Adriana több mint öt éve online író. Cikkei különféle témákra összpontosítanak, beleértve a tetoválásokat és a piercingeket.

Tudjon meg többet a porc piercingekről és azok gondozásáról.

Tudjon meg többet a porc piercingekről és azok gondozásáról.

Szóval te'újra a porcszúráson gondolkodik?

Mint minden testmódosítási eljárásnál, itt is sokat kell gondolkodni a döntésén. Fájni fog? Mennyi ideig tart a gyógyulás? Hol végezzem el? Ez csak néhány a sok kérdés közül, amelyek felmerülhetnek.

A következő bekezdésekben ezekre a leggyakrabban feltett kérdésekre válaszolok, áttekintem az előnyöket és hátrányokat, és hasznos tanácsokat adok a porcszúrások gondozásához..

Mi a porc piercing?

A fülében vagy az orrában lévő porc (amely keményebb, mint a hús, de lágyabb, mint a csont) átszúrható. Minden helyszínnek saját neve van.

Különböző típusú fülporc piercingek. Az emberek már a történelem rögzítése óta szúrják a fülüket, és a valaha felfedezett legrégebbi mumifikált ember fülbevalót viselt.

Különböző típusú fülporc piercingek. Az emberek már a történelem rögzítése óta szúrják a fülüket, és a valaha felfedezett legrégebbi mumifikált ember fülbevalót viselt.

Fül piercing

Ott's sok porc van a fülben. A füle legalsó részén lévő puha, húsos lebenyek nagyjából az egyetlen olyan részei a fülnek, amely nem't megvan. Nem az't ritkán látni valakit, akinek sok piercingje van ugyanabban a fülben.

A spirál a fül külső peremén található. A spirál a lebeny felett húzódik, és felfelé és körbe ívelve találkozik a templommal. Fülén magas vagy alacsony szúrást kaphat's spirál, személyes preferenciáitól függően, és annyi piercinget kaphat, amennyit csak akar. Ez a legnépszerűbb hely az ilyen típusú piercing számára – olyannyira, hogy egyesek használják ezt a kifejezést "porc piercing" hogy spirál piercingre utaljak. An ipari a piercing két spirál piercing, amelyek hardverrel (általában rúddal) vannak összekötve.

Az daith vagy előre spirál ahol a hélix véget ér, a hallójárathoz legközelebb.

Az anti-spirál a felemelkedett porc görbéje a hélix belsejében. A felső részt, ahol az anti-hélix görbül a spirál alatt, az úgynevezett bástya. Félúton az anti-hélixet, általában ott, ahol a hélix és az antihelix a legközelebb vannak, az úgynevezett meghitt.

A kagyló (vagy görbe) a külső fül belső része, amelyet hang rögzítésére használnak. Azt's a köpenyes rész, ahol az ujja szépen illeszkedik (anélkül, hogy elzárná a hallójáratot).

A tragus az a kis felemelt porcszárny, amely elválasztja a hallójáratot az arc oldalától. Gyakran elég vastag. Az anti-tragus a felemelt bit a tragusszal szemben (ha összecsípte a traguszt és az anti-tragust, egy tál keletkezik a hallójárat alatt).

Egy pár orr porc piercing. Az orrlyukasztást i. E. 1500 óta dokumentálták.

Egy pár orr porc piercing. Az orrlyukasztást i. E. 1500 óta dokumentálták.

Orr piercing

Ott's sok porc az orrodban is. Ha megvizsgálja saját orrát, és úgy érzi, mely részek rugalmasak, képzeljen el egy csontvázat's orra és hogyan áll meg az orrcsont egészen magasan a gerincen, rájössz, hogy az orrod mekkora része van a cuccból.

A szeptum a bőrrel borított hús- és porcszárny, amely elválasztja az orrlyukakat. Néhány septum piercing áthatol a porcokon, de néhányan nem't.

Orrhegy a piercingek átszúrják a septum alját az orrlyukak között, és a csúcson keresztül felmennek az orr tetejéig. Ezt néha a orrszarvú piercing.

Miért érdemes porc piercinget venni??

Ezek a piercingek szépek és érdekesek lehetnek. Némelyik nagyon finom, néhány pedig extrém. Azt hiszem, ez attól függ, és tükrözi -e azt az életet, amelyet maga választ.

Az 1990 -es évek óta a piercing a mainstream része. Vannak, akik csak azért szúrnak át, mert tetszik nekik a kinézetük, míg mások költői vagy lelki okokból. Néhányan átszúrnak, hogy megjelöljenek vagy emlékezzenek egy fontos eseményre az életükben. Egyesek számára a piercing pszichés sebeket jelent, mások pedig a gyógyulást. A piercingek felhasználhatók önkifejezésre, a kultúrához való alkalmazkodásra vagy az ellene való lázadásra. Egyesek arról számolnak be, hogy a piercing szexuális élvezetet nyújt nekik.

A Helix piercing lehet diszkrét

Azért választottam a spirált a piercingemhez, mert ezt a területet könnyen elrejtheti a haj vagy a kalap. Szabadon dönthet, hogy mikor szeretné fitogtatni a piercinget, és mikor szeretné titokban tartani. Amikor úgy döntök, hogy meg akarom mutatni, egyszerűen felkötöm a hajamat, vagy a fülem mögé húzom. Ha hűvös piercinget szeretne, de szeretné irányítani, hogy mikor mutassa meg, akkor a spirál piercing a tökéletes választás.

Miért nem kap egy porc piercing?

A piercing helyének hátrányai lehetnek.

Snagging

Először is, ha te'ne legyen óvatos, az ékszerek beakadhatnak olyan dolgokba, mint a haj, ruházat, ecset, fésű vagy szemüveg. Ez nem't mindig rendkívül fájdalmas, de a nap hátralévő részében kissé fájó és vörös lehet a piercing, és késleltetheti a gyógyulást.

A spirál piercingem hébe -hóba beakad és ütközik, de ez van's soha semmi rossz. Csak fertőtlenítés céljából lemosom valamilyen antibakteriális szappannal vagy fülápoló oldattal. Mindaddig, amíg figyelmes, amikor bármit megtesz, ami megragadhatja és megragadhatja ékszereit, rendben kell lennie.

Hosszú gyógyulási időszakok

Másodszor, az ilyen típusú piercingeknek nagyon hosszú a gyógyulási időszaka, mert ez a szövet kívülről befelé gyógyul, vagyis a külső rétegek gyógyultnak tűnhetnek, de a belső rétegek még mindig nyersek és fájdalmasak lehetnek. Mivel a piercing jól néz ki, sokan néhány hét után azt feltételezik, hogy a piercing teljesen meggyógyult, de nem't. Ez nehézségekhez vezethet a gyógyuláshoz és akár fertőzésekhez is.

Fertőzések

Más szempontok a fertőzések, amelyek ritkán súlyosak, de a Mayo Clinic becslése szerint a piercingek 30% -a kezelhető bakteriális fertőzést eredményez. Mert a porc nem'nincs saját vérellátása, hajlamosabb a fertőzésre, mint más típusú piercing, és az antibiotikumok nyertek'nem segít, mert ott'nincs vér a gyógyszer szállításához.

Allergiás reakciók

Ezenkívül egyes emberek allergiás reakciókat tapasztalnak az ékszerekben lévő fémre. Bár az ékszereket végül el lehet távolítani, egy piercing lyukat vagy heget hagyhat, amely soha nem gyógyul meg teljesen. Akár felesleges hegszövetet is tapasztalhat.

Helix piercing.

Helix piercing.

Hogyan kell ápolni egy piercinget

  • Don't érintse meg! Mint minden piercinget, a porcszúrásokat is a lehető legkevésbé kell megérinteni, mivel a keze baktériumokat hordoz, és fertőzést okozhat. Kerülni kell az érintkezést bármilyen anyaggal (testnedvekkel, nedvességgel, sminkkel, testpermettel stb.).
  • Don't csavarja az ékszereket vagy mivel elszakíthatja a fistulát (a gyógyító bőrt) és hegesedést okozhat, megnehezítheti a gyógyulást, és néha akár a piercing elutasítását is okozhatja.
  • Tartsd tisztán, de ne't válogatni! te'Csak baktériumokat juttat a sebbe. A kialakuló kéreg a gyógyulási folyamat normális része.

Hogyan tisztítsuk meg

Amikor te'zuhanyozzon, hagyja, hogy a meleg víz átmossa a piercinget. A területet steril sóoldattal is leöblítheti (ugyanaz, amit az érintkezők tisztítására használ: saját sóoldatot készíthet, ha 1/4 teáskanál nem jódozott sót ad hozzá egy csésze meleg vízhez).

Ha a piercing fájdalmas vagy irritált, akkor áztassa a sóoldatban is. Antibakteriális szappant csak akkor használjon, ha attól tart, hogy a piercing valami szennyezett anyaggal érintkezett.

