Adriana har vært en online skribent i over fem år. Hennes artikler fokuserer på en rekke temaer, inkludert tatoveringer og piercinger.

Lær mer om bruskpiercing og hvordan du tar vare på dem.

Lær mer om bruskpiercing og hvordan du tar vare på dem.

Så du're tenker på å få hull i brusk?

Som med enhver kroppsmodifiseringsprosedyre, er det mye tanke som må gås inn i din beslutning. Vil det gjøre vondt? Hvor lang tid vil det ta å helbrede? Hvor får jeg det gjort? Dette er bare noen av de mange spørsmålene du måtte ha.

I de følgende avsnittene vil jeg svare på noen av disse oftest stilte spørsmålene, gå over fordeler og ulemper, og gi noen nyttige tips om omsorg for bruskpiercing.

Hva er en bruskpiercing?

Brusk (som er hardere enn kjøtt, men mykere enn bein) i ørene eller nesen kan bli hullet. Hvert sted har sitt eget navn.

Ulike typer ørebrusk piercinger. Folk har piercet ørene siden før registrert historie, og det eldste mumifiserte mennesket som noensinne er oppdaget, hadde på seg øredobber.

Ulike typer ørebrusk piercinger. Folk har piercet ørene siden før registrert historie, og det eldste mumifiserte mennesket som noensinne er oppdaget, hadde på seg øredobber.

Ørepiercing

Der'Det er mye brusk i øret. De myke kjøttfulle lappene i den nedre delen av øret er stort sett de eneste delene av øret som donner't ha det. Det er n'ikke uvanlig å se noen med mange piercinger i samme øre.

Helixen er plassert på den ytre kanten av øret. Helixen strekker seg fra like over lappen og krummer seg opp og rundt for å møte templet. Du kan få en piercing høyt eller lavt på øret's helix, avhengig av din personlige preferanse, og du kan få så mange piercinger som du vil. Dette er det mest populære stedet for denne typen piercing – så mye at noen bruker begrepet "piercing av brusk" for å referere til en spiral piercing. An industriell piercing er to helix piercinger forbundet med maskinvare (vanligvis en bar).

De daith eller helix fremover er der spiralen slutter, nærmest øregangen.

Anti-helix er kurven for hevet brusk like innenfor spiralen. Den øverste delen, der anti-helix kurver under spiralen, kalles tårn. Halvveis ned antihelixen, vanligvis der helixen og antihelixen er nærmest hverandre, kalles tettsittende.

Konkylien (eller conque) er den indre delen av det ytre øret, som brukes til å fange lyd. Den's koppen der en finger sitter fint (uten å blokkere øregangen).

Tragusen er den lille hevede brusklappen som skiller øregangen fra siden av ansiktet. Den er ofte ganske tykk. Antitragus er den hevede biten motsatt tragus (hvis du kniper tragus og antitragus sammen, dannes det en bolle under øregangen).

Et par nesebrusk piercinger. Nesepiercing har blitt dokumentert siden 1500 f.Kr.

Et par nesebrusk piercinger. Nesepiercing har blitt dokumentert siden 1500 f.Kr..

Piercing i nesen

Der'Det er mye brusk i nesen din også. Hvis du undersøker din egen nese og føler hvilke deler som er fleksible, så tenk deg et skjelett's nese og hvordan nesebeinet stopper ganske høyt oppe i ryggen, skjønner du hvor mye av nesen din er laget av tingene.

Skilleveggen er klaffen av huddekket kjøtt og brusk som skiller neseborene. Noen septum piercing piercing gjennom brusk, men noen don't.

Nesespiss piercing piercing bunnen av septum mellom neseborene og går opp gjennom spissen opp til toppen av nesen. Dette er noen ganger kjent som en neshorn piercing.

Hvorfor få en bruskpiercing?

Disse piercinger kan være nydelige og interessante. Noen er ganske fine og noen kan være ekstreme. Jeg antar at det avhenger av og gjenspeiler det livet du velger selv.

Siden 1990 -tallet har piercinger vært en del av mainstream. Noen mennesker piercer bare fordi de liker hvordan det ser ut, mens andre piercerer av poetiske eller åndelige årsaker. Noen stikker hull for å markere eller huske en viktig hendelse i livet. For noen representerer piercinger psykiske sår og for andre helbredelse. Piercinger kan brukes til selvuttrykk, for å tilpasse seg kulturen eller til å gjøre opprør mot den. Noen rapporterer at piercinger gir dem seksuell nytelse.

Helix piercinger kan være diskrete

Jeg valgte spiralen for min piercing fordi dette området lett er skjult av hår eller hatter. Du har friheten til å velge når du vil skryte av piercing og når du foretrekker å holde det hemmelig. Når jeg bestemmer meg for å vise det, knytter jeg bare håret mitt eller legger det bak øret. Hvis du vil ha en kul piercing, men vil kunne kontrollere når du vil vise den frem, så er helix piercing det perfekte valget.

Hvorfor ikke få en bruskpiercing?

Plasseringen av en piercing kan ha ulemper.

Snagging

Først av alt, hvis du'Hvis du ikke er forsiktig, kan smykkene komme i klem på ting som hår, klær, børster, kammer eller briller. Dette er ikke't alltid ekstremt smertefullt, men det kan gjøre piercing litt sår og rød for resten av dagen og kan forsinke helbredelsen.

Min helixpiercing blir hakket og støtt nå og da, men det'er aldri noe så ille. Jeg vasker den bare med en antibakteriell såpe eller ørepleie for å forhindre infeksjon. Så lenge du er oppmerksom når du gjør noe som kan fange og fange smykkene dine, bør du ha det bra.

Lange helbredelsesperioder

For det andre har slike piercinger veldig lange helbredelsesperioder fordi dette vevet helbreder seg fra utsiden og inn, noe som betyr at de ytre lagene kan virke helbredet, men de indre lagene kan fortsatt være rå og ømme. Fordi piercing ser bra ut, antar mange mennesker etter noen uker at piercing er helt helbredet, men det er det ikke't. Dette kan føre til helbredelsesvansker og til og med infeksjoner.

Infeksjoner

Andre ting å vurdere er infeksjoner, som sjelden er alvorlige, men Mayo Clinic anslår at 30% av piercinger resulterer i en behandlingsbar bakteriell infeksjon. Fordi brusk ikke gjør det't har sin egen blodtilførsel, det er mer utsatt for infeksjon enn andre typer piercinger, og antibiotika vant't hjelpe deg fordi det'Det er ikke blod for å transportere medisinen.

Allergiske reaksjoner

I tillegg opplever noen mennesker allergiske reaksjoner på metallet i smykker. Selv om smykkene til slutt kan fjernes, kan en piercing etterlate et hull eller arr som aldri helbreder helt. Du kan til og med oppleve overflødig arrvev.

Helix piercing.

Helix piercing.

Hvordan ta vare på en piercing

  • Don't berøring! Som med alle piercinger, bør bruskpiercing berøres så lite som mulig siden hendene dine bærer bakterier og kan forårsake infeksjon. Kontakt med stoffer (kroppsvæsker, fuktighet, sminke, kroppsspray osv.) Bør unngås.
  • Don't vri smykkene siden det kan rive fistelen (den helbredende huden) og forårsake arrdannelse, gjøre det vanskeligere å helbrede og noen ganger til og med forårsake en avvisning av piercing.
  • Hold det rent, men ikke't plukke! Du'får bare bakterier inn i såret. Skorpen som dannes er en normal del av helbredelsesprosessen.

Hvordan rengjøre den

Når du'igjen i dusjen, la det varme vannet skylle over piercing. Du kan også douse området med en steril saltvannsløsning (de samme tingene du bruker til å rengjøre kontakter: Du kan lage din egen saltvann ved å tilsette 1/4 ts ikke-jodisert salt til en kopp varmt vann).

Hvis din piercing er smertefull eller irritert, kan du også suge den i saltvannet. Bruk bare en antibakteriell såpe hvis du er bekymret for at piercingen din har kommet i kontakt med noe skittent.

Hvor lang tid tar det å helbrede?

