I år mange korte hårklipp blir båret av de jentene som har bølget hår. Bølgete hår gir alltid et unikt og annerledes utseende, og korte hår passer mer på bølgete hår. Her er noen beste eksempler på korte hårklipp for bølget hår. Disse frisyrene er også veldig populære i 2013.

Bob er en av de beste og for trendy korte hårklippene for jenter. Bølgete hår ser også best og stilig ut med bob -hårklippet.

Korte Bob -hårklipp for bølget hår

Rotete utseende av korte, bølgete hår ser alltid stilig ut og gir din personlighet et grovt og trendy utseende.

Korte rotete bølgete frisyrer

Underskåret frisyre passer bare på bølgete korte hår og gir et stilig og trendy utseende til jenter. Mange kjendiser bærer også denne frisyren for å se unik og annerledes ut enn andre.

Underskåret bølget frisyre

Blond hårfarge er trendy hårfarge fra 2013. Alle de lysere og mørkere tonene i blond hårfarge ser trendy og stilige ut. Denne jenta med kort bølget frisyre ser fantastisk ut, og hun gir også et glamorøst utseende.

Blonde korte bølgete frisyrer

Eva Mendes er en kjent kjendis og en stilig dame også. I år bærer hun en trendy frisyre som gjør dem vakrere og mer sexy. Hun hadde en veldig søt kort hårklipp med en rotete bølgete frisyre og også med en mørkblond hårfarge.

Kjendis korte krøllete frisyrer 2013

Ovale ansikter ser vakrere ut; med korte bølgete frisyrer. Denne jenta hadde en veldig vakker oval ansiktsform og denne korte bølgete frisyren passer i ansiktet hennes.

Korte frisyrer for bølget hår ovalt ansikt

De trendy frisyrene i 2013 er de korte hårklippene med bølgete og rotete frisyrer. Disse frisyrene ser også unike og stilige ut.

Korte bølgete frisyrer for kvinner 2013

Keira Knightley: Denne kjente kjendisen ser sexy og varm ut i denne korte bølgete hårklippet. Blond hårfargetone gir mer skjønnhet til frisyren hennes.

Keira Knightley kort bølget frisyre

Korte bølgete frisyrer ser pen og trendy ut.

Vakre frisyrer for kort bølget hår

Beste korte hårklipp for bølget hår

Beste korte hårklipp for bølget hår-1

Beste korte hårklipp for bølget hår-2

Beste korte hårklipp for bølget hår-3

Beste korte hårklipp for bølget hår-4

Beste korte hårklipp for bølget hår-5

Beste korte hårklipp for bølget hår-6

Beste korte hårklipp for bølget hår-7

Beste korte hårklipp for bølget hår-8

Beste korte hårklipp for bølget hår-9

Beste korte hårklipp for bølget hår-10