Hva er en invertert bob? Den største forskjellen mellom en omvendt bob og den klassiske A-linjen er teknikken som brukes til å klippe det vinklede håret. Inverterte bobber har stablet lag på baksiden og buede linjer mot fronten. Inverterte bobs kan oppnås på kvinner med kort, middels eller lengre hår, og på alle hårstrukturer.

Omvendte Bob -hårklipp er helt i stil for 2021! Så gjør deg klar for litt seriøs inspirasjon med denne super trendy bobtypen! Dette er et ikonisk snitt som overskrider tiden for kvinner i alle aldre, fasonger og personligheter.

Når bob -frisyrer er omvendt, gir de en edgy og dramatisk kort stil til det tradisjonelle stablete bob -hårklippet ved å ha en lang front mens den jevnt avtar mot baksiden. En fyldigere og mer fyldig form i nakken gir et flatterende utseende for å legge til mer volum uten å ha for mye volum.

Du kan koble dette omvendte hårklippet med en fryns for å balansere et ovalt eller hjerteformet ansikt.

Mal en omvendt bob med høydepunkter for å fremheve dimensjonen. Eller hvis du har tynt hår, legg til mange hakkete lag for en fantastisk tekstur! Den er skreddersydd for å passe til enhver livsstil, og den kan skryte av lavt vedlikehold og lettklippt hårklipp.

Før din neste håravtale, sjekk ut disse bildene av inverterte Bob -hårklipp.

Den dramatiske omvendte Bob

Den dramatiske omvendte bobbenInstagram @negin__fhmd

Den dramatiske omvendte bobben er ikke dramatisk nok uten den skarpe, vinklede omkretsen. Damer med rette låser kan glede seg over denne koteletten. En slik hårtype kan gjøre denne kuttet penere og mye mer feilfri. Det er kanskje ikke vanskelig å vokse ut, men det trenger også vanlige trimmer!

Krøllete omvendt Bob med smell

krøllete omvendt bob med smellInstagram @chrissyhuttonhair

“En krøllet omvendt bob med smell med noe gradering er en moderne vri i en klassisk Sassoon -hårklipp som kalles shake,” ifølge stylisten Chrissy Hutton i London, Storbritannia.

Denne krøllete boben med lag og frynser har en “shag -stil på forsiden når kanten kommer i kontakt med lagene og lengden,” sier Hutton.

Hutton anbefaler å forbedre din naturlige hårtekstur ved å bruke Aveda Light Elements Defining Whip på vått hår. “Deretter kan du uskadeliggjøre håret med en hårføner og diffuser fra Ghd,” legger hun til.

Kort omvendt Bronde Bob

Kort omvendt bronde bobInstagram @judithdoeshair

En kort omvendt brondebob har en nøyaktig kuttet kort rygg med lengre ansiktsrammende stykker. Stablede bakre lag skaper et mer buet hårklipp. Legg til brunt hårfarging, som består av mørke og lyse toner, for å skape en nydelig dimensjon.

Den litt omvendte Bob Cut

litt omvendt bob -kuttInstagram @gulevich.vladimir

Den litt omvendte bobben er ideell for å lage en bulk, avrundet form på baksiden av hodet. Det er et flott go-to-let for damer med tynne, fine låser.

Invertert lob med smell

invertert lob med smellInstagram @allthathair2903

En omvendt lob med smell kan se både søt og sexy ut. Det gjør underverker på tynt, fint hår. De hakkete endene pluss den strukturerte stilen gjør en flott match, noe som skaper denne fantastiske sprø omvendte boben. Den sprø frynsen kan fremheve forlokkende øyne.

Invertert Bob med Side Swept Bangs

omvendt bob med feide smell i sidenInstagram @hairartistrybycrystalene

Denne omvendte boben med side-feide smell utfører en søt, smigrende frisyre. Ved å dele håret ved siden av kan de fleste damer spikre dette utseendet! Det krever mindre vedlikehold og manipulasjon hvis håret har en fin, rett tekstur. Denne halslengden har subtile lag. Velg nå denne boben når du vil ha en lang avrundet bob.

