Pompadour -leikkaus on jatkuvasti kehittyvä ilme. Alun perin suosittu 1950- ja 60 -luvuilla country- ja rock and roll -tähtien, kuten Elvis Presleyn kanssa, pompadour -leikkaus on palannut suurella tavalla viime vuosina.

Pompadours sisältää laajan valikoiman mattoja kiiltäviin ja sotkuisiin ja liukkaisiin. Rasvainen klassikko, jossa on paljon kiiltoa ja ankka takana, näyttää edelleen siistiltä. Pomp on klassinen miesten kampaus, joka ei todellakaan mene koskaan muodista. Tämä johtuu siitä, että tämä miesten kampaus näyttää niin hyvältä ja on paljon pompadour -hiustenleikkauksia, joista valita.

Pompadourin nykyaikaiset versiot säilyttävät allekirjoituksen äänenvoimakkuuden kruunussa, mutta myyvät kiiltoa ja kammamerkkejä mattapintaiseksi ja kuvioituun muotoiluun.

Moderni ulkonäkö, pomp fade on suosittu valinta. Lisää matala, keski tai korkea haalistuminen pidempiin hiuksiin. Perinteisille kannattajille on suippeneva leikkaus leikkaavilla sivuilla. Joka tapauksessa pompeissa voi olla sivuosa tai ei osaa.

Pompit toimivat myös kavereille, joilla on aaltoilevat tai kiharat hiukset. Tämä luonnollinen rakenne lisää oman ainutlaatuisen viimeistelysi loistoon ja auttaa lisäämään äänenvoimakkuutta.

Okei, päästään yksityiskohtiin, millaisia ​​pompadour -aliarvostustyyppejä voit kokeilla.

Pompadour -hiusten leikkaukset

Pompadour -hiustenleikkaus on yksi miesten suosituimmista ja kestävimmistä ulkonäöistä. Tämä tyylikäs ja ajaton kampaus imartelee melkein kaikkia hiustyyppejä ja kasvoja, joissa on runsaasti volyymia ja selkeä profiili.

Tämä klassinen muoto voidaan yhdistää nykyisiin miesten hiusten trendeihin. Jotkut tämän vuoden kuumista ulkonäöistä sisältävät palanen tekstuurin, kapenevat aliarvostukset, päivityspiikit ja rohkeat look-at-me-tyylit. Muita tapoja päivittää klassinen loisto on mattapinta, lyhyet hiukset ja haalistumisen lisääminen.

Nämä modernit pompadours vaativat moderneja muotoilutuotteita. Vaikka monet kaverit käyttävät edelleen retrorasvapomadeja aitoa vintage -ilmettä varten, moderneilla pompeilla on enemmän korkeutta, tekstuuria ja mattapinta. Etsi kuitu- tai savipomadeja, joilla on erinomainen pito, ei kiiltoa ja jotka voidaan muotoilla aivan kuten öljypohjainen pomade.

Tutustu nyt näihin eri tapoihin käyttää moderneja pomadeja. Nämä tuoreet tyylit voivat saada ohuet tai ohuet hiukset näyttämään täyteläisemmiltä tilavuudeltaan ja rakenteeltaan sekä kesyttää paksuimmat hiukset. Nämä pompit voidaan muotoilla lyhyillä hiuksilla sekä keskipitkillä lukkoilla.

1. Moderni Pompadour -hiustenleikkaus

Tekstuuri on yksi tämän vuoden huipputrendeistä. Lisää loistoa kampaamalla kampaasi sormilla, nipistämällä pieniä hiuksia yhteen tai käyttämällä leveää hammaskampaa tasaisen eron saavuttamiseksi. Pelaa ulkoasun eri muunnelmilla. Vielä parempi on näyttää hieman erilaiselta joka päivä. Etsi pomadeja, jotka parantavat tekstuuria saadaksesi ilmeen pienellä vaivalla.

Moderni Pompadour -hiustenleikkaus + kampaus miehille

(L-R Parturi Javi – Ramses – Will Salon – Menimme naimisiin – Menimme naimisiin– Menimme naimisiin)

2. Matta Pompadour -hiustenleikkaukset

Greaserin nimi tuli hiusrasvasta, jota käytettiin pompadoursin muotoiluun ja niiden kiiltävään viimeistelyyn. Helpoin tapa saada tyylikkyytesi moderni ilme on käyttää mattapintaista hiustuotetta. Pomadeja, joissa yhdistyy lopullinen pito ja mattapinta, ovat kuidut, savet ja jotkut vesipohjaiset pomadit.