Gi din nye pussing 3-6 måneders helbredende tid. Noen mennesker kan trenge 6-12 måneder før brusken blir fullstendig frisk. I løpet av denne perioden rengjør du piercing to ganger daglig med varmt vann eller saltvann.

De sa at det ville trolig ta 6 til 8 måneder å helbrede piercing med helixpiercing, maksimalt 12 måneder, men at jeg kunne bytte smykket etter tre måneder hvis det helbredet godt. Jeg integrerte rengjøringstiden min med mine vanlige morgen- og kveldsritualer: Jeg rengjorde den om morgenen etter at jeg hadde dusjet og pusset tennene og deretter igjen om kvelden da jeg gjorde meg klar for sengen. Å gjøre det på denne måten bidro til at rengjøring av min piercing virket som et enkelt tillegg til min daglige rutine, og hjalp meg også med å huske å gjøre det.

Piercing mot helix.

Piercing mot helix.

Vil det være smerte?

Mange har spurt om det er smertefullt å få piercing i brusk. Selv om alle's smertetoleranse er annerledes, for det meste er det ikke'ingenting for smertefullt. Ja, det er et visst ubehag. Å få et fremmedlegeme satt inn i øret ditt't kommer til å føle seg hyggelig, men det vant't være noe uutholdelig (eller i det minste burde det ikke't!).

Gjør piercingprosedyren vondt? Den første følelsen føles som en liten, kjedelig klype; kanskje en fem -seks på smerteskalaen. En fin måte å simulere følelsen på er å raskt klype området du vil ha hull. Det vant't være en eksakt kopi av følelsen du'vil oppleve, men det vil gi deg en ganske god ide om hva du kan forvente.

Hvor lenge varer smerten? Det er normalt at øret ditt gjør vondt umiddelbart etter at du har fått bruskpiercing, smerter som vanligvis varer i to uker til en måned. Vær forsiktig så du ikke sover på siden som ble gjennomboret: Hvis du gjør det, vil det føre til helbredende komplikasjoner og unødvendig ubehag.

Hva kan jeg gjøre for smertene? Heldigvis er det noen få enkle ting som kan redusere smerten.

  • For det første kan daglig smertestillende midler som Tylenol eller aspirin midlertidig lindre ømheten. Jeg anbefaler å ta to Tylenol hver fjerde time de første dagene. Rådfør deg med en helsepersonell før du bruker disse smertestillende midler i mer enn en uke.
  • For det andre vil isingen av piercing de første nettene bidra til å redusere hevelse og ømhet. En enkel måte å passe glasur på er å gjøre det når du har litt nedetid. Is det mens du leser, ser på TV eller slapper av. Jeg iser alltid mine nye piercinger den første uken eller så, og det reduserer ømhet og ømhet drastisk.
  • Tredje er å ta vare. Som nevnt tidligere, vær veldig forsiktig med din nye piercing. Sørg for ikke å tukle med det, da du utilsiktet kan forårsake infeksjon, og gjør ditt beste for å holde det beskyttet mot støt og slag.

Hvor kan jeg få en bruskpiercing?

Å finne et sted å bli gjennomboret har aldri vært enklere! De fleste tatoveringsbutikker tilbyr også piercinger. Bare spør for å bekrefte om de vil være i stand til å gjøre en piercing. Noen butikker som Claire's – eller andre i ditt lokale kjøpesenter – tilbyr piercinger i brusk. Selvfølgelig er det også salonger som bare utfører piercinger.

Når du velger et sted, gå med tarminstinktet og din personlige komfortsone, men gjør også research. I stedet for å velge "kuleste" eller det mest praktiske stedet, dra dit du føler du får en trygg, steril, sanitær piercing. Sørg for at det er en ren butikk uten røde flagg som skittent utstyr, uforsiktig personale og misfornøyde kunder.

Gjør leksene dine! Les anmeldelser på nettet før du velger. Hvis kundene gikk bort med en dårlig opplevelse, er sjansen stor for at du også vil. Don'ikke vær redd for å si ifra og stille spørsmål. Spør om deres steriliseringsprosedyrer og legitimasjon. Hvis de virker hemmelighetsfulle eller defensive, er det best å ta virksomheten din et annet sted. Husk: Dette er kroppen din! Du vil ha en dyktig profesjonell som gjør piercing, ikke noen som ikke gjør det'vet ikke hva de'gjør det.

Tommelfingerregel: Hvis du vil'ikke spis et måltid der, don't bli gjennomboret der.

Fullstendig helbredet bruskpiercing.

Fullstendig helbredet bruskpiercing.

www.flicker.com

Piercing Gun vs. Needle

Jeg vil ta opp et pågående spørsmål: Debatten om piercingpistolen kontra nålen. I årevis ble det antatt at piercingpistoler fremmet infeksjon, knuste brusk og vansiret øret. Noen peker på bevis som støtter påstanden om at piercing med en piercingpistol kan knuse brusk.

Nyere medisinske studier har imidlertid vist at piercingpistoler kanskje ikke er så forferdelige som en gang antatt. Det blir nå tydelig at enhver piercing, med nål eller pistol, kan ha negative konsekvenser hvis piercer ikke utfører prosedyren riktig og ikke bruker sanitærutstyr. Så problemet med våpen er kanskje ikke pistolene selv, men erfaringen og opplæringen til folk som bruker dem.

Selv om noen sverger ved å bruke spesiell piercer's nåler eller dermal slag og si at pistolene de bruker på kjøpesentre aldri blir skikkelig rengjort, er det ingen solide bevis som støtter påstander om at piercinger gjort av en piercingpistol vil resultere i infeksjon (eller annen komplikasjon). Men vi vet at enhver piercing som ikke er't gjennomboret med forsiktighet og forsiktighet vil være utsatt for komplikasjoner. Hver piercing jeg har blitt gjennomboret av en profesjonell med en piercingpistol, og de har alle helbredet fantastisk og holdt i mange år.

Avslutningstips

Her er noen tips jeg har lært gjennom årene for helbredelse og vedlikehold av en bruskpiercing:

Tips 1: Ren, ren, ren!

To ganger om dagen! En piercing er egentlig et åpent sår, så behandle det som sådan! Vask hendene før du rengjør eller berører piercing. Don't la noen andre røre piercing. Det kan virke dumt å be en venn eller et familiemedlem om å vaske hendene før du sjekker ut din nye piercing, men du må ta alle nødvendige forholdsregler for å holde deg fri for infeksjoner.

Enkle ting som å desinfisere etter å ha svømt eller dusjet, vasket putetrekk og laken regelmessig, og å holde sjampo, hårspray og andre harde kjemikalier borte fra piercing, bør sikre en sunn helingsprosess.

Tips 2: Don't Skynd prosessen!

Piercing vil ta 3-6 måneder å helbrede fullt ut. Ikke prøv å øke hastigheten på helbredelsesprosessen. Slapp av og la kroppen utføre sin magi. Jeg oppfordrer deg til ikke å bytte smykker eller slutte å rengjøre før det er helbredet helt. Hvis du bytter smykker før piercing er helbredet, kan det føre til infeksjon eller avvisning. La piercing bli frisk igjen slik at du kan nyte den i mange år fremover!

Tips 3: Lytt til kroppen din!

Du kjenner kroppen din bedre enn noen andre, og hvis noe bare ikke gjør det'Det virker ikke riktig for deg, det kan være et problem. Hvis du følger de sanitære retningslinjene nevnt i denne artikkelen, bør du ikke'har ingen problemer.

Ting som mildt ubehag og rødhet kan bare være et tegn på at kroppen din prøver å komme seg etter traumer ved å bli gjennomboret, men noen ganger kan det fortsatt oppstå problemer. Hold øye med vedvarende smerter, rødhet, hevelse eller en grønnaktig, melkeaktig utslipp som skilles ut fra piercing, da dette kan være kroppen din'måte å si at det er noe galt.

Hvis disse advarselsskiltene viser seg, eller du har noen bekymringer, bør du gå til legen din. Vanligvis kan en infeksjon enkelt behandles, men det oppstår alvorlige problemer som vevsskader eller misdannelse av brusk. For å sikre at disse tingene ikke gjør det't skjer deg, fortsett å følge reglene og vær oppmerksom.

