Az oldalsó bob hajvágás minden bob frizura, amely egyik oldalról elválik. A szétválasztás lehet kicsi vagy nagyon erős, hogy kinyissa a másik oldalt, és szövéssel vagy bevarrással zárható. A szétválasztott bob egy fókuszpontot hoz létre az egyik oldalon, és fantasztikus stílus a fonás, az alámetszés vagy a legjobb oldalad bemutatására.

Van valami az oldalsó bob hajvágásokban, amelyek friss, modern és fiatalabb megjelenést kölcsönöznek! Szerelmes vagyok ebbe a vágásba és stílusba idén minden hajtípusú és korú nő számára.

Mielőtt a következő hajvágáson találkozik, nézze meg ezeket a divatos fotókat a legjobb oldalsó bob frizurákról és hajvágásokról!

Texturált mély oldalrész Bob

Texturált mély oldalrész bob fodrászInstagram @rodrigocintra

Fokozza fel rövid bobját egy mély oldalrésszel, hogy teljesen új megjelenést kapjon, mélységgel és szexi kivitelben. Ez a lenyűgöző textúrájú, oldalsó bob frizura illúziót teremt a teltebb hajszálvonalról és a könnyedén hűvös megjelenésről, amely remekül működik a hosszabb arcformákon.

Oldalt elválasztott göndör Bob

Oldalt elválasztott göndör BobInstagram @hairmajestiii

Az állig érő oldalsó bob frizura nagyszerű választás azoknak a nőknek, akik új hosszúsággal szeretnének kísérletezni. Elég hosszú ahhoz, hogy szexi módon elváljon, és elég rövid az alacsony karbantartáshoz.

Stílusos hullámos oldalsó rész Bob

elegáns hullámos oldalrész bob vágásInstagram @giboazhair

A puha, kócos nyakig érő, réteges oldalsó bobvágás minimális hullámokkal a mély részen könnyed megjelenés bármilyen formális vagy alkalmi alkalomra.

A haj egyik oldalát a füle mögé húzva megmutathatja egy csillogó ékszert, valamint a kiegészítő sminket.

Elegáns szögletes Bob oldalrésszel

elegáns szögletes bob oldalrésszelInstagram @emerson_ferrazoficial

Átcsapunk ezen a természetes színen és az élénk szögű oldalrészen. A természetes szőke árnyalat sima, egyenes vágással párosul, puha és divatos megjelenést kölcsönöz.

Oldalról elválasztott Bob zárható varrópáróka

Oldalról elválasztott Bob zárható varrott parókávalInstagram @taijerna

Ez az oldalsó részbe varrható bob paróka a végső nyári stílust jellemzi, amely hűvös érzést kelt, miközben véd a naptól. Természetesebbnek tűnik, ha emberi hajat használnak anyagként. Viselheti pimasz feketés -barna ombre -val az érdekes befejezés érdekében.

Rövid Bob oldalsó résszel, vékony, egyenes hajhoz

rövid bob oldalsó résszel a vékony, egyenes hajhozInstagram @stebunovhair

Hogyan mondhatsz nemet egy ilyen szép, rövid és vékony oldalrészes bobnak? Ez a ragyogó csokoládébarna az állkapcsáig érő oldalrészen lévő bobvágáson a klasszikus frizura finom átvitele.

Csipke elülső gyors szövés mély oldalrésszel

Csipke elülső gyors szövés mély oldalsó résszelInstagram @hairbyfran_

Az aszimmetrikus tompa bobot könnyebb elérni csipke elülső gyors szövéssel.

Enyhén szétválasztott réteges lebeny

kissé szétvált réteges bobInstagram @romeufelipe

Fontolja meg a szórakoztató borotvavágást enyhe oldalrésszel a gyönyörű, természetes balayage szőke hajon. Egy ilyen oldalsó bob frizura, mint ez, nagyon szükséges textúrát és mozgást hozhat létre!

Francia Bob oldalrésszel és frufru

Francia Bob oldalrésszel és frufruInstagram @rachaelatthelab

Ez a rövid haj inspiráció egy klasszikus francia lány elegáns bob, enyhe oldalsó stílussal, Rachael Ronschke fodrász Westlake, OH.

„Pontosan vágom a kerületet a textúra érdekében, és hosszú rétegeket adok hozzá, a haj testébe vágva mozgást kelt, mert nagyon vastag a haja. Lágy peremet tettünk, hogy kiemeljük a szemét ” – magyarázza Ronschke.

Ronschke azt akarta, hogy ez a stílus könnyed legyen. „Davine göndör alapozóját használta a hullám beállításához, és eloszlatta, mert általában a levegő szárítja a haját.” Ronschke ezután hozzáadott néhány tengerparti hullámot a felső réteghez, és befejezte Davine közepes hajlakkját.

