Legyen az első hajvágás vagy egy a sok közül, ezek a vágások a legtöbbet hozzák ki a finom, göndör és vastag haj típusokból. Függetlenül attól, hogy gyermeke 2-, 3- vagy 4 éves, ezek néhány szuper aranyos hajvágás kisgyermek fiúk számára.

Bár továbbra is kiválaszthatja öltözéküket és fodrászukat, szórakozzon kedvenc stílusaival. Vannak, akik az élvonalbeli trendeket, míg mások a klasszikus megjelenést részesítik előnyben. Mindkettőre kiterjedtünk.

Sok gyerek idegenkedik a fogmosástól és a formázástól, de ez rendben van. A minőségi hajvágás segít abban, hogy a haj bármilyen állapotban jól nézzen ki. A felnőttekhez hasonlóan a gyerekeknek sem kell minden nap hajat mosniuk. Ebben a korban sok gyerek bojkottálja a hajmosást vagy a fürdést, de ebben a korban túl sok szappan száríthatja a bőrt és a hajat.

Szóval hová viszi a gyerekeket, hogy megkapják ezeket az aranyos vágásokat? A gyerektől függ. Ha biztos abban, hogy a fia nyugodtan ülhet némi megvesztegetéssel vagy anélkül, a legtöbb stylist szívesen segít. Azonban a sok fiú számára, akik nem élvezik a hajvágást, a gyerekekre jellemző szalon lehet a legjobb. Egy másik lehetőség a borbély, feltéve, hogy rendben vannak a gyerekekkel való munkában. A borbélyok gyors hajvágást tudnak biztosítani, amely 15-30 perc alatt befejeződik a mocorgás kezdete előtt.

Most térjünk rá a fiúk hajvágására.

1. Tipegő fiú hajvágás finom vagy vékony hajra

hajvágás kisgyermekes fiúknak, finom hajjalPetey Rock a borbély

Hosszú időbe telhet, amíg a világos tincsű fiúk elegendő hajat növesztenek a levágáshoz. Ebben az esetben inkább a takarításról van szó, mintsem hogy rövidre nyúljon. Ez az oldalsó részre fésült hajvágás elegendő finom és/vagy vékony hajat tart, hogy elfedje a fejbőrt, szaggatott élek nélkül. Imádnivaló stílusú, mint ez, vagy az ágy fejével.

2. Crop Fade Haircut kisgyermek fiúknak

Kisgyermek fiúk vágás fade fodrászCrihan Corneliu

Ez a kivágás az egyik legnépszerűbb hajvágás a fiúk számára, és minden korosztály számára működik. A termés a frufru, a textúra és a fakulás kombinációja, sokféle variációval. Ez a kisgyermekes változat tompán rojtos, könnyű textúrával rendelkezik. Remekül néz ki finom vagy vastag hajra, valamint formázással vagy anélkül.

3. Divatos hajvágás kisgyermek fiúknak

Divatos rendetlen hajvágás kisgyermek fiúknakJosh Connolly

A divatos családok számára a divatos hajvágás hangsúlyozza az elegáns ruhákat. Ez a texturált és szaggatott vágás nyakú kúppal idén trendi, miközben fiús profilú.

4. Stílusos kisgyermek fiú hajvágás

stílusos kisgyermek fiú hajvágásDrew Nance

A gyerekek sosem túl fiatalok ahhoz, hogy stílusosak legyenek. Ez a klasszikus kombináció modern frissítése, lágy szegéllyel az egyik oldalra. A vágás bizonyos hosszúságú, anélkül, hogy a szemébe kerülne.

5. Aranyos kisgyermek fiú hajvágás frufru

aranyos kisgyermek fiú hajvágás frufruJosh Connolly

A klasszikus kisfiú frizura frufru soha nem megy ki a divatból. Vágható teltebb tompa rojttal vagy valamilyen textúrával, mint fent.

6. Rövid hajvágás kisgyermekes fiúknak, finom hajjal

rövid hajvágás kisgyermek fiúknakAlan Beak

Ez a rövid hajvágás a lehető legszorosabban vágható a szőke vagy vörös hajú, vékony és/vagy finom hajú fiúk számára. Bármelyik rövidebb és a fejbőr látható lenne. Ez a texturált rövid vágás a vastagabb hajú vagy akár göndör tincsű fiúknak is megfelelne.

7. Rövid hajvágás kisgyermek fiúknak

Ruger Barber

Ennek a 3 éves fiúnak vastagabb haja van, ami még rövidebbre is vágható. Ez egy aranyos vágás, amely szintén sokáig tart.

8. Rövid hajvágás hullámos hajra

rövid hajvágás hullámos hajú kisgyermekeknekRuger Barber

9. Tipegő fiú hajvágás göndör hajra

Mātū Borbély Vállalat

Íme a klasszikus kisgyermek fiú hajvágás rojtokkal göndör hajra. A szegély egy kicsit rövidebb, hogy ellenőrizze a fürtöket.

10. Rövid + Fade Toddler Boy Haircuts

fekete kisgyermek fiú hajvágásIsaiah Hernandez

Fekete haj esetén ez az elhalványult hajvágás aranyos, stílusos és könnyen viselhető. Rendszeres vágásokkal tartsa rövidre, vagy hagyja kinőni.

11. Rövid hajvágás göndör hajú kisgyermekeknek

biracial kisgyermek fiú hajvágásJosh Connolly

Itt van egy másik imádnivaló göndör kisgyermek hajvágás fakulással. A fürtök csak a fej tetején ülnek, míg az oldalak és a hát rendkívül rövidek.

12. Mohawk hajvágás kisgyermek fiúknak

Rocco bácsi

Ez a kemény és aranyos mohawk hajvágás rövid az oldalain, egy hosszabb hajcsíkkal elölről a nyakkivágásig.

13. Fohawk frizura kisgyermek fiúknak

Jhen

A fohawk, más néven faux sólyom, népszerű stílus minden korú fiú számára. Rövid oldalakkal, hosszabb felső hajvágással kezdődik, és egy csipetnyi terméket igényel felállni. Ezt az aranyos szabást nem úgy alakították ki minden nap, hogy jól nézzen ki.

14. Tüskés haj kisgyermek fiúknak

Ruger Barber

Ezek a texturált tüskék az egyik legnépszerűbb trend a fiúk számára, és imádnivaló megjelenés minden korban.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.