De fleste tatoveringsbutikker som tilbyr piercinger vil ha et skilt som dette.

De fleste tatoveringsbutikker som tilbyr piercinger vil ha et skilt som dette.

www.brucebarttattooing.com

Hva med deg?

Video: Helix Piercing with Needle

Video: Triple Forward Helix Piercing

Video: Rhino Piercing

Hva tror du?

Jeg håper jeg var i stand til å hjelpe deg med din beslutning. Jeg har for tiden to bruskpiercing, og de er min favoritt – vakker, unik og stilig.

Vennligst ring inn med dine spørsmål eller kommentarer nedenfor. Som du kan se har mange hyggelige mennesker delt sin erfaring der, og det håper jeg at du også vil.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

Kommentarer

Len 1. juli 2020:

Jeg fikk akkurat min dobbeltspiral i dag, og smertene var ikke't forferdelig, men da jeg rengjorde det følte jeg at jeg skulle besvime eller oppkast viser seg at jeg snudde dem som hvordan jeg renset de fire lobepiercingene mine, så jeg'skal gjøre det bedre neste gang og forhåpentligvis vinne't besvime

Makenna 20. desember 2019:

Jeg har totalt 8 piercinger i ørene og en i nesen. de eneste piercinger jeg fikk profesjonelt gjort var nesepiercing og mine første lobe piercinger. mine andre lob piercinger og tredje lobe piercinger jeg gjorde med en nål/sikkerhetsnål, og ingen av dem har blitt smittet. Imidlertid prøvde jeg noe nytt her om dagen ved å gi meg en dobbel bruskpiercing med piercingpistoler. kryss fingeren min og bank på treet for at det ikke er noen infeksjon, men så langt så bra

Isabel 7. november 2019:

Mamma Mamma sa at jeg ikke får lov til å få helexen min til jeg er 14 og jeg er 12, men jeg kan ikke vente så lenge. Så jeg planlegger å gjøre det med en synål en gang denne uken, men jeg er bekymret for smerten !!! Noen forslag? Jeg trenger virkelig hjelp!!!

ming 22. oktober 2019:

det gjør ikke vondt. hva er meningen med dette? jeg fikk peirced på brusk, bare i går, selv etter at det ikke gjorde vondt. er dette et godt tegn?

Emma 13. oktober 2019:

Jeg har totalt 11 piercinger, 10 i øret. Sist gang jeg gikk for å få gjort noe, fikk jeg 1 i det ene øret og 2 i det andre. Jeg syntes det var ekstremt ubehagelig å sove, siden ingen av sidene var fri for en ny piercing. En måned senere, og jeg sover fremdeles med en av de reisehalsputer, lagt på siden fordi øret ditt kan sitte i midten og hodet ditt fortsatt kan ha støtte

Ava 16. august 2019:

Bør jeg ta ut kartongen min hvis den er rød og gjør vondt ca 3 uker etter å ha fått den

Ana 13. august 2019:

så jeg fikk hull i bruskene mine for et par dager siden MED EN GUN, og etter at jeg fikk den gjennomboret, fant jeg med en gang ut at det er ille å få hull i brusken din med en pistol, så jeg ble klar over det, og jeg har tatt vare på det nøye og det går noen dager, og det gjør ikke så vondt før i går begynte høyre øre (der jeg fikk hull i brusk) å gjøre veldig vondt, og jeg var så forvirret fordi det venstre var helt fint, jeg gjør det ikke Jeg vet ikke om det er normalt fordi det er første gang jeg har fått hull i brusk (jeg har allerede hatt to av øreflippene mine og hadde ikke noe problem med det), så jeg vet ikke om det er årsaken til at de hullet det med en pistol? eller er det fordi jeg ikke burde sove på sidene? (jeg sover alltid på høyre side og jeg har sovet på høyre side siden jeg fikk piercing, så det kan være det, men jeg vet virkelig ikke) eller er det normalt? IDKKK

jpiercing 23. mai 2019:

Veldig informativ artikkel! De fleste piercingene mine ligger på øreområdet, og jeg har brusk piercing på begge ørene. De'er kult, spesielt når du bruker fine smykker. Jeg fikk noen fine smykker av god kvalitet fra en grossist jeg fant på nettet, https://www.achadirect.com/. De har et stort utvalg av kroppssmykker å velge mellom til en god pris, selv om minimumsbestillingen er rundt 150 dollar eller så.

Payton 06. mai 2019:

Så jeg fikk akkurat hull i brusk i går, og jeg tror det ville være mye smartere å ta vare på det

Mattie 6. april 2019:

Jeg fikk en trippel bruskpiercing for en uke siden, og å få 3 om gangen er en annen måte enn bare en! Legetiden er lengre, og smerten og hevelsen tar mye lengre tid å gi opp. Jeg har 10 piercinger, og dette er sannsynligvis det verste. Noe å huske på!

Leanne Andrews 28. mars 2019:

Jeg har hatt helix og shenman gjort smertefullt i 2 uker nå er de alle bra. Hooe for å få flere helixer senere

Abbs 12. mars 2019:

Jeg fikk akkurat en orbital conch piercing for 3 dager siden, og jeg opplever litt ømhet, rødhet og hevelse. Først trodde jeg at det var noe galt, så jeg googlet det og kom over denne artikkelen. Veldig nyttig og informativ. Det roet meg ned, og nå vet jeg hva jeg kan forvente og se etter!

Ňíčøłė 12. februar 2019:

Hva betyr det når jeg fikk brusk gjort vondt og hevelse??

Olivia 23. juli 2018:

Jeg vil anbefale nålen i motsetning til pistolen for bruskpiercing. Brusk er utrolig skjør, og kraften til piercingpistolen kan knuse brusk. Smerte kommer til å være den samme uavhengig av verktøyet som brukes, og mer avhengig av hvem som bruker verktøyet.

Undersøk pierceren din, sørg for at de bruker hansker, sørg for at verktøyene er sterile, og sørg for det'er smykker av høy kvalitet. Hvis du kan't råd til dette nivået av omsorg, don'får ikke piercing. En infisert piercing er skuffende og smertefull.

Selv med disse forholdsreglene kan piercing bli infisert. Den'er et åpent sår. Rengjør daglig, minst to ganger i et par måneder.

Tenk på det lange løp. Bruk penger og tid på hvordan fremtiden ideelt sett ville bli.

Sheri 15. juli 2018:

Artikkelen var veldig nyttig og grundig. Lærte mye og jeg har 10 piercing i hvert øre. Takk så mye.

Heather 2. juli 2018:

Takk for all denne informasjonen! Artikkelen din var så grundig.

Sam H. 24. juni 2018:

Jeg fikk en helix piercing, og så langt elsker jeg det absolutt. Jeg spiller fotball, og jeg var ganske bekymret for at jeg skulle støte på den eller få den slått, men det er et sted som ikke er åpent da, i motsetning til at hullet ble hullet. Pierceren min var ærlig og skånsom, han sa til meg at du ikke bør rengjøre den med saltet vann eller kontaktløsning, men med Spectro (et rensemiddel mot akne), er det lignende. Det har fungert veldig bra for meg. Jeg har en bøyle i titan, og den er ikke kløende eller irritert. Jeg anbefaler definitivt å få hull i brusken med en nål, for hvis du får den med pistolen kan den knuse brusk som kan skade resten av livet. Sørg for å gå til et sted som er rent, jeg så at pierceren tok nålen ut av en liten forseglet pose, det samme med smykkene. Det tar lang tid å helbrede, så ikke stress hvis det fortsatt er vondt etter måneder. Og definitivt IKKE rør den eller vri den rundt fordi huden prøver å gjenoppbygge seg selv (den fester seg til smykkene), og hvis du flytter den kan den enten bli infisert eller det kan forsinke helingsprosessen. Uansett, jeg håper du ikke nøler med å få det på grunn av smerten, jeg har en ganske lav smertetoleranse og det gjorde ikke så vondt. Jeg angrer ikke i det hele tatt på at jeg fikk det.

