155 fingertatoveringer som får deg til å elske fingrene dine (med betydninger)

Med den økende trenden innen fingertatoveringer, er det vanskelig å motstå disse fasjonable og glødende tatoveringene. Fingertatoveringer stammer fra de gamle stammene, og er nå en av de mest trendy funksjonene i motebransjen. Kjendiser som Miley Cyrus, Arianna Grande, Clara Delavigne og mange andre har noen fantastiske fingertatoveringer som har tvunget fansen til å skaffe seg en. Fingertatoveringer kommer i forskjellige design og størrelser. Du kan velge en subtil fingertatovering, inkludert små symboler eller bokstaver, eller du kan gå for en over -fingertatovering som krever at hele fingeren blir tattet.

For å hjelpe deg med å velge det beste fingertatoveringsdesignet, nevnt nedenfor, er det noen spennende fingertatoveringsideer som får deg til å elske og skryte av fingrene for alltid!

fingertatoveringer

Ulike fingertatoveringsplasseringer

Fingertatoveringer er så allsidige at de gir deg et alternativ til hvilken finger og hvor du vil at tatoveringen skal vises. Hvis du går for en subtil fingertatovering som to doble linjer eller et enkelt kryss, vises disse vanligvis på langfingeren i midten. Noen tatoveringer vises på siden av fingrene, for eksempel et spor av design eller formuleringer. Hvis du går for en over -the -top tatovering som en hel blomsterdesign, vil den dekke hele fingeren. Og den beste fingeren å velge for slike tatoveringer ville være langfingeren.

Noen tatoveringer vises på alle fingrene som astrologitatoveringer eller heksedesign -tatoveringer. Hver finger inneholder et lite symbol eller et antall av dem. En av de vanligste fingertatoveringene er ringtatoveringer. Disse tatoveringene vises vanligvis på langfingeren, spesielt hvis du vil betegne en slags forpliktelse med partneren din eller et tegn på ekteskap. Noen mennesker får ringetatoveringer på pekefingeren, for eksempel stammetatoveringer.

Uansett hvilken type fingertatovering du velger, vil det se fantastisk ut som alltid; bare sørg for å få det blekket på fingeren som vil hjelpe deg med å oppnå et anstendig unikt utseende. Fingertatoveringsideene nevnt nedenfor vil hjelpe deg med å ta avgjørelsen raskere.

fingertatoveringer

fingertatoveringer

Typer fingertatoveringer

Fingertatoveringer er allsidige og faller inn i mange forskjellige kategorier. Nevnt nedenfor er de forskjellige typene:

 • Matchende par finger tatoveringer
 • Stammefinger tatoveringer
 • Tatoveringer med fingertegninger
 • Letter Finger Tatoveringer
 • Prikkfingertatoveringer
 • Formulering av fingertatoveringer
 • Geometrisk finger tatovering
 • Pilfingertatoveringer
 • Animal Finger Tatoveringer
 • Hjertefingertatoveringer
 • Floral finger tatoveringer

Dette er bare noen få av de forskjellige typene fingertatoveringer. Det er mange flere alternativer for deg. Rull nedover for å finne ut noen flere finger -tatoveringsdesigner som vil blåse i tankene dine.

Finger tatovering ideer

Trykt Snake Finger Tattoo

Trykt Snake Finger Tattoo

Trykte slangetatoveringer er perfekte for fingertatoveringen din, da de ser stilige ut som et helvete. Denne tatoveringen inkluderer en svart blekket, trykt slange tattet på fingeren. Det virker som slangen virvler rundt fingeren din når hodet og halen vises på overflaten. For en ekstra berøring kan du legge til litt grønt blekk for å forbedre slangetatoveringen. Denne tatoveringen symboliserer kunnskap og visdom. Det viser også transformasjonen av en person, så hvis du føler at du har forandret deg de siste årene, er denne unike fingertatoveringen akkurat den rette for deg.

