kemény részt is hozzáadhat.

21. High-Mid Fade

magas közepén fakuló hajvágásSzörny Eddie Jr.

Ez a szinte egyenes fade kissé magasabb, mint a szokásos közepes fade.

22. Középfakulás + egyenes haj

közepén fakuló hajvágás egyenes hajSeeCut Hairstylizh

Más típusú fakulásokhoz hasonlóan a közepes fakulás minden típusú hajjal működik, beleértve az egyenes hajat is.

23. Közepesen halványuló hajvágás résszel

közepén elhalványult hajvágás részekkelSasan

A középső fakulás és az oldalsó rész között egy rövid, vastag haj található. Amellett, hogy a haját felülről formázza, használjon egy kis terméket, hogy a rövid haj ne tapadjon fel.

24. Középfakulás hullámokkal

közepén fakuló hajvágás hullámokkalGina borbély

A hullámok bármilyen típusú fakulással viselhetők, vagy egyáltalán nem, de ez egy közepes bőrfakuláshoz és borotvált részhez használható.

25. Középszintű fakulás

közepén fakuló hajvágásMichael Martin

Az elhalványult hajvágás minden szögből jól néz ki, különösen hátul. Ez a klasszikus mocskos boogie pomádéval, sok tartással, sok fényességgel és homályos nyakkivágással.

26. Mid Fade Haircut hajformázással + göndör hajjal

közepén fakuló hajvágásTrevor Moots

Ez egy jó példa a közepesen magas fade fodrászra. A görbe megismétlődik a borotvált vonalban, és egy páros vonal szakítja meg. Jól működik ezzel a göndör terméssel, de az elhalványulás és a hajtervezés ugyanolyan jól néz ki különböző haj típusokkal vagy frizurákkal.

27. Közép kopasz elhalványulás + Oldalsó rész hátrafelé

a bőr közepén elhalványulFraser Milligan

Gyors elvékonyodással ez a közepes kopasz fakulás sokkal többet elárul, mint a bőr. Ha hajvágással felfedi a tintát, nagymértékben megváltoztathatja megjelenését. Ne aggódjon, ha a bőre üres vászon. A fade mindenki számára jól néz ki.

28. Mid Taper Fade Haircut

közepén kúpos fakulásCole Buerkle

A kúpos elhalványulás csak elhalványítja az oldalsó borjakat és a nyakkivágást, meghatározott ívet hagyva a fül mögött. Ez a közepes kúp a rövid hajat a széleinél magasabbra emeli.

29. Mid Drop Fade + Quiff frizura

közepén csepp halványToastie

A sötét haj, szemben a platinával, extra mélységet kölcsönöz ennek a fakulásnak. A finom hajformázáshoz vászonként használt, ez a közepes fakulás felfelé ívet is tartalmaz, mielőtt a hátsó körbe merülne.

30. Középkopasz halványítású hajvágás + oldalsó frizura

közepén kopasz elhalványulPaul Preshaw

A középső fakulás modern kiegészítője a klasszikus oldalsó frizurának. A kulcs ahhoz, hogy a haj ne tapadjon fel, elegendő hosszúságot hagy a kúp és a termék érintése előtt.

31. Mid Fade + Comb Over Haircut

fade fésűSir Paul Charles

A fésű az egyik legnépszerűbb fade hajvágás. Ez a változat szembeállítja az alkatrész oldalán lévő hosszú hajat a másikkal, és a közepes bőr fakulását.

32. Alacsony és közepes fakulású hajvágás vastag hajra

Közepes alacsony fakulásKen Nguyen

Ez a fakulás valahol az alacsony és közepes magasság közötti területen landol. A bőr halványodása alacsony, de a homály tovább folytatódik a fej oldalán és hátán.

33. Középfakulás + göndör hajvágás férfiaknak

közepén fakuló göndör hajÖsszeházasodtunk

Az elhalványult hajvágás az egyik legjobb göndör hajvágás. Miért? Mert szabályozhatja, hogy mennyi göndörítést szeretne. Ez a vágás közepes hosszúságú fürtöket tart a tetején egy rövid hajú pufferrel a középső elhalványulás előtt.

