13 beste tatoveringsbutikker i verden

Tatoveringer har eksistert i århundrer. Hver kultur, tradisjon og tro har sett dem som en form for kroppsmodifisering som definerer dem og skiller dem fra hverandre. Enten tatoveringer har blitt bleket for å indikere positivitet eller fortvilelse, har de satt et stort preg på historien selv. Det er sant at stigmaet som har vokst med tatoveringer og kroppsmodifikasjoner sakte har løftet seg, og det er nå mye mer behagelig å skryte av en tatovering enn det en gang var.

I noen kulturer har tatoveringer alltid vært en vesentlig del av deres identitet. Det er varianter og stiler av tatoveringer som har tjent som et “stempler” eller en identifikasjon som binder brukeren til en bestemt stamme eller tro.

Andre har brukt tatoveringer som talismaner for å unngå skader og onde. Det er århundres gamle bevis som har blitt knyttet til besvergelser som ble chantert over tatoveringsdesigner for å beskytte brukeren.

Det er kulturer i verden som har båret tatoveringstradisjonen til i dag og anser det som en del av deres vesen. Teknikkene som brukes til å etse disse tatoveringene har variert fra land til land fra gamle negler; bambuspinner skjerpet til kniver som gjenstander og til og med barracudatenner.

Tatoveringer har blitt etset for å skildre historier på huden, et tomt lerret. Tatoveringsentusiaster har registrert varianter av tatoveringer fra hele verden. Kvinnene i Tofi -tatoveringen virvler rundt ansiktene for å indikere deres slekt. Kambodsjanske munker etser mørkfargede kravlemønstre på brystet som et symbol på deres tro.

I Los Angeles vil du se medlemmer av en bestemt forening som bærer lignende design for å vise tilhørighet. Folket i maori -stammen i New Zealand har etsede mønstre som er detaljerte og teksturerte for å skildre forskjellige betydninger. Selv et enkelt merke i tatoveringene deres har betydning, og teknikkene deres er unike for dem. Faktisk, selv om en moderne tatovør kan være i stand til å lage lignende design, anses det som avgjørende å i det minste lære de grunnleggende teknikkene og betydningen av tatoveringer.

Tatoveringen har en flott historie i Japan, og bestemte grupper bruker tatoveringer som markering for å kunngjøre deres tilknytning. Det er også tradisjonell japansk tatoveringskunst som har reist til og med andre land som USA og er godt likt av tatoveringsentusiaster.

I vestlig kultur har tatoveringer opprettholdt et image som et tegn på opprør. Dette bildet har forblitt intakt, men tolkningene har endret seg. Nå er tatoveringen en påminnelse om motstand mot triste tider; de er en indikasjon på den nye fødselen, kjærligheten og gleden.

Hvert design, plassering og inspirasjon til det har en dyp mening for brukeren. Tatoveringsdesign har startet kult, som stammer fra valget av en artist eller kjendis til personer som hevder å være ekte fans.

Denne trenden har ikke bare holdt seg til Hollywoods grenser, men har til og med overtatt mange andre bransjer. For det meste er tatoveringer valgt for å være påminnelser om styrke og utbredelse mot omstendigheter.

I tillegg til dette definerer tatoveringer brukerens troskap til den katolske troen. Rosenkranser, Den hellige jomfru Maria og Bibelen selv er etset over huden for å presentere en ny begynnelse og brukerens tro. Hele verden har praktisert kroppsmodifisering og tatoveringer som en form for kunst på en eller annen måte.

I løpet av de siste årene har design inspirert av tradisjonelle Hina kommet inn i tatoveringsverdenen. Med utvidelsen av teknologien prøver mennesker over hele verden tverrkulturelle design, disse er etset som en forståelse av et bestemt språk, en forståelse av en annen kultur eller som en påminnelse om at brukerne besøker en avsidesliggende del av verden.

Hvorfor er det viktig å finne en god tatovør

En tatoveringssalong betyr ingenting hvis tatovørene ikke er flinke. Når du ser etter det rette stedet å tatovere, må du gjøre leksene dine.

