én'megvolt az orrlyuk, a nyelv, a köldök, több fül porc, & néhány említhetetlen áttört.

Standard nyelv piercing

Standard nyelv piercing

A test módosítása piercinggel kicsit bonyolultabb, mint tetoválással módosítani. Bár egy piercing egy gyors csipet, hogy'Egy pillanat alatt vége, a fájdalom és kellemetlen érzés utólag sokkal tovább tart, mint a tetoválás okozta fájdalom. A tetoválások kezdetben 5-10 nap alatt gyógyulnak meg, és 45 után teljesen meggyógyulnak's mennyi ideig tart a bőr regenerálódása sérülés után.)

A piercingek minimum 4–6 hetet vesznek igénybe, a piercing helyétől függően – a hasgombos piercingek teljes gyógyulása akár 9–12 hónapot is igénybe vehet. Hosszabb gyógyulási idejük miatt, és mivel a piercingek lényegében nyitott sebek a testen, a megfelelő ellátás rendkívül fontos. A piercinge megtanítja az új piercing gondozásának és tisztításának alapjait. A száj piercingek kivételével, amelyekhez szájvizet használna, a legtöbb piercing megköveteli, hogy naponta kétszer mossa le a területet antibakteriális folyékony szappannal (illatanyag vagy illatos szappan nélkül), lehetőleg zuhanyzás közben. Bizonyos piercingek, például a köldökgyűrű, tisztítás után tengeri só áztatást igényelnek. Mi'Társadalmilag programozottan alkalmazzák a Neosporin vagy a Bacitracin alkalmazását, ha fáj a seb, de piercingek esetén ezek a termékek gátolják, nem segítik a gyógyulást. Soha ne érintse meg magát a piercinget, hacsak nem először kezet mosott antibakteriális folyékony szappannal.

Mi van, ha a piercingem folyadékot választ ki??

Mivel a piercing seb, érdemes enyhe érzékenységet, duzzanatot, bőrpírot vagy viszketést látni. Néha az új piercingek fehéres-sárgás folyadékot választanak ki a gyógyulási folyamat során. Ez rendben van, és amint a folyadék megszárad és kéreget képez, óvatosan távolítsa el Q-hegyével, miközben tisztítja a piercinget a zuhany alatt. (Ha azonban a váladék véres, zöld vagy szürke, azonnal lépjen kapcsolatba piercerével vagy egészségügyi szolgáltatójával). De még az optimális utógondozás mellett is számos dolog hibázhat az új piercinget illetően.

Labret piercing

Labret piercing

Lehet, hogy kedvezőtlen reakciója van

Lehet, hogy kedvezőtlen reakciója van az ékszerfémmel. A legtöbb ember nem'nem tudom, hogy ők'újra allergiás bizonyos fémekre (leggyakrabban nikkelre, amely arany, ezüst és platina ékszerekben van jelen), amíg meg nem tapasztalják "érintkezési érzékenység". A fémekkel szembeni allergiás reakció tünetei közé tartozik a súlyos viszketés, duzzanat, fájdalom, bőrpír, gyulladás és lokális hő. Az első ösztön az lehet, hogy eltávolítja az ékszert, de bár ez enyhíti a tüneteket, a lyuk bezáródása megakadályozhatja a genny leeresztését, és csúnya tályogot képezhet. Ha ez történik Önnel, azonnal lépjen kapcsolatba a piercerével. Ha jelenleg egy 316 lvm sebészeti rozsdamentes acél ékszert visel, akkor valószínűleg eljön hozzá, hogy kicserélje egy niobiumból, titánból vagy 14/18 karátos aranyból készült súlyzóra.

Ha egy piercing nem gyógyul meg megfelelően, vörös lesz, zúzódik és gyullad

Amikor egy piercing nem't megfelelően gyógyul, vörös lesz, zúzódik és gyullad

Mit tegyek a túlzott kérgesedés ellen?

A túlzott kérgesedés, amelyet általában egy tiszta folyadék túlzott kisülése okoz, jellemzően azt jelzi, hogy a szervezete negatívan reagál az Ön által használt tisztítószerre'újra használ. Azt is észreveheti, hogy a bőre megpróbál elszakadni a piercingetől, és megnagyobbodott lyukat hoz létre. Ha ez megtörténik, győződjön meg arról, hogy csak folyékony antibakteriális szappant használ, például Dial, a piercing tisztításához. A közhiedelemmel ellentétben nem szabad hidrogén -peroxidot, baktint vagy betadint használni a szúró seben vagy annak közelében. Egy másik lehetőség, hogy megpróbál egy másik termékmárkára váltani, például a tárcsázásról a lágy szappanra, vagy lépjen kapcsolatba a piercerével, aki esetleg elláthat egy üveg professzionális tisztítószerrel..

