Edgy frisyrer for over 60 handler om å være trendy, dristig og polert med alderen som ikke er en begrensning. Å gå for en edgy stil betyr å velge å dukke opp med en sterk og trygg tilstedeværelse. Disse ungdommelige frisyrene garanterer å heve det generelle utseendet ditt mens du smigrer alderen din.

I dagliglivet er det mye ansvar modne damer har når de blir eldre. Altfor ofte tar dette ansvaret over en kvinnes grep om hennes indre kraft. En måte å ta tilbake makten hennes er å investere i seg selv som starter med å investere i hennes krone, håret.

Å investere i håret betyr forskjellige ting for alle. For noen kan det bety at de gir næring til det grånende håret for å holde det sunt og glødende. For andre er det ved å oppgradere frisyren mens de inkluderer sin egen personlige stil med den.

Oppgradering til en edgy frisyre er både frigjørende og skremmende på samme tid. Sharlene Soriano, en frisør og fargelist fra Miami, FL foreslår, “ikke å være sjenert.” Ifølge Soriano, “alder er bare et tall, og alt er i hvordan de vil se ut.”

Å opprettholde en edgy frisyre er et grått område for de fleste kvinner i sekstitallet. “Mange kvinner bruker ikke de riktige produktene,” sier Soriano. For produkter som skal brukes, anbefaler Soriano bruk av en hårmousse for å legge til volum og hårvoks for definisjon.

Hvis du vil vise frem sjefen din for sjefen din, kan du gå for ungdommelige hårklipp; det er aldri for sent å omfavne en.

Før din neste håravtale, sjekk ut disse populære bildene av edgy frisyrer for over 60 år.

Lang Pixie for tynt hår

Lang nisse for tynt hårInstagram @hairby_danicaorchard

En lang nisse for tynt hår er perfekt ettersom hvert snitt er unikt formet for å forsterke og passe dine behov. Ekstra lag og hakkete ender bidrar til å skape fylde og en fjæraktig stemning. Å legge til tekstur bidrar til å legge til ekstra grus for en bedre og lettere vedlikeholdt stil.

Ungdommelig hårklipp for kvinner med grått hår

Ungdommelig hårklipp for kvinner med grått hårInstagram @katdoesyourhair

Et ungdommelig hårklipp for kvinner med grått hår er en flott stil for kvinner som ønsker et edgy utseende. For å få denne stilen, spør frisøren din om en myk nisse med en strukturert fryns.

Ungdommelig frisyre for kvinner i en elegant alder

Ungdommelig frisyre for kvinner i en elegant alderInstagram @jaezhairstudio

Ungdommelig frisyre for kvinner i en elegant alder er perfekt for kvinner som ønsker en stil med lite vedlikehold. For å få dette utseendet, spør frisøren din om en sløv bob og gardin smell.

Pixie Cut for Short Hair

Pixie Cut for Short HairInstagram @abetterwayatanas

Pixie cut for short hair is the perfect haircut for women who want a edgy style. For å få dette utseendet, spør frisøren din om en myk nisse med et sideknall.

Voluminøs Spiky Pixie for kvinner med briller

Edgy pigget nisseklipp for damer over 60 årInstagram @pracownia_krzysztof

Rock en voluminøs, pigget nisse med høydepunkter for å gi håret et fullt løft og tekstur. Den edgy stilen endrer en klassisk nisse og er en vedlikeholdsstil. Selv på dager hvor du ikke vil anstrenge deg med håret ditt, vil den myke rotete strukturen gi håret flott styling.

I slekt: Se flere korte piggete hårklipp for 60-åringer.

Sassy Bob for Edgy 60-åringer

Sassy bob for edgy 60-åringerInstagram @regisoninspiration

En sassy bob for edgy 60-åringer er et fantastisk valg. Fremdeles veldig feminin, de kortere lengdene gjør det enkelt å style. Det kan føntørkes rett eller rotete med litt lett gel for kontroll. En frynse/smell fungerer fantastisk med dette snittet for å myke opp det generelle utseendet ditt.

Edgy Bob med en underskæring

Edgy bob med en underskæringInstagram @susans_hair_arts

En edgy bob med en underskæring er et godt valg for modne kvinner. Denne super elegante kuttet kan føntørkes fremover eller børstes vekk fra ansiktet med minimal innsats og en rund pensel. Bare spør stylisten din om å gjøre en underskæring på baksiden som er ditt nye strømbrudd.