En veldig kort omvendt stablet bob

En veldig kort omvendt bobInstagram @lenina_yin

En veldig kort omvendt stablet bob er lite vedlikeholdsvennlig og lett å style. Legg til litt tekstur, og enhver kvinne som trekker den av er klar til å gå! Dette hårklippet er perfekt for lokker som trenger rotvolum. Den avrundede formen gir låsene en livligere følelse.

Den populære rotete inverterte boben for bølget hår

Den populære rotete inverterte BobInstagram @teagancousins.hair

Når en rotete invertert bob parrer seg med bølger og dimensjon, utstråler det en innbydende stemning! De nakkelange bobben er i, og de ser flotte ut med en varm blond farge. Jazz håret opp med beachy bølger for å danne en rotete stil, og de vil øke fargenes tekstur. Hvis du vurderer dette utseendet, må du huske på at det krever mer innsats å style det.

The Funky Inverted Bob With Black Dip Dye

The Funky Inverted Bob With Black Dip DyeInstagram @jackmead_stylist

Den funky inverterte boben er noe som er trendy og morsomt å ha på! Dette rette, kjevehårige håret ser elegant ut med en iskald blond nyanse pluss det svarte dyppefarget. Og det er ikke så funky uten en overraskelse. Prøv en skjult underskæring for å hjelpe låsene til å føles vektløse.

Ekstrem omvendt Bob

ekstrem omvendt bobInstagram @lara_stelmashuk

Denne ekstreme inverterte boben resulterer i en drastisk makeover, så det er ikke for sarte sjeler. De stablede lagene på baksiden ser dramatiske ut og skaper en voluminøs form. Dette hårklippet tillater lengre tråder foran. Bruk det er som å legemliggjøre Victoria Beckham da hun hadde på seg det klassiske, berømte bob -snittet.

Teksturert omvendt Bob

strukturert omvendt bobInstagram @demetriusschool_eng

Det denne strukturerte omvendte boben gjør er å la håret ha den illusjonen av tetthet. Denne omvendte kuttet for brunetter fungerer på både tykke og tynne lokker. Den har en lengde som berører nakkeområdet og en rundere form. Den har også lag som kan fjerne masse fra tykt hår.

Invertert Pixie Bob

invertert pixie bobInstagram @demetriusschool_eng

En omvendt nissebob kommer med en ryggprofil som ser varm og moteriktig ut. Med en liten bit-y-definisjon, får den frem en eleganse som er uforlignelig. Dette hårklippet er for damer med tykke lokker. Tettheten er det som gjør det lettere å manipulere.

Invertert Bob med Fringe

Invertert Bob med FringeInstagram @_theconfidencefactory_

Her er en omvendt bob med frynser, som tilbyr en klassisk og ungdommelig finish! Denne koteletten får frem en illusjon av en skarpere kjeve. Lengden gir fint hår et fyldig resultat. Damer med rett hår, ikke gå glipp av det.

Omvendt Bob Cut med lilla Ombre

Omvendt bobkutt med lilla ombreInstagram @locksbylauryn

Et omvendt bob-snitt med lilla ombre er for damer som ønsker et vask-og-gå-snitt. California-baserte stylist Lauryn Lee gjorde dette hugget, og kombinerte tekstur med en A-linje omkrets.

Lee bemerker hvor lite vedlikehold fargen har. “Den vokser mykere mot naturlige røtter, og den lilla vil falme til blond,” påpeker hun.

Når det gjelder styling, gir Lee beskjed om at på grunn av lengden, bør hårklippet lufttørke også.

Lang omvendt Bob med lag for rett hår med Ash Blonde Balayage

Lang omvendt Bob med lag for rett hår med askeblond balayageJillian Ferguson / Instagram

Dette er en nøyaktig kuttet lang omvendt bob med lag med en askeblond balayage. Den dype sidedelen, de skarpe linjene og feilfri vinkelen gir denne hårklippet mer dybde og dimensjon. En omvendt lapp med blonde høydepunkter krever ikke mye vedlikehold.