Men jeg la merke til at mange butikker ikke lar deg få det hullet under 14 fordi kroppen din ikke er ferdig vokst.

Lykke til:)

TheCzaress 12. april 2018:

For 13 måneder siden fikk jeg en trippel helix piercing med spiralsmykker. Snakk om smertefullt på grunn av kompleksiteten i avstanden osv. Jeg kan fortsatt ikke sove på det, og mange dager er det smertefullt. Det er IKKE infisert, men det tar absolutt lang tid å helbrede. Jeg har måttet fjerne den et par ganger for radiologisk avbildning, og det var tortur å få den på plass igjen. Jeg ELSKER det absolutt og rengjør det regelmessig med saltvann. Bare vet at flere piercinger festet med et smykke forlenger helbredelsestiden. Lykke til alle sammen!

Alexa 23. mars 2018:

Jeg fikk nylig en helix piercing for 12 dager siden. Det var fint med litt smerter de første dagene. I går begynte det å gjøre vondt og det var litt hovent og litt varmt. Betyr dette at det er infisert eller er det en del av helbredelsesprosessen?

🙁 5. mars 2018:

Jeg fikk piercing i spiralen for 3 dager siden, og jeg har fortsatt ganske vondt. Jeg gjør n't sove på den, ta på den eller få harde kjemikalier i nærheten av den, og jeg sprayer den med piercing pleie spray minst 4 ganger om dagen. Jeg gjør n't tror jeg gjør noe galt, og jeg tror jeg har en ganske høy smertetoleranse. Så hvorfor har jeg så vondt?

Flores 1. februar 2018:

Jeg har tre brusk piercinger og to av dem er tragus en er hovent og jeg'm redd for at jeg må ta det ut snart det gjør vondt og det ender opp med å irritere meg jeg'm skole og jeg'Jeg har prøvd mange behandlinger for det, og jeg vet ikke'Jeg vet ikke om jeg må vente en stund, det er ganske vanskelig å unngå å berøre det fordi jeg'Jeg går på videregående, og jeg må bytte, det er mange mennesker som går i gangene og støter på meg, men jeg'Jeg prøver mitt beste. Forhåpentligvis går dette snekkerverket godt ut

kate 28. november 2017:

Jeg har nettopp fått min tredje og fjerde brusk (helix) piercing, de to første var med en pistol og endte med å bli smittet, så etter 8 måneder tok jeg dem ut, de to siste jeg fikk med en pistol, selve piercingen gjorde ikke't virkelig vondt, bare en hard klype, fortsatt super vondt når øret mitt blir støtt etter noen dager, men håper disse går bedre enn de første gjorde.

jjjj 26. november 2017:

Jeg fikk en helix piercing og det var pistol piercing. Det gjør vondt, men jeg ble vant til det.

Det gjør bare vondt når jeg ved et uhell berørte det. Jeg blir bekymret fordi jeg ikke gjorde det't vet at det er farlig å fjerne øredobber før helbredelsesprosessen er utført. Jeg prøvde å fjerne det en gang for å rengjøre hullet, og da jeg prøvde å sette det tilbake, gjør det veldig vondt, og det virker som om hullet er lite for øredobber. Jeg lurte på hvorfor, men til slutt klarte jeg å sette det tilbake. Jeg håper det ikke gjør det't bli smittet. Jeg er spent på å få helbredelsesprosessen for å bytte øredobber fra en enkel allergivennlig til en kul ring type en.

Breanna Stotz 22. oktober 2017:

Jeg er 13 og jeg vil ha en piercing piercing og mammaene mine greier det, men jeg er bare bekymret for at det vil gjøre fryktelig vondt, jeg lener meg mot å bruke en pistol fordi moren min sa at det ikke gjør så vondt, hva tror du?

Chelsea 26. april 2017:

Jeg ville bare legge til at mange mennesker får infeksjoner i bruskene. Nummer 1 -tingen du ikke må gjøre med brusk er å fjerne peircing mens du er infisert. Peircing vil stenge & infeksjonen vil ikke ha noe sted å tømme og forårsake alvorlig & noen ganger permanent skade på vevet. For det andre, se en dr. Så fort som mulig. Dette skjedde med meg & det er den verste smerten noensinne! Men du nevnte at antibiotika ikke hjelper & det er falskt. Det er lite blodstrøm til det området, men det er ikke null … så antibiotika VIL hjelpe. Det tar bare flere dager å begynne å jobbe & om et 2 ukers kurs, men det vil absolutt hjelpe. Gjør alltid dette først for å fjerne enhver infeksjon før du tar ut piercing. Det reddet min peircings! Ærlig talt, jeg'Jeg er bare glad for at jeg ikke leste denne artikkelen før jeg søkte hjelp for min infiserte helix eller jeg'Jeg har sannsynligvis permanent skade på øret.

Lola 7. januar 2017:

Jeg'Jeg tenker på å få hullet spiralen min og den eneste tror jeg'Jeg er bekymret for det faktum at jeg spiller footy, som er en grov kontaktsport, så jeg'Jeg lurer bare på om jeg har teipet øredobben, ville det irritere det i det hele tatt? xx

GreenMind Guider fra USA 30. desember 2016:

Flott knutepunkt! Virkelig gode råd, og veldig godt skrevet. Takk!

Dheeraj Hriemate 21. desember 2016:

Jeg har ønsket å få en helix piercing og en øvre lobe piercing på samme tid, er det en dårlig idé fordi folk sier at det tar tid å helbrede og det er smertefullt. et annet spørsmål er at de fleste i byen min går til smykkebutikker for å stikke hull i ørene, anbefaler du det?

Nailah 5. desember 2016:

Jeg fikk piercing for 2 uker siden, og det gjør vondt og noen ganger dunkende og rødt er det infisert

Michelle 9. oktober 2016:

Jeg fikk piercing for helix for 3 dager siden. Jeg er 15. Jeg fikk det gjort på apoteket. Damen smurte anestesikrem på helixen min og piercet med en pistol 30 minutter eller så senere. Jeg følte ingenting i det hele tatt på grunn av at øret mitt var under narkose. Jeg sov på øret og kjente ingen smerter og gjør det fortsatt. Det gjør ikke vondt så lenge jeg ikke rører det eller drar i øredobben.

Sara 3. oktober 2016:

Vel, min venn piercet helixen min, og det var vondt og virkelig rødt de første 3 dagene, men etter at jeg la is på det, og hydroksid og alkohol gikk det bedre ☺

Kunst 10. august 2016:

Jeg'Jeg er ferdig med å gjøre hull på piercing, og høyre øre er litt smertefullt, og jeg kan gjøre andre ved siden av piercinget mitt snart.

Destinie 1. august 2016:

Så jeg'har ønsket en helix piercing siden jeg var 16 (jeg'm 24) og jeg har tenkt på det igjen i det siste. Tingen er at jeg har en sønn på 21 måneder og jeg'Jeg er redd for at han berører den og forårsaker infeksjon eller at han trekker den ut. Noen forslag til om jeg skal få det eller om jeg skal vente? Jeg trenger bare noen råd. Tusen takk!

Tiffany 30. juni 2016:

Jeg fikk hull i brusk med en pistol i ca 2,5 år, det kan til og med være 3, men det gjør fortsatt vondt og blir hovent … skal jeg ta det ut og la det gro?

Becky 15. juni 2016:

Du stiller spørsmål som er adressert i artikkelen. Forfatteren sa tydelig don't vri øret og sa også at det ikke er bevis som støtter påstanden om at våpen forårsaker flere infeksjoner. Det avhenger bare av personen som utfører piercing. Hvis de ikke vet hva de gjør, er det større risiko for å få en infeksjon. De sa at de fikk det gjort med en pistol og det'er greit. Gjør research på stedet! Hvorfor legge et spørsmål på en artikkel før du leser den?

lola 17. mai 2016:

Omg Chin & Sussie, vær så snill't vri piercing.

Du må la det være. Vridning revner den helbredende huden på innsiden, slik at den aldri vil gro ordentlig. Piercinger helbreder utenfra i det som ser bra ut på utsiden kan fortsatt være et halvt friskt woud på innsiden så

Vær så snill at folk ikke vrir det rundt som du ville gjort med piercing i øreflippen.