A legfontosabb dolog, amire emlékezni kell, hogy maradjon nyugodt, és csak a végső megoldásként fontolja meg a piercing eltávolítását. Ne feledje azonban, hogy a legtöbb orvos nem'nem ismeri a piercing megoldásokat és technikákat, és rossz tanácsokat adhat. A legjobb dolog az Ön számára, ha kellemetlen reakciót tapasztal az egyik piercinget illetően, ha felveszi a kapcsolatot az üzlettel, amely a munkáját végezte, és kér szakértői tanácsot. Ha lenyűgözte vagy kényelmetlenül érezte magát a boltban'alkalmazottaitól vagy eljárásaitól, kérjen tanácsot egy nevesebb intézménytől, vagy lépjen kapcsolatba a sok ingyenes online konzultációt kínáló webhely egyikével.

Szemöldök elleni piercing

Szemöldök elleni piercing

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

© 2007, mert hasznos

Hozzászólások

Liyah 2019. november 06 .:

Egy hete kaptam egy ipari terméket, és nagyon ügyetlen vagyok, ezért tévedésből folyamatosan ütem, ma pedig elütötte egy kosárlabda, és félek, hogy mi fog történni emiatt, mondja meg valaki, ha túlreagálom, vagy nem

DuttyD1145 2017. október 21 -én:

A barátnőmnek körülbelül két hónapja áttörték a hasa gombját, de továbbra is problémái vannak a bérlettel és az általunk kipróbált irritációval. Lásd a sós vizet és a H2 -óceánt, úgy tűnik, semmi sem működik, és nagyon csalódott, ha valaki tudna adni valamit válasz, hogy segítsek neki, nagyon megköszönném

Steve 2013. május 05 .:

A labret piercing képe nem labret, hanem'Ez egy ajak- vagy kézi piercing, ez a weboldal mindenkinek rossz információt ad'legjobb, ha problémája van, beszéljen egy piercerrel's már legalább 15 éve csinál piercinget, vagy. Még évek, don'ne számítson ilyen weboldalakra

Audrey 2013. január 15 -én:

Körülbelül 3 hete átszúrták a tragusomat, és sóoldatot használtam a tisztítására és a neosporinra. van egy kis hólyag, amely dudornak látszik a nyílás közelében, nem tudom, mi az.

lexis 2012. május 23 -án:

A köldököm rendben volt, de most rózsaszín szövetek lógnak, mit tegyek

Docg 2012. május 20 -án:

A nem jódozott tengeri só áztatás kötelező (különösen az összes fertőzött/gyulladt piercing esetében'mind le van írva). 1 teáskanál egy vágott meleg vízhez .. áztassa 10-15 percig.

liz 2012. március 09 -én:

hé, néhány héttel ezelőtt karikával megpirosítottam az ajkam alját, és tegnap csapszeggel cseréltem, és lefeküdtem, és az ajakgyűrű lapos része végigment az ajkamon, hogy áthúzta -e vagy csak duzzanat

niki 2012. március 03 .:

3 hónapja átszúrtam a hasamat, és megfertőződött, nyílt sebem van a piteing alsó részén, ahol a köldököm van.'t sem akarom kivenni, mi'a legjobb dolog! kérem, segítsen

Rozs 2012. február 19 -én:

másfél hete átszúrtam a monroe -t, és kicsit fáj, de nem olyan rossz, de a piercing körüli vörösség egyáltalán nem fog elmúlni …'nem értem, miért történik ez, néhány évvel ezelőtt elvégeztem a labordomat, és soha nem fordult elő ezzel a piercinggel, ezért megpróbálom kitalálni, hogy a monroe miért csinálja ezt … nagyon szeretem és nem'nem akarom kivenni, csak tudnám, miért nem múlik el a bőrpír ?? tud valaki segíteni kérem?