Mennyi ideig tart a gyógyulás?

Adjon új köretnek 3-6 hónap gyógyulási időt. Néhány embernek 6-12 hónapra van szüksége a porcok teljes helyreállításához. Ebben az időszakban naponta kétszer tisztítsa meg a piercinget meleg vízzel vagy sóoldattal.

Azt mondták, hogy a spirál piercingem valószínűleg 6-8 hónapig gyógyul, maximum 12 hónapig, de hogy az ékszereket három hónap múlva cserélhetem, ha jól gyógyulnak. A takarítási időt integráltam a szokásos reggeli és esti rituáléimmal: reggel megtisztítottam, miután lezuhanyoztam és fogat mostam, majd este, amikor lefeküdtem. Ha így csináltam, a piercingek tisztítása egyszerű kiegészítésnek tűnt a mindennapi rutinomhoz, és emlékeztetett arra is, hogy.

Helix elleni piercing.

Helix elleni piercing.

Lesz Fájdalom?

Sokan kérdezték, hogy fájdalmas -e a porc piercing. Bár mindenki's a fájdalomtűrés más, többnyire nem't semmi túl fájdalmas. Igen, van némi kellemetlenség. Nem lehet idegen tárgyat behelyezni a fülébe'Nem lesz kellemes érzés, de győzött'ne legyen elviselhetetlen (vagy legalábbis nem szabad't!).

Fáj a piercing eljárás?? A kezdeti érzés kicsi, tompa csípésnek tűnik; talán öt vagy hat a fájdalomskálán. Az érzés szimulálásának nagyszerű módja, ha gyorsan megcsípi azt a területet, amelyet átszúrni szeretne. Győzött'ne legyen az érzés pontos mása'Tapasztalni fogja, de elég jó ötletet ad arra, hogy mire számíthat.

Meddig tart a fájdalom? Normális, hogy a füle azonnal fájni kezd a porcszúrást követően, ami általában két héttől egy hónapig tart. Ügyeljen arra, hogy ne aludjon azon az oldalon, amelyet átszúrt: Ez gyógyító szövődményeket és szükségtelen kellemetlenségeket okoz.

Mit tehetek a fájdalomért? Szerencsére van néhány egyszerű dolog, amelyek csökkenthetik a fájdalmat.

  • Először is, a mindennapi fájdalomcsillapítók, például a Tylenol vagy az aszpirin ideiglenesen enyhíthetik az érzékenységet. Javaslom, hogy az első napokban négy óránként két Tylenolt vegyen be. Mielőtt ezeket a fájdalomcsillapítókat több mint egy hétig használja, forduljon egészségügyi szakemberhez.
  • Másodszor, a piercing jegesedése az első néhány éjszakán segít csökkenteni a duzzanatot és a fájdalmat. Egy egyszerű módja annak, hogy illessze a jegesedést, ha ezt leállítja. Jegesd olvasás, tévénézés vagy pihenés közben. Az új piercingeimet mindig jéggel jegesítem az első héten, és ez drasztikusan csökkenti a fájdalmat és a gyengédséget.
  • Harmadik: vigyázni. Mint korábban említettük, legyen nagyon óvatos az új piercinggel. Ügyeljen arra, hogy ne hegedüljön vele, mert véletlenül fertőzést okozhat, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy megvédje az ütődéstől és ütéstől.

Hol kaphatok porc piercinget??

Az átszúrás helyének megtalálása még soha nem volt ilyen egyszerű! A legtöbb tetováló üzlet testpiercinget is kínál. Csak érdeklődjön, hogy ellenőrizze, képesek lesznek -e piercingre. Néhány kiskereskedelmi üzlet, például a Claire's – vagy mások a helyi bevásárlóközpontban – porc piercinget kínálnak. Természetesen vannak olyan szalonok is, amelyek csak testpiercinget végeznek.

A hely kiválasztásakor vegye figyelembe a belső megérzéseit és a személyes komfortzónáját, de végezzen kutatást is. Ahelyett, hogy a "legmenőbb" vagy a legkényelmesebb helyre, menjen bárhová, ahol úgy érzi, hogy biztonságos, steril, egészségügyi piercinget kap. Győződjön meg arról, hogy ez egy tiszta üzlet, piros zászlók nélkül, például piszkos berendezések, gondatlan személyzet és elégedetlen vásárlók.

Csináld meg a házi feladatodat! Mielőtt választ, olvassa el az online értékeléseket. Ha az ügyfelek rossz tapasztalatokkal mentek el, akkor valószínű, hogy ti is. Don'ne féljen megszólalni és kérdéseket feltenni. Kérdezze meg a sterilizálási eljárásaikat és a hitelesítő adataikat. Ha titkosnak vagy védekezőnek tűnnek, a legjobb, ha máshová viszi vállalkozását. Ne feledd: ez a tested! Képzett szakembert szeretne a piercinghez, nem olyat, aki nem'nem tudom, mit'csinálod.

Alapszabály: Ha nem tennéd'ne egyél ott, don't ne szúrjanak oda.

Teljesen gyógyult porc piercing.

Teljesen gyógyult porc piercing.

www.flicker.com

Piercing Gun vs. tű

Egy folyamatban lévő kérdéssel szeretnék foglalkozni: A piercing pisztoly kontra tű vita. Évekig azt gondolták, hogy a szúrófegyverek elősegítik a fertőzést, összetörik a porcokat és elcsúfítják a fülét. Néhányan bizonyítékokra hivatkoznak, amelyek alátámasztják azt az állítást, hogy a piercing fegyverrel történő piercing tönkreteheti a porcokat.

A legutóbbi orvosi vizsgálatok azonban azt mutatták, hogy a piercing fegyverek nem olyan szörnyűek, mint korábban feltételezték. Ma már nyilvánvalóvá válik, hogy bármilyen tűvel vagy pisztollyal végzett piercing negatív következményekkel járhat, ha a piercing nem hajtja végre megfelelően az eljárást, és nem használ egészségügyi felszerelést. Tehát a fegyverekkel nem a fegyverek okozhatnak problémát, hanem az azokat használó emberek tapasztalata és képzettsége.

Bár egyesek esküsznek, hogy speciális piercinget használnak'tűket vagy bőrütést, és azt mondják, hogy a bevásárlóközpontokban használt fegyvereket soha nem tisztítják meg megfelelően, nincs szilárd bizonyíték arra, hogy a piercingpisztoly által végzett piercing fertőzéshez (vagy más szövődményhez) vezet. De tudjuk, hogy minden piercing nem't gondosan és óvatosan átszúrva hajlamos lesz a szövődményekre. Minden piercinget, amit nekem végeztek, átszúrt egy szakember egy piercing fegyverrel, és mindegyik csodálatosan gyógyult, és sok évig tartott.

Zárási tippek

Íme néhány tipp, amit az évek során megtanultam a porc piercing gyógyítására és fenntartására:

Tipp #1: Tiszta, tiszta, tiszta!

Naponta kétszer! A piercing lényegében nyitott seb, ezért kezelje úgy! Mosson kezet, mielőtt tisztítja vagy megérinti a piercinget. Don'ne engedje, hogy bárki más megérintse a piercinget. Ostobaságnak tűnhet, ha megkéri egy barátját vagy családtagját, hogy mosson kezet, mielőtt megnézi az új piercinget, de meg kell tennie minden szükséges óvintézkedést, hogy megóvja magát a fertőzéstől.

Az olyan egyszerű dolgok, mint az úszás vagy zuhanyozás utáni fertőtlenítés, a párnahuzatok és lepedők rendszeres mosása, valamint a samponok, hajlakkok és egyéb kemény vegyszerek távol tartása a piercingtől biztosítják az egészséges gyógyulási folyamatot.

Tipp #2: Don't Sürgesse a folyamatot!

A piercing teljes gyógyulása 3-6 hónapot vesz igénybe. Ne próbálja felgyorsítani a gyógyulási folyamatot. Lazítson és hagyja, hogy a teste varázslatos legyen. Arra kérem, hogy ne cserélje le az ékszereket, vagy ne hagyja abba a tisztítást, amíg teljesen meg nem gyógyul. Az ékszerek cseréje a piercing gyógyulása előtt fertőzést vagy elutasítást eredményezhet. Hagyja, hogy a piercing megfelelően felépüljön, hogy évekig élvezhesse!

Tipp #3: Figyelj a testedre!

Jobban ismeri a testét, mint bárki más, és ha valami egyszerűen nem'nem tűnik helyesnek, lehet, hogy baj van. Ha betartja a cikkben említett egészségügyi előírásokat, akkor nem szabad't nincsenek problémái.