Hailey 16. mai 2016:

Får du det vanligvis på det ene øret eller begge deler?

Betaler de deg det samme beløpet hvis du bare får det gjort?

Julia 26. april 2016:

Jeg fikk en helix piercing for omtrent 6 måneder siden, men det er ikke't helbredet. Jeg måtte ta den ut fordi jeg måtte ta røntgen. Jeg prøvde å sette den inn igjen, men det begynte å blø. Hva burde jeg gjøre?

Til beth 24. april 2016:

Det vil være sårt, men det vil stoppe bare don't berør den og rengjør den 2X

Juls 14. april 2016:

Bør jeg bruke bomull når jeg rengjør min nye spiralpiercing? Og i denne rengjøringen, skal jeg bevege meg og snu piercing?

Eller er det bedre å bare suge øret i saltoppløsningen?

Beth 26. mars 2016:

Jeg fikk gjort mitt øvre øre i går og det'er ikke så hovent, men det'er fortsatt veldig vondt er det normale hvor lang tid det vil ta å slutte å gjøre vondt?

tennis7 20. januar 2016:

Jeg fikk hullet min spiral med en nål for omtrent en og en halv uke siden. Det gjør fortsatt veldig vondt, men å rengjøre det med uparfymert såpe i dusjen og saltvann hjelper virkelig å rense det. Det er fortsatt veldig hoven, men jeg antar at det er normalt. Jeg har en ring på den akkurat nå, og jeg er veldig forsiktig med å ikke få den fanget på noe, men det gjør vondt når jeg sover. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det ser ut og forhåpentligvis det'vil være smertefri før heller enn senere!

Ann-19 10. januar 2016:

Hei, jeg har hull i nesen og navlen min sammen med flere ørepiercing. For alle som ønsker å få en kroppspris, oppfordrer jeg det. Bortsett fra don'ikke prøv å gjøre det hjemme. Jeg har gjort begge piercingene mine profesjonelt og har ikke hatt noe problem med dem. En venn av meg stakk hull i hennes egen nese, og den ble smittet, og det begynte å danne en boble rundt nesestudien hennes. Så bare vær forsiktig og sørg for at du tar vare på det ordentlig. Hvis du får hull i navlen din og er ute og kjøper navleringer, må du være forsiktig når du får dem og hvilket materiale de er. Det er veldig lett å få feil metall og få allergiske reaksjoner eller få det infisert.

montsora 27. desember 2015:

Er disse øreproppene jenner inspirert?

www.ohhellclothing.com/2015/12/kylie-jenner-inspired-body-jewelry-ear.html

Seth Rogen 17. november 2015:

Jeg liker virkelig eplesaus

jtrader 25. oktober 2015:

Du'har rett om helbredelsen.

J.B 24. oktober 2015:

Hei, jeg hullet i nesen, og jeg måtte ta den ut fordi jeg ikke hadde en annen honnør som i en akrylring, og da helbredet den helt uten å bli skremt, og jeg gjorde det selv. Jeg prøvde akkurat å stikke hull på nesen igjen på den andre siden, og av en eller annen grunn med den profesjonelle nålen hadde jeg baughten det gjorde vondt som h *** i et minutt. Jeg kunne ikke fortsette etter at nålen var inne fordi øret ikke ville gå av en eller annen grunn, og det var en mindre stud enn nålen, så kjæresten min sa ingen piercing i nesen, så i går kveld gikk jeg igjen med piercing da jeg har høy toleranse for smerter, men dette vondt tenkte jeg i den nedre bruskdelen, men jeg stakk hull i navlen og det var mindre vondt. Mye mindre. Jeg gjorde begge deler på en natt. Øret er vondt ved berøring, men det vrir seg pent, så jeg antar at jeg gjorde det bra. Magen helix ringen er fin jeg bare rengjort det det blødde et sekund knapt og klar væske kom ut, så jeg tror jeg gjorde alt riktig. Jeg er så redd for å få noen til å gjøre piercinger av en eller annen grunn at jeg kommer til det punktet å besvime, så jeg går tilbake. Jeg vil heller gjøre mitt eget og det er bare bra når jeg er i dårlig humør, så det er nesten verdt det. Jeg har 13 tatoveringer jeg har fått i veldig dårlig humør og aldri skadet i det hele tatt, ikke at de uansett ville gjort det. Så nå må jeg bare gjøre helbredelsesprosessen for rengjøring. Det tok meg en stund å få nålen igjennom av en eller annen grunn, enten har jeg tøff hud, eller så var nålen ikke så skarp som den burde vært, eller jeg var kanskje redd for å presse lol ikke sikker, men jeg angrer ikke i det hele tatt. Elsker dem. Jeg er fortvilet over å gå til en salong for å få det gjort bare jeg tenker på det gjør meg kvalm, men det er rart jeg betaler behagelig å gjøre det selv. Kan noen fortelle meg hvorfor det er det? Im klar til å gjøre mine indre labia neste. 🙂

Bevana fra Tauron 12. oktober 2015:

Fint innlegg om kroppspiercing 🙂

Hannah 17. september 2015:

Hei jeg'm Hannah. jeg har bare mine 3rds på begge sider hullet og vil ha flere piercinger da de er fantastiske !! når jeg blir 12 år'Jeg kommer til å få hullet spiralen min og kanskje navlen min, men jeg tror jeg'm til ung til eller mamma trenger bare å fylle ut papirer. Hvis du virkelig vil ha piercing like ille som meg, så vil du betale for, ta vare på det nøye, don't berør den (bare når du rengjør den og finner en virkelig god butikk å bli stukket i. Å jeg glemte nesten, ikke jeg rept ikke få hullet i øret med en pistol. Det vil gjøre mer vondt og 50% blir smittet !!!!!!

Hannah 17. september 2015:

Hei jeg'm Hannah. jeg har bare mine 3rds på begge sider hullet og vil ha flere piercinger da de er fantastiske !! når jeg blir 12 jeg'Jeg kommer til å få hullet spiralen min og kanskje navlen min, men jeg tror jeg'm til ung til eller mamma trenger bare å fylle ut papirer. Hvis du virkelig vil ha piercing like ille som meg, så vil du betale for, ta vare på det nøye, don't berør den (bare når du rengjør den og finner en virkelig god butikk å bli stukket i. Å jeg glemte nesten, ikke jeg rept ikke få hullet i øret med en pistol. Det vil gjøre mer vondt og 50% blir smittet !!!!!!

så mange piercing og tatoveringer 3. september 2015:

Brusk skal aldri bli gjennomboret med en pistol.

Jeg ville ikke't få noen Piercing i Claire's, i hvert fall ikke i Storbritannia.

Jeg'jeg er klar over det'er fremdeles vanlig praksis å stikke gjennom nasal brusk, men det'Det er også dårlig praksis og bør ikke't bli gjort. septum piercing bør ikke gå gjennom det kjøttfulle 'mykt punkt' bare i bronsen av brusken og en nesespiss piercing (de'være ekkel, aldri få en) bør også gå mellom de to bruskplatene.

Den'kommer til å gjøre vondt. Du blir knivstukket. Alle vil oppleve det annerledes. Personlig var septum min en smertefull prosess, men etter den første prosedyren var det greit. Å berøre det gjorde veldig vondt, men det var greit. Ørebrusk (jeg har/hadde forskjellige) var en annen type smerte, mindre smertefull, men de'vanligvis litt følsom og ubehagelig i en uke etterpå.

Don't få brusk på begge ører samtidig. med mindre du alltid, uten feil sover på ryggen eller forsiden.

De fleste brusk piercinger har en helbredende tid mellom 8 – 12 uker. Bare berør dem for å rengjøre dem. Bare berør dem med rene hender. Jeg'd unngå nesepiercing om vinteren, en rennende nese og en ny septumpiercing er en forferdelig kombinasjon!