Kokeile Reuzel-kuitua saadaksesi vahvimman pidon jopa paksuimmille hiuksille, tupakan-vaniljan tuoksulla ja ilman kiiltoa. Jos haluat lisätä tekstuuria tai parantaa hiuksia, kokeile savipomadia, kuten Baxter of California Clay.

Blind Barber 90 Proof Pomade on toinen suosittu vähäkiiltoinen vaihtoehto, jolla voidaan muotoilla klassisia pomppeja modernilla tekstuurilla. Halpa apteekki mattapomade, Old Spice Pomade soi alle 10 dollaria.

Matta Pompadour -hiustenleikkaukset + kampaukset miehille

(L-R Reece Beak – Josh Lamonaca – Jake “Ralph” Bolland – Jake “Ralph” Bolland)

3. Edgy Pompadour -leikkaukset

Nämä ärtyisä pompadours ottaa vapauksia retro -tyyliin pitäen kiinni siitä klassisesta pompadour -muodosta. Ota raskas kuvioitu sato ja työstä pomp-muotoiseksi. Tai lisää sivuosa mattapintaiseen, kuvioituun moderniin loistoon. Käytä ylimitoitettua tekstuuria luodaksesi tuon loistavan muodon. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on pompadour mohawk eli pomp hawk. Se on pompadour, jossa on leikkautuneet sivut ja hiusnauha takana.

Kaikki nämä ulkonäöt sattuvat olemaan loistavia häivytyksiä lisäämällä ajeltu viiva. Käytä suoraa linjaa toisin kuin pompadour tai kaarevaa viivaa, joka seuraa kaaren haalistumista alaspäin. Toinen vaihtoehto on kova osa, joka on ajettu sisään.

Jyrkkä pompadour -leikkaus ja kampaus

(L-R Jarreds -parturit – Parturi Javi – Juan Manuel Ortiz Abad – Brü Pomade)

4. Sotkuiset Pompadour -kampaukset

Toinen tapa päivittää pompadour on lisätä hieman hämärää tekstuuria. Tämä on valtava miesten hiusten suuntaus kaikenkokoisille ja -tyylisille, ja se voidaan lisätä loistoon monin eri tavoin. Lisää tekstuuria piikkisen quiffin taakse. Käytä aaltoilevaa tekstuuria liikkeen ja luonnollisen viimeistelyn lisäämiseksi. Viimeistele piikkinen mohawk pompilla otsassa. Tai vain muotoile paksut hiukset sormilla saadaksesi moderni ja trendikäs viimeistely.

Sotkuiset pompadour -leikkaukset ja kampaukset miehille

(L-R Tom Baxter Hiukset – Seu Elias – Menimme naimisiin – Andrew tekee hiuksia)

5. Lyhyet Pompadour -leikkaukset

Pompadour voidaan muotoilla vain muutaman tuuman hiuksilla. Jos haluat ilmeen lyhyillä hiuksilla, keskitä pituus otsaasi pitkin, jotta saat maksimikorkeuden minimipituudella. Lyhyemmille hiuksille pompadour -hiustenleikkaus voidaan muotoilla lähes pystysuoraan maksimoidakseen pyöristetyn profiilin.

Sivut voivat olla haalistuneet ihoon tai kapenevat lyhyiksi. Lyhyt pompadour toimii todella hyvin paksuille hiuksille, mutta myös ohuemmille hiuksille tai jopa aaltoileville ja kiharoille.

Tämä ulkoasu voi olla yhtä helppo muotoilla kuin teet sen. Anna hiusten kuivua ja käytä mattapomadia niiden läpi sormilla. Voit viimeistellä kammalla tai lisätä tekstuuria. Puhalluskuivaus lisää korkeutta, mutta sitä ei vaadita. Lyhyt loisto on helppo tapa saada tämä klassinen miesten kampaus modernilla viimeistelyllä.

Lyhyet hiukset pompadour -leikkaukset ja kampaukset

(L-R Alan BeakJustin ArmaniRamsesMatthew Conrad)

6. Pompadour Fade Haircuts

Pompadour plus fade on voittava yhdistelmä. Ajeltu puoli helpottaa hiusten muotoilua korostaen samalla loiston korkeutta ja profiilia. Hiusten keskittäminen päälle on myös se etu, että hiukset näyttävät paksummilta ohuemmille hiustyypeille. Paksuilla hiuksilla on vähemmän kuivattavia, muotoiltavia ja hallittavia hiuksia.

Pompadoursia voidaan käyttää kaikentyyppisillä haalistuneilla aliarvostuksilla – matalalla, keskellä ja korkealla. Matalat haalistumat ovat perinteisemmän näköisiä, kun taas pudotetut tai alittuneet haalistumiset ovat nykyaikaisempia.