Az olyan dolgok, mint az enyhe kényelmetlenség és a bőrpír csak annak a jelei lehetnek, hogy a szervezet megpróbál felépülni a szúrás okozta traumából, de néha még mindig problémák merülhetnek fel. Vigyázzon a tartós fájdalomra, bőrpírra, duzzanatra vagy zöldes, tejszerű váladékra, amely a piercingből szivárog, mivel ezek lehetnek a testük's módja annak, hogy elmondja, valami nincs rendben.

Ha ezek a figyelmeztető jelek jelentkeznek, vagy bármilyen aggálya van, keresse fel orvosát. Általában a fertőzés könnyen kezelhető, de komoly problémák, például szövetkárosodás vagy a porc elcsúszása előfordulnak. Ezek biztosítása érdekében ne't veled történik, tartsd be a szabályokat és figyelj.

A legtöbb piercinget kínáló tetováló üzletben ilyen jelzés jelenik meg.

A legtöbb piercinget kínáló tetováló üzletben ilyen jelzés jelenik meg.

www.brucebarttattooing.com

Mi van veled?

Videó: Helix piercing tűvel

Videó: Háromszoros előretolt hélix piercing

Videó: Rhino Piercing

Mit gondolsz?

Remélem tudtam segíteni a döntésében. Jelenleg két porc piercingem van, és ezek a kedvenceim – gyönyörűek, egyediek és stílusosak.

Kérjük, jelentkezzen kérdéseivel vagy megjegyzéseivel az alábbiakban. Amint látja, sok kedves ember osztotta meg ott tapasztalatait, és remélem, hogy ti is.

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

Hozzászólások

Len 2020. július 1 -én:

Ma megcsináltam a kettős spirálomat, és nem volt fájdalom'nem szörnyű, de amikor takarítottam, úgy éreztem, hogy elájulok, vagy kiderül, hogy hányok, úgy forgatom őket, mint ahogy megtisztítottam négy lebeny piercingemet,'Legközelebb jobban teljesít, és remélhetőleg győzött't elájul

Makenna 2019. december 20 -án:

Összesen 8 piercing van a fülemben és egy az orromban. az egyetlen piercing, amit professzionálisan elvégeztem, az orrom és az első lebeny piercingem volt. a második lebeny piercingemet és a harmadik lebeny piercinget tűvel/biztonsági tűvel csináltam, és egyikük sem fertőződött meg. a minap azonban kipróbáltam valami újat azzal, hogy dupla porc piercinget adtam magamnak piercing fegyverekkel. keresztbe az ujjamon, és kopogtatok a fán, hogy nincs fertőzés, de eddig minden rendben

Isabel 2019. november 07 -én:

Anyu azt mondta, hogy nem vagyok megengedve, hogy a helexem 14 éves koromig és 12 éves koromig eltűnjön, de már nem tudok annyira várni. Úgyhogy a héten tervezem varrótűvel csinálni, de aggódom a fájdalom miatt !!! Valami javaslat? Rally segítségre van szükségem!!!

ming 2019. október 22 -én:

nem fájt. mi ennek a jelentése? a porcomat kaptam, tegnap még azután sem, hogy fájt. ez jó jel?

Emma 2019. október 13 -án:

Összesen 11 piercingem van, 10 a fülemben. Amikor utoljára elmentem néhány dolgot elvégezni, az egyik fülemben 1, a másikban 2 volt. Rendkívül kényelmetlennek találtam az alvást, mivel egyik oldala sem volt mentes új piercingtől. Egy hónappal később még mindig az egyik ilyen nyakpárnával alszom, az oldalára fektetve, mert a füled középen ül, és a fejed még mindig megtámasztható

Ava 2019. augusztus 16 -án:

Vegyem ki a porcomat, ha vörös, és kb. 3 héttel a beérkezése után fáj

Ana 2019. augusztus 13 -án:

így pár napja áttörtem a porcomat egy fegyverrel, és miután átszúrtam, rögtön rájöttem, hogy a porcod fegyverrel átszúrása rossz, ezért tudatosult bennem, és gondosan vigyáztam rá és eltelik néhány nap, és nem fáj annyira, amíg tegnap a jobb fülem (ahol a porcomat átszúrtam) nagyon fájni kezdett, és annyira össze voltam zavarodva, mert a bal oldali teljesen rendben volt, nem Nem tudom, hogy ez normális -e, mert most először lyukasztom át a porcomat (már két fülcimpámat átszúrtam, és ezzel nem volt gondom), ezért nem tudom, hogy ez az oka annak, hogy fegyverrel szúrták ki? vagy azért nem kéne aludnom az oldalamon? (mindig a jobb oldalamon alszom, és a jobb oldalamon alszom, amióta megkaptam a piercinget, szóval lehet, hogy ez lehet az, de tényleg nem tudom) vagy ez normális? IDKKK

jpiercing 2019. május 23 -án:

Nagyon informatív cikk! A legtöbb piercingem a fül környékén található, és mindkét fülemen porcszúrások vannak. Ők're menő, különösen, ha szép ékszereket használ. Szép, jó minőségű testékszereket kaptam az interneten talált nagykereskedőtől, https://www.achadirect.com/. Sokféle testékszert választhattak jó áron, bár a minimális rendelés körülbelül 150 dollár.

Payton 2019. május 06 .:

Szóval csak tegnap szúrtam át a porcomat, és azt hiszem, sokkal okosabb lenne vigyázni rá

Mattie 2019. április 06 .:

Egy héttel ezelőtt kaptam egy hármas porc piercinget, és egyszerre 3 -at kapni NAGYON más, mint egy! A gyógyulási idő hosszabb, és a fájdalom és a duzzanat sokkal tovább tart. 10 piercingem van, és talán ez a legrosszabb. Valami, amit szem előtt kell tartani!

Leanne Andrews 2019. március 28 -án:

2 hete fájdalmasan elvégeztem a csavarvonalomat és a shenmant, és most minden rendben van. Hooe, hogy később még több spirált szerezzek be

Abbs 2019. március 12 -én:

Most kaptam egy orbitális kagyló piercinget 3 napja, és fájdalmat, vörösséget és duzzanatot tapasztalok. Először azt hittem, hogy valami nincs rendben, ezért googlizva megtaláltam ezt a cikket. Nagyon hasznos és informatív. Ez megnyugtatott, és most már tudom, mire számíthatok és mire kell figyelnem!

Ňíčøłė 2019. február 12 .:

Mit jelent az, hogy amikor a porcomat elvégeztem, fáj és duzzad??

Olivia 2018. július 23 -án:

A pisztoly ellenkező tűt ajánlom a porcszúrásokhoz. A porc hihetetlenül törékeny, és a szúró pisztoly ereje összetörheti a porcot. A fájdalom ugyanaz lesz, függetlenül a használt eszköztől, és jobban függ attól, hogy ki használja az eszközt.

Vizsgálja meg a piercinget, győződjön meg róla, hogy kesztyűt visel, győződjön meg arról, hogy a szerszámok sterilek, és győződjön meg róla's kiváló minőségű ékszereket. Ha tudod'ne engedje meg magának az ilyen szintű ellátást, don't kap a piercing. A fertőzött piercing csalódást és fájdalmat okoz.

A piercing még ezen óvintézkedések ellenére is megfertőződhet. Azt's nyitott seb. Tisztítsa meg naponta, legalább kétszer néhány hónapig.

Gondolj a hosszú távra. Töltsön pénzt és időt azzal, hogy a jövő hogyan alakulna ideálisan.

Sheri 2018. július 15 -én:

A cikk nagyon hasznos és alapos volt. Sokat tanultam, és 10 piercing van minden fülemben. Köszönöm szépen.

Hanga 2018. július 02 -án:

Köszönöm ezt az információt! Nagyon alapos volt a cikked.

Sam H.. 2018. június 24 -én:

Kaptam egy spirál piercinget, és eddig teljesen imádom. Futballozok, és nagyon aggódtam, hogy megütközöm vagy megütöm, de ez egy olyan hely, ami nincs nyitva, ellentétben a lebeny átszúrásával. A piercingem őszinte és szelíd volt, azt mondta, hogy nem szabad sós vízzel vagy kontakt oldattal tisztítani, de a Spectro (akne elleni tisztítószer) hasonló. Nekem nagyon jól sikerült. Titánból kaptam egy karikát, és nem viszket vagy irritált. Határozottan azt javaslom, hogy tűvel szúrja át a porcokat, mert ha a pisztolyt kapja, akkor összetörheti a porcokat, ami egész életében fájhat. Ügyeljen arra, hogy tiszta helyre menjen, néztem, ahogy a piercer kiszedte a tűt egy kis lezárt tasakból, ugyanezt az ékszerekkel. Hosszú ideig tart a gyógyulás, ezért ne stresszeljen, ha hónapok után is fáj. És határozottan NE érintse meg és ne csavarja körbe, mert a bőr megpróbálja újjáépíteni magát (ragaszkodik az ékszerekhez), és ha mozgatja, akkor megfertőződhet, vagy késleltetheti a gyógyulási folyamatot. Mindenesetre remélem, hogy nem habozik beszerezni a fájdalom miatt, elég alacsony a fájdalomtűrésem, és nem fájt annyira. Egyáltalán nem bánom, hogy megkaptam.