Gotiske blomster

Gothic Flowers finger tattoo

Hvis du er en person som er mer mot den mørkere siden av livet, er denne gotiske blomsterfingertatoveringen akkurat den rette for deg. Denne tatoveringen inkluderer gotiske sorte blekede blomster som vises i en geometrisk design på alle fingrene i midten, en blomst på hver finger, med en liten svart prikk på toppen av blomsten. Du kan også velge å få den på en finger; Det ser imidlertid mer stilig ut når du får det til. Det jet -svarte blekket får frem den dramatiske stemningen i denne tatoveringen, noe som gjør den til den perfekte gotiske tatoveringen. Så start din gotiske modus med disse fantastiske gotiske fingertatoveringene.

Yin Yang Shaolin Tattoo

Yin Yang Shaolin Tattoo.jpg

Hvis du er mer tilbøyelig til en symbolsk fingertatovering, er denne Yin Yang Shaolin -tatoveringen perfekt for fingrene, ettersom den etterlater deg en av de unike designene og den meningsfulle tatoveringen. Denne tatoveringen inneholder fire symboler. Det første symbolet er Shaolin -sirkelen blekket i svart; ved siden av er yang- og yin -symbolene etterfulgt av to svart -hvite prikker for et unikt utseende. Disse vises i en rett linje på siden av fingeren.

Du kan velge hvilken som helst finger du vil ha, men den ville se best ut på langfingeren. Shaolin symboliserer naturens måte, så hvis du har lyst til å koble deg til naturen igjen, vil denne tatoveringen hjelpe deg å komme i gang. Yin og yang kombineres med Shaolin -sirkelen symboliserer den mørke og kule personligheten hos en kvinne.

Farao finger tatovering

Farao finger tatovering

Hvis du er besatt av den egyptiske sivilisasjonen og historien knyttet til den, bør du få farao -tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en svart og grå farget farao i midten av langfingeren. Du kan velge å få den tattet på hvilken som helst finger du liker. Denne tatoveringen symboliserer all royalty, dristighet og kraft i deg. Det viser også din kjærlighet til egyptisk sivilisasjon. Du kan også få forskjellige hydrografiske tatoveringer på alle fingrene når det kobles til den egyptiske sivilisasjonen.

The Finger Bone Tattoo

tatovering av fingerben

Hvis du leter etter en unik tatovering, trenger du ikke lete mer på denne fingerbenetatoveringen er den perfekte tatoveringen for deg. Denne tatoveringen inkluderer anatomien til fingeren som er blekket i svart som vises øverst på pekefingeren og går halvveis til hånden din. Dette er en av de mest realistiske tatoveringene du kommer over, som du må finne en godt erfaren tatovør for å utføre det eksakte designet med presisjon. Så, krydre tatoveringsspillet ditt med denne utrolige anatomi -tatoveringen.

fingertatoveringer

Pil tatovering

pilfingertatovering

Tatoveringen med pilen er en av de mest subtile fingertatoveringene du kommer over, noe som vil hjelpe deg med å oppnå et lavt tatoveringsutseende. Denne tatoveringen inneholder en enkel svart blekket pil som vises på siden av langfingeren. Denne tatoveringen symboliserer fokuset i livet ditt og minner deg om å holde deg på rett spor og bevege deg i en retning. Piletatoveringer representerer også kraft, styrke og kjærlighet, som er noen av livets viktigste egenskaper.

Mr. Moustache

Moustache finger tatovering

Hvis du ikke kan vokse bart i ansiktet ditt, er det ingen grunn til bekymring, for nå kan du få en på fingeren din ved å få denne Mustache -finger -tatoveringen. Denne tatoveringen inneholder en svart blekk bart på siden av pekefingeren. Det svarte blekket gir bart et perfekt preg, og får det til å se ekte ut som noensinne. Det gir også en veldig maskulin stemning og er ideell for alle mennene der ute. Så hvis du vil bli litt kreativ og morsom med fingertatoveringen din, er dette den beste måten å gjøre det på.

fingertatoveringer

Religiøs rosenkrans finger tatovering

tatovering av rosenkransen

Denne tatoveringen med rosenkransen er perfekt for deg hvis du er en religiøs person, og hvis rosenkransen har en betydelig innvirkning på livet ditt. Denne tatoveringen innebærer en subtil svart og grå blekkekrans med kjede laget av små prikker, formet som små diamanter, med et stort svart og hvitt blekkekors som henger fra rosenkransen. Denne tatoveringen vises midt på pekefingeren. Det ser ut som om rosenkransen henger fra fingeren din. Denne tatoveringen symboliserer din tro på Gud og minner deg om hvordan bønn er en vesentlig del av livet ditt.

