Vaalea Bob on lyhyt tai keskipitkä tukka, joka on leikattu korvan ympäriltä olkapään tasolle ja värjätty millä tahansa vaalean sävyllä. Jos olet kyllästynyt pitkiin kampauksiin ja tummiin tai kirkkaisiin hiusväreihin, leikkaaminen vaaleaan sävyyn ja rajattu leikkaus voi olla virkistävä tulos!

Tämä vuosi on rohkea ja paljastava vuosi, ja runsaiden vaaleiden sävyjen ansiosta on taattu, että sinulla on yksi yksilöllisyytesi ilmaisemiseksi. Yhdistettynä bob-leikkaukseen, joka saa kasvosi muodon, saat varmasti upean ilmeen!

Vakavasti kovat vaaleat rinnat ovat olleet Taylor Swiftin, Reese Witherspoonin, Kim Kardashianin ja Taraji Hensonin tunnusmerkkejä jo jonkin aikaa, ja he ovat osoittaneet, että tämä kampaus sopii jokaiseen ihon sävyyn ja hiusten tekstuuriin virheettömästi. Floridan kampaaja ja värimies Justin Dillaha luo kaikenlaisia ​​ja pituisia vaaleita rinteitä tyttöihin ja osoittaa, kuinka tekstuurilla on valtava rooli tämän kampauksen toteuttamisessa yleisen ilmeen saavuttamiseksi.

Jos aiot pitää saman pituuden ja värin pitkään, salonkikäyntien pitäisi olla kalenterissasi 4-6 viikon välein. Näiden vierailujen välillä sopivien tuotteiden ja muotoilutyökalujen käyttäminen voi pidentää tai rikkoa kampauksesi pitkäikäisyyden. Ota yhteyttä stylistiisi saadaksesi parhaat suositukset!

Oletko vakuuttunut kaikista oikeista syistä kokeilla tätä klassista, seksikästä vaihtoehtoa? Sitten on aika vaihtaa tyylisi johonkin näistä alla olevista vaaleista bob -kampauksista!

Platina Blondi

platina blondi tyylikäs bob kampausInstagram @struss_roserussell

Jääkylmä, mutta tulee rajusti kuuma. Kirkastaa kaikkia huoneita tällä sävyllä. Varmista, että saat kaiken irti platinabobistasi keskiosan kanssa, jotta saat mahdollisimman tyylikkään tyylin.

Balayage Blondi

balayage blondi bobInstagram @lara_stelmashuk

Hunajavärit pyyhkäisivät varovasti päälle, jolloin vaaleat hiuksesi ovat mehevämpiä kuin koskaan tällä bob -leikkauksella.

Karamelli Blondi A-Line Bob

karamelli blondi a-line bobInstagram @hairbyjanetbiggers

Se tapa, jolla vaaleat sävyt sulavat toisiinsa, on vain jumalallista! Hieman epätasainen leikkaus ja porrastetut kerrokset tekevät tästä entistä houkuttelevamman.

Lyhyt blondi Bob otsatukka

lyhyt blondi bob otsatukka -kampauksellaInstagram @figoderhaarschneider

Valitse lyhyt vaalea bob, jossa on otsatukka. Houkuttele niitä vaaleita lukkoja söpöllä bobilla ja otsatukkailla. Näytät nyt todella tyylikkäältä!

Ash Blonde ja tummat juuret

Ash Blonde BobInstagram @hiustyylinen

Tämä siisti vaalea ombre bob, joka näyttää kuinka maukkaat kaksisävyiset hiukset ovat. Kuinka ylimääräistä on kaksivärinen lohko!

Kultainen blondi käänteinen Bob

Blondi käänteinen bobInstagram @hexgirlhair

Käännetyillä lyhyillä vaaleilla bob -kampauksilla etuosa on normaalisti pitkä, kun taas takaosa on lyhyt. Tällä tavoin tämän vaalean bob -kampauksen reunat auttaisivat suuresti kasvojen muotoilua yhdessä monipuolisten hunajaisten vaaleiden sävyjen kanssa.

Vaalea vaalea kihara Bob

Vaalea blondi kihara bobInstagram @kriscolesalon

Kultainen blondi on niin tahraton väri. Nämä suuret kiharat auttavat luomaan kerubisen vaikutuksen, joka lyhentää vuosiasi.

Jäinen vaalea keskiosa Bob

Vaalea keskiosa bobInstagram @erin.boha

Keskiosan omistaminen on riskialtis tyyli. Joillekin se korostaa edelleen ominaisuuksia, joiden pitäisi olla tasapainossa. Kuitenkin tämä jäinen vaalea bob -tyyli on varma voitto, kun olet lisännyt siihen henkilökohtaisen kosketuksen.

