Lyhyet bob -kampaukset mustille naisille ovat minkä tahansa tekstuurin leikkauksia, jotka on suunniteltu täydentämään kasvosi muotoa ja toimimaan luonnollisen hiustyypin kanssa. Valmistaudu kohtaamaan nämä vaikuttavat mustat bob -leikkaukset, jotka saavat sinut unohtamaan pelkosi saada säikeesi katkottua!

Joitakin upeita muotoilutoimintoja, joita voit lisätä hienonnettuihin hiuksiin, ovat otsatukka, aallot, kiharat, värit ja jopa punokset. NYC-pohjainen bob-asiantuntija DeAndrea Kamille leikkaa ja asentaa afrikkalaisamerikkalaisten asiakkaidensa lappuja erilaisiin huomionarvoisiin ja ärsyttäviin tyyleihin-paksuista kiharoista tyylikkäisiin ja suoriin tai epäsymmetrisiin, kiiltävistä mustista säikeistä karkkien väreihin!

Hanki lisää ideoita afroamerikkalaisista julkkiksista ja kauneuskuvakkeista Michelle Obamasta, Tyra Banksista, Kelly Rowlandista ja Taraji P.Hensonsin huomiota herättävistä leikkauksista lyhyisiin hiuksiin. Niin kauan kuin sinulla on oikea kuuleminen kampaajan kanssa, sinulle taataan upea ulkonäkö, joka voi kiinnittää valokeilan itseesi ilman vaivaa!

Huolto vaatii säännöllisiä käyntejä salonkiin näiden päiden leikkaamiseksi, varsinkin jos haluat pitää pituuden lyhyenä ja röyhkeänä. On rehellisesti lukemattomia tapoja käyttää lyhyttä bobia, ja saatat olla huolissasi siitä, mitä valita itsellesi!

Heitä kaikki huolet syrjään ja loista täysillä tällä tyylikkäällä kokoelmalla suosittuja lyhyitä bob -leikkauksia mustille naisille!

Kutoa Bob

lyhyt bob -kudoskampaus mustalle naiselleInstagram @iconicedgebeauty

Jos pidät uudesta hiustenmuutoksesta tavalliseen kudokseen, kokeile tätä leuan pituista bob-leikkausta. Paksuus ja herkät kerrokset luovat tyylikkään pyöreän muodon.

Erittäin lyhyt Bob

Erittäin lyhyt Bob -kampaus mustalle naiselleInstagram -kuvat ja -videot

Klassinen ilme, tämä erittäin lyhyt bob -kampaus mustille naisille esittelee tasapainoa ja eleganssia sekä erittäin kätevällä tavalla. Täällä voit hallita reunoja kauniisti samalla kun esittelet erilaisia ​​kimaltavia lisävarusteita. Tällaiset lyhyet luonnolliset kampaukset ovat erittäin kuumia juuri nyt.

Kihara Bob

lyhyet kiharat bob -kampaukset mustalle naiselleInstagram @zax_hair

Tämä tumma kihara bob on lyhyt kampaus ja leikkaus täydentääksesi koko tyylikkään ilmeesi. Se on muotoiltu edestä pitsi peruukki, joka näyttää hyvin luonnolliselta ja tyylikkäältä kuin koskaan.

Vaalea Bob

lyhyt vaalea bob -kampaus mustalle naiselleInstagram @glamurkitty

Mustia naisia ​​nähdään yleensä punoksilla hiuksissaan, mutta emme tienneet, että he voivat tappaa myös blondin. Tässä lyhyessä leikkauksessa on luonnolliset terveet hiukset, jotka eivät tarvitse kutomista vain näyttääkseen kauniilta.

Punottu Bob

lyhyt bob punokset kampaus musta nainenInstagram @ann_braids

Punotut lyhyet bob -kampaukset mustille naisille ovat loistava suojaava tyyli. Lisää mauste pyöreään bobiin yhdistämällä se laatikkopunoksiin. Tämä palmikkotyylinen lyhyt bob -lukko tai punottu bob säilyttää virheettömästi hiusten muodon, joka korostaa kasvoja kehystysvaikutuksella.