Lysblond invertert Bob -hårklipp

Lysblond invertert bob -hårklippSheridan Holyoak / Instagram

Gå klassisk med denne enkle og feminine korte bob -hårklippingen for rett hår. De beste omvendte Bob -frisyrene for kvinner over 50 år er ungdommelige og enkle å vedlikeholde. Denne omvendte blonde boben er ideell for enhver hårtype og tekstur som trenger dimensjon.

Modern Blonde Inverted Lob for kvinner over 40 år

Moderne blonde invertert flik for kvinner over 40 årDemetrius frisørsalong / Instagram

En lang bob parrer seg perfekt med en platinablond hårfarge.

Du kan gå med et naturlig og vakkert utseende mens du fortsatt har et trendy hårklipp! Dette kan være en invertert bob fra siden, men lange bobs som dette er ganske forskjellige.

Du kan sette dem opp, dele dem i midten eller bruke dem med en asymmetrisk bob -følelse. De er en av de enkleste trendkuttene som finnes.

Moderne omvendt Bob for fint hår

Moderne omvendt bob for fint hårStefano Perfetto / Instagram

En veldig strukturert bob for fint hår skaper mer volum på et omvendt snitt. Tekstur og bølget hår er nøkkelen til å få fint hår til å virke tett og balansert.

Har du fint hår? Da må du se disse smigrende bobber for fint hår.

Super kort omvendt Bob -hårklipp

Super kort omvendt Bob -hårklippChristen -fontenen / Instagram

En omvendt Bob -hårklipp er for enhver kvinne som er klar for en stor kotelett. Men det er ikke som en pixie bob -hårklipp. I stedet er det en edgy og allsidig vri på en A-line bob. For å bære dette bob -hårklippet, enten slank eller luftig og voluminøs, legg til tekstur til lokkene dine.

Hvis du vurderer noen form for kort hårklipp som er over skuldrene, vil du vurdere vedlikeholdet og hårpleien.

Dette er den beste omvendte frisyren for kvinner med ovale og hjerteformede ansikter.

Trendy Inverted Angled Bob med smell for kvinner over 50 år

Trendy Inverted Angled Bob med smell for kvinner over 50 årSharon / Instagram

Dette er en smigrende omvendt kuttet bob for kvinner over 50. Hvis du for øyeblikket har langt hår og vurderer å få et kort hårklipp og en farge som er trendig, er dette det! Du kan vise glattheten til denne fantastiske fargen ved ganske enkelt å få en vinklet flik og en full fryns. Bare spør stylisten din om en svingbob, så er du i gang!

Stablert invertert Bob med høydepunkter

Stablert invertert Bob med høydepunkterJasmine Houck / Instagram

“Nøkkelen til en omvendt stablet bob er å legge til mange lag for å skape tekstur. Dette vil skape et mykt, fullt og slank utseende, sier stylist Jasmine Houck fra Charlotte, NC.

Houck uttaler at det er så mange varianter av den inverterte bobben, fra klassisk til ekstrem. “Det handler om å jobbe med stylisten din for å finne den vakre boben som passer for deg. For eksempel kan det være en flott omvendt bob for tykt hår da den fjerner vekten mens den beholder fylde. Den stablede stilen fungerer også for teksturer fra rett til krøllete, forklarer hun.

For å style denne bobben, bruker Houck volumiserende produkter sammen med et lett utjevningsprodukt. “Bruk en rund pensel for å skape løft ved basen. Hold endene rette fordi dette skaper det myke, men kantete utseendet, legger hun til.

Stablert invertert Bob med lag

Stablet omvendt bob med lagJulie Holbrook / Instagram

Kombiner denne nydelige stablet bob -frisyren med en balayage, slik at stablingen virkelig skiller seg ut. Gradueringen fra baksiden til forsiden gjør denne stablet frisyren edgy. Denne graderte bobben viser perfekt glattheten og glansen i den livlige fargen.