Hunaja blondi pitkä tylppä Bob

Hunaja blondi pitkä tylppä BobInstagram @taylorcolehair

Brunette ja blondi yhtenä värinä! Saumaton siirtyminen tylpään bobiin hunajablondin kanssa on kuolla.

Mansikka blondi kulmikas Bob

Vaalea kulmainen bobInstagram @herygibsonthehairstylist

Suloinen nimi suloiselle värille! Virtaava vaalea pitkä bob (lob) on se, jota sinun pitäisi käyttää ensi kaudella.

Lyhyt blondi Bob

lyhyt vaalea bob -kampausInstagram @styled_by_carolynn

Pidä lyhyt vaalea rintaliivisi hieman taaksepäin, kun taas aaltoilevat kerrokset säilyttävät raikkaan ilmeen etukäteen.

Bob vaaleilla kohokohdilla

Bob vaaleilla kohokohdillaInstagram @sarahkrook.hairstylist

Rento blondi karamelliväreillä antaa kaiken yksinkertaisuuden, jota tarvitset kampauksessa. Lisää hiuksia pehmeillä aalloilla.

Q&A tyylin luoja, Sarah Krook

Master -stylisti ja Davinesin suurlähettiläs @ Hunt & Kerää Hair Co. Victoria, BC

Miten kuvailisit tätä?

Tässä vaaleissa kohokohdissa olevassa bobissa on lievä porrastusjuuri! Se saavutettiin kääntämällä kalvoja hieman pään takaosaa kohti ja maalaamalla keventäjä V-muotoiseksi pienille kutomakohdoille tai ”vauvavaloille”. Tämä saavuttaa hämmästyttävän luonnollisen juuren, jolloin voit antaa värin kasvaa pehmeästi ilman kovaa juuriviivaa! Kun saat bobin balayagella, tutustu muutamiin balayage -palasiin kalvojen ympärille, jotta voit lisätä vaaleutta ja kirkastaa loput päät!

Mikä on paras neuvosi?

Tämä pitkä vaalea bob toimii todella hyvin niille, jotka tarvitsevat vähän huoltoa, jotka haluavat vain koskettaa niiden kohokohtia aina silloin tällöin. Leikkaus on yksinkertainen pitkä kuvioitu bob tai “loh”, joka toimii hyvin naisilla, joilla on hienot hiukset, mutta paljon. Vaalea bob, jossa on kerroksia takana, auttaa luomaan muodon ja ulottuvuuden. Kun se yhdistetään hämmästyttävän tuotteen, kuten Kevin Murphyn makuuhuoneen hiusten kanssa, se voi auttaa lisäämään kruunun korkeutta ja pidentämään kasvoja. Tämä vaalea pitkä bob toimii todella hyvin pyöreämmillä kasvoilla.

Blondi Choppy Bob

Vaalea katkera bobInstagram @catcoiffeur

Tämä katkera vaalea lohko on yhdistelmä vanhoista väreistä ja vauvavaloista.

Tämä voidaan leikata yksinkertaiseksi alleleikatuksi märkäksi käyttämällä Hanzo Hattorin 7 tuuman viistettyjä leikkureita. Pehmennä se sitten kuivaksi käyttämällä Hanzo Hattori -leikkureiden 40 hampaan rakenneleikkuria.

Mieti kuinka paljon käytät hiuksiasi. Haluat ylläpitää sen pitämistä tylsänä ja tuoreena. Värin osalta tämä voi vaihdella luonnollisen tason mukaan. Kaiken kaikkiaan tämä on melko söpö yksinkertainen leikkaus ja tyyli kaikille naisille!

Valmistunut blondi Ombre Bob

Valmistunut blondi Ombre BobInstagram @cassderosa

Q&A tyylin luoja, Cassandra DeRosa

Omistaja / Hiusväri @ Jae Lace LLC / Salon 202 paikassa Howell, NJ

Miten kuvailisit tätä?

Tätä voitaisiin kuvata hiekka/beige platina -rantainen kuvioitu tylppä bob!

Mikä on paras neuvosi?

Nämä vaaleat bob -hiukset ovat täydellisiä naisille, jotka eivät todellakaan ole parhaita hiusten muotoilussa ja etsivät kiihkeää/trendikästä tunnelmaa. Jos leikataan oikein, vaalea bob -leikkaus muotoilee melkein itsensä muutamalla litteän raudan käänteellä ja tekstuurisuihkulla. Tekstuurisuihku tällä platina -vaalealla bobilla on paras ystäväsi. Tämä leikkaus näyttää parhaalta soikealla/pitkällä kasvomuodolla ja on hämmästyttävä ihmisille, joilla on todella ohuet/ohuet hiukset. Se tekee päistä paljon paksumpia!

Keskivaalea Bob

Keskivaalea BobInstagram @danaemichelehair

Q&A tyylin luoja, Danae Michele Jacob

Hiusmuotoilija & Yrityksen omistaja @ Danae Michele Hair Design, Calgary, AB

Miten kuvailisit tätä?