Jos haluat jotain ylimääräistä, lisää ajeltu sivuosa tai hiustyyli. Toinen raikas ja odottamaton tapa viimeistellä nämä modernit pompit on pääntiehiusten muotoilu.

Pomp fade pompadour -leikkaukset ja kampaus

(L-R Criztofferson – Jerrin Hawes – Ry Smith – Dre Hair – Nomad Parturi BLN – Jerrin Hawes)

Nyt kun tiedämme erilaisista pompadour -aliarvostuksista ja kampauksista, katsotaanpa joitakin tämän tyylisiä hienoja tyylejä.

Alla on suuri kokoelma pompadour -hiustenleikkauksia, joissa on retro- ja nykyaikaisia ​​tapoja muotoilla tämä suosikki miesten kampaus.

Vieritä alas ja katso 45 uutta tuoretta pompadour -leikkauskuvaa, jotta saat modernin, klassisen ja trendikkään tavan saada ulkonäkö.

1. Pitkä pyöristetty Pompadour -leikkaus

Klassinen Pompadour -leikkaus

Asher Kemper

Tämä korkea pomppi on moderni klassikko hipsterisarjalle, joka sisältää menneitä suuntauksia.

2. Sotkuinen Pompadour kartiomaisilla sivuilla

Sotkuinen Pompadour -hiustenleikkaus kapenevat sivut

Mike Thomas

Tässä kartiomaisessa leikkauksessa on lyhyet sivut ja keskipitkät hiukset, jotka on muotoiltu klassiseen loistoon ja sotkuiseen tekstuuriin.

3. Pompadour -leikkaus + Low Fade

Pompadour matalalla haalistumalla ja paksut hiukset

Travis Hill

Tämä vähän haalistuva hiustenleikkaus korostaa tämän eteenpäin suunnatun pompadourin muotoa.

4. Pomp Fade + ajeltu viiva

Pompadour ajeltu viiva korkea ja haalistua

Josh O’meara-Patel

Tässä viileässä leikkauksessa yhdistyvät moderni hiusmuotoilu ja matala loisto.

5. Taper Haircut + Ducktail + Epäsymmetrinen hiusraja

Kartiomainen hiustenleikkaus Pompadour -kampaus

Josh O’meara-Patel

Tämä leikkaus ja tyyli ovat luovia takana matta ja sotkuinen ankkahäntä ja epäsymmetrinen pääntie.

6. Pehmeä rakenne + Mid Fade

Mid Fade Pompadour

Cameron Tooyserkani

Korkea haalistuminen voi tehdä pompista helpommin muotoiltavan, koska sivut eivät tarvitse huomiota. Tässä viileässä ilmeessä on paksut, keskipitkät hiukset, jotka on muotoiltu sivulle ja joissa on paljon liikettä ja virtausta.

7. Löysä Pompadour -leikkaus

Loose Pomp

SCR Parturi

Toinen moderni tapa muotoilla pompadour on löysä, kuvioitu äänenvoimakkuus.

8. Pompadour + haalistuneet sivut

Pompadour ja puhdas haalistuva leikkaus

Antonio Mateo

Tässä viileässä pompissa on jonkin verran tekstuuria ja alhainen kalju haalistuminen reunojen puhdistamiseen.

9. Klassinen Pompadour + ohjaustangon viikset

Klassinen Pompadour

Pyhä tiikeri

Jos olet sitoutunut klassiseen loistoon, kyse on kiiltävästä viimeistelystä ja kampauksista. Tässä versiossa on viileä kulmaosa, lyhyet sivupalot ja ohjaustangon viikset.

10. Greaser Pompadour + Drop Fade

Pompadour pudotuksella

Noor Aliyani

Miehille, joilla on paksut ja/tai karkeat hiukset, rasvanerotus on helppo ja viileä tapa kesyttää hiukset. Vesipohjaiset pomadit ovat yhtä vahvoja kuin öljypohjaiset, mutta ne pestään pois shampoolla. Pisaran haalistuminen ja leukahihna lisäävät moderneja yksityiskohtia vintage -hiuksiin.

11. Flat-top Pompadour -leikkaus

Sivuosa Flat-Top

Daniel Bueno

Tämä raikas ilme yhdistää kaksi retroklassikkoa, pompadourin ja litteän yläosan. Määritelty osa ja kalju haalistuminen lisäävät puhtaan leikkauksen tyyliä.

12. Keskipitkä Pompadour -kampaus

Keskipitkä viiltoinen pompadour

Pyhä tiikeri

Tämä keskipitkän kartiomainen aliarvostus leikataan takaisin vintage -loistoon. Päivitä ulkoasu mattapintaisella tuotteella ja kuvioidulla tyylillä.

