I år er korte hårklipp populære blant de fantastiske og trendy stilene. Disse korte og fantastiske hårklippene bæres også av de kjente kjendisene for å se pen og stilig ut. De fleste av jentene har korte hårklipp med de bølgete og rotete stilene. Her er noen populære eksempler på korte frisyrer båret av stilige jenter.

Denne jenta ser attraktiv og fantastisk ut i denne siste korte frisyren. Løse krøller i kantene på hårene ser også pen og trendy ut, og den blonde hårfargetonen ser også attraktiv ut.

Siste korte bølgete frisyrer

Kilde

Asymmetrisk hårklipp er en av de populære hårklippene i år. Dette hårklippet kan også bæres med de bølgete og krøllete frisyrene. Krøllete frisyre gir et rotete og grovt utseende til din personlighet og får deg til å se trendy ut.

Kort bølget asymmetrisk hår

Kilde

Mørke hårfargetoner ser også fantastiske ut med korte hårklipp og bølgete frisyrer.

Kort mørk bølget frisyre

Kilde

Korte bølgete hårklipp med de fantastiske og attraktive hårfargetonene ser fantastiske og attraktive ut. Disse to jentene ser pen ut i de korte bølgete frisyrene.

Søte korte bølgete frisyrer 2013

Kilde

Blond hårfargetone er populær i 2013 og ser best ut med de korte bølgete hårklippene. Alle de lysere og mørkere tonene i blond hårfargetone er populære og trendy i år.

Blond kort bølget frisyre

Kilde

Her er en annen stil med kort eller bølget hårstil med den brunlige hårfargetonen.

Bilder av Short Wavy Hair-1

Kilde

For kort hårlengde med den bølgete hårstilen ser grei og attraktiv ut. Mørkere hårfargetoner passer også med det hårklippet.

Bilder av Short Wavy Hair-2

Kilde

Her er en annen populær stil med kort bølget frisyre med den lysere tonen i blondt hårfargetone.

Bilder av Short Wavy Hair-3

Kilde

De fleste av de unge jentene liker å bære korte bølgete frisyrer. Denne jenta ser fantastisk ut med den korte bølgete frisyren og mørkebrun hårfargetone ser også best ut med den frisyren.

Bilder av Short Wavy Hair-4

Kilde

Denne jenta ser søt ut i den korte bølgete frisyren.

Bilder av Short Wavy Hair-5

Kilde

Bilder av Short Wavy Hair-6

Kilde

Bilder av Short Wavy Hair-7

Kilde

Bilder av Short Wavy Hair-8

Kilde

Bilder av Short Wavy Hair-9

Kilde

Bilder av Short Wavy Hair-10

Kilde