Tämä keskikokoinen vaalea rintakehä, joka on kulmautunut, on ihanteellinen naisille, joilla on pitkät, aikuiset vaaleat hiukset. Tonnia kalvoja tehtiin ja sitten se yleisesti sävytettiin. Kalvot ovat täydellisiä, koska ne lisäävät suurta ulottuvuutta hiuksiin, jotka tuntuvat niin tylsiltä.

Leikkaus on käänteinen bob -leikkaus. Paloja pidettiin pitkiä kasvojen ympärillä, koska pituuden jättäminen ainakin hieman leuan alle auttaa pidentämään kasvoja – erityisesti naisilla, joilla voi olla pyöreämpi kasvot.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Sijoita hyviin hiustuotteisiin – ei ainoastaan ​​muotoilun helpottamiseksi, vaan myös niiden uuden värin suojaamiseksi ja sen kestämiseksi pidempään. Tämä blondi, jossa on vaaleat kohokohdat, voi lisätä vartalon ja muodon naisille, joilla on ohuemmat tai löysät hiukset. Se voi myös lisätä vapautta ja monipuolisuutta naisille, joilla on erittäin paksut hiukset.

Tumma blondi aaltoileva Bob -leikkaus

Tumma blondi aaltoileva Bob -leikkausInstagram @tanssi

Q&Tyylin luoja Stephanie Marie

Kampaaja @ The Grand Orange Countyssa, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tätä?

Tämä tumma vaalea aaltoileva bob on nykyaikaiselle tytölle, joka haluaa jotain ärsyttävää ja kirkasta mutta vähän huollettavaa. Kultaisen värin ansiosta nainen näyttää nuorekkaammalta ja lämmittää ihon sävyä. Se ei ole vain täydellinen kaikille ihon väreille, vaan se on myös hyvä niille, jotka haluavat viettää vähemmän aikaa salongissa.

Saadaksesi tämän värin, pyydä täysi babylight/balayage, jotta hiuksesi olisivat mahdollisimman kiinteät. Mikä tekee tästä väristä vähäisen ylläpidon, tekee juuri varjon, joka sulaa kultaiseksi blondiksi, jonka pitäisi kestää noin 3-4 kuukautta. Tämä väri ja leikkaus näyttää hyvältä kaikille naisille, olitpa sitten 20 -luvun alussa tai 40 -luvun lopussa.

Mikä on paras neuvosi?

Tämä on täydellinen naisille, jotka haluavat muutosta. Se ei vain sovi kenenkään naisen kanssa, vaan väri sopii kaikkiin ihon sävyihin. Kultainen blondi, jolla on lyhyt tylppä leikkaus, on ärtyisä, tyylikäs ja helppo muotoilla. Piditpä sitten pehmeistä aalloista tai suorista hiuksista, se on helppo tyyli nykyaikaiselle naiselle, jonka täytyy viettää vähemmän aikaa muotoiluun.

Pitkä blondi Bob

Pitkä blondi BobInstagram @ambermcmahen

Q&A tyylin luoja, Amber McMahen

Hairstylist / Master Colorist @ Bianchis Salon paikassa Clinton Township, MI

Miten kuvailisit tätä?

Tämä vaalea lohko on elävä tyylikäs. Väri pidettiin hieman juurtuneena, joten siinä on pehmeää kasvua, eikä sillä koskaan näytä olevan uutta kasvua. Kulmainen lohko, jossa on pehmeä romanttinen aalto ja balayage -sijoitus, todella esittelee kaiken täydellisesti!

Etkö rakasta hänen kasvojensa ympärillä olevien kohokohtien kirkkautta? Muista aina, että kohokohdat ovat yhtä vahvoja kuin heikot valosi. Vähemmän huoltoväriä varten pidä kaikki pehmeänä hiukan juurella, mutta potkaise sitä lovella kasvojen ympärille, jotta tunnet olosi mukavaksi ja kirkkaaksi!

Mikä on paras neuvosi?

Pidä hauskaa tämän pitkän blondin kanssa! Jos olet kiinnostunut vähäisemmästä huoltoväristä, tämä on sinua varten! Voit aina kirkastua kasvojen ympärille ja pitää kaiken muun pehmeänä. Kasvojemme muodosta riippuen blondien bob -leikkausten muoto tulee.

Voit pitää kulman, mutta jos sinulla on pidempi kasvomuoto, sinun kannattaa harkita sivulta pyyhkäisten tai verhojen otsatukka. Blondi bob sivutangolla on erittäin trendikäs juuri nyt!