Skulderlengde Edgy Shag Cut

Skulderlengde, edgy shag -hårklipp for kvinner over 60 årInstagram @a.raebeauty

Et skulderlangt, edgy shag-snitt for 60 år gamle kvinner er et stykke, slank og funky utseende alt i ett. For å style, bruk et flatt jern til å rette håret og ta ansiktsrammene inn mot ansiktet. Dette utseendet fungerer best på en eldre dame med tykt hår da det tar bort vekt i hele håret, samtidig som det etterlater tykkelse i omkretsen av håret.

Yngre utseende, edgy og stilig Shag Cut

Yngre ser edgy og stilig shag cutInstagram @kicksalon

En edgy og stilig shag cut har mye tekstur, ansiktsinnramming og korte kronesjikt for volum. Legg til side-feide smell over øyet for å komplimentere kuttet. Flott for kvinner i sekstitallet som ønsker å ha et kortere snitt som er lett å style. I tillegg vil det hjelpe deg med å se 10 år yngre ut!

Edgy Undercut Pixie for gråhårede kvinner

Edgy undercut pixie for gråhårede kvinnerInstagram @aks_saks

En edgy underskåret nisse for gråhårede kvinner har mye tekstur for bevegelse og stykkhet. Be om klippere rundt ørene og nakken og en kort teksturert avling på toppen. Bruk litt voks fra Hairstory for å vise frem teksturen din. Bruk små mengder i fingertuppene for produktkontroll og arbeid inn i håret til du legger til mer kropp og oppnår ønsket, yngre utseende.

Se flere ungdommelige frisyrer for kvinner over 60 år med grått hår

Kort Shaggy Bob for over 60 med en ungdommelig farge

Kort shaggy bob for over 60 med en ungdommelig fargeInstagram @delilah_hair_studio

Korte og shaggy bobs for kvinner over 60 tar en normal bob til neste nivå. For å skape enda mer drama, prøv å legge til en morsom, fallende hårfarge på bobben din. Ekstra korte lag og teksturforsterker opp en enkel bob og skaper et ugjort, rotete utseende.

Edgy Grey Pixie Bob for tykt hår

Edgy grå nisse bob for tykt hårInstagram @theowhytebarbering

En klassisk grå pixie bob er den perfekte klippen for de med fint hår som ønsker å få fylde mens de beholder litt lengde. Pixie bob er en balanse mellom et gradert bob -snitt for struktur og vekt. Å holde lengden rundt øret, der lengden er kortere, tillater litt lagdeling på toppen for mer volum og mykhet.

Edgy asymmetrisk lapp for kvinner med rett hår

Edgy asymmetrisk lob for kvinner over 60 år med rett hårInstagram @ashlalee

Slutt å føle deg som en gammel dame, og prøv en edgy asymmetrisk lob som din nye stil. Asymmetri legger til modernisme og interesse for edgy frisyrer for over 60. De minimale lagene gjør den veldig egnet for fint hår. Blowdry med en fortykningskrem og en stor rund pensel for å få lokkene dine til å se tykkere ut.

👉 Se flere asymmetriske frisyrer for kvinner over 60 år.

Salt og pepper kort Pixie Cut for kvinner som blir eldre

Salt og pepper kort pixie cut for kvinner som blir eldreInstagram @dani_hair13

En salt og pepper kort nisse kutt er svært lite vedlikehold og kan oppgraderes med hakkete lag, vinklet sidekant eller lange smell. For modne damer med tykkere hår, koniske sider og hakkete lag kan skape en full, men lett stil med et snev av ungdommelighet.

Edgy Lob med løse bølger

Edgy lob med løse bølgerInstagram @vgnett

En edgy lob med løse bølger fremmer en enkel ungdommelig glød for alle som bruker den. Victoria Burkert, en frisør fra Queensland, forklarer hvordan dette kuttet øker ungdommen. “Med den myke finishen avbryter den rynker i ansiktet,” sier hun.

I styling anbefaler hun bruk av GlamPalm curlingstav. “Ikke bare forhindrer de skader, men de utvikler også hårhelse,” sier hun. “De er også giftfrie.”

Edgy Bob for krøllete hår

Edgy bob for krøllete hårInstagram @helen_thomson_stylist

Be om en edgy bob for krøllete hår for å holde håret ditt voluminøst og i form. Helen Thomson fra Australia er den talentfulle frisøren bak dette hårklippet.

“For krøller er tørrkrølling uten kammer på forhåndsrenset hår viktig. Jeg gjorde en omvendt bob ved hjelp av denne teknikken, sier hun.