Balayage Messy Invertert Long Bob med lag

Balayage Messy Invertert Long Bob med lagJenny Molito / Instagram

Lag ender på en skulderlengde invertert lang bob vil tillate mer tekstur og volum. I tillegg skaper det en moderne rotete bob. Dette er en mye oppdatert versjon av en klassisk vinklet bob.

Omvendt underkuttet Bob for rett hår

Omvendt underkuttet Bob for rett hårChloé Brown / Instagram

En omvendt bob med en underskæring og gråtoner er for kvinner som ønsker å demonstrere sikkerhet, uten å miste femininitet.

Det beste med dette hårklippet er den fyldige bobformen. Å legge til små lag med viktig gradering gir et sterkt utseende med følelsen av letthet. Det er en mer stein og avgjørende nytolkning av det originale bob -snittet.

For å style denne korte frisyren, bruk et hold -produkt og fortsett med en veldig sakte hårføner. Når håret ditt er nesten helt tørt, bruk en hårbørste og følg håret i ønsket retning.

For tynt eller krusete hår er et godt stylingprodukt avgjørende for et optimalt resultat.

Asymmetrisk omvendt Bob

Asymmetrisk omvendt bobLisa Dubay / Instagram

Snakk om lite vedlikehold, ujevn bob! Denne populære asymmetriske inverterte Bob -hårklippingen er et av de beste utseende for kvinner i 20- og 30 -årene. Det er en grei omvendt bob -hårklipp som er virkelig imponerende!

Liker du denne bobben? Sjekk ut disse vakre lange inverterte bobber.

Jaw Length Inverted Bob for kvinner over 60 år

Kjevelengde invertert bob for kvinner over 60 årBecky Lovell / Instagram

Glamorøse, kjeve-omvendte bob-frisyrer er det som trender akkurat nå for kvinner over 60. Prøv å style i strandbølger med en sidedel for et enda yngre og friskere utseende. Med mer koniske og fjærede lag kan det også se smigrende og stilig ut.

Kort omvendt Bob for eldre kvinner

Kort omvendt bob for eldre kvinnerHolli Plog / Instagram

Korte omvendte bob -hårklipp er moderne og elegante. For denne hakelange bob-kuttet ble den barbert litt tilbake og deretter strukturert toppen for at håret skulle få en jevnere blanding.

Du bør forstå at det er et kortere hårklipp og vil trenge mye mer vedlikehold.

Kortere bobs må gjøres hver sjette uke for å opprettholde formen. Også med populære bob -frisyrer kan håret ikke bindes tilbake, så du bør være klar til å holde håret åpent hele tiden.

Denne vinklede inverterte bob -stilen er perfekt for alle ansiktstrekk, bortsett fra noen med en veldig liten ansiktsomkrets. Dette er fordi vinklene til en geometrisk bob vil dekke sidene av ansiktet og kjevene. Hvis du gjør det, vil ansiktet virke enda mindre.

Edgy Invertert Bob med smell

Edgy invertert bob med smellKrysta Wimer / Instagram

Kombiner en omvendt bob med smell med en høstinspirert hårfarge for et morsomt og funky utseende.

Alt du trenger å gjøre er å grovt tørke og tilsette litt teksturspray for å style bobben din.

Hvis du har veldig fint, rett hår, lar den ekstra teksturen i bobben deg falle og bevege seg slik du vil uten overdreven styling.

Hvis du har veldig tykt, grovt eller krøllete hår, vil du rocke de moderne inverterte bob -stilene annerledes. Du kan slite mer om morgenen og bruke ekstra tid på styling for å oppnå samme effekt som noen med fint, rett hår. Denne boben med smell vil hjelpe deg med å unngå den uunngåelige shag som vokseprosessen innebærer.

