En lang pixie cut er en kort frisyre der håret er lengre enn et tradisjonelt pixie cut. Lange nisser er vanligvis kortere i ryggen og sidene, mens de er lengre på toppen med lange smell. Det er det beste hårklippet for kvinner som vil ha en kort, frisyr som ikke er for kort.

Tips om hvordan du velger en lang Pixie Cut

Her er de viktigste tingene du skal ta i betraktning når du velger et langt nisseklipp.

 • Vedlikehold: Hvis du vil holde håret kort, vil det kreve flere salongbesøk og styling til tider.
 • Styling og produkter: Kjøp litt teksturiseringspasta, voks eller spray for en moderne rotete pixie -avling.
 • Ansiktsform:
 • Runde ansikter: Hold smellet lengre og vinklet og håret rett for å få ansiktet ditt til å virke smalere.
 • Firkantede ansikter: Tenk på en lang shaggy pixie for å balansere en sterk kjeve.
 • Lange ansikter: Velg et sideskilt utseende med en bølget tekstur for å forkorte ansiktet ditt litt.
 • Ovale ansikter: Du kan stort sett bruke et hvilket som helst snitt du ser her!
 • Heart Faces: Du kan også velge et hvilket som helst snitt som fanger øyet!
 • Hårtype:
  • Tykt hår: Vil kreve mer tekstur for å tynne og forme kuttet for å slanke seg.
  • Tynt og fint hår: Be stylisten om å klippe flere lag for at håret skal se tykkere ut.
  • Krøllete hår: Som med de fleste snitt for krøllete hår, vil det kreve mer vedlikehold og produkter for å holde krøllene sunne og formen på kuttet. Jeg foreslår at du ser en DevaCut -spesialist.
  • Bølget hår: Ikke forvent et polert utseende med mindre du stryker. Omfavn dine naturlige bølger. Påfør produktet, børst, diffunder og kam eller bruk fingrene for å style.
  • Noen kjendiser som har kjørt en lengre pixie cut inkluderer Ginnifer Goodwin, Twiggy, Jada Pinkett Smith, Evan Rachel Wood, og selvfølgelig Disney’s Tinker Bell.

   Vurder å ha den med sprø eller ansiktsrammende lag, med en edgy underskæring eller noen søte smell, rett eller krøllet, glatt eller fluffet, og du vil absolutt alltid ha et fantastisk resultat! Du vil sikkert få utallige komplimenter når du har hakket låsene dine i en av disse nydelige, lange niesekuttene. La deg friste til å gå for en kort stil!

   Før din neste håravtale, sjekk ut disse populære bildene med lange nisseklippsideer.

   Fantastisk Pixie med lange smell

   Fantastisk Pixie med lange smellInstagram @renzizgheib

   Jeg elsker asymmetriske lange nissehårklipp. Denne trenden er en perfekt måte å ha en edgy, snarvei uten å ofre alle lengder.

   Hvis du vil gå kort uten å se for maskulin ut, er dette et godt alternativ. Det er så mye allsidighet med dette kuttet. Du kan bære denne slanke og polerte, full av tekstur og tøffe, eller ha en feid smell.

   Dette er et relativt lite vedlikeholdt langt nissehårskutt uten nødvendigvis å måtte “se” lite vedlikehold.

   Pixie med en lang fryns for rett hår

   Pixie med en lang fryns for rett hårInstagram @justindillaha_hair

   Tenk på en nisse med en lang fryns for rett hår for å øke volumet og fremheve øynene. En lang pixie -hårklipp kan oppnås ved å klippe håret i ryggen til lengden på nakken mens du lar det stå lenger foran. Stylisten din kan tilpasse denne langstrakte nissen til å smigre hver unik ansiktsform.

   Hakkete sølvpiks for kvinner over 60 år

   Hakkete sølvpiks for kvinner over 60 årInstagram @katiecofferonhair

   En hakket sølvpike for kvinner over 60 år er et alternativ for naturlig fint hår. Et langt nisseklipp komplimenterer enhver hårtekstur, spesielt når du lager en stil som løfter ansiktet. Be om et poengklipp i forfiningstrinnet i hårklippstjenesten for å garantere lite innsats.

   The Feathered Long Pixie Bob

   The Feathered Long Pixie BobInstagram @naitsupak

   Den fjærede lange nisseboben har vært et klassisk stiftealternativ blant kvinner som ønsker å holde alternativene åpne og gratis. Be om en lang pixie -hårklipp med kortere, frakoblede sider for å oppnå ønsket pixie -frisyre. Blås den ut, rett den flat, ha alt det gøy du vil!