Ama 26. august 2015:

Jeg fikk hull i nesen og brusken for 5 dager siden med en nål, og det føles virkelig bra't erfaring og rødhet eller ubehag. Jeg foreslår at alle bruker en nål'er tryggere

Susie 25. juli 2015:

Jeg har et spørsmål. Jeg gjør ærlig talt ikke't vet hva slags piercing jeg har, hvis det's sølv eller hva, men det's sølv og har en diamant, ser nesten nøyaktig ut til et av dine egne bilder (bildet rett etter 'Hvor kan jeg få en bruskpiercing'). Og det gjør jeg ikke'vet ikke hva jeg skal gjøre. Mot slutten av august skal jeg ha piercing i to år. Den'er kult og fantastisk å ha, og jeg've endret det et par ganger etter det første året og alt. Men det har gått to år og det gjør fortsatt vondt. Jeg tar det ut og rengjør det med løsning og noen ganger hydrogenperoksid. Jeg snur piercing hele tiden, men det gjør fortsatt vondt. Hva kan jeg gjøre? Folk forteller meg å bytte piercinger, men til hva? Kan jeg sette vanlige øredobber i, eller må det være en bruskpiercing? (Jeg virkelig ikke't vet om det er en forskjell eller ikke … jeg har ikke'tok deg tid til å lære) jeg'Jeg er lei av at piercing gjør vondt. Jeg'm fristet til å bare ta den ut og la den lukke opp, men jeg ville prøve noe annet før jeg vender meg til det.

Vennligst hjelp!

Hake 11. juli 2015:

jeg hadde en "bar" piercing (med nål) for noen år siden, men tok den ut fordi den øverste brusken tok evigheter å helbrede selv etter 4 måneder gjør det fortsatt vondt, så jeg fjerner det og hullene leges tilbake. Jeg har akkurat gjort en spiralpiercing (med pistol) for noen uker siden, jeg fjernet øredobber fordi pistolen la ryggen for langt på ørene og dropp den deretter i saltvann og sett dem inn igjen rett etter at jeg hadde renset ørene, det gjør fortsatt vondt som helvete, men jeg liker piercingene veldig godt. Jeg rengjør den en gang om dagen og vri den innimellom

helenagaultier fra New York, NY 30. juni 2015:

Hei! Takk for dette. Jeg tenkte bare på å få et nytt sett med piercinger på øret. Jeg har hull i ørene på standardstedet, antar jeg, og jeg'Jeg tenker på å få et nytt sett i konkylien, eller antitragus.

Nå kjenner jeg også disse navnene, så jeg kan fortelle juveleren! Artikkelen din er veldig informativ. Og jeg tror jeg'Jeg skal gjøre det når jeg har ekstra penger 🙂

Jaydyn Ramsey 15. juni 2015:

Hei nye blogger på denne nettsiden. Hvis ikke for mye trøbbel, ta en titt på bloggen min. Jeg har nettopp publisert mitt første knutepunkt. Følg med

Liv Carradine fra Los Angeles, CA 14. juni 2015:

Interessant artikkel. Du gjorde en god jobb med å forklare i detalj, slik at folk vet hva de går inn på. Jeg trodde jeg hadde sett alt, men det gjør jeg ikke'tror ikke jeg'har noen gang sett noen med hullet i nesen. Jeg kjente en dame med 14 piercinger i neseborene, men ikke spissen.

Jeg har 10 piercinger selv. Jeg pleide å ha 11, men jeg lot nesepiercing gå. Jeg har en helix piercing jeg ikke't vanligvis slitasje fordi kammen min ble fast i den. Yikes! Nå som jeg har dreadlocks, kan jeg bare sette den inn igjen.

Devyn Herron fra North Carolina 10. juni 2015:

Artikkelen din var rett på! Jeg har piercinger, så jeg vet hvordan det er. Du var veldig nøyaktig. Jeg likte å se videoene. Jeg kunne ikke't få lyden til å fungere, ikke sikker på hvorfor.

bluebelleggsy 28. mai 2015:

Gå for en piercer som bruker en nål – jeg hadde helixen min ferdig med pistolen, og det gjorde det ikke'aldri helbrede. Så jeg tok den ut og fikk den nylig gjort om med en nål – min piercer var fantastisk. Bare ikke'Ikke lek med den eller rør den – og sørg for å vaske hendene og håret ofte. Jeg får det noen ganger inn i noen ting, noe som gjør vondt, og å sove var et mareritt den første uken, da hver gang jeg rullet på det i søvnen, var det litt blødning og ubehag, men det var bare en liten plage 🙂 Samme for briller … de blir klemt, men det tar bare å bli vant til: P

Absolutt verdt det!

Softballbae 27. mai 2015:

Jeg er en idrettsutøver på heltid og don'vet ikke om jeg skal få helixen min ferdig. Jeg'har ønsket dette en stund, men har nylig forpliktet meg heltid til softball. Jeg er også en catcher, så når jeg slenger av masken kan det ta øret med seg. Hva burde jeg gjøre?

streetboy 26. mai 2015:

noen ganger er piercing veldig farlig!

hannah 23. mai 2015:

Jeg fikk akkurat mine 2 piercinger i min fremadgående spiral for 2 dager siden med nålen, for meg gjorde det ikke't vondt i det hele tatt u kjente en klype og så var det borte og jeg har en veldig lav smertetoleranse. Det var også raskt og der'er ingen spark med pistolen og ingen skumle ting om knusingen. Jeg ærlig talt selv om det var veldig lett ingen smerte annet enn litt etter avdelinger når alt'Når du er ferdig, føler du meg litt sår, så jeg sover ikke på den siden. Hvis noen ønsker å komme dit brusk pierced jeg vil si gå for det fordi nålen gjorde ikke't vondt i det hele tatt og nesten all den vonde smerten er borte, og jeg kan nesten legge hele vekten min på hodet på den siden og bare etter 2 dager! Den'Det er ikke smertefullt i det hele tatt, men jeg anbefaler å få det endret av en profesjonell første gang fordi de kan fortelle deg hvordan du kan endre det. Damen min sa at jeg må komme tilbake om 3 uker for å få det endret, og hun vil lære meg alt jeg skal gjøre. Også en siste viktig ting, det er flate underlag, og så kan du få en som ser ut som et øyenbrynpiercing, få den bøyde øyenbrynen en i stedet for den flate. De er mye lettere å rengjøre enn den flate, så du gjør det ikke't trenger å bekymre deg for å komme under denne støtten og bli infisert. Så det's alt og så til slutt med nålen følte jeg at det ikke gjorde vondt, det gjorde mindre vondt enn mine kjære, uten frykt for å knuse. Få de bøyde støttene, slik at det blir lettere å rengjøre med kulen skrudd på baksiden. Og foreslo at du skulle bytte første gang av en profesjonell slik at de kan vise deg tauene i stedet for youtube. Så det'Jeg håper jeg hjalp noen av dere og beklager det'er skikkelig lang!.

Mell Watson 15. mai 2015:

For mange år siden skulle jeg stikke hull i ørene .. Jeg er glad jeg ikke gjorde det't: D

Shonivyan fra USA 15. mai 2015:

Jeg leste artikkelen din og så også på video.Det er så fryktelig å lage brusk pierced.I hardt om brusk det hadde mange infeksjoner i kroppen din, så jeg var redd for disse tingene. Jeg foreslår også å se på denne siden hadde mange samlinger av neseringe, øyne ring osv. https://www.facebook.com/DailyProductsWithMobstubC…

fluffy;) 22. april 2015:

hei, jeg fikk min helixpiercing på begge ørene, jeg gjorde en sist lørdag og den andre i dag med pistol, og det gjør det ikke'gjorde ikke så vondt. ikke hull i begge ørene dine samtidig fordi du ikke kan sove på sidene dine, så kanskje du kan gjøre det jeg gjorde og få en ferdig, vent deretter en uke, to uker eller en måned for å få en til. jeg kan fortsatt't sove på siden der jeg fikk den første helixen, så jeg la armen under hodet mitt og prøver å holde hodet mitt unna puten uten å røre det med armen

og jeg er også 14 🙂

ha det gøy å få piercinger

håper du elsker dem fordi jeg elsker mine

takk dette nettstedet hjalp virkelig xxx

🙂

Zoey 101 2. april 2015:

Hvordan legger de inn øret

Tjasa Mataj 17. mars 2015:

Hvor lenge må jeg rengjøre den? Fordi piercer min sa det bare i en uke med alkohol og bare en gang om dagen.

marley patterson 25. februar 2015:

ville jeg være i stand til å svømme etter at jeg fikk denne piercing???

maddy 6. februar 2015:

Hei jeg'm 14 og jeg spiller softball. Jeg tenkte på å få en helix piercing, men jeg'm redd hjelmen vil irritere piercing. sesongen ikke't starte opp til april-mai, så det vil ha litt tid å helbrede hvis jeg får det piercet nå, men jeg don'vil ikke at det skal bli dratt ut av øret .. noen forslag? takk så mye

Ellie 18. januar 2015:

Hei jeg'm 14 og tenker på å få hull i brusk i helgen. Jeg måtte tape dem for p.e og jeg'Jeg lurer på om tapen ville irritere piercing! All informasjon ville være så nyttig da jeg er litt nervøs 🙂 takk x

Aria 4. januar 2015:

Hei, jeg er akkurat som Hayley, noen råd?