Alacsony karbantartási igényű, fordított Bob oldalrésszel

Alacsony karbantartási igényű invertált Bob oldalrésszelInstagram @hair.by.kelseylohman

Egy oldalról elvált bob szinte minden nőnél jól néz ki. Kelsey Lohman, Mississippi -i stylist szerint ebben a megjelenésben az a legjobb, hogy mindig stílusos lesz. Remek vágás egyenes vagy göndör hajra.

“Könnyen lehet karbantartást nem igénylő stílus, függetlenül attól, hogy göndör vagy egyenes haja van, mert mindkettőn fantasztikusan néz ki”-teszi hozzá.

Oldalsó rész a tompa Bob vágáson

oldalrész tompa bobvágásonInstagram @giboazhair

Ez az oldalt elválasztott hullámos rövid bob rendkívül sokoldalú.

Kérd meg a stylistodat, hogy úgy vágja le a bobját, hogy ha göndöríteni szeretnéd, akkor rengeteg textúrája lenne, ha pedig egyenes, akkor elegáns és tiszta lenne.

Ez egy nagyszerű oldalt bob vágás azoknak a nőknek, akik nem bánják egy kis karbantartást. A hossza akár bármilyen arcformához igazítható.

Divatos hosszú Bob oldalrésszel

Divatos hosszú Bob oldalrésszelInstagram @derickgavilan

Ez a hosszú, oldalsó résszel rendelkező bob néhány egyszerű hullámot tartalmaz, amelyekben egy kis hangulat van. A texasi Derick Gavilan stylist készítette ezt a vágást.

„A természetes hajról való áttérés tökéletes azoknak a nőknek, akiknek nincs idejük folyamatosan szalonba jönni” – mondja Gavilan. „Ez lehetővé teszi számukra, hogy hosszabb ideig élvezhessék a színt. Egy kis életet ad a vágásnak, amely tökéletesen keretezi az arcukat. ”

Vállig érő, oldalt szétválasztott Bob szőke hajszínen

Vállig érő oldalsó rész Bob szőke hajszínenInstagram @quynhair

A vállig érő, oldalsó rész tompa vágása a legsokoldalúbb bob. Tompán vágott a kerületen, de nagyon texturált a belsejében. Viselheted idegesen, elegánsan vagy puhán és hullámosan, és még mindig elég hosszú ahhoz, hogy lófarokba tegyük.

Quynh Gip texasi stylist készítette, ez a megjelenés a legjobb a finom és közepes textúrájú hajra.

Élénk aszimmetrikus Bob

Élénk aszimmetrikus BobInstagram @paintingthehair

Ez a megjelenés egy balayaged aszimmetrikus bob oldalsó résszel, Chelsea Scheidt fodrász készítette a La Jolla, CA-ból.

Ez határozottan stílusos megjelenés! Scheidt hozzáteszi: „Olyan egyszerű lehet, mint simítani, hajlítóvassal egy kis hajlítást hozzáadni, vagy természetes hullámot ringatni (természetesen a termékkel)! Termék szempontjából mindig szeretem a jó gyökérnövelést és a száraz texturáló spray-t! ”

A-vonalú Bob oldalsó résszel

A-vonalú Bob oldalsó résszelInstagram @shainajonesatpr

Az A-vonalú bob divatos/modern megjelenés. Az éles A-vonal, a kék színfokozás és a rétegek textúrája között ez a vágás azoknak a nőknek szól, akik szórakoztató és divatos stílust akarnak ringatni.

Shaina Jones, a Reston, VA hajtervezője így magyarázza: „Amikor ezt a frizurát formáztam, elegáns, ferde megjelenést akartam. Ennek a megjelenésnek a legjobb része az A-vonal súlyossága. Annak ellenére, hogy a hossza annyira drasztikusan eltérő, még mindig keverhetők. ”

Ha olyan hölgy vagy, aki 4-6 hetente jön be, próbáld ki ezt az oldalt bobot. Ez a vágás a legjobban fog kinézni ezek között a hetek között. Jones hozzáteszi: „Nagyszerű azoknak a nőknek, akik megpróbálják megnyújtani az arcukat, és úgy tűnik, hogy nagyobb a hangerőjük. Ideális olyan finom/közepes vastagságú hajhoz, amely már egyenes vagy hajlított/textúrájú. 10-20 percet vesz igénybe a hajformázás ezzel a hajjal. ”

Ha így szeretne kinézni az oldalsó frizurákhoz, ködösítsen be egy mennyiségi spray-t a korona területére a gyökér közelében, és csak fejjel lefelé fordítsa a fejét, és szárítsa meg egy kicsit a gyökeret a hangerő elérése érdekében.