   Pixie med lite vedlikehold

   Pixie med lite vedlikeholdInstagram @jeanclaudeelmoughayar

   Nissen med lite vedlikehold gir en fasjonabel presentasjon. De lange pixie cut frisyrene er kuttet på en tilpasset måte med en trekantet form, slik at håret flyter fra en kortere rygg til en lengre front, svaiende mot øynene. Flott for kvinner med alle hårtyper som ønsker et trendy, lettstilt snitt.

   Lagdelt Pixie Bob for naturlig bølget hår

   Lagdelt Pixie Bob for naturlig bølget hårInstagram @jeanclaudeelmoughayar

   Prøv en lagdelt nissebob for naturlig bølget hår. En lang bølget nisse er en favoritt blant kvinner med en hårtekstur som er tambar med litt stylingkrem og litt finhet. Denne mellomstore niesekuttet] er en drøm om hårstyling!

   Rød lang Pixie med smell

   Rød lang nisse med smellInstagram @hair.by.timberleejayde

   En rød, lang nisse med smell kan være det du leter etter hvis du vil tilsette litt krydder i lokkene dine. Den rike, røde fargen får denne fulle niesekuttet til å se like hard ut som ild. Denne lange klippte hårklippingen er allsidig og enkel å style. Prøv å bruke en tørr teksturspray for å vise frem teksturen!

   Balayage Pixie for kvinner over 60 år

   Balayage pixie for kvinner over 60 årInstagram @annetteluxe

   Prøv en balayage-nisse for kvinner over 60 år hvis du vil ha en lite vedlikeholdende nyanse, men vil vise frem de ekstra teksturene. Det er en perfekt måte å legge dybde og dimensjon til en pixie med lang lengde. Denne fargen kan være flatterende for enhver hudfarge!

   Blowout for Long Pixie

   Blowout for lang nisseInstagram @todchukstudio

   En utblåsning for lange niesekutt har uendelige muligheter. En pixie cut er vanligvis kortere på sidene og lengre på toppen. Mellomlange nisser gjør det vanligvis bedre med hakkete lag, ekstra tekstur og mer volum.

   Lang Pixie med Swoopy -lag

   Lang nisse med swoopy lagInstagram @alexei.fedorko

   En lang nisse med swoopy -lag er perfekt for kvinner som ønsker et behagelig snitt som også er elegant. Et flott alternativ for de som ønsker å markere kinnbein og øyne, slik at ansiktet blir mer utsatt.

   Feathered Pixie Bob for kvinner over 50 år

   Feathered pixie bob for kvinner over 50 årInstagram @cabelosfhabioribeiro

   Prøv den fjærete nissebobben for kvinner over 50 år hvis du vil ha en moderne og lett å vedlikeholde hårklipp. Denne lange avlingen er ideell for å kutte den annenhver måned for å holde den kort og med en polert finish.

   Lang underskåret Pixie med bølger

   Lang underskåret nisse med bølgerInstagram @kadindediginkisasacliolur

   En lang underskåret nisse med bølger er et trendy valg når du har kort hår med et langt på toppen. Myke bølger med en tryllestav gir en vakker touch til en langsiden feid nisse. Underskåret tar bort litt vekt fra den kortere siden av hårklippet ditt og gir en ren stil. En super feminin stil hvor du kan stikke bak øret for å vise frem de barberte sidene. Du ser på 4-6 ukers vedlikehold på denne nissen med lengre lengde.

   Invertert Pixie Bob

   Invertert pixie bobInstagram @henniegebhardt

   En omvendt pixie bob -hårklipp er en kortere versjon av en stablet bob. Hvis du er klar til å pusse opp stilen din, kan dette være noe for deg. Få noen myke fjærete stykker kuttet rundt ansiktet for å myke stilen og ha ryggen stablet for volum og tekstur. Du kan bruke den rett eller krøllete, dette snittet vil se fantastisk ut på hvilken som helst frisyre. En undersnitt viser den inverterte bunken i ryggen med det kontrasterende snittet.

   Sidedelt langlags Pixie Cut med hakkete lag for runde ansikter

   Sidedelt langlags Pixie Cut med hakkete lag for runde ansikter (Instagram @hairofslytherin

   Denne langlagde nisse -kuttet for runde ansikter handler om tekstur. Asymmetriske lange smell fungerer godt på brede ansikter som får dem til å virke smalere. For å få et mykere og søtere utseende på lange nisser, legg til noen bølger.