Suloinen Bob

söpö lyhyt bob -kampaus mustalle naiselleInstagram @_jsantanastyles

Mitä tulee söpöihin lyhyisiin bob -leikkauksiin mustille naisille, tämä tylppä bob -leikkaus on täydellinen. Se voi olla yksinkertaisin tyyli ja leikkaus, jonka musta nainen voi saada, mutta tämä on yksi niistä, jotka voidaan yhdistää minkä tahansa vaatteen kanssa. Nämä kiiltävät hiukset, jotka putoavat suoraan kaulaan, eivät koskaan mene pois muodikkaasta.

Pyöreillä kasvoilla

lyhyt bob -kampaus mustalle naiselle, jolla on pyöreät kasvotInstagram @dolluphairsalon

Lyhyt bob -leikkaus pyöreällä kasvolla voi olla hieman hankala. Onneksi tämä bob näyttää pidentävän kasvojaan pidemmillä lukkoilla edessä ja paksummalla, pyöreämmällä takana.

Höyhenpeiteinen Bob

lyhyet höyhenpeitteiset bob -kampaukset mustalle naiselleInstagram @blessedatvanity

Hiustenkuivaajalla voit nyt harjata yläkerroksesi takaisin tämän höyhenpeitteisen ilmeen luomiseksi. Lyhyet bob -säikeesi näyttävät nyt ylimääräiseltä!

Paksu pinottu Bob

lyhyt paksu pinottu bob -kampaus mustalle naiselleInstagram @rasheda_t

Lyhyet bob -leikkaukset tämä pomppiminen on pakkomielle! Tee se leikkaamalla takikerroksia, jotta saat pinotun ilmeen.

Luonnollisen näköinen Bob

lyhyt luonnollisen näköinen bob-kampaus mustalle naiselleInstagram @rasheenacharles

Useimpien mustien naisten lyhyiden bob -kampausten tarkoituksena on tehdä ulkonäöstä luonnollinen, vaikka ne eivät olekaan. Karamellilukot näyttävät ihanilta lyhyillä kiharoilla, imartelevilla afroamerikkalaisilla naisilla.

Sivuosan kanssa

lyhyt bob -kampaus, jossa sivuosa mustalle naiselleInstagram @sosheargenius

Q&A tyylin luoja, Annagjid Taylor

Salongin omistaja / kampaaja @ Syvempi kuin hiukset Philadelphiassa, PA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä on yksinkertainen lyhyt bob, jossa on sivuosa. Jazzasin sen trendikkäällä bobby pin -taiteella. Käytin mattapintaisia ​​hopeanappeja, jotka sopivat täydellisesti Tiffanyn nappeihin hänen bleisereissään! Hiusneulat ja hiuskorut ovat todella mukana, joten on hauskaa hyödyntää ulkonäköä!

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Kun harkitset vaihtamista bobiksi lyhyille hiuksille, on todella tärkeää valita sinulle sopiva tyyli ja pituus. Tiffanyn tapauksessa se on niskan pituinen, joten hänen ei ole helppo heittää sitä takaisin kätevään poninhäntään tarvittaessa, ja me tarvitsemme poninhäntä riippumatta siitä, onko se treenaamista, markkinoille juoksemista vai kampausten vaihtamista..

Rakastan rintoja kaikessa pituudessa. Kun leikkasin omani ensimmäistä kertaa, päätin aloittaa lobilla (pitkä bob) ja leikkasin sen sitten eteenpäin. Kuukauteen 3 mennessä leikkasin sen niskalleni ja minulla oli kerroksia, jotta se olisi täynnä. Jotain täydellisestä lyhyestä leikkauksesta antaa sinulle rohkean luottamuksen, jota muut kampaukset eivät tee.

Sinun on myös harkittava tekstuureja, koska mitä lyhyempi se on, sitä enemmän huoltoa se vaatii. Jos kiharat tai kelat keinuvat luonnollisesti, sinun on oltava tietoinen valitsemastasi muodosta, joka näyttää hyvältä sekä kuvioidulta että suoralta, jos vaihdat aika ajoin. Ne, jotka pitävät sen suorana, käyttävät mahdollisesti paljon lämpöä, joten yritä pitää se hallinnassa varmistaaksesi, että hiukset pysyvät terveinä, kun nautit leikkauksesta!