34. Középfakulás hullámokkal

Középfakulás hullámokkalAndy Hiteles

Lehet, hogy ezek nem 360 hullámok, de ez a textúra jól néz ki közepes bőrfakulással, vonalzással és hajformázással.

35. Mid Fade + Short Crop Haircut vastag hajra

közepén fakuló rövid felsőBryant Gutierrez

Itt egy vastag, de rövid vágású hajvágás, majdnem egyenes, közepesen kopasz fakulás. Próbálja ki a hajviaszt, hogy megkapja ezt a természetes megjelenésű textúrát.

36. Közép-alacsony fakulású hajvágás + rövid hullámos haj

közepesen alacsony fakulásLuke Beaumont

Ez a bőrfakulás egy érintéssel magasabb, mint egy alacsony fakulás, és egy érintés, amely alacsonyabb, mint egy közepes halványulás, hogy éppen a közepes-alacsony fakulás. A borbély személyre szabja a fakulás méretét és alakját, hogy laposabb legyen a fejformája (és mérete).

37. Középső bőrfakulás + Quiff hajvágás

a bőr közepén elhalványuló hajvágásSasan

Ez a ropogós hajvágás vastag hajra egyenesen a halántéknál kezdődik, és a fej hátsó részén esik le. Szinte tükörképe az elülső tüskés szikla.

38. Kopasz Mid Fade + kúpos hajvágás

kopasz közepén elhalványulElvált haj

Itt egy vértes egy közepesen elhalványult vágású kopasz. Meglepetés lehet látni a fejbőr halvány színét, de néhány nap múlva színt kap. Már innen is nyilvánvaló, hogy egy fakulás hogyan vonzza a szemét a tetején viselt frizurára.

39. Natural Curls + Bald Mid Fade Haircut

közepén elhalványult fekete hajGina Borbély

Ez a göndör felső teljesen máshogy néz ki, ha alacsony, közepes vagy magas fakulással viselik. Próbálja ki mindet, amíg meg nem találja kedvencét.

40. Dreadlocks + Mid Fade

raszta + elhalványulKJ A borbély

A közepesen magas fakulás jól néz ki hosszú és rövid hajjal. Ezek a hosszú raszta magasan vannak a fejen, de a bőr fakulása a közepén van. Ez rövid, közepes vagy hosszú fonatokkal is működik.

41. Középfakulás + közepesen hosszú haj a tetején

Középfakulás, hosszú hajjal a tetejénRuger Barber

Íme a népszerű leválasztott frizura változata, közepes fakulással az alulvágás helyett. A hajat egyszerűen ujjaival visszasöpörik az erőteljesen hűvös megjelenésért. Próbálja ki a haj agyagát, hogy textúrát adjon hozzá és ragyogás nélkül tartsa.

42. Mid Fade + Short Textured Haircut

pompadour fade fodrász

Antonio Mateo

A pompa egy klasszikus vágás, amely modern élét kapja a fakulás hozzáadásával. Ez a kopasz gyorsan elhalványul a hajról a bőrre, és az elmosódás a kiváló minőségű keverék jele. A texturált stílus és a borotvált rész frissíti a retro stílust.

43. Közepes hosszúságú Pompadour + Mid Fade

Közepes hosszúságú hajvágás közepes fakulássalDylan Fenton

A hajat vastagra vágják, hogy hangsúlyozzák a különbséget a kopasz cseppek elhalványulása és a buja gyömbér haj között. Ez egy modern oldalsó frizura, elöl szöggel.

44. High Top + Mid Skin Fade Haircut

Magas felső hajvágás közepes kopaszsággalWizzy da Barber

A középső fakulás minden frizurával működik, a rövidtől a hosszúig, a konzervatív és a hűvös között. A lekerekített magas felső a hosszú haj és a hűvös kategóriákba tartozik. Az elhalványulás szöge tükrözi a tetején lévő hajat, hangsúlyozva ennek a friss stílusnak a merész vonalait.

45. Rövid haj közepén fakuló hajvágás

Rövid hajvágás közepes fakulással

Ez egy hűvös vágás vastag vagy ázsiai hajra, különösen akkor, ha hűvös szeretne maradni és forrónak tűnik a nyári melegben.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.