De észrevettem, hogy sok üzlet nem engedi, hogy 14 év alatt átszúrja, mert a teste még nem fejezte be a növekedést.

Sok szerencsét:)

A Cressress 2018. április 12 -én:

13 hónappal ezelőtt kaptam egy tripla hélix piercinget spirál ékszerekkel. Beszélj fájdalmasról a távolság bonyolultsága miatt stb. Még mindig nem tudok aludni rajta, és sok nap fájdalmas. NEM fertőzött, de biztosan sokáig tart a gyógyulás. Párszor el kellett távolítanom radiológiai képalkotáshoz, és kínzás volt visszahelyezni a helyére. Nagyon szeretem és rendszeresen tisztítom sóoldattal. Csak tudd, hogy egy ékszerhez csatolt több piercing meghosszabbítja a gyógyulási időt. Sok szerencsét mindenkinek!

Alexa 2018. március 23 -án:

Nemrég kaptam egy spirál piercinget 12 napja. Az első napokban jól esett egy kis fájdalommal. Tegnap fájni kezdett, kissé duzzadt és kicsit meleg volt. Ez azt jelenti, hogy fertőzött, vagy a gyógyulási folyamat része?

🙁 2018. március 05 .:

3 nappal ezelőtt átszúrtam a csavaromat, és még mindig nagyon fáj. Én nem't aludjon rajta, érintse meg, vagy kemény vegyszereket tegyen a közelébe, és naponta legalább négyszer permetező ápoló spray -vel permetezem be. Én nem'nem hiszem, hogy bármit rosszul csinálok, és azt gondolom, hogy meglehetősen magas a fájdalomtűrésem. Szóval, miért vagyok ennyire fájdalmas?

Flores 2018. február 01 -én:

Három porc piercingem van, és kettő közülük a tragusz egy duzzadt, és én'félek, hogy hamarosan ki kell vennem, fáj, és végül irritál'm iskola és én'Sokféle kezelést kipróbáltam, de nem'Nem tudom, hogy várnom kell -e egy kicsit, elég nehéz, hogy ne érjek hozzá, mert én'középiskolás vagyok, és át kell öltöznöm, sokan sétálnak a folyosókon és ütköznek velem, de én'mindent megteszek remélhetőleg ez az asztalosmunka jól sikerül

kate 2017. november 28 -án:

most kaptam a 3. és 4. porc (helix) piercingem, az első kettő fegyverrel volt, és végül megfertőződött, így 8 hónap után kivettem őket, a legújabb kettőt fegyverrel kaptam, a piercing maga nem'tényleg nem fáj, csak egy csípés, de még mindig nagyon fáj, amikor a fülem néhány nap múlva megütközik, de remélem, hogy ezek jobban mennek, mint az elsők.

jjjj 2017. november 26 -án:

Kaptam egy spirál piercinget, és pisztoly piercing volt. Fáj, de megszoktam.

Csak akkor fáj, ha véletlenül megérintettem. Aggódom, mert nem't tudja, hogy veszélyes a fülbevaló eltávolítása a gyógyulási folyamat előtt. Egyszer megpróbáltam eltávolítani, hogy megtisztítsam a lyukat, és amikor megpróbáltam visszahelyezni, nagyon fáj, és úgy tűnik, hogy a lyuk kicsi a fülbevaló számára. Kíváncsi voltam, miért, de végül vissza tudtam tenni. Remélem nem't megfertőződni. Izgatott vagyok, hogy elvégezhetem a gyógyulási folyamatot, hogy a fülbevaló egyszerű hipoallergénből hűvös típusú gyűrűvé váljon.

Breanna Stotz 2017. október 22 -én:

13 éves vagyok, és kartondobást szeretnék, és anyukám rendben van vele, de csak attól tartok, hogy rettenetesen fájni fog, hajlok a fegyver használatára, mert anyám azt mondta, nem fáj annyira, mit gondolsz?

Chelsea 2017. április 26 -án:

Csak annyit akartam hozzátenni, hogy sok ember fertőzést kap a porcszövetében. Az első számú dolog, amit nem szabad tenni a porcokkal, hogy eltávolítja a peircint, miközben fertőzött. A peircing bezárul & a fertőzésnek nem lesz hova elvezetnie, ami súlyos & néha maradandó károsodás a szövetben. Másodszor, lásd dr. Minél hamarabb. Ez történt velem & ez a legrosszabb fájdalom valaha! De említetted, hogy az antibiotikumok nem segítenek & ez hamis. Kevés a véráramlás ezen a területen, de nem nulla … tehát az antibiotikumok segítenek. Csak néhány napot vesz igénybe a munka megkezdése & kb 2 hetes tanfolyam, de abszolút segít. Mindig tegye ezt először, hogy megszüntesse a fertőzést, mielőtt kiveszi a piercinget. Megmentette a lelkiismeretemet! Őszintén szólva, i'Csak örülök, hogy nem olvastam el ezt a cikket, mielőtt segítséget kértem a fertőzött hélixemhez'valószínűleg maradandó károsodást okoz a fülemben.

Lola 2017. január 07 -én:

én'm azon gondolkodom, hogy átszúrják a spirálomat, és csak azt gondolom, hogy i'm aggaszt, hogy footy -t játszom, ami durva kontakt sport, tehát i'Csak arra lennék kíváncsi, hogy ha ragasztom a fülbevalómat, az egyáltalán irritálja? xx

GreenMind útmutatók USA -ból 2016. december 30 -án:

Nagyszerű hub! Tényleg jó tanács, és nagyon jól van megírva. Kösz!

Dheeraj Hriemate 2016. december 21 -én:

Szerettem volna egy spirál piercinget és egy felső lebeny piercinget szerezni egyszerre, rossz ötlet, mert az emberek azt mondják, hogy időbe telik a gyógyulás és fájdalmas. egy másik kérdés az, hogy városomban a legtöbb ember ékszerüzletekbe megy, hogy átszúrja a fülét, u ajánlja?

Nailah 2016. december 05 .:

2 héttel ezelőtt kaptam meg a piercinget, és fáj, néha lüktető és vörös a fertőzés

Michelle 2016. október 09 -én:

3 nappal ezelőtt kaptam a spirál piercingemet. 15 éves vagyok. Megcsináltam a gyógyszertárban. A hölgy érzéstelenítő krémet alkalmazott a helixemre, és körülbelül 30 perc múlva pisztoly segítségével elvégezte a piercinget. Egyáltalán nem éreztem semmit, mivel a fülem altatásban volt. A fülemnél aludtam, és nem éreztem fájdalmat, és még most is. Nem fáj, amíg nem nyúlok hozzá, és nem rángatom a fülbevalót.

Sara 2016. október 03 -án:

Nos, a barátom átszúrta a spirálomat, és az első 3 nap nagyon fájt és nagyon vörös volt, de miután jeget tettem rá, és a hidroxid és az alkohol jobban ment.

Művészet 2016. augusztus 10 -én:

én'Elkészítem a gúnyos piercinget, és a jobb fülem enyhén fájdalmas, és rövidesen elkészítem másokat a gúnyos piercingemről.

Destinie 2016. augusztus 01 -én:

Szóval én'16 éves korom óta szeretnék spirál piercinget (én'm 24), és az utóbbi időben ismét fontolóra vettem. A helyzet az, hogy van egy 21 hónapos fiam és én'félek, hogy megérinti és fertőzést okoz, vagy kihúzza. Van valami javaslatom, hogy megkapjam -e vagy várjak? Csak tanácsra van szükségem. Köszönöm egy csomó!

Tiffany 2016. június 30 -án:

Kb. 2,5 éve átszúrtam a porcomat fegyverrel, lehet, hogy 3 is, de még mindig fáj és megduzzad … vegyem ki és hagyjam gyógyulni?

Becky 2016. június 15 -én:

Olyan kérdéseket tesz fel, amelyeket a cikk tartalmaz. Az író egyértelműen azt mondta, hogy don't csavarja meg a fülét, és azt is mondta, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a fegyverek több fertőzést okoznak. Ez csak attól függ, hogy ki hajtja végre a piercinget. Ha nem tudják, mit csinálnak, akkor nagyobb a fertőzésveszély. Azt mondták, hogy fegyverrel végezték és kész'jól van. Végezzen kutatást a helyszínen! Miért kell feltenni egy kérdést egy cikkre, mielőtt elolvasná?

lola 2016. május 17 -én:

Omg Chin & Sussie, kérlek, ne't csavarja meg a piercinget.