Zodiac Finger Tattoo

Zodiac Finger Tattoo

Hvis du er besatt av stjernetegn, er denne dyrekretsen tatovering det perfekte valget for deg. Denne tatoveringen inkluderer dyrekretser med jetfarge på hele fingeren. Den består av forskjellige symboler som halvmånen, pyramiden, pilen og fjæren. Du kan velge å få dem alle tattet på en finger, men det ville se mer stilig ut hvis du får dem blekket på alle fingrene.

Stjernetegn -symboler har en ganske betydelig betydning, og de guider og motiverer hver person annerledes. Hvis du leter etter en måte å motivere deg selv på daglig, kan denne spesifikke fingertatoveringen gjøre jobben. Så få denne kule tatoveringen, og skryt fingrene dine på en unik kunstnerisk måte.

Musikkelskere Fingertatovering

Musikk finger tatovering

Hvis musikk spiller en stor rolle i livet ditt, og hvis du har tatt det som en karriere, er denne musikalske fingertatoveringen perfekt for deg. Du kan prøve forskjellige tatoveringsdesigner, for eksempel en fiolintatovering. På den ene fingeren kan du få en svart blekkfiolin, og på den andre kan du få baugen (pinnen som ble brukt til å spille fiolin). Du kan også få musikknotater tattet på alle fingrene eller hodetelefonene. Denne tatoveringen kan gjenspeile typen musikk du lytter til og livet ditt som inkluderer musikk.

Ancient Tribal Sign Tattoos

stammefinger tatovering

Hvis du har dype røtter med en gammel stamme, bør du få en gammel stammetegn -tatovering på fingrene; på denne måten kan du holde stammekulturen din levende og gjøre den kjent for den moderne verden. Denne tatoveringen består av forskjellige stammetegn blekket i svart, noen inneholder prikker, opp-ned-trekanter, linjer og mange andre symboler. Mønsteret og symbolene avhenger av opprinnelsen til stammen du har valgt å få blekk. Denne tatoveringen vises vanligvis på alle fingre, da den gir deg et unikt og stilig utseende.

Noen mennesker får denne tatoveringen bare for den fantastiske designen, selv om de ikke har noen forbindelse med en bestemt stamme. Disse tatoveringene gir bare fingrene et slående kunstnerisk utseende, noe du ikke vil gå glipp av.

Trykt fjærfingertatovering

Trykt fjærfingertatovering

Denne trykte fjærfingertatoveringen er en av de kuleste tatoveringene du kommer over, og etterlater deg med noen fantastiske bilder på fingeren. Denne tatoveringen består av en mønstret fjær med en annen liten design laget i fjæren. Mønsteret gir en feminin touch til tatoveringen, noe som gjør den perfekt for jenter.

Fjærtatoveringer symboliserer reise, mot og frihet. Hvis du vil at noen av disse egenskapene skal skinne i deg, vil denne tatoveringen hjelpe deg med å fremstille deg som en modig og sannferdig person. Denne tatoveringen har også en dyp forbindelse med den indianske kulturen. Så hvis du har røtter som går tilbake til indianerne, er denne tatoveringen den beste måten å representere dine røtter og bakgrunn.

Prikkete finger tatovering

Prikkete finger tatovering

Prikkete fingertatoveringer er en av de mest subtile og minimale fingertatoveringene du noen gang kommer til å støte på. Denne tatoveringen består av to enkle svarte blekkprikker som vises på fingeren din. Du kan alltid legge til mer enn to eller tre prikker for å lage et unikt design. Du kan også få prikkene på alle dine fem fingre for et stilig utseende.

Denne tatoveringen betyr overgangen i livet ditt og hvordan du har utviklet deg som en mer robust og bedre person. Det hjelper deg også å sammenligne problemene dine med verden, og minner deg om at problemet ditt ikke er så stort som du gjør det, og at du vil klare det med tiden.