Varmista, että käytät parhaita, korkealaatuisia leikkureita ulkonäön saavuttamiseksi. Rakastan HerStrandzOfHair.com -leikkureitani ja suosittelen niitä. Muista käyttää myös hyvää lämpösuojaa, kuten DeeperThanHair.Comin Satin Shield -suojaa. Hanki myös hyvä tasainen rauta ja mitä tahansa viimeistelyä haluat lisätä erottua joukosta!

Bob ja otsatukka

lyhyt bob kampaus otsatukka musta nainenInstagram @thebstandsforhair

Q&Tyylin luoja Beatrice Galiot

Hiusstylisti @ Tyyliä kirjoittanut Beatrice paikassa Plantation, FL

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä ilme on hapsutettu, lyhyt tylppä leikkaus. Pidän kaikesta tästä ulkoasusta kokonaisuudessaan – sinulla on rosoiset otsat, joissa on tylsä ​​leikkaus. Tylsä leikkaus on “tarkoittaa sitä, mitä sanot/pääset asiaan ilman tekosyitä”, kun taas rosoinen leikkaus on kuin sanoisi: “Pelaan omien sääntöjeni/luottamukseni mukaan”.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tällaiset lyhyet rinnat mustille naisille ovat mielestäni allekirjoitustyyli, joten et voi pelätä omistamista. Ylläpito on erittäin vähäistä huoltoa, ja ehdotan otsatukkaita syksyllä/talvella, koska otsaasi vasten olevat hiukset ovat vähemmän ärsyttäviä. Voit kääriä sen ja sitoa sen huivilla tai laittaa sen helposti huppuun. Ylimääräinen hiustuote jo käytetystä on tarpeeton.

Yli 40 -vuotiaille

lyhyt bob -kampaus mustalle yli 40 -vuotiaalle naiselleInstagram @salonstudio32

Q&A tyylin luoja, Tamika Nelson

Kampaaja @ Salon Studio 32 Louisville, KY

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä lyhyt bob -leikkaus on moderni tapa pukeutua klassiseen tyyliin suojaten samalla luonnollisia hiuksiasi! Vieraamme keinuttaa räätälöityä värillistä yksikköä, jossa on tyylikäs räätälöity A-linja.

Suosikkini tässä ulkoasussa on se, että se on ajaton ja monipuolinen kaikille afroamerikkalaisille naisille.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Ei ole yhtä tapaa, jolla et voisi käyttää tätä tyyliä. Pehmeät aallot – saat sen. Topknot – lyöt vetoa.

Keskellä jakautunut Bob

lyhyt keskiosa bob -kampaus mustalle naiselleInstagram @knkhairstudio

Q&Tyylin luoja Keyanna Byrd

Hiusstylisti @ KNK Hair Studio Philadelphiassa, PA

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä lyhyempi bob on erittäin tyylikäs ja tyylikäs. Suosikkini tässä ulkoasussa on leikkaus. Se on erittäin puhdasta ja myös ärsyttävää.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä ilme sopii melkein kaikille mustille naisille. Se voi olla jokapäiväinen ilme tai se voi olla ulkonäkösi. Mitä haluat, tämä ulkoasu tuo niin paljon tyylikkyyttä ja reunaa.

Tämä tyyli ei tarvitse paljon tuotteita lisättäväksi tyylin saavuttamiseksi. Minusta tämä on kaikille, koska se tuo niin paljon persoonallisuutta esiin noustessaan tuolista tämän leikkauksen jälkeen.

Kerroksellinen Bob

lyhyt kerroksinen bob -kampaus mustalle naiselleInstagram @hairbydanniell

Q&A tyylin luoja, Danniell

Salongin omistaja / kampaaja @ Salon Kj D’nell Chicagossa, IL

Miten kuvailisit tämän ilmeen?

Tämä ilme on rypistynyt, ranta-aallon kuvioitu ilme. Suosikkini tässä lyhyessä bob -leikkauksessa mustille naisille on se, että vaikka se on hyvin rypytetty ja kuvioitu, se tuo paljon pehmeyttä ja naisellisuutta yleisilmeeseesi.

Vinkkejä sitä harkitsevalle?

Tämä voi olla erittäin tyydyttävä ulkonäkö, mutta kun joudut hieman muuttamaan sitä, pidä matkakokoinen pidätyssuihke käsilläsi, jotta onnellisen tunnin tai viiden retken jälkeen voit kiusata, suihkuttaa ja mennä!