Liker du denne stilen? Her er mer omvendt bob med smell som du kan sjekke ut!

Strukturert nakkelengde lagdelt omvendt Bob Cut

Strukturert halslengde lagret invertert bob -kuttMelissa Zimmerman / Instagram

Dette er et godt eksempel på moderne lagdelte inverterte bob -kutt som kvinner elsker så mye.

Denne omvendte boben i nakkelengde er et populært valg som ser fantastisk ut med både en jevnere og rettere stil, samt en mer krøllete eller mer strukturert stil.

Hvis du vurderer denne fantastiske boben, husk at dette er en frisyre med mye vedlikehold. For at det skal se fantastisk ut, må du style håret ditt daglig. Du vil også opprettholde vanlige trim for å beholde formen på kuttet. Dette er definitivt ikke en ideell stil hvis du er en “vask og bruk” kvinne.

Stilig omvendt Bob sett bakfra

Invertert bob sett bakfraNacir Cabelos / Instagram

Hvis du leter etter en stilig invertert A-line bob, så er dette det. De skarpe rene linjene på dette bakfra er slående. Det er en glatt og enkel brun bob -kutt, men den har fortsatt en kant.

Nesten alle bob -frisyrer kan styles krøllete eller rette. Det kan imidlertid ta litt arbeid å glatte det hvis du har krøllete hår. Så husk at du kanskje må bruke litt mer tid på å jevne det ut om morgenen!

Denne omvendte stilen er flott for runde ansiktsformer fordi den hjelper med å forlenge ansiktet. Hvis du har en lengre ansiktsform, kan det være lurt å gå bort fra den omvendte bob-frisyren og velge en klassisk hakelengde bob i stedet.

Invertert kortlags Bob med sidebang

Omvendt lagdelt bob med sideleggElisabeth Leão / Instagram

En lagret invertert bob med sidelegg og lag fungerer veldig bra med en liten beinstruktur og tykke låser.

Denne lagdelte hårklippet er en utmerket bob for alle hårtyper. For damer med fint hår vil imidlertid de korte lagene på en omvendt bob gi deg mer volum.

Et omvendt bob -kutt er lite vedlikehold. For å opprettholde friskheten i kuttet og fargen, besøk salongen din hver 4.-6. uke!

Razor Cut Wavy Inverted Bob for Natural Brown Locks

Razor Cut Wavy Inverted Bob for Natural Brown LocksEmily Hillen / Instagram

Denne bølgete bob -hårklippet ble gjort med en fjærhøvel for å lagre håret. Be stylisten din om å først lage en fullstendig oversikt over en sløv bob og deretter gå inn i det indre av kuttet og gjøre noen knuste lag. Vurder å legge noen fine sidebønner til denne boben for å fullføre stilen.

Dette er den perfekte typen bob -frisyre for kvinner som liker å skille seg ut. Bruk den naturlig eller stylet og krøllet. Det tar to klassiske stiler, den stumpe boben og den stablede bobben, og legger et moderne snurr på dem for å skape den iøynefallende inverterte sløve bobben.

Omvendt øre-lengde Bob-hårklipp

Omvendt øre lengde bob hårklippMila Kryshchykhina / Instagram

Denne stilige bobben er avsmalnet og omvendt for kvinner som ønsker å se edgy ut, men samtidig ønsker en frisyre med lite vedlikehold. Dette under ørelengden og frynsen passer ideelt til myke, vinklede ansikter på denne svarte bob -hårklippet. Øk bevegelsen til en avsmalnet invertert bob kuttet slik ved å lage noen krøller.

Lagdelt omvendt Bob for et rundt ansikt

Lags invertert bob for en rund ansiktsformAlison Richards / Instagram

Dette er en rotfestet, vanilje shaggy invertert bob. En omvendt lagdelt bob kombinert med en blond hårfarge går bra når den er stylet rett og slank. Det kan også jazzes opp med noen få krøller/bølger ved hjelp av produkter.