Du kan ikke bare dukke opp på et sted og starte prosessen med å få en tatovering uten å vite ferdighetsnivået til artistene de ansetter. Dette er nødvendig fordi en tatovering er et livstids tillegg som selv etter fjerning med laser etterlater arr som du vil bære.

Hver person er unik; selv om du får et design som tusenvis av andre mennesker allerede har trykket på kroppen deres, vil tatoveringen forbli unik.

Dette er fordi denne tatoveringen er din historie og oppfatning knyttet til den. Videre er det viktig å velge riktig sted for å forhindre økonomisk tabbe, da noen design kan koste godt over tusen dollar.

Selvfølgelig finner du steder som tilbyr tatoveringer til en brøkdel av prisen som den berømte salongen tilbyr. Men, er det verdt det? Blekket er etset gjennom hudvev inn i huden, og nålen kan introdusere en rekke kroniske sykdommer i blodet ditt. Det er ingen måte å sikre om salongen til reduserte priser renser instrumentene deres.

Tatovering er en delikat affære, og du kan ikke risikere helsen din for noen hundre dollar. Det er best å ha et betydelig beløp til dette formålet før du forplikter deg til et design.

Tatoveringer må etses i et sterilt miljø med rent og engangsutstyr. Dette er nødvendig for å forhindre at infeksjon eller sykdom kommer inn i såret.

Det er best å avtale en konsultasjon nærmere boligen din, siden noen design er en årslang prosess. Sørg for at stedet du kommer til har gode anmeldelser, og at det er registrert.

Siden tatoveringer er en økende trend over hele verden, er det kanskje ikke noe problem å finne et passende sted å tatoveres i ditt land. Noen kjendiser velger å reise til andre land bare for å skaffe seg ekspert- eller nisjetjenestene til tatoveringskunstnerne der.

Videre vil du oppdage at tradisjonelle metoder er langt mer pålitelige enn moderne teknologi. Imidlertid kan hygiene ikke kompromitteres.

De beste tatoveringsbutikkene i verden

Hvis du leter etter en bestemt type tatoveringskunst og er villig til å fly til et bestemt reisemål for å få det gjort, eller på utkikk etter et sted i nærheten av boligen din for å få en tatovering, så er vår liste over de beste tatoveringsbutikkene over hele verden.

1. Fortune Tattoos

Denne tatoveringslokalet ligger i City of Portland U.S. Det som gjør denne plasseringen til en av de beste er det faktum at de har tjent seg et navn til tross for at de ligger i en by hvor tatoveringssalongene er usedvanlig høye. Eieren Mikki åpnet butikken her i 2010 1. april. Fortune tattoo er en av de mest respektable og ledende tatoveringssalongene i området. Eieren har selv blitt omtalt i flere blader, nemlig; Northwest Tattoo, Skin and Ink samt Tatowier Magazine.

Formue -tatoveringen er det beste stedet å få tatoveringen din gjort hvis du leter etter en butikk i Portland. De tilbyr også noen stiler og design du kan velge mellom.

2. TinTin Tatouages

Snakk om en erfaren artist som vet hva han gjør. Tin Tatouages ​​er lokalisert i Paris, Frankrike. Denne butikken har eksistert i flere tiår og har markert seg i moteverdenen. TinTin begynte først å tatovere her i 1999. Tin tayouages ​​har fått anerkjennelse i blader som Elle og Q. Deres tatoveringskunst har også blitt brukt til markedsføring av gigantiske merker som Givenchy, Philippe Starck og Marc Jacobs.

3. Boston Tattoo

De Boston Tattoo company er lokalisert i Boston U.S.A.. Det åpnet dørene i 2010, men siden har det bare gått videre. Tjenestene deres er upåklagelige, og oppmerksomhet på detaljer definerer denne salongen. De tilbød en rekke tatoveringsstiler og fikk det beste av Boston -leserprisen innen 2011. Eieren Jason Zube har hatt stor innvirkning på tatoveringsindustrien gjennom årene.

4. Tattoo Temple

Tattoo Temple er en verdenskjent tatoveringssalong som ligger i Hong Kong Kina. Joey pang eieren har utviklet teknikken for tatoveringskunst som ingen andre som ligner veldig på kinesisk kalligrafi. Denne teknikken kalles penselstrøksteknikken, og ventelisten for denne tatoveringslokalet er omtrent to år. Kunstnerens arbeid her taler for seg selv, og folk fra hele verden blir tatovert her. Tatoveringer gjort på tatoveringstemplet har mottatt funksjoner i CNN, CBS og til og med reisekanaler.