   Hakkete lag gjør dette hårklippet til en lang strukturert nisse. Lagene tilbyr mer flatterende alternativer for en kort hårstil og for kvinner som ikke er helt komfortable med den kortere lengden.

   Asymmetrisk Pixie Cut i lengde

   Asymmetrisk Pixie Cut i lengdeInstagram @dapperbycaitlin

   For kvinner som ønsker å beholde sitt naturlige hår og likevel vise frem en edgy rund nisse -frisyre, er denne for deg. Ujevnhetene i denne asymmetriske pixie-stilen i lengden, pluss den fantastiske naturlige teksturen, fungerer begge godt for å markere og balansere ansiktsformen.

   Hakkete Pixie med Side Bangs for fint hår

   lang hakket nisse med sidelegg for fint hårInstagram @njoycoiffure

   Hvem hadde ikke lyst til å klippe av håret hvis det vil se ut som denne slanke og edgy langlags -nissen? Denne typen er ofte referert til som en Twiggy hårklipp.

   Hår som er langt på toppen med lange smell gir rom for allsidighet i styling av en lang hakket nisse for fint hår.

   Lang Pixie med Razored Crown Layers

   Lang nisse med barberte kronesjiktInstagram @fryktet. hvitt

   Den lange nissen med barberte kronesjikt er flott fordi den har den beste veksten og ikke er klumpete. Kort hår med lange frontstykker fungerer godt på damer med naturlig tekstur på håret.

   Utah-baserte stylist Whitney Kilmer gjorde en hel barberhøvel for å oppnå utseendet. “Barberhøvelen brukes til å kutte uten å lage harde linjer og også fjerne masse fra hodet,” bemerker Kilmer.

   Når du styler, foreslår Kilmer å bruke en god rotpumpe eller elg på håret når det fortsatt er vått.

   Sassy Blond Pixie Style for tynt hår

   sassy blond stil for tynt hårInstagram @hairbyrachael.xoxo

   Denne stilen er en lang nisse med et skjult underskår.

   Den har en beige blond farge med mørke røtter, og denne stilen har virkelig vunnet popularitet. Du kan style den rett, bølget, bytte avskjed eller stikke den bak ett øre for et asymmetrisk snitt.

   Kort, tynt hår trenger ikke å være kjedelig! Hold fargen myk med en rotflekk etter å ha lagt blonde høydepunkter til en blek blond nisse, og du vil legge til dybde i ditt korte hår.

   Hvis du leter etter en vri på kortere hår som er alt annet enn kjedelig, er dette firkantede korte hårklippet noe for deg!

   For å opprettholde den lyse fargen, bruk lilla sjampo for å vaske låsene.

   Teksturert lang topp Pixie med den korte barberte siden og en fryns

   Teksturert lang topp Pixie med den korte barberte siden og en frynsInstagram @vitosatalino_official

   Denne nissen med lang lengde er ikke-tradisjonell. Det er litt edgy og likevel feminint.

   Den lange toppen med lengre smell gir dette snittet et mykere utseende, og fargen skriker feminint. Den kantete delen av denne barberte nissen er på baksiden. Den har en underskæring (fra sider til bak) som former hårfestet til en “V” -form. Lange nissefrisyrer ser bra ut med bølger, slanke eller til og med teksturerte!

   Dang sier vedlikeholdet for denne kuttet og fargen kan vare omtrent 8 uker. Fordi utkantene er lengre, kan den være egnet for jevne runde ansikter! Den passer de fleste ansiktsformer.

   Det er et flott snitt for kvinner med en eksisterende nisse som ønsker å endre ting. Noen tror at du bare kan gjøre så mye med kort hår, men det er ikke sant!

   Morsom Pixie med Undercut

   Lang nisse med undersnittInstagram @imsimplyjessy

   En morsom nisse med undersnitt er et smart valg for en leken frakoblet kontrast på siden. En underskæring er et perfekt alternativ for kvinner med tykt hår som bare trenger å gå ned i vekt for å legge ekstra tekstur til håret.

   Cool Long Curly Pixie Cut

   Cool Long Curly Pixie CutInstagram @noemivalenciahair

   Et vågalt og sassy langt krøllete nissehårklipp for jenter med naturlig krøllete hår handler om tekstur og definisjon. En lang nissefrisyre som denne ser flott ut når du lar noen lengdebiter stå foran for en flørtende touch!