Jkl 2012. február 17 -én:

Körülbelül egy hónapja áttörtem a helix elleni szoros illeszkedést. Majdnem teljesen meggyógyult, majd véletlenül aludtam rajta. Ez azt eredményezte, hogy felduzzadt és a végén a labda fölé duzzadt. Ez korábban is megtörtént, szóval nem'nem aggódik a duzzanat csökkenése miatt. De körülbelül három napja valaki nagyon erősen megütötte a fülemet, és elkezdett vérzni. Most a fülem hegeskedik azon a helyen, ahol állítólag a labda van. én'ideges vagyok, hogy a fülem meg fog gyógyulni a lyuk felett, így a labda a fülembe tapad. Valami javaslat? Azt'eljutok arra a pontra, ahol tudok'ne aludj, mert's annyira lüktet.

Lizet 2012. február 13 -án:

Három nappal ezelőtt megkoronáztattam a hasamat, lefeküdtem az ágyamba a telefonomon, a következő dolog, amit tudod, hogy öcsém átugrik rajtam, de útközben megrúg. Fáj a hasam, és nagyon piros, azt hiszem, hamarosan lila lesz:/ mit tegyek???

Bambam 2012. február 02 -án:

A múlt héten átszúrtam az alsó ajkam, és az első két nap rendben volt, de akkor elkezdett hámlás lenni a piercing körül, és a terület olyan, mint a legeltetett bőr a piercing körül, el akarom venni, mert nagyon fáj, de túl duzzadt ahhoz, hogy jól fogjam. Mit tegyek?

Abz 2012. január 24 -én:

én'holnap átszúrja az ajkam, fáj, mert én'm nagyon félek a tűktől: S

alikay 2011. november 10 -én:

Van egy monroe és egy szemöldök piercing … a probléma az, hogy az anti úgy néz ki, mint egy hólyagja, ahol a rúd áthalad? másnak is van ilyen problémája? hetek óta átszúrják..

Zoe 2011. november 06 .:

2 napig megcsináltattam a hasamat és kész'kicsit vörös és ennyi's abit fájdalmas … Ez normális? Idővel jobb érzés lesz ???

Electra 2011. november 03 -án:

Madusa lettem

Piercing és nem volt't középpontban .. ezért ki kellett vennem, és újra kell tennem

chloe 2011. október 23 -án:

megcsináltatták a hasamat, és a teteje teljesen pirosra vált, és azt hiszem, megfertőződött, mert minden vörös cucc kijön belőle, és le akarom cserélni a rudat, mert eljött az ideje, de biztos vagyok benne, hogy nem megy vissza :/mit kell csinálni hellppp!:/:/:/

liz 2010. május 17 -én:

Nos, áthatoltam a felső ajkamon, és megfertőződött a denevér

leila 2010. január 27 -én:

emlékezned kell arra, hogy mindenkinek más a teste, és másképp gyógyít. peroxidot és neosporint használtam minden piercingemre, és fél idő alatt meggyógyultak, és eddig 28 -at kaptam. amely magában foglal egy teljesen meggyógyult készletet 16 fűzőből, kettőt az én tounge -mban (peroxid nincs ezeken … biotin) kígyómarásokat és egy labretet, szemöldököt és néhányat a fülemben. Csak ne feledje, hogy mi működik Önnek, nem biztos, hogy másoknak és fordítva

test 2010. január 07 -én:

ingyenes játékok

baba baba 2009. október 13 -án:

hát átszúrtam az ajkam és olyan forrónak tűnik 🙂 és szeretnék egyet a hasamba és a hátsó nyakamba 🙂

tay 2009. szeptember 08 .:

Elmentem és elkészítettem a monrómat .. az első nap rendben volt a második nap az ajkam kissé duzzadt volt a harmadik napon omg .. az ajkam olyan hatalmas volt, hogy azt mondták, hogy ez normális. Ma reggel felébredtem, a labda most a lyukban van, félek és nem'nem tudom mit tegyek !!!

pörgős elegáns 2009. március 31 -én:

a köldököm rinng teljesen piros a bolban .. n nagyon fáj 2 … mit tegyek?

kopasz gal 2009. március 26 -án:

: (hát átszúrtam az ajkam & megfertőződött, így ki kellett vennem, annyira szomorú voltam, de a bf -m azt mondta, hogy úgy néz ki, mintha fájna, így történt 🙁

gwen 2008. december 18 -án:

A képen látható felszíni piercing nem csak 'nem gyógyul jól', azt's elutasítja és kiszorítja a testből, és valószínűleg heget hagy maga után's ne távolítsa el, mielőtt a bőr megszakad a rúd hosszában.