Békén kell hagynod. A csavarás belülről feltépi a gyógyító bőrt, így soha nem fog megfelelően meggyógyulni. A piercingek kívülről gyógyítanak, ami kívülről jól néz ki, és belülről félig friss lehet

kérlek, az emberek NE csavarják körbe, mint a fülcimpás piercingeknél.

Hailey 2016. május 16 -án:

Általában az egyik fülre vagy mindkettőre kapja?

Ugyanazt az összeget számítják fel, ha csak egyet végez?

Julia 2016. április 26 -án:

Körülbelül 6 hónapja kaptam egy spirál piercinget, de nem't nem gyógyult meg teljesen. Ki kellett vennem, mert röntgenfelvételt kellett készítenem. Próbáltam visszarakni, de elkezdett vérezni. Mit kellene tennem?

Beth 2016. április 24 -én:

Fájni fog, de megáll csak ne't érintse meg és tisztítsa meg kétszer

Juls 2016. április 14 -én:

Az új spirál piercing tisztításakor használjak vattát? És ebben a tisztításban mozgatnom és forgatnom kell a piercinget?

Vagy jobb, ha csak áztatja a fülét a sóoldatban?

Beth 2016. március 26 -án:

Tegnap megcsináltam a felső fülemet és kész'nem annyira dagadt, de az'Még mindig nagyon fáj, hogy normális, mennyi ideig tart, amíg abbahagyja a fájdalmat?

tenisz7 2016. január 20 -án:

Körülbelül másfél hete tűvel átszúrtam a spirálomat. Még mindig nagyon fáj, de tisztítása szagtalan szappannal a zuhany alatt és a sós vízzel valóban segít megtisztítani. Még mindig nagyon duzzadt, de azt hiszem, ez normális. Jelenleg egy gyűrű van rajta, és nagyon vigyázok, hogy ne ragadjon rá semmi, de fáj, amikor alszom. Nagyon örülök a kinézetének és remélem'Előbb -utóbb fájdalommentes lesz!

Ann-19 2016. január 10 -én:

Helló, az orrom és a köldököm átszúrva több füllyukasztással együtt. Mindenkinek, aki testárat szeretne kapni, bátorítom. Kivéve don't ne próbálja meg otthon csinálni. Mindkét test piercinget professzionálisan elvégeztem, és semmi gond nem volt velük. Egy barátom átszúrta saját orrát, és megfertőződött, valamint buborék kezdett kialakulni az orrcsapja körül. Ezért csak óvatosan és gondosan gondoskodjon róla. Ezenkívül, ha átszúrja a köldökét, és nem vásárol köldökgyűrűt, legyen óvatos, és viselje őket, és milyen anyagból vannak. Valóban könnyű rossz fémet szerezni, allergiás reakciót okozni, vagy megfertőződni.

montsora 2015. december 27 -én:

Jenner ihlette ezeket a füldugókat?

www.ohhellclothing.com/2015/12/kylie-jenner-inspired-body-jewelry-ear.html

Seth Rogen 2015. november 17 -én:

Nagyon szeretem az almaszószt

jtrader 2015. október 25 -én:

te'igazad van a gyógyításról.

J.B 2015. október 24 -én:

Szia, átszúrtam az orrom, és ki kellett vennem, mert nem volt más üdvözletem, mint egy akril gyűrűben, aztán tökéletesen begyógyult, nem ijesztgetett, és magam csináltam. Most próbáltam újra átszúrni az orromat a másik oldalon, és valamilyen oknál fogva a professzionális tűvel megállítottam, hogy egy percig fájjon. Nem tudtam továbblépni a tű behelyezése után, mert a fülhallgató valamilyen oknál fogva nem fog gobinálni, és kisebb méretű volt, mint a tű, ezért a barátom azt mondta, nincs orr piercing, ezért tegnap este ismét tűlyukasztáson esett át, mivel jól tűröm a fájdalmat, de ez fájt azt hittem az alsó porc részen, de áttörtem a köldökömet és kevésbé volt fájdalom. Sokkal kevesebb. Mindkettőt egy éjszaka alatt csináltam. A fülem fájó tapintású, de szépen csavarodik, ezért feltételezem, hogy jól tettem. A hasi hélix gyűrű rendben van, most tisztítottam meg, és egy másodperc alatt elvérzett, és tiszta folyadék jött ki, úgyhogy szerintem mindent jól csináltam. Annyira félek, hogy valaki valamilyen okból megcsinálja a piercingeimet, és eljutok az ájulásig, így hátrálok. Inkább csak akkor csináljam a sajátomat, és csak akkor, ha rossz a hangulatom, ezért szinte fájdalommentesen megéri. 13 tetoválást kaptam, amikor nagyon rossz kedvem volt, és egyszer sem bántottam meg egyáltalán, nem úgy, ahogy lenne. Tehát most csak a tisztító gyógyulási folyamatot kell elvégeznem. Beletelt egy kis időbe, amíg valamilyen oknál fogva áthatoltam a tűn, vagy kemény bőröm van, vagy a tű nem volt olyan éles, mint kellett volna, vagy talán féltem, hogy nem nyomom a lol -t, de nem bánom. Szeretem őket. Imádok elmenni egy szalonba, hogy elvégezzem, ha csak rá gondolok, hányingerem lesz, de furcsa, hogy kényelmesen csinálom magam. Valaki meg tudná mondani miért van ez? Készen állok arra, hogy legközelebb a belső szeméremajkaimat végezzem el. 🙂

Bevana Tauron -tól 2015. október 12 -én:

Jó hozzászólás a test piercingről 🙂

Hannah 2015. szeptember 17 -én:

Helló, én'm Hannah. nekem csak a harmadikom van mindkét oldalon, és több piercinget akarok, mert csodálatosak !! amikor 12 éves leszek'át fogom lyukasztani a helixemet és talán a köldökömet is, de azt hiszem'fiatalnak vagy anyámnak csak papírokat kell kitöltenie. Ha tényleg olyan rossz piercinget szeretne, mint én, akkor fizetni szeretne, vigyázzon rá, ne'ne érintse meg (csak akkor, ha megtisztítja, és talál egy igazán jó boltot, ahol sütni lehet. Ó, majdnem elfelejtettem, nem ismételgetem, ne pisztolyozd le a füled tetejét. Több mint 50% -ban fájni fog !!!!!!

Hannah 2015. szeptember 17 -én:

Helló, én'm Hannah. nekem csak a harmadikom van mindkét oldalon, és szeretnék több piercinget, mert csodálatosak !! amikor 12 éves leszek'át fogom lyukasztani a helixemet és talán a köldökömet is, de azt hiszem'fiatalnak vagy anyukámnak csak papírokat kell kitöltenie. Ha tényleg olyan rossz piercinget szeretne, mint én, akkor fizetni szeretne, vigyázzon rá, ne'ne érintse meg (csak akkor, ha megtisztítja, és talál egy igazán jó boltot, ahol sütni lehet. Ó, majdnem elfelejtettem, nem ismételgetem, ne pisztolyozd le a füled tetejét. Több mint 50% -ban fájni fog !!!!!!

annyi piercing és tetoválás 2015. szeptember 03 .:

A porcokat soha nem szabad fegyverrel átszúrni.

Nem tenném'ne szerezzen be piercinget Claire -ben's, legalábbis nem az Egyesült Királyságban.

én'm tudom's még mindig bevett gyakorlat, hogy az orrporcokon áthatol, de azt's szintén rossz gyakorlat és nem is szabad't kész. a septum piercingnek nem szabad átmennie a húsoson 'puha pont' csak a porc és az orrhegy piercingje előtt (ők're aljas, soha ne kapjon egyet) szintén a két porclemez közé kell mennie.

Azt'fájni fog. Megszúrnak. Mindenki másképp fogja megtapasztalni. Személy szerint a septumom fájdalmas folyamat volt, de az első eljárás után rendben volt. Az érintés nagyon fájt, de nem volt baj. A fülporcom (különböző betegségeim vannak/voltak) másfajta fájdalmak voltak, kevésbé fájdalmasak'általában egy kicsit érzékenyek és kellemetlenek egy hétig utána.

Don't porcot kapjon mindkét fülén egyszerre. hacsak nem mindig, hibátlanul alszik a hátán vagy az elején.

A legtöbb porc piercing gyógyulási ideje 8-12 hét. Csak a tisztításhoz érintse meg őket. Csak tiszta kézzel érintse meg őket. én'd télen kerülje az orr piercinget, az orrfolyás és a friss septum piercing szörnyű kombináció!