   Moderne Shaggy Pixie med lange side-feide smell

   moderne shaggy pixie med langsiden feid smellInstagram @rodrigocintra

   Det beste med å ha super søte og korte shaggy pixie hårklipp er at du ikke trenger å bruke mye tid på å style dem. En innbundet tøff kråkehårklipp er nok til at den ser fasjonabel ut! Denne lange, lurvete nissen med sidekanter er perfekt for en moderne kvinne med krøllete eller tykkere hår.

   Tapered Long Pixie With Bangs

   konisk lang nisse med smellInstagram @hairbyjanetbiggers

   Et hårklipp som er så drømmende og moderne, skjer bare hvis du er trygg nok til å gå med denne avsmalne, lange nissen -kuttet med smell! Den lange ansiktsrammen, sprø smell gjør denne sprø niesekuttet enda mer kantete.

   Rotete Long Pixie Bob Haircut med Long Side Bangs

   Rotete Long Pixie Bob Haircut med Long Side BangsInstagram @demetriusschool

   Prøv en edgy long pixie bob med lange sidelegg hvis du er klar til å oppdatere stilen din. Lengre niesekutt er et godt valg hvis du er litt redd for å gå i kort hårklipp. De lengre lengdene rundt ørene holder denne nissen bob-kuttet myk. Hvis du liker variasjon, bruk det lange smellet som er stylet på hver side av lange pixie bob -hårklipp. Det er en vinn-vinn!

   Søt svart nisse for naturlig krøllete hår

   Søt svart nisse for naturlig krøllete hårInstagram @angeljhairartistry

   Lengre nisseklipp, som denne søte nissen for naturlig krøllete hår, er lite vedlikeholdsvennlig og har et edgy utseende. Stylist Angel Jenkins fra Cary, NC laget snittet, og la krøllene ha litt lengde til å style.

   Bruk tørrklippeteknikken, curl by curl, for å få denne krøllete pixie -kuttet. “Lag håret ved å vinkle saksen nedover og sørg for at du klipper krøllene der de bor,” sier Jenkins. “Spred krøllene når du styler for å maksimere volumet av håret.”

   Feminin utseende lang nisse for svarte kvinner

   Feminin utseende lang nisse for svarte kvinnerInstagram @erikacormierhair

   Prøv dette korte håret som er lengre på toppen hvis du ikke har svart hår. Det er en flott vokseutklipp hvis du for øyeblikket har en veldig kort nisse og vil vokse den til en lang nisseklipp..

   Prøv å holde den kort, men lengre i smellområdet. Dette fungerer best hvis du har veldig tykt hår og det er avslappet. Prøv det med en mørk brun hårfarge med Pravana Chromasilk 3N. Det er mørkt, men fremdeles naturlig.

   For kvinner som vurderer lange nissehårklipp, kan du be stylisten din om å se på hodet, ansiktsformen og hårfestet.

   Sølv Pixie for eldre kvinner

   Sølv lang nisse for eldre kvinnerInstagram @talknheads

   En sølvpike for eldre kvinner er en veldig sofistikert stil. En lang nisse på kort hår inneholder flere, nøyaktig kuttede lag og er ofte kortere i ryggen og lengre rundt ansiktet. En grå pixie cut gjør at kvinner kan bære sin naturlige hårfarge med en morsom stil.

   En lang androgyn Pixie

   Lang androgyn nisseInstagram @haaremitstil

   En lang androgyn nisse er perfekt for de fleste kvinner. Lange nisse stiler er veldig vanlige og kan klippes og styles på mange forskjellige måter. Kort hår med lange sider er alltid i stil og fantastisk på de fleste ansiktsformer.

   Lang pixie for tykt hår

   Lang nisse for tykt hårInstagram @cortesdecabelos

   Prøv en lang nisse for tykt hår for å holde håret ditt slank og skarpt. En lang pixie -klipp for tykt hår er noen ganger ideelt for å unngå at håret bulker for mye når det er kort. Middels pixie lengde som sitter mellom en bob og nissen holder litt vekt for å gjøre håret i en slankere silhuett og dermed lettere å vedlikeholde.

   Teksturert Pixie med V-Cut-lag

   Teksturert nisse med v-kuttlagInstagram @michaelalanphearhair

   Trekk av en teksturert nisse med V-kuttlag for en rask og enkel frisyre! Stilskaperen Michaela Lanphear fra Alabama anbefaler at den er for damer som liker lite vedlikehold.

   Lanphear brukte en saks-over kamteknikk for å oppnå den tette koniske finishen. Hun fortsetter: “Jeg anbefaler også punktskjæring for å oppnå en stykke struktur. Dette skaper sprø biter rundt utkantene og ørene. ”