13. Aaltoileva Pompadour + Bald Fade

Aaltoilevat hiukset

Francisco Aranda

Tämä viileä tyyli käyttää aaltoilevia hiuksia, jotka lisäävät korkeutta ja tekstuuria löysälle loistolle.

14. Big Wavy Hair Pomp

Pitkät hiukset pompadour

Parturi -kampaamo

Pidemmät hiukset luovat korkean tyylikkyyden. Tämä pompadour -hiustenleikkaus keskittää pituuden otsaan maksimaalisen äänenvoimakkuuden aikaansaamiseksi.

15. Sivuosa Pompadour -leikkaus

Sivuosan kampaus

Jenegafpas

Ajeltu osa tarkoittaa, että tiedät tarkalleen, mihin hiukset jaetaan.

16. Vauvan hiukset

Cry-vauvan hiukset

Pyhä tiikeri

Tämä korkea pomp ja otsa curl vie Johnny Deppin Cry-Baby hiukset uudelle tasolle.

17. Kuinka muotoilla Pompadour

Kuinka muotoilla Pompadour

Jake Bolland

Monet pompadours voidaan muotoilla pelkästään pomadella. Tämän kaltaiset korkeat pompit hyötyvät föönauksesta, joka kouluttaa hiuksia ja auttaa pitämään hiukset ennen hiustuotteen levittämistä.

18. 50- ja 60 -luvun Pompadour

50- ja 60 -luvun Pompadour

Joe Cartmel

Tämä klassinen pompadour näyttää yhtä hyvältä uudella vuosituhannella kuin 50- ja 60 -luvulla.

19. Skin Fade Pompadour -leikkaus

Ihon haalistuminen kuvioitu hiustenleikkaus

Parturi Javi

Tämä lyhyt pompadour saa paljon korkeutta muotoilemalla hiukset lähes suoraan ylöspäin. Ihon haalistuminen sivuilla korostaa hiuksia päällä.

20. Undercut Pompadour

Undercut kampaus

Kith L..

Yksi suosituimmista tavoista käyttää pomppia vuonna 2018 on alileikkaus.

21. Keskipitkät ja pitkät hiukset Pompadour -leikkaus

Kampauksen yli kampauksen

Rum Parturi

Tämä matta ja sotkuinen ote kampaan pompista on viileä ja moderni.

22. Sotkuinen Pompadour + Fade

Sotkuinen leikkaus + matala haalistuminen

Jimbo Davis

Tämä erittäin kuvioitu tyyli, jossa on haalistuneet sivut, on ristiriidassa sotkuisen ja puhtaan leikkauksen kanssa.

23. Aaltoilevat hiukset Pompadour + parta

Aaltoilevat paksut hiukset moderni leikkaus

Rum Parturi

Aaltoja ei tarvitse suoristaa pompadourin tyyliin. Jätä aaltoileva rakenne tähän villiin tyyliin.

24. Pitkät hiukset Pompadour

Pitkät hiukset muotoiltu selkä

MENSPIRE mieskuva & Hoito

Miesten pitkillä hiuksilla on runsaasti muotoiluvaihtoehtoja, mukaan lukien pompadour. Se on sama muotoilu, työnnä kaikki hiukset taaksepäin. Hiustenkuivaaja nostaa korkeutta ja pitää kiinni.

25. Moderni Pompadour -leikkaus

Pitkä Pomp -kampaus

Stephen J.

Tässä klassisessa pompadour-muodossa on moderni muotoilu, kiiltovapaa viimeistely ja löysä kuvioitu pito.

26. Klassinen Pompadour -leikkaus + parta

Cool Slicked Pompadour -leikkaus

Brü Pomade

Klassinen loisto, johon on lisätty hipsteriparta, näyttää tänään yhtä hyvältä kuin 1950- ja 60 -luvuilla.

27. High Fade Pomp + Pitkä päälle

Sotkuinen Pompadour -kampaus

Juan Manuel Ortiz Abad

Mikä tahansa haalistuminen toimii hyvin pompilla, koska lyhyet sivut ovat kontrastissa runsaan korkeuden kanssa.

28. High Fade Pompadour

Pompadour -aliarvostus

Talley McIntire

Tämä puolivälin häivytys heijastaa loistoa ja korostaa tätä allekirjoitusprofiilia.

29. Kuvioitu + kartiomainen Pomp

Flow Pompadour -kampaus

Stephen J.

Tämä viileä ilme yhdistää klassisen kartiomaisen leikkauksen moderniin kuvioituun muotoiluun.