Hayley 1. januar 2015:

hei! Jeg'Jeg ønsker å få hull i brusk, men jeg har nikkelallergi. Eventuelle metaller du vil anbefale å prøve å finne som vant't utløse en reaksjon eller noen råd om hvordan du finner et metall som fungerer. Takk!

Til Jula 14. desember 2014:

Jeg ville ikke't anbefaler deg å få en bruskpiercing hvis du'har hatt mange infeksjoner i lobben din før! Men gjør det du virkelig vil, det'er kroppen din tross alt.

Jula 13. desember 2014:

Jeg'm 12 og tenker på å få en piercing piercing. Jeg'Jeg er ikke sikker på om jeg burde, siden jeg fikk en piercing i kjærligheten før og hadde mange infeksjoner og måtte fjerne den. Noen råd?

robot 1. desember 2014:

Til de som vurderer å få piercing:

Jeg fikk piercing i spiralen for ca 3 uker siden. Jeg fikk det gjort med en nål. Jeg gjør n't vet om legitimiteten til pistolen vs nåldebatten, men hvorfor ikke være på den sikre siden og få den med en nål? Hvis du'er redd for smerten, don'ikke bekymre deg! Jeg har lav smertetoleranse, og jeg blir engstelig for å få influensa eller få blodet mitt, og jeg var også redd for å få hull i spiralen min med en nål. Men tro meg, det skjer VIRKELIG fort, det'er nesten som å få det med en pistol. Det hele føltes som om det kunne vare i kanskje 2-5 sekunder. Jeg kjente en liten bit smerte og en merkelig følelse, så var det over og øret føltes varmt litt. At'er det. Så hvis kostnaden ikke er't et problem for deg, bare gå for nålen! Bare pass på at du går til en fin tatoverings-/piercingbutikk og ser etter at pierceren åpner en ny pakke med nål eller hva som ikke er for deg.

Også, hvis du mistenker at du kan ha en infeksjon, don't freak out. Jeg freaked ut. Det er ikke verdt det. Hvis du mistenker det, er det beste du kan gjøre å fortsette å rengjøre det to ganger om dagen som deg'skal det. Sjøsaltoppvask fungerer best to ganger om dagen (husk å vaske øret av med varmt vann etter bløtlegging). Deretter kan du spraye den rødhetreduserende fuktighetskremen hvis pierceren din solgte deg en. Jeg trodde jeg hadde en infeksjon etter en uke i piercing da det tilfeldigvis ble ekstra sårt og rødt og smertefullt, og jeg la til og med merke til en mørkegrønn/gul skorpe der da jeg renset rundt piercingen med en våt q -tip – men alt det tok holdt seg strengt til rengjøringsritualet, og det forsvant på en dag eller to.

Nyt din nye piercing!

Nicole 26. oktober 2014:

Jeg'Jeg har det bra med bare øreflippene dekket

Frankie 15. oktober 2014:

Måten å tenke på det er, hvis dette gjør vondt, så lurer jeg på hvordan det føles å bli skutt, og da vil du innse at det neppe gjør vondt i det hele tatt. Ingen vits i å si det åpenbare, men hvis du'er bekymret for smerten, bare tenk på det. Gjør min ferdig til bursdagen min

Hei 5. oktober 2014:

Ja Tina de forteller deg når det's herald bare ta det ut for å bytte øredobber, men avhengig av hvordan du får det gjort

Tina 25. september 2014:

Etter det'er helbredet … så lenge det tar. Kan du ta ut øredobben? Eller vil den stenge?

Savannah 17. september 2014:

Jeg fikk min i dag, det var flott rengjøring, det gjør så mye vondt som pirkingen først (jeg fikk en caralige pircing i det øvre øret) jeg sier gjør det fordi smertene er absolutt verdt det for meg, jeg liker det veldig godt !!! Don't være redd for nålen fordi smertene mine er veldig lave, og lotteriet føltes som en klype og jeg'm 13

Lilly 17. september 2014:

Jeg'Jeg skal få en i dag og jeg'Jeg redd for noen råd

Melissa 15. september 2014:

Jeg har cartlidge mangler på venstre øre, og du planlegger å få dem piercet med kanskje 1-3 piercing tror du det vil gjøre mer eller mindre vondt

Evelin 25. august 2014:

Jeg har lappene mine gjort (3 i hvert øre), så vel som nesen og konkylien, jeg har også fått gjort øyenbryn, men det vandret og nå har jeg et arr. Uansett, jeg vil ha mer lobepiercing og ærlig talt føler jeg meg tryggere å få dem gjort på Claire's, eller hvor som helst, med en pistol. Jeg'har aldri hatt problemer med hullene jeg'har blitt gjort på den måten. Mine andre (nese, konkylie og øyenbryn) har imidlertid vært et helvete å håndtere. Jeg fikk dem gjort med nåler og jeg'har fått keloider på dem alle. Den på nesen min forsvant i løpet av et år, øyenbrynpiercinget mitt varte bare 8 måneder før jeg måtte ta det ut og la det bli arr. Min konkylie er min nyeste, hadde gjort den for 2 måneder siden og der'er en keloid på begge sider av det, jeg hater det! Forhåpentligvis forsvinner det også. Jeg kommer til å fortsette å få piercinger, både med nåler og våpen't bryr meg om det må se litt ekkelt ut først.

Maia 5. august 2014:

Claire's sier det's 12 uker for piercing å helbrede betyr det at jeg kan ta det ut etter det for å gjøre sport?

Tina 2. august 2014:

Jeg har en datter som spiller fotball året rundt. Hun vil ha brusken hennes hullet i helgen, men vi har turnering neste helg. Ville det være ok hvis hun tok piercingen ut i en time og de la den tilbake? Etter turneringen har vi et 3 ukers vindu før vår neste kamp. Skal hun vente til da eller vente til november når vinterpausen skjer?

Robyn J Williams fra Canada 27. juni 2014:

Du'Du er fri til å bestemme hvem som pierces deg, Ben. Jeg føler det er min plikt å gi nøyaktig informasjon om hva som er og ikke er trygt i kroppsmodusindustrien. Det er rett og slett ikke trygt å bli gjennomboret med et usterilisert og kjedelig utstyr. Jeg beklager ikke å informere folk om dette.

Nene 1. juni 2014:

Hei, jeg fikk piercet brusken min i forrige uke It Didn't vondt. Jeg fikk også mitt andre hull. Jeg tror det andre gjorde vondt 2 ganger mer enn brusk. Da jeg fikk brusken min gjort, gjorde det ikke det't vondt til jeg følte bankende og rødhet etter at den ble gjennomboret & NÅ gjør det vondt for meg badddd og Swole

Robyn J Williams fra Canada 28. mai 2014:

Mariah, vil du la en lege gi deg en nål med noe som'har aldri blitt sterilisert? Hvis ikke, hvorfor ville du la en utdannet kontorist gjøre det?

