A rövid bob és a frufru egy élénk, rövid hajvágás, amelynek hossza bárhol a fülek és a nyak közé esik, és rojttal párosul. Ez egy stílusos módja annak, hogy leveszi a haja nagy tömegét, és sokkal könnyebbé tegye az életét, mivel kevesebb karbantartást, terméket és időt igényel a formázáshoz. Bob frizurái és rojtjai kéz a kézben járnak, és néha az egyik a másik nélkül csak valami hiányzik.

Egy rövid Bob kiválasztása frufruval

A legfontosabb az, hogy válassza ki a legmegfelelőbb rojtot, amely simább lesz az arcformájához, és jól illeszkedik a haj típusához. Lehet, hogy csak egy kis részét képezik az egész frizurának, de a frufru jelentősen megváltoztathatja megjelenését, és nagy csodákat tehet! Az évjárat egyenesen a frufru, a kacér oldalra söpört frufru, a lágy, vagány frufru, a valaha olyan aranyos baba frufru, és még sok más e mesés, sokoldalú frizura előtt áll, hogy segítsen kiválasztani és elképzelni ezt a klasszikus frizurát. Nézze meg ezeket a népszerű, inspiráló fotókat, amelyeket készítettem, így rögtön belevetheti magát a rövid bobok szórakoztató és elegáns világába, frufru segítségével!

Tompa Bob egyenes frufruval

Tompa rövid Bob frufruInstagram @nicolashalak

Ez az igazán pörgős, vörös nyakig érő tompa bob hajvágás frufrujával karcsúságával és formájával felülmúlja a klasszikus bobot. Egy egyszerű rojt is jól illeszkedik az arc hosszának keretezéséhez és kiegyensúlyozásához. További klassz megjelenéseket keres? Akkor látni kell ezeket a rövid hajat, frufruval.

Halmozott Bob oldalsó peremmel

halmozott bob oldalrésszelInstagram @emilyandersonstyling

Egy halmozott bob oldalrésszel sokkal fenségesebb hullámokkal. A mozgás és a textúra kiemeli a kifinomultságot. Ha ezt röviden leírod, valójában könnyebb a karbantartása. Ez a rövid halmozott bob frizura bátrabb nőknek szól, akik nőies, mégis élénk stílust szeretnének.

Hullámos szögű Bob, furcsa frufru

sötét hullámos szögletes bob, bölcs frufruInstagram @alisonsalles_perfilnovo

Tökéletesen keretezze be arcát rétegekkel és furcsa hosszú frufrukkal, amelyek segíthetnek az arc alakjának szűkítésében. Ez az egyszerű, mégis friss, rövid, szögletes bobvágás nagyszerű minden egyenes és hullámos hajra. A rövid hullámos bob tökéletes a hivatalos eseményekhez, és a frufru a szemek felé irányítja a figyelmet.

Diplomás Bob

Diplomás BobInstagram @alimackenziehair

Ez a gyönyörű formájú, állkapcsáig érő bobvágás hatékonyan keretbe foglalhatja az arcot, különösen ha teljes frufruval párosul. Üzleti környezetben ügyesen stílusosíthatja, vagy alkalmi megjelenése miatt kócos.

Lob Cut függöny frufru

Lob Cut függöny frufruInstagram @autumnstarrhair

A 70 -es évek stílusú, frufru hajvágása visszatér. Egyszerűen adj hozzá némi textúrát a bobhoz, és ebben az esetben gyönyörű függönyrobbanásokat.

Rendetlen bozontos Bob bababummokkal 40 év feletti nők számára

Rendetlen bozontos bob, frufru 40 év felettInstagram @yukistylist

Mi egy édes kis, bozontos bob vágást kínálunk teljes rojttal, ami nyilvánvalóan könnyen formázható és karbantartható. Ez az egyik vonzó módja annak, hogy fürtök és kócolás segítségével térfogatot építsen a hajába.

Micro Bangs

Fülhosszú Bob mikro frufruInstagram @nicolekeenen

Formázza egyenes, természetes haját ezzel az igazán pörgős, kicsi és rövid hajvágással, oldalán arckeretező rétegekkel. Ezek a tompa csecsemőperemek szintén segítenek kiegyensúlyozni az arc hosszát, ha ovális az arcod. Mikro frufru adható a bob hajvágáshoz, hogy elegendő keretet biztosítson a homlok körül.