Thompson påpeker også hvordan man skal ta vare på krøllene. Hun forklarer, “hydrering er nøkkelen, så bruk vann og balsam. En gel vil også gi håret et godt grep og den beste teksturen! ”

Shaggy Cut for kvinner med et rundt ansikt

Shaggy cut for kvinner med et rundt ansiktInstagram @katiecofferonhair

En shaggy cut for kvinner med et rundt ansikt gjør en edgy stil med mye tekstur. Hårklipp som dette er det britisk-baserte stylisten Katie Cofferon gjør best.

“Denne koteletten er flott for å beholde litt lengde og mykhet mens du rammer inn ansiktet. Det fungerer godt på forskjellige hårstrukturer da du kan tilpasse lengden på lag eller smell, ”påpeker Cofferon.

Edgy Pixie for kvinner over 60 år med fint hår

Edgy pixie for kvinner over 60 år med brillerInstagram @salon_sano_

En edgy nisse for kvinner over 60 år med briller er en kort hårklipp som er lett å style. “Selv om det ikke er en vask-og-bruk-frisyre, er alt du trenger tørr sjampopasta og sprayvoks,” sier stylist Hope Key fra Georgia..

Key brukte klippere for å lage de rene sidene og blandet dem med en barberhøvel. “Tørrskjæringsteknikken skaper deretter indre lag for å fullføre det,” bemerker hun.

Sølvutdannet Bob for kvinner over 60 år

Sølvgradert bob for kvinner over 60 årInstagram @gs_hairandnailstylist

En sølvgradert bob for kvinner over 60 år er et ideelt snitt som gir tynt hår ekstra volum og skjuler potensielt hårtap. Gemma Sandercock fra Storbritannia er den talentfulle stylisten bak denne koteletten.

Sandercock beskriver dette som et flott sommerskjær. “Den kortere lengden bak gir en følelse av en sval bris på nakken. Lengden rundt fronten er flott for den feminine mykheten rundt ansiktsformen, forklarer hun.

Ujevn lob med høydepunkter og fjærlag

Ujevn lopp med høydepunkter og fjærlagInstagram @hairtrendsbysteph

En ujevn flik med høydepunkter er en fantastisk og edgy frisyre for damer over 60. En shag er perfekt for eldre damer, siden den har mange ujevne, fjærede lag som skaper en illusjon av en fyldigere stil. For å blande inn de naturlige gråtonene er det den perfekte måten å legge til blonde høydepunkter.

Stilig midtlengdehakk for eldre kvinner

Stilig midlengdehakk for eldre kvinnerInstagram @bombshell1003

En stilig mellomlang kotelett for eldre kvinner er akkurat det du leter etter. Hvis du trenger en pick-up, gjør den myke ansiktsrammen, de lange lagene og sidebåndet susen. Style med en rund pensel og litt mousse. Tørk håret mot ansiktet ditt, og du blir forvandlet. Dette mellomlange snittet fungerer godt på nesten alle hårtyper.

Hakelengde stump kutt for kvinner med lyst hår

Hakelengde stump kutt for kvinner med blondt hårInstagram @donalaruesalon

Hakelengden stump kutt for kvinner med blondt hår fungerer godt på en lengre ansiktsform fordi lengre hår har en tendens til å forlenge ansiktet ditt, noe som trekker øynene ned. Det avrundede, stumpe snittet gjør er å holde øynene oppe mens du fokuserer på å trekke funksjonen utover i stedet for ned.

Utah-baserte stylist Dawn Hafen brukte lag- og stablingsteknikker med saks, barberhøvel og teksturerende saks for denne edgy hårklippingen. “Jeg klippet den først i en A-form. Ryggen var et stablet, lagdelt snitt for å legge til fylde, forklarer hun.

Edgy Razor Cut for eldre kvinner

Edgy barberkniv for eldre kvinnerInstagram @zombia_lex

Et edgy barberkniv for eldre kvinner gir et morsomt og ungdommelig utseende. Lisensiert kosmetologi Alexandra Muresan fra Mt. Vernon, OH anbefaler det for hårfine kvinner med et ovalt eller hjerteformet ansikt.

For å oppnå edgy frisyrer for over 60, forklarer Muresan: “Jeg brukte barberknivsteknikker i nakken og på sidene for en sømløs finish. Klipp deretter saks og tynnsaks for trim og tekstur. ”

Long Bob for 60 år gamle kvinner

long-bob-for-60-ja-gamle-kvinner.jpgInstagram @madisondidmyhair

En lang bob for 60 år gamle kvinner er flott for enhver hårtype. Å legge til myke lag og føne håret under skaper en vakker stil som noen bestemor garantert vil elske.