For å style denne lagdelte inverterte kuttet, bruk et flatjern. Bruk en bredtannet kam for å produsere det edgy, teksturerte utseendet på en shaggy bob.

Prøv Kendras tørre teksturspray #6, Kendras glansspray, etterfulgt av Kendras volumhårspray #25 for å holde det eksepsjonelle utseendet på en langlags, invertert bob.

Shaggy Shoulder Length Invertert Bob

Shaggy skulderlengde invertert bob -kuttCarolynn Judd / Instagram

Den shaggy skulderlange boben er en av de mest etterspurte hårklippene akkurat nå.

Den beste delen om inverterte kutt er at de kan gi volum til kroneområdet og ryggen. Dette vil gi en illusjon av en lengre front. Ta denne “mellom-boben”, for eksempel.

Inverterte bobs for naturlig krøllete hår bør klippes lenger enn ønsket lengde. Dette er fordi når den tørkes og krølles, vil en invertert krøllete lob være kortere. De samme reglene gjelder også for kvinner med mer grovt og tykkere hår. Mykt lag gjennom ryggen vil også bidra til å legge til volum og tekstur.

Krøllete invertert Bob for tykt hår

Krøllete omvendt bob for tykt hårMallory Musson / Instagram

Denne fantastiske krøllete boben for krøllete hår er perfekt hvis du har stramme naturlige krøller. Modellen på bildet har et A-snitt som er mykt og feminint. De fremre lagene i denne medium inverterte frisyren gir den den perfekte mengden volum hvis du har mørkt, tykt hår.

Auburn Medium Invertert Bob -hårklipp for kvinner over 40 år

Auburn medium invertert bob -hårklipp for kvinner over 40 årAshley Beeck / Instagram

En populær medium omvendt bob -frisyre vil ha litt tekstur gjennom bunnen. Å legge til en varm rød hårfarge over hele denne a-linjen er perfekt for høsten eller vintersesongen.

Hvis du er en kvinne hvis frisyre er en hestehale, er denne uformelle bobben ikke noe for deg.

Hvis du har naturlig glatt hår, vil denne mellomlange omvendte bob -hårklippet se bra ut.

Hakkete omvendt Bob for tynt hår og sprø smell

Hakkete omvendt Bob for tynt hår med sprø smellRachel Lott / Instagram

Denne hakkete omvendte boben med smell og lag er det perfekte hårklippet for kvinner med tynt hår. Det ble opprettet av eier og stylist Rachel Lott fra Queensbury, NY.

“Denne barberkniv og subtilt hakket bob -hårklipp er strukturert og luftig med sprø smell. Den har vektfjerning som tillater volum ved roten og bevegelse i interiøret. I tillegg er smellet igjen lenge nok til at du kan lage en fjæret bob -stil hvis du ønsker det, forklarer Lott.

Lott anbefaler å holde lengden på den barberte bobben over nakken og skuldrene. “Når håret bryter skulderen, ser det ut til at bobens form endres helt. Lengden på ansiktet og halsen vil også spille en rolle i å skreddersy kuttet slik at det passer deg best, sier hun.

Totalt sett er dette en allsidig hakket omvendt bob som kan lufttørkes med salt spray. Sprayen vil spille opp hårets naturlige tekstur. Det kan også blåses ut glatt med olje eller krem ​​for en mer polert følelse.

For å supplere rettere hår foreslår Lott en fortykningsspray. “Dette vil gi litt løft ved roten. Deretter legger du til en lett teksturerende hårspray for å riste opp den ferdige stilen! ”

Mørk brun Bob med en liten inversjon

mørk brun bob med en liten inversjonInstagram @oliviaantonhairstylist

Hvordan style en omvendt Bob

  1. Legg til et volumiserende produkt i det våte håret ditt.
  2. Fønk med en varmebeskyttende spray.
  3. Bruk et strykejern som en tryllestav, krølle hver del av håret ditt og hold i noen sekunder.
  4. Påfør en lett hårspray.