Ama 2015. augusztus 26 -án:

5 nappal ezelőtt tűvel átszúrtam az orromat és a porcomat, és nagyon jól érzem magam't bőrpír vagy kellemetlen érzés. Azt javaslom, mindenki használjon tűt's biztonságosabb

Susie 2015. július 25 -én:

Kérdésem van. Őszintén szólva nem'nem tudom, milyen piercingem van, ha van's ezüst vagy mi, de azt's ezüst és gyémánt, szinte pontosan úgy néz ki, mint az egyik saját képe (a kép közvetlenül az után 'Hol kaphatok porc piercinget?'). És én nem'nem tudom mit tegyek. Augusztus vége felé két évig lesz a piercingem. Azt'menő és félelmetes, és én'az első év után párszor megváltoztattam és minden. De eltelt két év, és még mindig fáj. Kiveszem, és oldattal, néha hidrogén -peroxiddal megtisztítom. Folyamatosan forgatom a piercinget, de még mindig fáj. Mit tehetek? Az emberek azt mondják, cseréljek piercinget, de mire? Tehetek -e rendes fülbevalót, vagy porc piercingnek kell lennie? (Tényleg nem'nem tudom, van -e különbség, vagy sem … nincs't nem szánt időt a tanulásra) I'm belefáradtam, hogy fáj a piercingem. én'Kísértés volt, hogy csak előveszem, és hagyom, hogy bezáruljon, de ki akartam próbálni valami mást, mielőtt erre rátérek.

Kérem, segítsen!

Áll 2015. július 11 -én:

volt nekem "rúd" piercing (tűvel) néhány évvel ezelőtt, de kivették, mert a felső porcok örökké gyógyultak, még 4 hónap után is fáj, ezért eltávolítom, és a lyukak visszagyógyulnak. Néhány héttel ezelőtt csináltam egy spirál piercinget (pisztollyal), eltávolítottam a fülbevalókat, mert a pisztoly túlságosan a hátát tette a fülemre, majd sóoldatba ejtette és visszahelyezte őket, miután megtisztítottam a füleimet, még mindig fáj mint a pokol, de nagyon szeretem a piercingeket. Naponta egyszer tisztítom, és időnként megcsavarom

helenagaultier New York, NY, 2015. június 30 .:

Szia! Köszönet érte. Éppen azon gondolkodtam, hogy újabb piercinget rakok a fülembe. Azt hiszem, a füleimet átszúrták a szokásos helyen, és én'm azon gondolkodom, hogy szerezzek egy másik szettet a kagylóba, vagy anti-tragus.

Most már tudom ezeket a neveket is, így elmondhatom az ékszerésznek! A cikked nagyon informatív. És szerintem én'Megcsinálom, ha lesz pénzem 🙂

Jaydyn Ramsey 2015. június 15 -én:

Szia új blogger ezen a weboldalon. Ha nem sok gond, gyere nézd meg a blogomat. Most tettem közzé az első központomat. Kövesd kérlek

Liv Carradine Los Angelesből, Kalifornia, 2015. június 14 .:

Érdekes cikk. Nagyszerű munkát végzett, amikor részletesen elmagyarázta, hogy az emberek tudják, mibe keverednek. Azt hittem, mindent láttam, de nem'nem hiszem el'Láttam már valakit, akinek az orra felül volt. Régen ismertem egy hölgyet, akinek 14 piercing volt az orrlyukában, de nem a hegye.

Magamnak 10 piercingem van. Régen 11 voltam, de elengedtem az orrlyukasztást. Van egy spirál piercingem't általában azért hordanak, mert a fésűm folyamatosan beszorult benne. Jajj! Most, hogy rasztaim vannak, visszarakhatom.

Devyn Herron Észak -Karolinából 2015. június 10 -én:

A cikked pont megfelelő volt! Van piercingem, így tudom, hogy van. Nagyon pontos voltál. Örömmel néztem a videókat. Nem tudtam'nem működik a hang, nem tudom miért.

bluebelleggsy 2015. május 28 -án:

Válasszon egy lyukasztót, amely tűt használ – a csavarkulcsomat elvégeztem a fegyverrel, de nem'ne gyógyulj meg soha. Szóval kivettem, és nemrég tűvel újracsináltam – a piercingem csodálatos volt. Csak ne'ne játsszon vele, vagy érintse meg – és ügyeljen arra, hogy gyakran mosson kezet és hajat. Időnként ráakadok bizonyos dolgokra, ami fáj, és az alvás rémálom volt az első héten, mivel amikor álmomban gurultam rajta, volt egy kis vérzés és kellemetlen érzés, de ez csak egy kis kellemetlenség 🙂 Ugyanez a szemüveg … megrekednek, de csak megszokni kell: P

Teljesen megéri!

Softballbae 2015. május 27 -én:

Én főállású sportoló vagyok és nem'nem tudom, hogy megcsináljam -e a spirálomat. én'ezt akartam egy ideje, de nemrégiben teljes munkaidőben elköteleztem magam a softball mellett. Én is fogó vagyok, így amikor ledobom a maszkot, a fülhallgatást is magával viheti. Mit kellene tennem?

utcai fiú 2015. május 26 -án:

néha a piercing nagyon veszélyes!

hannah 2015. május 23 -án:

Most kaptam a 2 piercinget az elülső hélixembe 2 nappal ezelőtt a tűvel, nekem nem'egyáltalán nem fájt u csípést éreztél, majd eltűnt, és nagyon alacsony a fájdalomtűrésem. Ez is gyors volt és ott's nincs rúgás a fegyverrel, és nincs ijesztő dolog a szétverésről. Őszintén szólva, bár nagyon könnyű volt, nem fájt más, mint egy kicsit a kórtermek után, amikor minden'kész, kicsit fáj, úgyhogy nem ezen az oldalon alszom. Ha valaki el akarja érni a porcokat, azt mondanám, hogy hajrá, mert a tű nem'egyáltalán nem fáj, és szinte minden fájó fájdalom megszűnt, és szinte minden súlyomat el tudom helyezni a fejemről arra az oldalra, és csak 2 nap múlva! Azt'egyáltalán nem fájdalmas, de azt javaslom, hogy először cserélje le szakemberrel, és meg tudják mondani a helyes módszert. Hölgyem azt mondta, hogy 3 hét múlva vissza kell jönnöm, hogy megváltoztassam, és megtanít mindenre. És még egy utolsó fontos dolog: lapos hátlapok vannak, és akkor kaphat olyat, amely úgy néz ki, mint egy szemöldök piercing, és hajlított szemöldökét kapja a lapos helyett. Sokkal könnyebben tisztíthatók, mint a laposak, így nem kell'nem kell attól tartania, hogy ez alá kerül és a fertőzés is megfertőződik. Szóval azt's minden és így végül a tűvel úgy éreztem, hogy nem fáj, kevésbé fáj, mint a szerelmeseim, nem ijedtem meg a töréstől. Szerezze be a hajlított hátlapokat, mert könnyebb tisztítani a hátul csavarozott labdával. És azt javasolta, hogy először cserélje le szakember, hogy a youtube helyett megmutassák a köteleket. Szóval azt'remélem, segítettem néhányat, és sajnálom'tényleg hosszú!.

Mell Watson 2015. május 15 -én:

Évekkel ezelőtt át akartam szúrni a fülemet .. boldog vagyok, hogy nem't: D

Shonivyan az Egyesült Államokból 2015. május 15 -én:

Elolvastam a cikkedet és a videót is. Annyira szörnyű, hogy áttört porcot hozok létre. Nehezen gondolok a porcokra, mert sok fertőzés volt a testedben, ezért félek ettől. Azt is javaslom, hogy nézze meg ezt az oldalt, ahol rengeteg gyűjtő orrgyűrű, szemgyűrű stb. https://www.facebook.com/DailyProductsWithMobstubC…

bolyhos;) 2015. április 22 -én:

szia, mindkét csücskeméretét elvégeztem, az egyiket múlt szombaton, a másikat ma fegyverrel csináltam, de nem'nem fáj annyira. ne szúrja mindkét fülét egyszerre, mert nem tud aludni az oldalán, így talán megteheti, amit én tettem, és végezzen egyet, majd várjon egy hetet, 2 hetet vagy egy hónapot, hogy beszerezzen egy másikat. még tudok'ne aludj azon az oldalon, ahol az első spirált kaptam, ezért a karomat a fejem alá tettem, és megpróbáltam távol tartani a fejem a párnától anélkül, hogy a karommal megérintettem volna

és én is 14 vagyok 🙂

jó szórakozást a piercingek beszerzéséhez

remélem szereted őket, mert én szeretem az enyémet

köszönöm ez a weboldal valóban segített xxx

🙂

Zoey 101 2015. április 02 -án:

Hogyan rakják be a fülhallgatót

Tjasa Mataj 2015. március 17 -én:

Mennyi ideig kell tisztítanom? Mert a piercingem azt mondta, hogy csak egy hétig alkohollal, és csak naponta egyszer.

marley patterson 2015. február 25 -én:

tudnék úszni, miután megkaptam ezt a piercinget????