Snakk som en sigøyner

sigøynerfingertatovering

Denne sigøynefingertatoveringen er en annen unik tatoveringsdesign som ser utrolig vakker ut på fingrene. Denne tatoveringen inkluderer forskjellige design med prikker og pigger i svart. Disse vises midt på fingeren og til og med nær negleområdet. Du kan velge å bare tatovere én finger eller prøve det på de tre langfingrene. Bruken av svart farge i denne tatoveringen dukker opp designet; Du kan imidlertid velge å legge til litt farget blekk for en ekstra funksjon. Denne tatoveringen representerer den frisinnede personen du er og symboliserer også mystikk og frihet.

Geometriske design

geometrisk fingertatovering

Geometriske design skaper også noen fantastiske bilder på fingeren din og er en av de kuleste fingertatoveringsdesignene. Denne tatoveringen består av forskjellige geometriske mønstre blekket i svart som består av forskjellige små former og prikker. Disse tatoveringene ser vanligvis flotte ut på tommelen og vises i medialområdet på tommelen. Tatover begge tommelen slik at de matcher designene. Hvis ikke tommelen, kan du velge å få den tattet på en hvilken som helst annen finger også.

Geometriske tatoveringer symboliserer harmoni og de forskjellige elementene som er tilstede på jorden. Så få denne kraftige og vakre tatoveringen som vil gi deg noen feilfrie fingre.

Vanlige spørsmål

Vil fingertatoveringen gjøre vondt?

Ja, fingertatoveringer er ganske smertefulle akkurat som alle andre tatoveringer, men sammenlignet med andre deler har fingertatoveringer en tendens til å forårsake mer smerte på grunn av det benete området. Det skjer fordi områder som ikke har mye muskler eller fett er utsatt for mer smerte når nålen stikker beinet. Fingertatoveringer kan være veldig smertefulle, men resultatene er verdt å holde ut det midlertidige ubehaget. Smerte er en del av tatoveringsprosessen, og det er ærlig talt ikke verdt det hvis du ikke opplever noen form for smerte, da det gjør prosessen mer symbolsk.

Hvordan tar jeg ordentlig vare på fingertatoveringen min?

Fingertatoveringer krever intensiv behandling da de er på et svært sårbart område som beveger seg mye. For å ta vare på fingertatoveringene må du jevnlig fukte dem med en naturlig og kjemikaliefri fuktighetskrem. Husk å holde området rent, og begrense så mye fingerbevegelse du kan. Jo mer forsiktig du tar av fingertatoveringene dine, jo raskere vil den gro, og den vil bli lenger.

Hvor mye koster finger tatoveringer?

Fingertatoveringer koster vanligvis rundt $ 50-$ 100, noe som ikke er helt ille for en fingertatovering; Imidlertid kan andre faktorer påvirke prisen, for eksempel designen og ekspertisen til tatoveringsartisten. Noen tatovører belaster deg hver time, så dette betyr at du kan bruke mer eller mindre avhengig av tiden det tar å fullføre tatoveringen. Det blir dyrere når du må gjøre en retusjering ettersom fingertatoveringer krever det. Så tenk deg om to ganger før du tatoverer en finger, da det krever et par besparelser.

Hvorfor blekner fingertatoveringer?

Fading er veldig vanlig i fingertatoveringer. Det skjer på grunn av den konstante bevegelsen i hendene våre og hyppig kontakt med vann mens vi vasker hendene flere ganger om dagen. Det skjer også på grunn av mindre mykhet i fingrene, ettersom den inneholder flere bein enn fet hud. Dette er på grunn av hvilken tatoveringen mest sannsynlig vil falme bort. Imidlertid kan du gå til vanlige tatoveringsoppdateringer for å opprettholde tatoveringen på fingeren.

Siste ord

Du kan enkelt få en fingertatovering med en gang nå som du er godt klar over de forskjellige typene fingertatoveringer. Husk at fingertatoveringer fortsatt er en av de mest trendy tatoveringene i 2020, og det er noe du ikke vil gå glipp av. Så skynd deg og få noen fantastiske fingerkunst med en gang.

Published
Categorized as Design