Gabrielle 23. mai 2014:

La aldri noen pierce deg med en pistol. Den kan ikke steriliseres ordentlig og kan briste brusk i ørene og nesen. Hvis du går til et sted som Clairs eller Walmart, har menneskene bak pistolen ingen reell opplæring i å gjøre piercinger. Å gå til din nærmeste piercingbutikk er det sikreste alternativet

Mariah 17. mai 2014:

Jeg gjør n't tror at piercingkanonene er like utrygge som alle sier de er. Jeg har fått 5 piercinger gjort med en pistol og har ikke hatt noen infeksjoner overhodet $ 6. Når du'Når du får piercing med en pistol, har de pistolen, og de setter en patron på den, patronen er det eneste på pistolen som faktisk berører deg, og etter at du er ferdig med piercing, legger de kassetten bort for å bli sanert eller kastet borte. Våpenene don'Ikke bruk nåler til piercing, det er bare smykkene, smykkene som ingen har rørt. Guns don't forårsake infeksjon, ikke ordentlig omsorg for dem gjør.

Robyn J Williams fra Canada 18. april 2014:

Et par ting, her:

-Den'Det kalles ikke bruskpiercing – du har brusk gjennom hele kroppen, ikke bare i øret. At's en felg/helix piercing.

-Å bli gjennomboret med en pistol er ALLTID en forferdelig idé. Våpen kan ikke steriliseres skikkelig og forårsake massive traumer i det hullede området. De åpner deg for infeksjoner, og noen ganger verre – hepatitt er et vanlig problem, ettersom de ofte bruker den samme pistolen på mange mennesker. Menneskene som jobber på Claire's er ikke utdannet til å være piercere – en piercing læretid kan ta måneder, mens kjøpesenterets ansatte ser på en video og det'er det.

-Løsningen de gir deg hos Claire's eller hvor som helst ikke er saltvann. Den inneholder alkohol, som tørker ut piercing, og dreper de gode bakteriene du trenger for å helbrede.

-Du bør ikke svømme med en ny piercing. Med mindre du vil ha alle andre's bakterier i ditt ferske sår.

Vennlig hilsen,

En riktig utdannet profesjonell.

Allie 15. april 2014:

Don't få begge ørene på en gang! Det er kjipt å sove. Jeg foreslår at du får en om gangen, slik at du i det minste har en side å legge deg på under helbredelsesprosessen.

Jessica 16. mars 2014:

Jeg har akkurat fått en bruskpiercing i dag. Og lurte på hvordan jeg sover med håret mitt? Som er deres en bestemt måte, så håret kommer ikke inn i piercing?

Christina 4. mars 2014:

Jeg skulle få en bruskpiercing på begge ørene, men etter å ha lest denne artikkelen, spesielt der det står at hvis stykket blir sov på det vil det bli irritert, og siden jeg ikke kan sove hvis jeg ikke er på min side, jeg tenker jeg kanskje bare skal få det ene øret gjort, og neste år få det andre. Noen kommentarer eller forslag? kanskje der'er et triks å sove på siden, uten å irritere piercing?

Jeg'Jeg har lest og sett mye på dette emnet for å forberede piercing, og det var noen ting jeg fant veldig ofte:

– havsaltvann er flott for rengjøring av piercinger, men aldri bruk bordsalt, det ville ha en dårlig effekt. Hot Topic selger saltvannsserumet.

– gni alkohol eller alkohol er dårlig å bruke med bruskpiercing, det irriterer veldig lett, selv om det ikke kan smitte, vil det forårsake ubehag, som når det dannes en ball der piercing er.

– don't leke med eller berøre øredobben, så mye som vi alle liker å gjøre det, med brusk vil det irritere, som å danne en ball eller støt eller rødhet.

– få hull i brusk med en stud, hvis du får det med en bøyle blir piercing lettere irritert, fordi bøylen beveger seg lettere frem og tilbake, noe som forårsaker smerte, og sammenføyningen kan gro i en litt ubehagelig form.

– Få hull i brusk med en hul nål; for de fleste er det hule behovet mye mindre smertefullt enn pistolen.

– Jeg foreslår at du får sensitive piercinger, som brusk, på Pagoda eller et profesjonelt/kvalitetsstykke, og definitivt ikke på Claire's; tenk på erfaring, vil du få piercing i huden/kroppen din av noen som er erfaren, eller av noen som ikke er det. Noen på Claire's kan være vant til å piercing øreflippene, men det er veldig forskjellig fra en bruskpiercing, og jeg'vil si at man sannsynligvis foretrekker å gå med den sikreste, mindre smertefulle metoden.

Denne artikkelen var veldig nyttig, og kommentarene også, takk.

Sarah 4. mars 2014:

Beth: Jeg fikk en industriell piercing og neste ettermiddag måtte jeg bruke vernebriller med veldig brede armer dagen etter. Jeg følte en kjedelig smerte da de presset ned på piercing og ubehag i et par timer etterpå. Så det er mulig, men jeg vil prøve mitt beste for ikke å stresse det fordi det kan påvirke helbredelsen.

På en annen note det'Det er veldig flott å sørge for at salongen du går til er APA -sertifisert. Det forteller deg at alt utstyret og personalet passerer visse kvalitetsstandarder. Det er også godt å få piercinger gjort med metall av implantat. Den'er det samme metallet som brukes for hofte- og kneimplantater. Den'er fri for urenheter. I utgangspunktet det'er designet slik at kroppen din ikke gjør det't prøve å bryte ned smykkene og feste seg til metallet. Dette bør også eliminere behovet for å vri din ferske piercing.

Beth 21. februar 2014:

Jeg tenker på å få brusken min ferdig i morgen. Er det trygt å bruke hatter? For jobben min må jeg bruke hatt eller hårnett.

Célin 09. februar 2014:

Hei

Jeg lurte bare på hvor jeg skulle plassere piercing på brusk … Som det burde være på den høyeste pionen på øret, eller litt over, akkurat der øret blir rundere, ikke så langt fra øreflippen…?

takk!

Rebecca 1. februar 2014:

Jeg fikk hull i tungen for to uker siden på en salong med nål og begge brusk med pistol på Claires i dag. Når det gjelder smerten, gjorde tungen ærlig vondt verre fra nålen uten nummenhet. Men bruskene gjorde egentlig ikke vondt heller, bare et lite stikk. Tilsynelatende sover jeg på ryggen siden jeg har lest her for ikke å sove på siden med piercing. Jeg har hatt en bruskpiercing for Claires år siden, og det gjorde det ikke't bli infisert, men jeg tok det ut etter et par måneder fordi det var sensitivt. Jeg håper at denne gangen vant den't være like følsom, men vi'får se. Jeg ble fortalt av piercer at hvis det kommer ut noe pus, bør jeg ta det ut og oppsøke lege. Jeg skal rengjøre det 3 ganger om dagen i 6 uker som hun foreslo med løsningen de ga meg, og forhåpentligvis vil det være greit. Etter det skal jeg bruke såpe og vann.

Smertefullt? Ikke egentlig.

Adriana Ortiz 23. januar 2014:

Takk alle for at dere så artikkelen min. For "person" som hevder jeg "don'vet ikke hva jeg'jeg snakker om" du burde virkelig få et liv. Hvis du bruker dagene på å krangle med anonyme mennesker på nettet, trenger du en hobby eller en jobb. Jeg har vært en tatovering og piercing entusiast i nesten 10 år vet, så jeg'Jeg er ganske sikker på at jeg vet hva jeg'jeg snakker om. Til slutt det'handler om kroppen din. Noen menneskers kropper kan helbrede fint etter å ha blitt hullet med en pistol, noen kan ikke. Hvis du trenger din oppfyllelse fra å være en jerk online, kan du få den et annet sted. Takk

Brenda 23. januar 2014:

Jeg fikk gjort mitt øvre øre og renset det, skjemt det i halvannet år, men det ville bare ikke'blir ikke helt frisk. Jeg elsket det. Så kult utseende. Det holdt seg vondt mesteparten av tiden. Etter å ha sovet en natt og det gjorde vondt, sto jeg opp neste morgen og tok øredobben ut. Nå har jeg et arr. : (Jeg vil fortsatt gjerne ha den tilbake, men etter så lang tid ga jeg opp.