őrült 2015. február 06 -án:

szia, én'm 14 és softballt játszok. Arra gondoltam, hogy beszerezek egy spirál piercinget, de én'm félek, hogy a sisak irritálja a piercinget. a szezon nem'április-május májusáig nem indul, így lesz egy kis ideje gyógyulni, ha most átszúrom, de nem'nem szeretném, ha kitépnék a fülemből. Köszi szépen

Ellie 2015. január 18 -án:

Hello én'm 14 és arra gondolok, hogy a hétvégén átszúrják a porcomat. Fel kéne ragasztanom őket p. És én'm kíváncsi vagyok, hogy a szalag nem irritálja -e a piercinget! Bármilyen információ annyira hasznos lenne, mert kissé ideges vagyok 🙂 köszönöm x

Ária 2015. január 04 -én:

Szia, én is olyan vagyok, mint Hayley, minden tanács?

Hayley 2015. január 01 -én:

Szia! én'm szeretném átszúrni a porcomat, de nikkel allergiám van. Minden olyan fém, amelyet javasolna, hogy megpróbálja megtalálni't reakciót válthat ki, vagy bármilyen tanácsot adhat a működő fém megtalálására. Kösz!

Julának 2014. december 14 -én:

Nem tenném't nem javasoljuk, hogy vegyen porc piercinget, ha'korábban sok fertőzés volt a lebenyeden! De tedd, amit igazán akarsz, tedd's végül is a tested.

Jula 2014. december 13 -án:

én'm 12, és arra gondolok, hogy cartledge piercinget szerezek. én'Nem vagyok biztos benne, hogy kell -e, mivel korábban szerettem egy piercinget a szerelemben, és sok fertőzésem volt, és el kellett távolítanom. Bármilyen tanács?

robot 2014. december 01 -én:

Akik fontolóra veszik piercingeiket:

Körülbelül 3 hete volt a helix piercingem. Tűvel csináltam. Én nem'nem tudom a fegyver és a tű közötti viták legitimitását, de miért nem lehet a biztonság oldalán, és tűvel szerezheti be? Ha te'félek a fájdalomtól, don'ne aggódj! Gyenge a fájdalomtűrő képességem, és szorongok az influenza elleni oltás vagy a vérvétel miatt, és megijedtem attól, hogy a helixemet is tűvel átszúrják. De hidd el, ez nagyon gyorsan történik's majdnem olyan, mint pisztollyal szerezni. Az egész úgy érezte, hogy talán 2-5 másodpercig tartott. Egy apró fájdalmat és furcsa érzést éreztem, majd elmúlt, és a fülem egy kicsit forró volt. Hogy's ez. Tehát ha a költség nem't neked probléma, csak a tűt keresd! Győződjön meg róla, hogy elmegy egy szép tetováló/piercing boltba, és figyeli, hogy a piercer kinyit egy új tűcsomagot, vagy mi nem az Ön számára.

Továbbá, ha gyanítja, hogy fertőzése lehet, ne tegye't kiborul. Megijedtem. Ez nem éri meg. Ha gyanítja, akkor a legjobb, amit tehet, ha napi kétszer tisztítja, mint te'kellene. A tengeri só áztatás a legjobb, naponta kétszer (ne felejtse el lemosni a fülét meleg vízzel az áztatás után). Akkor esetleg permetezze be a bőrpír csökkentő hidratálót, ha a piercingje eladta. Azt hittem, hogy fertőzésem van egy hét múlva a piercingembe, amikor véletlenül extra sebek, vörösek és fájdalmasak lettek, sőt észrevettem, hogy van egy sötétzöld/sárga kéreg, amikor nedves q -heggyel tisztítottam a piercing körül – de minden szigorúan ragaszkodott a tisztítási rituáléhoz, és egy -két nap alatt elmúlt.

Élvezze az új piercinget!

Nicole 2014. október 26 -án:

én'm rendben van, csak a fülcimpáim vannak befedve

Frankie 2014. október 15 -én:

A gondolkodás módja az, ha ez fáj, akkor kíváncsi vagyok, milyen érzés a lövés, és akkor rájössz, hogy aligha fáj. Nincs értelme nyilvánvaló dolgokat kimondani, de ha te'aggódsz a fájdalom miatt, gondolj csak bele. Elkészítem az enyémet a születésnapomra

Szia 2014. október 05 -én:

Igen, Tina, megmondják, mikor's hírnöke csak a fülbevaló cseréjéhez vegye ki, de attól függően, hogyan készíti el

Tina 2014. szeptember 25 -én:

Utána's meggyógyult..mennyi ideig tart. Ki tudod venni a fülbevalót? Vagy bezár?

Savannah 2014. szeptember 17 -én:

Ma megkaptam az enyémet, nagyszerű tisztítás volt, annyira fáj, mint az első pircing (kaptam egy felső fülkaraliált), mondom, hogy csináld, mert a fájdalom dacosan megéri nekem, nagyon szeretem !!! Don'ne ijedjen meg a tűtől, mert a fájdalmam nagyon alacsony, és a lottón csípésnek éreztem, és én'm 13

Lilly 2014. szeptember 17 -én:

én'ma veszek egyet és én'félek minden tanácstól

Méhfű 2014. szeptember 15 -én:

Hiányzik a bal oldali fülemből egy patron, és azt tervezi, hogy átszúrja őket esetleg 1-3 piercinggel, úgy gondolja, hogy többé-kevésbé fájni fog

Evelin 2014. augusztus 25 -én:

Le vannak készítve a lebenyem (mindegyik fülben 3), valamint az orrom és a kagyló, a szemöldököm is elkészült, de elvándorolt, és most van egy heg. Mindenesetre szeretnék több lebeny piercinget, és őszintén szólva, biztonságosabban érzem magam, ha Claire -nél végezhetem el őket's, vagy bárhol, fegyverrel. én'soha nem volt gondom a lyukakkal'így sikerült. A többiekkel (orr, kagyló és szemöldök) azonban pokol volt. Tűkkel végeztem őket és én'keloidot kaptam mindegyikre. Az orromon lévő egy éven belül eltűnt, a szemöldököm csak 8 hónapig tartott, mire ki kellett venni és hagyni, hogy hegesedjen. A kagylóm a legújabb, körülbelül 2 hónapja csinálták meg's keloid mindkét oldalán, utálom! Remélhetőleg ez is elmúlik. Továbbra is kapok piercinget, tűvel és fegyverrel is'Nem érdekel, ha elsőre csúnyának kell tűnnie.

Maia 2014. augusztus 05 .:

Claire's azt mondja's 12 hét a piercing gyógyulásához, ez azt jelenti, hogy ezt követően ki tudom venni sportolni?

Tina 2014. augusztus 02 -án:

Van egy lányom, aki egész évben focizik. Azt szeretné, ha ezen a hétvégén áttörték volna a porcát, de jövő hétvégén tornát rendezünk. Jó lenne, ha egy órára kivenné a piercinget, és visszahelyeznék? A bajnokság után 3 hetünk van a következő mérkőzés előtt. Várjon addig, vagy várjon novemberig, amikor bekövetkezik a téli szünet?

Robyn J Williams Kanadából 2014. június 27 -én:

te'szabadon eldöntheted, ki szúr téged, Ben. Kötelességemnek érzem, hogy pontos információkat nyújtsak arról, hogy mi biztonságos és nem biztonságos a karosszéria -módosítási iparban. Sterilizálatlan és unalmas berendezéssel átszúrni egyszerűen nem biztonságos. Nem kérek elnézést, ha erről tájékoztatom az embereket.

Nene 2014. június 01 -én:

Hé, a múlt héten áttörtem a porcomat't fájni. Megkaptam a második lyukat is, azt hiszem, a másodikom kétszer jobban fájt, mint a porc. Amikor elvégeztem a porcomat, nem't nem fájt, amíg átszúrták, lüktetést és vörösséget nem éreztem & MOST fáj nekem badddd és a Swole

Robyn J Williams Kanadából 2014. május 28 -án:

Mariah, hagynád, hogy egy orvos tűt adjon valami ilyesmivel'sosem sterilizálták? Ha nem, miért hagyja, hogy egy képzetlen ügyintéző ezt megtegye?