Likainen blondi lohko

Likainen blondi lohkoInstagram @sohni_hair

Q&A tyylin luoja Sonia Ochoa

Kampaaja @ Shampoo Ink Salon & Kylpylä paikassa Phoenix, AZ

Miten kuvailisit tätä?

Tämä likainen vaalea bob -leikkaus on vaivaton ja tyylikäs. On hienoa, että saat niin pehmeän luonnollisen kasvun, jossa on leikkaus ja väri, jota ihmiset kysyvät noin viikkoa myöhemmin, jos olet juuri saanut värin valmiiksi.

Mikä on paras neuvosi?

Se voidaan räätälöidä henkilön kasvojen muodon, persoonallisuuden ja elämäntavan mukaan, ja se antoi oikean leikkauksen, tekstuurin ja oikean vaalean sävyn, joka sopii tuolisi naiselle. Keskustele perusteellisesti stylistisi kanssa varmistaaksesi, että ymmärrät prosessin.

Hopeavaalea kerrostettu Bob

Hopeavaalea kerrostettu BobInstagram @aurinkokoira

Q&A tyylin luoja, Ashley Moody

Stylisti @ Ashley Moody Hair paikassa Crossville, TN

Miten kuvailisit tätä?

Tämä hopeavaalea kerrostettu bob on monipuolinen vaaleanpunaisen leikkauksen ja värin ulottuvuuden sisällä! Yhdistämällä jäiset kohokohdat tummempaan sävyyn on loistava tapa sovittaa aina suosittu jäämäinen blondi jokapäiväiseen tyyliisi. Leikkaus voidaan muotoilla tasoitettuna ja kiillotettuna tai maustamalla sitä jollakin tekstuurilla.

Mikä on paras neuvosi?

Käytä tasoittavaa öljyä kiillotettuun toimistoon ja suihkevahaa, jotta saat enemmän turhautuneita perjantai -iltoja kaupungissa!

Jos tällainen jäinen sävy on hiustavoitteesi ja olet tällä hetkellä keskipitkän ruskeasta mustaan, kärsivällisyys on avain! Tämän kerroksellisen vaalean bob -kampauksen saavuttaminen voi viedä lukuisia tapaamisia. Nauti eri sävyistä, joita saavut hiusmatkallasi!

Valkoinen Blondi Blunt Cut Bob

valkoinen blondi tylppä leikkaus bobInstagram @shmoakin_hair

Tämä on moderni tylppä bob, jolla on vaaleat hiukset. Pehmeä varjo juurella saa tämän blondin näyttämään enemmän elävältä ja on paljon parempi huoltoviisaus naiselle, jolla ei ole paljon aikaa käsissään. Yhdistämällä se erittäin moderniin tylpään reunaan, mutta pehmeys kasvojen ympärillä yhdistää nämä kaksi täydellisesti.

Tämä suora leikkaus blondi bob ei kuitenkaan ole kaikille. Hiusten vaalentaminen tälle blondille vaatii paljon työtä, ja joskus se ei tapahdu kerralla.

Pyydä stylistiasi lisäämään väriin L’Oreal Smart Bond, joka päättyy Kerastase Ritualiin, jotta voima ja ravitsemus pysyvät lukittuina. Evo Fabuloso violetti hoitoaine on pakko pitää, jotta blondin sävy ei muutu messinkinen väri. Se on jotain, mitä sinun tarvitsee tehdä vain kerran viikossa, joten voit aina saada tuoretta salongiblondia kotona.

Vaalea pitkä Bob

Vaalea pitkä BobInstagram @hairbyjess_fl

Q&A tyylin luoja Jessie Bennettin kanssa

Master Stylist @ Pure & Couture -salonki paikassa Destin, FL

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on söpö undone pitkä bob vaaleille hiuksille, joka sopii täydellisesti kaikille liikkeellä oleville naisille! Laita muutama aalto curling -rautaasi ja sekoita se johonkin tekstuurisuihkeeseen ja olet oven ulkopuolella. Rakastamme sitä, kuinka blondi on luonnollinen ja kuinka leikkaus täydentää sitä näyttämällä koko rantaulottuvuuden. Täydellisyys ei ole avain tähän tyyliin – ja se tekee siitä todella täydellisen!

Mikä on paras neuvosi?

Naiset, joilla on tämä leikkaus ja väri, täytyy ehdottomasti sitoutua tulemaan salonkiin 6-8 viikon välein kasvokehyksen koristamiseksi ja leikkaamiseksi. Käytä muotoilua varten 1 tuuman kiharrusrautaa ja käpristy pois kasvoiltasi molemmin puolin. Vedä sormesi kiharoidesi läpi ja heiluta sitä Davinesin kuivan koostumuksen suihkeella (henkilökohtainen suosikkini) pitämään ja lisäämään äänenvoimakkuutta.

Tyylikäs blondi Bob vanhemmille naisille

tyylikäs vaalea bob vanhemmille naisille