5. Svarte og blå tatoveringer

Hvis du leter etter spesifikke stiler av tatoveringskunst, så er dette stedet for deg. Denne tatoveringsbaren ligger i San Francisco, og ble åpnet av Idexa-Stern i 1996. Siden hun ble født i Tyskland, har Idexa ansatt en stab på rundt seks personer som tilhører forskjellige land og kan snakke forskjellige språk. De spesialiserer seg også på geometriske mønstre, bilder, realisme og Black Work. De ble kåret til den beste tatoveringsartisten i to år på rad i 2009 og 2010 av San Francisco Bay Guardians.

6. Toronto Ink

Denne salongen ligger i Toronto, Ontario Canada. Mark Deres tatovør har jobbet som tatoveringsdesigner for serien Break Out kings på MTV. Han var tatoveringsartisten i luften for året 2007 på MTV.

7. Caio Tattoo

Denne tatoveringssalongen ligger i Rio de Janeiro i Brasil; de begynte først operasjoner manuelt ved bruk av tradisjonelle metoder for tatovering for over 40 år siden. Caio husker en tid da tatoveringskunst kun var begrenset til bruk av prostituerte, sjømenn og banditter. Caios shop ligger i Arpoador mellom strendene Ipanema og Copacabana.

8. Lagret tatovering

Denne butikken ligger i Brooklyn, New York. Denne butikken åpnet først i 2005 og var ideen om Scott Campbell. Siden 2005 har denne butikken ansatt omtrent åtte av de beste artistene i USA, og deres kundeliste er kjent. Kundene deres inkluderer kjendiser som Heath Ledger, Robert Downy, Orlando Bloom, Sting og så videre. Tjenestene deres er på topp og har blitt hyllet ganske ofte av kjente tatoveringsentusiaster.

9. Kaze Gallery og Tattoo Studio

Dette stedet i seg selv er et kunstverk, ettersom det fungerer som et galleri for den mest strålende tatoveringskunsten du noen gang vil støte på. Denne butikken ligger i Denver og spesialiserer seg på å lage tilpassede design. Kunstneren Sandi Calistro og William Thiemann er ekspertene som tilbyr utsøkte kunstverk. De fungerer også som verter for kunst på nasjonalt og lokalt nivå.

10. Angel Art tattoo studio

Thailand ligger i Bangkok, et sted som er kjent for sin godt sungne artist. Mr. Tung, som er eier av denne butikken, er ekspert på sitt håndverk og foretrekker ikke å jobbe med sjablonger eller utkast. Designene hans er trukket frihånd rett på huden enn nålet inn i en enestående tatoveringskunst. Han er stolt over å lage originale kunstverk som er unike for brukeren og ikke kan replikeres uansett.

11. Shanghai Tattoo

Denne butikken ligger i Shanghai, Kina, og har fått et navn i tatoveringsverdenen. Brikkene deres har oppnådd funksjoner i toppmedier som CNN, Addidas Shanghai Daily, Inked Magazine og til og med sueddeutsche.de. De har flyttet posisjonen sin til et større rom i Maoming Nan Lu.

12. Apocalypse Tattoos

Apokalypsen ligger i Seattle, WA USA, og har blitt omtalt som et av de beste tatoveringsstedene i noen lokale og nasjonale blader. De har også oppnådd berømmelse i land som Japan, Italia, Tattoo Society (U.S), Skin deep in U.K og Tattoo Arte i Mexico. De arbeider har inspirert noen tatovører over hele verden, spesielt i land der arbeidet deres har blitt publisert. Videre tilbyr de en rekke stiler og til og med tilpasser sin tatoveringskunst etter behov fra kunden.

13. AKA

Denne butikken ligger i Berlin, Tyskland. AKA har som mål å skape et komplett rom med en kafé, et forestillingsstudio og et hjem for herreløse katter. Du kan også finne forskjellige typer tatoveringskunst her eller delta på en kunstutstilling også.