30. Aaltoilevat tekstuurit Pompadour Undercut

Undercut Pompadour -kampaus miehille

Goodman -vaatteet & Parturit

Haalistunut aliarvostus ajaa sivut alas ihoon ja aaltoilevat hiukset lisäävät luonnollista koostumusta ja äänenvoimakkuutta.

31. Pompadour Haircut + Mid Fade

Pitkä Pompadour -kampaus

Micky Graham

Tämä erittäin pitkä ja korkea loisto sekoittuu tämän puolivälin haalistumisen pidempiin hiuksiin.

32. Kiharat hiukset Pompadour -leikkaus

Kiharat hiukset Pompadour -leikkaus

Braid Parturit

Tiukat kiharat lisäävät ainutlaatuista profiilia loistoon. Alhainen haalistuminen jatkaa myös parran ainutlaatuista viimeistelyä.

33. Silver Pomp

Parhaat Pompadour -leikkaukset

Tom Baxter Hiukset

Hiusten väri lisää houkuttelevuutta.

34. Violetti Pompadour + Burst Fade

Hiusten väri + Pomp

Tommyn maantiede

Tässä raikkaassa pomp -tyylissä on ylisuuri rakenne, kirkkaan violetti väri ja purskeen haalistuminen korvan takana.

35. Pompadour + ihon häivytys

Kuvioitu Pomp

Talley McIntire

Pompadour on erinomainen leikkaus ja tyyli kaikenikäisille, myös teini -ikäisille. Se on helppo muotoilla ja loistava tapa oppia käyttämään hiustuotetta.

36. Pomp virtauksella

Keskipitkä Pomp

Talley McIntire

Pompadours keksitään uudelleen kuvioidulla tyylillä. Suuret kappaleet vedetään taaksepäin tuolla pomppiprofiililla. Platinum -väri lisää raikasta ja modernia ulkoasua.

37. Paksut hiukset Pomp + Mid Fade

Lyhyt aaltoileva Pompadour -leikkaus

31

Aaltoilevat hiukset nostavat sinut tämän vuoden tekstuuritrendin päälle. Käytä tuotetta, joka parantaa tekstuuria ja antaa pitoa.

38. Sivuosa Pompadour

Sivuosa Pompadour -kampaus miehille

Paul Preshaw

Tämä retro -pomppi, jossa on ajeltu osa ja kalju haalistuminen, on rohkea punaisilla hiuksilla ja ilman niitä.

39. Low Fade Pomp + kiharat hiukset

Paksu kiharat hiukset Pomp

Musketti & Pistin

Erittäin pieni haalistuminen korvan päällä ja kihara rakenne yläpuolella ovat ainutlaatuisia viimeistelyjä tälle pompadour -leikkaukselle.

40. Pomp Fade + Slicked Back Hair

Slicked Back Classic Pomp

Epicly Taper’d Parturi

High fade pomp on helppo muotoilla ja näyttää hyvältä kaikille. Paksut hiukset tekevät tämän korkeuden saavuttamisesta helppoa, mutta myös oikea pomade on välttämätöntä.

41. Lyhyet paksut hiukset Pomp

Pompadour + Low Fade

Stephen J.

Pompadour -leikkaukset voivat olla pidempiä tai lyhyempiä. Tämä on suunnilleen yhtä lyhyt kuin 2 tuuman pitkät hiukset, jotka on muotoiltu korkeuden ja tekstuurin yhdistelmällä.

42. Pompadour sivuosalla + askel

Yhdistä Pompadour -hiustenleikkaus

Jamie + Viggo

Määritelty sivuosa erottaa pidemmät hiukset lyhyistä tällä matalalla haalistuneella leikkauksella.

43. Pompadour hienoille hiuksille

Pompadour hienoille hiuksille

Sergio

Pompadour on hyvä valinta kaikille hiustyypeille, jopa hiuksille hienommalta puolelta. Pituuden ja korkeuden yhdistelmä hyödyntää hiuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Useimmat hiustyypit hyötyvät myös kuuman ilman puhalluksesta muotoilun aikana, mikä auttaa kasvattamaan hiuksia ja lisäämään niiden tilavuutta.

44. Erittäin pitkä Pompadour -leikkaus

Super Tall Pomp

Sokerikallot

Pidemmät hiukset voivat muotoilla entistä korkeampaa loistoa.

45. Kapeneva Pompadour -leikkaus

Kapeneva Pompadour -leikkaus

Sid Sottung Academy

Keskipitkät sivut vaativat muotoilua. Tässä klassisessa ilmeessä on ripaus hyytelörullaa edessä ja se on kammattu ankan perään takana.

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.