Réteges Bob rövid frufru

Réteges BobInstagram @samkanehair

Ez a texturált, egyenes, állig érő bumm frufruval aranyosnak tűnik bármilyen arcformán. Személyre szabhatja ezt a rövid bobot frufru segítségével úgy, hogy az arcomhoz igazítja a frufruját.

A-vonalú Bob

vörös tónusú vonalszerű bob hajvágásInstagram @headrushdesigns

Ez egy pompásan létrehozott szögletes és halmozott vonalú bob, frufru rövid hajra. Finom karamell kiemeléssel és vörös tónusokkal rendelkezik, amelyek valóban jól működnek a haj dimenziójának és volumenének megadásában.

Ez egy halmozott bob szórakoztató, de nem túl őrült színnel! Imádom, ahogy növeli a hangerőt és csökkenti a tömeget ott, ahol nem szeretnénk! Van egy szép szög az arc felé, amely stílust ad, de megakadályozza, hogy az arc túl kerek legyen.

Arckeretező Bob

Arckeretes rövid bob, frufruInstagram @chelsea.nineteenseventy_seven

Ez a megjelenés könnyedén elegáns, szexi és sokoldalú! Ez egy klasszikus formát öltő modern felfogás, és olyan időtlen vágás, amellyel a bob megérdemli, hogy játsszon vele.

A legnagyobb dolog ebben a megjelenésben az, hogy elviheti a munkából a játékba és újra! Felkúszhat az irodába, miközben karcsú és egyenes, mindenki teljes figyelmét követelve, majd kis kavargatással és ugratással barátokkal találkozhat vacsorára, gyönyörűen texturáltnak és hűvösnek tűnve!

Ezt úgy érhetjük el, hogy erős körvonalat hozunk létre, nulla feszültséggel, így a haj könnyedén mozoghat, és könnyedén leülhet oda, ahová akar, megkönnyítve ezzel az ügyfelem viselését. A stylist borotvafésűvel lágy textúrát és rétegeket hozhat létre, amelyek szunnyadhatnak addig, amíg ki nem akarják mutatni őket, óvatosan ülve a hajvágás kerületén, és várják, hogy összezavarják vagy göndörítsék.

Ez a vágás tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik elfoglalt életmóddal rendelkeznek, de továbbra is stílusosnak akarnak látszani, minimális felhajtással a héten. Ennek szépsége az, hogy akár alacsony, akár magas karbantartási igényű is lehet! Ha hétköznapi könnyedségre vágyik, használjon tengeri permetet vagy térfogat -spray -t szellőzőkefével vagy diffúzorral, hogy azonnali „túl hűvös legyen a gondozáshoz”. Ha telt, sima és csillogást szeretne, használjon egy nagy kerek kefét és volumenes habot azonnali főnöki hölgy számára! Vagy valahol a közepén használjon egy nagy hajsütővasat, hővédő spray -vel a gyönyörű hullámos zárakhoz, amelyek éjjel -nappal viselhetők.

Ez a stílus megfelel a legtöbb arcformának és hajtípusnak, mivel a bob szépsége néhány egyszerű módosítással van a stylist által. Testreszabható, hogy kiegészítse az egyéniségét. Azt javaslom, hogy a szögletesebb vagy lekerekített arcformájú hölgyek válasszanak kulcscsonthosszú változatot (szeretni kell egy lebenyt!), És lágyabb, söpörő peremüket, hogy nyissák ki és nyújtsák ki ezt a szép arcot, és ne rejtsék el.