Gabrielle 2014. május 23 -án:

Soha ne engedje, hogy bárki pisztolyával átszúrja. Ezeket nem lehet megfelelően sterilizálni, és összetörheti a fülét és az orrát. Ha olyan helyre megy, mint Clairs vagy Walmart, a pisztoly mögött álló embereknek nincs valódi képzettségük ahhoz, hogy piercinget csináljanak. A legközelebbi piercing boltba menni a legbiztonságosabb megoldás

Mariah 2014. május 17 -én:

Én nem'ne gondolja, hogy a szúrófegyverek olyan veszélyesek, mint ahogy mindenki mondja. 5 piercinget végeztem fegyverrel, és semmilyen fertőzésem nem volt 6 dollárért. Amikor te'ha a pisztolyával elvégezzük a pisztolyt, náluk van a fegyver, és egy patront helyeznek rá, a patron az egyetlen dolog, ami a pisztolyon ténylegesen megérinti Önt, és miután végzett a piercingével, elrakják a patront, hogy fertőtlenítsék vagy dobják el. A fegyverek nem'Ne használjon tűket a piercinghez, csak az ékszereket, azokat az ékszereket, amelyekhez senki nem nyúlt. Fegyverek nem'nem okoz fertőzést, ha nem megfelelően gondoskodik róluk.

Robyn J Williams Kanadából 2014. április 18 -án:

Pár dolog, itt:

-Azt's nem porc piercingnek nevezik – porcai vannak az egész testen, nem csak a fülén. Hogy's egy perem/spirál piercing.

-Mindig szörnyű ötlet, ha fegyverrel átszúrják magukat. A fegyvereket nem lehet megfelelően sterilizálni, és súlyos sérüléseket okozhatnak a szúrt területen. Megnyílnak a fertőzések előtt, és néha rosszabbak is – a hepatitis gyakori probléma, mivel gyakran ugyanazt a fegyvert használják számos emberre. Azok az emberek, akik Claire -nél dolgoznak's nincsenek piercingekként kiképezve – a piercing gyakornokság hónapokig is eltarthat, míg a bevásárlóközpont személyzete videót néz, és's ez.

-A megoldás, amit Claire -nél adnak's vagy bárhol nem sóoldat. Alkoholt tartalmaz, amely kiszárítja a piercinget, és elpusztítja a gyógyításhoz szükséges jó baktériumokat.

-Nem szabad friss piercinggel úszni. Kivéve, ha mindenki másra vágysz's baktériumok a friss sebében.

Tisztelettel,

Megfelelően képzett szakember.

Allie 2014. április 15 -én:

Don'ne kapja meg mindkét fülét egyszerre! Fáj az alváshoz. Azt javaslom, hogy szerezzen egyet egyenként, hogy legalább az egyik oldala legyen a gyógyulási folyamat során.

Jessica 2014. március 16 -án:

Ma kaptam egy Porc piercinget. És azon tűnődtem, hogyan aludjak a hajammal? Mint a sajátos módszerük, így a haj nem kerül a piercingbe?

Krisztina 2014. március 04 -én:

Mindkét fülön porcszúrást akartam kapni, de miután elolvastam ezt a cikket, különösen ott, ahol azt írják, hogy ha a kötést alszik, irritált lesz, és mivel nem tudok aludni, ha nem vagyok az oldalamon, Arra gondolok, hogy talán csak az egyik fülét kell elvégeznem, a következő évben pedig a másikat. Bármilyen megjegyzés vagy javaslat? talán ott's trükk, hogy oldalt alszik, anélkül, hogy irritálná a piercinget?

én'sokat olvastam és néztem ezt a témát, hogy felkészüljek a piercingemre, és néhány dolgot nagyon rendszeresen találtam:

– A tengeri sós víz kiválóan alkalmas piercingek tisztítására, de soha ne használjon asztali sót, mert ez rossz hatással lenne. A Hot Topic eladja a sósvizes szérumot.

– az alkohol vagy bármilyen alkohol dörzsölése rossz a porcszúrásokhoz, nagyon könnyen irritál, bár nem fertőzhet, kellemetlenséget okozhat, például labda formálásakor, ahol a piercing.

– Don'ne játsszon vagy érintse meg a fülbevalót, bármennyire is szeretjük ezt csinálni, a porc irritálja, például labdát képez, dudor vagy vörösség.

– szúrja át a porcokat csapszeggel, ha karikával kapja, a piercing könnyebben irritálódik, mert a karika könnyebben mozog előre -hátra, fájdalmat okozva, és a csípése enyhén kellemetlen formában gyógyulhat.

– Szúrja át a porcokat egy üreges tűvel; a legtöbb ember számára az üreges szükség sokkal kevésbé fájdalmas, mint a fegyver.

– Azt javaslom, hogy az érzékeny piercinget, például a porcot, szerezze be a Pagodában vagy egy professzionális/minőségi kötöző helyen, és biztosan ne a Claire -nél's; Gondolj a tapasztalatokra, szeretnéd, ha a tapasztalt valaki áthatolna a bőrödön/testeden, vagy valaki, aki nem. Valaki Claire -nél's lehet használni a fülcimpák átszúrására, de ez nagyon különbözik a porcszúrástól, és én'd mondjuk az ember valószínűleg a legbiztonságosabb, kevésbé fájdalmas módszert választaná.

Ez a cikk nagyon hasznos volt, és a hozzászólások is, köszönöm.

Sára 2014. március 04 -én:

Beth: Kaptam egy ipari piercinget, és másnap délután nagyon széles karral kellett védőszemüveget viselnem. Tompa fájdalmat éreztem, amikor néhány órával később lenyomták a piercinget és a kényelmetlenséget. Tehát kivitelezhető, de mindent megteszek, hogy ne stresszeljem, mert ez befolyásolhatja a gyógyulást.

Egy másik megjegyzésnél'Nagyon jó meggyőződni arról, hogy a szalon, ahova jár, APA tanúsítvánnyal rendelkezik. Azt mondja, hogy minden berendezés és személyzet megfelel bizonyos minőségi előírásoknak. Az is jó, ha a piercingeket implantátum minőségű fémmel készítik el. Azt's ugyanaz a fém, amelyet csípő- és térdimplantátumokhoz használnak. Azt's szennyeződésektől mentes. Alapvetően azt'úgy tervezték, hogy a tested ne't próbálja meg lebontani az ékszereket és ragaszkodni a fémhez. Ez azt is kiküszöböli a friss piercing csavarásának szükségességét.

Beth 2014. február 21 -én:

Gondolkozom azon, hogy holnap megcsinálom a porcomat. Biztonságos a sapka viselése? A munkámhoz sapkát vagy hajhálót kell viselnem.

Célin 2014. február 09 -én:

Csak azon tűnődtem, hová tegyem a piercinget a porcra … Mint a fül legmagasabb piontján, vagy egy kicsit fölötte, ott, ahol a fül kerekebb lesz, nem olyan messze a fülcimpától…?

Kösz!

Rebecca 2014. február 01 -én:

Nos, két héttel ezelőtt áttörtem a nyelvemet egy szalonban tűvel és mindkét porcikám fegyverrel Claires -ben. Ami a fájdalmat illeti, a nyelv őszintén rosszabbul fáj a tűtől, érzéstelenítő szer nélkül. De a porcok sem fájtak igazán, csak enyhe csípés. Látszólag a hátamon alszom, mióta itt olvastam, hogy ne feküdjek a piercing oldalán. Volt egy porcszúrásom évekkel ezelőtt Claires -től, de nem't nem fertőződik meg, de pár hónap múlva kivettem, mert érzékeny. Remélem, hogy ezúttal győzött'ne legyünk olyan érzékenyek, de mi'majd meglátod. A piercing azt mondta nekem, hogy ha genny jön ki, akkor vegyem ki és menjek orvoshoz. Naponta háromszor fogom tisztítani 6 hétig, ahogy ő javasolta az általam adott megoldással, és remélhetőleg rendben lesz. Ezt követően szappant és vizet használok.

Fájdalmas? Nem igazán.

Adriana Ortiz 2014. január 23 -án:

Köszönöm mindenkinek, hogy megtekintette a cikkemet. A "személy" aki azt állítja én "Don'nem tudom mi vagyok'arról beszélek" tényleg életet kellene kapnod. Ha anonim emberekkel vitatkozva tölti a napjait az interneten, akkor hobbira vagy munkára van szüksége. Közel 10 éve vagyok tetoválás és piercing rajongó, így tudom'Biztos vagyok benne, hogy tudom, mi vagyok'arról beszélek. A végén az's a testedről. Néhány ember teste remekül meggyógyul, miután fegyverrel átszúrták, egyesek nem. Ha arra van szüksége, hogy kiteljesedjen az online bunkóságból, szerezze be máshol. Kösz

Brenda 2014. január 23 -án:

Elkészítettem a felső fülemet, és megtisztítottam, másfél évig kényeztettem, de egyszerűen nem't teljesen jól. Szerettem. Olyan menő kinézetű. Legtöbbször fájó maradt. Miután aludtam egy éjszakát és fájt, másnap reggel felkeltem és kivettem a fülbevalót. Most van egy hegem. : (Még mindig szívesen visszavenném, de ennyi idő után feladtam.