Szőke aszimmetrikus Bob

Aszimmetrikus vágásInstagram @hairbydaniellebelloli

Q&A stílus alkotója, Danielle Belloli

Fodrászművész @ Louis Anthony Szalon, Quincy, MA

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez aszimmetrikus bob, vagyis az egyik oldal hosszabb, mint a másik. Szeretem ezt a vágást, hogy kissé ideges, de behúzhatja ezt a hosszabb oldalt a füle mögé, vagy visszahelyezheti, ha bizonyos napokon nem érzi annyira az élét.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez az aszimmetrikus bob és frufru azoknak a nőknek szól, akik szigorúan az egyik oldalról válnak el. Mivel az egyik oldalon hosszabb, nem mozgathatja a részét balról jobbról középre anélkül, hogy a vágás kissé zavarosnak tűnne, de mindenképpen vannak különböző variációk, és igazán finomhangolhatja ezt a stílust, hogy bárkinek megfeleljen. Egy másik javaslat erre (és bármilyen vágásra), hogy tényleg figyeljen arra, hogy a stylistja milyen termékeket használ, kérdezze meg, hogy mi az, mit csinál, miért használja..

Nem csak azért használunk terméket, hogy pénzt költhessünk, hanem használjuk őket, így az Ön egyedi hajstruktúrája úgy működik, ahogyan most vágjuk. Annyiszor az emberek azt fogják mondani, hogy szerették a vágást, de egyszerűen nem tudták úgy kinézni, ahogy én, és ez azért van, mert nem tettek fel elég kérdést a stílusom során! Figyeljen és tegyen fel kérdéseket, mert lehetséges a saját hajformázása, ha hajlandó egy kis időt szánni rá.

Átlátszó frufru

bob hajvágás átlátszó frufruvalInstagram @nichola.lynch

Adjon hozzá néhány átlátszó frufru, hogy illeszkedjen az elegáns, nőies rövid frizurához. A tökéletes hossz és vágás a nyak legeltetése lenne, amely a tarkó területén kúpos. A texturált élek plusz, hogy lágyítsák a szép, rövid rétegű bob kerületét, és ehhez hasonló frufru.

Fordított Bob egyenes peremmel

Fordított Bob egyenes peremmelInstagram @shelbybets

Q&A stílus alkotója, Shelby Bets

Fodrász @ CRAFT Akadémia Szalon Vancouverben, BC

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

Ez a rövid fordított bob az egyik, amellyel az ügyfelem és én egy ideje dolgozunk. Haját hosszú, barna hajjal kezdte, és körülbelül 6 hónapja dolgozik a platinaszőke felé, lassan és egyenletesen, hogy megőrizze egészséges haját..

L’Oréal professzionális, több technikával 8 elővilágított, és Pulp Riot levendula festékkel tónusos. A vágás kinövi egy pixie -t, ezért erős alapvonalat és erős frufruot adtam neki, majd sok belső textúrát és mozgást adtam neki, mert nagyon vastag, durva haja van. Már régóta ringatja a rövid hajat, és személy szerint a rövid hajat szeretem legjobban levágni.

A Pureology-ból kihagyható kondicionáló színfanatikussal és a Kerastase L’incroyable fúvószáraz krémmel nedves hajra formálom. Száraz hajra a L’Oréal Professional crepage de chignon -ját kenem fel, hogy némi állagot adjon neki.

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ez a megjelenés elkötelezettség. A karbantartás olyan, ami nem ideális minden székben lévő ügyfél számára. A kinevezések hosszúak és 5 hetente mind színben, mind vágásban. Ha hajlandó erőfeszítéseket tenni a stílus kialakításában, és 6 hetente bejön a kárpitozáshoz, akkor próbálja ki. A rövid haj olyan szórakoztató változás, és bármilyen haj típushoz igazítható. A rövid hajú ügyfeleimnek általában a következő termékeket ajánlom: scruff me L’Oréal professional, Aircraft R and Co és Crepage de chignon L’Oréal professional.

Minden idők legkedveltebb terméke a rövid hajra, hogy száraz textúrát adjon és feldobja a badlands száraz sampon pasztát az R & Co.-tól. Az első napon a második hajat adja meg az ügyfélnek anélkül, hogy lemérné a hajat. A termékek nagyon fontosak a platina szőke törés elleni védelmében, de a stílus kialakításában is.

Borotva vágott rövid Bob frufru

borotva vágott rövid szőke bob frufruInstagram @beautyby_az

Ez egy modern és élénk borotvavágás. A legszebb ebben a vágásban az, ahogy mozog. Mivel minden egyforma hosszúságban van vágva, a haj egyként mozog, és olyan gyönyörű hatást kölcsönöz.

Nyakig vágott darabos frufru

Nyak hossza Bob szaggatott frufruInstagram @mainpointsalon

A száraz tompa vágású bob kiváló, időtálló megjelenés, modern éllel. A Bob frizurái idén nagyban visszatértek, mert a divat jelenleg a textúrákat kontúrozó vonalakról szól. Mint ahogy ezen a képen is látszik, a modern nő tompa, egy hosszú bobot visel, az eklektikus, szabad formájú és tapintható divatérzékenység kiegészítéseként.

Ha szárazon hordja a haját, akkor stylistja száraz módszerrel vághatja le. A száraz haj nem hazudik, míg a nedves vágás, kerek, csiszolt megjelenés könnyen elfedheti a hanyag technikát és kivitelezést. Ha lágy „S” hullámban szeretne formázni, használjon forró szerszámot, és végezzen matt textúrájú krémmel vagy száraz száraz samponnal.

A bobok minden hajszerkezethez és a legtöbb arcformához kiválóak. Ha valaki kicsit gömbölyűbb arccal, a megfelelő perem vizuálisan nagy térfogatot hozhat az alakba, és egy tompa, hajsűrűséget semlegesítő bob karcsúsító és megfelelő lehet.

Íme 3 kérdés, amelyekre választ kell adni, hogy eldöntse, ez a vágás az Ön számára való: edzel -e, van -e kisgyermeked, és mennyi időd van reggel stílust kialakítani. Egy perem nem vesz igénybe tartást-reggel 5-10 perc, és egy kirándulás 3-4 hetente. A hossz mérlegelésekor fontos tudni, hogy fel kell -e rakni.

Állig érő texturált Bob oldalt söpört frufruval

Állhosszú textúrájú bob vágás Oldalt söpört frufruvalInstagram @basementsweet

Q&A stílus alkotójával, Siva Hansonnal

Stylist / Owner @ Basement Sweet itt: Edmonton, AB

Hogyan jellemezné ezt a megjelenést?

A megjelenés gyorsan és egyszerűen formázható, és sokoldalú mind egyenes, mind göndör hajhoz. A bob hossza kissé beállítható az arcformának megfelelően. Általában azt javaslom, hogy a bobot kissé hosszabb ideig tartsák a kerekebb arcformákon, és rövidebbet a hosszabb arcformákon. Egy rövid göndör bob magában foglalja a mozgást és a textúrát.

Egy hosszabb, oldalról söpör dörömbölés minden arcformának hízelgő, és remekül tartja nyitva a stílusválasztást, hiszen göndör vagy egyenes viselet is lehetséges. Ennek a különleges megjelenésnek a színe nagyszerű az alacsony karbantartási igényekhez is, mivel gyökérárnyéka maradt a természetes hajszínéből, hogy megakadályozza a rettegett újjászületési vonalat. Csak ne felejtsd el lila samponodat, ha tetszik, hogy a hajad ilyen szőke marad!

Bármilyen tanács annak, aki megfontolja?

Ha fontolgatja a texturált bob beszerzését, ne feledje, hogy napok múlva nem lesz képes ilyen könnyű felső csomót szerezni az edzőteremhez vagy az alváshoz. A plusz az, hogy ez a vágás általában percek alatt formázható egy gyors fúvószerrel és egy egyszerű pakolásos szárítási technikával.

Általában ez a vágás a vékonyabb hajra működik a legjobban. Ha a haja vastagabb, és mégis ezt a megjelenést szeretné, akkor beszéljen stylistjával egy alultoptatásról, ami nagyszerű lehetőség lehet a vastagabb haj megjelenésének elérésére, és csökkentse fel a fúvási időt!

Középső szegély

bob középső rész frufru frizurávalInstagram @adamfederico

Ez egy középső rész béren kívüli szőke nyakig érő bob. Ez egyfajta perem, amely népszerű az 1970-es évek ihlette függönycsapások miatt.

A legjobb az egészben, hogy minden hajvágásnak lágyabb és egyedi nőies élt ad. Gondolt arra, hogy megszerezze ezeket a szüreti Bardot frufrut? A dörzsölés karbantartását érdemes megfontolni. Szerencsére könnyű kinőni őket. Ha elég hosszúak, fülük mögé helyezheti őket.